Propaganda Ve Medya Calisma Grubu Haberleri

Vietnam'a giden bir Türk sosyal medya fenomeni yılan ve akrep içeceği içti! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Küflenmiş zehirli içki

Instagram'da seyahat içerikleri paylaşarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ayşe Alacaoğlu, Vietnam'da yılan ve akrepten oluşan bir içeceği denediği anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Alacaoğlu'nun Vietnam seyahat sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Trend 2024-03-29 14:25:24

Dünyanın konuştuğu yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany'den Abby Hensel evlendi! Düğün görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel doğduktan sonra yaşama şansları düşük denilmesine rağmen hayata sımsıkı tutundu. Yaşam mücadeleleri sayesinde dünyanın dikkatini çeken ikiz kardeşler sınıf öğretmenliği yapıyor ve doğdukları şehirde yaşamaya devam ediyor. İkiz kardeşlerden Abby'in Facebook profilindeki düğün fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-03-29 13:41:23

Pelin Karahan'ın itirafı gündem oldu: Eşime çıplak fotoğraflar...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Karahan, " Eşime çıplak fotoğraflar geliyor" dedi.

Magazin 2024-03-29 12:31:15

Bomba iddia... Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar'a mı dahil oluyor?

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 2024-03-29 10:53:40

Eski halini paylaşan Ebru Gündeş Hiç değişmediğim doğrudur dedi! Sosyal medyada yorum yağdı

Özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme gelen Ebru Gündeş bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabında paylaştığı 'hiç değişmediğim doğrudur' serisinin üçüncüsü gelince şarkıcıya yorum yağdı.

Magazin 29-03-24 09:19

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

'Hz. Meryem' olduğu iddia edilmişti! Görüntüleri sosyal medyada gündem olan o kişiden açıklama geldi

Sosyal medyada 'Hz. Meryem' olduğu iddia edilen kişinin görüntüleri yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu. Şeyhliğini ilan ettiği iddia edilen o kişi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Trend 28-03-24 13:19

Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin izinde... Paylaşımları gündem oldu

Oğulları, gelini ve eşi cezaevinde olan Şükran Polat sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından sağlık ürünü reklamı yapınca eleştirildi.

Magazin 28-03-24 13:01

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 28-03-24 09:09

RTÜK Başkanı Şahin'den iddialara yanıt: Sınavsız ve usulsüz bir işlem yapılmamıştır

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, "Hiçbir siyasi ismin veya bürokratın yakını için haksız, sınavsız ve usulsüz işlem yapılmamıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-24 17:28

Sosyal medya onun itirafını konuşuyor! Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum

Sosyal medyada 'Cat Gately' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın cinsellikten uzak kaldığını ve yetişkin dönemine geldiğinde cinsellik konusunda hiçbir bilgisi olmadığını fark ettiğini dile getirdi. Bilimsel ve fiziksel olarak cinsellik konusunda eğitim alan Gately, "Erkeklere nasıl daha iyi bir sevgili olunacağını öğretiyorum" dedi.

Trend 27-03-24 11:58

Beden pozitifliğini savunan sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kadınlara seslendi! İstediğinizi giyin

Sosyal medyadan beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Ariella Nyssa vücut hatlarını belli eden beyaz dar elbisesiyle kamera karşısına geçerek kadınlara 'istediğinizi giyin' mesajını verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-03-24 14:46

Kocası olmadan tatile gittiği için linç edilmişti... Ecem Taşer patronunun metresiyle kavga etti! Sonrasında ise...

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ecem Taşer, yaptığı bir paylaşımda kocası olmadan Fas tatiline gittiği için linç edilmişti. Taşer, son olarak patronunun metresiyle kavga ettiğini ve işten kovulduğu anları anlattı.

Magazin 26-03-24 13:40

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Kürklü tarzı olay oldu! Kim Kardashian eski eşi olan Kanye West'in yeni eşine benzetildi: Kim Censori

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü ismin kürküyle yaptığı paylaşım olay oldu. Sosyal medya kullanıcıları Kim Kardashian'ı Kanye West'in yeni eşi Bianca Censori'ye benzetti..

Magazin 26-03-24 12:45

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 26-03-24 12:38

Erkek müşterilerin bekarlığa veda partisini kabul etmeyen eğlence mekanına para cezası

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), kalabalık erkek grubu oldukları gerekçesiyle rezervasyon talebini reddeden eğlence mekanına, cinsiyet temelinde ayrımcılık yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle idari para cezası verdi.

Yurthaber 26-03-24 12:18

Sosyal medya bu 'alfa erkek' eğitimini konuşuyor! Erkek olmayı öğrenmenin bedeli servet... 3 günde 18 bin dolar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya bölgesindeki bir eğitim sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerde "Modern Day Knight (MDK)- Modern Zaman Şövalyesi" adı verilen kurs kapsamında katılımcılara 'saygı duyulan ve hayran olunan koca, baba ve erkek olma' eğitimi veriliyor. Eğitimin ücreti ise 2 gün için 18 bin dolar (yaklaşık 579 bin TL) olarak belirlendi.

Trend 26-03-24 09:25

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Yapay Zeka Fabrikası ile işbirliği yaptı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Teknolojide Girişimcilik ve İnovasyon Yüksek Lisans Programı ile İş Bankası Grubu iştiraki Trakya Yatırım Holding'e bağlı Yeni Nesil Girişimcilik bünyesindeki Yapay Zeka Fabrikası (YZF) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yurthaber 25-03-24 12:33

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-24 07:05

Sahte avukat skandalı! Sosyal medya ele verdi, evinden çıkanlar şaşırttı

Adana’da sahte avukat kimliği ve cübbesi ile kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırmaya çalıştığı belirtilen Betül S. (37), adliye koridorunda gezerken yakalandı. Evinde sahte avukat kimliği, cübbe ve ruhsatsız tabanca ele geçirilen Betül S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sahte avukatı, sosyal medya paylaşımları ele verdi. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 10:59

Doğukan Manço acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

Aranjör ve Dj Semih Tuncer, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Tuncer'in ölüm haberini usta sanatçı Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 23-03-24 17:38

Yargı'nın yıldızı Naşit Özcan boşandı! Paylaşımı dikkat çekti

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Naşit Özcan'ın o paylaşımı herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-24 15:57

Urla'ya yerleştiği söyleniyordu! Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik yatırım yaptı ama...

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık 40 milyon TL'lik lüks eviyle gündemden düşmüyor. Kazancını gayrimenkule yatırdığı bilinen ünlü şarkıcının İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleştiği söyleniyordu. Zeynep Bastık o iddialara cevap verdi...

Magazin 23-03-24 13:08

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Sosyal medya Karabük'ü konuşuyor! Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı

Sosyal medyanın yeni gündemi Karabük oldu! Bir sosyal medya hesabından itiraf adı altında Türk öğrencilerle Afrikalı öğrencilerin cinsel ilişki yaşadıkları ve bu ilişkiden kaynaklı HIV ve HPV'de artış olduğu belirtildi. 3 gündür sosyal medyayı sallayan iddiaların ardından İl Sağlık Müdürlüğü'nden beklenen açıklama geldi. Karabük'te hastanelerde vaka sayısında artış var mı? İşte detaylar...

Haber 23-03-24 08:28

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-24 15:34

Selen Görgüzel, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştı! Spermden sonra şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şarkıcı bu kez estetik ameliyatı oldu. Yüzünü ve boynunu gerdiren şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

Magazin 22-03-24 15:06

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

Bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti! Armağan Çağlayan 'Siz de şikayet ediyorsanız...' yorumuna kayıtsız kalamadı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan her fırsatta hayat pahalılığına isyan ediyor. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti. Bir takipçisi 'Siz de şikayet ediyorsanız...' deyince o yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-03-24 14:49

Propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) takvimine göre, bugünden itibaren propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başlayacak.

Yurthaber 21-03-24 11:27

31 Mart öncesi kritik viraj! Bazı seçim yasakları bugün başladı, YSK takvimi işliyor

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için son viraja girilirken; propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları da bugün başladı.

Haber 21-03-24 08:09

Cinsiyet değiştirince 'viagra' sorusu gelmişti... Havuzda aşk pozu

Yarışma programı ile tanınan ve cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Neslihan olan adını Doruk olarak değiştiren isim "Başım bağlı" pozuyla dikkat çekti. Doruk Doğrusöz geçtiğimiz günlerde "Cinsel hayatımda problem yok" demişti.

Magazin 21-03-24 07:24

Nur Viral eski halini paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Nur Viral sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eski halini paylaştı. Nur Viral'in son paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-03-24 15:51

Aile'nin yıldızı Serenay Sarıkaya Tokyo pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güzel oyuncu yakın arkadaşı Burcum Baygut ile Tokyo'ya gitti. Ünlü oyuncunun Tokyo pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-03-24 09:42

TOGG'daki fotoğrafından sonra 'Linç kampanyası başlattılar' demişti! MaNga grubunun solisti Ferman Akgül davasında karar çıktı

'Manga' grubunun solisti Ferman Akgül, yerli otomobil TOGG'un direksiyonundaki fotoğrafından sonra sosyal medyada olumsuz eleştirilerin yapılmasıyla birlikte hakkında 'linç kampanyası' başlatıldığını söyleyerek şarkıcı Aylin Aslım ile Redd grubu üyeleri Güneş Duru ve Doğan Duru'ya dava açmıştı. Ferman Akgül davasında karar çıktı.

Magazin 19-03-24 15:42

Ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklattı! En çok takipçisi olan Hande Erçel bakın 3 saniyede ne kadar kazanıyor?

Hafta içi her gün yayınlanan Aramızda Kalmasın programında ünlülerin takipçi sayısı ve Instagram'da post başına aldıkları ücretler konuşuldu. En çok takipçiye sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel 100 bin TL'yi 3 saniyede kazanıyor. İşte ünlü isimlerin Instagram'dan kazandığı ücretler...

Magazin 19-03-24 11:35

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen aradığı aşkı buldu! Sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Yasemin Allen başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Yasemin Allen bu defa sevgilisini paylaştı. Ünlü ismin sevgilisi eski FBI çalışanı çıktı...

Magazin 19-03-24 10:56

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Bakan Yerlikaya duyurdu! Firari 'Übeyit Bartin' yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı bahis reklamı yapan, firari 'Übeyit Bartin'in Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyona katılan ekipleri tebrik eden Yerlikaya, "Ülkemizin dört bir yanında yasa dışı bahis ve yasa dışı kumar oynatanlara, sosyal medya trollerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" dedi.

Haber 17-03-24 17:59

Real Madrid'de Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe takıldı! İspanya'da o anlar gündeme oturdu...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

Spor 16-03-24 20:43

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-24 16:41

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Necla Karahalil o soruya kayıtsız kalmadı! 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları, gösterilerinin fiyatları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz'ın kısa bir süre önce Necla Karahalil ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Necla Karahalil takipçilerinden gelen 'Cem Yılmaz' sorusuna kayıtsız kalamadı. 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı..

Magazin 16-03-24 12:01

Oda spreyi bir anda patlayan kadın hastanelik oldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Sosyal medya platformunda ' kyndal_bret ' adını kullanan Kyndal Chandler arabasındaki oda parfümünün beklenmedik bir şekilde patlamasının ardından hastanelik olduğunu söyledi. Chandler'in hastane oldasından yaptığı TikTok paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Viral olan videosunda Chandler, patlama nedeniyle göz hasarı ve kimyasal yanıklar yaşadığını açıkladı.

Trend 16-03-24 11:52

Yılanlar Grubu çetesi operasyonunda 13 tutuklama

Kayseri'de 'Yılanlar Grubu' adı altında yasa dışı bir yapılanma içerisine giren ve silahlı eylem gerçekleştirdiği iddiası ile gözaltına alınan 23 kişiden 13'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 16-03-24 01:18

Kadıköy trafiğinde moonwalk dansı yaptılar!

Kadıköy Caddebostan'da 'İstanbul'un Yıldızları Grubu' İstanbul'un trafik sıkıntısını belirtmek ve trafikte sürücülerin sıkılmaması için Michael Jackson'ın "moonwalk" dansıyla farkındalık oluşturdu.

Haber 15-03-24 22:09

ABB adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: 'Ana sütü gibi ak ve helaldir'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Haber 15-03-24 20:18