Provokasyon Haberleri

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırı sonrası ortalık karıştı: 3 polis yaralı

Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı partisi Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine karşı gelen grup ile polis arasında arbede çıktı. Arbedede 3 polisin yaralandığı bildirilirken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Haber 14-01-2024 14:05

Adalet Bakanı Tunç'tan provokatif paylaşım yapanlar hakkında açıklama: 3 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı bölücü terör örgütünü öven, propaganda yapan ve yanıltıcı bilgi yayan hesaplar hakkında yapılan soruşturma kapsamında 59 şüphelinin tespit edildiğini duyurdu.

Haber 13-01-2024 15:27

Danimarka'da provokasyon skandallarına bir yenisi daha eklendi! Ünlü basın organı 7 farklı Kur'an yakma provokasyonuna işaret etti...

İskandinav ülkelerinde hızla yükselişe geçen islamofobik hareketler, müslüman camia tarafından artık kabul edilebilir olmaktan çıkıyor. Kur'an yakma provokasyonları hakkında somut adımları bir türlü atmak istemeyen İskandinav ülkelerinin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Danimarka'da ulusal basın organı Politiken, bugün 7 farklı provokasyonun daha fitilinin ateşleneceğini duyurdu...

Haber 31-07-2023 17:15

Yaptığı provokasyonla büyük tepki çeken Momika'nın yeni fotoğrafları servis edildi! İşte bağlı olduğu eski örgüt...

Dünya İsveç'te yaşanan Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonunu konuşmaya devam ediyor. Başta Türkiye olmak üzere birçok ülkenin tepki gösterdiği skandalın başrolündeki Salvan Momika ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Provokatörün yeni fotoğrafları ortaya çıkarken bağlı olduğu eski örgüt de tespit edildi.

Haber 01-07-2023 16:51

Provokasyon

Provokasyon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Provokasyon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçilerinden yeni provokasyon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve İsveç'in NATO üyeliğini hedef alan gösteri düzenledi. Polis eşliğinde 3,5 saat gösteri yapan terör örgütü destekçileri, İsveç parlamentosunun önüne kadar yürüdü.

Haber 04-06-2023 17:21

23 Nisan törenlerinde korkutan provokasyon! Elinde bıçağıyla çocukların olduğu sahneye atladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Maltepe'deki törenlerde yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Çocukların hünerlerini sergilediği anda sahneye atlayan bir kişi elindeki bıçağıyla hem çocukları korkuttu hem de ailelerin paniklemesine sebep oldu. Olayla ilgili açıklama yapan Maltepe Belediyesi, "Bir kişi provokasyon girişiminde bulunmuş, ekiplerimizin müdahalesiyle bir tehlikeye açılmadan sonuçlanmıştır." denildi.

Haber 23-04-2023 20:04

Şehit savcı Kiraz'la ilgili paylaşım yapan şüpheli gözaltına alındı

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili provokatif paylaşım yapan şüpheli gözaltına alındı.

Haber 31-03-2023 00:22