Psikolog Haberleri

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 27-03-2024 08:12

Psikolog Ayşe Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu! 'Elma' üzerinden anlattı... Bir daha yapmayacağım diyorsa...

Psikolog Ayşe Özyürek Instagram hesabından ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir takipçisinin 'Partnerim aynı şeyleri yapıp bir daha yapmayacağını söylüyor ama yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım?' sorusunu cevaplandıran Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 23-03-2024 14:14

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-2024 14:50

'Erteleme davranışı' notuyla yaptığı paylaşımı gündem oldu! Sosyal medya onu konuşuyor... Acaba dediklerini dinlediniz mi?

Psikolog Ayşe Özyürek kullanıcı adıyla sosyal medyada psikolojik konulara dair yaptığı analizleri paylaşan bir kadın gündem olmayı başardı. Kullanıcılar arasında viral olan paylaşımında Psikolog Özyürek, erteleme davranışından bahsederek bu konuya dair çözüm önerilerini iletti. Özyürek'in seçtiği kıyafet sosyal medya kullanıcıları tarafından bir hayli yorumlandı.

Trend 01-03-2024 14:53

Psikolog

Psikolog Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Psikolog Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mevsimsel farklılıklar ruh sağlığını bozuyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Uzman Klinik Psikolog Kerime Begüm Özkaya, mevsim değişikliklerinin ruh sağlığını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Kadin 20-02-2024 10:10

Dans ederek kişisel gelişim tavsiyesi veren psikolog sosyal medyayı ikiye böldü! Beğenen de oldu eleştirenler de...

Sosyal medyada 'uzman.psk.selin.yildiz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir psikologun dans ederek kişisel gelişim tavsiyesi verdiği anlar gündem oldu. Instagram'da 64 bine yakın takipçisi bulunan Yıldız'ın 'Geçmiş acılarından nasıl kurtulurum?' notunu eklediği videosu kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Videoyu beğenenler kadar eleştirenler de oldu.

Trend 17-02-2024 09:55

Her gün 10 dakika yapın! Kendi sesinizi duymalısınız... Etkisi inanılmaz

Üsküdar Üniversitesi NPİstanbul Hastanesi Klinik Nöropsikolog İnci Birincioğlu, zayıf hafıza için neler yapılması gerektiğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kadin 16-02-2024 12:04

22 yıllık çift terapisti paylaştı! Bir ilişkinin devam edeceğini gösteren 4 işaret

Bir ilişkinin sürdürülebilir olup olmadığını anlamak karmaşık bir süreç olabilir. 22 yıllık bir çift terapisti ve klinik psikolog Dr. Kathy Nickerson'a göre ilişkinin devam edeceğini gösteren 4 belirgin işaret bulunuyor.

Kadin 26-01-2024 08:07

Anne ve babalar dikkat! Çocuğunuza bu kelimeyi söylerken bir kez daha düşünün

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, her dediğine "evet" diyen ebeveyn ile büyüyen çocukların duygularını yönetmeyi öğrenemediğini söyledi.

Kadin 15-01-2024 17:57

İstanbul'daki işini bırakan psikolog Balıkesir'de süt çiftliği kurdu

İstanbul'da uzun yıllar psikologluk kariyerini sürdüren Şeyda Nur Boybeyi, mega kentin yoğunluğundan sıkılıp mesleğinden vazgeçerek babasının Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki çiftliğini süt hayvancılığı işletmesine dönüştürdü.

Yurthaber 11-01-2024 12:00

2024'e girmeden bilmelisiniz: Uzmanından yeni yılda motivasyonu artıracak 7 öneri!

Yeni yıla yönelik planların sürdürülebilir olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog Sinem Duman, “Yeni yıla girerken gerçekçi hedefler koyarak, gerçekçi planlar yapmamız gerekmektedir. Bu şekilde motivasyonumuzu daha yüksek tutabiliriz. Yeni yıldan beklentilerimizi gerçekçi planlamazsak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. Hatta bu durum depresyona kadar gidebilir” dedi.

Kadin 31-12-2023 09:30

Narsist insanlar nasıl olur, Narsist insanların özellikleri neler?

Kişilik bozuklukları arasında sıkça görülen narsist kişilik bozukluğu (NKB), çeşitli klinik bulgulara ve bireye göre farklılık gösteren şiddet oranına sahiptir. Psikiyatri alanında bu bozukluğun, tanı ölçütleri ile ilgili çalışmalar hâlen sürmektedir. Narsist kişilik bozukluğu olan bireyler, genellikle aynı anda diğer kişilik bozukluklarını da yaşayabilirler. Peki narsist insanlar nasıl olur? Narsist insan özellikleri nelerdir?

Kadin 16-12-2023 20:22

Sahte doktorlardan sonra şimdi de dolandırıcı psikolog... 'Milletvekili tanıdıklarım var' diye kandırıp sırra kadem bastı

Türkiye'de gündem olan sahte doktor vakalarından sonra şimdi de dolandırıcı psikolog vakası ortaya çıktı. Çatalca'da bir psikolog kendisine kızını getiren babayı 'Sana devlet dairesinde iş ayarlayayım, memur ol' yalanıyla kandırıp binlerce TL'sini aldı. Yalanına inandırmak için 'Milletvekili tanıdıklarım var' diyen psikolog, oyunun ortaya çıkmasıyla sırra kadem bastı.

Haber 30-11-2023 08:50

Lohusa depresyonu nasıl geçer? Lohusa depresyonu nasıl atlatılır?

Anne olma hissi her kadın için farklı duygular barındırır. Kimi kadın bu duyguyu eşsiz ve muhteşem olarak yaşarken kimisi ise daha zorlu bir süreç olarak görebilir. Özellikle gebelik sürecinde her kadın bebeğini alacağı günü bekler ve bu bekleyiş tatlı bir telaş içerisinde geçer. Ancak bebek doğduktan sonra aynı hisler ve duygular kalmayabilir. Kimi kadında lohusa depresyonu olarak tabir edilen durum ansızın ortaya çıkabilir. Peki, lohusa depresyonu nasıl geçer?

Kadin 19-10-2023 17:27

Psikolog nasıl yazılır? Psikolog mu pisikolog mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dilinde bir kelimenin doğru telaffuz edilmesi ya da doğru yazılması bu amaçla oluşturulmuş ve geliştirilmiş kurallarla mümkün olur. Bir kelimenin yazımında hata yapılmasının birden fazla nedeni olabilir. Farklı dillerden gelip Türkçe kelime dağarcığına girmiş yabancı kökenli kelimeler, birleşik kelimeler ya da bağlaçlar en sık hataya düşülen kelime türleridir.

Egitim 07-09-2023 20:49

Resimde seçeceğiniz hayvan ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor!

Bu psikolojik test, sizin ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. İsamu Saito tarafından geliştirilmiş test, sizin için ideal olan ve olmayan eş hakkında bilgi verir. Kesinlik içermez.

Kadin 07-09-2023 08:52

Erkek çocuğu olan ebeveynler dikkat! Araştırma sonuçlarına göre çok daha erken...

Anne ve baba olmak hayata yüklediği sorumluluklarla oldukça zorlu anlar yaşatabiliyor. Özellikle fazla hareketli çocukların ebeveynleri yaşadıkları zorlulukları çevresine aktararak yardım talep edebiliyor. Ebeveynler üzerine yapılan bir araştırma erkek çocuğu olan kişileri şaşırtacak sonuçlar ortaya çıkarttı.

Kadin 07-06-2023 15:09

Psikologlar, depremzedelerin acısını hafifletmek için gönüllü çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından en fazla depremzedenin misafir edildiği kentlerin arasında yer alan Antalya'da psikologlar, gönüllü olarak çalışıyor.

Yurthaber 02-03-2023 14:02

Özel sağlık sigortası psikolog karşılar mı? Özel sağlık sigortaları psikolog/psikiyatri desteği sağlar mı, neleri kapsar?

Ruh sağlığı için özel sağlık sigortası kapsamında özel bir poliçe oluşturulmuştur. Bu sigorta poliçesinin kapsamı şirketten şirkete değişiklik gösterir. Bu nedenle psikolog giderlerinin limitleri ile ilgili özel sağlık sigortasına dair net bir şey söylenemez. Özel sağlık sigortasının içinde bulunan teminatlara göre psikolog ve psikiyatri masrafları sigorta tarafından belli bir oranda karşılanabilir. Peki, özel sağlık sigortası psikolog karşılar mı?

Haber 02-02-2023 15:20

Psikologdan otizmli çocuğa darp kamerada! Görüntüleri izleyince soluğu karakolda aldılar

Otizmli 6 yaşındaki Mustafa Koşar'ın ailesi son zamanlarda çocuklarının davranışlarında değişiklik olduğunu fark edince odasına gizli kamera yerleştirdi. Kamera görüntüleriniz izleyen anne baba, ögrdüklerine inanamadı. İddiaya göre küçük çocuk, evine özel eğitim vermesi için gelen klinik psikolog İ.A tarafından darbedildi. İ.A. eğitimlerin katı kurallar dahilinde olduğuna vurgu yaparak iddiaları yalanlarken, aile, klinik psikolog İ.A hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 29-01-2023 16:06

Kaymakamlığın sitesinde paylaşılmış! Sahte psikoloğun yeni vukuatları ortaya çıktı: Hastaları tedavi ettiği iddia ediliyordu...

Türkiye'nin gündemine sahte doktorların ardından bu kez de Ordu'daki sahte psikolog E. E. (44) geldi. Kliniğinde hastaları tedavi ettiği öne sürülen E. E.'nin Altınordu ilçesinde faaliyet gösterdiği kliniğin ruhsatsız olduğu ve diploması olmadan çalıştığı ortaya çıkmıştı. Sahte psikolog hakkındaki soruşturmada yeni detaylar gün yüzüne çıkarken Altınordu Kaymakamlığının internet sitesinde yer alan fotoğraflı paylaşımdaki ziyareti dikkat çekti.

Haber 01-01-2023 10:59

Sahte doktorların ardından bu sefer de sahte psikolog yakalandı! Televizyon programlarına katılıp...

Türkiye'de yaşanan sahte doktor vakalarının ardından bu sefer de sahte psikolog yakayı ele verdi. Ordu'da diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği belirlenen E.E. gözaltına alındı. E.E.'nin katıldığı televizyon programlarında da kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıttığı öğrenildi.

Haber 30-12-2022 14:39

Bu testi yalnızca psikologlar çözebilir!

Psikolojik rahatsızlıklar herkesin başına dönem dönem gelebiliyor. Bizi bu zaman dilimden kurtaran ve sağlıklı bir şekilde yaşamamızı sağlayan kişiler ise psikologlar, terapistler ve psikiyatriler oluyor. Kimimiz onlardan seanslar alıyor ve hayatımızı yoluna koyuyoruz kimimiz ise onların önerileri ile hayatımızı daha da iyi bir hâle getirebiliyoruz.

Trend 29-12-2022 15:35

Aklınız hayaliniz şaşar! Psikolog 3 adımda en iyi yalnız seksi yaşamanızın yolunu paylaştı

Seksin sağlık ve psikolojik olarak ne kadar faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Uzmanlar seks üzerine yaptıkları araştırmalar doğrultusunda hem tek başına hem de cinsel partnerle birlikte yapılan seksleri en etkili hale getirmenin yolu bulmuşlardır. İnternette açıklama yapan bir psikolog tek başınıza yapacağınız en iyi seks için 3 basit adımı paylaştı.

Haber 27-12-2022 14:26

Boşuna inkar etmeyin! Bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret

Aşk tüm hayatı değiştiren olaylardan. Yaşamı çok daha çekilebilir bir hale getiren aşk doğru kişiyle yaşandığında oldukça mutlu edici sonuçlar sağlasa da yanlış kişiye aşık olmak zorlayıcı durumlar meydana getirebiliyor. Kimse yanlış kişiye aşık olmak istemese de buna engel olmak zor oluyor. Birçok kişi aşık olduğunu inkar ediyor. Ancak bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret bulunuyor.

Kadin 17-10-2022 09:45

Bütün gün porno izleyen psikolog uyardı! 'Bunların kesinlikle yasaklanması gerek'

İnternetin hayatımıza girmesi her türlü içeriğe kolayca erişim sağlamamıza yol açtı. İnternet üzerinde yayınlanan cinsel içerikler her gün binlerce tıklanma alıyor. Uzman psikolog bir gün boyunca porno izlediğini belirterek bu içerikleri izleyenleri uyardı.

Haber 16-09-2022 11:06

Toplumda yaşanan birçok sorunun nedeni olabilir! Uzun süre seks yapılmazsa ne olur?

Cinsel ilişkiye girme sayısı önemli olur mu demeyin! Uzmanlar uzun süredir seks yapmayan kişilerin birçok sağlık sorununa maruz kaldığını belirtiyor. Uzun süre seks yapmamak hem sizi hem de çevrenizi olumsuz etkiliyor olabilir.

Haber 13-09-2022 15:50

Siz normal görüyor olabilirsiniz ama bu 4 davranış boşanacağınızın işareti olabilir!

Evlilik ve yuva kurma fikri kulağa oldukça hoş gelse de bu fikri pratiğe dökünce çeşitli sorunlar ortaya çıkabiliyor. Birçok çift ilişki sorunları nedeniyle boşanıyor. Ancak bazı kişiler boşanma aşamasına gelene kadar bu durumu fark etmiyor. Oysa ki ilişkideki davranışlara dikkat ederek ilişkinizi kurtarmak mümkün olabilir. Psikolog Dr Kathy Nickerson boşanma aşamasında olduğunuzu gösteren 4 davranışı belirtti.

Kadin 13-09-2022 10:36

Üstün Dökmen'den başörtülü psikologlarla ilgili tartışma yaratan sözler: Danışanla empati kuramaz

Daha önce başörtülü rehber öğretmenlerle ilgili sözleri nedeniyle eleştirilen Prof. Dr. Üstün Dökmen, yine tartışma yaratan ifadeler kullandı. Armağan Çağlayan'ın konuğu olan Dökmen, başörtülü psikolog ve psikiyatristlerin danışanıyla empati kuramayacağını iddia etti. Psikoloğun terapi esnasında dini ya da siyasi simge takmaması gerektiğini belirten Dökmen, ofisinde Atatürk resmi bile olmadığını dile getirdi.

Haber 14-08-2022 11:17

'Ünlülerin psikoloğu' olarak biliniyordu! Diploması bile yokmuş

Muğla'da akıllara durgunluk veren bir sahtekarlık olayı yaşandı. 'Ünlülerin psikoloğu' olarak bilinen D.T.'nin (48) lise mezunu olduğu, klinik açma yetkisinin olmadığı ve sahte psikolog olarak hastalara seans verdiği ortaya çıktı. Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan D.T.'nin kliniği de mühürlendi. İşte akılalmaz olayın detayları!

Haber 19-07-2022 18:01

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru hayrete düşürdü! Eşimin imam nikahlı bir eşi olduğunu öğrendim...

Fulya ile Umudun Olsun programıyla adını geniş kitlelere duyuran Psikolog Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye gelen sorular, duyanları şaşırtıyor.

Magazin 24-06-2022 23:13

Anne adayları dikkat! Bunu yapmak bebeğin tüm hayatını etkiliyor

Stres ve depresyon çağımızın en sık rastlanan psikolojik problemleri arasında yer alıyor. Gündelik yaşamı oldukça etkileyen bu psikolojik durumlar hem kişiye hem de çevresine olumsuz etkiler yaratıyor. Birçok sağlık problemine yol açan stres anne karnındaki bebeği etkileyerek depresyona yol açıyor.

Kadin 17-06-2022 14:22

İşte sınav kaygısıyla baş etmenin püf noktaları

Psikolog Makbule Tutak Altuntop, kalbin hızla atması, terleme, kızarma ve mide şikayetleri gibi belirtilerle ortaya çıkan sınav kaygısıyla baş etmenin püf noktalarını anlattı. Altuntop, 18-19 Haziran’da yapılacak olan üniversite sınavı için hem öğrencilerin hem de ailelerin sınav kaygısını azaltma konusunda uyarılarda bulundu.

Egitim 17-06-2022 11:02

YKS 2022 için geri sayım! Sınava sayılı günler kala uzmanından uyarı geldi: Uzak durun

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sayılı günler kaldı. Klinik Psikolog Sevgi Umuç ise öğrencilerin kalan kısa süreyi doğru değerlendirebilmesine yönelik önerilerde bulundu. Umuç, “Sınava yönelik olumsuz konuşmalardan ve sosyal medyadaki olası bilgi kirliliğinden uzak kalmaya çalışın” dedi.

Egitim 10-06-2022 11:49

Merdivenden düşerek öğrenmişti! Doğru tedavi ile otizmi yendi…

Kocaeli’de yaşayan Kıranlı ailesi kızlarının hareketlerinden şüphelendi. 4 yaşındaki Nisa Kıranlı’nın babasının yanına gidip konuşamaması ailenin Nisa’nın hareketlerini takip etmesine sebep oldu. Merdivenden düşen Nisa’yı doktora götüren ailesi kızlarının otizmli olduğunu öğrendi.

Haber 06-06-2022 14:51

Kanser tedavisinde önemli bir yeri var! Kanser hastaları ve ailelerine…

Kanser çağımızın en sık karşılaşılan ve çok ciddi sonuçlara neden olabilen hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Kanser hastalarının hastalık sürecini iyi geçirmesi sağlığı oldukça etkiliyor. Kanserin erken teşhis edilmesi, tedavi sürecinde doğru tedavi yöntemleri uygulanması ve sağlıklı psikolojiye sahip olunması tedavi sürecini hızlandırıyor.

Haber 06-06-2022 10:48

Psikologlar Günü ne zaman? 10 Mayıs Psikologlar Günü mü? Psikologlar Günü neden kutlanıyor? 10 Mayıs Psikologlar Günü Nedir?

Psikologlar günü gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar Psikologlar Günü ne zaman, neden kutlanıyor şeklinde araştırmalara yapıyor. Psikologlar Günü her yıl 10 Mayıs günü kutlanır. İşte merak edilen Psikologlar Gününe dair detaylar!

Haber 10-05-2022 16:21

PSİKOLOGLAR GÜNÜ MESAJLARI 2022! 10 Mayıs Psikologlar Günü mesajları ve Instagram, WhatsApp, Facebook'tan paylaşabileceğiniz kutlama sözleri

Psikologlar Günü mesajları, ilk kez 2008 yılında kutlanmaya başlanan bu özel gün dolayısıyla vatandaşlar tarafından merak edildi. Bu mesleği layığıyla yapan, sevdiklerini, yakınlarını ve arkadaşlarını mutlu etmek isteyen kişiler internette Instagram, WhatsApp ve Facebook'tan gönderebilecekleri 10 Mayıs Psikologlar Günü mesajları ve kutlama sözleri ile ilgili araştırma yapıyor. Biz de en yeni Psikologlar Günü mesajlarını sizler için derledik.

Haber 10-05-2022 14:34

Psikolog Esra Ezmeci gelen soru karşısında şaşkına döndü! Kocam bana ve eltime ağda yapıyor

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan yaptığı soru-cevap paylaşımlarıyla herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci'ye akılalmaz sorular geliyor. Bir takipçisinin özel hayatından gelen soru karşısında, ünlü psikolog şaşkına döndü.

Magazin 10-05-2022 12:40

Sakın yapmayın! Bebekte güven eksikliği yaratıyor

Anne ve bebek arasındaki ilişkiler bebeğin tüm hayatını etkiliyor. 0-3 yaş arasındaki dönemde bebeklerin olan olayları anlamadığı düşünülüyor. Ancak bu dönem bebeğin karakterinin oluşmasında etkili olan en önemli dönemler arasında yer alıyor. Bu dönemde annenin bebeğe karşı uzak durması, fiziksel temastan kaçınılması bebekte güven duygusunu zedeliyor.

Kadin 26-04-2022 16:24

Psikologdan danışanına online terapi sırasında cinsel taciz! Tepki gösterince 10 seans ücretsiz tedavi teklif etti

İstanbul'da psikolog Mustafa Ö., iddiaya göre 31 yaşındaki anestezi asistanı kadın danışanı H.B.'yi online terapi sırasında taciz etti. H.B., kendisine online terapi sırasında cinsel içerikli mesajlar gönderen ve cinsel içerikli konuşan psikolog Mustafa Ö. hakkında şikayetçi oldu. Psikolog Mustafa Ö. hakkında 'cinsel taciz' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 28-03-2022 18:37

Alışmak durumları daha kötü hale getiriyor…

Yaşanan olumsuz durumların kabullenilmesi ve bu durumlara alışılması onlardan kurtulmak için çabalanmamasına neden oluyor. Kontrol dışı gelişen olayları umursamamak ve inkar etmek onları daha büyük bir problem haline getirerek çözülmesini zorlaştırıyor.

Haber 21-02-2022 13:18

Travmaları atlatmak için acil...

Travmatik olaylar yaşanmasının ardından kişilerde ciddi sorunlara yol açan psikolojik problemler oluşabiliyor. Bu psikolojik problemleri daha kolay çözmek ve oluşmasını engellemek adına travma sonrasında psikolojik ilk yardım yapılması gerekiyor. Travmatik olaylara anında müdahale edilmemesi daha büyük sorunlara yol açabiliyor.

Haber 21-02-2022 12:45

Doğan Cüceloğlu kimdir, neden vefat etti? Doğan Cüceloğlu aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Doğan Cüceloğlu’nun hayatı ve ölüm sebebi merak ediliyor. Ünlü psikologun yaşı, memleketi gibi sorular ölüm yıl dönümünde sorgulanıyor. Kişisel gelişim kitapları ve televizyon programı ile tanınan isim, 16 Şubat 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Peki Doğan Cüceloğlu kimdir, neden vefat etti? Doğan Cüceloğlu aslen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 16-02-2022 19:04

Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kimdir? Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ne paylaştı? Doğan Cüceloğlu kimdir? Neden öldü?

Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu eşinin ölümünün 1. yıldönümünde Instagram hesabında duygusal bir paylaşımda bulundu. Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu'nun paylaşımı çok sayıda beğeni alırken takipçileri yaptıkları yorumlarla Cüceloğlu'nun acısını paylaştıklarını ifade etti. Peki Doğan Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu kimdir? Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu ne paylaştı? Doğan Cüceloğlu kimdir? Neden öldü? İşte detaylar...

Haber 16-02-2022 13:41

Nevzat Tarhan kimdir, aslen nereli? Nevzat Tarhan ne iş yapıyor ve kaç yaşında?

Türk hekim, psikiyatrist ve nöropsikolog olarak bilinen Nevzat Tarhan'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Üsküdar Üniversitesi'nin kurucu rektörü olarak da bilinen Tarhan, Türkiye'de ilk nöropsikiyatri hastanesinin de yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Peki Nevzat Tarhan kimdir, aslen nereli? Nevzat Tarhan ne iş yapıyor ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Haber 13-10-2021 23:31

İspanyol piskopostan 'yasak aşk' istifası

İspanya’ya bağlı Katalonya Özerk Bölgesi’nde geçtiğimiz ay piskoposluktan istifa eden Xavier Novell’ın, müstehcen içerikli romanlar yazan bir psikoloğa aşık olduğu için görevini bıraktığı iddia edildi.

Haber 08-09-2021 18:43

Böyle terapi görülmedi! Danışanları istediği için soyunan Sarah White’ın çıplak terapi seansı sosyal medyada gündem yarattı

New York’ta yaşayan 30 yaşındaki Sarah White, çıplaklığın zihinleri açtığını savunarak oldukça ilginç bir terapi yöntemine imza attı. White, üniversitede gördüğü psikoloji kursunun etkisiyle danışanlarını şaşırtan bir terapi uyguluyor. Seansa giyinik olarak başlayan White, danışanların isteği doğrultusunda soyunuyor.

Trend 20-08-2021 13:44

Oğullarıyla cinsel içerikli film izleyen ünlü şarkıcıdan akıllara durgunluk veren açıklama!

Oğullarıyla cinsel içerikli film izlediğini söyleyen Endonezyalı şarkıcı Yuni Shara'ya tepki yağdı. Bazı psikologlar annenin yaptığının doğru olduğunu savunurken, bazı kişilerse şarkıcıyı ahlaksızla suçladı.

Magazin 01-07-2021 07:16