Pyeongchang Winter Olympics Haberleri

Gastronomi Derneği, Almanya'da düzenlenen yarışmada 30 madalya aldı

Gastronomi Derneği, Almanya'da düzenlenen "26. IKA Culinary Olympics" gastronomi yarışmasında 16 altın, 6 gümüş, 8 bronz madalya kazandı.

Yurthaber 2024-02-14 13:15:10

At the Annual Conference of EBAN (European Business Angels Network), Kurttepeli has described the Angel Investment…

Based in Brussels, (EBAN)- European Business Angels Network has held the eleventh term of EBAN Winter University getting together the investors and entrepreneurs in the European continent held by them every year between 17th and 18th January, 2013 at Istanbul Commerce University.

Finans 2023-07-06 12:16:28

Faye Winter göğüslerini sergiledi! Açık giyinmesi eleştirilince isyan etti

Aşk Adası'nın eski yıldızı Faye Winter iddialı tarzıyla takipçilerini rahatsız etti. Love Island yarışmacısı olarak tanınan Faye Winter, Instagram gönderisinde göğüslerini sergilediği pozunu eleştiren takipçilere yanıt verdi.

Magazin 2023-04-13 08:16:33

Modern Family'in Alex'i Ariel Winter, 25 yaşında! Göğüslerini küçültmesi gündem olmuştu! İşte son hali

Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle yıldızı parlayan oyuncu Ariel Winter, 25. yaşını kutladı. Dizide küçücük olan Winter şimdilerde bambaşka biri. Ariel Winter göğüslerini küçülterek bir süre gündem olmuştu.

Magazin 2023-02-04 07:01:29

Acun Ilıcalı'nın kızlarının kıyafetlerinin fiyatı gündemde! Melisa'dan sonra şimdi de Yasemin...

Acun Ilıcalı kızları ile Londra'daki Winter Wonderland'ten paylaşım yapmıştı. Paylaşımda Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa'nın üzerindekilerinin fiyatı çok konuşuldu. Şimdi ise Yasemin Ilıcalı'nın montu ve ayakkabısının fiyatı gündemde.

Magazin 01-12-22 11:00

Kış Olimpiyatları 2022, Google Doodle'ı olarak karşımıza çıktı! İşte Google'ın Pekin Olimpiyat Oyunları (Olympic Winter Games 2022) doodle'ı

Kış Olimpiyatları 2022 Google doodle'ı ile gündem oldu. Google, altı sevimli hayvanın gösterdiği, izleyicilerin görmeyi bekleyebilecekleri bazı etkinlikleri yansıtan animasyonlu bir Google doodle'ı ile Pekin Olimpiyat Oyunları (Olympic Winter Games 2022) kutlamasına katıldı. İşte Google'ın Kış Olimpiyatları doodle'ı...

Haber 04-02-22 14:44

Karavan tutkunları hazırlıklarına başladı! Afyonkarahisar’daki festivalde bir araya gelecekler

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşecek KaravanFest yerli ve yabancı birçok karavan tutkununu ve tedarikçilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 2022 yılının ilk festivali niteliğindeki Bitci KaravanFest Winter Edition, 21-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde konser, söyleşi, karavan kültürü etkinlikleri, gezi turları ve çeşitli aktiviteler katılımcılarla buluşturulacak.

Trend 21-01-22 17:19

Dülük Antik Kenti'ndeki kazılar farklı dinlerin tarihine ışık tutacak

Gaziantep'teki insanlık tarihinin en eski yerleşimlerinden biri olan ve farklı dinlere ev sahipliği yapan antik kentteki kazı çalışmaları sürüyor - Kazı Başkanı Prof. Dr. Engelbert Winter: - "Teşhup, Hristiyanlık, İslamiyet, bütün dinler burada vardı ve art arda geliyor. Bu da burasının bir dini merkez olduğunu gösteriyor" - "Dini tarihimizin nasıl bir akışa sahip olduğunu görmekteyiz. Bütün bu dönemlerin üst üste bindiğini biliyoruz ki bunu arkeolojik veriler de ispatlamakta"

Yurthaber 04-10-21 11:09

Ariel Winter tanga bikinisiyle pozunu paylaştı!

Oyuncu Ariel Winter son paylaşımıyla gündem oldu. Ariel Winter tanga bikinisiyle ayna karşısına geçip boy gösterdi.

Magazin 06-08-21 11:56

Milletvekili Aydemir Aşkale’yi TBMM gündemine taşıdı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Erzurum’un Kış Spor ve Turizminde uluslararası bir marka haline geldiğine işaret ederek, Winter Universiade 2011 kapsamında gerçekleştirilen devasa yatırımları paylaştı.

Yurthaber 10-02-21 14:26

Kaosu önlemek için 'The Falcon and the Winter Soldier' güçlerini birleştiriyor

Captain America’nın iki dostunu konu alan The Falcon and the Winter Soldier dizisinden yeni fragman geldi.

Magazin 08-02-21 10:44

Kaan Urgancıoğlu'nun kayak tatili

Bu sezon alınan sıkı pandemi tedbirleriyle güvenle misafirlerini ağırlayan Sway Hotels, gerçekleşen “Winter Season Opening” ile kayak tutkunlarını Palandöken’de bir araya getirdi. Etkinliğe katılanlar arasında son olarak Aşk 101 dizisiyle izlediğimiz başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu da vardı.

Magazin 21-12-20 11:03

Kaptan Amerika sonrası yeni dönem başlıyor! The Falcon and the Winter Soldier dizisinden aksiyon dolu fragman

Marvel evreninden The Falcon and The Winter Soldier'ın ilk fragmanı yayınlandı. Kaptan Amerika sonrası, kaptanın mirasını devralan ikili yeni düşmanlar ile karşı karşıya.

Magazin 11-12-20 15:58

Ariel Winter'ın rahatlığı şaşırttı! Şekilden şekle girdi

Ariel Winter uzun süre sonra ortaya çıktı. Otomobilini şarj ettirirken görüntülenen Winter direksiyondaki rahat haliyle dikkat çekti.

Magazin 13-11-20 17:06

Red Bull Winter Edition ilk kez Türkiye’de kışı kanatlandıracak

Yılın son ayları gelirken kışın düşen enerjiyi artırmak için sınırlı sayıda üretilen Red Bull Winter Editon Mandalina Lezzeti raflardaki yerini aldı. Türkiye’de ilk kez satışa çıkarılan Red Bull Winter Edition Mandalina Lezzeti, 1 Kasım 2020 - 31 Mart 2021 tarihleri arasında tüm satış noktalarında olacak.

Trend 05-11-20 12:32

Mutfak olimpiyatlarında Türkiye rüzgarı

Almanya’da her dört yılda bir düzenlenen Gastronomi Dünyası’nın en prestijli mutfak olimpiyatı olan 2020 Ika Culinary Olympics, Bu yıl da Stuttgart İntergastra Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi.Gastronomi dünyasının kalbinin attığı Olimpiyatta 70 ülkeden 1500’e yakın yarışmacı katılarak 4 gün boyunca farklı kategorilerde kıyasıya rekabet etti.

Yurthaber 06-03-20 15:18

Türk mutfak sanatçıları olimpiyatlardan 19 madalya ile döndü

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli Takımı, Almanya’da düzenlenen Aşçılık Olimpiyatlarından kazandıkları 14 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile döndü.2020 IKA Culinary Olympics, 1900’lü yıllarda Frankfurt’ta Dünya’nın ilk mutfak sergisiyle başlayan ve günümüzde gastronomi dünyasının en prestijli mutfak olimpiyatı olarak Almanya’da her dört yılda bir düzenlenen olimpiyatlar Bu yıl da Stuttgart İntergastra fuar alanında gerçekleştirildi.Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Öğr.

Yurthaber 21-02-20 09:31

Bengü'den özel alaturka şov

College E.M.A tarafından, Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz marka iş birliğiyle kış sporlarını eğlence ve deneyimlerle buluşturan Yapı Kredi Winter Escape, 20-23 ve 21-23 Şubat tarih seçenekleriyle Erciyes’te gerçekleşecek.

Magazin 11-02-20 13:41

At the Annual Conference of EBAN (European Business Angels Network), Kurttepeli has described the Angel Investment…

Based in Brussels, (EBAN)- European Business Angels Network has held the eleventh term of EBAN Winter University getting together the investors and entrepreneurs in the European continent held by them every year between 17th and 18th January, 2013 at Istanbul Commerce University.

Finans 31-01-20 13:37

SANKO Okulları basketbol takımı “2020 Wınter Cup” şampiyonu

SANKO Okulları Basketbol Takımı, Antalya’da düzenlenen Gold Sports Camps Turnuvası U11 kategorisinde şampiyon oldu.Antalya’da düzenlenen “2020 Winter Cup” turnuvasında Arda Akıcı, Aras Kızılateş, Demir Şüğün, Çağan Güler, Fırat Güney, Doruk Erdoğan, Ahmet Arda Gürbüzer, Aras Karabağlı, Can Yetkin, Emir Emre Yıldırım, Efe Tahtacı ve Yiğit Güdemezoğlu’ndan oluşan SANKO Okulları Basketbol Takımı oynadığı dört maçı da kazanarak şampiyonluk kupasını kazandı.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Basketbol Takımı sporcularını ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yurthaber 27-01-20 16:29

Festival'de Bengü coşkusu

Yaz sezonunda Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleştirdiği festivallerle adından söz ettiren Yapı Kredi Summer Escape, şimdi de “Yapı Kredi Winter Escape” olarak kitleleri kış sporları, eğlence ve deneyimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Magazin 23-01-20 11:40

Dunlop'tan 2 yeni kış lastiği deseni

Dunlop'un zorlu kış şartlarında en yüksek konforu sağlama hedefiyle binek araçlar için yeni geliştirmiş olduğu SP WINTER ICE03 deseni ve SUV araçlar için özel olarak tasarlanan GRANDTREK ICE03 desenleri Türkiye pazarında satışa sunuldu

Yurthaber 09-01-20 12:30

Magazin dünyasını bir araya getiren parti

Türkiye’nin en gözde kış otellerinden Palandöken'deki Sway Hotels, “Yapı Kredi Winter Escape” ile yeni sezona merhaba dedi.

Magazin 16-12-19 15:22

Palandöken iş ve magazin dünyasının akınına uğradı

Türkiye’nin en gözde kış otellerinden Palandöken’deki Sway Hotels, “Yapı Kredi Winter Escape” ile yeni sezona "merhaba" dedi.

Magazin 16-12-19 11:41

İstanbul'da Japon Haftası etkinlikleri başladı

JAPONYA'nın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından her yıl kültür tanıtım programları kapsamında düzenlenen 'İstanbul Japan Week 2019 Winter', etkinlikleri İstanbul'da başladı.

Haber 06-12-19 14:47

Cambridge Camisi açılış töreni

Caminin açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle yapıldı - Cami projesine öncülük eden dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam: - "Bize desteğini sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dünya çapında cömertçe katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bu camiyi tamamlayamazdık" - Huntington bölgesi Yardımcı Piskoposu Dagmar Winter: - "Cambridge Camisi'nin iyi komşuluğu gösterebileceğimiz bir yer olmasını umuyorum. Sizin burayı tüm toplum için bir buluşma noktası yapma isteğinizi takdir ediyorum" - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: - "Yeryüzü, 7 milyarı aşkın insanın ortak evidir. Bunun için dünyamızın meselelerini hep beraber sahiplenerek daha iyi bir hayatı ve geleceği inşa etmek ortak hedefimiz olmalıdır"

Haber 05-12-19 19:11

Bodrum’da uyuşturucu ve doping ile mücadele semineri düzenlendi

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Avrupa temsilcilikleri ile ’’Wfaad Winter Camp 2019’’ “Uyuşturucu ve doping ile mücadelede sporun gücü” istişare ve bağımlılıkla mücadele konulu semineri, Bodrum’da gerçekleştirildi.Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak’ın açılış konuşması ile başlayan seminer 2 gün sürdü.Bodrum Samara Hotel’de bir araya gelen WFAAD & DUMESF Avrupa temsilcisi ve Türkiye’de muay thai dalının kurucularından Bekir Özer, Kick Boks Dünya şampiyonlarından Ali Günyar, Budox Federasyonu Kurucu Başkanı İlker Kaya, Avrupa Kick Boks ve Muay Thai hakemi Şenol Demir, kick boks ve muay thai eğitmeni Meike Moderson, Mikail Kır, Checkmat Judo Academiy ve Hillside City Kulübü eğitmeni İslamboli Güler, muay thai spor dalının Türkiye’de kurucu isimlerinden Engin Kısa, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkan yardımcısı Ercan Özhan ve sporcular katıldı.DUMESF Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, seminerde yaptığı konuşmada, "Son yıllarda çok küçük yaşlara düşen her türlü bağımlılık yaşı ülkemiz geleceği ve dünyamız için ciddi bir tehdittir.

Haber 04-10-19 14:05

2019: Fallout 76 Nuclear Winter ile Battle Royale sahnesine giriyor

Bethesda, E3 2019 basın konferansını gerçekleştirdi. Konferanstan Fallout 76 ile ilgili önemli haberler çıktı.

Trend 10-06-19 17:39

Sosyal Medya ‘Winter is Coming’ dedi

Son sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan Game of Thrones (Taht Oyunları), yine sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.ABD’li yazar George R.

Haber 22-04-19 09:22

Ariel Winter son haliyle şoke etti! 'Kalçamı geri istiyorum'

Rol aldığı Modern Family dizisiyle genç yaşta şöhrete ulaşan Ariel Winter görenleri şaşırtıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu hızla kilo vermesinden pek de mutlu değil...

Trend 12-04-19 15:29

Ünlü isimler kışa böyle veda etti

Palandöken’in gözdesi Sway Hotels, hafta sonu Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz X-Class desteğiyle kış sezonunun son büyük etkinliğini gerçekleştirdi. Kayak ve eğlenceyi bir araya getiren “Yapı Kredi End of Winter” dopdolu programıyla misafirlerini çok keyifli bir hafta sonunda buluşturdu.

Magazin 11-03-19 13:36

İtalya’da Türk milli damar robotu rüzgarı esti

Türkiye’nin uzun yıllar üzerinde çalıştığı ve büyük emek harcanarak geliştirdiği milli damar robotları İtalya’da düzenlenen "Winter Days Fleboloji Kongresi’nde" dünyaya tanıtıldı.

Haber 02-02-19 11:38

Winter is Coming! Peki Siz Kışa Hazır mısınız?

Kar, yumuşak kazaklar, kestane ve çıtır çıtır yanan soba kış mevsimine dair aklımıza gelen ve herkesin içini heyecanlandıran durumlardır. Peki ya kış mevsiminin tehlikeli olabilen yüzü için de hazır mısınız?

Haber 23-01-19 17:02

HCT Winter Championship'de Fatih “ThunderUP” Akduman da katılacak!

ThunderUP, 2018/19 Hearthstone Championship Tour kapsamında, Ladder 12.si olarak katıldığı HCT 2018/19 – Season 3 – Europe‘un, Swiss Round’unda 2. olarak grup aşamasına katılmıştı. ThunderUP, Grup Aşamasında da 3. olarak HCT Winter Championship 2018‘e katılmayı garantiledi.

Trend 16-01-19 14:39

Kışlık Fiat 500 Collezione Türkiye’de

Fiat 500 ve 500C modellerinde sınırlı sayıda üretilen Collezione Winter, Türkiye’de 1,2 litrelik 69 HP gücündeki benzinli motoruyla satışa sunuldu

Haber 11-01-19 12:05

Kışlık Fiat 500 Collezione Türkiye’de

Fiat 500 ve 500C modellerinde sınırlı sayıda üretilen Collezione Winter, Türkiye’de 1,2 litrelik 69 HP gücündeki benzinli motoruyla satışa sunuldu

Yurthaber 11-01-19 12:00

Dunlop’un yeni kış lastiği SP Winter Sport 500

Türkiye distribütörlüğünü Abdulkadir Özcan AŞ'nin yürüttüğü Dunlop,teknolojisiyle, sürüş konforu, fren mesafesi ve uzun ömürlü kullanımıyla tüm binek araçlar için tek bir lastikte optimize ediyor

Haber 11-12-18 12:45

Sway Hotels “X-Class Winter Season Opening” partisiyle sezonu açtı

Palandöken’in gözdesi Sway Hotels, “X-Class Winter Season Opening” partisiyle hafta sonu kış sezonunu açtı.Açılış davetine cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, sanat dünyası, TV ekranlarının ünlü isimleri ve sosyal medya fenomenleri de katılarak muhteşem bir hafta sonunu geride bıraktılar.Sway Hotels’de gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul gece hayatının nabzını tutan sanatçılar performanslarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Yurthaber 10-12-18 15:30

Sway Hotels “X-Class Winter Season Opening” partisiyle sezonu açtı

Palandöken’in gözdesi Sway Hotels, “X-Class Winter Season Opening” partisiyle hafta sonu kış sezonunu açtı.Açılış davetine cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, sanat dünyası, TV ekranlarının ünlü isimleri ve sosyal medya fenomenleri de katılarak muhteşem bir hafta sonunu geride bıraktılar.Sway Hotels’de gerçekleştirilen etkinlikte, İstanbul gece hayatının nabzını tutan sanatçılar performanslarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Yurthaber 10-12-18 15:30

Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu

Ödül ABD'li Frances H. Arnold ile ABD'li George P. Smith ve İngiliz Gregory P. Winter arasında paylaşıldı

Haber 03-10-18 14:12

Son dakika! Nobel Kimya Ödülü'nü kazananlar belli oldu

Tıp ve Fizik ödüllerinden sonra ilan edilen 2018 Kimya Ödülü ikiye bölündü. Ödülün yarısı bilim insanı Frances H. Arnold'a gitti, diğer yarısı ise bilim insanları George P. Smith ve Sir Gregory P. Winter arasında paylaştırıldı.

Haber 03-10-18 12:55

ABD'den F-35 teslimatı açıklaması

F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Programı Direktör Yardımcısı Koramiral Mat Winter: - "İki uçağın daha Mart 2019'da teslim edilmesini bekliyoruz. 100 uçağın teslimatında bir değişiklik olduğuna dair herhangi bir işaret yok" - "(Pentagon'un Kongre'ye sunacağı Türkiye raporu) Rapor için teknik ve programa ilişkin bilgileri sağladık ve rapor 90 gün içinde teslim edilmiş olacak"

Haber 02-10-18 01:23

Son dakika! ABD'den flaş F -35 açıklaması

F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Programı Direktör Yardımcısı Koramiral Mat Winter, iki F-35 savaş uçağının daha gelecek yıl mart ayında Türkiye'ye teslim edilmesini beklediklerini söyledi.

Haber 02-10-18 01:22

Dunlop'un yeni kış lastiği SP Winter Sport500

Dunlop, SP Winter Sport500 kış lastiğini müşterilerine sunuyor

Yurthaber 26-09-18 14:32

Dunlop'un yeni kış lastiği SP Winter Sport500

Dunlop, SP Winter Sport500 kış lastiğini müşterilerine sunuyor

Yurthaber 26-09-18 14:31

Dunlop'un yeni kış lastiği SP Winter Sport500

Dunlop, SP Winter Sport500 kış lastiğini müşterilerine sunuyor

Finans 26-09-18 13:56

11 yıl sonra bir ilk gerçekleşti!

PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları sonrası barış mesajlarının hakim olmaya başladığı Kore Yarımadası, tarihe geçecek bir zirveye daha ev sahipliği yapıyor.

Haber 18-09-18 11:57

Kuzey Kore'dan flaş ABD açıklaması: Trump’a hala güveniyoruz

Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile yapılan ve Pyeongchang tarafından ‘hayal kırıklığı’ olarak adlandırılan görüşmenin ardından ABD Başkanı Donald Trump’a güvendiklerini açıkladı.

Haber 08-07-18 02:47

Ariel Winter'dan flaş karar!

Modern Family dizisinin genç yıldızı Ariel Winter, tüm sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı

Magazin 04-07-18 11:20