Rachel Weisz Haberleri Ve Son Dakika Rachel Weisz Haberleri

Rachel Weisz Haberleri Ve Son Dakika Rachel Weisz Haberleri

7 Mart 1970 yılında Londra'da doğan Rachel Hannah Weisz, aktris ve model olarak kariyerini sürdürmektedir. Akademi Ödülü sahibi olan oyuncu, kariyerinin ilk olarak 14 yaşında modellik yaparak başladı. Cambridge'da okurken oyunculuğa da başlayan Weisz, Talking Tongues isimli tiyatro grubunda kendisinin yazdığı ve aynı zamanda oyuncu olduğu oyun ile 1991 yılında Edinburgh Festivali'nde Guardian Ödülü'nü kazanmıştır. Babası Macar, annesi Avusturyalı olan Weisz, Almanca diline orta seviyede hakimdir ve Yahudi kökenlidir. 2011 yılında Amerika vatandaşı olmuştur. 2002-2010 yılları arasında Amerikalı film yönetmeni ve senarist Darren Aronofsky ile evli kalan oyuncu, 2011'den beri de oyuncu Daniel Craig ile evlidir. Rachel Weisz'in ilk eşi Aronofsky'den Henry Chance isimli bir oğlu vardır.

Rachel Weisz Haberleri

Aşk film setlerinden doğar! Aynı filmde rol aldıktan sonra evlenen ünlü çiftler

Oyuncuların setlerde uzun saatlerini birlikte geçirmesi hiç şüphesiz ki aralarında yakınlaşmaların doğmasına neden oldu. Bu çiftler film setlerinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı. İşte karşınızda filmlerinde partner olarak gördüğümüz ve sonrasına aşklarını nikahla taçlandıran ünlü çiftler...

Trend 25-02-2021 10:54

Rachel Weisz, 'Menekşe gözlü' efsanevi oyuncu Elizabeth Taylor’ı canlandıracak

Dünyada 'Menekşe gözlü' olarak tanınan efsanevi oyuncu Elizabeth Taylor’ın hayatı bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. Hollywood’un ikonik ismini başarılı aktris Rachel Weisz canlandıracak.

Trend 31-10-2019 14:34

Emma Stone itiraf etti: “Beni tokatladı”

The Favourite filmi ile sinema sektöründe yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Emma Stone’dan yılın itirafı geldi.

Trend 14-01-2019 15:49

Bu kadarına zor dayandı, soluğu montunun yanında aldı

Güzel oyuncu kırmızı halıda bir süre poz verdi ama sonra dayanamadı ve bakın ne yaptı.

Haber 07-02-2018 10:20

Rachel Weisz

Rachel Weisz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rachel Weisz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Evlenilecek kadın' ayrıldı

Oyuncu Weisz yönetmen sevgilisiden ayrıldı.

Magazin 11-11-2010 17:41