Raed Salah Haberleri

Liverpool'un yıldızı Salah gizli gizli anlaşma yapmış!

Sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Mohamed Salah ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerini reddederek Liverpool'da kalan Mısırlı oyuncunun takımdan ayrılmak üzere olduğu öne sürüldü.

Spor 2024-03-21 11:45:12

Fenerbahçe yıllar önce Mohammed Salah ile anlaşma aşamasına gelmiş! Şekip Mosturoğlu'ndan itiraf geldi...

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu, sarı-lacivertli kulüpte çalıştığı döneme dair anılar anlattı.

Spor 2024-03-05 15:08:25

Muhammed Salah'tan Filistin çağrısı! Dünya liderlerine böyle seslendi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen yıldız oyuncu Muhammed Salah, Gazze halkına destek çağrısında bulundu.

Spor 2023-10-19 08:46:11

Hasan Can Kaya'yı Mohammed Salah sandılar! Sosyal medya yıkıldı

Konuşanlar programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya'yı ünlü futbolcu sandılar. Instagram'da futbolcuların piyasa değerlerini analiz eden bir hesap, ünlü sunucuyu Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohammed Salah ile karıştırınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 2023-09-18 12:14:25

Suudiler çıldırdı! Şimdiki hedef Mohamed Salah... Rekor kıracak teklif!

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah için Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'in Liverpool'a rekor bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 05-09-23 22:37

Futbol tarihine geçecek teklif! Salah da Suudi Arabistan'a mı gidiyor?

Futbolda Suudi Arabistan rüzgarı esmeye devam ediyor. Birçok dünya yıldızını Avrupa'dan söküp alan Suudi Arabistan kulüpleri tüm dengeleri değiştirmiş durumda. Liverpool formasıyla fırtınalar estiren Salah'a yapılan son teklif baş döndürücü...

Spor 01-09-23 08:25

Salah için resmi açıklama geldi! Suudi Arabistan iddiaları suya düştü

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Spor 25-08-23 15:12

Dünya futbolunda tüm dengeler değişiyor! Suudi Arabistan temsilcisi Salah transferini bitirmek için İngiltere'de...

Futbolda Suudi Arabistan rüzgarı esmeye devam ediyor. Birçok dünya yıldızını Avrupa'dan söküp alan Suudi Arabistan kulüpleri tüm dengeleri değiştirmiş durumda. Liverpool formasıyla fırtınalar estiren Salah'ın da Suudi Arabistan'a transfer olabileceği öğrenildi.

Spor 24-08-23 10:37

Suudi Arabistan'dan Mohamed Salah hamlesi! Yaptıkları teklif ağızları açık bıraktı...

Al Ittihad, Liverpool forması giyen Mohamed Salah için rekor bir teklifte bulundfu. Arap ekibi, Mısırlı yıldızın 2 sezonluk maaşı için 180 milyon euro, bonservisi için 70 milyon euro'yu gözden çıkardı. İşte detaylar...

Spor 08-08-23 09:49

Maribor maçı kadrosuna dahil edilmemişti! Fenerbahçeli Serdar Dursun da Arap rüzgarına katıldı, ayrılıyor...

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Serdar Dursun için Suudi Arabistan ekibi Al Raed devreye girdi. Serdar Dursun transferi için Arap ekibi Fenerbahçe'ye 500 bin euro'luk teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-08-23 09:16

Tayland köyünde doğan iki başlı buzağı herkesi şaşkına çevirdi! Akın akın görmeye geliyorlar... “İlahi bir alamet”

Tayland'ın Don Raed köyünde iki başlı, dört gözlü, dört kulaklı ve dört ayaklı olarak dünyaya gelen buzağı herkesi şaşkına çevirdi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra buzağı “ilahi alamet” olarak yorumlandı ve çevredekiler tarafından büyük ilgi gördü.

Trend 22-06-23 10:29

Manchester City Arsenal'i dağıttı, Norveçli yıldız Erling Haaland imkansızı başardı! Salah bile şaşkın...

İngiltere'de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Manchester City sahasında Arsenal ile karşı karşıya geldi. Dev mücadelede kazanan 4-1'lik skorla Manchester City olurken, maviler bu skorla şampiyonlukta büyük bir avantajında sahibi oldu. Ev sahibi ekipte yıldız oyuncu Erling Haaland kırılması zor bir rekora da imza attı. İşte detaylar...

Spor 27-04-23 09:33

Liverpool, galibiyet hasretini farklı skorla bitirdi

İngiltere Premier Lig’in 31. haftasında Liverpool, deplasmanda Leeds United’ı 6-1 mağlup ettiği mücadelede 2 gol atan Mohamed Salah, Premier Lig tarihinde 107 golle sol ayağıyla en çok gol atan isim oldu.

Spor 18-04-23 09:57

Eğer giderse yıldızlar karması olurlar! Salah için 70 milyon Euro'yu gözden çıkarttılar

İngiltere Ligi'nde 9. sırada bulunan Liverpool'da mutsuz durumda olan Mohamed Salah'a PSG talip oldu. 30 yaşındaki kanat oyuncusunu listesine ekleyen Fransızlar, Liverpool ile ilk teması gerçekleştirdi. Liverpool'un şampiyonluktan uzak kalması nedeniyle daha büyük bir takıma gitmek isteyen Mısırlı oyuncu, PSG'den gelecek olası bir teklifi kabul edecek.

Spor 26-01-23 15:49

Premier Lig'de Haaland şov sadece 14 dakikada yaptı! Drogba, Ronaldo, Salah... Onlar bile şaşkın!

Manchester City'nin süper yıldızı Erling Haaland isminden söz ettirmeye devam ediyor. 22 yaşındaki Norveçli oyuncu Wolverhampton karşısında çıktığı mücadelede 14 dakikada hat-trick yapmayı başarırken, efsaneleri de geride bıraktı. İşte detaylar...

Spor 22-01-23 19:08

Mohamed Salah'ın paylaşımına tepki kıyamet gibi! ''Sil onu Salah''

Mohamed Salah'ın Noel paylaşımı olay oldu. Yıldız oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum geldi. Öfkeli taraftarlar, Mısırlı futbolcunun Noel paylaşımını tamamen silmesi gerektiğini savunuyor.

Spor 05-01-23 20:00

Mohamed Salah ile Pep Guardiola'nın konuşmaları ortaya çıktı! Teknolojide son nokta...

Liverpool'un Manchester City'yi 1-0 mağlup ettiği maçın sonunda Mohamed Salah ile Pep Guardiola'nın konuşması İngiltere gündemine oturmuştu. Maçtaki tek golü atan Salah ile rakip teknik adamın ne konuştuğunu öğrenmek isteyen İngilizler büyük çaba sarf etti ve sonuca ulaştı. Guardiola'nın Salah'a ne söylediğini ağız okuma teknolojisini kullanarak bilgisayar üzerinden tespit ettiler.

Spor 19-10-22 09:19

Sayılmayan gol, kırmızı kart ve kaleciden asist! Liverpool, Manchester City'i Mohamed Salah ile devirdi...

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan ve Avrupa'yı ekrana kilitleyen karşılaşmada tempo hiç düşmezken, birçok pozisyon yaşandı. Manchester City'nin bir golünün iptal edildiği müsabakada kazanan taraf 1-0'lık skorla Liverpool oldu. Kırmızılar'a galibiyeti getiren golü kaleci Alisson'un asistinde Mohamed Salah kaydetti.

Spor 16-10-22 20:27

Mısırlı yıldız Mohamed Salah, Şampiyonlar Ligi'ne yine damga vurdu! Gomis'in rekorunu yerle bir etti...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4'üncü hafta karşılaşmaları bugün oynanan 8 maçla sona erdi. Haftanın en gollü maçı ise Rangers-Liverpool arasında oynandı. Liverpool 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 7-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya ise Mohamed Salah damga vurdu. Oyuna sonradan dahil olan Mısırlı golcü, 5 dakikada hat-trick yaptı. 6 dakikada hat-trick yapan Mısırlı yıldız, Şampiyonlar Ligi tarihinde en hızlı hat-trick yapan futbolcu unvanını Bafetimbi Gomis'ten almış oldu.

Spor 13-10-22 12:29

Bire bir kopyası! Yeni Mohamed Salah, Orhanlıspor'dan çıktı! Yasin Cengiz: Bir kadın Salah sandı, kucağına aldı

Mohamed Salah, Liverpool formasıyla Premier Lig'i kasıp kavuruyor. Mısırlı yıldızın sergilediği futbol, tüm dünyada neredeyse her gün manşetleri süslerken, İstanbul'da ortaya çıkan detay herkesi şaşırttı. İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan Orhanlıspor'da forma giyen sağ bek oyuncusu Yasin Cengiz, Mohamed Salah'a olan benzerliğiyle gündeme oturdu. Cengiz'in yıldız futbolcuya benzemesi, sosyal medyada oldukça konuşuldu...

Spor 10-10-22 08:06

Paris Saldırganına Ömür Boyu Hapis Cezası

IŞİD'in Paris'te 2015 yılında üstlendiği terör saldırılarına karışan aşırılık yanlısı silahlı grubun hayatta kalan tek üyesi Salah Abdeslam cinayet ve diğer suçlardan şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Haber 30-06-22 01:21

Paris saldırılarının faili Salah Abdeslam cinayet ve ‘terörizm’ suçlarından hüküm giydi

Fransa’nın başkenti Paris’te 2015 yılında eş zamanlı saldırılar düzenleyen gruptan hayatta kalan tek kişi olan Salah Abeslam, bugün sonuçlanan davada suçlu bulundu.

Haber 29-06-22 21:53

Salah, İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından verilen yılın futbolcusu ödülünü, Liverpool'dan Mohamed Salah kazandı.

Spor 10-06-22 08:53

Salah ne demek? Salah kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Salah, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Salah kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:26

Salah bulmak ne demek? Salah bulmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Salah bulmak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Salah bulmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:12

Mohamed Salah kılıçları çekti! Yönetime göndermede bulundu

Liverpool'un prensi Mohamed Salah, takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki yıldız futbolcu Liverpool'da kalmak istediğini fakat bu kararın sadece kendine bağlı olmadığını ifade etti.

Spor 11-01-22 23:00

MAÇ SONUCU | Liverpool 1-0 Aston Villa

İngiltere Premier Lig'in 16. haftasında Liverpool, konuk ettiği Aston Villa'yı 1-0 mağlup etti. Liverpool'a 3 puanı getiren golü 67. dakikada Mısırlı yıldız Salah attı.

Spor 11-12-21 20:15

Mohamed Salah açıkladı! Barcelona'ya mı transfer oluyor?

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Mohamed Salah, bir süredir takımı ile kontrat görüşmeleri sebebi ile gündemde. İddialara göre 2023 yazında sona erecek olan kontratını uzatmak için Liverpool'dan ciddi bir artış talep eden oyuncu, henüz kulübü ile anlaşmaya varamadı.

Spor 06-12-21 16:47

Drogba: Salah böyle giderse tüm rekorlarımı yok edecek

Didier Drogba, İngiltere Premier Lig'de kendi rekorunu geçen Muhammed Salah hakkında açıklamalarda bulundu. Drogba, Salah'ın rekorlarına esprili bir şekilde yaklaşarak, "Ağlamak istiyorum! Böyle devam ederse tüm rekorlarımı yok edecek!" ifadelerini kullandı.

Spor 23-11-21 09:27

Drogba: Salah böyle giderse tüm rekorlarımı yok edecek

Didier Drogba, İngiltere Premier Lig'de en çok gol atan Afrikalı futbolcu olan Liverpoollu Muhammed Salah hakkında konuştu.

Spor 22-11-21 20:16

Mohamed Salah, Mısır müfredatına giriyor!

Liverpool'un yıldız futbolcusu Mohamed Salah'ın Mısır müfredatında yer alacağı açıklandı.

Spor 27-10-21 18:34

2015 Paris saldırıları davası başladı, zanlı Abdeslam kendisini 'IŞİD'in askeriyim' diye tanıttı

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te düzenlenen ve 130 kişinin hayatını kaybettiği saldırılara ilişkin tarihi dava bugün başladı. Saldırıların yaşayan tek zanlısı Salah Abdeslam duruşmada kendisini "Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) askeri diye tanıttı.

Haber 08-09-21 18:47

Paris Saldırıları Büyük Davası Başladı

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te eşzamanlı olarak düzenlenen, 130 kişinin öldüğü, 400 kişinin yaralandığı Paris terör saldırılarının duruşması başladı. Kilit sanık Salah Abdeslam'ın ilk sözleri "IŞİD'in savaşçısıyım" oldu

Haber 08-09-21 16:17

Taleban Kaybettiği Üç Bölgeyi Geri Aldı

Taleban geçen hafta yerel güçlere kaybettiği üç bölgede, yeniden denetimi ele geçirdiğini açıkladı. Pule Hisar, Deh Salah ve Andarab adlı üç ilçede yönetimin yeniden Taleban’da olduğu belirtiliyor

Haber 23-08-21 12:57

Muhammed Salah'tan dünya liderlerine Filistin çağrısı

Liverpool'un Mısırlı futbolcusu Muhammed Salah, İsrail'in, işgali altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldırılarına tepki göstererek, İngiltere Başbakanı Boris Johnson dahil tüm dünya liderlerine çağrıda bulundu.

Spor 11-05-21 23:48

PSG'de Mbappe yerine Salah iddiası!

Fransa Ligue 1 devi PSG'de Kylian Mbappe'nin olası ayrılığında yerine Mohamed Salah'ın transfer edileceği iddia edildi.

Spor 12-04-21 07:24

Salah'tan Mustafa Muhammed'e hediye!

Mısır'ın dünyaca ünlü yıldızı Muhammed Salah, Galatasaray'da forma giyen vatandaşı Mustafa Muhammed'e hediye verdi.

Spor 28-03-21 17:25

Minare evin üzerine devrildi

Adıyaman’ın Tut ilçesinde minare şiddetli rüzgar ile yan tarafta bulunan evin üzerine devrildi.Adıyaman’ın Tut ilçesi Salah Mahallesi’nde şiddetli rüzgar nedeniyle cami minaresi devrildi.

Haber 12-03-21 14:18

ÖZET | Liverpool - Leipzig maç sonucu: 2-0 (Ozan Kabak'ın gurur gecesi)

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Liverpool ile Leipzig karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-0 kazanan Liverpool, rövanşı da 2-0 alarak çeyrek finale adını yazdırdı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada ikinci yarıda kilidi açan isimler ilk maçtaki gibi Salah ve Mane oldu. Öte yandan Liverpool'da milli futbolcu Ozan Kabak, 90 dakika sahada mücadele etti.

Spor 11-03-21 08:53

Mostafa Mohamed Salah'ın yolunda

Galatasaray kariyerine fırtına gibi başlayan Mostafa Mohamed, Mısır basınında "Yeni bir Salah doğuyor" başlığıyla manşetlerde.

Spor 17-02-21 11:45

Mohamed Salah için Real Madrid iddiası

Liverpool'un Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig kazanmasında büyük rol oynayan Mısırlı Mohamed Salah, takımından ayrılmaya karar verdi. İspanyol basınına göre Salah, Real Madrid ile anlaşmaya vardı.

Spor 13-02-21 11:41

Liverpool'da Mohamed Salah depremi! Satış listesine konuldu iddiası

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın satış listesine konulduğu iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan ise Mısırlı eski futbolcu Mohamed Aboutrika...

Spor 21-12-20 14:46

Salah ve Elneny’nin ikinci testleri pozitif

Mısır Milli Takımı’nın yıldız futbolcuları Mohamed Salah ve Mohamed Elneny’nin ikinci korona virüs test sonuçları pozitif çıktı.

Spor 18-11-20 19:14

Salah, kardeşinin düğününde koronavirüs kaptı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Mısırlı yıldız futbolcusu Muhammed Salah'ın koronavirüse, Kahire’de katıldığı kardeşinin düğününde yakalandığı ortaya çıktı. Mısır basını Salah’ın katıldığı düğündeki görüntüleri yayınladı.

Spor 15-11-20 11:48

Mohamed Salah koronavirüse (Covid-19) yakalandı

Mısır Futbol Federasyonu, Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen yıldız futbolcu Mohamed Salah'ın yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını açıkladı.

Spor 13-11-20 18:31

Şanlıurfa’da çocuklar için yeni bir hizmet

Şanlıurfa Valiliği ile Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ve CARE Türkiye Derneği arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol doğrultusunda, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait bir bina onarılarak, 13-18 Yaş Çocuk Koruma ve Değerlendirme Birimi olarak hizmet vermeye başladı.Birimin açılış töreni öncesi, IOM Uluslararası Göç Örgütünden Adile Sülüntay, Süleyman Demir, Begüm Başaran ve Fatoş Cengiz ile CARE Türkiye Temsilcisi Sherine Hasan İbrahim, Salah Hamwi ve Leman Yıldırım Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek, çalışmalarına desteklerinden dolayı Vali Abdullah Erin’e bir onurluk takdim ettiler.IOM ve CARE Türkiye ekiplerini makamında kabul eden Vali Erin, korumaya ihtiyacı olan çocuklar için seferber olan her iki organizasyona da Şanlıurfa’da gerçekleştirdikleri proje için teşekkür etti.Valilik ziyaretinin ardından, Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesinde hizmet vermeye başlayan birimin açılış törenine geçildi.Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Biriminin açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Erin, “Buraya daha az çocuğun gelmesini diliyoruz.

Yurthaber 25-09-20 17:26

Mohamed Salah, Trezeguet'nin Fenerbahçe transferine engel oldu!

Önümüzdeki yıl mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde de buna göre hareket ediyor. Ancak sarı-lacivertliler umulmadık bir engelle karşılaştı. Gelecek sezon takımın banko isimlerinden birisi olarak düşünülen Trezeguet transferine Mohamed Salah engel oldu. İşte yıldız futbolcunun o sözleri...

Spor 11-07-20 07:39

Muhammed Salah şampiyonluk için gün sayıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Muhammed Salah, takımının 30 yıllık şampiyonluk hasretinin sona ermesi için doğru zamanın geldiğini söyledi.

Spor 25-06-20 11:32