Rashid Nekkaz Haberleri

Kelebek Mobilya, global marka vizyonunu tanıttı

Global tasarım vizyonuyla Türkiye mobilya sektöründe öncü olan Kelebek Mobilya, dünyaca ünlü tasarım efsanesi Karim Rashid ile güçlerini birleştirdi. Yeni marka vizyonuyla “Kelebek Etkisi” yaratmaya devam edecek marka, yeni evrenine “Butterflytopia” diyor.

Finans 2023-04-28 13:58:30

Antalya Diplomasi Forumu 2022

Orta Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sylvie Baipo Temon: - "Terör gruplarında çok sofistike silahlar görebilirsiniz, silah teçhizatları çok gelişmiş gruplar var. Ama buna karışan hükümet ambargo altında. Bu kapasite sağlanmasa nasıl mücadele edeceğiz" - Ekvator Ginesi Cumhuriyeti Dışişleri ve İşbirliği Bakanı Simeon Oyono Esono Angue: - "Terörizmle etkili mücadele için bu silahları sağlayanların da tespit edilmesi gerekiyor. Aksi takdirde diplomatik çabalar boşa çıkacaktır" - Bahreyn Krallığı Dışişleri Bakanı Dr. Abdullatif Bin Rashid Al Zayani: - "Terör de aynen virüs gibi sınır tanımıyor, sınırlara bakmıyor. Dolayısıyla terör tehdidi ile ancak samimi, dürüst, çok taraflı uluslararası iş birliği ile mücadele edilebilir"

Yurthaber 2022-03-12 17:53:05

Ahmed Rashid: Afganistan’daki sorun kaos komşu ülkeleri de içine çekebilir

DW'nin sorularını yanıtlayan tanınmış Afganistan uzmanlarından gazeteci-yazar Ahmed Rashid, Pakistan'ın desteğiyle yeniden güçlenen Taliban'ı ve ülkede yeniden alevlenen savaşın olası sonuçlarını anlattı.

Haber 2021-07-06 14:23:04

Osama Rashid Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, Iraklı orta saha oyuncusu Osama Rashid’i bir buçuk yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 2021-01-23 15:11:14

Abu Dabi’deki patlamada bilanço netleşiyor: 2 ölü

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bulunan bir restoranda gaz patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de yer alan Rashid bin Saeed Caddesi’ndeki bir restoranda gaz patlaması meydana geldi.

Haber 31-08-20 14:32

Abu Dabi’de restoranda patlama

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bulunan bir restoranda gaz tüpünün patlaması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de yer alan Rashid bin Saeed Caddesi’ndeki bir restoranda gaz tüpü patladı.

Haber 31-08-20 11:52

(Özel) DEAŞ hükümlüsü Rus çifte ‘resmi belgede sahtecilik’ davası

Kayseri’de DEAŞ terör örgütünün Göç ve Lojistik Komitesi Türkiye Sorumlusu Abu Jafar kod isimli şahıs ile bağlantısı olduğu belirlenen ve DEAŞ terör örgütü üyesi olma suçundan yargılanıp ceza alan Rus çift, şimdi de ‘resmi belgede sahtecilik’ suçundan hakim karşısına çıktı.11 Ekim 2018’de Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütünün Göç ve Lojistik Komitesi Türkiye Sorumlusu Abu Jafar kod isimli şahıs ile bağlantısı olduğu iddiasıyla aralarında Rus uyruklu Rashid Enikeev ile dini nikahlı eşi Rus uyruklu Elena Rakhmanova’nın da olduğu 7 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 15-10-19 10:10

Ekmeğini gelgitten kazananların adası: Zanzibar

Hint Okyanusu'nun kıyısında yer alan Tanzanya'nın yarı özerk adası Zanzibar'ın, büyük bölümü yoksullukla mücadele eden halkı, turizm ve baharat ticaretinin yanı sıra her gün gerçekleşen gelgitin etkisiyle zenginleşen balıkçılıkla geçinmeye çalışıyor - Faunasında "King fish", "Jack fish", tuna, somon, karides, ıstakoz, yengeç ve ahtapot gibi yüzlerce canlının bulunduğu ada, mercan kayalıkları, eşsiz denizi ve kumsalıyla dikkati çekiyor - Balıkçı Hossem Abdullah: - "Gelgit bu ülkenin bir gerçeği. Bizim sıra dışı bu olayı seyretmekten ziyade ondan faydalanarak para kazanma amacımız var. Çünkü Zanzibar'da halkın çoğu fakir. Temel geçimini sağlayacak bir işleri bile yok" - Tur direktörü Khamis Rashid: - "Nungwi'de deniz safarisi ile akvaryum balıklarını doğal ortamında görme imkanınız var. İsterseniz gelgitin etkisiyle renklenen balık avı turlarına katılıp sıra dışı bir serüven yaşayabilirsiniz"

Haber 13-10-19 11:42

İsveç’te belediye meclis üyesinin insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı

İsveç’in Ljunby Belediyesinde meclis üyesi olan bir kişinin insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı.İsveç basınında yer alan haberlere göre, İsveç’in güney şehirlerinden Ljunby Belediyesinde meclis üyesi olan Rashid Alasaad’ın insan kaçakçılığı yaptığının ortaya çıktığı kaydedildi.

Haber 03-10-19 23:13

Pakistan, Hindistan’la tren seferlerini durdurdu

Pakistan Demiryolları Bakanı Sheikh Rashid Ahmed, ülkesinin Hindistan’la tren seferlerini durdurduğunu açıkladı.Pakistan Demiryolları Bakanı Rashid Ahmed, başkent İslamabad’da gerçekleştirdiği bir basın konferansında Lahor şehri ile Hindistan’ın Attari şehri arasında gerçekleştirilen Samjhota Express’i servisini durdurduğunu açıkladı.

Haber 08-08-19 15:00

Dubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu

Dubai Başkan Yardımcısı Şeyh Maktoum bin Muhammed bin Rashid Maktoum, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i ağırladıktan sonra Twitter hesabı açtığını duyurdu.

Haber 24-06-19 16:15

DHA DIŞ- Dubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu

, Dubai Başkan Yardımcısı Şeyh Maktoum bin Muhammed bin Rashid Maktoum, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i ağırladıktan sonra Twitter hesabı açtığını duyurdu.

Haber 24-06-19 15:17

Dubai şeyhi, Twitter CEO'sunu ağırlayıp, hesap açtığını duyurdu

, Dubai Başkan Yardımcısı Şeyh Maktoum bin Muhammed bin Rashid Maktoum, Twitter CEO’su Jack Dorsey’i ağırladıktan sonra Twitter hesabı açtığını duyurdu.

Haber 24-06-19 15:17

Pakistan Başbakanı: “Pakistanlı şehitler ödüllendirilecek”

Pakistan Başbakanı Imran Khan, Yeni Zelanda saldırısında öldürülen 9 Pakistan vatandaşına milli ödül verileceğini söyledi.Yeni Zelanda’daki cami saldırısında teröriste engel olmaya çalışırken defalarca kurşunlara hedef olan Pakistanlı Naeem Rashid, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Haber 17-03-19 12:59

12 senedir başkan olmaya çalışan Raşid Nekkaz balkondan atladı

Yaklaşık 12 senedir başkan olmaya çalışan Cezayirli iş adamı Raşid Nekkaz 3 gündür illegal bir şekilde tutulduğunu iddia ettiği evinin balkonundan atlayarak protestolara katıldı.Cezayir’de yaşanan seçim krizi büyümeye devam ederken gerçekleştirilecek seçimlerde aday olarak yarışmak isteyen iş adamı Raşid Nekkaz’a dair ilginç bir video yayınlandı.

Haber 02-03-19 17:53

Elazığ'ın vişne mermeri Orta Doğu'nun gözde ürünü oldu

60 ülkeye ihraç edilen Elazığ'ın "vişne mermeri" Orta Doğu ülkelerindeki bir çok rezidans, otel ve konutta kullanılıyor - Alacakaya Mermer AŞ İhracat Müdürü Salih Tufan: - "Kabe'nin yanında yer alan Jabal Omar'daki lüks mekanları ürettiğimiz mermer çeşitlerimiz süsleyecek" - "Dünyadaki seçkin mekanlar arasında yer alacak Mohammed Bin Rashid City'de yine vişne mermerimiz yer alacak"

Finans 01-11-18 11:07

İslamofobi cinayetlere neden olacak boyutlara vardı

BDİHK Başkanı Rashid bin Hamed Al Balushi: - "İslamofobi hızla yayılıyor hatta cinayetler neden olacak boyutlara vardı ve geniş coğrafyalara yayıldı. Seminerde bunu dile getirmeye çalıştık. Bu durum renk ve görünüş olarak Müslümanlara benzeyen insanlara da sıçradı" - Adalet Bakanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Hacı Ali Açıkgül: - "Devletler İslamofobik ve din temelli ayrımcılıkla politik, sosyal ve kültürel alanda mücadele etmenin yanı sıra bu tür tutum ve davranışları suç olarak tanımlamalı ve etkili bir şekilde cezalandırma yoluna gitmelidir. İslamofobi bir nefret suçu olarak tanımlanmalıdır. Kanunlar etkili bir şekilde uygulanmalı ayrıca düzenli bir şekilde raporlama, ölçme ve değerlendirme faaliyetleri yapılmalıdır"

Haber 18-10-18 13:50

İslamofobi: Bir İnsan Hakları İhlali ve Irkçılığın Çağdaş Görünümü semineri

İİT Bağımsız Daimi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Rashid bin Hamed Al Balushi: - "Dine karşı, kişilere karşı bir nefret söylemi varsa devletlerin buna engel olma sorumluluğu var. Radikalizm ve ekstremizm, önünde durmak için temel unsurlardır. Bunun için bizim komisyonumuz her zaman diyalog içinde bulunmayı istemiştir. İfade özgürlüğü ile nefret söylemi arasına çok temiz bir çizgi çizilmesi gerekiyor" - BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Temsilcisi Dr. Adam Abdelmoula: - "Bir dine ya da bir dini gruba üye olmak, bir insan hakları özgürlüğüdür. Farklı inançları ve inanç sistemlerini bu yönden ele almalıyız ve bu konuda kamusal eleştirileri kontrollü bir şekilde takip etmeliyiz"

Haber 17-10-18 13:43

Uluslararası düzeyde aranan DEAŞ militanı, 2 karısıyla tutuklandı

KAYSERİ'de, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 3'ü kadın, 7 şüpheliden Rusya Uyruklu Rashid Enikeev, Elana Rakhmanova, Suriye uyruklu Mahmud Şeyh Muhammed, Sümeyye Şeyh Muhammed, Ahmad Alakel ve Minah Muhammed Al Ali tutuklandı.

Haber 12-10-18 10:31

Uluslararası düzeyde aranan militan, 2 karısıyla tutuklandı

Kayseri'de, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 3'ü kadın, 7 şüpheliden Rusya Uyruklu Rashid Enikeev, Elana Rakhmanova, Suriye uyruklu Mahmud Şeyh Muhammed, Sümeyye Şeyh Muhammed, Ahmad Alakel ve Minah Muhammed Al Ali tutuklandı.

Haber 12-10-18 10:14

DHA YURT BÜLTENİ 2

ULUSLARARASI DÜZEYDE ARANAN DEAŞ MİLİTANI, 2 KARISIYLA TUTUKLANDI KAYSERİ'de, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 3'ü kadın, 7 şüpheliden Rusya Uyruklu Rashid Enikeev, Elana Rakhmanova, Suriye uyruklu Mahmud Şeyh Muhammed, Sümeyye Şeyh Muhammed, Ahmad Alakel ve Minah Muhammed Al Ali tutuklandı.

Haber 12-10-18 09:52

Uluslararası düzeyde aranan DEAŞ militanı, 2 karısıyla tutuklandı

KAYSERİ'de, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 3'ü kadın, 7 şüpheliden Rusya Uyruklu Rashid Enikeev, Elana Rakhmanova, Suriye uyruklu Mahmud Şeyh Muhammed, Sümeyye Şeyh Muhammed, Ahmad Alakel ve Minah Muhammed Al Ali tutuklandı.

Haber 12-10-18 09:29

Kayseri'de 3'ü kadın 7 DEAŞ terör örgütü üyesi yakalandı (2)

6 KİŞİ TUTUKLANDI Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 3'ü kadın, 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Şüphelilerden Rusya Uyruklu Rashid Enıkeev, Elana Rakhmanova, Suriye Uyruklu Mahmud Şeyh Muhammed, Sümeyye Şeyh Muhammed, Ahmad Alakel ve Minah Muhammed Al Ali tutuklandı.

Haber 11-10-18 22:41

Salman Khan kimdir? Bollyood yıldızına hapis şoku!

Abdul Rashid Salim Salman Khan olan ünlü Bollywood yıldızı 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Peki Salman Khan kimdir? İşte Bollywood'un kötü çocuğu olarak anılan, daha önce Asya'nın en yakışıklı erkeği seçilen Salman Khan hakkında detaylar...

Magazin 06-04-18 14:44

Trump'ın Kudüs kararının perde arkasında ne var?

ABD Başkanı Donald Trump’ın yalnızca Ortadoğu özelinde değil uluslararası toplumu da olumsuz etkileyebilecek Kudüs kararını Ortadoğu uzmanı Karel Valansi ve Columbia Üniversitesi Arap çalışmaları profesörü Rashid Khalidi değerlendirdi.

Haber 08-12-17 06:14

Ghezzal için Valbuena devrede: 'Fenerbahçe'ye gel'

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de devreye Valbuena girdi. Hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Lyon ile sözleşmesi biten Rashid Ghezzal için yeni transfer Valbuena'yı aracı olarak devreye soktu.

Spor 02-07-17 08:41

Katar Üniversitesi Rektörü Hassan Rashid Al-derham Saü’yi Ziyaret Etti

Katar Üniversitesi Rektörü Dr. Hassan Rashid Al-Derham, Sakarya Üniversitesini ziyaret ederek yaptığı açıklamada, “Araplar arasındaki...

Yurthaber 28-06-17 15:20

Robbie Williams'a bir gece için 6 milyon TL ödendi

Dünyaca ünlü müzisyen Robbie Williams, Rus petrol kralı Rashid Sardarov'un kızı Victoria Sardarov'un düğününde sahne aldı. Ünlü şarkıcıya gece için tam 1.6 milyon sterlin (yaklaşık 6 milyon TL) ödendi.

Magazin 17-08-16 16:03

Bakan Çavuşoğlu, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Meredov İle Telefon Görüşmesi Yaptı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Rashid Meredov ile telefon görüşmesi yaptı.Diplomasi kaynaklarından ...

Yurthaber 16-12-15 15:47

Rashid Gitti, Tartışmaları Sürüyor

İnegöl mobilya sektörü ile alakalı çeşitli iddialar ortaya atan ünlü tasarımcı Karim Rashid’e ticaretin önde...

Yurthaber 01-04-15 13:41

Ünlü Tasarımcıdan İnegöllü Mobilyacılara Öneriler

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), (DHA) - BURSA'nın İnegöl İlçesi'ndeki konuşan Mısır kökenli İngiliz tasarımcı Karim Rashid, İnegöllü mobilyacılara tavsiyelerde bulundu.

Yurthaber 29-03-15 17:39

Ünlü Tasarımcıdan İnegöllü Mobilyacılara Öneriler

Seyfettin ARAS/İNEGÖL İnegöl'de Tasarım Merkezi'nin açılışına katılan tasarımcı Karim Rashid, basın toplantısı düzenledi. Rashid, şöyle konuştu: "Buranın, yaratıcılığı geliştirici bir yer olmadığını

Yurthaber 29-03-15 16:07

Ünlü Tasarımcıdan İnegöllü Mobilyacılara Tavsiyeler

Tasarım Merkezi’nin açılışı için İnegöl’e gelen ünlü tasarımcı Karim Rashid, İnegöllü mobilyacılara tavsiyelerde bulundu. İnegöllü...

Yurthaber 29-03-15 11:57

Sanatçılardan Suriyelilerin Kaldığı Konteyner Kente Ziyaret

4. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Filistinli yönetmen Rashid Masharawi ile tiyatro sanatçısı Kenan Işık,...

Yurthaber 21-11-13 11:33

4. Malatya Uluslararası Film Festivali

4. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Filistinli yönetmen Rashid Masharawi ile tiyatro sanatçısı Kenan Işık, konteyner kentte bulunan Suriyeli

Yurthaber 20-11-13 21:00

4. Malatya Uluslararası Film Festivali Açılış Töreni

4. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin açılış töreninde Filistinli yönetmen Rashid Masharawi, Hırvat sinema oyuncusu Rade Serbedzija ile Türk sinemasının ünlü oyuncuları Muhterem Nur, Murat

Yurthaber 16-11-13 00:41

Filistinli Yönetmen Masharawi’ye Malatya’dan Onur Ödülü

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Filistinli yönetmen Rashid Masharawi'ye onur ödülü verilecek.Malatya...

Yurthaber 22-10-13 14:10

Malatya Uluslararası Film Festivali'ne Doğru

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Filistinli yönetmen Rashid Masharawi'ye onur ödülü verileceği bildirildi.

Yurthaber 21-10-13 18:20

Erbil’den Türkiye’nin Yerel Tecrübesine Övgü

Erbil Belediye Başkanı Ali Rashid Ahmet başkanlığındaki Kuzey Irak Heyeti, Marmara Belediyeler Birliği’ni ziyaret etti....

Yurthaber 27-02-13 13:59

'Kadınlar yere düşen şekerden değersiz'

İngiltere’de yaşayan 18 yaşındaki Adil Rashid, 13 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girmekten mahkemeye çıktı.

Haber 26-01-13 15:16

Cezayir Başkonsolosu'ndan Vali Harput’a Ziyaret

Cezayir Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Rashid Meddah, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret etti. Tarihi Heykel...

Yurthaber 28-11-12 17:26

Cezayir İstanbul Başkonsolosu Harput’u Ziyaret Etti

Cezayir İstanbul Başkonsolosu Rashid Meddah Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin...

Yurthaber 28-11-12 15:15

“Soykırım yok” diyenlerin cezasını o ödeyecek

Cezayir asıllı Fransız işadamı Raşid Nekkaz, cezalar için 1 milyon euroluk bir fon oluşturacak.

Haber 04-01-12 11:07