Rasim Ozan Kutahyali Kovuldu Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 2024-04-16 08:16:45

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 2024-04-09 15:20:19

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 2024-04-08 06:56:24

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 2024-03-26 14:44:57

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 19-02-24 22:43

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-24 14:43

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

Beyaz TV'de gergin anlar! Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener tartıştı, Sinan Engin programı terk etti

Beyaz TV'de yayınlanan programda Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener arasında tartışma yaşandı. Araya Ahmet Çakar'ın girmesiyle büyüyen tartışma sonrası Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın programdan ayrılmasını talep etti.

Spor 06-11-23 11:07

40 milyon liralık tazminat isteği gündem olmuştu! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası uzun süre konuşulmuştu. Ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 03-10-23 15:46

Nagehan Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği 40 milyon liralık tazminat gündem olmuştu! Avukatından açıklama geldi

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Konu hakkında Nagehan Alçı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 28-07-23 17:01

İstediği nafaka gündemdeydi... Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! İlişkimiz hep baki kalacak

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan istediği iddia edilen nafaka da gündeme geldi. Alçı konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

Magazin 26-07-23 10:11

Sosyal medyada gündem yaratan iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçtiğimiz aylarda evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. 2010 yılında hayatını birleştiren çiftin bu kez de boşanacakları konuşuldu. İkilinin söylentilere ilişkin herhangi bir yalanlama yapmaması ise iddiaları güçlendirdi.

Magazin 22-07-23 14:53

Derin Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı'nın Japonca 'Suki Yo' şarkısını Türkçe küfür olarak anons ettiği anlar gündem olmuştu! RTÜK'ten inceleme başlatıldı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar'la Japonca 'Suki yo' şarkısını telaffuz ederken Türkçe küfür şeklinde ifade etmesinin ardından RTÜK düğmeye bastı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 02-01-23 18:58

Olayların adamı Rasim Ozan Kütahyalı bunu ilk defa Buket Aydın'a açıkladı! 'Nagehan hapse girebilirdi'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 2013-2016 yılları arasındaki FETÖ ile mücadele sürecine değinen Kütahyalı, aynı zamanda eşi olan gazeteci Nagehan Alçı'ya söylediği ifadeleri programda dile getirdi. "Daha önce söylememiştim" diyerek söze başlayan Kütahyalı, Nagehan Alçı'nın o dönem hapse girebilme ihtimali olduğunu ifade etti.

Haber 02-11-22 11:23

Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar sonra gelen olay itiraf: Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de yapıldı!

Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı; Derin Futbol programında Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı konuk eden ve 2-1 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi. "Abdülkerim'e verilen kırmızı kart kesinlikle hata değil çok ciddi bir kötü niyet" diyen ve hakemi eleştiren, eski hakem Ahmet Çakar, seneler sonra itirafta bulundu. Ahmet Çakar, "Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de yapıldı." dedi.

Spor 06-09-22 09:20

Ertan Süzgün Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, programdan neden ayrıldı? Ertan Süzgün kimdir?

Beyaz Futbol programının spor muhabiri Ertan Süzgün programa ilişkin sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumculuklarını üstlendiği Beyaz Futbol programına ilişkin yaşanan flaş gelişme sonrası birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Ertan Süzgün Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, programdan neden ayrıldı? Ertan Süzgün kimdir? Detaylar haberimizde...

Spor 23-08-22 08:33

Kocaeli'de dehşet! Ev sahibi zam istedi, kiracısının oğlu pompalı tüfeğine sarıldı

Yüksek kira fiyatları nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilimlere bir yenisi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eklendi. Ev sahibi Mehmet Koç kiraya zam isteyince kiracısı Abdurrahman Karataş bu isteğe karşı çıktı. İkili arasında başlayan tartışmaya oğulları da dahil oldu. Karataş'ın oğlu Ozan Karataş'ın pompalı tüfekle dehşet saçtığı olayda Mehmet Koç'un oğulları Ahmet Rasim Koç (30) ile Resul Koç (27) yaralandı. Ahmet Rasim Koç plastik cerrahi için hastaneye sevk edildi.

Haber 15-08-22 11:15

Son dakika: Fazıl Say'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a övgüler! Cesur ve dürüst

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV canlı yayınına çıkmış ve birbirinden önemli açıklamalarda bulunmuştu. Koç, çıktığı yer alan yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ile sert bir diyaloğa girmiş ve ikilinin konuşması sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü piyanist Fazıl Say'dan ise Ali Koç'a övgü dolu ifadeler geldi.

Spor 25-05-22 20:12

Son dakika: GSTV spikeri Serbay Şenkal'dan büyük tepki! Rasim Ozan Kütahyalı için ağır sözler...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV canlı yayınına konuk oldu. Onur Yıldız, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yer aldığı programa çıkan Koç, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, programın sonuna doğru Kütahyalı ile sert bir polemiğe girdi. Yaşananların ardından GSTV spikeri Serbay Şenkal'dan flaş bir tweet geldi.

Spor 24-05-22 09:16

Son dakika: Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler! 'Sen onların en büyük destekçilerindendin'

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil için açıklama yaptı. Kendisine, Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'nin medya tarafından desteklendiği söylenmesinin ardından yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya ''Kalbini kırmak istemiyorum ama boş konuşuyorsun! Bizi kim kayırdı! Devlet mi gidip aldı!" dedi. Ali Koç'un bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 24-05-22 07:28

Fenerbahçe Galatasaray'ı yendi, Rasim Ozan Kütahyalı bayıldı!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmesi, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Sarı - lacivertlilerin galibiyeti sonrasında ünlü spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında baygınlık geçirdi ve sedyeyle dışarı çıkarıldı.

Spor 11-04-22 10:20

Rasim Ozan Kütahyalı isyan etti! Beyaz TV stüdyosunda gergin anlar

Galatasaray'da yıllık olağan genel kurul toplantısında Burak Elmas ve yönetimi idare yönden ibra edilmemişti. Bu olayın ardından sarı-kırmızılılar, olağanüstü seçim genel kurulunun 23 Nisan'da yapılacağını ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde toplantının 30 Nisan'da yapılacağını açıkladı. Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Burak Elmas'ın ibra edilmemesi ile ilgili flaş ifadeler kullandı.

Spor 29-03-22 19:27

Sezen Aksu ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın fotoğrafını paylaştı! Dikkat çeken sözler...

Sezen Aksu hakkında kaleme aldığı yaz sonrası, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Nagehan Alçı, yazısında bahsettiği akşama ait bir fotoğraf olduğunu belirtti. Fotoğrafta Sezen Aksu ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın birbirlerine sarıldıkları görülüyor.

Magazin 24-01-22 16:31

Rasim Ozan Kütahyalı, Önder Karaveli için ne dedi? Beşiktaş’tan isim vermeden ‘Müptezel’ göndermeli sert cevap!

Dün akşam, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Önder Karaveli’nin açıklamalarını değerlendiren spor yorumcuları Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’a Beşiktaş’tan tepki geldi. Siyah-beyazlı kulüp, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’ın Önder Karaveli’ye yönelik yaptığı açıklamalara isim vermeden, ‘’Müptezel’’ diyerek tepki gösterdi.

Spor 20-12-21 15:28

Rasim Ozan Kütahyalı: Delirmek üzereyim

Karşılaşmanın başladığı ilk dakikalarda Galatasaray'ın galibiyetini ilan eden hattı "Söyledim size 7 geliyor 7" tweeti atan Rasim Ozan Kütahyalı, 2-1'lik Fenerbahçe galibiyeti sonrası "Delirmek üzereyim" diye mesaj attı.

Spor 21-11-21 23:12

Rasim Ozan Kütahyalı: Galatasaray 7-0 Fenerbahçe

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, yine çok konuşulacak sözlere imza attı. Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı ile ilgili skor veren Kütahyalı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-11-21 08:44

Rasim Ozan Kütahyalı olay sözler

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, yine skandal sözlere imza attı. Marcao olayında süreci yöneten Fatih Terim'i överken abartılı ifadeler kullandı, kendisine de bela okudu. Programın moderatörü, "Aman dikkat et" diye uyardı.

Spor 01-11-21 19:49

Rasim Ozan Kütahyalı: Ertuğrul Özkök koronavirüse yakalandı

Rasim Ozan Kütahyalı, Diyarbakır’da ‘Hafıza Odası’ sergisindeki halay görüntüleri gündem olan Ertuğrul Özkök’ün Kovid-19’a yakalandığını yazdı.

Haber 20-10-21 16:21

Ne içiyorsun Rasim dedi, bardağını boşalttı! Herkesi şoke eden sözler

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Fenerbahçe'yi savunması Beyaz Futbol yorumcularını şaşırttı. Kütahyalı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında görev yapan Ali Şansalan'ın art niyetli olduğunu ifade etti. Yorumcu Sinan Engin, Kütahyalı'nın bardağını kontrol edip ateşini ölçtü.

Spor 19-10-21 09:15

Rasim Ozan Kütahyalı: Nagehan Alçı beni evden kovdu, annem ve babam araya girdi

Köşe yazarı ve yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medyada yaşanan bir tartışmanın ardından eşi Nagehan Alçı'nın kendisini evden kovduğunu açıkladı. Kütahyalı, "İzmir'e gittim. Vallah beni kovdu. Bizim İzmir'de Göztepe'de bir evimiz var. Gittim vatanım memleketime yerleştim. Daha sonra annem ve babam araya girdi" dedi.

Magazin 08-10-21 00:54

Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında lokma döktürdü

Beyaz Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Radamel Falcao'nun Galatasaray'dan gidişinin şerefine lokma döktürdü. Aşçı elbiseleriyle mutfağa geçen Kütahyalı, "İzmir'de gelenek vardır. Beladan kurtulduğunuzda lokma dökülür. Sokağa girersin benim gibi giyinmiş bir adam lokmayı yaptırmış" dedi.

Spor 06-09-21 16:53

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşandı mı? İddialar sonrası açıklama

Gazeteciler Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşandıkları iddiası gündem yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan haberler sonrası gazeteci çiftten açıklama geldi.

Haber 03-06-21 12:14

Nagehan Alçı'dan eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın açıklamalarına tepki

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın dün gece yaptığı paylaşımlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber 02-06-21 12:30

Güldür Güldür’de olay Rasim Ozan Kütahyalı skeci: 'Alın şu boruyu...'

Show Tv’nin sevilen programı Güldür Güldür’de gündem Rasim Ozan Kütahyalı’ydı. Programın son bölümünde yayınlanan skeç, sosyal medyada çok ses getirdi.

Magazin 08-04-21 13:48

Rasim Ozan Kütahyalı'dan flaş Berat Albayrak iddiası

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın yerine Şahap Kavcıoğlu'nun getirilmesinin ardından Berat Albayrak ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Kütahyalı, "Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-21 10:20

Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı, yayına Fenerbahçe formasıyla çıktı

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı.

Spor 19-03-21 16:21

Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Sana o programda böğürme vazifesini mi verdiler?

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, bir cenazede karşılaştığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la arasında geçen sohbeti canlı yayında anlattı. Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediğini aktaran Kütahyalı, bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmaları gerektiklerini söyledi.

Spor 15-03-21 16:33

Canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı'nın gömleğinin düğmesi patladı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Futbol' programlarının yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı'nın gömleğinin düğmesinin patladığı anlar programa damga vurdu.

Spor 23-02-21 21:05

Cüneyt Özdemir'in 'Hangisi daha yakışıklı?' anketi gündem oldu!

Cüneyt Özdemir'in başlattığı ve kendisiyle birlikte Orhan Pamuk, Ertuğrul Özkök ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yer aldığı "Hangisi daha yakışıklı?" anketi gündem yarattı. Sonuçları paylaşan Özkök ise "sonuçlara itiraz edeceğim "diyerek okuyucusunu gülümsetti.

Haber 31-01-21 09:12

Kübra Par ile Rasim Ozan Kütahyalı birbirine girdi

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile Habertürk yazarı Kübra Par arasında, Orhan Pamuk fotoğrafı üzerinden tartışma yaşandı. Kübra Par bugünkü yazısında, Rasim Ozan Kütahyalı ile resmi var diye Orhan Pamuk'a yapılan lincin haksızlık olduğunu yazdı. Par’ın yazısı üzerine, Rasim Ozan Kütahyalı’dan yanıt geldi. Twitter’dan açıklamada bulunan Kütahyalı, isim vermeden Par’ı eleştirdi. Kübra Par Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözlerine tepki gösterdi.

Haber 29-01-21 17:01

Mesut Özil'in İstanbul'a ayak basması Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıldırttı

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Mesut Özil'in özel uçakla Londra'dan İstanbul'a gelmesi Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yı çılgına çevirdi.

Spor 18-01-21 18:21

Rasim Ozan Kütahyalı: Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelirsen...

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Mesut Özil'e flaş ifadeler kullandı. Canlı yayında şaka yollu olarak, yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye gelip iyi oynarsa olabileceklerden bahsetti.

Spor 11-01-21 16:52

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Falcao'ya: Şerefinle Türkiye'yi terk et!

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın sürekli olarak sakatlanan yıldızı Radamel Falcao'ya uçak bileti aldı. Kolombiyalı golcü için aldığı bileti kameralara gösteren Kütahyalı, "Falcao bizleri mahvettin, umutlarımızı tükettin. Onurunla, şerefinle Türkiye'yi terk et" dedi.

Spor 04-01-21 16:24

Rasim Ozan Kütahyalı'dan flaş iddia! ''Alexander Sörloth, Galatasaray'a geliyor''

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programında flaş bir açıklamada bulunarak 'Devre arasında Alexander Sörloth'un Galatasaray'a geleceğini' iddia etti.

Spor 28-12-20 16:21

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a geri döndü!

Ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a geri döndü.

Spor 14-09-20 11:31

Son dakika: Asitli saldırıya uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti

Son dakika haberine göre Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek, yüzüne asit dökerek yakan ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Rasim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetinden vazgeçti.

Haber 09-04-20 16:17