Ravza Kavakcı Kan Haberleri

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan Diyarbakır annelerini ziyaret etti:

"İnşallah bu haklı mücadele bir gün tamamlandığında, anne ve babalarımızın her biri evlatlarına kavuştuğunda bu mücadele tarihe altın harflerle yazılacak"

Yurthaber 10-04-2022 11:39

Sınır Arkası: İnsan fotoğraf sergisi açıldı

Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan: - "Kudüs satılık değil, Kudüs bizim izzetimiz, onurumuz, şerefimizdir. ABD doları veya dünyanın herhangi bir para birimiyle satın alınamayacak kadar kıymetlidir" - "Trump'ın Tel Aviv'de yazılan ve Beyaz Saray'da oynanan trajikomik tiyatrosu hiçbir şekilde İslam dünyası ve dışındaki vicdan sahiplerinin kabul edebileceği bir şey değildir"

Haber 01-02-2020 16:19

Suriye'ye ümit getirmek istiyoruz

Parlamentolar Arası Birlik Türk Grubu Başkanı Ravza Kavakcı Kan: - "Masum halka güvenli bir bölge oluşturmak için oradayız. Türkiye olarak Suriye'ye ümit getirmek istiyoruz"

Haber 15-10-2019 16:36

Venezuela meselesi turnusol kağıdı gibi

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan: - "Venezuela meselesi aslında ilginç bir mesele, bir parça turnusol kağıdı gibi" - "Türkiye'nin uluslararası alanda yaşadığı haksız ithamlar gibi, Venezuela meselesinde de birden bire insan hakları ve demokrasi yönünde herkes bir heyecanla ortaya çıkıyor" - "Avrupa parlamentolarında kadınların yaşamış olduğu şiddet oranı, kadın milletvekili ve kadın çalışanların yaşamış olduğu şiddet oranı gerçekten insanı şaşırtıyor"

Haber 15-03-2019 11:04

Ravza Kavakcı Kan

Ravza Kavakci Kan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ravza Kavakci Kan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Başardığımız en önemli iş demokrasi ve özgürlükleri genişletmek olmuştur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: - "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizle birlikte AK Parti olarak 17 yılda gerçekleştirdiğimiz bütün icraatlarımızın yanında belki de yaptığımız, başardığımız en önemli iş, demokrasi ve özgürlük alanlarını Türkiye'de herkes için genişletmek olmuştur"

Haber 28-02-2019 15:25

Başardığımız en önemli iş demokrasi ve özgürlükleri genişletmek olmuştur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: - "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizle birlikte AK Parti olarak 17 yılda gerçekleştirdiğimiz bütün icraatlarımızın yanında belki de yaptığımız, başardığımız en önemli iş, demokrasi ve özgürlük alanlarını Türkiye'de herkes için genişletmek olmuştur"

Yurthaber 28-02-2019 15:23

Uluslararası hukuk siyasi olmaktan çıkmalıdır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan: - "Uluslararası alanda bize FETÖ elebaşısını vermeyenler, 'Bizim ülkemizde hukuk var.' diyenler, şu anda bizde dava sebebiyle birçok farklı suçla yargılanan bir rahibi (Brunson) istedikleri, alamadıkları, Türkiye'de hukuk olduğunu düşünmedikleri, daha doğrusu Türkiye hukukuna saygı göstermedikleri için bizim iki bakanımıza yaptırım uygulamaya çalışıyorlar" - "Onların şahsında ülkemizi sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar. Özellikle uluslararası hukuk siyasi olmaktan çıkmalıdır. Uluslararası alanda eğer hukuk varsa hukukun gereği yapılır ve yargı kararlarına uluslararası alanda saygı gösterilir. Biz bunu bekliyoruz"

Haber 06-08-2018 13:10

AK Parti'den Kadıköy İlçe Teşkilatına ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan: - "(Çocuk istismarına ilişkin) Son günlerde çok üzücü hadiseler yaşadık. Maalesef, 2 güzel yavrumuzu, 2 küçük evladımızın haberleriyle, yuvalara, sadece ailelerin yuvalarına değil, bütün Türkiye'deki yuvalara ve gönüllere kor düştü" - "Bunlarla alakalı evlatlarımıza yapılan, her türlü kötülüğe karşı, hem tedbirlerin alınması hususunda hem de hainlerin en ağır cezaları alması hususunda biz Meclis olarak inşallah üzerimize düşeni yapacağız"

Haber 03-07-2018 17:25

Sultanbeyli'de mülkiyet sorununun çözümü için protokol imzalandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan: - "Bu meseleyi de Meclis'in kararıyla çözmüş durumdayız. Bu millet, her şeyin en güzeline layık" - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin: - "Tarihi günler yaşıyoruz. İmza töreniyle Sultanbeyli'nin yüz yıllık mülkiyet sorununu tarihin tozlu raflarına kaldırmaya bir adım daha yaklaştık"

Haber 12-06-2018 19:10

Türkiye Büyüyor, İnsan Hakları Gelişiyor programı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan: - "Sosyal devlet dediğinizde, insan dediğinizde, AK Parti dediğinizde, insan odaklı çalışan, 'vatandaşıma daha nasıl iyi ve güzel hizmet götürebilirim' diyen bir anlayış hakim bu topraklarda. Çünkü bizim bakanlarımız kendi evlatlarını günlerce, belki haftalarca görmezken, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilat kardeşlerimiz; ümmetin evlatları, devletin evlatları, bunun ötesinde dünya mazlumlarının evlatlarının gelecekleri için gece gündüz koşturuyordu" - "Bu değişim pat diye olmadı. Benim büyüdüğüm gelenekte 'devlet baba' denir. Bu 'devlet baba', baba sözünü asla hak etmezdi. Acımasızdı, kabaydı, kötüydü, yargılardı, kalıplara sokmaya çalışırdı. Asıl olan; devletin bekasıydı, millet önemsizdi. İşte o anlayış geride kaldı"

Haber 13-05-2018 17:26

Büyüyen Türkiye'de Güçlenen Kadın paneli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, mevcut sistemimizde olan bütün tıkanıkları ortadan kaldıracak. Bürokratik oligarşiye son verecek" - "Şimdiye kadar Türkiye'nin ayağa kalkış dönemiydi, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle beraber Türkiye'nin şahlanma dönemi olacak"

Haber 28-04-2018 16:32

Uluslararası İslamofobi Konferansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan: - "Bilgi ve algı üretenler bunu Müslümanlar üzerinden yapıyor. Bir beyaz Amerikalı ya da beyaz Avrupalı bir katliam yaptığında onunla alakalı çıkan haberlerde akli dengesinin bozuk olduğu yazıyor. Ancak İslam'ın asla tasvip etmediği bu suçu işlemiş olan kişi Müslüman olmasa bile İslam'la bir şekilde alakalandırılıyorsa o zaman 'Müslüman terörist' deniyor" - "Son dönemde tarihi süreçte olduğu gibi İslam, Türkiye ile özdeşleştiriliyor. Müslüman kelimesi Türk kelimesiyle özdeşleştiriliyor. Bu da İslam karşıtlığının yanı sıra Türkiye düşmanlığı, Türk düşmanlığı, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak farklı şekillerde yansıtılmaya çalışılıyor. Bu noktada bizim yapacağımız doğruları söylemek"

Haber 08-04-2018 13:46

Kadını erkeğiyle Türkiye, devletinin yanında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı: - "Afrin'de evlatlarımız bizim için hayat haklarından vazgeçmiş koşturuyorlar. Gazilerimiz de yakamıza yapışıp 'Bizi de götür' diyor. Kadını erkeğiyle Türkiye, askerlerinin, devletinin yanında" - "Liderlerinin başka ülkelerin liderleri karşısında süklüm püklüm durduğu Türkiye artık yok. Çok geride kaldı"

Haber 10-03-2018 17:28

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı:

"28 Şubat darbesinin bütün faillerinin hesap vereceği günü sabırla bekliyoruz"

Haber 13-02-2018 11:50

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı:

"28 Şubat süreci, insanların en temel hakları olan yaşama hakkı dahil, çalışma hakkı, seçtiği hükümetle idare hakkı gibi birçok hakkının ihlal edildiği bir dönemdi"

Haber 12-02-2018 16:47