Razer Seiren Elite Haberleri

Fiyatı düştü! Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Bir kulaklıkta aradığınız her özelliği sunan Jabra Elite 10, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla satışta! Sınırlı bir süre için geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, Jabra Elite 10'un özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdiğimiz içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 2024-01-31 18:06:48

DAKAF’24 Fuarında Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Van YYÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarında (DAKAF’24) Elite World Van Hotel’e yoğun ilgi gösterildi.

Yurthaber 2024-01-05 08:36:34
Van

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic dantel crop giyip poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Elite dizisiyle başlayan ekran macerasını başarıyla sürdüren İspanyol yıldız Mirela Balic, sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay olan Mirela Balic dantel crop ve korse üstü ile dikkat çekti. Pencere detaylı bir etek giyen ünlü ismin değişik kombini olay oldu.

Magazin 2023-07-07 11:48:11

Emre Kurttepeli joined Global Relations Forum (GRFGRF)

Emre Kurttepeli joined the elite members of Global Relations Forum (GRFGRF).

Finans 2023-07-06 12:19:08

Fiyatı 1299 TL'ye düştü! Jabra Elite 4 kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ses deneyimi arayanlar için Jabra Elite 4 Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Kulak İçi Kulaklık harika bir seçenek. Gelişmiş ANC özelliği sayesinde çevrenizdeki gürültüyü engeller ve sadece müziğinize odaklanmanızı sağlar. Şık tasarımının yanı sıra 28 saatlik pil ömrüyle de dikkat çeken kulaklık kısa süreliğine indirimde! Ürüne %20 indirim fırsatıyla sahip olmak ister misiniz? İşte detaylar!

Haber 14-06-23 09:56

Fiyatı 799 TL'ye düştü! Jabra'nın Elite 2 model gürültü önleyici bluetooth kulaklığı indirimde

Müzik dinlemenin keyfine varmanızı sağlayacak Jabra Elite 2 Bluetooth Kulaklık şimdi indirimde! Teknolojinin kaliteyle buluştuğu, eşsiz bir ses deneyiminin kapılarını aralayan kulaklığı keşfetmek için acele edin.

Haber 04-06-23 23:07

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza yine çok cesur! Dekoltesiyle mest etti!

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 02-06-23 17:36

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza cesur pozlarıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanyol güzel iddialı tarzı ve cesur pozları ile büyük beğeni topluyor.

Magazin 08-03-23 09:13

Elite'in kızıl güzeli Mirela Balic transparan bluzuyla geceleri yaktı! Göğüs ucunu gizlemedi

Elite dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan İspanyol güzel Mirela Balic, bir gece kulübünde çılgınlar gibi eğlendi. Transparan bir bluz giyen Balic, sütyensiz stilini paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 30-01-23 12:43

Elite dizisinin yıldızı Maria Pedraza üstsüz pozlarını paylaştı! Göğüslerini...

Elite dizisinden ayrıldıktan sonra Toy Boy dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz pozlarla dikkatleri üzerine topladı. İspanyol güzelin cesur paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-22 13:23

Elite dizisinin yıldızı Ester Exposito yine çok cesur! Yatakta sütyensiz pozunu paylaştı

Netflix'in iddialı yapımı Elite dizisiyle yıldızı parlayan İspanyol oyuncu Ester Exposito, cüretkar paylaşımlarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ester Exposito, bu defa yataktan paylaştığı iç çamaşırsız pozuyla dikkat çekti.

Magazin 15-12-22 09:43

Elite'nin yıldızı María Pedraza yine çok cesur! Göğüs dekolteli stiline beğeni yağdı

La Casa de Papel ve Elite gibi yapımlarla ünlenen güzel oyuncu María Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla beğeni topladı. Straplez bir elbise tercih eden İspanyol yıldız takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 21-11-22 10:33

44. İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı!

"Dünyanın kıtalararası koşulan tek maratonu" unvanını taşıyan ve "Elite Label" kategoride yer alan maraton, 44. kez gerçekleştirilirken, koşuyu erkeklerde Robert Kimkemboi rekor kırarak kazandı.

Spor 06-11-22 11:21

Honda, havacılık sektöründeki yeniliklerine devam ediyor

Honda Aircraft Company Başkanı ve CEO'su Hideto Yamasaki: - "HondaJet Elite II, performans, konfor ve stilin tüm alanlarında kategorisinin ötesinde"

Yurthaber 19-10-22 16:34

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en ergonomik ve kullanışlı Razer marka mouselar

Bilgisayar oyunlarında oyuncular arasında rekabet, her zaman sınırları üst seviyelere taşır. Rakipleriyle son ana kadar savaşmak isteyen birçok oyuncu, kendini geliştirmeye önem verdiği için en iyi donanımlarla savaşmayı tercih eder. Oyunlarda en iyi performansı sergilemeniz için Razer markası tarafından üretilen oyuncu mouseları, rakiplerinize karşı avantajlı olmanızı sağlar. Eğer siz de rekabete dahil olmak istiyorsanız Razer oyuncu mouse seçeneklerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-10-22 10:14

Hentbol: EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Storhamar Handball Elite: 31 - Kastamonu Belediyespor: 29

Yurthaber 08-10-22 22:07

Razer gaming ürünleri Vodafone mağazalarında

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Vodafone olarak, müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 22-07-22 09:38

Elite'in Ander'i Aron Piper önce Dua Lipa ile yakınlaştı ardından FKA Twigs ile öpüştü

Netflix'te yayınlanan Elite dizisinde Ander karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Aron Piper gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncu önce Dua Lipa ile tüm geceyi geçirdi, yakın temas danslar etti. Ardından ise ertesi gün yine ünlü şarkıcı FKA Twigs ile öpüşme anlarını yayınladı. Bu ilişki üçgeni sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-06-22 10:24

Robert “Razerguy” Krakoff, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu

Oyun donanımları üreten Razer'ın kurucu ortağı ve eski başkanı olan, oyun faresinin mucidi olarak anılan Robert Krakoff, hayatını kaybetti. Robert Krakoff “Razerguy” olarak da biliniyordu. Şirketin kilit isimlerinden biri olan Krakoff'un ölümü sonrası Razer da bir açıklama yayınladı.

Haber 01-05-22 16:23

Oyunculara kötü haber: E3 2022 iptal edildi

Her yıl ABD'de gerçekleşen bir video oyunu fuarı olan E3'ün bu yıl düzenlenmeyeceği bildirildi. E3 2022'nin iptal kararı, Razer yetkilisi Will Powers'ın attığı bir tweet ile gündeme taşındı. Daha sonra ise etkinliğin iptal edildiğini belirten bir e-posta ortaya çıktı.

Haber 01-04-22 09:58

Hafifliği ve kusursuzluğu ile dikkat çeken Razer Deathadder Essential incelemesi

Oyunlarda başarıya ulaşmak isteyen birçok kişinin oyuncu mouse tercihi Razer Deathadder Essential oluyor. Sade tasarımı, modern görünümü, dayanıklı ve kompakt yapısıyla beğeni kazanan model; oyuncu dostu özellikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Gelin, hep birlikte Razer Deathadder Essential Gaming Mouse incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 23-03-22 14:57

Espride pişti oldular! Doğu Demirkol'dan Cem Yılmaz'a gönderme

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisinde yer verdiği "Allah diyen aslan" esprisini iki yıl önce Doğu Demirkol'un kullandığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından gösterisinden bir bölümü paylaşan Demirkol, Cem Yılmaz'a göndermede bulunarak, "Eskilerden bir şaka…" yorumunda bulundu. Doğu Demirkol'a ilk destek Mustafa Sandal'dan geldi.

Magazin 07-01-22 13:38

Cem Yılmaz'dan Trabzonspor'un esprili Edin Visca paylaşımına yanıt: Güzel şeylere hasretiz

Trabzonspor, yeni transferi Edin Visca için Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisinden bir sahnesinden esinlenerek bir video çekti. Trabzonspor'un esprili paylaşımını kendi hesabından alıntılayan Cem Yılmaz da "Trabzonspor’un bu paylaşımında beni anması çok mutlu etti. Güzel şeylere hasretiz" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-01-22 22:48

Razer Zephyr Pro maskesini duyurdu! Hoparlörü var

Razer, RGB donanımlı N95 yüz maskesini Razer Zephyr Pro adıyla güncelledi ve CES 2022'de tanıttı. Razer'ın yeni maskesi, hoparlörler aracılığıyla sesinizi yükseltebiliyor. Bu yüzden Razer Zephyr Pro, maske varken sesini karşı tarafa duyurmakta zorluk yaşayanların dikkatini çekebilir.

Haber 06-01-22 12:09

Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus eleştirilerini ti'ye aldı: Cem bitmiş

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yılbaşı akşamı Netflix’te yayınlanan 'Diamond Elite Platinum Plus' isimli gösterisine gelen eleştirileri ti'yealdı. Netflix'in Witcher ve Don't Look Up gibi en çok izlenen yapımlarını paylaşan Cem Yılmaz "Cem bitmiş" dedi.

Magazin 04-01-22 20:44

Tarkan'dan Cem Yılmaz paylaşımı! Ne iyi geldin

Yılbaşı gecesi birçok kişinin eğlencesi Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ı izlemekti. Ünlü komedyenin Netflix'te yayınlanan gösterisi sosyal medyaya damga vururken; ünlü sanatçı Tarkan'dan da Cem Yılmaz'a ilişkin bir paylaşım geldi.

Magazin 04-01-22 12:05

Razer Seiren v2 Pro mikrofon ve Kiyo X kamera incelemesi

Fragtist'te bu sefer iki ürün bir arada inceliyoruz, Razer Seiren v2 Pro mikrofon ve Kiyo X kamera. Razer bu ikili ile adeta sizi yayınlara başlatmak için bir başka bahane daha sunuyor! Detaylar videomuzda.

Haber 31-12-21 12:56

Cem Yılmaz'dan Witcher sürprizi! Sosyal medyaya damga vurdu

Cem Yılmaz'ın son gösterisi 'CMYLMZ Diamond Elite Pilatinum Plus' popüler yayın platformu Netflix'e geliyor. Ünlü ismin gösterisi için yapılan tanıtımda The Witcher sürprizi ise izleyicileri şaşırttı.

Magazin 27-12-21 12:46

Cem Yılmaz son gösterisiyle yılbaşında Netflix’te

Netflix, Cem Yılmaz‘ın Diaomond Elite Platinum Plus adlı son stand-up gösterisini yayınlamaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir farklı şehirlerde gösterisi yapılan Diamond Elite Platinum Plus, 31 Aralık‘ta Netflix’te yayınlanacak.

Magazin 15-12-21 13:59

Oyuncu kulaklığı Razer Kraken yenilendi

Razer Kraken V3, premium malzemeler kullanılarak hazırlanmış şık, kullanımı rahat ve işitsel detaylar tarafında da güçlü bir ürün.

Haber 11-12-21 10:48

SPK'den Elite Naturel Organik Gıda ve İşbir Sentetik'in halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), dün akşam yayımlanan bültende Elite Naturel Organik Gıda ve İşbir Sentetik'in halka arzına onay verdi. Öte yandan SPK, Fina Enerji Holding'in yurtdışında 150 milyon dolar tutarında tahvil ihraç etmesine izin verdi. Gimat Mağazacılık'ın hisselerinin Borsa İstanbul alt pazarda işlem görmesi için hazırlanan izahnameyi onayladı.

Finans 05-11-21 09:20

Elite Naturel onay aldı, halka arza gidiyor

Son dönemlerde borsada işlem gören şirket sayısında gözle görülür bir artış oldu. İçecek sektöründe yer alan Elite Naturel, SPK'dan halka arz için onay aldı.

Finans 02-11-21 11:38

Razer Ornata V2 klavye incelemesi

Razer Ornata V2 klavyedeki Mecha-Membrane teknolojisi, beraberinde gelen Chroma aydınlatma desteğiyle dikkat çekiyor. İşte Razer Ornata V2 klavyenin diğer detayları.

Haber 04-08-21 11:18

LG hoparlörlü maskesini duyurdu! Razer Project Hazel'e rakip geldi

LG, PuriCare giyilebilir hava temizleyicisinin yeni modelini tanıttı. Yeni LG PuriCare maskesi, VoiceON teknolojisi, mikrofon ve hoparlör desteği ile kullanıcının sesini yükseltebiliyor. Cihaz, bu yönüyle Razer Project Hazel'e rakip oluyor.

Haber 23-07-21 16:47

Maria Pedraza tatilde! İplerini çözüp bol bol poz verdi

La Casa de Papel'de Alison Parker'ı canlandırmasıyla tanınan daha sonra ise Elite dizisinde rol alan Maria Pedraza tatilde yakalandı.

Magazin 24-06-21 15:09

Elite 4. sezon ne zaman çıkacak? Elite 4. sezon fragmanı yayınlandı! İşte Elite oyuncuları...

"Elite 4. sezon ne zaman çıkacak?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Elite 18 Haziran 2021 itibariyle seyircileriyle buluştu. Elite 4. sezon fragmanı yayınlandı! Peki Elite dizisi nasıl izlenir? İşte Elite oyuncuları...

Magazin 18-06-21 22:38

'Dünyanın en akıllı maskesi' için tarih belli oldu!

Razer'ın 'Dünyanın en akıllı maskesi' dediği Project Hazel, bir prototip olmaktan çıkıp gerçek bir ürüne dönüştü. Oyun ekipmanı üreticisi Razer, RGB aydınlatmalı maskesi Project Hazel'in tüketicilerle buluşacağı tarihi açıkladı.

Haber 15-06-21 11:45

Karagümrük e-Spor'dan tarihi başarı!

Futbol oyunlarının en başında yer alan FIFA'da Türk ekibi Karagümrük e-Spor'dan tarihi bir başarı geldi. FIFA21 Pro Clubs arenasında ülkemizi Avrupa'da temsil eden Karagümrük e-Spor ilk kez katıldığı VPL EURO PROLEAGUE'de şampiyon olarak ülkemize ilk Avrupa Ligi kupasını getirdi. Pro Elite League takımlarından Karagümrük e-Spor bu başarının ardından gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı.

Spor 08-06-21 19:21

Elite dizisinin 4. yeni sezonu ne zaman? Başrol oyuncuları diziden ayrıldı mı? İşte fragmanı

Netflix’te yayınlanan ve Türkiye’den de pek çok fanı bulunan Elite dizisinin 4. Sezon fragmanı yayınlandı. Elite dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da yayınlanan fragmanla belli oldu.

Magazin 07-06-21 17:31

Elite dizisinden beklenen haber geldi! Elite 4. sezon ne zaman başlıyor?

Netflix yapımı İspanyol Elite dizisi 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Sansasyonel okul draması bu yaz geri dönüyor.

Magazin 13-04-21 08:19

Elite yeni sezon ne zaman gelecek? Netflix dizisi Elite'in yeni sezon fragmanı bekleniyor...

İspanyol yapımı olan Netflix dizisi Elite’in 4. yeni sezonu ile ilgili ipuçları paylaşıldı. İlgi ile izlenen Elite dizisinin yeni sezonunda değişiklik yapılabileceği öne sürülüyor.

Trend 07-04-21 16:52

Elite Wolrd, otizmli çocukları aileleriyle birlikte ağırladı

Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Hotel, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında kentteki down sendromu ve otizmli çocukları aileleriyle birlikte ağırladı.Elite World Van Hotelde düzenlenen kahvaltıya Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in eşi Meral Bilmez, Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, down sendromu ve otizmli çocuklar ile aileleri katıldı.

Yurthaber 05-04-21 12:15

Van Valisi Bilmez, “Hayatın her alanında kadının var olması lazım”

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katılarak, “Hayatın her alanında kadının var olması lazım” dedi.Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Elite World Van Hotel’de “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir kahvaltı programı düzenlendi.

Yurthaber 08-03-21 13:46

Razer Anzu akıllı gözlüğünü görücüye çıkardı!

Razer, ilk akıllı gözlüğü Razer Anzu'yu resmen duyurdu. Razer Anzu özellikleri ile diğer akıllı gözlüklere rakip olmaya amaçlıyor. Razer Anzu'nun fiyatı da akıllı gözlük almak isteyen kullanıcıların dikkatini çekebilir gibi görünüyor.

Haber 05-03-21 16:39

Elite dizisinden bir iyi bir kötü haber!

Netflix, sevilen gençlik dizisi Elite için şimdiden 5. sezon onayı verdi. Dizinin 4. sezon yayın tarihi belirsizliğini koruyor.

Magazin 26-02-21 08:21

Hibrit toplantıda yeni dönem

Elite World Hotels dijitalleşme yönündeki yeni nesil yaklaşımları ile iş dünyasına farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.Son teknolojiye sahip stüdyoları ve uzman reji ekibiyle iş dünyasına yönelik hibrit toplantı dönemini başlatan Elite World Hotels, ayrıca Türkiye’de bir ilk olarak özel lezzetlerini toplantıya online katılanlara özel kutularda ulaştırılmasını sağlıyor.

Yurthaber 22-02-21 12:29

Yeni 2021 Hyundai Kona 1.6 CRDi 7 İleri Otomatik DCT Elite Smart

İlk nesil Hyundai Kona, 2017 yılında ortaya çıktı. Bu segmentte ilk modeli olan Hyundai tasarım ve performans konusunda Kona’yı oldukça başarılı kıldı. Geniş motor seçeneği ve 4x4 donanımlarıyla müşterileri cezbeden model 2020 yılında makyajlandı. Bizde sizler için makyajlı Kona modelini test köşemize konuk aldık. İşte Kona hakkında tüm detaylar.

Haber 11-02-21 11:51

CES 2021: 'Dünyanın en akıllı maskesi', Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıtıldı

Oyun şirketi Razer, "Dünyanın en akıllı maskesi" dediği mikrofonlu ve ışıklı yüz maskesini Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2021) tanıttı. Mikrofon sayesinde kullanıcının sesinin daha iyi duyulmasını sağlayan prototip maske, aktif havalandırma özelliğine sahip. Maske, solunmuş ısınan havayı dışarı atarken, daha serin havanın solunmasını sağlıyor.

Haber 01-02-21 08:14

'Dünyanın en akıllı maskesi' tanıtıldı!

Oyun şirketi Razer, "Dünyanın en akıllı maskesi" dediği mikrofonlu ve ışıklı yüz maskesini Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2021) tanıttı. Mikrofon sayesinde kullanıcının sesinin daha iyi duyulmasını sağlayan prototip maske, aktif havalandırma özelliğine sahip. Maske, solunmuş ısınan havayı dışarı atarken, daha serin havanın solunmasını sağlıyor.

Haber 13-01-21 13:53