Rebecca Barker Haberleri

Kourtney Kardashian'ın kocasından olay pozlar! Karısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı

Kourtney Kardashian'ın kocası Travis Barker eşinin Instagram'da minicik iç çamaşırlarıyla çekilmiş pozlarını paylaştı. Kardashian ise eşinin kendisini Sevgililer Günü övgüsüyle onurlandırmasının ardından ona 'takıntılı' olduğunu söyledi.

Magazin 2024-02-15 13:56:40

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 2024-02-14 15:12:19

Kan donduran skandal! Evcil köpeklerini taciz eden kadını çektiği görüntüler ele verdi... Cep telefonundan çıkan görüntüler şoke etti

Avustralya'nın Southport bölgesinde yaşayan Rebecca Louise Micallef isimli bir kadın evcil köpeklerine seks yapmaya çalıştığı ve bu girişimleri videoya çektiği için cezaya çarptırıldı. Cep telefonunda iki evcil köpeğini taciz ettiği anlara ait 28 video bulunan kadına 15 ay hapis cezası verildi.

Trend 2023-12-14 08:50:38

Cinsel ilişki için buluştuğu 4 erkeği de öldürdü! Seks satın almayın hayatları mahveder uyarısı ailelerin tepkisine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde 33 yaşındaki Rebecca Auborn isimli bir seks işçisi müşterisi olan dört kişiye ölümcül ilaç vermek ve beşinci kişiyi öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. Olaya ilişkin yapılan mahkeme sırasında "Seks satın almayın hayatları mahveder" uyarısının yapılması kurbanların ailelerini sinirlendirdi.

Trend 2023-11-28 14:03:36

Köpeği sevmek için yanına yaklaştı! Aniden burnunu koparttı... Burnumdan bir parça kopuyordu

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Rebecca Scobie isimli bir kadın bakıcılık yapmak için gittiği bir evde kabusu yaşadı. Evde bulunan bulldog cinsi köpeklerinden birini sevmek için hamle yaptığı sırada hayvan aninden Scobie'nin yüzüne doğru hamle yaptı. Birkaç dakika içinde burnundan bir parçanın koptuğunu fark ettiğini dile getiren Scobie, yeniden yapılandırma ameliyatı olmak zorunda kaldı.

Trend 21-09-23 08:44

Çocuklarının yanında müstehcen halleri tepki çekiyordu! Kourtney Kardashian son paylaşımıyla eleştirildi

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian büyük uğraşlar sonucunda 4. kez hamile kaldı. Çocuklarının yanında kocasıyla müstehcen pozlar vermesiyle tepki çeken yıldızın son pozuna düştüğü not da tepki çekti.

Magazin 11-08-23 11:33

Kourtney Kardashian Rihanna'nın izinde! Hamile stili dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian hamile kalmak için pek çok şey denemiş ve en sonunda istediği olmuştu. Kardashian ailesinin son dönemde öne çıkan isimlerden olan Kourtney cesur tarzını hamile stiline de yansıttı. Kourtney Kardashian'ı görenler "Rihanna'nın izinde" dedi.

Magazin 14-07-23 07:38

Kourtney Kardashian'dan karnı burnunda poz! Bikinisiyle büyüledi

Hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü müzisyen Travis Barker ile evli olan Kardashian bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 05-07-23 09:05

Seks orucu ve katı diyetler işe yaradı, hamile kaldı! Kourtney Kardashian eteğini sıyırıp paylaştı

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen yıldız çıkan karnını göstermek için pozlar verdi.

Magazin 23-06-23 13:56

Seks orucundan cinsel ilişki iznine denemediği şey kalmamıştı! Kourtney Kardashian hamile sonunda hamile

Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian hamile kalmak için elinden geleni yapıyordu. Seks orucu deneyen ve kardeşinden cinsel ilişki molası isteyen yıldız sonunda hamile kaldı. Ünlü yıldız bu mutlu haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.

Magazin 18-06-23 14:03

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin itirafıyla şaşkına çevirdi! Cinsel organ açıklaması sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin yaptığı birbirinden cesur paylaşımlara ilginç bir cinsel ilişki itirafı da ekledi. Fenomen isim Jaack Maate’nin sorularını yanıtladığı ‘Happy Hour’ podcastinde ideal bir cinsel organın boyutunu açıkladı. Goodwin’in itirafı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem yarattı.

Trend 01-06-23 13:58

Eve sevgilisini getiren kocasından öyle bir intikam aldı ki... Yıllarca şiddet görmüştü eşini zehirli bisküviyle öldürdü

Avustralya’nın kuzeyindeki Walepup bölgesinde yaşayan 43 yaşındaki Rebecca Payne isimli bir kadın kendisine şiddet gösteren ve defalarca kez ihanet eden kocası Noel’i bisküviyle zehirleyerek öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 43 yaşındaki kadın hakkında suçlamaları yalanlamazken ifadesinde kocasının sevgilisini onlarla yaşamak için eve getirdiği için çok sinirlendiğini ifade etti.

Trend 01-06-23 08:13

Kardeşinden ilişki izni istemişti! Kourtney Kardashian'dan cesur pozlar

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evliliği sık sık gündeme geliyor. Son olarak tüp bebek tedavisi denedikleri ortaya çıkan çiftten Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden ve ekipten cinsel ilişki izni istemişti. Ünlü yıldız şimdi de cesur pozlara imza attı.

Magazin 28-05-23 07:25

Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden '5 dakika cinsel ilişki izni' istedi! Şoke eden olay

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker evlendikten sonra müstehcen pozlar vererek gündeme gelmişti. Çocuk yapmak için seks orucu bile yapan çift son olarak şoke eden bir olaya imza attı. Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden 5 dakika 'seks' izni istedi

Magazin 26-05-23 11:04

Kourtney Kardashian ve kocası ayrı kalınca özlem arttı! Göğsünü öperken...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Seks orucu sonrası cinsel hayatlarının hareketlendiğini açıklayan çift bir süre ayrı kalınca birbirlerini özledi.

Magazin 11-05-23 09:35

Neredeyse frikik veriyordu! Kourtney Kardashian dekoltesiyle olay oldu

Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-23 13:29

Kourtney Kardashian'ın sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Kourtney Kardashian, bu hafta sonu yapılacak Coachella Müzik Festivali öncesinde eşi Travis Barker ile California'ya gitmek için yola çıktı. Kardashian ailesinin son dönemde adından sıkça söz ettiren üyesinin sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Magazin 14-04-23 13:39

Kourtney Kardashian küvet ve klozetin etrafını yemekle donattı! Görenler İğrenç dedi

Travis Barker ile evliliğinden sonra yaptığı müstehcen paylaşımlarla tepki çeken Kourtney Kardashian küvet ve klozetinin etrafını yemekle donatıp banyoda 'keyif' yaptı. O anları paylaşan yıldız tepki çekti.

Magazin 30-03-23 15:13

Anaokulunda 4 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismar! Firari İngiliz öğretmen hakkında kırmızı bülten çıkarıldı

Büyükçekmece'de Ocak 2019'da özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrencisi E.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R. (49) hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. İddianamede olayla ilgili detaylar dikkat çekti. E.K'nin annesinin yanında İngilizce bir küfür etmesiyle olayın ortaya çıktığı, öğretmeninin kendisine vurduğunu, küfür ettiğini ve cinsel tacizde bulunduğunu söylediği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 30-03-23 12:59

Kourtney Kardashian dantelli jartiyeriyle poz verdi! Çok ucuz görünüyor

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti sık sık gündeme geliyor. Çocuklarının yanında müstehcen pozlar vermeleri yüzünden sık sık eleştirilen Kourtney Kardashian son olarak tarzıyla tepki çekti. Kourtney Kardashian'ın dantelli tarzı hiç beğenilmedi.

Magazin 21-03-23 15:30

Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Kim Kardashian'a özenmişsin

Ünlü yıldız Kourtney Kardashian uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri gündemden düşmüyor. Hem cinsel hayatına dair açık konuşması hem de iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 05-03-23 15:35

Kourtney Kardashian süper minisiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için çekiştirip durdu

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker sık sık yaptıkları müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklarının yanında dahi erotik pozlar veren çiftten Kardashian son olarak arabadan inerken görüntülendi. Ünlü yıldız eteğiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 24-01-23 09:11

Kourtney Kardashian resmen şov yaptı! Arkası sadece ip...

Gittikleri her yerde kimseyi umursamadan öpüşmeleri aile içinde de tepki çeken Kourtney Kardashian ve Travis Barker yine olay oldu. Kourtney Kardashian, bu defa tanımını yaptığı koleksiyonun elbisesiyle poz verdi. Transparan elbiseden içi görünen Kardashian'ın ip çamaşırı sosyal medyada olay oldu.

Magazin 30-11-22 14:21

İkisi de 'Evet' dedi! Aynı şeyi planladıklarından habersiz yola koyulmuşlardı ama...

Dört yıldır birlikte olan Bradley Fox-Jones ve sevgilisi Joshua Barker, ilişkilerinin dördüncü yıldönümünü kutlamak için Yunanistan'a seyahat ettiler. İkisinin de bu özel gün için özel bir planı vardı. Ancak ikisinin de birbirilerinin bu girişiminden haberi olmayınca, çift birlikte muhteşem bir tesadüfü deneyimlemenin tadını çıkardı.

Trend 24-11-22 10:44

Khloe Kardashian'dan Kourtney Kardashian'a bomba yatak sorusu! Yanıtı olay oldu

Khloe Kardashian ve ablası Kourtney Kardashian arasındaki yatak sohbeti gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde kocası Travis Barker ile verdiği müstehcen pozlar sebebiyle tepki çeken Kourtney Kardashian yatakta ne giydiği sorusuna açık açık yanıt verdi.

Magazin 22-11-22 14:57

Kourtney Kardashian sere serpe oturdu! İç çamaşırının görünmesi umurunda olmayınca tepki çekti

Gittikleri her yerde kimseyi umursamadan öpüşmeleri aile içinde de tepki çeken Kourtney Kardashian ve Travis Barker yine olay oldu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker bir gala sonrası evlerinde verdikleri pozlarla şoke etti. Kourtney Kardashian minicik elbisenin altından iç çamaşırının görünmesini hiç umursamayınca tepki çekti.

Magazin 21-11-22 07:53

Kourtney Kardashian tarzıyla şoke etti! Arkasını dönüp gösterdi

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, davulcu eşi Travis Barker' ile yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son dönemde bedeniyle barıştığını sık sık ifade eden Kardashian ilginç tarzıyla şaşırttı. TV yıldızı, tangasını göstermekten ise çekinmedi.

Magazin 16-10-22 10:30

Seks bağımlısı sevgilisi vardı! Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf

Travis Barker ile evlendikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian çocuklarının babası Scott Disick'e bomba göndermeler yaptı. Bir dönem seks bağımlısı olan Disick ile ilişkisi olduğu dönem zayıf olduğunu ve sevgilisinin bedenine dair kötü yorumlar yaptığını itiraf eden ünlü isim "Kalçalarım çok güzel" diyerek de kendini övdü.

Magazin 06-10-22 14:03

Sosyal medya fenomenden olay yaratan paylaşım! Cinsel ilişki oyuncaklarını gösterdi... “Erkeklerden daha iyi”

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin TikTok’ta gündelik hayatta kullanılan nesneleri anımsatan cinsel ilişki oyuncaklarını paylaşarak gündem yaratmıştı. Paylaşımı kısa sürede popüler olan Goodwin, sosyal medya kullanıcılarının gerçek bir ilişki yaşaması gerektiğini söyleyen yorumlarına sert cevap verdi.

Trend 01-10-22 15:36

Sonunda bu da oldu! Sosyal medya fenomeni günlük nesnelere benzeyen cinsel ilişki oyuncağı koleksiyonunu paylaştı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin sosyal medyanın sınırlarını zorlayarak cinsel ilişki oyuncağı koleksiyonunu paylaştı. TikTok’tan yaptığı paylaşımda günlük nesneleri anımsatan cinsel ilişki oyuncaklarını anlatan Goodwin sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları yorumlarda cinsel ilişki oyuncaklarını puanlamayı ihmal etmedi.

Trend 28-09-22 10:45

Kourtney Kardashian kocasının kucağında! Yine olay oldu

Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker kimseyi umursamadan kamusal alanlarda müstehcen hallerde yakalanmalarıyla dikkat çekiyor. Çift sosyal medyada da iddialı karelere imza atıyor. Ünlü çift son olarak tatilde çekilmiş karelerini paylaştı ve yine olay oldu.

Magazin 30-08-22 10:28

Şoke eden iddia! ''15 yaşındaki öğrencisiyle...''

İngiltere'den 28 yaşındaki Rebecca Joynes isimli genç öğretmen, 15 yaşındaki bir öğrencisiyle iki kez cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Dün ilk kez mahkemeye çıkan Jones, her iki suçlamayı da reddetti ve herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Trend 18-08-22 10:14

Çocuklarının artıklarını yiyordu! ''Bir milyonerle hayatımı değiş tokuş edince...''

İngiltere'den Rebecca Biggington, Kanal 5'te yayınlanan 'Zengin Ev, Fakir Ev' programına katıldı. Program kapsamında bir süreliğine milyıner bir avukat ve gayrimenkul girişimcisi olan Roy Ledgister ile hayatını değiş tokuş etti. Sürecin ardından yaşananlar, programın öncesinde birçok zorlukla mücadele eden Biggington'ın hayatını değiştirdi.

Trend 13-08-22 13:32

Cinsel ilişki orucuna girdiğini itiraf etmişti! Kourtney Kardashian'dan cesur paylaşım

Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian'ın keyfi yerinde. Geçtiğimiz aylarda hamile kalmak için farklı yöntemler denediğini ve cinsel ilişki orucu bile tutuğunu açıklayan ünlü TV yıldızı bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 05-07-22 15:35

Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvette poz verdi

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti durmuyor. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker iş birliği yaptığı marka için küvette pozlar verdi. Erotik pozlarıyla sık sık gündeme gelen çift yine gündem oldu.

Magazin 21-06-22 09:53

Kocasının spermini içmesi tavsiye ediliyordu! Kourtney Kardashian her gün...

Travis Barker ile çocuk yapmaya çalışan Kourtney Kardashian hamile kalmak için ne önerilse yapıyor. Vajina buharı yaptırdığını açıklayan ünlü isim her sabah bıldırcın yumurtası yediğini söyledi.

Magazin 12-06-22 10:19

Kourtney Kardashian'a hamile kalma tavsiyeleri: Travis Barker'in spermini içme, vajina buharı ve dahası...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilikleriyle gündemde. Eski ilişkilerinden 3 tane çocuğu olan Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor. Kardashianlar'ın hayatının anlatıldığı Hulu'da yer alan programın son bölümünde ünlü çiftin bu konudaki çabaları gündeme geldi. Kourtney Kardashian kendisine Travis Barker'ın spermini içmesinin bile tavsiye edildiğini açıkladı.

Magazin 26-05-22 15:51

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İtalya'da 3. kez evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu

Geçtiğimiz hafta Santa Barbara adliyesinde resmen evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-22 12:25

Kourtney Kardashian sonunda düğünü yaptı! Eşiyle halleri olay oldu

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti sonunda düğün yaptı. Çift düğün kutlamasını İtalya'nın Portofino kentinde gerçekleştirdi. İşte düğünde Kardashian'ların dikkat çeken kıyafetleri ve gelin ve damadın ilginç halleri...

Magazin 22-05-22 15:47

Tam zamanlı yetişkin filmleri izlemek için para alıyor! ''Bu dünyanın en iyi işi''

22 yaşındaki Rebecca Dickson, etik bir cinsel içerik sitesi tarafından veri analizi yapmak için işe alındığını söyledi. Genç kadın işi gereği yetişkin filmleri izliyor ve filmlerin analizini yapıyor. İşi karşılığı askeri ücretten fazla para kazandığını belirten genç kadın yeni işinden oldukça memnun ve heyecanlı olduğunu anlattı.

Trend 19-05-22 14:51

Kourtney Kardashian ve Travis Barker sonunda resmi olarak evlendi! İlginç gelinlik

Travis Barker ile Las Vegas'ta kimseye haber vermeden evlenen Kourtney Kardashian resmi olarak nikahlı sayılmıyordu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz gün Santa Barbara'daki şehir adliyesinde yasal olarak evlendi. Kourtney Kardashian'ın gelinlik tercihi olay oldu.

Magazin 16-05-22 09:39

Kourtney Kardashian nişanlısı Travis Barker ile İtalya sahillerinde aşka geldi

43 yaşındaki Kourtney Kardashian, Pazar günü İtalya'nın Como Gölü'nde yüzme havuzunun başında vakit geçirirken seksi siyah mayosuyla nesef kesici bir görüntü çizdi. Nişanlısıyla samimi halleri objektiflere yansıyan Kardashian, etraftakilere aldırmadan nişanlısını öpmeye devam etti.

Magazin 02-05-22 09:25

Bu fotoğrafı paylaşınca herkes şok geçirdi! Disneyland'e gidiyorum diye kaçıp seri katille evlendi

İngiliz bir kadının evlilik için ABD'ye uçuş hikayesi yakınlarını şaşkına çevirdi. Ailesine Disneyland'e gittiğini söyledi. Ancak daha sonra paylaştığı düğün fotoğraflarıyla gerçek ortaya çıktı. 25 yaşındaki Rebecca Short'un birlikte fotoğraflarını paylaştığı kişi, idam cezasına mahkum edilmiş bir seri katildi. İşte Rebecca ile seri katil Manuel Ovante Jr'ın evlilik hikayesi...

Haber 23-04-22 10:27

Kourtney Kardashian'dan iddialı seçim! Önünü dönünce herkes ona baktı

Eskiye dayalı arkadaşlıklarını geçtiğimiz yıl aşka dönüştüren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker geçtiğimiz gün aniden evlendi. Kourtney Kardashian nikah sonrası bir açılışa giderken giydiği iddialı kıyafetler hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 10-04-22 11:50

Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi

Eskiye dayalı arkadaşlıklarını geçtiğimiz yıl aşka dönüştüren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, nikah masasına oturdu.

Magazin 06-04-22 10:53

15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi! İfadesi herkesi şaşırttı: Yaş sadece bir sayıdır

Kuzey Galler’de yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 21 yaşında öğretmen asistanı olarak görev yapan Rebecca Williams isimli kadının 15 yaşındaki bir öğrenciyi evine davet ederek cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. İfadesinde “Yaş sadece bir sayıdır” diyerek kendisini savunan Williams, açılan soruşturmanın sonucunda mahkeme kararıyla 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 29-03-22 14:23

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'in öpücüğü Oscar'a damga vurdu! Biri kova uzatsın lütfen

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Pazar günü 94. Oscar Ödülleri için Hollywood'daki Dolby Theatre'da kırmızı halıda boy gösterdi. Çifftin sevgi gösterisi Kırmızı Halı'ya damga vurdu.

Magazin 28-03-22 08:41

Kourtney Kardashian iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Takipçileri Seks orucun bitti mi? dedi

Kourtney Kardashian ve nişanlısı Travis Barker cinsel hayatlarını tamamen değiştiren 'seks orucu'na girdiklerini itiraf etmişti. Kourtney Kardashian açıklamalarından sonra nişanlısıyla tatile gidip yatak odasından paylaşıp yapınca takipçileri de dalga geçmeyi ihmal etmedi.

Magazin 27-03-22 14:20

Dev ısı pompaları kombilerin yerini alabilir mi?

Ukrayna savaşı pek çok ülkenin Rus gazına bağımlılığını sorgulamasına ve doğal gaz yerine ne kullanabileceğini düşünmeye başlamasına yol açtı. Gelecekte kombilerin yerini alabileceği söylenen teknolojilerden biri de ısı pompaları. Peki bu ne kadar mümkün? BBC Bilim Editörü Rebecca Morelle inceledi.

Haber 20-03-22 11:40