Reddit Haberleri

Böbrek ağrısıyla hastaneye gitti! Meğerse doğum yapıyormuş... Hamile olduğunu bilmiyorduk

Reddit'te ismini açıklamadna paylaşım yapan bir adam kız arkadaşının böbrek taşı olduğunu düşündüğü şiddetli bir ağrı nedeniyle acil servise gittiğini ve doğum yaptığını söyledi. Gebeliğe dair kendisinin ve sevgilisinin hiçbir bilgisi olmadığını dile getiren genç adamın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-04-2024 09:27

Kocasının iş arkadaşıyla yasak aşkını dövmesi ele verdi! O dövme 19 yıllık evliliklerinin sonu oldu

Reddit'te 'TwoHotTakes' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının yaptığırdığı dövmesinin 19 yıllık evliliklerinin sonunu getirdiğini söyleyerek dikkatleri çekti. Kocasının göğsünün sol tarafında yaptırdığı dövmesinin yasak aşkının adını taşıdığını fark eden kadın eşiyle anında boşandı. İsmini açıklanmayan ihanete uğrayan eşin paylaşımı olay oldu.

Trend 13-04-2024 14:59

Annesinin teklifiyle şaşkına döndü! Ölen kız kardeşimin kocasıyla evlenip çocuklarını büyütmemi istiyor

Reddit'te ismini açıklamadan paylaşım yapan bir kadın annesinin kendisine yaptığı teklifle şaşkına döndüğünü söylerken sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi. Annesinin ölen kız kardeşinin kocasıyla evlenmesini istediğini söyleyen genç kadın, "Devamlı olarak 'Çocukların bir anneye ihtiyacı var, onun da bir eşe ihtiyacı var' diyor. Siz olsanız ne yapardınız?" notuyla paylaşım yaptı.

Trend 13-04-2024 13:32

Görümcesi düğününde beyaz dantelli bir kıyafet tercih edince sosyal medyadan isyan etti! 'Resmen görümce terörü'

Reddit'ten düğününe dair bazı kareleri paylaşan ismi açıklanmayan bir kadın görümcesinin düğünde beyaz dantelden oluşan bir kıyafet tercih etmesine isyan etti. Gelin görümcesiyle birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca kullanıcılar gönderiye adeta yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 06-04-2024 11:12

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-2024 09:03

Kocasının ihanetini cinsel yolla bulaşan hastalık teşhisiyle anladı! Aldatan kocam bana cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdı

Bir kadın, kocasının kendisini aldatmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalık bulaştırdığını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla anlattı. Reddit'te yaptığı paylaşımında genç kadın kocası ve kendisinin 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar verdiklerini ve doktora gittiğinde cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olduğunu öğrendiğini söyledi.

Trend 26-03-2024 08:19

Düğün davetlisi kıyafet seçimiyle viral oldu! Resmen gelini gölgede bıraktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te bir kullanıcı 'weddingshaming' alt grubunda düğününe katılan bir davetlinin kıyafet seçimini paylaştı. Ten rengine oldukça yakın bir renkte tamamen çiçek motiflerinden oluşan kıyafetiyle çıplakmış görünen davetli herkesin dikkatini çekti. Misafirin gelini gölgede bırakan seçimine kullanıcılar tarafından da yorum yağdı.

Trend 08-03-2024 13:30

Böbrek nakli için test yaptırdıktan sonra karısının biyolojik kardeşi olduğunu öğrendi! Böylesi ancak filmlerde olur

İsmi açıklamak istemeyen bir adam Reddit'te başına gelen ilginç bir durumu yaşarak herkesi şaşkına çevirdi. Karısının aslında biyolojik kız kardeşi olduğunu öğrendikten sonra yaşadığı şoku açıklayan adamın paylaşımı kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 08-03-2024 11:14

Filmleri aratmayan itiraf! 'Kocamın aldattığı kadının kocasına aşık oldum' deyince sosyal medyada herkes onu konuştu... Kafamızı karıştırdın iyice

Kocasının iş arkadaşının eşinden gelen beklenmedik haber üzerine ismini açıklamak istemeyen bir kadın kendisini garip bir ilişki yumağının içinde bulduğunu söyledi. Kocasının kendisini iş arkadaşıyla aldattığını öğrenen kadın, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş bulunca işler bir anda daha da çıkmaza girdi.

Trend 07-03-2024 10:27

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-2024 15:45

Düğünü iptal ettiren ihanet! Gelin düğün töreninden 30 dakika öncesinde damadın amcasıyla basıldı

Reddit'te 'Bridezillas' kullanıcı adıyla paylaşılan bir ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsimsiz nedime düğün töreninden 30 dakika öncesinde gelinin damadın amcasıyla basıldığını söyledi. Gelinin ihanetinin ortaya çıkmasından sonra düğünün iptal edildiğini söyleyen nedimenin anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 01-03-2024 08:14

Vefat eden babasının telefona mesaj gönderdi! Dakikalar sonra aldığı cevabı paylaştı... Bu beni çok duygulandırdı

Reddit'te ismi Kathy olarak açıklanan bir kullanıcı yaptığı paylaşımında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Vefat eden babasının cep telefonuna bir mesaj gönderdiğini ifade eden genç kadın gelen cevapla şaşkına döndü. Cevap almayı hiç beklemediğini söyleyen kadın sosyal medyadan hikayesini paylaşmaya karar verince viral oldu.

Trend 08-02-2024 10:50

Böyle düğün görülmedi! Gündem olan yasaklar listesi: Keller, şişmanlar ve dövmeliler giremez!

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün davetiyesi görenleri şaşkına çevirdi. Misafirlerin uyması gereken kurallar ve yasakların yazdığı davetiyedeki maddeler gündem oldu. İşte o davetiye!

Trend 21-01-2024 11:37

Uçak yolculuğunu birbirine kattı! Sinir krizi geçiren kadın yolcu koltukların üzerine tırmandı... Kimse onu durduramadı

Yakın zamanda Reddit'te yüklenen bir video kısa sürede sosyal medya gündem yarattı. Frontier Airlines uçağındaki bir kadın yolcu sinir krizi geçirerek ortalığı birbirine kattı. Diğer yolcular ve uçak personeli genç kadını sakinleştirme konusunda zorluk yaşadı.

Trend 21-11-2023 15:02

Nişanlısı ve kuzenini aynı yatakta yakaladı! İhaneti diğer aile üyelerine sosyal medyadan canlı yayınla gösterdi... Görüntüler gündem yarattı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ismi açıklanmayan bir adam nişanlısının kuzeniyle ilişki olduğunu fark edince şaşkına döndü. Yasak aşkı ispat etmek isteyen adam nişanlısı ve kuzenini aynı yatakta yakalayınca o anları canlı yayınla diğer aile üyelerine gösterdi. Olaya sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 15-11-2023 08:43

Evinde bir dolabın arkasında gizlenmiş bir oda buldu! Korkunç bir keşif yaptım dedi sosyal medyada çok konuşuldu

Bir kadın evinde bir dolabın arkasına gizlenmiş bir oda buldu ve o anları sosyal medyadan paylaştı. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Gizli oda ev sahibinin şaşkınlığa dönmesine neden oldu.

Trend 17-10-2023 14:48

Asansörde mahsur kaldığı sürenin parasını maaşından kesti! Patronun hareketi sosyal medyada gündem yarattı

Reddit'te iş yerinde başına gelen bir olaydan söz ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir adam mesai başlangıcına dakikalar kala ofiste olduğunu ancak ofisin asansöründe mahsur kaldığını söyledi. Asansörde 3 saat boyunca yardım beklediğini dile getiren ismini açıklanmayan kişi, işe geç kaldığı için patronu tarafından cezalandırıldığını söyledi.

Trend 28-09-2023 10:23

Kayınvalidenin düğündeki kıyafet seçimi sosyal medyada gündem yarattı! “İki gelin mi?”

Reddit’te paylaşılan bir gönderi kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kayınvalide oğlunun düğününe beyaz bir elbise ile katılınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu.

Trend 15-08-2023 15:55

Geçtiğimiz yıla damga vurmuştu! Reddit r/place tekrar başladı...

Sosyal medya platformu Reddit'in geçtiğimiz yıla damga vuran Reddit r/place etkinliği bu yıl tekrar başladı! İnternet dünyasının en büyük organizasyonlarından biri olan değerlendirilen etkinlik platform yönetimine karşı devam eden protestoların ortasında gelirken, etkinliğin 2023 versiyonu Reddit'i ve Reddit'in CEO'sunu protesto eden mesajlarla doldu.

Haber 21-07-2023 14:52

Her kadının yaşadığı can sıkıcı 15 durum! Erkeklerin anlayamayacağı dertler...

Kadınlara yüklenen sorumluluklar görülmese bile oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu sorumlulukların yanı sıra gündelik hayatta yaşanan ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşebiliyor. Günün yorgunluğu nedeniyle gözden kaçan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. İşte neredeyse her kadının başına gelen can sıkıcı 15 durum...

Kadin 14-03-2023 14:35

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-2023 09:16

Güzellik standartlarını umursamadan her halini fotoğraflayan 15 cesur kadın

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Herkesin güzellik anlayışı farklı olsa da kadınlar üzerinde bu konu hakkında oldukça baskı yaratılıyor. Kadınların toplum içerisinde fazla hareketlere kaçmadan kukla gibi oturmasını isteyen toplum baskıları rahatsız edici olabiliyor. Reddit üzerinden güzellik standartlarına karşı gelen 15 cesur kadın yüzlerini nasıl değiştirebildiklerini paylaştı.

Kadin 07-01-2023 00:03

Vitiligo hastası kadın yaşadıklarını paylaştı! 'Cildinizdeki güzelliği bulun'

Cilt üzerinde görülen çok çeşitli hastalıklar bulunuyor. Vitiligo hastalığı da deride pigment kaybına bağlı olarak açık renkli alanların oluştuğu bir tür deri hastalığıdır. Yaygın olarak görülen bu hastalık nedeniyle birçok kişi sosyal problemler yaşıyor. Ancak Pip Russell isimli genç kadın hastalığıyla gurur duyarak vücudundaki güzellikleri sergileyip diğer vitiligo hastalarına destek oluyor.

Kadin 20-12-2022 11:05

Aldatan sevgilisinden öyle bir intikam aldı ki... Sandalyeye oturmasını istedi ve sonrası tam bir felaket...

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bir videoda kendisini aldattığını iddia eden kız arkadaşını cezalandırmak isteyen adamın intikam aldığı görüntüler kısa sürede tepkileri çekti. Erkek arkadaşı ihaneti affetmeyerek intikam almak için genç kadının saçlarını kestiği görüntüleri kaydetti. Kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde genç kadının gözyaşları içinde sandalyede oturduğu ve adamın elindeki makasla saçlarını acımadan kestiği görülüyor.

Trend 05-12-2022 09:35

Metal dedektörüyle bahçesini karış karış aradı! 100 yıllık madeni paranın değeri dudak uçuklattı

İsmini açıklamak istemeyen bir Reddit kullanıcısı metal dedektörle bahçesinde yaptığı araştırmanın sonucunda ilginç bir keşfe imza attı. Metal dedektörünün bir ağacın altında sinyal vermesinden sonra bölgeyi kazan adam tekne bir kutu buldu. Teneke kutunun içinden 100 yıl öncesine ait madeni paraların çıktığını fark eden adam değerini öğrendiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 29-10-2022 10:41

Sonunda bu da oldu! Komşusunun bahçesine girip pantolonunu indirdi, tuvaletini yaptı

Reddit’te ismini açıklamak istemeyen bir adam kapı zili kamerasına ait görüntüleri izlediğinde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Komşusunun bahçesine girerek tuvaletini yaptığını fark eden adam bu anları sosyal medyadan paylaşarak onu ifşa etti. Adamın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 27-09-2022 11:54

Elektrik faturasını ödeyemeyince uzatma kablosuyla apartmandan elektrik çaldı! “Mükemmel bir plan”

Reddit’te ismini açıklamayan bir kişi komşusunun elektrik faturasını ödeyemediği için uzatma kablosuyla apartmandan elektrik çaldığını iddia etti. İsmini gizleyen komşu adamın dairesinden bina koridorundaki fişe giden uzatma kablosunu fotoğrafladı ve internette şiddetli bir tartışmaya yol açtı.

Trend 20-08-2022 11:47

“Kayınvalidem düğünümüzde gelinlik giydi” isyanı sosyal medyayı salladı! Kullanıcılar yorumlara akın etti

Çoğu insan, düğün konuğu olmanın ilk kuralının büyük günde beyaz giymemek olduğunu bilir. Ancak bir gelin, kayınvalidesi sadece beyaz giymekle kalmayıp gelinliğinin birebir kopyası olan bir elbise seçtiğinde şoke oldu. Sosyal medyadan kayınvalidesine isyan eden gelinin gönderisi eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 19-08-2022 17:47

Görenler bir anlam veremedi! Balığın dilini yiyip yerine geçen parazitin görüntüsü sosyal medyayı karıştırdı

Reddit’te balığın ağzına girerek dilini yiyen ve dilinin yerine geçerek hayatını o şekilde devam ettiren bir parazitin gösterildiği görüntüler kısa sürede dikkatleri çekti. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği görüntülerde balığın ağzının içini gösteren yakın çekim fotoğraflar büyük şaşkınlık yarattı.

Trend 06-08-2022 17:44

Düğüne günler kala nişanlısı kaza geçirdi! Kayınvalidesi oğlunun ölmesinden korktu, gerçeği itiraf etti

Reddit’te ismini açıklamak istemeyen bir kadın düğüne sadece günler kala nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi. Üstelik ihaneti müstakbel kayınvalidesi gelinine itiraf etti.

Trend 06-08-2022 13:31

Sosyal medyada yayıldı! ABD'de gökyüzünden hamsi yağıyor

Sosyal medya ABD'de gökten balık yağmasını konuşuyor. Şoke eden olay ülkenin San Francisco şehrinde yaşanıyor. ABD basınının aktardığına göre Körfez Bölgesi çevresindeki yerel halk kaldırımlarda, yollarda, çatılar ve otobüs duraklarında beklenmedik bir şekilde hamsi buluyor. Yerel halkın Reddit'de paylaşım yapmasıyla yaşanan hamsi yağışı hızla sosyal medyada yayıldı. Uzmanların ise bu ilginç olayın sebebine ilişkin dikkat çeken bir tahmini var.

Haber 06-07-2022 14:22

Sosyal medyadan itiraf etti! Karısıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada kayınvalidesinin aramasına cevap verdi

İsmini açıklamayan bir Reddit kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı itirafla kısa sürede popüler olmayı başardı. Karısıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada kayınvalidesinin telefon ettiğini dile getiren adam çağrıyı kapatmak yerine farkında olmadan açtığını söyledi. Kayınvalidesinin duymaması gereken şeyler duyduğunu belirten adamın paylaşımı dikkat çekti.

Trend 25-05-2022 12:07

Reddit'in eski CEO'sundan Twitter'ın tamamını isteyen Elon Musk'a: Alırsan, acı dolu bir dünyaya girersin

"Elon (Musk) Twitter'ı devralırsa, acı dolu bir dünyaya girer." Bu sözler, Reddit'in eski CEO'su Yishan Wong'a ait. Wong'un Twitter'ı satın almak isteyen Elon Musk'a yönelik açıklamaları manşetleri süsledi. Wong'a göre Elon Musk'ın "hiçbir fikri yok..."

Haber 16-04-2022 16:57

Tüm dünyada yayınlandı! Cinsel ilişkiye giren çift Google kameralarına yakalanınca işler karıştı

Bir Google sokak görünümü kamerası ilginç bir anda tanıklık etti. Portekizde sokak ortasında cinsel ilişkiye giren bir çifti yakalayan kamera o anları yanlışlıkla tüm dünyayla paylaştı. İsmi açıklanmayan çiftin uygunsuz anları kısa sürede viral oldu.

Trend 08-04-2022 14:12

Beyaz tuvali piksel piksel işlediler! Reddit'teki R Place savaşı sona erdi: Türklerin savunması damga vurdu

Sosyal medya platformu Reddit'in çok ses getiren "R Place" etkinliği sona erdi. İnternet tarihinin en büyük organizasyonlarından biri olan etkinlikte adeta dijtal bir savaş verildi. Türk Twitch yayıncıları ve onların takipçileri, Türk bayrağı başta olmak üzere yaptıkları eserleri korumak için büyük bir mücadele verdi. Böylece son durum tablosunda Türk Bayrağı, Atatürk portresi, Barış Manço ve Bayraktar TB2 yer almayı başardı.

Haber 06-04-2022 10:40

Her bir pikselinde emek var! Reddit R Place adeta bir sanata dönüştü: Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı detayı

Sosyal medya platformu Reddit'in ‘1 Nisan Şaka Günü’ (April Fools’ Day) kapsamında başlattığı ‘R Place’ uygulaması dikkat çekmeye devam ediyor. Türk internet kullanıcıları ve Türk Twitch yayıncıları da bu furyaya ayak uydurdu. Verilen emekler sayesinde adeta bir sanata evrilen uygulamada Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı da yerini aldı.

Haber 04-04-2022 15:50

Reddit Place nedir? Reddit R Place'te nasıl çizim yapılır?

Reddit Place nedir? sorusunun yanıtı çok kullanılan popüler sosyal ağlardan biri olan Reddit tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Twitch yayıncıları da geceye katıldı. Atatürk portresi ile Türk Bayrağı çizim alanında en çok kalan çizimler oldu. Bu kapsamda Reddit Place nedir? Reddit R Place'te nasıl çizim yapılır? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin bilgiler haberimizde...

Haber 04-04-2022 12:44

Sosyal medyada olay oldu! Yalnız olduğunu düşündüğü fotoğrafa dikkatlice baktı, gördüğü karşısında büyük şok yaşadı

Eski fotoğraflar arasında gezinen bir Reddit kullanıcısı, çektiği fotoğraflardan birine dikkatlice baktığında arka plana gizlenen garip bir silüet gördü. Şoka uğrayan adamın ürkütücü fotoğrafı, sosyal medya platformu Reddit'te pek çok kullanıcının ilgisini çekti.

Haber 20-02-2022 12:24

İtalya Ligi'nde görev yapan hakem Diana Di Meo'nun fotoğrafları basına sızdırıldı! 'Depresyona girdim'

İtalya Ligi'nde görev yapan Diana Di Meo'nun telefonuna gizlice erişim sağlayıp fotoğraf ve videolarını ele geçiren hacker grubu güzel hakemin özel bilgilerini herkesle paylaştı. Özel fotoğraf ve videolarını da ünlü internet sitesi Reddit'te paylaşan hacker grubu geri adım atmadı. Ünlü hakemden bu konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 25-01-2022 12:42

GTA: Vice City'nin gizemli yüzüydü! Cosplay'i büyük ilgi gördü: Bu tam olarak ona benziyor!

Cosplayer Daria Gertsen, Grand Theft Auto: Vice City'nin tanıtımında yer alan gizemli bikinili kadın karaktere (Bikini Martini Girl) hayat verdi. Gertsen'in cosplay'i özellikle Reddit'te fazlasıyla dikkat çekti. Bir Reddit kullanıcısı, "Bu tam olarak ona benziyor!" dedi.

Haber 23-01-2022 15:35

Reddit halka arz yolunda büyük bir adım attı

Bir basın açıklamasında şirket, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na halka arza ilişkin bir taslak kayıt beyanını gizli olarak sunduğunu açıkladı.

Haber 17-12-2021 14:05

Çalınan otomobilini AirTag sayesinde buldu

Apple tarafından üretilen takip cihazı AirTag, bir kullanıcının çalınan otomobilinin izini sürmesini sağladı. Kullanıcı, hırsız olduğu iddia edilen kişinin AirTag'i atmasına rağmen, aracını geri almayı başardı.

Haber 15-10-2021 12:37

Nusret yabancı basının gündeminden düşmüyor! Hesabı Reddit'te paylaştılar

Nusret Gökçe'nin Londra'da açtığı restoranın fiyatları yabancı basının gündeminden düşmüyor. Bu sefer de Reddit'e yüklenen fişte Nusret'in kuver için aldığı bedel şoke etti.

Magazin 14-10-2021 14:43

Nvidia GeForce RTX 3080 Ti görüntülendi!

Merakla beklenen Nvidia GeForce RTX 3080 Ti ekran kartının görüntüleri sonunda ortaya çıktı. MSI Suprim X serisi RTX 3080 Ti ekran kartı, bir Reddit kullanıcısı tarafından Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki bir mağazada görüldü. Ortaya çıkan RTX 3080 Ti fiyatı ise biraz şaşırtıcı.

Haber 05-05-2021 15:06

Clubhouse’a yeni rakip: Reddit Talk

Reddit, Clubhouse’un popüler hale getirdiği sesli sohbetlere geçmeye çok istekliydi. Şimdi Reddit'in uygulaması Reddit Talk resmileşti. Subreddit moderatörleri artık Reddit Talk’a erişim için başvurabilecek.

Haber 21-04-2021 11:43

GameStop CEO'su George Sherman, görevini bırakıyor

GameStop CEO'su George Sherman, 31 Temmuz'da görevi bırakacağını açıkladı. İstifanın ardından şirketin en büyük hissedarlarından biri olan Ryan Cohen'in şirket üzerindeki kontrolünün artması ve e-ticaret dönüşümünün hızlanması bekleniyor.

Finans 21-04-2021 09:16

Gelin adayının istekleri dudak uçuklattı! Limit koydu, 400 dolar değerinde hediye istedi

Düğün, çoğunlukla sevdiğiniz insanların mutlu gününüzde yanınızda olması ve gönüllerinden kopan hediyelerle size destek olmasını içerir. Ancak ABD'li bir gelin adayı sadece hediye isteğinde bulunmadı bir de hediyelere para limiti koydu. Öyle ki, düğün yerine gelen kişiler hediyelere kişi başı 400 dolar harcayacaktı.

Haber 14-04-2021 15:19

GameStop hisseleri yüzde 40'dan fazla yükseldi: İşte yükselmesinin nedeni!

ABD'li bilgisayar ve konsol oyunları perakendecisi GameStop'ın hisseleri, ABD mali canlandırma paketiyle sağlanan desteklerin hisselere aktarılacağı beklentisinden dolayı yüzde 40 oranından fazla yükseldi.

Finans 09-03-2021 11:20

Reddit'ten halka arz kararı

Gamestop çılgınlığı ile adını duyuran sosyal medya platformu Reddit'in halka arza hazırlığı yaptığı açıklandı. New York Times'ta yer alan habere göre, halka arz hazırlıklarına yönelik olarak şirket yeni bir yönetici istihdam etti.

Finans 05-03-2021 18:07