Reg E Cathey Haberleri

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 2024-03-28 07:57:17

Fatih Erbakan parti üye sayılarını açıkladı! Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin üye sayısının 516 bin 800’e ulaştığını belirterek, "Önce 486 bin olan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, ardından da 508 bin üyesi olan İYİ Parti'yi geride bıraktık ve üye sayısı bakımından Türkiye'nin 3’üncü büyük siyasi partisi olduk" dedi.

Haber 2024-03-27 20:48:47

Prime Akşam Fırsatları başladı! Yalnızca bugüne özel indirimleri kaçırmayın

İndirimlerle dolu mart ayı, alışveriş severleri yine sevindirmeye devam ediyor. Prime Akşam Fırsatları'na özel onlarca kategorideki binlerce ürün, bu akşam 23.45'e kadar %70'e varan indirimlerle sizleri bekliyor. Bu kısa süreli alışveriş etkinliğinden yararlanmak, bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarmak için acele edin!

Haber 2024-03-27 17:22:19

E-5’te gençlerin tehlikeli oyunu! O anlar izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi

Büyükçekmece’den S rampa olarak adlandırılan E-5 karayolu mevkiinde gençlerin farklı zamanlarda sergilediği tehlikeli paten yolculukları izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Haber 2024-03-27 15:31:15

Trabzon’da içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte ölü sayısı 3’e yükseldi

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kalarak hayatlarını kaybetti.

Yurthaber 27-03-24 14:42

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 27-03-24 11:21

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 27-03-24 07:20

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 12:43

Seçime 5 gün kala anketler sonuçlandı! O büyükşehirde seçim şimdiden bitti: Yüzde 71'e en yakın oran yüzde 8

Aylardır devam eden seçim gündeminde artık sona yaklaşılıyor. 31 Mart'ta sandıklar çıkacak ve seçmenler tercihini yapacak. Anketler seçime 5 kala çalışmalarını tamamladı. Birçok il için merak edilen sonuçlar geldi. Anketler içinde özellikle bir büyükşehirdeki fark diğerlerine göre ön plana çıktı. Birinci aday yüzde 71 oranında destek görürken ona en yakın aday sadece yüzde 8,8 alabildi. İşte anketlerde son durum...

Haber 26-03-24 09:32

Köy hayatı tutkunu çift 2 koyunla başladı! Şimdi çiftlik sahibi oldular

Düzce'nin Konaklı köyünde yaşayan Figen ve Kadir Ayyıldız çifti, devlet desteğiyle aldıkları 2 koyunla başladıkları besicilikte büyüdüler. Aldıkları diğer desteklerle ahırlarını büyüten çift, 8 yılda hayvan sayısını 200'e çıkardı.

Haber 25-03-24 19:37

Kar vaadiyle müşterilerini dolandıran kuyumcuda şikayet sayısı 148’e yükseldi

Bursa’da müşterilerine kar vaadi vererek altın ve dövizlerini aldıktan sonra il dışına kaçan kuyumcu, polis ekiplerince yakalanmıştı.

Yurthaber 25-03-24 14:54

Eternal Fire, CS2'de tarih yazıyor tarih! Major'de çeyrek finale yükseldik

Temsilcimiz Eternal Fire, e-spor platformunda en popüler oyunlardan biri olan CS2'de son 3 Major şampiyonunu mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Spor 23-03-24 18:23

Sevgilisi evdeyken birlikte yaşadığı eski kocası zile bastı! Çamaşır ipiyle 4. kattan inmek isterken olan 6 yaşındaki çocuğa oldu

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bahçelievler... Sevgilisinin evine giden Vahdet T. sevgilisinin birlikte yaşadığı eski kocası Turgay E.'nin zile basmasıyla büyük panik yaşadı. Kaçmak isteyen Vahdet T. 4. kattan aşağı çamaşır ipi sarkıttı. Ancak çamaşır ipi kopunca okula giden 6 yaşındaki kızın üstüne düştü. Talihsiz kız ise 10 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştı. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 16:19

MEB duyurdu! E-Devlet üzerinden randevu alınacak! Tüm öğretmen ve velileri ilgilendiriyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajını verdiği, okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması konusunda adım atıldı. MEB tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. İşte tüm detaylar!

Egitim 23-03-24 11:37

Macar kaleci devleşti, milliler penaltı golüne engel olamadı! Türkiye hazırlık maçında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu

EURO 2024'e gitmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımımız, hazırlık mücadelesinde Macaristan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar rakibi karşısında üstün bir oyun sergilese de penaltıdan gelen gole engel olamayarak rakibine 1-0 mağlup oldu. İşte detaylar...

Spor 23-03-24 00:39

Kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satacak

Mezitli Belediyesi ile bir sivil toplum kuruluşu arasında imzalanan protokol kapsamında, kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satabilecek.

Yurthaber 22-03-24 15:17

Reel kesim güveni altı ayın zirvesinde

Reel Kesim Güven Endeksi, martta geçen aya göre 2,9 puan artarak 104,4'e yükseldi. İktisadi Yönelim Anketi sonuçları, imalat sanayisinde faaliyet gösteren 1731 iş yerinin yanıtlarının ağırlıklandırılıp toplulaştırılmasıyla elde edilerek değerlendirildi.

Finans 22-03-24 14:30

Kira beyannamesi nedir, nasıl verilir? Kira geliri nasıl beyan edilir? E-Devlet kira beyannamesi ve GİB kira beyannamesi

Mükelleflerin bazı durumlarda resmi kurumlara bildirmeleri gereken belgelere beyanname denir. Bu beyannamelerden biri de kira beyannamesidir. Mülk sahipleri için beyanname vermek oldukça önemlidir.

Haber 21-03-24 23:46

Beyanname nedir, nasıl verilir? Beyanname en son ne zaman verilir, verilmezse ne olur? E-Beyanname ve GİB e-Beyanname

Kişilerin, belirli durumlar için resmi kurumlara yazılı veya dijital olarak bildirim verdiği belgelere beyanname adı verilir. Beyannameler pek çok farklı nedenle resmi kurumlara verilmek zorundadır. Mükellefler için resmi kurumlara beyanname vermek oldukça önemlidir. Aksi halde zamanında yapılmayan beyannameler yüzünden bazı cezalarla karşı karşıya kalınabilir.

Haber 21-03-24 23:44

ABD'de imalat sanayi PMI 21 ayın en yüksek seviyesinde

ABD'de imalat sanayi PMI 21 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Ülkede, imalat PMI martta aylık 0,3 puan artışla 52,5'e yükseldi.

Finans 21-03-24 17:59

Uzman isimden menopozda sıcak basmasına karşı önemli tavsiye! İşte faydalı olan o vitamin

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Oğuz Özdemir, menopoz sürecinde nasıl beslenilmesi gerektiğine değinerek, “E vitamini sıcak basmalarını önlemekte faydalıdır” dedi.

Kadin 21-03-24 17:41

Konya'da otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarptığı kazada ölü sayısı 5'e çıktı

Konya'da, otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 4 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasında yaralananlardan bir kişi hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 21-03-24 14:39

Nakit çekim faizi artmıştı! Kredi kartı kullanım faizi için gözler saat 14.00’te! ‘Bankalar gerekli işlemi yapmaya başladı’ diyerek anlattılar

Merkez Bankası faiz kararı sonrası kredi kartı için yeni bir hamlenin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Gözler saat 14.00’e çevrilirken uzmanlardan kritik bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, Merkez Bankası’nın bankalara sıkılaştırma adımları için sözlü yönlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Baydar, “Ekstra bir düzenleme olabilir ancak şu anda zaten bankalar gerekli olan işlemleri yapmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 11:12

Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 343 bin 111’e ulaştı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 343 bin 111’e ulaştı.

Yurthaber 20-03-24 11:11

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda otomobil, otobüs durağına çarparak takla attı

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil önce otobüs durağına, ardında da takla atarak park halindeki kamyonete çarptı.

Yurthaber 20-03-24 08:07

Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama: Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçim görevi sorgulama

Seçimlerde sandık başında bekleyen kişiler sandık gözlemcisi olarak tabir edilmektedir. Sandık görevlisi olabilmek için öncelikli olarak gerekli yerlere başvuruda bulunulması ve bazı belli başlı şartların yerine getirilmiş olması gerekir. Bu şartlara uygun olan ve başvurusu kabul görmüş kişiler sandık başında görev alabilmektedir. Bu noktada sandık görevlilerinin hangi seçim bölgesinde görev yapacakları önemlidir.

Haber 19-03-24 19:00

Seçmen kâğıdı nereden alınır? Seçmen kâğıdı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kâğıdı sorgulama

Seçmen kâğıdı, seçim dönemlerinde insanların nerede oy kullanacaklarını gösteren belgedir. Bu kâğıtlar kişilerin seçmen kütüğü kaydına göre belirlenmekte ve ikamet edilen adreslere ilçe seçim kurulları aracılığıyla dağıtılmaktadır. Bireylerin nerede ve hangi sandıkta oy kullanacakları bilgisi Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmaktadır.

Haber 19-03-24 18:51

Seçmen sorgulama: Seçmen kaydımı nasıl öğrenirim? Seçmen kaydı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kaydı sorgulama

Gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde insanların oy kullanabilmesi için bu hakka sahip olması gerekmektedir. Oy kullanma hakkının olup olmadığını öğrenmenin en doğru yolu ise seçmen kaydı sorgulamaktır. Seçim zamanlarında sandık seçmen listeleri hazırlanmaktadır. Bu listeler hazır hale geldikten sonra çeşitli kanallar aracılığıyla sorgulama işlemi yapılabilmektedir.

Haber 19-03-24 18:50

İzmir'de DEM Parti'nin Nevruz mitingi sonrası gözaltına alınanların sayısı 35'e yükseldi

İzmir'de, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Nevruz Mitingi" sonrası gözaltına alınanların sayısı 35'e çıktı.

Yurthaber 18-03-24 11:13

Galatasaray yenilmezlik serisini 18’e çıkardı

Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla Süper Lig’deki yenilmezliğini 18 maça çıkarırken, son 11 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Spor 17-03-24 18:20

Nefes kesen görüntüler! Rakım 2 bin 200 metre, sıcaklık eksi 25 derece...

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte eğitim görüp, çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor. Hava sıcaklığının eksi 25'e düştüğü Allahuekber ve Soğanlı dağlarında tam teçhizatla tatbikat yapan komandolar, soğuktan korunmak için de bir takım yapılar inşa ediyor. İşte komandoların zorlu eğitimlerinden nefes kesen görüntüler...

Haber 17-03-24 09:59

6.8'e kadar artçı üretme potansiyeli var dedi! 4 il için uyarı: İhtimalin daha yüksek olduğunu görüyoruz

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen 2 büyük deprem nedeniyle binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 2 büyük deprem, çeşitli araştırmaların da konusu olurken, yapılan bir çalışma ise dikkat çekti. Bu çalışmada 6 şubat depremlerinin meydana geldiği bölgede 1 yıl içerisinde 5 ve üzeri artçı deprem olasılığı hesaplandı. Çalışmayı ise jeoloji uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz yorumladı.

Haber 17-03-24 09:33

1 milyon kişi erken emekli olacak! Detaylar ortaya çıktı, Bakan Işıkhan: 'Biz talimatlarımızı aldık'

Bağ-Kur prim eşitlemesi için çalışmalar devam ediyor. Düzenlemeyle birlikte yaklaşık 1 milyon kişi erken emeklilik hakkına kavuşacak. Erkeklerde emeklilik yaşı 60'a, kadınlar da ise 58'e düşecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışmalarımıza başladık. Burada 5 yıl kazanıyorlar aslında, 5 yıl öncesinden emekli olma hakkı tanımış oluyoruz" dedi.

Finans 16-03-24 21:12

Son dakika: Kredi kartlarıyla ilgili yeni karar! Nakit avans çekim faizi yüzde 5'e yükseltildi

Son dakika: TCMB'nin Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, kredi kartıyla nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4,42'den yüzde 5'e yükseldi. Kredili mevduat hesabı faizi de yüzde 5 oldu. Tüzel kişi TL payı için aylık artış hedefi getirildi, gerçek kişi TL payı hedefleri de güncellendi.

Finans 16-03-24 00:18

Hazine'nin tahvil ihracına yoğun talep: Bakan Şimşek 'Ülke tarihinin en yüksek tutarı' diyerek duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Euro cinsinden tahvil ihracına yoğun talep geldi. Tahvile 300'e yakın yatırımcı, ihraç tutarının 5 katından fazla talep gösterdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten, "Bu başarılı ihraç uluslararası yatırımcıların ülkemize olan güveninin, programımıza duyulan inancın açık bir göstergesidir." değerlendirmesi geldi.

Finans 15-03-24 11:55

Fitch'ten Türkiye ekonomisi için yeni tahmin! Kredi notundan sonra şimdi de...

Kredi derecelendirme Kuruluşu Fitch; Türkiye'nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltmesinin ardından bu kez büyüme tahminini açıkladı. Fitch, Türkiye'nin bu yıla ilişkin büyüme beklentisi yüzde 2,8'e çıkardı.

Finans 14-03-24 10:17

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda kaçırılmayacak fiyatlar

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley'in tüm modelleri indirimde, yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Oğlunun arabayla çarptığı sürücüye bir de babası sopayla saldırdı! Erzurum'da levyeli, çakılı kavga kamerada

Erzurum'da 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücü başka bir otomobile çarptı, olay yerine gelen babası arabasına çarpılan E. A.'ya sopayla saldırdı. E.A. da çakı ve levyeyle karşılık verdi. Yolda ortalığın karıştığı akılalmaz kavga anları kameraya yansıdı.

Haber 13-03-24 11:41

B sınıfı ehliyeti olanları ilgilendiriyor! Son tarih belli oldu: 15 TL'yi unutup 12 bin liranın üzerinde ceza ödemeyin!

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! B sınıfı ehliyet sahipleri, 31 Aralık 2024'e kadar 15 TL ödeyerek ehliyetlerini yenilemesi gerekiyor. Bu tarihe kadar ehliyetlerini yenilemeyenleri ise yüksek miktarda ceza bekliyor. Ehliyet yenileme için gerekli belgeler neler? İşte ayrıntılar...

Finans 13-03-24 11:00

GSS, Bağkur borçluları dikkat: SGK uzmanından gündem olacak prim kulisi! Yüzde 3'e dikkat çekti, yapılandırma mı geliyor?

Prim borçlularını ilgilendiren karar dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre SGK prim ve diğer alacakları için gecikme faizi yükseltildi. SGK uzmanından özellikle Bağkurluları etkileyecek kulis bilgisi geldi. Yapılandırma mı geliyor?

Finans 13-03-24 09:41

Yerel zincir marketler İstanbul'da temel gıdada yüzde 25'e varan indirim yapacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olmak üzere ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e varan indirim yapacaklarını duyurdu.

Finans 12-03-24 13:50

Türkiye'nin notunu yükseltmişlerdi! Fitch'ten yeni açıklama geldi: Enflasyonda yeni tahmin

Kredi derecelendirme Kuruluşu Fitch Türkiye'nin kredi notunu B'den B+'ya yükseltti. Türkiye'nin not görünümünü de "durağan"dan "pozitif"e çıkardı. Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Erich Arispe Morales, Türkiye'nin mevcut ekonomi politika ekseninin daha dayanıklı olduğuna ve politikaların sürdürüleceğine güvenlerinin arttığını söyledi.

Finans 12-03-24 12:43

Kredi kartında yeni düzenleme! Seçimden sonrası için bekleniyordu ama... Nakit avansta taksit sayısı 3'e düştü, yüzde 25 sınırı geldi, ihtiyaç kredilerinde faiz oranı yükseldi

Kredi kartlarında yeni düzenlemeye gidildi. Yeni uygulamaların hayata geçirilmesi planlanan kredi kartları için bankalar yeni karar aldı. Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında beklenen haber geldi. Bankalar, nakit avansta taksit sayısını 12'den 3'e düşürdü. Bankaların, kredi kartında nakit avans çekimini de kart limitinin yüzde 25’i ile sınırlandırdığı belirtiliyor. Öte yandan ihtiyaç kredilerindeki faiz oranları da yükseltildi.

Finans 12-03-24 06:44

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 11-03-24 09:41

John Cena Oscar sahnesine hiçbir şey giymeden çıktı! Üzerine perde giydirildi

96'ncı Oscar Ödülleri'nde elbette ilginç anlar da yaşandı. John Cena "Poor Things"e ödül takdim ederken Oscar sahnesine çıplak çıktı. Hiçbir şey giymeyen Cena o anlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-03-24 08:51

E-5 karayolunda motosiklet kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü

İstanbul’un Pendik ilçesi Kaynarca E-5 karayolunda Tuzla istikametinde, kontrolden çıkan motosiklet kamyonete arkadan vurdu.

Yurthaber 11-03-24 08:08

Bundesliga'da Bayern Münih Mainz 05'e patladı! Kötü gidişin faturasını 8 golle kestiler!

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 25. haftasında Bayern Münih, sahasında Mainz 05'i 8-1 yendi.

Spor 09-03-24 20:36

Eski astsubay eşi pusu kurdu! Çocuklarına son sözü bu oldu

Adana’da acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Astsubay eş olay yerinden kaçmaya çalışırken tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Seçkin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber 09-03-24 18:23

e-ihracatta yeni dönem! Önemli bilgilerin hepsini oradan paylaşacaklar

Ticaret Bakanlığı, çalışmalarını sürdürdüğü "e-Kolay İhracat Platformu (E-KİP)" ile ihracat alanında ihtiyaç duyulan temel bilgilerin ve eğitim içeriklerinin paylaşılmasını hedefliyor.

Finans 09-03-24 12:19