Regimen De Bashar Al Assad Haberleri

Tüm dünya bu transferi konuşacak! Al Nassr'dan ayrılacak Mane'nin yeni adresi Galatasaray...

Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro karşılığında Sadio Mane'yi kadrosuna katarken yıldız isim beklentilerin altında kaldı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de seviyesinden memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncu Galatasaray ile Avrupa'ya dönebilir. İşte detaylar...

Spor 2024-03-13 12:11:32

Beşiktaş transferin son gününde iki bomba birden patlattı! Al-Musrati ve Ernest Muci resmen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş transferde son gün bombasını patlattı. Daha önce Svensson ve Joe Worrall'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, transfer döneminin bitimine saatler kala Ernest Muci ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Bu transferin yanında Braga'nın ön liberosu Al Musrati de KAP'a bildirildi.

Spor 2024-02-09 15:48:06

Dünyayı tedirgin eden gelişme! Böyle duyurdular: 'Netanyahu savaş ilan edebilir'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Lübnan'da bulunan Hizbullah, Gazze'ye saldırıları nedeniyle İsrail'i hedef almıştı. İsrail de Lübnan'daki Hizbullah noktalarını vurmuştu. Lübnan merkezli Al-Manar TV, Netanyahu'nun Lübnan'a savaş ilan edebileceğini iddia etti.

Haber 2024-01-27 23:47:27

'Al-sat' yaptığı videolarla adını duyuran fenomene 700 bin liralık kötü haber: Allah yardım eder inşallah

Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi. Vergi Dairesi’nin 700 bin lira vergi cezası kestiği Metehan Meşe, “Al-sat yapmaya devam edeceğim” dedi.

Finans 2024-01-13 09:38:26

Diğer Haber Etiketleri

ekipleri formaları hedefi kulübün sezon şampiyonluklar transfer dönemi yaşında Sadio Mane son dakika galatasaray transfer Suudi Arabistan al nassr ronaldo atan beşiktaş beşiktaş, kata transferde son gün legia varşova netanyahu İsrail Lübnan Gazze ikinci el al sat araba piyasası ikinci el araba fiyatları ligi maçın portekizli suudi arabistan ligi Cristiano Ronaldo da, malikane İnşaat Katar erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Rize Cumhurbaşkanı Hamas Filistin Tel Aviv Burdur geyik 10 al ittihad Karim Benzema gol DEAŞ de İran mahmud abbas sosyal medya Neymar af Al Hilal fenerbahçe neymar, son maçlar Jorge Jesus kavga ballon nou kim min-jae ballon d'or 15 milyon euro ak dakika haberleri erden n dakika haberleri Cengiz Ünder braga son dakika haberleri haberler süper li Gülşen turu Dilan Polat engin polat iyet Oyuncu yeşilçam Türkan Şoray son transfer talisca altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız damatlık altınyıldız gömlek altınyıldız mont altınyıldız takım elbise maçı spor Samsunspor Erden Timur Yüksel Yıldırım Cedric Bakambu togg ele atv yayın akışı hazırlık maçı Anderson Talisca spor to spor tot spor toto Ezgjan Alioski Decathlon decathlon ayakkabı decathlon basketbol ayakkabısı decathlon basket ayakkabısı decathlon basketbol topu decathlon bisiklet decathlon bot decathlon çadır decathlon çanta decathlon erkek mont decathlon kamp sandalyesi decathlon kaykay decathlon kar botu decathlon mont decathlon paten decathlon saat decathlon sandalye decathlon scooter decathlon sırt çantası decathlon termos decathlon tr decathlon yağmurluk scooter decathlon kante benzema dolar çocuktan al haberi defacto defacto çanta defacto elbise defacto erkek defacto erkek gömlek defacto erkek mont defacto erkek tişört defacto erkek sweatshirt defacto kadın Güneysu karakteri Gizem Güneş TRT 1 premier lig kriz rodriguez aday yardım deprem Gülsim Ali Mısır Zamalek al ahly Al Nassr FC hat trick arabistan Riyad

Cristiano Ronaldo, inanması güç sayılara ulaştı! 1200. maçında 868. golünü attı

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, profesyonel kariyerindeki 1200. maçına çıktı. Al Nassr'ın Al Riyadh'ı ağırladığı mücadeleye ilk 11'de başlayan yıldız isim, takımının 4-1 kazandığı maçta 1 gol kaydetti.

Spor 08-12-23 23:24

Ronaldo'nun Portekiz'deki malikanesinde yok yok! Şimdi de öyle bir şey yaptırıyor ki, varlığından bile ilk kez haberiniz olacak

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo’nun Portekiz’de yaptırdığı dev malikanenin inşaatı tam gaz devam ederken, yıldız oyuncunun malikanesinin detayları da ortaya çıkıyor. İçerisinde adeta 30 araçlık bir garaj, tenis kortları, futbol sahası ve birçok yapının bulunduğu malikanede bir detay ise oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 14:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a gitti. Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'nin Dönem Başkanı olduğu Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi'ne de resmi ziyaret kapsamında iştirak edecek.

Haber 04-12-23 13:26

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Özgür Özel' açıklaması! Rize'den böyle seslendi: Al birini vur diğerine!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'deki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. CHP'nin 38. Kurultayı'nda Özgür Özel'in yeni genel başkanı seçilmesiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kongreyi kazanan zat o kime selam verdi? O da aynen Selahattin Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini, vur diğerine! Bunların birbirinden farkı yok. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, e sen de onlarla beraberdin" dedi.

Haber 05-11-23 14:37

Gazze'den Tel Aviv'e roket saldırısı! Apartmana isabet etti 3 kişi yaralandı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 21. gününde de sürüyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Al Kassam Tugayları bu defa Tel Aviv'i hedef aldı. Tel Aviv’de bir apartmana ve bir parka düzenlenen roket saldırısında 3 kişi yaralandı. Halka bölgeden uzak durma çağrısında bulunuldu.

Haber 27-10-23 16:38

Görünce şaşkınlığını gizleyemedi! 'Görünmez diyorlardı bir de... Al işte' Hemen telefonuna sarıldı

DKMP tarafından Yeşilova ilçesindeki Eşeler Dağı’na bırakılan ’kızıl geyik’, Tefenni ilçesinde vatandaşlar tarafından görüntülendi. İlk kez geyik gördüğünü söyleyen vatandaşın şaşkınlığı ise gözden kaçmadı. Vatandaşın şaşkınlığını "Tefenni’de geyik görünmez diyorlardı bir de, al işte" sözleriyle ifade etmesi dikkat çekti.

Haber 26-10-23 13:49

Karim Benzema 4 dakikada hem rakip kaleye hem de kendi kalesine attı!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittıhad'da forma giyen yıldız oyuncu Karim Benzema, Al-Taawon mücadelesinde biri kendi kalesine olmak üzere 2 gol atarken karşılaşma 1-1 sona erdi. İşte detaylar...

Spor 21-10-23 08:21

SON DAKİKA | DEAŞ'ın üst düzey yöneticisine 17 yıl 6 ay hapis cezası

Son dakika haberi: MİT ve emniyetin operasyonuyla Türkiye'de yakalanan terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi "Abu Zeyd" kod adlı terörist Bashar Al Sumaidai, 17 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.

Haber 16-10-23 17:11

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cristiano Ronaldo, 99 kırbaç cezasıyla yargılandı...

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, daha önce herhangi bir futbolcunun görmediği bir cezayla karşı karşıya... İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Portekizli futbolcu, kendisine hediye edilen resimler sonrası fotoğraf çektirmişti. Fotoğrafta Hamami'ye dokunan Ronaldo'nun İran yasalarına göre suç işlediği ve 99 kırbaç cezasıyla yargılandığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 13-10-23 12:49

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-23 18:49

Ünlü futbolcu Neymar'ın Brezilya'daki lüks evi sosyal medyayı salladı! İçinde yok yok! 'Adeta spor kompleksi'

Şimdilerde Suudi Profesyonel Ligi takımlarından Al Hilal takımında forma giyen ünlü futbolcu Neymar Brezilya'daki lüks eviyle gündem oldu. Helikopterden kaydedilen görüntülerde Neymar, Rio de Janeiro'daki malikanesini takipçileriyle paylaştı. Geniş bir arazi içerisinde yer alan lüks evde adeta yok yok.

Magazin 03-10-23 14:54

İranlı kadınlar, Neymar’ı tribünden izleyecek! O kural esnetildi...

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın forma giydiği Suudi Arabistan futbol kulübü Al Hilal ile İran futbol takımı Nessaci Mazenderan, Asya Şampiyonlar Ligi kapsamında 3 Ekim’de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada tribünlerde uzun süre sonra kadın futbolseverler de yer alabilecek.

Spor 27-09-23 17:03

Taraftar da ıslıklamıştı... Al Hilal'de işler sarpa sardı! Neymar'dan yönetime: Jorge Jesus takımdan kovulsun

Fenerbahçe'den ayrılarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'in başına geçen Jorge Jesus beklenen sonuçların alınamaması sonrası eleştiri oklarının hedefi olurken, yıldız isim Neymar ile de bir tartışma yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 25-09-23 15:23

Cristiano Ronaldo'ya büyük şok! Ballon d'Or listesinde 18 yıl sonra bir ilk...

Futbolun en prestijli bireysel ödülü Ballon d’Or’un 2023 yılı adayları belli oldu. Listede Fenerbahçe’nin eski stoperi Kim Min-Jae de yer aldı. Öte yandan Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, 18 yıl aradan sonra ilk kez listede kendisine yer bulamadı.

Spor 06-09-23 23:05

Son dakika: Fenerbahçe'den kulüp rekoru kıracak teklif! Cengiz Ünder'i geride bırakacak yıldız...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden ve 3'te 3 yaparak milli araya giren Fenerbahçe, transfer için gaza bastı. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan sarı - lacivertlilerde gündeme birçok önemli futbolcu gelmişti. Bu isimlerden biri de Braga'da forma giyen Al Musrati'ydi. Fenerbahçe'nin Libyalı futbolcuya teklifi ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 11:57

Jorge Jesus'tan olay yaratan sözler! 'Sen kimsin?', 'Geri dönmek istesem kırmızı halı sererler!'

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başına getirilen, Süper Lig'i 2. sırada bitiren ve Türkiye Kupası'nı kazanan teknik direktör Jorge Jesus, Al Hilal ile sözleşme imzalamıştı. Suudi Arabistan'da birçok yorumcu tarafından eleştirilen Portekizli çalıştırıcı, hakkında yapılan yorumlara sert çıkıştı. Jesus, Türkiye ve Brezilya örneğiyle de dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 29-08-23 16:57

Gülşen kalçasına kurdele koydu! Sahne tarzı sosyal medyayı salladı

Şarkıcı Gülşen, pembe kurdeleli tarzıyla verdiği pozlara “Al bu kirazdan” notunu düştü. Sahne tarzıyla sık sık gündeme gelen Gülşen'in kalçasında kurdele tasarımıyla sahneye çıkıp poz vermesi her zamanki gibi eleştirilere de sebep oldu.

Magazin 28-08-23 06:59

Dilan Polat'ın fan buluşmasında izdiham yaşandı, o anlar sosyal medyanın diline düştü! Engin ona meydan al

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Son dönemde başına taktığı dolarlar, elmas yemesi, depresyona girip ağlaması gibi konularla uzun süre konuşulan Polat, bu kez de fan buluşmasıyla gündem oldu.

Magazin 27-08-23 22:12

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da geceye damga vurdu! Hat-trick yaptı yetmedi, bir de asistle süsledi...

Son dönemde futbola yaptığı dev yatırımla dikkatleri üzerine çeken Suudi Arabistan Premier Ligi'nde Cristiano Ronaldo fırtınası esiyor. Ligin 3. haftasında Al Fateh deplasmanına çıkan Al Nassr, sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo, takımının bu sezon aldığı ilk galibiyete damgasını vurdu. Portekizli yıldız, attığı 3 golün yanı sıra bir de asist yaptı. İşte detaylar...

Spor 26-08-23 07:35

Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'ın estetiksiz hali çok şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Al Yazmalım, Dila Hanım, Kara Gözlüm gibi başarılı filmlerle hafızalara kazınan Türkan Şoray, Türk sinemasının devlerinden biri. Unutulmaz sanatçılar arasında yer alan ve oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de büyük beğeni toplayan Şoray’ın estetiksiz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 23-08-23 09:37

Neymar için görkemli tören! Binlerce taraftarın önünde...

Suudi Arabistan takımları, yaz transfer döneminde Avrupa’dan yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor. Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe’den ayrılan Jorge Jesus’un yaptığı Al Hilal takımının yeni transferleri de ilk kez stada çıkarak taraftarlarla buluştu.

Spor 19-08-23 21:32

Ronaldo istememişti, Anderson Talisca gidiyor! Hem de yeni adresi: Barcelona...

Beşiktaş'ın da çok istediği ve takımı Al Nassr'daki geleceği henüz netlik kazanmayan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için iddiaların ardı arkası kesilmezken, sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 15-08-23 18:17

Şıklığınızı yükseltecek parçalarla tanışın! Altınyıldız Classics'te tüm indirimlere ek çok al az öde fırsatı

Beyler buraya! Altınyıldız Classics'te tüm indirimlere ek çok al az öde fırsatı başladı. Daha havalı ve karizmatik görünmek istiyorsanız tişörtten takım elbiseye, pantolondan sneakere her tarza uygun hem klasik hem de spor parçalardaki indirimleri kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 07-08-23 14:11

Yıldız oyuncu Karim Benzema'ya Arabistan'da Jorge Jesus şoku! Penaltı kaçırdı...

Suudi Arabistan ekipleri ses getiren transferlerini sürdürürken bunlardan biri de dünyaca ünlü golcü Benzema'nın Al Ittihad'a gitmesi olmuştu. Yıldız golcü Arap Kulüpler Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde Jorge Jesus'un ekibi ile karşı karşıya gelirken, kupaya veda etti. İşte detaylar...

Spor 06-08-23 09:44

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Cedric Bakambu için yeni açıklama! Erden Timur'u aradım, özür diledim

Spor haberleri: Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala takımlar transferlerine devam ederken, sıcak gelişmeler de peş peşe yaşanıyor. Galatasaray'ın Al Nasr'dan kadrosuna kattığı Cedric Bakambu transferi için konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Galatasaray'a gittiler. Galatasaray'da görünen 1.5 milyon euro ama arkasında imza paraları, diğer bonuslar..." ifadelerinin yanlış anlaşıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 26-07-23 17:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani'ye Togg hediye etti! Messi detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, körfez ülkelerine ziyaretinin ikinci ayağı olan Katar'da resmi törenle karşılandı. Görüşmeler başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti. Katar Emiri Al Thani de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Katar’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası Finali’nde Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi’nin imzaladığı topu gösterdi.

Haber 18-07-23 20:05

VERMEM SENİ ELLERE 5. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizi konusu ve oyuncuları ile yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Esin Gündoğdu gibi isimler bulunuyor. Dizinin 4. bölümü de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:02

Anderson Talisca kaleye bir baktı pir baktı! Attığı golü ayakta alkışladılar...

Kariyerini Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca, yeni sezon çalışmaları kapsamında düzenlenen hazırlık maçına damgasını vurdu. Al Nassr'ın Farense ile karşılaştığı müsabakaya ilk 11'de başlayan Brezilyalı yıldız, ilk yarıyı 2-1 önde kapatan takımının gollerine imza atarken, frikikten ağlara gönderdiği topla sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 15-07-23 09:09

Fenerbahçe'ye sezon başında gelmişti! Yıldız isim, sosyal medyadan veda etti...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonki hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Jorge Jesus'un yerine takımın başına İsmail Kartal'ın geçmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren sarı - lacivertlilerde geride kalan sezonun başında Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli'de forma giyen Ezgjan Alioski kiralanmıştı. Kuzey Makedonyalı futbolcunun geleceği de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 02-07-23 09:25

Yaz için aradığınız her şey Decathlon'da! İndirim kuponu ve birlikte al kazan fırsatlarını kaçırmayın

Spor tutkunlarının favori markası Decathlon'da spor giyimden kamp ekipmanlarına ihtiyacınız olan her şey sizleri bekliyor. Dayanıklı, kaliteli ürünlerini spor&outdoor tutkunlarıyla buluşturan marka kullanıcılarından da tam not alıyor. Siz de spor deneyiminizi daha keyifli hale getirecek ürünlere birlikte al kazan ve kupon fırsatları sayesinde sahip olmak ve yazı çok daha keyifli geçirmek ister misiniz?

Haber 29-06-23 14:48

Suudi Arabistan para saçmaya devam ediyor! Benzema'nın ardından Kante'yi de kadrosuna kattılar...

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad, Benzema'nın ardından Chelsea'nin yıldızı N'Golo Kante'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 21-06-23 08:00

Dolar yükseldi, birer birer iptal ettiler: Dikkat, sizin de başınıza gelebilir! 5 günde 12 bin TL zam gelince…

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. “Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" diyeceğini belirten uzmanlar kanunları işaret ederek vatandaşları uyardı.

Finans 10-06-23 11:52

Çocuktan Al Haberi'nin minik Aras'ını bir de şimdi görün! Aras Özadalı'nın son hali gündem oldu

Bir dönemin efsane programı Çocuktan Al Haberi'nin fenomen isimlerinin son halleri sık sık gündem oluyor. Doğa Rutkay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda sempatik tavırları çok bilmiş halleri ile dikkat çeken Aras Özadalı'nın son hali yine çok konuşuldu. Minik aras şimdilerde kocaman oldu.

Magazin 01-06-23 12:47

Yaza enerjik bir giriş yapın! Defacto'da çok al az öde fırsatını kaçırmayın

Yeni sezon Defacto ürünlerinde çok al az öde fırsatı devam ediyor. Hem tarzınızı yenilemek hem de en sevilen ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 24-05-23 15:41

Rize'de bisiklet tutkunları Sen de bisikletini al gel etkinliğinde pedal çevirdi

Rize'nin Güneysu ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bisiklet turu düzenlendi.

Yurthaber 23-05-23 14:04

Çocuktan Al Haberi'nin yıldızı Henna Bülbül büyüdü! Son halini görenler çok şaşırdı

Çocuktan Al Haberi programında zekasıyla dikkat çeken çocuklarından biri de Henna Bülbül’dü. Buckingham Prensesi lakabıyla anılan Henna Bülbül büyüdü. Bülbül’ün son halini görenler şoke oldu.

Magazin 18-05-23 17:46

Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı

Al Sancak dizisi TRT1'de her perşembe yayınlanmaya devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ilgili hikayenin anlatıldığı dizi, ilgiyle izleniyor. Diziye Yüzbaşı Eylül rolüyle katılacak olan Gizem Güneş, yayınlanan fragmanın ardından gündem oldu. Kullanıcılar Gizem Güneş'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı...

Magazin 27-04-23 19:38

Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo 'artık bıktım' dedi, resti çekti! 7.5 milyar TL'lik kriz...

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da pek iyi günler geçirmeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu sefer de özel hayatıyla gündemde. Başarılı futbolcu uzun yıllardır ilişki içinde olduğu Georgina Rodriguez ile ayrılığın eşiğine geldiği gündemde. İşte detaylar...

Spor 27-04-23 13:30

Ronaldo ve Talisca seriye bağladı! Attığı gol belki de sezonun golü...

Suudi Arabistan Pro Ligi 20. hafta karşılaşmasında Ronaldolu Al Nassr, Al Adalah ile karşı karşıya geldi. Rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Al Nassr'da Ronaldo ve Talisca'nın golleri sosyal medyaya damga vurdu.

Spor 05-04-23 07:57

Çocuktan Al Haberi'nin Buckingham Prensesi Henna Bülbül koca kız oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Bir dönemin efsane programı Çocuktan Al Haberi'nin Buckingham Prensesi Henna Bülbül son haliyle şaşırttı. Evrim Akın'ın sunumuyla ekrana gelen büyümüş de küçülmüş çocukları izlediğimiz programda dikkat çeken isimlerden biri olan Bülbül şimdi 11 yaşında koca bir kız. İşte çocuk yıldızın son hali...

Magazin 18-03-23 17:09

Çok eleştirilmişti, görüntüler sonrası kayıtsız kalmadı! Cristiano Ronaldo'dan afet bölgesine yardım uçağı

Son olarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, ülkemizde yaşanan ve 11 ilimiz ile Suriye'yi de etkileyen depremler sonrası sessiz kalmakla eleştirilirken, yıldız oyuncudan afet bölgelerine dev bir yardım geldi. İşte detaylar...

Spor 05-03-23 15:41

Al Sancak dizisi bu akşam var mı? Al Sancak yeni bölüm ne zaman? TRT1'in iddialı yapımında sular durulmuyor

TRT1'de yayınlanan Al Sancak dizisi kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Her hafta perşembe günleri ekrana gelen dizi, 11 ili etkileyen yıkıcı depremler nedeniyle iki haftadır yayınlanmıyordu. Al Sancak dizisinin yeni bölümü merak edildi. Peki Al Sancak dizisi bu akşam var mı? Al Sancak yeni bölüm ne zaman? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-03-23 18:32

Ülke karıştı! Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour Al Ahly başkanı Mahmoud El-Khatib'e hakaret gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı

Mısır futbolunda ortalık karıştı. Ülkenin iki büyük kulübü olan Al Ahly ve Zamalek kulüpleri arasında gerginlik yargıya taşındı. Mahmoud El-Khatib, 2021'de Zamalek Kulübü Başkanı Mortada Mansour'un kendisine yönelik yaptığı aşağılayıcı yorumları nedeniyle Mansour'a iki hakaret davası açmıştı. Bu davalar sonuçlanırken, Zamalek Başkanı hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 26-02-23 23:43

Cristiano Ronaldo Al Nassr formasıyla eski günlerini hatırlattı! 26 dakikada hat-trick yaptı...

Al Nassr ile rekor bir sözleşmeye imza atan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, son haftalardaki performansıyla takımını sırtlamaya devam ederken, 18. hafta mücadelesinde oynanan Damac mücadelesinde de 26 dakikada hat trick yapmayı başarırken, eski günlerinden bir resital sundu. İşte detaylar...

Spor 26-02-23 00:22

17 suit kiraladı, gelen fatura ortaya çıktı! İşte Ronaldo'nun mermer banyolu kral dairesinin fiyatı...

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr'a transfer olan ve ailesini de beraberinde götüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, buradaki yeni evine geçene kadar olan süreçte ailesiyle birlikte lüks bir otelde konakladı. Süper yıldız beraberindekiler için 17 suit kiralarken, kral dairesinde kaldı. Otel için ise servet değerinde bir miktar ödedi. İşte detaylar...

Spor 22-02-23 17:06