Regnum Carya Golf Spa Resort Haberleri

İBB'ye ait Otel Büyükada Resorts-SPA BELTUR törenle açıldı! İmamoğlu: İstanbulluları ve turistleri davet ediyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilecek Otel Büyükada Resort-SPA BELTUR törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan "Özel sektörden bir kısım işletmeler, buraya talip olanlar oldu ama kararlılıkla ihaleyi biz İBB adına kurumlarımızla kazandık ve burayı devraldık. İstanbulluları davet ediyoruz, turistleri davet ediyoruz. " dedi. İmamoğlu, engelli bireyler ve şehit aileleri gibi öncelikli kesimleri de bu tesiste misafir etmek istediklerini de belirtti.

Haber 2023-07-09 23:04:54

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa ile Eşsiz Bir Tatil Sizi Bekliyor!

Ege’nin muhteşem doğasıyla çevrili bir alanda konforla konaklama fırsatı sunan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da, unutulmaz bir tatil deneyimine davetlisiniz. Dalaman Nehri’nin yanında konumlanan tesis, stresten uzaklaşmak ve huzur dolu bir atmosferde dinlenmek isteyenlerin tam aradığı adres...

Haber 2023-03-10 21:20:14

Casillas'tan UEFA Kupası sözleri! ''Galatasaray bizi...''

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas, Antalya Serik'teki Regnum Carya Otel'de düzenlenen Real Madrid Futbol Akademisi'nde çocuklarla buluştu. Iker Casillas, 2000 yılındaki Süper Kupa finalinde Galatasaray'a kaybettikleri maçın hatırlatılması üzerine, "2000 yılında Galatasaray, Süper Kupa'da bizi yendi. Biz de onları İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda çeyrek finalde yenmiştik" dedi.

Spor 2022-07-27 11:44:20

Ege’nin gözdesi Radisson Blu Resort & Spa Çeşme

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme sunduğu imkanlar ve yaz boyunca devam eden özel aktiviteleriyle tatili dolu dolu geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor

Yurthaber 2022-07-27 09:32:05

Regnum Carya Golf Turnuvası Antalya'da başladı

Regnum Carya Golf Turnuvası Antalya'da başladı

Yurthaber 10-03-22 14:07

Türk turizmi krizlere hazırlıklı durumda

Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya: -"Antalya ve Belek bölgesi başta olmak üzere Akdeniz çanağındaki turizm bölgelerimiz için en önemli iki pazar olan Rusya ve Ukrayna’daki gelişmeler hedeflerimizi, planlarımızı revize etmeyi gerektirebilir" -"Panik halinde fiyatları dramatik boyutlarda düşüren tesislerimiz var, bu doğru bir şey değil. Bu bir sonraki sene fiyatları hak ettiği doğru yere getirmemize de engel oluyor ve ileriye yönelik plan yapmakta zorlanıyoruz"

Yurthaber 26-02-22 12:07

Türkiye'ye gelen ünlü oyuncu Jason Statham sır gibi saklanıyor

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve ünlü aktör Jason Statham'ın bir araya geldiği aksiyon filmi 'Five Eyes'in Expo Antalya'daki çekim anları ziyarete kapatıldı ve bariyerlerle çevrildi. Çekim ekibi dışında hiç kimsenin görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmiyor. Statham, G-20 Dünya Liderler Zirvesi'nin yapıldığı Regnum Carya Hotel'de konaklıyor.

Magazin 22-01-21 16:17

Aileler ara tatilde termali tercih ediyor

Kütahya Emet Termal Resort&Spa İşletme Müdürü Ramazan Sezer: - "Sürecin başından bu yana otelimizde tüm önlem ve tedbirleri üst seviyede uyguladık. Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verdiğimiz otelimize misafirlerimiz gönül rahatlığı ile gelebilirler. HES kodu ile giriş yapan misafirlerimiz ayrıca karekod sistemiyle otelimizin denetim geçmişini şeffaf olarak görebilirler"

Yurthaber 14-11-20 14:16

Erciyes’te büyük yatırım

Erciyes’te inşa edilecek ve Kayseri’nin en çok yatak kapasitesine sahip olacak Xperia Mountain Resort Erciyes Ski, Sport&Spa Otel’e Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Turizm Yatırım Belgesi” verildi.Türkiye’de kış turizminin amiral gemisi haline gelen Erciyes’te turizm yatırımları devam ediyor.

Yurthaber 28-08-20 10:39

Kütahya Emet Termal Resort&Spa Otel'e Güvenli Turizm Sertifikası

Otel müdürü Ramazan Sezer: - "Sertifikada görüldüğü gibi karekod sistemiyle tüm müşteriler otelimizin denetim geçmişini şeffaf olarak görebiliyor"

Yurthaber 22-07-20 13:25

Emet Termal Otel olağanüstü önlemlerle hizmete başladı

Kütahya’nın Emet ilçesinde, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 3 aydır kapalı olan Emet Termal Resort Spa İşletmesi, tüm önlemler alınarak hizmet vermeye başladı.Emet ilçesinde bulunan Emet Termal Resort Spa İşletme Müdürü Ramazan Sezer, yaptığı açıklamada, ’’Türkiye de yeni normal hayata geçtiğimiz bu günlerde, Emet Termal Otel olarak bizde Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgelerine istinaden otelimizde korona virüs tedbirlerini en üst seviyede aldık ve uygulamaya başladık.

Yurthaber 07-06-20 09:50

Turizmciler koronavirüs sonrasından umutlu: Yüzde 400 artacak

Antalya'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Oteller Grubu bünyesinde faaliyet gösteren National Golf Kulübü'nün Genel Müdürü Bekir Kara, "Koronavirüs bittiği zaman ben en az turist sayımızın yüzde 300- 400 artacağını düşünüyorum. Özellikle İspanya, Portekiz, İtalya, Fransa gibi bölgelerde koronavirüsün çok ağır seyretmesi, insanların beyninde kötü bir yer edinecek. Bu bizim için çok büyük bir fırsat olarak geri dönecek" dedi.

Finans 21-03-20 12:05

Fraport TAV Antalyasporun altyapından Mehmetçiğe selam

Fraport TAV Antalyasporun altyapı takımları hafta sonunda oynanan maçlarda rakipleriyle mücadele ederken, İdlib’de şehit olan Mehmetçikleri unutmadı.U14 takımı Regnum Carya sahasında Denizlispor ile oynadığı karşılaşma öncesi genç sporcular Türk bayrağı açarak kahramanların yanında olduğunu gösterdi.

Yurthaber 02-03-20 13:37

Regnum Cup Golf Turnuvası'nda şampiyon Sung Jinlee

ANTALYA'nın Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan Regnum Carya Golf Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Regnum Cup Golf Turnuvası'nın şampiyonu, Japon oyuncu Sung Jinlee oldu.

Spor 13-01-20 15:35

Yeni yılda termal otel tercihi

KÜTAHYA Emet Termal Resort & Spa İşletme Müdürü Ramazan Sezer, yeni yıl tatilinden dolayı doluluk oranlarının yüzde 95 seviyesini yakaladığını söyledi.

Haber 29-12-19 13:36

Yeni yılda termal otele yoğun ilgi

Kütahya Emet Termal Resort & Spa İşletme Müdürü Ramazan Sezer: - "Geçtiğimiz haftaki rezervasyonlar ile yeni yıl tatilini bir hafta öncesinde yüzde 95 doluluk oranı ile geçireceğimizi netleştirdik" - "Emet ilçemizin doğasından faydalanmak, dinlenmek, huzurlu bir şekilde tatil geçirmek isteyen ailelerimizi tüm sosyal donatılarımız ile hazır bir şekilde ağırlamak için hazırız"

Finans 27-12-19 09:23

Sapanca’da 650 milyon TL’lik elit yatırım açıldı

Türkiye’nin en büyük wellness SPA ve kongre toplantı alanına sahip, 500 oda kapasiteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort; 650 milyon TL yatırım bedeliyle Sapanca’nın en büyük yatırımı olarak hizmete açıldı.İstanbul başta olmak üzere; Marmaris ve Van’da yer alan toplam 8 oteliyle hizmet veren, Türkiye’nin en hızlı büyüyen yerel otel zinciri Elite World Hotels, Sapanca’da bir ilki gerçekleştirerek bölgenin en donanımlı ve en yüksek kapasiteli otel yatırımını tamamladı.Sapanca’da 650 milyon TL yatırım bedeliyle 44 dönüm arazi içinde bölgenin en büyük konaklama kapasitesine sahip oteli olarak yer alan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, hizmet yelpazesi ve sunduğu imkanlarla ilklerin öncüsü oldu.

Finans 13-11-19 15:15

Anne Marie, Aspendos ve Antalya'ya hayran kaldı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Regnum Carya Otel'de konser veren ve tatil yapan, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, Aspendos Antik Tiyatrosu'nu gezdi.

Haber 29-08-19 14:35

Anne Marie, Aspendos ve Antalya'ya hayran kaldı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Regnum Carya Otel'de konser veren ve tatil yapan, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Anne Marie, Aspendos Antik Tiyatrosu'nu gezdi.

Haber 29-08-19 13:18

Jennifer Lopez, sütlacı çok beğendi

Konser verdiği Antalya'ya 90 kişilik ekibiyle gelen dünyaca ünlü sanatçı, Belek'te konakladığı beş yıldızlı otelde Türk mutfağının lezzetlerini de tattı - Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna: - "Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu" - "Sadece kendi ekipleri 90 kişiydi, bavullar ve ekipmanlar 10 tırdı. Türkiye'den de ayarladığımız ekibi düşünürsek 230 kişilik bir ekiple konsere hazırlandık"

Yurthaber 08-08-19 14:31

Jennifer Lopez, sütlacı çok beğendi

Konser verdiği Antalya'ya 90 kişilik ekibiyle gelen dünyaca ünlü sanatçı, Belek'te konakladığı beş yıldızlı otelde Türk mutfağının lezzetlerini de tattı - Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna: - "Sütlaç ikram ettik, çok beğendi, tekrar istedi. Sütlaç ile ilgili nasıl yapıldığı, içinde nelerin olduğu yönünde sorular sordu" - "Sadece kendi ekipleri 90 kişiydi, bavullar ve ekipmanlar 10 tırdı. Türkiye'den de ayarladığımız ekibi düşünürsek 230 kişilik bir ekiple konsere hazırlandık"

Haber 08-08-19 14:30

Jennifer Lopez gitti! Dikkat çeken detay

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, dün akşam Belek turizm bölgesinde verdiği konserin ardından bugün Antalya'dan ayrıldı. Lopez'i Regnum Carya Otel'in sahibi Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk yolcu etti.

Magazin 07-08-19 21:41

Antalya’da Jennifer Lopez fırtınası esti

Latin müziğin divası Jennifer Lopez, 7 yıl aradan sonra Antalya Regnum Carya sahnesinde fırtına gibi esti.

Haber 07-08-19 13:13

Jennifer Lopez, Antalya'da fırtına gibi esti

DÜNYACA ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'Regnum Live in Concert' etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'de konser verdi.

Haber 07-08-19 09:03

Jennifer Lopez Antalya'da konser verdi! 'Türkiye'de olmaktan çok mutluyum'

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'Regnum Live in Concert' etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'de konser verdi.

Magazin 07-08-19 01:28

Jennifer Lopez Antalya'da konser verdi

DÜNYACA ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'Regnum Live in Concert' etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'de konser verdi.

Haber 07-08-19 00:33

Kuşadası’ndaki Ramada Otelleri ’En iyi Ramada’ ödülü aldı

Kuşadası’nda faaliyet gösteren ve Özyer Grubu tarafından işletilen iki ayrı Ramada oteli, dünyadaki 850 Ramada markalı otel arasından en iyi Ramada oteli anlamına gelen “ Best Of Ramada “ ödülü aldı.Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda faaliyet gösteren Ramada Resort By Wyndham Kuşadası Golf ile Ramada Hotel Suites By Wyndham Kuşadası otelleri, dünya üzerindeki 850 Ramada markalı otel arasında Best Of Ramada ödülüne layık görülerek, en iyi Ramada otelleri arasına girdi.

Yurthaber 02-08-19 00:00

Jennifer Lopez'i locadan izlemenin fiyatı 50 bin euroya çıktı

ANTALYA'daki Regnum Carya Otel'de, 6 Ağustos'ta konser verecek olan, dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez için hazırlıklar sürdürülüyor.

Haber 31-07-19 13:00

Antalya Open’da şampiyon Lorenzo Sonego

İlk kez ATP finalinde boy gösteren iki tenisçiyi buluşturan Turkish Airlines Antalya Open finalinde, Miomir Kecmanovic karşısında setlerde geriden gelerek (5) 6-7, 7-6 (5), 6-1’lik setlerle kazanan Lorenzo Sonego, kariyerinin ilk ATP şampiyonluğunu kazandı.Türkiye Tenis Federasyonu himayesinde ve Kaya Palazzo Golf Resort ev sahipliğinde düzenlenen Turkish Airlines Antalya Open’da, 24 yaşındaki İtalyan raket Lorenzo Sonego, ilk seti kaybettiği ve 1 maç puanı çevirdiği maçtan 6-7, 7-6, 6-1 ile galip ayrıldı ve mutlu sona ulaştı.Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan final maçında oyuncular ilk iki set tie-break’ler neticesinde paylaşırken hiç servis kırma yaşanmadı.

Haber 29-06-19 21:31

Jennifer Lopez'in Antalya konserini locadan izlemek 20 bin euro

Antalya'da Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyen 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada kalacak.

Trend 03-06-19 13:51

Jennifer Lopez konserini locadan izlemek 20 bin euro

ANTALYA'da Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyen 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada kalacak.

Haber 03-06-19 12:01

Jennifer Lopez konserini locadan izlemek 20 bin euro

  Antalya'da Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyen 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada kalacak.

Haber 03-06-19 11:31

Jennifer Lopez konserini locadan izlemek 20 bin euro

ANTALYA'da Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek olan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyen 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin TL ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada kalacak.

Haber 03-06-19 11:22

Hazırlık maçı: Antalyaspor: 3 - Çaykur Rizespor: 1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, hazırlık maçında Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti.Spor Toto Süper Lig’e milli maçlar ve yerel seçim nedeniyle verilen arada Antalyaspor, hazırlık maçında Belek Turizm Merkezi’ndeki Regnum Carya 1 Nolu Saha’da Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Haber 29-03-19 17:16

Çavuşoğlu: Artık İsrail'in pervasızlığına 'dur' demek gerekiyor (2)

ÇAVUŞOĞLU, TÜRK-İNGİLİZ TATLIDİL FORUMU İNGİLİZ EŞBAŞKANLARINI KABUL ETTİ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Hotel'de düzenlenen Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu kapsamında İngiliz eşbaşkanları Jack Straw ve Julian-Horn Smith'i kabul etti.

Haber 12-03-19 19:34

Antalyaspor, kamp çalışmalarını sürdürüyor

Devre arası kamp çalışmalarını Belek’te sürdüren Antalyaspor, günün ilk çalışmasını konakladığı Regnum Carya Otel’in fitness salonunda yaptı.Sakatlık tedavisi ve antrenman eksiğini giderme amacı taşıyan çalışmaya Ruud Boffin, Ferhat Kaplan, Ozan Evrim Özenç, Enes Sancar Şahin, Diego Angelo, Luis Chico, Abdelaziz Barrada, Souleymane Doukara, Charles Da Silva, Doğukan Sinik, Ondrej Celustka ve Mevlüt Erdinç katıldı.Antalyaspor, günün ikinci antrenmanını da akşam Regnum Carya Sahası’nda gerçekleştirecek.

Haber 30-01-19 11:33

İhlas Koleji yeni birincilikler için kampa girdi

Her yıl üniversite sınavlarına hazırlık amacıyla şehir dışında kampa giren İhlas Koleji öğrencileri bu yıl da bir haftalık kamp için Afyon’u seçtiler.Afyon’da bulunan Maythermal Resort&Spa Hotel’de düzenlenen YKS kampında Özel İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri branş öğretmenleri eşliğinde günde sekiz saat ders çalışarak üniversite sınavına hazırlıklarını sürdürdüler.Kamp boyunca günde ortalama 450 soru çözen öğrenciler ayrıca branş öğretmenleriyle de bire bir ders çalışarak eksiklerini giderdiler.Bir haftalık kampın sonunda pasta kesen öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan ve yalnız bırakmayan öğretmenlerine ve İhlas Koleji yöneticilerine teşekkür ettiler.Kampa katılarak öğrencilere destek veren İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin yorucu ama verimli bir kampı geride bıraktıklarını ifade etti.

Haber 29-01-19 23:54

Dua Lipa neye uğradığını şaşırdı!

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa (23), 'Regnum Live in Concert' serisi kapsamında Regnum Carya Otel'de konser verdi.

Magazin 15-08-18 03:29

Golf Sahasının Açılış Turnuvasında Ödülleri Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İle Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Verdi

Bodrum’un Çamlık köyünde bulunan Fikret Öztürk’ün Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Regnum Golf Country Bodrum’un golf...

Yurthaber 24-07-18 08:57

Kuşadası Ve Ege Turizmine Yeni Soluk

Ege turizmine yeni soluk, 5 yıldızlı Korumar Ephesus Beach-Spa Resort Hotel’i Kuşadası ve Ege turizmine...

Yurthaber 24-05-18 11:56

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası 2018’in şampiyonları belli oldu

World Corporate Golf Challenge de (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) Türkiye 2018’in şampiyonu Ekol İnşaat takımı oldu.Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olan OPET World Corporate Golf Challenge - WCGC (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort ev sahipliğinde National Golf Kulübü’nde oynandı.OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk’ün de hazır bulunduğu, 6’ıncı kez gerçekleşen turnuvada Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sahada kıyasıya mücadele etti.Ekol İnşaat takımı adına mücadele eden Erol Aktı ve Sidar Yalçınkaya ikilisi toplamda 145 puan ile birinci tamamlayarak, Cascais’de düzenlenecek WCGC 2018 Dünya Finali‘ne katılmaya hak kazandı.

Haber 23-04-18 09:50

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası 2018’in şampiyonları belli oldu

OPET’in ana sponsorluğunu üstlendiği World Corporate Golf Challenge Türkiye 2018, Regnum Carya Golf & Spa Resort ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haber 22-04-18 20:56

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası 2018’in Şampiyonları Belli Oldu

OPET’in ana sponsorluğunu üstlendiği World Corporate Golf Challenge Türkiye 2018, Regnum Carya Golf & Spa...

Yurthaber 22-04-18 20:28

Turizmin lezzet avcıları

Rusya Devlet Başkanı Putin'den, eski ABD Başkanı Obama'ya kadar birçok dünya liderinin yanı sıra her yıl milyonlarca turiste yemek yapan Antalya'daki mutfak şefleri, yeni tatlar bulmak için keşif yapıyor - Yenilikleri takip eden, uluslararası yarışmalarda ödüller kazanan ve kendilerini "Damak çatlatan ustalar" olarak tanımlayan şefler, lezzet avcılığı yaparak turistlerin kentten memnun ayrılmasını sağlıyor - Regnum Carya Golf ve Spa Resort'un mutfak şefi Gökçen: - "G-20 Liderler Zirvesi'nde Putin, Obama, Merkel ve Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud'a yemekler hazırladık. Arap lideri kesinlikle soğan, sarımsaklı yemek istemiyor. Obama'ya, yemekleri mutlaka radyasyon testi yapıldıktan sonra sunum yapılıyor" - Maxx Royal Belek Golf Resort şefi Kahraman: - "İşimiz yaratıcılık. Dünya lezzetlerini keşfederek, ortak tadı bulmaya çalışıyoruz"

Haber 12-04-18 11:17

Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi.

Haber 11-03-18 10:46

Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası sona erdi.

Haber 11-03-18 10:17

Avrupa Footgolf Turu Açılışı Antalya’da

Dünyada ve özellikle Avrupa’da büyük ilgi gören, Türkiye’de de dikkat çeken sporlar arasına giren FootGolfte, Dünya Şampiyonası’na puan veren etaplardan “Türkiye Açık” turnuvası 2-4 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek.Türkiye’de dikkat çekici sporlar arasına giren ve hızlı bir şekilde yaygınlaşan footgolf sporunda “2018 Türkiye Açık” turnuvası 2-4 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Golf Resort sahasında gerçekleşecek.Avrupa FootGolf Şampiyonası’nın açılış ayağını oluşturacak “Türkiye Açık”, Dünya Şampiyonası için de kazanana 250 puan verecek.Türkiye’den 30 sporcunun mücadele edeceği organizasyonda, 40 yabancı sporcu puan için mücadele edecek.

Haber 02-03-18 14:58

Kuşadası Bölgesi Yeni Otele Kavuştu

Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak mevkiinde yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Korumar Ephesus Beach-Spa-Resort Hotel yılın son günü...

Yurthaber 31-12-17 18:02

Ali Altuntaş, Turkish Airlines Open 2017 Golf Turnuvası’nda

Milli golfçü Ali Altuntaş, 2-5 Kasım tarihleri arasında, Antalya’da Carya Golf Club’da yapılacak Turkish Airlines...

Yurthaber 31-10-17 13:40