Rehin Haberleri

Bursa'da kardeşini bıçakla rehin alan zanlı tutuklandı

Bursa'da kız kardeşini bıçakla rehin alan zanlı, tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-25 07:48:03

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 2024-03-23 17:27:34

Birkaç saat önce kavga ettiği kişiye benzetince... Tüfekle rehin aldı!

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kavga ettiği kişiye benzettiği şahsı tüfekle rehin aldı. Ekipler tarafından ikna edilen şahıs, tutuklandı.

Haber 2024-03-16 13:19:37

Silahla rehin alıp, mobil uygulamadan 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı

Adana’da silahla rehin aldıkları iki kişinin mobil uygulamasından 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-03-15 10:07:48

Sakarya'da korku dolu anlar! Çatıya çıkıp çevreye ateş açtı

Sakarya'da iki katlı binanın çatısına çıkarak tabancayla rastgele çevreye ateş eden T.T. (49), polis ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından ikna edildi. Gözaltına alınan ve eski polis olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce de caddede pompalı tüfekle çevreye ateş açtığı, başka bir olayda ise bir kadını rehin aldığı öğrenildi.

Haber 05-03-24 20:54

Ellerinde kalaşnikof, yüzlerinde maske... İş merkezini basıp bekçiyi rehin aldılar! Dehşet anları kamerada

Sultangazi’de birinde kalaşnikof tüfek diğerlerinde ise tabanca olan maskeli 4 kişi, iş merkezini basarak bekçiyi rehin aldı. Tekstil fabrikası sahibinin bulunduğu kata çıkan saldırganlar, işyeri sahibinin yerinde olmadığını görünce bekçiyi bırakarak geldikleri araçla kaçtı. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 05-03-24 12:59

İstanbul'da rehin aldığı eşini öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı, yasak aşk iddiası

İstanbul'da Hakan Araz, tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldürmüştü. Emniyetteki işlemlerinin ardından katil zanlısı koca adliyeye sevk edilirken, ifadesinde "Beni aldattığını düşünüyordum. Bu nedenle aramızda daha önceden kavgalar çıkmıştı. Yine kavga çıktı. Bu sefer onu öldürdüm" dedi.

Haber 27-02-24 18:20

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 15:30

Ankara’da babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda kurtarıldı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, iddiaya göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olan babanın silahla rehin aldığı 7 yaşındaki oğlu, ekiplerin yaptığı operasyonla 12 saatin sonunda kurtarıldı.

Yurthaber 22-02-24 08:44

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 22-02-24 07:54

İstanbul Havalimanında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2.5 saat rehin kaldı" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 19-02-24 18:07

Valilikten İstanbul Havalimanı açıklaması! 'Video art niyetli olarak çekildi'

İstanbul Valiliği, sosyal medyada, "Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yolcu ve yakınları tarafından 'Refakatli Tekerli Sandalye' hizmeti talep edilmediği belirtilirken, "İstanbul Havalimanı'nda gerekli talep, uçak ekibi tarafından yapılmıştır. Uçuş ekibinin yaptığı talep doğrultusunda vatandaşımıza uçaktan inişinden, Havalimanı çıkış noktasına kadar talep edilen hizmet verilmiştir" denildi.

Haber 18-02-24 19:58

Eşini bıçakla rehin alan kişiyi, emniyet amiri böyle ikna etti: 'Ben sana kurban olurum'

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E., yakalanacağını anlayınca elindeki bıçakla eşi Y.E.'yi rehin aldı. Olay yerine gelen emniyet amiri, "Elindeki bıçağı bırak. Allah'ını seversen. Ben senin için geldim. Sana kurban olurum" sözleriyle şahsı ikna etti. Emniyete götürülen S.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere "sanki terörist yakaladılar" diyerek tepki gösterdi.

Haber 15-02-24 15:59

Kayseri'de eşini bıçakla rehin alan hükümlü polislerce ikna edilip yakalandı

Kayseri'de saklandığı evinde yakalanmamak için eşini bıçakla rehin alan hükümlü, polisin ikna çabaları sonucu teslim oldu.

Yurthaber 15-02-24 12:09

Eski eşinin yanında gördü, silahla kovalayıp rehin aldı! Dehşet anları kamerada

Bursa’da eski eşi A.E.’nin (49) yanında gördüğü Y.K.’yi (37) elinde silahla kovalayarak girdiği fırında rehin alan Adem Dikici (43) polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici’nin Y.K.’yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 13-02-24 15:42

Eski eşinin yanında birini görünce kıskançlıktan gözü döndü! Önce rehin aldı sonra...

Bursa'da şoke eden bir olay yaşandı. Eski eşini fırında biriyle görünce kıskançlıktan gözü dönen adam, eski eşinin yanındaki kişiyi silahla rehin aldı. Polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alınan kıskanç eski eş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken rehin aldığı kişi başına aldığı kabza darbesiyle yaralandı.

Haber 12-02-24 17:36

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-24 14:53

İstanbul'da gece yarısı özel harekat devreye girdi, bağrışmalar mahalleyi inletti! Bakan Yerlikaya ve MİT Başkanı Kalın buraya gelecek

İstanbul'un Kartal ilçesinde gece yarısı sularında panik dolu anlar yaşandı. Annesini ve kardeşini rehin alan M.K. (26) özel harekat polislerini harekete geçirdi. M.K.'nin MİT Başkanı İbrahim Kalın ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın gelmesini isteyerek bağırdığı öğrenildi. O anlardan çarpıcı kareler de geldi.

Haber 09-02-24 08:49

Kocaeli'de 7 kişiyi rehin almıştı! Detaylar ortaya çıktı: Bakın nasıl yakalanmış

Kocaeli'de bir kişi, İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu katliamları durdurmasını ve Mısır’a olan sınır kapısının açılması amacıyla ABD'ye ait firmanın 7 çalışanını rehin almıştı. Saatler süren rehine krizinde 7 kişi kurtarılırken, çalışanları rehin alan kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanırken, 7 rehinenin kurtarıldığı operasyonun detayları ortaya çıktı.

Haber 05-02-24 23:37

Kocaeli'deki fabrikada rehin alınan 7 işçi kurtarıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki fabrikada silahlı bir kişi tarafından rehin alınan 7 işçi kurtarıldı.

Yurthaber 02-02-24 06:50

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-24 16:25

'Karım beni 40 gün rehin aldı' iddiası olay yarattı! Boşanamayan adamın yaşadıkları şoke etti...

İnternetten tanışıp evlendiği kadın dehşeti yaşattı. 40 gün karısının kendisini rehin aldığını söyleyen adam üst üste 6 tane boşanma davası açtı ama hiçbirinde başarılı olamadı. Tehditlerin ardı arkası kesilmediği evlilikte şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Haber 31-01-24 19:39

Bursa'da sevgilisini rehin alan saldırganı öldürmüştü! Mahkeme o polis hakkında karar verdi

Bursa'da 2022 yılında yakalanma kararı bulunan Raşit Atila, düzenlenen operasyonda kız arkadaşını rehin alıp kendi kafasına da silah dayamıştı. Atila, başına dayadığı silahı bırakmaya ikna edilememiş, polis müdahalesi sırasında etkisiz hale getirilmeye çalışılırken vurulmuştu. Mahkeme, Atila'nın ölümüyle ilgili yargılanan komiser hakkında beraat kararı verdi.

Haber 31-01-24 17:23

Kocaeli'nde dehşet saçtı! 1.5 ay önce ortağını rehin aldı bu kez de 1 kişiyi pompalı tüfekle vurdu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, tartışma büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü. Geçen kasım ayında ortağını pompalı tüfekle rehin alıp çevreye rastgele ateş açan Fatih K., bugün de borç- alacak nedeniyle iş yerine gittiği İ.İ.'yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Fatih K., daha sonra ise İ.İ.'nin ortağı E.Y.'nin evini kurşunladı. Polis, kaçan Fatih K.'yı arıyor.

Haber 18-01-24 21:15

Gardiyanları rehin alıp tek tek astılar... Fito ayaklanması! Çete üyeleri Ekvator'u kan gölüne çevirdi, olaylar Peru'ya sıçradı

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da "Fito" lakaplı çete elebaşı Adolfo Macias Salazar'ın cezaevinden kaçmasının ardından ülke adeta savaş alanına döndü. Kartel üyeleri ülke genelinde ayaklanırken, bir televizyon kanalını bastı. Sunucunun cebine patlayıcı koyan çete üyeleri bir yandan da üniversite ve hapishanelere saldırdı. İsyancılar, rehin aldıkları gardiyanları tek tek asarken ordu sokağa indi. Ekvador'un komşusu Peru da artan şiddet olayları sonrası alarma geçti, kuzey sınırında OHAL ilan etti.

Haber 10-01-24 14:07

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sıcak saatler: Bir kişi tır şoförünü rehin aldı! Talebi şaşkına çevirdi

Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir kişi bir tır şoförünü rehin aldı. Ekiplerin ikna çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, rehin alan kişi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini belirtti. İlerleyen dakikalarda Bakan Yerlikaya ile görüşen şüpheli önce rehineyi serbest bıraktı, ardından kendi teslim oldu.

Haber 23-12-23 17:29

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 17:59

Annesi ile 2 kardeşini rehin aldı! Dehşet anları... Evi ateşe verdi

Aksaray'da K.D. (26) annesi Hacer Dinç (53) ile 2 kardeşini bıçakla bir süre rehin alıp, evdeki kanepeyi ateşe vererek kaçtı. Evinin yanışını gözyaşlarıyla izleyen Hacer Dinç’i komşuları sakinleştirdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, polis K.D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 02-12-23 13:53

Ortağını rehin aldı, tüfekle rastgele ateş açtı! Korku dolu anlar kamerada

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde F.K., alacak tartışması yaşadığı ortağını rehin aldı. F.K., polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ortağını bıraktı. Elinde tüfekle rastgele ateş açan F.K., polis ekipleri ve akrabalarının yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmaları sonucu teslim oldu. İşte detaylar...

Haber 30-11-23 15:59

Önce Beşiktaş'ta babasının kiracısını bıçaklayarak öldürdü, sonra Fatih'te taksiyi rehin aldı!

Beşiktaş’ta bir kişi, yanında kalan ev sahibinin oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan, Fatih'te sürücüsünü rehin aldığı takside yakalandı.

Haber 24-11-23 18:10

Trans bireyi günlük kiralık dairede rehin alıp başına silah dayadı! İstanbul'da sabaha karşı hareketli anlar

İstanbul'da sabaha karşı patlak veren 'rehine' hareketliliğinde ortalık fena karıştı. N. A. isimli kişi, E. K. isimli trans bireyi rehin alıp başına silah dayadı. E. K. bir yolunu bulup ihbarda bulundu ve olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Ekipler kapıyı çaldı ancak cevap alamadı. Bunun üzerine devreye koçbaşı girdi. Sabaha karşı yaşanan olayın hareketli anları kameraya da yansıdı!

Haber 10-11-23 12:20

Almanya'da 18 saatlik rehine krizi! Türk vatandaşı baba tutuklandı

Dün gece saatlerinde başlayan Almanya Helmut Schmidt Havaalanı’nda yaşanan rehine krizi gündem oldu. Türk vatandaşı olan 35 yaşındaki baba 4 yaşındaki kızını rehin aldı. 18 saat süren korku dolu anlar babanın polise teslim olmasıyla son buldu. Küçük kız sağlık ekiplerince teslim alınırken baba tutuklandı.

Haber 05-11-23 17:26

Hamburg Havalimanı'nda rehine krizi! Silahla aprona girdi, Türkiye'ye gitmek istiyor

Hamburg Havalimanı’nda aprona giren silahlı bir kişinin, çocuğunu rehin aldığı belirtildi. Bild gazetesinin haberine göre 4 yaşındaki kızını rehin alan 35 yaşında baba Türkiye'ye gitmek istiyor.

Haber 05-11-23 10:55

Hamas'ın serbest bıraktığı rehinelerin sağlık durumu nasıl? Genç kızın babası konuştu... Elinde sadece küçük bir çizik var

Hamas güçlerince rehin alınan Amerikalı anne Judith Raanan ve kızı Natalie Raanan'ın serbest bırakıldığı anlar dünya basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Anne ve kızı İsrail ordusu ve emniyet güçleri tarafından Gazze sınırında karşılanmıştı. 17 yaşındaki Natalie'nin babası Uri Raanan kızının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Trend 21-10-23 15:04

Hamas'ın serbest bıraktığı rehinelerin ilk görüntüleri paylaşıldı! Amerikalı anne ve kızı İsrail'e geri döndü

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonu sırasında birçok kişiyi rehin almıştı. Hamas güçlerince rehin alınan Amerikalı anne Judith Raanan ve kızı Natalie Raanan serbest bırakıldı. Hamas ikilinin insani nedenlerle serbest bırakıldığını söylerken anne ve kızının İsrail askerlerinin arasındaki görüntüleri paylaşıldı.

Haber 21-10-23 08:11

Dehşetin görüntüleri ortaya çıktı! Sokak ortasında bıçakla rehin aldı, saçından sürükledi... Kadın kanlar içinde yere yığıldı! Linçten son anda kurtuldu

Denizli’de kendisinden boşanmak istediği için bıçakla rehin aldığı eşini, saçından tutarak sürükleyip defalarca bıçaklayan kocanın neden olduğu dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Kadını gözü dönmüş kocanın elinden kurtaran görgü tanıkları, meydan dayağı yiyen kocanın yaşattığı dehşet anlarını anlattı.

Haber 18-10-23 12:46

Eşini boşanmak istediği için öldürmek istemiş

Denizli’de bıçakla rehin aldığı eşini saçından tutarak sürükledikten sonra defalarca bıçaklayan şahısın, kendisinden boşanmak istemesi üzerine çıkan tartışma sonucu öldürmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Yurthaber 17-10-23 15:38

İsrailli rehineler için Ankara'ya talep yağıyor! Erdoğan Biz hazırız demişti, ABD basınının iddiası gündem oldu

Hamas 7 Ekim'de İsrail topraklarına gerçekleştirdiği baskında kaçırdığı İsraillileri Gazze'de rehin tutuyor. Sayıları 150'den fazla olduğu belirtilen rehineler için dünyanın birçok ülkesinden Türkiye'ye talep geldiği belirtildi.

Haber 16-10-23 14:46

Beyoğlu'nda dehşete düşüren olay: Kredi için bankacıyı boynundan vurdu! Saatlerce rehin aldı, kötüleşince taksiyle hastaneye gönderdi

Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.

Haber 13-10-23 11:40

ABD'den yeni hamle! İsrail'e destek için Doğu Akdeniz’e ikinci uçak gemisini gönderiyor

İsrail ile Hamas arasındaki şiddetli çatışmalar sürerken, ABD'den yeni bir hamle geldi. Washington yönetiminin İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e ikinci bir uçak gemisi göndermeyi değerlendirdiği iddia edildi. ABD Başkanı Biden ise İsrail'in arkasında olduklarını belirterek "Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da Yahudi ve demokratik İsrail devletinin kendisini savunabilmesini sağlayacağız.” dedi. Biden, Hamas’ın elinde rehin tutulan ABD vatandaşlarının olduğunu da belirtti.

Haber 10-10-23 23:03

Hamas'ın ölüm karakolu! Çatışmalar 20 saat sürdü, rehin alınan İsrail polisleri öldürüldü

Dünya, dün sabaha Hamas'ın İsrail'e yönelik düzenlediği şok baskınla uyandı. Hamas'ın sınırdan sızdıktan hemen sonra ele geçirdiği karakolda İsrail güçlerine büyük zarar verildi. İki tarafın da ağır kayıplarının olduğu çatışmalar 20 saat sonra sonlanırken; Hamas militanlarının rehin aldıkları 20 İsrail polisini öldürdüğü belirtildi.

Haber 08-10-23 10:32

Tuzlasporlu futbolcu Gana'da rehin kalmıştı! Philip Gameli Awuku'ya vize verilmeme nedeni ortaya çıktı...

Tuzlasporlu futbolcu Philip Awuku’nun Gana’da vize alamadığı için rehin kalması gündeme oturmuştu. Kulüp, yaptığı açıklamada "Oyuncumuza vize verilmemesinin bir açıklaması var mıdır? Mağduriyetimiz büyükelçilik mi karşılayacak? Telefonlara cevap verilmemiştir." ifadelerini kullanmıştı. Awuku'nun vize alamama nedeninin ise pasaport süresinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Spor 30-09-23 20:14

Tuzlaspor'dan herkesi şaşırtan açıklama! Oyuncumuz Gana'da rehin kaldı

Tuzlaspor'dan yapılan açıklamada Philip Gameli Awuku'ya vize verilmediği için oyuncunun Gana'da rehin kaldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 30-09-23 13:30

14 yaşındaki öğrenci okulda terör estirdi! Öğretmenini gözünden bıçakladı... Sınıf arkadaşlarını rehin aldı: 2 öğretmen ve 2 öğrenci yaralandı

İspanya'da ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrenci adeta terör estirdi. Sırt çantasından çıkarttığı bıçakla sınıf arkadaşlarını rehin tutan öğrenci bir kadın öğretmeni gözünden bıçakladı. Olayda iki öğrenci ve iki öğretmenin yaralandığı ifade edildi.

Trend 28-09-23 14:04

Macron dünyaya duyurdu! Fransa ile Nijer arasındaki 'büyükelçi' krizinde yeni gelişme

Afrika ülkesi Nijer'de darbeyle başa gelen askeri yönetim ile Fransa arasındaki gerilim sürüyor. Fransa Cumhurbaşkanı Macron, geçtiğimiz günlerde ülkesinin Nijer Büyükelçisi Sylvain Itte'nin askeri yönetim tarafından rehin alındığını açıklamıştı. Macron son açıklamasında ise Büyükelçi Itte'nin Fransa'ya geleceğini, ülkede bulunan Fransız askerlerinin de geri çekileceğini duyurdu. Diğer yandan Nijer'de askeri yönetim, hava sahasını ticari uçuşları da kapsayacak şekilde Fransa'ya kapattı.

Haber 24-09-23 22:44

Eşi ve 3 çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin aldı! Ekipleri saatlerce uğraştırdı, mahkeme serbest bıraktı

Erzurum'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kumar bağımlısı bir kişi eşi ve 3 çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin aldı. Kapıyı açmak için babasının gelmesini istedi. Ekiplerin babasını getirmesine rağmen şüpheli yine kapıyı açmadı. Özel hareket timleri koçbaşı kullanarak içeri girerek kadın ve 3 çocuğunu kurtardı. İfadesi alınan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Haber 24-09-23 16:39

Antalya'da nefes kesen anlar yaşanmıştı! Annesini rehin alıp, etrafa dehşet saçmıştı... Flaş gelişme!

Dün Antalya'da özel harekat ekipleri nefes kesen bir operasyon düzenlemişti. Daha önceden 2 polis memurunu yaraladığı öğrenilen şahıs dün de annesini rehin almıştı. Bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şüpheli bugün hastanede hayatını kaybetti. Oğluna tekme atıp kurtulan Hülya A., "Kaçmasaydım benim boynumu keserdi" ifadesini kullandı.

Haber 21-09-23 12:24

Rehin aldığı annesine dehşeti yaşattı! Özel harekat ayağından vurarak yakaladı! Kaçamasaydım benim boynumu keserdi

Antalya'da akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen şahıs, Boğazına bıçak dayadığı annesini rehin aldı. Ecel terleri döken anne, oğlunun bir anlık dalgınlığından faydalanıp canını kurtardı. Bölgeyi ablukaya alan polise saatler boyunca direnen şahıs, eline geçen eşyaları da sokağa atarak ortalığı savaş alanına çevirdi. 28 yaşındaki Fırat A. özel harekat polislerinin operasyonuyla ayağından vurularak yakalandı. Canını zor kurtaran anne Hülya A. "Kaçmasam boynumu keserdi" dedi.

Haber 20-09-23 19:18

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Büyükelçimiz rehin tutuluyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Nijer’deki Fransız diplomatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Emmanuel Macron açıklamasında, "Büyükelçimiz ve diplomatlarımız tam anlamıyla rehin tutuluyor" dedi.

Haber 15-09-23 21:09