Rehine Haberleri

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber 19-04-2024 08:08

SON DAKİKA | Görüntüler geldi... Hollanda'da bir kafede rehine krizi! Bölgedeki evler tahliye edildi

Son dakika haberi: Hollanda'da rehine krizi yaşanıyor! Ülkenin doğusunda bulunan Ede’de bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin, bölgedeki evleri tahliye ettiği açıklandı. Hollanda Polisi olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti. Son olarak Hollanda polisi yaptığı açıklamayla tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 30-03-2024 12:49

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-2024 17:27

Birkaç saat önce kavga ettiği kişiye benzetince... Tüfekle rehin aldı!

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kavga ettiği kişiye benzettiği şahsı tüfekle rehin aldı. Ekipler tarafından ikna edilen şahıs, tutuklandı.

Haber 16-03-2024 13:19

Kan donduran cinayet! Önce silahla rehin aldı, sonra kurşun yağdırdı

Çekmeköy'de Hakan Araz, eşi Emine Ülkü Araz'ı evde silahla rehin aldı. Emine Ülkü Araz, polis ihbar hattına mesaj atarak yardım istedi. Araz, ikna çalışmaları sırasında kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Polis, katil zanlısı Araz'ı dairenin balkonunda yakalayarak etkisiz hale getirdi. İşte detaylar...

Haber 27-02-2024 15:30

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 22-02-2024 07:54

Eşini bıçakla rehin alan kişiyi, emniyet amiri böyle ikna etti: 'Ben sana kurban olurum'

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E., yakalanacağını anlayınca elindeki bıçakla eşi Y.E.'yi rehin aldı. Olay yerine gelen emniyet amiri, "Elindeki bıçağı bırak. Allah'ını seversen. Ben senin için geldim. Sana kurban olurum" sözleriyle şahsı ikna etti. Emniyete götürülen S.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere "sanki terörist yakaladılar" diyerek tepki gösterdi.

Haber 15-02-2024 15:59

Eski eşinin yanında gördü, silahla kovalayıp rehin aldı! Dehşet anları kamerada

Bursa’da eski eşi A.E.’nin (49) yanında gördüğü Y.K.’yi (37) elinde silahla kovalayarak girdiği fırında rehin alan Adem Dikici (43) polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici’nin Y.K.’yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 13-02-2024 15:42

İstanbul'da gece yarısı özel harekat devreye girdi, bağrışmalar mahalleyi inletti! Bakan Yerlikaya ve MİT Başkanı Kalın buraya gelecek

İstanbul'un Kartal ilçesinde gece yarısı sularında panik dolu anlar yaşandı. Annesini ve kardeşini rehin alan M.K. (26) özel harekat polislerini harekete geçirdi. M.K.'nin MİT Başkanı İbrahim Kalın ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın gelmesini isteyerek bağırdığı öğrenildi. O anlardan çarpıcı kareler de geldi.

Haber 09-02-2024 08:49

Kocaeli'de 7 kişiyi rehin almıştı! Detaylar ortaya çıktı: Bakın nasıl yakalanmış

Kocaeli'de bir kişi, İsrail’in Gazze’de yapmış olduğu katliamları durdurmasını ve Mısır’a olan sınır kapısının açılması amacıyla ABD'ye ait firmanın 7 çalışanını rehin almıştı. Saatler süren rehine krizinde 7 kişi kurtarılırken, çalışanları rehin alan kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanırken, 7 rehinenin kurtarıldığı operasyonun detayları ortaya çıktı.

Haber 05-02-2024 23:37

Kocaeli'deki fabrikada rehin alınan 7 işçi kurtarıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki fabrikada silahlı bir kişi tarafından rehin alınan 7 işçi kurtarıldı.

Yurthaber 02-02-2024 06:50

SON DAKİKA | Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi sona erdi! Rehineler 10 saat sonra kurtarıldı, silahlı saldırgan gözaltında

Son dakika haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının binasını silahla basan silahlı saldırgan içeridekileri rehin aldı. Yaklaşık 10 saat süren rehine krizi, müzakerelerin sonuç vermemesinin ardından polisin operasyonuyla sona erdi. 2 silahı olan saldırgan gözaltına alınırken, 7 rehine de kurtarıldı. Gece saatlerinde açıklama yapan Kocaeli Valisi Yavuz, "Rehinelerin hiç birisine zarar gelmeksizin, küçük bir operasyonla etkisiz hale getirdik" dedi.

Haber 01-02-2024 16:25

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sıcak saatler: Bir kişi tır şoförünü rehin aldı! Talebi şaşkına çevirdi

Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir kişi bir tır şoförünü rehin aldı. Ekiplerin ikna çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, rehin alan kişi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini belirtti. İlerleyen dakikalarda Bakan Yerlikaya ile görüşen şüpheli önce rehineyi serbest bıraktı, ardından kendi teslim oldu.

Haber 23-12-2023 17:29

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-2023 17:59

Demir Kubbe hayal kırıklığına uğrattı: İsraillilerin sinirlerini alt üst eden anlar! Yürekleri ağızlarına geldi

İsrail halkının en güvendiği dağa adeta kar yağdı... İsrail'in övüle övüle bitirilemeyen hava savunma sistemi Demir Kubbe kendi halkının sinirlerini alt üst etti. Arızalı bir fırlatma sonucu füzelerden biri İsrail topraklarına düştü. Bir diğer yandan ise İsrailli esirlerin yakınları başkent Tel Aviv'de protestodaydı. Siren seslerini duyan İsraillilerin panikle yere çöktüğü anlar kameralara yansıdı.

Haber 03-12-2023 10:18

Ortağını rehin aldı, tüfekle rastgele ateş açtı! Korku dolu anlar kamerada

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde F.K., alacak tartışması yaşadığı ortağını rehin aldı. F.K., polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ortağını bıraktı. Elinde tüfekle rastgele ateş açan F.K., polis ekipleri ve akrabalarının yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmaları sonucu teslim oldu. İşte detaylar...

Haber 30-11-2023 15:59

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 29-11-2023 15:36

İsrail ile Hamas arasındaki 3. rehine takası gerçekleşti

Mısır Basın Enformasyon Kurumu Başkanı Ziya Raşvan'ın teslim edilecek kişilerin isimlerini içeren listeyi aldıklarını açıklamıştı. Mısır medyasında yer alan habere göre, 14 İsrailli ve 3 yabancı Kızılhaç tarafından teslim alındı. İsrail ise Hamas’ın 14 İsrailli ve 3 yabancı uyruklu esiri bırakmasının üzerine 39 Filistinli mahkumu serbest bıraktı.

Haber 26-11-2023 18:46

Dünya onu golf arabasındaki görüntüsüyle tanımıştı! Geçici ateşkeste ilk rehine takasında serbest bırakılanlar arasında yer aldı

İsrail ile Hamas arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara başlatılırken iki taraf arasında esir takası da yapıldı. Hamas tarafından esir tutulan 13 İsrailli ile İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan 39 Filistinli serbest bırakıldı. Savaşın ilk günlerinde golf aracıyla kaçırılan 85 yaşındaki Yafa Adar, serbest bırakılan esirler arasında yer aldı.

Trend 25-11-2023 14:31

Son dakika: Geçici ateşkeste ilk rehine takası! İsrail 39, Hamas 13 kişiyi serbest bıraktı

Son dakika: İsrail ile Hamas arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara başladı. İsrail ile Hamas arasında yapılan esirlerin serbest bırakılmasına yönelik anlaşmanın ardından ilk adım atıldı. Bugün Hamas tarafından esir tutulan 13 İsrailli ile İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan 39 Filistinli serbest bırakıldı.

Haber 24-11-2023 17:58

Türkiye gelişmeyi olumlu karşıladı! Hamas ile İsrail arasındaki rehine takası ve geçici ateşkes sonrası Dışişleri'nden açıklama

Hamas-İsrail çatışmalarında dönüm noktası niteliğinde bir gelişme yaşandı, Türkiye'den açıklama gecikmedi. Dışişleri Bakanlığı'ndan taraflar arasındaki rehine ve çatışmalara insani ara anlaşmasına ilişkin mesaj geldi.

Haber 22-11-2023 15:07

SON DAKİKA | İsrail ile Hamas ateşkes ve rehine takasında anlaştı! Peş peşe açıklamalar: '24 saat içinde...'

Son dakika haberi: İsrail ve Hamas rehine takası konusunda anlaştı. İsrail Başbakanı Netanyahu yaptığı açıklamada "Rehineler kademeli şekilde serbest bırakılacak. Hükümet bu akşam zor ama doğru karar verdi. Güvenlik şefleri kararı tam destekliyor. Bu anlaşma orduya hazırlanma fırsatı verecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan ateşkes ile ilgili Hamas ve Katar'dan da bir açıklama geldi.

Haber 22-11-2023 07:52

Trans bireyi günlük kiralık dairede rehin alıp başına silah dayadı! İstanbul'da sabaha karşı hareketli anlar

İstanbul'da sabaha karşı patlak veren 'rehine' hareketliliğinde ortalık fena karıştı. N. A. isimli kişi, E. K. isimli trans bireyi rehin alıp başına silah dayadı. E. K. bir yolunu bulup ihbarda bulundu ve olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Ekipler kapıyı çaldı ancak cevap alamadı. Bunun üzerine devreye koçbaşı girdi. Sabaha karşı yaşanan olayın hareketli anları kameraya da yansıdı!

Haber 10-11-2023 12:20

Almanya'da 18 saatlik rehine krizi! Türk vatandaşı baba tutuklandı

Dün gece saatlerinde başlayan Almanya Helmut Schmidt Havaalanı’nda yaşanan rehine krizi gündem oldu. Türk vatandaşı olan 35 yaşındaki baba 4 yaşındaki kızını rehin aldı. 18 saat süren korku dolu anlar babanın polise teslim olmasıyla son buldu. Küçük kız sağlık ekiplerince teslim alınırken baba tutuklandı.

Haber 05-11-2023 17:26

Hamburg Havalimanı'nda rehine krizi! Silahla aprona girdi, Türkiye'ye gitmek istiyor

Hamburg Havalimanı’nda aprona giren silahlı bir kişinin, çocuğunu rehin aldığı belirtildi. Bild gazetesinin haberine göre 4 yaşındaki kızını rehin alan 35 yaşında baba Türkiye'ye gitmek istiyor.

Haber 05-11-2023 10:55

İsrail Hamas'ın elindeki bir rehineyi kara operasyonuyla kurtardı

İsrail, Hamas'ın elinde bulunan rehinelerden bir tanesini "kara operasyonuyla" kurtardığını açıkladı. Rehinenin kadın bir asker olduğu ve er rütbesinde bulunduğu ifade edildi.

Haber 30-10-2023 20:13

İsrailli esir Netanyahu'ya ateş püskürdü! Bizi kimse korumadı, Netanyahu'nun rezaletini taşıyoruz

7 Ekim tarihinde Hamas'ın silahlı gücü El Kassam Tugayları tarafından düzenlenen Aksa Tufanı operasyonu kapsamında esir alınan İsrailli rehineler Netanyahu'ya adeta ateş püskürdü. Öfkeli rehineler Netanyahu'nun 'esir takası yapmamakla' kendilerini öldürdüğünü ifade ederek, "Senin politik, askeri ve güvenlik alanındaki rezaletini taşıyoruz. 7 Ekim'de orada ordu yoktu, kimse gelmedi, bizi kimse korumadı." dedi.

Haber 30-10-2023 17:47

Hamas, rehineleri serbest bırakmak için şartını açıkladı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da temaslarda bulunan Hamas yetkilisi Ebu Hamid, Gazze'deki rehinelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Rehinelerin serbest bırakılması için sakin bir ortamın olması gerektiğinin altını çizen Ebu Hamid, Hamas'ın şartını açıkladı.

Haber 27-10-2023 13:52

Hamas'ın serbest bıraktığı rehinelerin ilk görüntüleri paylaşıldı! Amerikalı anne ve kızı İsrail'e geri döndü

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonu sırasında birçok kişiyi rehin almıştı. Hamas güçlerince rehin alınan Amerikalı anne Judith Raanan ve kızı Natalie Raanan serbest bırakıldı. Hamas ikilinin insani nedenlerle serbest bırakıldığını söylerken anne ve kızının İsrail askerlerinin arasındaki görüntüleri paylaşıldı.

Haber 21-10-2023 08:11

İsrailli rehineler için Ankara'ya talep yağıyor! Erdoğan Biz hazırız demişti, ABD basınının iddiası gündem oldu

Hamas 7 Ekim'de İsrail topraklarına gerçekleştirdiği baskında kaçırdığı İsraillileri Gazze'de rehin tutuyor. Sayıları 150'den fazla olduğu belirtilen rehineler için dünyanın birçok ülkesinden Türkiye'ye talep geldiği belirtildi.

Haber 16-10-2023 14:46

Eşi ve 3 çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin aldı! Ekipleri saatlerce uğraştırdı, mahkeme serbest bıraktı

Erzurum'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kumar bağımlısı bir kişi eşi ve 3 çocuğunu ekmek bıçağıyla rehin aldı. Kapıyı açmak için babasının gelmesini istedi. Ekiplerin babasını getirmesine rağmen şüpheli yine kapıyı açmadı. Özel hareket timleri koçbaşı kullanarak içeri girerek kadın ve 3 çocuğunu kurtardı. İfadesi alınan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Haber 24-09-2023 16:39

Rehin aldığı annesine dehşeti yaşattı! Özel harekat ayağından vurarak yakaladı! Kaçamasaydım benim boynumu keserdi

Antalya'da akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen şahıs, Boğazına bıçak dayadığı annesini rehin aldı. Ecel terleri döken anne, oğlunun bir anlık dalgınlığından faydalanıp canını kurtardı. Bölgeyi ablukaya alan polise saatler boyunca direnen şahıs, eline geçen eşyaları da sokağa atarak ortalığı savaş alanına çevirdi. 28 yaşındaki Fırat A. özel harekat polislerinin operasyonuyla ayağından vurularak yakalandı. Canını zor kurtaran anne Hülya A. "Kaçmasam boynumu keserdi" dedi.

Haber 20-09-2023 19:18

Fidye için kaçırdı, eline yüzüne bulaştırdı! Maskeli saldırgan ailenin tanıdığı çıktı: 2,5 yaşındaki çocuğun korku dolu anları kamerada

İstanbul'da 2,5 yaşındaki kız çocuğu S. Ç. bakıcısının eve götürdüğü sırada maskeli bir kişinin saldırısına uğradı. Bakıcıyı darbeden saldırgan S. Ç.'yi alıp kaçtı. Polis alarma geçti, çocuğu kaçıran C. K.'nin aileye yabancı olmadığı ortaya çıktı. Kısa sürede yakalanan C. K., çocuğu amcasının oğluyla birlikte kaçırdığını itiraf etti. Polisler bu kez çocuğu kurtarmak için eve baskın yaptı. S. Ç.'nin ailesine kavuşma anları gözleri yaşartırken C. K. neden fidye isteyemediğini açıkladı.

Haber 01-09-2023 09:38

Gaziantep'te hareketli dakikalar: Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra da kendini silahla vurdu!

Gaziantep'te, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve psikolojik rahatsızlığı bulunan 27 yaşındaki bir şahıs, eşiyle tartıştıktan sonra 2 yaşındaki oğlunu tabancayla rehin aldı. Psikolog eşliğinde polisin ikna etmesi ile çocuğunu bırakan şahıs, tabancayla kendisini omuzundan vurarak yaraladı.

Haber 17-07-2023 18:29

Taksim Meydanı’nda hareketli dakikalar! Bıçakla kendini rehin aldı...

Taksim Meydanı hareketli anlara sahne oldu. Cumhuriyet Anıtı önünde bir şahıs, bıçakla kendine zarar verince polis teyakkuza geçti. Dakikalarda kendisine zarar veren şahıs, polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu teslim oldu. O anlar kameralara yansırken, şahıs gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 04-07-2023 09:30

SON DAKİKA | Sakarya'da rehine alarmı! Eline ne geçirdiyse polislere fırlattı, Özel Harekat devreye girdi

Son dakika haberi: Sakarya'da yaşayan 48 yaşındaki T.T. birlikte yaşadığı kadını silahla rehin aldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, alkol ve uyuşturucunun etkisinde olan zanlı ise eline ne geçirdiyse balkondan polislerin üzerine fırlattı. 3 saat süren ikna çabaları sonrası kadını serbest bırakan zanlı, Özel Harekat polislerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Haber 02-07-2023 13:48

Polis memuru, eşini ve 3 çocuğunu rehin aldı! 'Evde bomba var gelen olursa patlatırım'

Samsun'da dehşete düşüren bir rehine olayı yaşandı. Bir süre önce emeklilik dilekçesi veren bomba imha uzmanı polis memuru A.Ö., eşini ve 3 çocuğunu pompalı tüfekle rehin aldı. Olay yerine gelen polislere elindeki tüfeği doğrultan A.Ö., ''Evde bomba var gelen olursa patlatırım'' dedi. Polis ekipleri, A.Ö.'yü ikna ederek kadın ve çocukları kurtardı. Bir süre sonra kendisi de ikna edilen A.Ö. gözaltına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 26-02-2023 18:03

Adana'da korku dolu anlar! Karısı ve kızını önce kaçırmaya çalıştı sonra rehin aldı

Adana'da korku dolu anlar yaşandı. Kentte bir uzman çavuş, boşanma aşamasındaki karısını ve kızını kaçırdı. Saldırgan bu sırada polise yakalanınca da ailesini rehin aldı. Daha sonra elindeki tabancayla çevredeki bir mağazaya giren C.D., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Haber 28-12-2022 11:23

Adana'da hareketli anlar! Boşanmak istemeyen uzman çavuş üç kişiyi silahla rehin aldı...

Olay, Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Boşanmak istemeyen uzman çavuş, eşi ve çocuğunun da arasında olduğu üç kişiyi rehin aldı. Kaçıp girdiği mağazadaki çalışanları da rehin alan şahıs polisin uzun uğraşlar sonucu gözaltına aldı.

Haber 24-12-2022 17:29

SON DAKİKA | Batman'da kaçak elektrik krizi! 3 DEDAŞ personelini rehin aldı

Son dakika haberi: Batman'da kaçak elektrik kontrolü yapan 3 DEDAŞ personeli rehin alındı. Halı işletmeciliği yapan bir esnafın dükkanına gelen personeli silahla rehin aldığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekibi sevk edildi.

Haber 20-12-2022 11:54

Vurularak yakalanmıştı... Rehine krizi için akılalmaz savunma! 'Seni 2 dakika rehin alayım, söz veriyorum bırakacağım'

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde komşusunun aracını gasp eden ve 2 kişiyi tüfekle rehin alan Sebahattin Yenigün (22) ilk kez hakim karşısına çıktı. Olay günü jandarma tarafından bacağından vurularak yakalanan sanık, mahkemedeki ilk savunmasında suç işleme kastıyla hareket etmediğini belirtti. Yenigün savunmasında, rehin aldığı benzin istasyonu çalışanının “Seni 2 dakika rehin alayım, söz veriyorum bırakacağım” diyerek rızasını aldığını da söyledi. İşte olayın detayları...

Haber 15-11-2022 17:55

Çorum’da ayrıldığı kadını rehin alan şüpheli tutuklandı

Çorum’da ayrıldığı dini nikahlı eşini rehin alan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 15-11-2022 08:02

Çorum’da bir kişi boşandığı eşiyle ailesini rehin aldı

Çorum’da bir kişi, boşandığı eşi, onun ailesi ve çocuklarını rehin aldı.

Yurthaber 14-11-2022 07:27

Çorum'da rehine krizi! Silah sesi duyuldu, polis ekipleri alarma geçti

Çorum'da bir kişi boşandığı eşini, onun kız kardeşi, annesi ile iki çocuğunu tüfekle rehin aldı. Olay yerine çok sayıda özel harekat ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin müzakeresi sonucu M.Y. çocuklarını ve eşinin ailesini serbest bıraktı. Eşini rehin tutmaya devam eden şüpheliyi ikna çalışmaları gece boyunca sürdü. Görüşme sırasında evden bir el silah sesi de duyuldu.

Haber 13-11-2022 22:48

Hastanede dehşet! Silahla basıp sevgilisini rehin aldı, ikna etmek için saatlerce uğraştılar

Pendik’te bulunan özel bir hastanede hareketli anlar yaşandı. Sinir krizi geçiren Mustafa Ç., hastaneyi silahla basıp sevgilisi Dilek A.'yı rehin aldı. Genç kadını silah zoruyla hastane otoparkına götüren şahıs, havaya ateş açıp genç kadının başına silah dayadı. Korku dolu o anlar kameralara yansırken, şahıs daha sonra polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 30-09-2022 09:48

Gürcistan'da rehine krizi! Kar maskesiyle bankayı basıp, duvarlara bomba koydu

Gürcistan’da bir banka şubesine rehine krizi yaşanıyor. Üzerinde patlayıcı bulunduğu tahmin edilen ve duvarlara bomba yerleştiren askeri kamuflajlı saldırgan, 12 kişiyi rehin aldı. Saldırgan 2 milyon dolar nakit para, bir minibüs, bir helikopter ve Rusya bayrağı talep etti. Gürcistan İçişleri Bakanlığı, krizi bir terör olayı olarak nitelendirdi.

Haber 20-09-2022 16:55

İstanbul göbeğinde hareketli saatler! Annesini rehin aldı

İstanbul Şişli'de bir kişi annesini rehin alarak odadan dışarı çıkmasına izin vermedi. Olay yerine gelen ekipleri iki saat süren çabasının ardından kapıyı açan Armağan S. ikna edildi. Özel harekat polisleri de olası bir operasyon için hazır beklerken etraftakiler olan biteni film gibi izledi.

Haber 17-09-2022 09:48

Son Dakika | Antalya'da rehine krizi! Gözaltına alınırken polise sitem etti: Beni şöyle güzelce bir dövmediniz

Son dakika haberi: Antalya'da yaşanan rehine krizinde yaşanan ilginç diyalog şaşkına çevirdi. Boşanma aşamasındaki eşi ve 2 çocuğunu bıçakla rehin alan Mehmet Ü. ikna edilerek gözaltına alındı. O sırada polislere sitem eden Mehmet Ü. "Ben nasıl aşağılık, şahsiyetsiz birisiyim? Beni şöyle güzelce bir dövmediniz. Ayrıca evde ala ala bıçak bırakmadınız" dedi.

Haber 16-09-2022 14:47

Kız çocuğunu kaçırdı, polis peşindeyken bir çocuğu daha kaçırdı! Özel harekat devreye girdi: Savunması 'pes' dedirtti

Adana'da Abdülkadir Oğuz adlı kişi aynı gün içerisinde iki çocuğa kâbus yaşattı. Polis ekipleri çocuk kaçırma ihbarı üzerine bölgede araştırma yaparken 'dur' ihtarında bulundukları Oğuz kaçarak bir binaya saklandı ve belinde tabancayla 14 yaşındaki S. A.'yı rehin aldı. Özel harekat polislerinin de devreye girmesiyle Oğuz nihayet teslim oldu. Suçlamaları reddedip "Kimseyi kaçırmadım" diyen Oğuz'un aynı gün gündüz saatlerinde ise bir çocuğu daha kaçırdığı ortaya çıktı.

Haber 30-08-2022 10:25