Renault Group Haberleri

İkinci el araba fiyatlarında 'sinyal' geldi! Araç almak isteyenler dikkat, taşlar yerine oturuyor: Renault, Fiat, Ford, Opel... Bir yılda yüzde 30 zam

Yüksek fiyattan araç alanlar ikinci el araç fiyatları düşünce beklemeye geçmişti. Ocak ayından bu yana ikinci el araba fiyatları yüzde 12-15 civarında artınca, aracını elinde tutanlar şimdi satışa koymaya başladı. Yeni yılın ilk çeyreğinin ardından ise piyasada taşların yerine oturmaya başladığına yönelik sinyaller gelmeye başladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan sektör temsilcilerinden Hüsamettin Yalçın, “Bir dönem olduğu gibi fahiş biçimde artmıyor ama dengesini buldu diyebiliriz" dedi.

Finans 2024-04-08 10:30:02

Bu yılın zirvesinde onlar var! 2024'ün en çok satılan otomobil markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yüzde 25 büyürken yılın ilk 3 ayında en çok satan otomobil markaları da belli oldu. Otomobil satışlarında lider Renault markası oldu.

Finans 2024-04-05 14:13:12

Ve beklenen oldu! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu bu sözlerle resmen açıkladı!

Son dakika... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-14 17:52:35

İmzalar resmen atıldı! Başakşehir ile City Football Group arasında iş birliği anlaşması

Başakşehir Futbol Kulübü, bünyesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi de barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-02-18 10:30:59

Yılın ilk ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu: Lüks otomobil satışı hız kesmedi

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın ocak ayında en fazla satışı markalar belli oldu. En fazla otomobil satışını Renault yaptı.

Finans 04-02-24 13:18

Piyasalar ECB'nin faiz kararına odaklandı: Banka faiz indirimlerine ne zaman başlayacak, işte uzmanların beklentileri

Avrupa Merkez Bankasının faiz indirimine nisanda gidebileceği beklentisi zayıflasa da güçlü duruşunu korumasına karşın uzmanlar bankanın yakın vadede faizlerde indirime gitmeyeceğini tahmin ediyor. ING Group Başekonomisti Peter Vanden Houte, "Avro Bölgesi sert bir resesyonun içine sürüklenmediği sürece kısa vadede ECB'nin para politikasını gevşetmesi için neden yok" düşncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 13:02

Tesla Uludağ’da eksi 5 derecede dondu, Renault kurtardı

Tesla ile Uludağ’a çıkan ünlü DJ Doğuş Çabakçor, eksi 5 derecede Tesla’sını park edince olanlar oldu.

Yurthaber 17-01-24 12:25

Renault, Volkswagen, Fiat, Hyundai… İkinci el otomobilde merak edilen liste ortaya çıktı: 2 milyona yakın araç!

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı. İşte herkesin merak ettiği o liste...

Finans 13-01-24 12:19

2023'e damgalarını vurdular: Türkiye'de en çok satılan otomotiv markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen yıl en fazla satış gerçekleştiren marka Fiat olurken, bunu sırasıyla Renault ve Ford izledi. Otomobil satışları, 2023 yılı ocak-aralık döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63,2 arttı.

Finans 07-01-24 11:56

Tutkunu oldukları otomobiller için evlerinin terasını garaja dönüştürdüler

Elazığ'ın Maden ilçesinde yaşayan iki kardeş, bir döneme damgasını vuran ve yıllar önce üretimi duran Tofaş ve Renault marka 7 araç için evlerinin teras katını garaja dönüştürdü.

Yurthaber 19-12-23 11:19

'Böylesiyle karşılaşmadım' 44 yaşında ama sıfır araçlarla aynı fiyata! İnceletince öğrendi, duyduğuna inanamadı 'Gören bir daha bakıyor'

Aydın’ın Çine ilçesinde galericilik yapan Tahsin Keser’in satışa sunduğu 1980 model, her şeyi orijinal Renault otomobil nerdeyse sıfır araçlara verilen değeri görüyor. 44 yıl önce üretilip piyasaya sürülen aracın bir dönem kaymakamlık makam aracı olarak kullanıldıktan sonra 20 yıldır kaymakamlık demirbaşı olarak depoda bekletilip daha sonra da ihale ile satıldığı öğrenildi.

Finans 14-12-23 10:59

City Group, Türkiye'den kulüp satın alacak! Manchester City'nin sahibinden dikkat çeken yatırım hamlesi

İngiltere Premier Lig ve dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester City'nin sahibi City Group, Türkiye'den takım almaya hazırlanıyor. Manchester City futbol akademisinde antrenörlük görevini üstlenen Mustafa Alper Avcı, City Group'un Türkiye'den kulüp alma düşüncesinin olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 19:39

Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri Kocaeli'de başladı

MÜSİAD Kocaeli Şubesi ve Kartepe Group Fuarcılık tarafından düzenlenen "Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri", İzmit ilçesinde başladı.

Yurthaber 02-11-23 14:02

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir'i satın alıyor!

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir takımını satın almak için resmi teklif iletti. Türk futbol severleri bir hayli heyecanlandıran bu gelişme sonrası Süper Lig'de tüm dengelerin değişme ihtimali bulunuyor.

Spor 06-10-23 08:10

Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Sammo Kam-bo Hung ve Eddie Peng'in başrolü paylaştığı film Universal Pictures, EDKO Film ve China Film Group Corporation yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Magazin 26-08-23 18:52

Dev kargo şirketi resmen satıldı: İmzalar atıldı: Alman devi DHL, MNG Kargo'yu aldı

Alman Lojistik devi DHL Group MNG Kargo'nun tamamını almak üzere anlaşma imzaladı. DHL Group CEO'su Tobias Meyer "MNG Kargo, bizim iş portföyümüzü tamamlayacak, bu sektördeki kurulu ağımızı daha da genişletmemize yardımcı olacaktır" açıklamasında bulundu.

Finans 25-07-23 11:53

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

Fiat, Renault, Hyundai, Citroen… 3 ayda 144.000 TL! Sıfır otomobil fiyatları için ikinci adım

Sıfır otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Markalar Mayıs ayı liste fiyatlarını yayınlarken, gelen zamlar da ortaya çıktı. Son bir ayda otomobil fiyatlarına döviz kurlarındaki yükselişten kaynaklı ortalama 30 bin TL zam geldi. Seçim sonrasında yeni zamların gündemde olduğunu vurgulayan sektör temsilcileri, en büyük sorunun ise taşıt kredileri olduğunu dile getirdi. Piyasada 600 bin TL’nin altında sıfır araç ise sadece 4 markanın sınırlı sayıdaki modelinde kaldı.

Finans 08-05-23 10:38

Renault, Toyota, Opel, Nissan… Sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! Sadece 3 marka 4 model kaldı: Artık 500 bin TL bile yetmiyor…

Şubat ayında rekor satış rakamına ulaşan otomobil pazarında, Mart 2023 güncel fiyat listeleri markaların sitelerinde tek tek açıklandı. Fiyatlarda artış çok sınırlı kaldı ancak 500 bin TL’nin altında benzinli ve dizel araç bulmak iyice zorulaştı. Sadece 3 markanın 4 modeli 500 bin TL altında satılırken, bulunurluk sorunu nedeniyle onlara da ulaşmak imkansız hale geldi.

Finans 04-03-23 11:12

Alibaba hissesi nasıl alınır, Alibaba hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Alibaba hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Alibaba Group perakende, internet, e-ticaret ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alibaba Grup veya alibaba.com olarak da bilinen Çin menşeili bir şirkettir. Şirket, web portalları üzerinden tüketiciden tüketiciye, işletmeciden tüketiciye veya işletmeden işletmeye satış gibi hizmetler sağlamaktadır. Bunlara ek olarak elektronik ödeme hizmetleri, bulut bilişim hizmetleri ve alışveriş arama motorları da bulunmaktadır. Peki, Alibaba hisse senedi nasıl alınır?

Finans 20-01-23 17:14

2022'de Fiat, Renault ve Ford damgası! Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye'de 2022 yılında en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam satışları, 2022'de önceki yıla kıyasla yüzde 6,2 artarken, Fiat, 146 bin 435 adetle ilk sıraya yerleşti. Renault 99 bin 639 satışla ikinci ve Ford ise 77 bin 435 satışla üçüncü sırada yer aldı.

Finans 08-01-23 14:13

Nissan, Renault, Dacia, Fiat, Peugeot, Opel, Citroen ve diğerleri... Sıfır otomobile yeni yıl zammı! Listeler bugün değişiyor

Otomobil piyasasında beklenen zam haberi geldi. Yeni yılın ilk günlerinde zam için mesai harcayan otomobil markalarının yüzde 4’lük zammı bugün fiyatlara yansıtacağı öğrenildi. ÖTV matrah dilimlerinin etkisinin hızla kaybolmaması için yüzde 7-8’lik zam yapılmadığını söyleyen sektör temsilcileri, yüzde 80 vergi dilimindeki araç sayısının azalacağını belirtiyor. EYT düzenlemesinin de piyasaya olumlu katkıda bulunduğu belirtilirken yükselen fiyatlara rağmen talepte artış var.

Finans 02-01-23 07:23

Fiat, Renault, Hyundai, Toyota... 2023 yeni ÖTV muafiyet limiti açıklandı! Herkes merak ediyordu! 555 bin lira detayı….

Engelli vatandaşların araç alımlarında, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyet limiti değişti. 2023'te Engelliler için ÖTV muafiyetli araç limiti 450.500 TL'den 1.004.200 TL'ye yükseldi. 2023 ÖTV muafiyetli araç listesi 2023 için henüz belli olmadı ancak hemen hemen bütün markalardan araba alınabilecek kadar limit artırımı yapıldı. Üst sınırda bir araç almak isteyen engelli vatandaşların ÖTV muafiyeti ile birlikte ödeyeceği rakam 555 bin TL civarına denk geliyor.

Finans 31-12-22 12:00

Microsoft'tan dikkat çeken anlaşma! Yaklaşık yüzde 4 hissesini satın alacak

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'tan dikkat çeken bir duyuru geldi. Duyuruya göre, Londra borsasını işleten London Stock Exchange Group (LSEG) ile anlaşma imzalandı. 10 yıllık anlaşma kapsamında Microsoft LSEG hisselerinin yaklaşık %4'ünü satın alacak.

Haber 12-12-22 12:06

Fiat Egea, Renault Clio, Hyunda i20… Yüzde 7 zam öncesi son fırsat! İşte 400 bin liranın altındaki sıfır otomobiller…

Geçtiğimiz ay otomobil alma hayali kuranlar için sevindirici bir gelişme yaşanmıştı. ÖTV matrahlarında yapılan artış ile bazı araba modellerine yüzde 19’a varan indirim gelmişti. Böylece 400 bin liranın altında otomobil bulmak mümkün oldu. Ancak yeni ayda yüzde 7 zam gelmesi beklenen araç fiyatları için henüz liste fiyatları değişmedi. Araba almak isteyenler için fırsat günlerinin sonuna yaklaşılırken 400 bin liranın altında bulunan otomobiller ise belli oldu.

Finans 02-12-22 09:10

SON DAKİKA | En ucuz sıfır otomobil fiyatları... Renault Clio, Fiat Egea, Hyunda i20 fiyatları değişti! ÖTV matrah düzenlemesiyle yüzde 5,5-19 arasında indirim

Son dakika haberi: En ucuz sıfır otomobil fiyatları değişti. İkinci el araç fiyatları da dahil olmak üzere otomobil piyasasını etkileyecek olan ÖTV matrah düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Otomobilde ÖTV matrah limiti artırılırken, sıfır otomobillerin yeni fiyatları da netleşmeye başladı. Renault Clio, Hyunda i20 ve Fiat Egea başta olmak üzere araç fiyatları düşerken, genel olarak yüzde 5,5-19 arasında indirim yaşandı. İşte ÖTV matrah düzenlemesi sonrası sıfır otomobil fiyatları...

Finans 24-11-22 16:47

Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group'tan taraftarları şoke eden açıklama! Satılık

İngiltere futbolu denince akla ilk gelen kulüplerden biri olan Liverpool bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergilerken, kulüpten beklenmedik bir açıklama geldi. İngiliz ekibinin sahibi olan Fenway Sports Group, Liverpool'u satmaya karar verdiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 07-11-22 18:12

Nazilli Belediyespor Düzce maçı hazırlıklarına başladı

Eşin Group Nazilli Belediyespor, TFF 2.

Haber 27-10-22 09:23

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil: Birlikteliğimiz, sermayeden çok daha güçlü

"İlk yurt dışı tecrübemizi müteahhitlik sektöründe Libya’da edindik. Dünyada 500 milyar dolarlık projelere Türk müteahhitler imza attı, bunun ilk temeli, ilk tecrübesi, ilk çıraklığı Libya’dır. Biz bu vefayı asla unutmayız"

Yurthaber 14-10-22 13:20

Konyaspor Basketbol, AYOS Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Konyaspor Basketbol, AYOS Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Yurthaber 05-10-22 17:38

Karanfil Group, dünyaya açılmaya devam ediyor

Afrika ve Orta Doğu'yu kapsayan geniş bir coğrafyada faaliyet gösteren Karanfil Group'un yeni adresi Özbekistan’ın başkenti Taşkent oldu

Yurthaber 26-09-22 12:11

Sektör temsilcileri Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini değerlendirdi

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün: - "İlk etapta en az 1,5 milyon kişiyi direkt etkileyecek bir kampanya açıklandı. Bu kadar vatandaşı etkileyecek bir hamlenin son dönemde hızla artan fiyatlara etki yapmaması imkansız" - Akkuş Group Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - "Dar ve özellikle de orta gelirli vatandaşın konut sahibi olmasının yolu açıldı" - Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır: - "Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkanı sağlanacak. Diğer taraftan ucuz konut projesinin kira fiyatlarına da etkisi olacak, zaman içerisinde konut arzının daha da artmasıyla fiyatların gerilemesi sağlanacaktır"

Yurthaber 13-09-22 16:59

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi açıldı

Renault Trucks Buyruk Grup Konya Bayisi açıldı

Yurthaber 06-09-22 17:43

Dünyanın 'en iyi 250 uluslararası müteahhidi' belli oldu! Ödülünü Erdoğan'ın elinden aldı

Dünya inşaat sektörünün önemli ve prestijli dergilerinden olan ENR’nin (Engineering News Record), ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ 2022 yılı listesi belli oldu. Gürbağ Group, bu yılki listede 181. sırada yer aldı. Gürbağ Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban, ödülünü bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Finans 31-08-22 16:13

Beymen'den 2022-23 Sonbahar/Kış Kampanyası Volume Up

Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş: - "Yeni sezonda tüm modaseverleri hayatı bir sahne, yaşadığımız her anı ise bir performans olarak görmeye davet ediyoruz"

Yurthaber 23-08-22 15:07

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Karanfil: Libya'yla ticaret, Afrika kıtası ile ticaret demektir

"Rotamızı Misurata, Bingazi ve İstanbul olarak geliştirmek de gelecek dönemde öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor"

Yurthaber 22-08-22 15:44

Tüm dünyada infiale yol açmıştı! Casus yazılım Pegasus'u üreten şirketin CEO'su istifa etti

İsrailli siber güvenlik şirketi NSO Group tarafından geliştirilen Pegasus casus yazılımı dünyayı ayağa kaldırmıştı. Yazılımın kullanıcıların haberi olmadan telefon konuşmalarının dinlenmesi, ses kaydı alınması, e-postaların takip edilmesi ve telefonlardan fotoğraf çekilmesi için kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Fakat şok bir gelişme yaşandı. NSO Group'un üst yöneticisi (CEO) Shalev Hulio'nun istifa ettiği bildirildi.

Haber 22-08-22 12:35

Pavo Group, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Network Laboratuvarı açıyor

Pavo Group, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde "Network Laboratuvarı" açıyor

Yurthaber 20-08-22 17:15

Wingie Enuygun Group’a Uluslararası Stevie İşletme Ödülü

Wingie Enuygun Group CEO'su Çağlar Erol: - "En yeni teknolojileri kullanıyoruz. Ama bununla birlikte kendi teknolojilerimizi üreterek daha önce sektörde hiç yapılmamış yenilikleri hayata geçiriyor ve sektörümüzü de geliştiriyoruz"

Yurthaber 17-08-22 12:56

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil: Libya odaklı Afrika açılımı geliştirmeliyiz

"Küresel düzenin getirmiş olduğu hakimiyet alanını genişletme politikaları yarışında geri kalmamak için, dış ticaret reformlarımızı Afrika’ya hitap edecek şekilde tasarlayıp geliştirmeliyiz"

Yurthaber 12-08-22 14:39

Avrupa'ya 60 yılı aşkın süredir kurbağa ihraç ediyorlar

Sagun Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğulcan Kemal Sagun: - "İşlenmiş ve yarı mamul su kurbağası ihracatını halihazırda Fransa ve İsviçre'ye yapıyoruz" - "Kurbağanın en değerli ihracatı, ürünün işlenerek şişlere takılmış bacak şeklindeki hali"

Yurthaber 12-08-22 11:05

'Düğün Dernek' filminden etkilendi, hayalini gerçekleştirdi! 'Artık sollamayıp fotoğraf çektiriyorlar'

Adana'da yaşayan Mahmut Çelik "Düğün Dernek" filminden esinlenerek 33 yaşındaki Renault Toros model aracının üstünü açık hale getirtti. Hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Çelik, '' Aracı bu hale getirmek için iki sene önce başladım. Çok kişinin dikkatini çekiyor. Yolda durduranlar oluyor. 'Sen mi yaptın diyorlar.' Gezmek isteyen oluyor. Çocukluğumdan beri Galatasaraylıyım. Motoru Galatasaray tutkum için sarı yaptım. Sürücüler artık sollamıyor, yavaşlayıp fotoğraf çekiyorlar'' dedi.

Haber 11-08-22 10:30

Dev kurumlar tek tek açıkladı: Eurodaki düşüş en çok bu para birimlerini etkileyecek!

Geçtiğimiz ay euro, dolar karşısında 20 yıl sonra ilk kez 1 seviyesinin altına inmişti. Uzmanlar gelişen ülke paraları için çok kritik bir tahminde bulundu. Goldman Sachs Group, Fidelity International ve InTouch Capital Markets tüm gelişen ülke paraları arasında eurodaki olası düşüşten en fazla Doğu Avrupa para birimlerinin etkileneceğini açıkladı.

Finans 08-08-22 15:04

Futbol: Hazırlık maçı

Göztepe: 4 - Eşin Group Nazilli Belediyespor: 1

Yurthaber 04-08-22 20:08

BCG matrisi nedir? BCG matrisi nasıl kullanılır, neye göre belirlenir?

Farklı bileşenleri bulunan BCG Matrisi, Boston Consulting Group tarafından geliştirilmiştir. Bu matris sayesinde pazarda market lideri konumuna ulaşılması için en doğru yol çizilebilmektedir. BCG Matrisi ne demek, nasıl oluşturulur?

Finans 28-07-22 23:35

Renault, Megane E-TECH Electric için Goodyear'ı seçti

Megane E-TECH Electric'lerin yaklaşık dörtte üçü fabrikadan Goodyear lastikleriyle çıkacak

Yurthaber 28-07-22 13:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Renault Grup CEO'sunu kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Renault Grup CEO'su Luca de Meo'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Haber 06-07-22 19:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Renault Grup CEO'su Luca de Meo'yu kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Renault Grup CEO'su Luca de Meo'yu kabul etti

Yurthaber 06-07-22 19:01

Radicati Group, Kaspersky'i bir kez daha En İyi ilan etti

Kaspersky Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü Nikita Zaychikov: - "Bir şirketin altyapısındaki tüm uç noktaların güvende kalmasını sağlamak için çok katmanlı, yeni nesil tehdit korumasını proaktif teknolojilerle birleştiriyoruz"

Yurthaber 30-06-22 11:10