Rengin Gor Dedigi Haberleri

Yüzünüzü 10 yaş genç gösteren rengi açıkladı! Herkese yakışıyor

Saç modeli ve stili, giydiğimiz kıyafetler, yaptığımız makyajlar yaşımızı olduğundan çok daha genç gösterebiliyor. Bir stilist yaptığı açıklamada yüzünüzü en az 10 yaş genç gösterecek rengi açıklayarak bu rengin herkese yakıştığını belirtti. İşte her kadının dolabında olması gereken ve yaşlanmaya meydan okuyan o renk...

Kadin 2023-04-13 14:17:59

Barcelona, takımın rengini değiştirdi! Yeni rengin adı ''Lila Barça''

Dünyanın en büyük takımları arasında yer alan Barcelona, futbol takımının orijinal renklerinin yanına 'Lila Barça' adını verdikleri bir rengi daha kattığını duyurdu.

Spor 2023-03-09 19:02:51

Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Marmaris'te denizin rengi boydan boya değişti

Bir süredir beklenen yağışlar bazı illerde etkisini gösterdi. Muğla da o illerden biri oldu. Yağışların dağlardan taşıdığı çamurlu su ise Marmaris'te denizin rengini değiştirdi. Havadan çekilen görüntülerde kıyı sahillerinde mavi ve turkuaz rengin tamamen kaybolduğu belirlendi.

Haber 2023-01-27 18:27:19

En sevdiğin renk ruhunun derinliklerini gösteriyor!

Renkler ve ruh şüphesiz ki vazgeçilmez bir ikili! Bir insana baktığınızda üzerine giydiği renklerden onun ruhunun yansımasını görebilir, en sevdiği rengin onu yansıttığını düşünebilirsiniz. Bu nedenle ruh üzerinde renkler oldukça önemli bir yere sahip. Siz de ruhunuzun derinliklerinde hangi duyguları beslediğinizi düşünüyorsanız bu test tam size göre!

Trend 2022-10-01 17:39:30

Sadece saçını boyamak istemişti! Başına gelenler aklınızın ucundan geçmez

Saçların beyazlaması veya mevcut rengin değiştirilmek istenmesi nedeniyle birçok kadın saçlarını boyuyor. Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasalların zararlı olduğu bilinse de toplumda saç boyası nedeniyle zarar gören kişilere pek rastlanmıyor. Bu nedenle kadınlar saçlarını güvenle boyuyorlar. Ancak Jordan Blignaut isimli bir kadının saç boyası nedeniyle başına gelenler şok etkisi yarattı.

Kadin 20-09-22 12:24

Katıldığı her düğünde asaletini göstermek isteyenlere siyah elbise önerileri

Asaletin ve prestijin rengi olan siyahın seveni epey fazla. Çok şık olmanız gereken yerler olan düğünlerde siyah rengini tercih ederseniz tarzınıza herkes hayran kalabilir. Siyah, aynı zamanda kolay kombinlenebilen bir renk olmasıyla avantaj sunar. Eğer siz de siyahın bu gücünden faydalanmak istiyorsanız gideceğiniz düğünde siyah bir elbise giymek iyi bir fikir olabilir. O hâlde siyah rengin asaletiyle şıklığın zirvesine ulaşan elbiseleri keşfetmeye ne dersiniz?

Kadin 28-06-22 13:04

HDP'nin Alevilere Eşit Yurttaşlık Hakkı Buluşması İstanbul'da yapıldı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan: - "Kurulduğumuz günden bugüne kadar, bu kadim topraklarda yaşayan herkesin, her inancın, her kimliğin ve her rengin, özgür ve eşit yurttaşlık temelinde kendilerini ifade edebileceği bir ortamın yaratılması için bu mücadelenin içerisinde olduk"

Yurthaber 18-06-22 17:15

Doğada yetişen kekik Mardinli kadınlara gelir oldu

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kırlarda yetişen ve kırsal mahallelerdeki kadınlar tarafından toplanan kekik, kooperatif aracılığıyla satılıyor - Kadın Emeğinin Kalkınması ve İyileştirilmesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Rengin Yavuz: - "Bu sene yaklaşık 5 ton toplamayı düşünüyoruz. Geçen sene 1 ton üretmemize rağmen 1-2 ayda tükendi. Türkiye'nin her ilinden sipariş alıyoruz"

Yurthaber 16-05-22 12:27

Rüyada beyaz elbise giyen kadın görmek ne anlama gelir? Rüyada annenin, arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek ne demek?

Rüyada beyaz elbise giyen kadın görmek, genellikle olumlu yorumlanır. Rüya yorumcuları, beyaz rengin kişilerin hayatına hayırlı gelişmeler getireceğine inanır. Rüya, beyaz elbiseli kadının sözlerini tutacağını ve kişinin kendisi için yük olan kişilerden kurtulacağını dalalet eder. Rüyadaki beyaz takım elbise giyen kadın ise kişinin hayatında önemli adımlar atmaya hazırlandığını ve ferah bir yaşama kavuşacağını imgeler.

Trend 08-03-22 10:17

Renklerin ahengine önem verenlere, 2022'de kullanabileceğiniz en güzel ton sür ton kombinler

Moda trendlerini yakından takip edenler bilir, aynı rengin farklı tonlarıyla yakalanan muhteşem uyum son günlerde herkesin ilgisini çekiyor. Ton sür ton denen bu akıma siz de kapıldıysanız ve son trendleri yakından takip etmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. 2022'de renklerin uyumunu yakalayacağınız en güzel ton sür ton kombinlerini merak ediyorsanız yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 16-02-22 15:32

İtalya’da hükümetin polislere dağıttığı pembe maske tartışma yarattı! “Pembe maske takmayız” isyanı sosyal medya sıçradı

İtalya'da koronavirüs tedbirleri kapsamında hükümetin polislere dağıttığı maskelerin bir kısmının pembe rengi olması tartışmaları da beraberinde getirdi. Polis memurları sendikası bu rengin görevlerine uygun olmadığı gerekçesiyle isyan etti.

Trend 15-01-22 15:28

İtalya'da polisten pembe maske takmayız isyanı

İtalya'da Covid tedbirleri kapsamında hükümetin polislere dağıttığı maskelerin bir kısmı pembe çıkınca polis memurları sendikası bu rengin görevlerine uygun olmadığı gerekçesiyle isyan etti.

Haber 15-01-22 11:16

Sade ve doğal bir duruş arayanlar için: Ton sür ton makyaj nedir, nasıl yapılır?

Son zamanların en gözde makyaj trendlerinden biri, ton sür ton makyaj. Aynı rengin farklı tonlarının kullanılmasıyla yapılan bu makyaj stili, çok çarpıcı ve alımlı. Eğer siz de adından sıkça söz ettiren makyaj modasına katılmak ve inceliklerini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ton sür ton makyaj için bilmeniz gereken bilgiler ve kullanmanız gereken ürünler burada!

Kadin 10-01-22 15:23

Sade ve uyumlu kombinleri sevenler için tüm detaylarıyla ton sür ton giyim rehberi ve ürün önerileri

Tek renk giyinmeyi seven çok sayıda moda tutkunu olduğunun farkındayız. Bu zevki ton sür ton modası ile buluşturmak, kombininize hem tanıdık hem farklı bir boyut kazandıran iyi bir seçenek olabilir. İster iddialı bir rengi belirgin ton farkları bulunan parçalarla kombinleyin ister yakın tonlarla yumuşak geçişler elde edebileceğiniz bir kombin tercih edin, ton sür ton ile çok güzel görünebilirsiniz. En sevdiğiniz rengin farklı tonlarını aynı kombinde kullanmak kulağa çok çekici gelmiyor mu?

Kadin 06-01-22 16:02

Yeni trend alarmı! Ton sür ton makyajın püf noktaları...

Son zamanların yeni makyaj trendlerinden biri ton sür ton makyaj. Tek bir rengin farklı tonları kullanılarak yapılan bu makyajı, tercih edeceğiniz renklerle hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kıyafet kombinlerinde sıkça rastlanan bu trendi makyajınızda da uygulamak istiyorsanız birkaç noktaya dikkat etmeniz yeterli. İşte detaylar...

Kadin 30-12-21 09:33

Dilan Çiçek Deniz'in monokrom kahve tonlarındaki kombinini beğenenlere farklı kombin önerileri

Beyonce'den Meghan Markle'a stil ikonlarının vazgeçemediği monokrom tarzın heyecanı yerli ünlülerimizi de sarmaya başladı. Ayaklı Gazete Ödül Töreni'nde monokrom stiliyle göz kamaştıran Dilan Çiçek Deniz, tek rengin sade ama güçlü duruşunu hepimize bir kez daha kanıtladı. Bu stil için kahverengiyi tercih eden ünlü oyuncu, tüm moda dünyasından tam not almayı başardı. Siz de tek rengin gücüne inananlardansanız Dilan Çiçek Deniz'in monokrom kahve tonlarındaki kombinine benzer önerilere göz atmaya n

Kadin 20-12-21 10:29

DS Automobiles'in sınırlı sayıda üretilen Ligne Noire özel serisi Türkiye'de

Türkçe karşılığı "Siyah Seri" olarak ifade edilen Ligne Noire, iç ve dış tasarımında yaygın olarak siyah rengin kullanılmasıyla özgün bir otomobil olarak dikkati çekiyor

Yurthaber 20-11-21 12:09

İç çamaşırınız kısa sürede çöpe gitmesin! Eğer bunlara dikkat etmezseniz...

Siz de özellikle koyu renkli çamaşırlarınızın ağ kısmındaki rengin neden zamanla çamaşır suyu dökülmüş gibi açıldığını merak ediyor musunuz? Bunun sağlıklı bir durum olup olmadığını bilemiyor, hatta bu durumdan endişe duyuyor olabilirsiniz. Tüm bu soruların cevabını ve bu durumun önüne nasıl geçebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, bu içeriğimize bir göz atın deriz.

Kadin 15-10-21 07:08

İntihara kalkışan kardeşlerden kahreden haber

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde silahla intihara kalkışan kardeşlerden Rengin Şimşek'in ardından ağabeyi Muhammed Şimşek de dün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber 09-06-21 09:58

İntihara kalkışan kardeşlerden Rengin kurtarılamadı, ağabeyinin tedavisi sürüyor

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde tarım ilacı içip yaşamına son veren Mizgin Şimşek'in (23) ardından silahla intihara kalkışan kardeşlerinden Rengin Şimşek (22) de kurtarılamadı. Ağabeyi Muhammed Şimşek’in (26) ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Haber 08-06-21 12:55

16 gün önce intihar eden Mizgin'in ağabeyi ve kız kardeşi silahla vurulmuş halde bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 16 gün önce intihar eden Mizgin Şimşek'in (23) ağabeyi İngilizce öğretmenliği mezunu Muhammed (26) ve kardeşi Rengin Şimşek (22), evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan iki kardeşin durumunun ağır olduğu, yapılan ilk incelemede intihara kalkışmış olabilecekleri öğrenildi.

Haber 05-06-21 21:14

Yeterli su içtiniz mi? Cevap için idrarınıza bakın!

Dünyanın her yerinde aynı rengin elde edilmesine yönelik renk referans sistemi sağlayan Pantone ile İskoç şişelenmiş su tedarikçisi Highland Spring, insanların genelde üstü kapalı konuştuğu vücudun sıvı alma ve boşaltma sisteminin iyi çalışıp çalışmadığını idrak etmeleri adına yeni bir idrar rengi skalası tanıttı.

Haber 28-04-21 08:02

90'ların unutulmaz ismi! Rengin zamana meydan okuyor

90'lar denilince ilk akla gelen isimler arasında olan Rengin, bir albümle büyük başarı yakalayıp sonra sırra kadem basmıştı. 'Aldatıldık' parçasıyla ünlenen şarkıcı Rengin şimdi ne yapıyor?

Magazin 27-03-21 11:00

Uzmanlardan varis uyarısı: Bakın ne zaman tehlikeli oluyormuş!

Özellikle bacaklarda oluşan damar genişlemeleri varis hastalığının habercisidir. Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler varis hastalığı ve yol açtığı tehlikeli durumları sizler için anlattı.

Kadin 17-03-21 16:23

Afyonkarahisar’da “Rengin Diyalektiği” sergisi açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr.

Yurthaber 16-03-21 16:57

İTO: 'Restoranların dışı ‘kırmızı' kaldıkça, içinin rengi fark etmez'

İTO Başkanı Avgadiç yaptığı yazılı açıklamada, "Lokanta, kafe gibi mekanlar 'turuncu rengin günah keçisi' görülürse, sadece kapalı kalırlar ama salgında yüksek oranlardan kurtulamayız." ifadesini kullandı.

Finans 09-03-21 17:16

Hayat eve sığar tablosu kırmızı alarm vermeye başladı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde “Hayat Eve Sığar (HES)" uygulaması korona virüsü yoğunluk haritasındaki 10 günlük değişime bakıldığında ’yüksek risk’ anlamına gelen kırmızı bölgelerin artış göstermesi dikkat çekiyor.Erbaa’da 29 Ocak tarihinde risk haritasına bakıldığı zaman şehir genelinde düşük risk anlamına gelen yeşil rengin hakim olduğu görülüyordu.

Yurthaber 10-02-21 10:29

Yemin törenindeki kıyafetlerle verilen siyasi mesaj neydi?

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın yemin törenine katılanların 'mor' rengi tercih etmesi siyasi bir mesaj olarak yorumlandı. Başta başkan yardımcısı Kamala Harris olmak üzere, Hillary Clinton ve Michelle Obama gibi isimler mor tercih eden isimler arasındaydı. Peki 'mor' rengin tercih edilmesinin altında yatan mesaj ne?

Haber 21-01-21 11:45

Dış rengin araca ne gibi etkileri vardır?

Bu soru ilk bakışta sizi şaşırtabilir. Dış rengin araca ne gibi etkileri vardır? Sorusuna “etkisi yoktur” diyebilirsiniz. Ancak satın almayı düşündüğümüz araçların motor özellikleri ve aksesuarlarını düşünmemizin yanında rengini de sıkça düşünürüz. Eğer ki o arabayı uzun süre kullanmayı düşünüyorsak hem beğendiğimiz hem de kullanışlı olacak renk kombinasyonlarını tercih ederi. Tercih ettiğiniz renk araç üzerinde farklı etkilere sebep olabilir.

Haber 06-01-21 17:40

Afganistan'da gazeteci cinayetleri: Bismillah Aymak öldürülen beşinci gazeteci oldu

Afganistan'da son iki ay içinde gerçekleşen beşinci benzer cinayette, Gor eyaletinde çalışan Bismillah Aymak isimli gazeteci öldürüldü.

Haber 02-01-21 14:14

Yatağan Mavi Göl nerede? Yatağan Mavi Göl yol tarifi - Yatağan kül gölü

Yatağan Mavi Göl diğer adıyla Küldağı Gölü öyle muhteşem bir renge sahip, gören mest oluyor. Ancak bu göz alıcı turkuaz rengin ardında öyle bir gerçek var ki ciddi bir tehlike arz ediyor.

Trend 15-12-20 15:04

Ulugöl hazan renklerine büründü! Gören büyüleniyor

Ordu'nun Gölköy ilçesindeki Ulugöl, sonbaharda bambaşka bir güzelliğe kavuştu. Dört mevsim ziyaretçi ağırlayan Ulugöl, bölgeye uğrayanlara kış öncesi onlarca rengin birleştiği bir atmosfer sunuyor.

Haber 13-11-20 12:22

İnmede evde boyun doppler ultrason

inme rahatsızlığı olan hastalara evde boyun doppler ultrasonu çekilebileceğini belirten Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, konuyla ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.

Haber 17-07-20 16:02

Haliç'teki renk değişiminin nedeni belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç'teki kızıl rengin sebebinin kirlilik olmadığı fotosentez yapan mikroskobik canlılardan dolayı olduğunu belirtti.

Haber 13-06-20 08:34

Evin rengi ruh halini etkiliyor! O renk sinir ve öfkeye sebep oluyor...

Evinizdeki duvar renklerinin ruh halinizi etkilediğini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalara göre her rengin insan psikolojisine farklı etkileri var. Bu yüzden ev dekorasyonunda renkleri seçerken özenli davranmak gerekiyor. Peki hangi renk ruhunuzda hangi etkiyi gösteriyor? Daha huzurlu, daha sakin veya daha enerjik hissetmek için hangi renkleri tercih etmelisiniz?

Trend 11-06-20 17:21

İşte tutkunun ve huzurun rengi!

Her rengin kendine özgü bir duygusu, anlamı ve özelliği var. Her gün gözlerimiz binlerce renk ile karşılaşıyor ve tüm bu renkler hayatımızın her alanında bizlerle beraberler. Peki, bakınca bizlere kimi zaman umut veren kimi zamansa bizi alıp başka dünyalara götüren bu renklerin ne gibi mesajlar verdiğini hiç düşündünüz mü? İşte renklerin gizli dünyası ve verdiği o mesajlar…

Trend 20-05-20 18:08

Denizdeki renk değişiminin polen kaynaklı olduğu açıklandı

Mersin’de bazı bölgelerde denizdeki renk değişiminin, mevsimsel gelişmelere bağlı olarak polen tozu kaynaklı olduğu bildirildi.Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’dan yapılan açıklamada, birkaç gündür Mezitli ilçesi sahillerinde denizde görülen renk değişiminin merak konusu olduğu, deniz yüzeyinde oluşan sarı rengin kirlilik olabileceği yönünde endişeler yaşandığı belirtildi.İlkbahar ve sonbahar aylarında, mevsim başlangıçlarında, sıcaklıkta yaşanan değişimler nedeniyle her yıl denizlerde bu gibi durumların yaşandığına işaret edilen açıklamada, "Ancak bu durum kirlilikten kaynaklanmamakta olup, deniz ve kara kaynaklı doğal mevsimsel gelişmeler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yurthaber 17-05-20 17:37

Asus Republic of Gamers yeni güç kaynaklarını duyurdu

Yeni modeller, serideki diğer 750W, 650W ve 550W modellerin arasına katıldı. White Edition modeli beyaz renkli oyun sistemlerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanırken, orijinal model ise farklı temalardaki sistemler için siyah rengin hakim olduğu bir tasarıma sahip.

Haber 18-04-20 11:46

ASUS ROG Strix 850W güç kaynaklarını duyurdu

ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG Strix 850W Gold ve 850W White Edition güç kaynaklarını duyurdu. Yeni modeller, serideki diğer 750W, 650W ve 550W modellerin arasına katıldı. White Edition modeli beyaz renkli oyun sistemlerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanırken, orijinal model ise farklı temalardaki sistemler için siyah rengin hakim olduğu bir tasarıma sahip.

Haber 17-04-20 12:43

İktisat profesöründen, Pandemik kriz, kendi kendine yeten ülkeler yaratacak değerlendirmesi

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin Ak: - "Pandemik kriz, küreselleşmenin aksine daha kapalı, daha özgür ve kendi kendine yeten ülkelerden oluşan bir dünya yaratacaktır" - "Bu amaç doğrultusunda hükümetler, özellikle belirli stratejik sektörlerde yerli üretimin artırılmasına yönelik desteklerle devreye girecektir"

Yurthaber 10-04-20 11:11

Galaxy S20 Ultra'ya 'değişik' renk seçenekleri gelebilir!

Ice Universe takma isimli bu sızdırıcı tam renk hakkında detay vermese de bu rengin Twitter’da bahsedildiği gibi Aura Glow olmayacağını söylüyor.

Haber 02-04-20 10:25

Kuşadası Kirazlı’nın kiraz çiçekleri açtı

Kuşadası Körfezi’nin Dilek Yarımadası Milli Parkı’ndan sonra Akdeniz Bitki Örtüsü’nün en güzel görüldüğü doğal peyzaja sahip coğrafyası Kirazlı’da kiraz çiçekleri açmaya başladı.Baharın gelmesiyle şirin Kirazlı mahallesine yüksek bir noktadan bakıldığında, mahallenin hemen yanı başından başlayan panoramanın içinde beyaz rengin ağırlıklı olduğu ortaya çıkıyor.

Yurthaber 30-03-20 13:39

Seyhan’da üretilen boya ile okullar boyanacak

Adana’da, Seyhan Belediyesi, Seyhan Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Bürosu tarafından yürütülen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de ortaklığı ile sürdürülen "Senin Rengin” projesi kapsamında 30 okulun boyanması için 13 ton boya desteği sağladı.“Üreten Seyhan” sloganıyla üretime yönelen Seyhan Belediyesi, personel kıyafetlerini kendi kurduğu “Kıyafet Atölyesi”nde dikerken, boya atölyesinde de kendi imkanlarıyla ürettiği boyayı belediye ihtiyaçları ve kamu yararına kullanmaya devam ediyor.

Yurthaber 19-01-20 10:19

“Bu yıl da siyah kıyafetler tüketicilerin gözdesi oldu”

(Kurumsal Haber)- Hazır giyim ve moda sektörü  hem erkek hem de kadın koleksiyonlarında geçtiğimiz yıl en çok tercih edilen rengin siyah olduğunu ve bu yıl da siyahın büyük ilgi gördüğünü duyurdu.

Haber 15-01-20 11:33

Redmi Note 8 Pro için yeni renk seçeneği olan alacakaranlık turuncuyu duyurdu

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, Google’ın yolundan gidiyor. Pixel 4 modelleri ile hayatımıza giren turuncuya yakın olan Coral rengin 2020’nin trendi olacak gibi görünüyor. Apple’ın iPhone 11 ile mercan olarak isimlendirdiği bu renk seçeneği bugün Redmi’nin üst segment telefonu olan Note 8 Pro’ya geldi.

Haber 11-01-20 10:02

Kılcal varis nedir? Kılcal varis neden oluşur? Kılcal varis tedavisi nasıl olur? Bacak ağrısı neden olur? Bacağınızdaki ağrının sebebi kılcal varis olabilir!

Kılcal varisler farklı sebeplerden dolayı çatlayarak cilt yüzeyinde görünür hale gelebilir. Bacak ağrısının sebebi kılcal damar çatlamasından kaynaklanabileceğini söyleyen Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, kılcal damar çatlaması sonucu oluşan varis tedavisi ile ilgili bilgi verdi.

Trend 18-12-19 13:52

Tepki çeken Atatürk heykeli hakkında açıklama

İzmir'in Urla ilçesindeki Zeytinli Köşk'ün sahibi iş insanı Turgut Kahraman (63), evinin bahçesine 6 metre uzunluğunda alüminyumdan oluşan renkli Atatürk heykeli inşa etti. Ancak birçok rengin yer aldığı heykel, tartışmaları da beraberinde getirdi. Kahraman, heykel için, "Atatürk'ü bütün Anadolu'nun renkleri ile yapmanın doğru bir çalışma olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Trend 09-12-19 12:07

AK Parti'li Katırcıoğlu: Kadınlarımız, ebruya benziyor

"Ebru sanatı da öyle... Her rengin, her farklılığın, her özelliğin, birbirini ötelemeden, ayrıştırmadan, yok saymadan bir araya gelerek bir tabloyu oluşturması gibi..." - "1934 yılındaki kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan kanunu, kadınlar kullanamadı. 2001 yılına kadar ortalamasını aldığınızda bu oran yüzde 2,4. Neredeyse kadın yok gibi... Ama 2001 yılında AK Parti hükümetleri ile bu oran yüzde 4,4'e çıkıyor, bugün de yüzde 17,8. Kadın, sadece siyasette değil, bulunduğu her alanda, karar alma mekanizmalarında kendini kanıtlıyor" - "Kanunlar, yasal düzenlemeler tek başına yeterli değil. Zihinsel dönüşüm, toplumsal kabulleniş de gerekiyor"

Haber 05-12-19 11:38

Çalışanlara kıyafet ve renk seçimi konusunda önemli ipuçları

İş dünyasında kıyafet ve özellikle renklerin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, doğru elbise ve rengin insanların kendilerini daha fazla ifade edebildiğini bunun yanında dağınık ya da işe uygun giyinmemiş birisi için o işi iyi yapmayacağı gibi bir algı oluşabileceğini vurguladılar.Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Akademi birimi tarafından ‘Sen Sus Görüntün Konuşsun’ etkinliği gerçekleştirildi.

Haber 23-11-19 12:23