Renkli Goruntuler Haberleri

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 2024-04-07 12:38:12

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 2024-04-05 09:54:10

Öğrenciler, Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi

Kütahya Müftülüğü renkli etkinlikleriyle gençlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ’Çedes Projesi’ kapsamındaki öğrencilerle, İl Müftülüğünde eğitime devam eden ’Kış Akademisi’ öğrencileri Kütahya Müftülüğünü şenlendirdi.

Yurthaber 2024-04-04 10:09:08

31 Mart seçimlerinde Mauro Icardi sürprizi! Mührü Arjantinli yıldıza bastı

2024 yerel seçim heyecanı tüm hızıyla sürerken zaman zaman renkli görüntüler de yaşanıyor. Oy vermeye giden bir taraftarın yaptığı Icardi paylaşımı dikkat çekerken, bir vatandaş ise sandığa Livakovic formasıyla gitti. İşte o anlar...

Spor 2024-03-31 16:56:20

Sandık başında renkli görüntüler! Kimi astronot kostümüyle kimi kral kostümüyle geldi, kimi de patili dostuyla oy kullandı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına giderken, diğer illerde de oy verme saat 08.00 itibarıyla başladı. Seçmenler sandık başına gidip oylarını kullanırken renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 31-03-24 11:14

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-24 11:56

Türkiye için kırmızı renkli çöl tozu uyarısı! Sahra Çölü'nden geliyor, pazartesi gününe dikkat! 'Maskeleri hazırlayın'

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden (DEÜ) Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtip, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı. Bulamıyorlarsa normal maske kullanmalı" dedi.

Haber 22-03-24 13:57

Dominik'e tatile giden Hande Doğandemir pozlarıyla çok konuşulmuştu! Uçağını kaçırdı

Oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmiş ve tatilden renkli pozlarını da paylaşmayı ihmal etmemişti. Doğandemir, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Miami'den İstanbul uçağına bineceği sırada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark eden oyuncu uçağı kaçırdığını söyledi.

Magazin 18-03-24 14:40

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç yeni yaşını yurt dışında kutladı! Irina Shayk, Mert Alaş ve...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un 52 yaşına giren eşi Nevbahar Koç Los Angeles'ta büyük bir doğum günü kutladı. Renkli kutlamada Irina Shayk, Mert Alaş gibi dünyaca ünlü isimler de vardı.

Magazin 12-03-24 13:34

Kalabalığın arasına karıştı, Ankara havalarına eşlik etti! Mansur Yavaş'ın ziyaretinden renkli görüntüler ilgi çekti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'daki Dostlar Konağı'nda gençlerle bir araya geldi. Yavaş Ankara havalarına eşlik ederken renkli görüntüler ortaya çıktı. Kalabalıkla birlikte eğlendiği anları Yavaş sosyal medya hesabından da paylaştı.

Haber 03-03-24 12:41

Marmara'da deniz renk değiştirdi! Mavi renkli parlamalar sosyal medyada gündem oldu... Adım attıkça ortaya çıktı

Marmara Denizi'nde deniz suyundaki renk değişikliği görenleri şaşkına çevirdi. Özellikle Bursa kıyılarında planktonların çoğalmasıyla deniz suyunun renk değiştirdiği görülmeye başlandı. Denizde oluşan mavi parlamaları fark eden bir kişi denizin içinde yürüdüğü ve her adım attığı anda oluşan mavilikleri kaydederek sosyal medyadan paylaştı. O anları gündem yarattı.

Trend 02-03-24 09:46

Çıldır Gölü’nde kızak arkasında kebap yaptı

Yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi haline gelen yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü renkli görüntülere sahne oluyor.

Yurthaber 01-03-24 10:10

Marmara’da deniz suyu renk değiştirdi, mavi renkli parlamalar ortaya çıktı! İşte o anlar…

Marmara Denizi’nde deniz suyundaki renk değişikliği şaşkına çevirdi. Bursa kıyılarında planktonların çoğalmasıyla deniz suyu yer yer renk değiştirdi. Ortaya çıkan mavi renkli parlamalar ise böyle görüntülendi.

Haber 29-02-24 08:47

Bursa kıyılarında planktonların çoğalmasıyla deniz suyu yer yer renk değiştirdi

Marmara Denizi'nin Bursa kıyılarında, sularda bulunan ancak mikroskopla görülebilen canlıların (plankton) çoğalması sonucu mavi renkli parlamalar ortaya çıktı.

Yurthaber 29-02-24 07:31

Malatya'nın ilk renkli gazetesi 28 Şubat'ta siyah-beyaz basıldı

Malatya'da yerel olarak yayımlanan kentin ilk renkli gazetesi Sonsöz Gazetesi, 28 Şubat "postmodern darbesi"ni unutturmamak ve protesto etmek amacıyla siyah-beyaz basıldı.

Yurthaber 28-02-24 12:23

Büyükşehir belediye başkan adayları parkta karşılaştı, beraber tahterevalliye bindi

Gerilimin yüksek olduğu siyasetten bu kez renkli görüntüler geldi. Ordu’da seçim çalışması yaptıkları sırada parkta karşılan Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, tahterevalliye bindi.

Haber 27-02-24 13:09

Erdal Beşikçioğlu, Batman'i görünce kahkahalar koptu: İlk tepkisi güldürdü

CHP'nin Etimesgut Belediyesi başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile 'Ankaralı Batman' karşılaşınca kahkahalar eksik olmadı. Hayat verdiği 'Behzat Ç.' karakteriyle akıllara kazınan Beşikçioğlu, bir başka film karakteri olan Batman'ı görünce renkli anlar yaşandı.

Haber 25-02-24 16:51

Berdan Mardini ile Tıvorlu İsmail bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı! 'Gözlerimden özür dilerim'

Renkli kombinleri, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa fenomen Tıvorlu İsmail ile bir araya geldi. 'Hep Yek' setinde düet yapan ünlü isimlerin o anları sosyal medyayı salladı. O görüntülere yorum yağdı.

Magazin 22-02-24 13:19

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Önce CHP'li, sonra AK Partili adayların ikisinin de gururunu okşayan simitçi gündem oldu: Aydın'da renkli görüntüler

Yaklaşmakta olan yerel seçimler bazı vatandaşları çok daha fazla heyecanlandırıyor. Aydın'da simit satarak geçimini sağlayan bir vatandaş da hem CHP'nin hem Cumhur İttifakı'nın adaylarına gösterdiği sıcak tavırlarla yüzleri gülümseterek gündem oldu. Simitçi 'nabza göre şerbet vermek' deyimini uygulamalı olarak gözler önüne serdi.

Haber 20-02-24 14:10

Kadınlara göre en çekici erkek özelliği! Renkli göz ve geniş omuzdan önce o geliyor... Şaşırtan sonuç

Yurt dışındaki bir flört sitesi tarafından kadınlar arasında yapılan bir ankete göre kadınlar için en çekici erkek özelliği belli oldu. Buna göre kellik bir erkeğin sahip olabileceği en çekici görünüm olarak değerlendirildi. Öyle ki kellik, ankette renkli göz, çıkık elmacık kemikleri ve geniş omuz gibi özellikleri dahi geride bıraktı.

Kadin 15-02-24 17:53

Salebin faydaları nelerdir? Salep neye iyi gelir?

Salep bitkisi Orchidaceae ailesine mensup, tel köke sahip bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Mor renkli çiçekleri ile öne çıkan bu bitki, aynı zamanda salep orkidesi ismiyle de bilinir. Bu bitkinin toprak altında yetişen 2 adet yumrusu vardır. Bu yumrulardan elde edilen toz, salep içeceği yapımında kullanılır. Salep, kış mevsiminin vazgeçilmez lezzetleri arasında olup, sağlık açısından çok sayıda faydaları olan bir içecek türüdür. Peki, salebin faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:34

Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı padişahları için olay sözler! 'Beyaz tenli karı almak için sefer yaptılar' dedi, AK Partili Hatipoğlu'ndan yanıt geldi: Terbiyesizlik

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı İmparatorluğu ve fetihlerle ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Osmanlı padişahlarının, beyaz tenli, renkli gözlü kadınlar için Avrupa'ya sefer düzenlediğini belirten Büyükerşen, "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye." diye konuştu. AK Partili Nebi Hatipoğlu'ndan çok sert yanıt geldi.

Haber 12-02-24 14:55

Adrenalin tutkunu motokrosçular nefes kesti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezi’nde buz gibi havada gerçekleşen motokros gösterisi renkli görüntüler oluşturdu.

Yurthaber 30-01-24 08:41

Çıldır Gölü’nde renkli görüntüler

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, sahip olduğu doğal yapısı ve güzellikleriyle her mevsim ağırladığı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

Yurthaber 26-01-24 09:04

Kar yağmayan Hazarbaba Dağı, Off Road tutkunlarının durağı oldu

Elazığ’da bulunan Hazarbaba Dağı, yeteri kadar kar yağmayınca Off Road tutkunlarının durağı haline geldi. Araçların engebeli arazide ilerlemesi renkli görüntüler oluşturdu.

Yurthaber 22-01-24 09:40

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 21-01-24 23:12

Bağcılar’da VEX - Uluslararası Robotik Yarışması düzenlendi

Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen VEX Robotik Yarışması’nda Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kuveyt’ten 100 takım yarıştı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte başarılı olanlara ödülleri takdim edildi.

Yurthaber 18-01-24 12:01

Kendine has tarzıyla Ankara pavyonlarının sembolü haline gelmişti! Sarı Tutku'nun son halini görenler tanıyamadı

Ankara gece hayatının en renkli mekanlarından olan pavyonların namı Türkiye'nin her yerine ününü ulaştırmayı başardı. Pavyon kültürü denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Sarı Tutku, sessizliğe bürünmüştü. Adı kulaktan kulağa dolaşarak şehir efsanesi haline gelen Sarı Tutku, uzun zaman sonra bir YouTube videosunda göründü. Son halini görenler ise onu tanımakta zorluk çekti.

Trend 11-01-24 13:24

Bu kıyafet için 20 bin verip aylarca bekleyen var

Şırnak’ta milyonların harcandığı aşiret düğünlerinin renkli kıyafeti "Şal şepik", 5 ila 20 bin lira arasında satılıyor.

Yurthaber 10-01-24 10:05

Daha fazla süt almak için ineklerin ahırını adeta eğlence mekanına çevirdi! Görüntüler gündem oldu

Aydın'da bir çiftçi ineklerinden daha fazla süt verimi almak için renkli ışık sistemleriyle donattı. İneklerin ahırını adeta eğlence mekanına çeviren çiftçinin çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Trend 08-01-24 18:46

Şaşkına çeviren anlar! Sosyal medya fenomeni alışveriş merkezinin ortasında iç çamaşırını çıkartıp saçına toka yaptı... Yetmedi o anları bir de paylaştı

Tayvanlı sosyal medya fenomeni Iris Hsieh yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmayı başardı. Fenomen isim bir alışveriş merkezinde satışa sunulan yatağın üzerine oturup kırmızı renkli iç çamaşırını herkesin gözü önünde çıkarttığı anları paylaştı. İç çamaşırını toka olarak kullanarak saçını at kuyruğu yapan fenomen ismin paylaşımı kısa sürede tepkilere neden oldu.

Trend 08-01-24 13:35

Tabağınızdaki renklere dikkat! Sırrı orada saklı... Grip, soğuk algınlığı, yüksek ateş, boğaz ağrısıyla savaşmak için sıraladı

Sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam formüllerinden. Bağışıklık sistemini desteklemek için akdeniz tipi beslenmeye dikkat çekiliyor. Tabağınızdaki renklere de bakabilirsiniz. Çünkü güçlü bağışıklık sisteminin bir sırrı da renkli beslenmek. Dyt. Sena Pekşen "Akdeniz tipi beslenme, mikrobiyota çeşitliliğini artırır, probiyotik bakterileri sağlar, bağışıklık sisteminin düzenli çalışmasını destekler. Renkli ve çeşitli yiyecekler tüketmek, güçlü bağışıklık sistemi oluşturmanın önemli adımlarından" dedi.

Haber 08-01-24 12:17

Yıllara meydan okuyor! 52 yaşındaki Amanda Holden 'kusursuz' fiziğiyle büyüledi: Mavi renkli bikinili pozları gündem oldu!

Müzik yarışmasında jüri olan 52 yaşındaki Amanda Holden, cesur kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Ünlü isim son paylaşımıyla olay oldu. Tonlu karın kaslarını sergileyen iki çocuk annesi, büyük boy gölgelikler ve plaj şapkasıyla eşleştirdiği desenli mavi bikiniyle büyüledi.

Magazin 05-01-24 15:35

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Filistin'e destek yürüyüşündeki yumruklu saldırıda yeni gelişme! Ege Akersoy'a tokat atan şüpheli serbest bırakıldı

İstanbul'da Filistin'e destek mitinginde, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan İsmail Aydemir'i yumruklayan Ege Akersoy'a kalabalığın arasında bir kişi tokat atmıştı. Kimliği tespit edilerek polis tarafından gözaltına alınan ve 'kasten yaralama' suçundan hakkında tahkikat yürütülen şüpheli O.T. serbest bırakıldı.

Haber 02-01-24 23:44

Taksim'de atlı polisler ve Bentley marka polis aracı yılbaşı mesaisinde! Turistlerin ilgi odağı oldular, yılbaşından renkli görüntüle

Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda yılbaşı gecesi için polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşların kutlamalar için akın ettiği bölgede atlı polisler ve polis köpekleri de görevlendirildi. Diğer yandan ise suç örgütlerine yapılan operasyonlarda ele geçirilen İstanbul polisinin hizmetine verilen 15 milyon lira değerindeki lüks araç da yeni yıl mesaisinde görev yaptı. İşte tüm Türkiye'den yılbaşı görüntüleri...

Haber 31-12-23 20:04

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel görüntüleri ortaya çıktı! Gözler onu aradı ama... Jürideki değişiklik dikkat çekti

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Heyecanla beklenen programa dair ilk görünler ortaya çıktı. Görüntülerde jürideki değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-12-23 10:46

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel kadrosu belli oldu! Jüride büyük değişiklik! Acun Ilıcalı yerine...

TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl yine renkli görüntülere sahne olacak. Son olarak hem jüri koltuğunda oturacak olan isimler hem de sahne alacak isimler netleşti.

Magazin 19-12-23 16:06

Sıla'nın sahne kıyafeti olay oldu! Fotoğrafına yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Sıla, Rotterdam'daki konserinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sıla'nın baştan aşağı pembe renkli kostümüne çok sayıda yorum geldi.

Magazin 18-12-23 13:56

Motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kazasından yeni görüntüler! Avrasya Tüneli kameralarına yansıdı

Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud'un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarptığı kazanın yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosikletin dönüş yaptığı sırada Mohammed Shekh Mohamud'un kullandığı siyah renkli otomobilin çarptığı görülüyor. Avrasya Tüneli çıkışındaki kameralara yansıyan görüntülere ulaşılmasının ardından, Adli Tıp Kurumundan ek rapor beklendiği öğrenildi.

Haber 17-12-23 22:46

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-23 18:26

Bayburt’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı renkli gösterilere sahne oldu.

Yurthaber 05-12-23 11:49

Dilan Polat'ın 'Enerji'sine Roman yorumu! Edirne'de renkli anlar: Dinleyenler oynamadan duramıyor

Dilan Polat'ın ismi her telaffuz edildiğinde çoğu kimsenin aklında çalmaya başlayan o ünlü "Enerji"yi Romanlar mizahla ile harmanlayınca ortaya bambaşka bir eser çıktı. Şarkının enerjisini değiştiren Edirneli sokak sanatçıları kendi yorumları da "Oldun Dilenci" başlığıyla adlandırdı.

Haber 03-12-23 13:26

Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu! Bakın hangi fenomen diziye katıldı

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Ay Yapım’ın TOD için çekeceği “Renkli Rüyalar Oteli” adlı dijital dizinin ardından bir dijital diziyle daha el sıkıştı. Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 01-12-23 13:09

Bursa’da ilginç görüntü! Su samuru, kediyi böyle kovaladı

Bursa’da şiddetli fırtına sonrası su samurları ortaya çıktı. İskelede gördüğü kediyi kovalayan su samuru, renkli görüntüler oluşturdu. O anlar anbean amatör kameraya yansıdı.

Haber 27-11-23 10:33

Göz altı kapatıcıları nasıl kullanılır? Göz altı kapatıcıları nasıl sürülmeli?

Güzellik ve makyaj dünyası her geçen gün kendini yenileyen ve milyonlarca kişinin yaratıcılığını ifade ettiği bir sahnedir. Makyaj, sadece dış görünümü iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda özgüveni artırır ve bireyin kendini ifade etme şekillerinden biridir. Bu renkli dünyanın önemli bir parçası olan makyajın temel unsurlarından biri de göz altı kapatıcıdır. Göz altı kapatıcı uykusuz gecelerin izlerini silerken gözleri daha canlı ve genç gösteren sihirli bir dokunuştur.

Kadin 25-11-23 23:02

Kadıköy Salı Pazarına nasıl gidilir? Kadıköy Salı Pazarı nerede?

İstanbul, köklü tarihi ile öne çıkan, bünyesinde çok sayıda tarihi yapıya ve mekâna ev sahipliği yapan turistik bir şehir olarak bilinir. Şehrin birçok noktası tarihin izlerini yansıtan değerlere sahiptir. Kadıköy de bu tarihi izleri günümüze kadar taşıyan ilçelerinden biridir. Kadıköy, eşsiz sahili ve renkli sokaklarının yanı sıra her hafta kurulan meşhur Kadıköy Salı Pazarıyla da dikkat çeken bir bölgedir. Peki, Kadıköy Salı Pazarı nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 24-11-23 15:14

50 milyonda bir görülen ıstakoz sosyal medyada gündem yarattı! Hem iki renkli hem de interseks... Şimdiye kadar gördüğüm en havalı şey

TikTok'ta 2,6 milyon takipçisi olan Maine'li ıstakoz balıkçısı Jacob Knowles, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 50 milyonda bir görülebilecek ıstakoz türünü gösterdi. 6.3 milyondan fazla izlenmeye ulaşan gönderide sosyal medyada kullanıcıları hem iki renkli hem de interseks bir ıstakozla tanıştı.

Trend 22-11-23 09:31