Republican Peoples Party Haberleri

Cem Uzan'ın 100 bin Euro ödüllü 'After Party'si gündem oldu! Cüneyt Özdemir'den bomba yorum: Şato tutacaklarmış, orada kim kime dum duma!

Cem Uzan, Fransa'nın Monaco kentinde 'After Party' adında bir reality show düzenleyeceğini duyurdu. 100 bin Euro ödüllü yarışmaya başvuruların başladığını açıklayan Cem Uzan'ın bu hamlesine gazeteci Cüneyt Özdemir'den bomba yorumlar geldi. "Cem Uzan’ı pek çoğunuz parti lideri olarak tanıdınız. Şimdi de ‘partici Cem abiniz’ olacak muhtemelen" diyen Özdemir'in yarışmanın içeriğine dair "Şato tutacaklarmış, orada kim kime dum duma!" sözleri dikkat çekti.

Haber 2023-08-18 14:51:00

UEFA EURO Elemeleri Türkiye - Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Türkiye Ermenistan ile UEFA EURO Elemeleri kapsamında kozlarını paylaştı. Türkiye Ermenistan maçı ekranı internette araştırılırken; maçın yayın saati, kanalı ve11'leri hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler konuya ilişkin detayları inceliyor. Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki Republican Stadyumu'nda oynanan maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çaldı. Peki, UEFA EURO Elemeleri Türkiye - Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 2023-03-25 23:57:26

Kate Beckinsale’li Guilty Party dizisindeki sahneleriyle gündemde

Kariyerini kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan gözden düşmüş bir gazeteciyi merkezine alan Kate Beckinsale’li Guilty Party iddialı sahneleriyle gündemde.

Magazin 2021-10-26 09:38:50

2021 BET Ödülleri'nde 4 ödül alan Megan Thee Stallion partide çılgınca eğlendi

Megan Thee Stallion Pazar gecesi BET zaferini çılgın bir after party ile kutladı.

Magazin 2021-06-30 10:23:03

DMX kimdir, gerçek adı ne? DMX neden öldü? Dünyaca ünlü rapçi hayatını kaybetti

Rap ve Hip-hop DMX kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetirdi. "Party Up (Up in Here)", "What’s My Name", "X Gon’ Give It to Ya" şarkılarının sahibi DMX'in uyuşturucu nedeni ile kalbinin durduğu iddia ediliyor. Peki, DMX kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, ayrıntılar...

Magazin 10-04-21 00:31

Amazon Prime Gaming'in nisan ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon.com.tr açıklamasına göre, Amazon Prime üyeleri, bu ay Move or Die: Couch Party Edition, Before I Forget, The Escapist, Moving out ve Aces of the Luftwaffe: Squadron oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Haber 05-04-21 13:44

Prime Gaming'den nisan ayında ücretsiz oyunlar

Amazon Prime üyeleri, bu ay Move or Die: Couch Party Edition, Before I Forget, The Escapist, Moving out ve Aces of the Luftwaffe: Squadron oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek

Yurthaber 05-04-21 12:34

Funda Arar'dan eşiyle ilgili açıklama

Nükhet Duru’nun yeni albümü 'Hikayesi Var' ın partisine katılan pek çok ünlü isimden biri de şarkıcı Funda Arar oldu. Gerçekleşen ‘Listening Party’ öncesi muhabirlerin karşısına geçen Arar soruları yanıtladı ve eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu.

Magazin 15-02-20 16:05

Funda Arar'dan eşiyle ilgili açıklama

Nükhet Duru’nun yeni albümü 'Hikayesi Var' ın partisine katılan pek çok ünlü isimden biri de şarkıcı Funda Arar oldu. Gerçekleşen ‘Listening Party’ öncesi muhabirlerin karşısına geçen Arar soruları yanıtladı ve eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla geceye damga vurdu.

Magazin 15-02-20 16:05

Tayvan'da liderlik ve milletvekili seçimlerine doğru

İktidar ve muhalefet partilerinden adaylar ülkenin gelecek 4 yılını ve Çin-Tayvan ilişkilerinin seyrini belirleyecek seçimler için Çin karşıtı ve yanlısı söylemlerle kampanya yürütüyor - Cumartesi yapılacak genel seçimlerde başkan, başkan yardımcısı ve milletvekilleri belirlenecek - Tayvan lideri ve Demokratik İlerleyiş Partisinin (DPP) Başkanı Tsai Ing-wen, Kuomingtang Partisinin adayı Han Guoyü ve People First Party (Önce Halk Partisi) Başkanı James Soong Chu-yu ile rekabet edecek

Haber 10-01-20 11:05

North Korea to offer medical tourism

North Korea is planning to venture into medical tourism, the official newspaper of the country's ruling party Rodong Sinmun reported on Friday.

Haber 06-12-19 14:47

Pac-Man Party Royale, iOS cihazlara geldi

Bandai Namco, sevilen kahramanımız Pac-Man’in eğlenceli oyunlarından Pac-Man Party Royale’in iPhone’da Apple Arcade, iPad, iPod touch, Mac ve Apple TV’deki çıkışını duyurdu.

Trend 21-10-19 14:41

Alex Rodriguez sevgilisi Jennifer Lopez’in bikinili halini paylaştı!

Şu an 'It's My Party' turnesinde olan ve bugün son konserine çıkacak olan Jennifer Lopez ile bir süredir ayrı olan Alex Rodriguez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 11-08-19 17:01

Antalya'da Jennifer Lopez rüzgarı! JLO hayranları uzun kuyruklar oluşturdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez,"It's My Party" turnesi kapsamında Antalya'da sahneye çıktı. Lopez hayranları otel önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Trend 06-08-19 22:06

Antalya’da Jennifer Lopez rüzgarı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez,"It’s My Party" turnesi kapsamında Antalya’da sahneye çıktı.

Haber 06-08-19 21:50

Jennifer Lopez Antalya’da

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, "It's My Party" turnesi kapsamında 6 Ağustos Salı günü Antalya'da konser verecek

Haber 05-08-19 11:31

Jennifer Lopez Antalya’da

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, "It's My Party" turnesi kapsamında 6 Ağustos Salı günü Antalya'da konser verecek

Yurthaber 05-08-19 11:30

Jennifer Lopez 90 kişilik ekip ve 10 tırla Antalya’ya geliyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, "It's My Party" turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek. Bir otelde gerçekleşecek konsere JLO 90 kişilik ekibi ve 10 tır dolusu malzeme ile gelecek. Otel ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kaldığı kurşun geçirmez villayı JLO için hazırlıyor. Villada JLO'nun çocukları için çocuk kulübü düzenlenecek.

Magazin 31-07-19 14:16

Jennifer Lopez 90 kişilik ekip ve 10 tırla Antalya’ya geliyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, "It’s My Party" turnesi kapsamında 6 Ağustos’ta Antalya’da konser verecek.

Haber 30-07-19 15:22

Bodrum maratonu için kayıtlar açıldı

5-6-7 Ekim’de gerçekleşecek ve birbirinden eğlenceli etkinliklerin eşlik edeceği Çağdaş Bodrum Yarı Maratonu için kayıtlar açıldı. Konser, zumba, partiler ve sayısız sürprizlerle tam bir festivale dönüşecek olan yarı maraton için 5 Ekim’de başlayacak etkinlikler, 7 Ekim’de Halikarnassos 5K, Karia 10K, Myndos 21K koşularının koşulmasının ardından Finisher Party ile son bulacak. Binlerce yarışçının ve yarış gruplarının daha şimdiden kayıt için yarıştığı Çağdaş Bodrum Yarı Maratonu sosyal sorumlu

Haber 06-09-18 12:32

Facebook'tan yeni Watch Party özelliği!

Facebook gruplarındaki insanların hep birlikte gerçek zamanlı olarak video izlemelerine olanak sağlayan Watch Party duyuruldu.

Haber 26-07-18 14:45

WTO show sustained engagement in Belarus accession process

At the 10th meeting of the Working Party on the Accession of Belarus held on 15 May, World Trade Organization (WTO) members stressed their commitment to working towards the country's WTO accession and urged Minsk to take appropriate policy decisions in order to make a decisive push forward.

Haber 17-05-18 11:54

Muharrem İnce likely presidential nominee of Turkey’s main opposition CHP

Yalova deputy Muharrem İnce is on course to be named the main opposition Republican People’s Party’s (CHP) candidate for the snap presidential election to take place on June 24.

Haber 03-05-18 17:41

Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party” ile renklendi

Adana’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ’Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party Karnaval Korteji” ile renklendi5 Nisan’da başlayan 4 günlük karnaval boyunca rengarenk görüntülere sahne oldu.

Haber 08-04-18 14:03

Portakal Çiçeği Karnavalı “tea Party” İle Renklendi

Adana’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ’Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party Karnaval Korteji” ile...

Yurthaber 08-04-18 13:57

“Optimum Tea Party Karnaval Korteji Adanalıları coşturacak

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalına “Tea Party Karnaval Korteji" ile katılacak.Kenti saran portakal ağaçlarının çiçek açmasıyla birlikte Adana’da; her yıl Nisan ayının ilk haftasında düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalının hazırlıkları sürüyor.Bu yıl 5-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan organizasyonda Optimum AVM de yerini alacak.Ziyapaşa’da açacağı stantta ziyaretçilerini sürpriz promosyon ve hediyelerle buluşturacak olan AVM, her yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan festival yürüyüşüne “Tea Party Karnaval Korteji “ile katılacak.“Alice Harikalar Diyarında” karakterlerinden esinlenerek tasarlanmış kortej, jonglörler, tahta bacaklar, akrobatlar ve müzisyenlerle renklenen eğlenceli performanslarını 7 Nisan Cumartesi günü sergileyecekler.“Nisan’da Adana” vurgusuyla düzenlenen karnaval, “Portakal Çiçeği Koşusu, Portakallı Lezzetler, Porta-Car Tasarım Arabalar, Anne-Baba- Çocuk Kostümü Koşusu” gibi yarışmalarla da kentin kültürel hayatına canlılık kazandıracak.2018 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, dünyada ses getirebilecek bir rekor denemesine de ev sahipliği yapacak.

Haber 03-04-18 10:11

“optimum Tea Party Karnaval Korteji Adanalıları Coşturacak

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalına “Tea Party...

Yurthaber 03-04-18 10:04

Nigerian: Buhari disputes added tenure for party brass

President’s position comes amid deepening internal crisis in ruling APC ahead of 2019 general elections

Haber 27-03-18 23:22

Xbox Party Chat iOS’a geldi

Xbox Party Chat uygulaması Nintendo Switch’in benzer uygulamasından daha iyi

Haber 02-01-18 16:58

Bu hafta 6 film vizyona girecek

- Bu hafta "Poyraz Karayel: Küresel Sermaye", "Papatya", "The Party", "Somali Korsanları", "Godard ve Ben" ve "Yeni Yıl Tehlikede" olmak üzere toplam 6 film sinemaseverlerle buluşacak

Haber 14-12-17 09:54

Kuşadası'nda Renkli Görüntüler

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)- KURBAN Bayramı tatili için Aydın'ın Kuşadası ilçesini tercih eden tatilciler, color party (renk partisi)

Yurthaber 03-09-17 12:31

Kuşadası'nda Renkli Görüntüler

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)- KURBAN Bayramı tatili için Aydın'ın Kuşadası ilçesini tercih eden tatilciler, color party (renk partisi)

Yurthaber 03-09-17 12:17

Hdp Holds First Parliamentary Group Meeting In Absence Of Arrested Mps

- The Kurdish issue-focused Peoples’ Democratic Party (HDP) held its first parliamentary group meeting in the absence of its co-chairs

Yurthaber 09-11-16 12:01

Türkler İbiza'yı salladı

İstanbullu Prodüktör ve DJ ikilisi Impera, Paint Party kapsamında İbiza'nın en büyük kulüplerinden biri olan Privilege'de sahne aldı.

Magazin 04-10-16 14:34

Oldukça Kazançlı Bir İş: Party Hard

Kedi bakıcılığı sakinliği, Malezya’daki parti yorgunluğu sonucu, heyecanlı deneyim kazanma isteği Party Hard Barı’ındaki gönüllü iş ile sonuçlandı.

Trend 24-02-16 11:26

Spotify’dan yeni özellik geldi: Party

Şu sıralar oldukça popüler olan çevrimiçi müzik platformu Spotify, yenilikçi özellikleri ile dikkat çekmeye başladı.

Haber 19-12-15 10:06

’hemşire Partisi’ne Bakanlık Uyarısı

Türk Hemşireler Derneği (THD) Antalya Şubesi’nin bazı gece kulüplerinde, ’Nurse Party (Hemşire Partisi)’ ve ’Emergency...

Yurthaber 23-11-15 15:37

Hdp Calls On Political Parties To Provide Election Security

- The co-chair of the Peoples’ Democratic Party (HDP) Selahattin Demirtaş, has called on other political parties to coordinate efforts

Yurthaber 01-10-15 17:45

Hdp Leaves Assembly As Erdoğan Goes Up To Rostrum At Legislative Year Ceremony

- The Peoples’ Democratic Party (HDP) members have abandoned the Grand National Assembly of Turkey in course of new legislative

Yurthaber 01-10-15 16:00

Ruling Party Members strongly Condemn Attack Against Hürriyet Columnist

- Members of Turkey’s ruling Justice and Development Party (AKP) have “strongly condemned” a physical attack against Hürriyet columnist Ahmet

Yurthaber 01-10-15 11:27

Chp Leader Addresses Assault Against Hürriyet Columnist Ahmet Hakan

- Republican People’s Party (CHP) Leader Kemal Kılıçdaroğlu referred to the assault against Daily Hürriyet columnist Ahmet Hakan late on

Yurthaber 01-10-15 09:46

Chp Appeals To Younger Generations With Straightforward Promises

- Turkey’s Republican People’s Party (CHP) has presented a detailed framework for its program ahead of the Nov. 1 elections,

Yurthaber 01-10-15 08:34

Chp To Campaign On Good Governance, Kurdish Issue And Economy

(Update) Ankara, Oct 1 (DHA) - Turkey’s Republican People’s Party (CHP) has presented a detailed framework for its program ahead of

Yurthaber 01-10-15 08:29

Chp Offers To Assign Parliamentary Team To Hold Secure Election In Cizre

- The Republican People’s Party (CHP) has reiterated its willingness to provide election security as part of a joint parliamentary

Yurthaber 30-09-15 10:54

Saudi Bombing Over Wedding Party In Yemen: 131 Killed

- The Saudi-led coalition launched new air raid struck over a wedding party in Yemen, where the bombing killed 131

Yurthaber 29-09-15 15:08

Chp Leader Says Doğan’S Letter Shows President’S Version Not Correct

- Turkey’s main opposition party leader has stated that, Aydın Doğan, the founder and honorary chairman of Doğan Holding, wrote

Yurthaber 28-09-15 13:37

Hdp Co-Chair Signals Coalition With Chp

- Turkey’s HDP (Peoples’ Democratic Party) Co-Chair Selahattin Demirtaş made a statement within his Europe visit, gave signs of a

Yurthaber 28-09-15 11:47
pkk

Hdp Deputy Mistreated In Turkey’S Southeast Despite Immunity

- A Peoples’ Democratic Party (HDP) deputy has been mistreated by military personnel in the southeastern province of Şırnak, as

Yurthaber 28-09-15 11:06

20 Soldiers Wounded In Pkk Bomb Attack In Turkey’S East

- A total of 20 soldiers were wounded on Sept. 28 in a bomb attack by outlawed Kurdistan Workers’ Party

Yurthaber 28-09-15 10:55