Resident Evil Revelations Haberleri

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) konusu nedir, oyuncuları kimler? Malefiz 2: Kötülüğün Gücü nerede çekildi? ATV yayın akışı

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) filmi ile ilgili aramalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Angelina Jolie ve Elle Fanning'in başrolde olduğu macera ve fantastik tarzda film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Malefiz 2: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) konusu nedir, oyuncuları kimler? Malefiz 2: Kötülüğün Gücü nerede çekildi? ATV yayın akış

Magazin 2023-09-02 19:24:45

Şırnaklılar huzura kavuşan Irak sınırındaki Evil Kanyonu'nda serinliyor

Uludere ilçesinde yaklaşık 3 bin metre uzunluğa, ortalama 2 metre su derinliğine ve 140 metre yüksekliğe sahip Evil Kanyonu, manzarasıyla ilgi görüyor - Ziyaretçilerden Şefik Kara: - "Arkadaşlarla yüzmeye ve piknik yapmaya geliyoruz. Bu güzel doğayı herkesin görmesi gerekiyor. Buranın keşfedilip turizme kazandırılmasını istiyoruz"

Yurthaber 2022-07-02 11:17:33

“Erkek eskortum” diyerek evine zorla girdi! Defalarca tecavüze uğrayan kadın saldırganın penisini ısırdı

Manchester’da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Evil Brian Brough isimli bir adam, komşusunun arkadaşı olduğunu söyleyerek bir kadının evine girdi. Komşunun evde olmadığını ve tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girip giremeyeceğini soran adam, kadına cinsel saldırıda bulundu. İsmi açıklanmayan kadının saldırgandan kurtulmak için cinsel organını ısırdığı söylendi.

Trend 2022-03-26 11:50:48

Playstore 2021'in en çok oynanan oyunlarını açıkladı

Playstore'da en çok aksiyon, spor ve FPS kategorilerindeki oyunlar tercih edildi - Resident Evil Village, 2021'in en çok satın alınan oyunlar listesinin ilk sırasında yer aldı

Yurthaber 2021-12-22 15:52:33

Evil Corp: BBC, dünyanın en çok aranan bilgisayar korsanlarından ikisinin Rusya'da serbestçe yaşadığını ortaya çıkardı

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) siber suçlarla ilgili en çok arananlar listesindekilerin çoğu Rusya vatandaşı. Bunlardan bazılarının hükümet için çalışıp, normal bir maaş aldıkları öne sürülse de, diğerleri kullanıcıyı fidye ödemeye zorlayan yazılımlar ve çevrimiçi hırsızlıklardan servet kazanmakla suçlanıyor. Rusya'dan ayrılsalar tutuklanacaklar ancak kendi ülkelerinde onlara karışan yok gibi görünüyor.

Haber 18-11-21 07:30

Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminin çekimleri için yeniden sete dönüldü

Dünyaca ünlü oyun serilerinden biri olan Resident Evil’in filminin çekileceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Vizyon tarihi için gün sayan Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminin bazı sahneleri yeniden çekilecek.

Trend 25-05-21 17:14

Resident Evil Village, satış konusunda dikkatleri üzerine topladı!

Capcom, Resident Evil Village için beklenen duyuruyu yaptı. Firma, Lady Dimetrescu ile tanınan yeni oyunu Resident Evil Village'ın dünya çapındaki satış sayısı paylaştı.

Haber 11-05-21 17:45

Resident Evil Village'ın sistem gereksinimleri açıklandı!

Resident Evil Village sistem gereksinimleri için sonunda önemli bir adım atıldı. Capcom yapımı Resident Evil Village'ın Steam sayfasına Resident Evil Village PC sistem gereksinimleri eklendi.

Haber 22-03-21 17:22

Game of Thrones ile Resident Evil yaratıcılarından bomba gibi proje!

Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin'in hikayesine dayanan bir destan olan "In the Lost Lands" filminin uyarlamasının yönetmenliğini Resident Evil serisine imza atan Paul W.S. Anderson üstlenecek. Filmin başrollerinde ise gişe rekortmeni oyuncular yer alıyor.

Trend 26-02-21 07:44

Yeni Resident Evil filmi vizesini aldı

Sevilen oyun serisinden yeniden filme uyarlanan yeni Resident Evil filminin vizyon tarihi belli oldu. Deadline'ın raporuna göre yapım, 3 Eylül 2021 tarihinde beyaz perdede izleyiciyle buluşacak.

Trend 06-02-21 07:41

Resident Evil Village'ın dev kadını Lady Dimitrescu en uzun insandan daha uzun!

Resident Evil Village'ın dev kadını Lady Dimitrescu'nun boyu belli oldu. Capcom'un sanat direktörü Tomonori Takano'dan gelen açıklamalara göre Lady Dimitrescu boyuyla dünyanın en uzun insanını da geçiyor.

Haber 02-02-21 17:58

Capcom Resident Evil Village'ı duyurdu! İşte PS5'e de gelecek oyunun çıkış tarihi

Capcom, dün gerçekleştirdiği Resident Evil Showcase dijital sunumunda yeni Resident Evil oyunu Resident Evil Village'ın detaylarını paylaştı. PlayStation 5 ailesiyle de tanışacak olan serinin sekizinci oyunu Resident Evil Village'ın çıkış tarihi de açıklandı.

Haber 22-01-21 15:16

Ege Üniversitesinde “Elektrikli Araç Şarj İstasyonu” hizmet vermeye başladı

Ege Üniversitesi kampüsünde “Elektrikli Araç Şarj İstasyonu” Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı otoparkında hizmete açıldı.Ege Üniversitesi’nin ortağı olduğu C-Evil projesi (Chargers of Electric Vehicles in Learning) kapsamında kurulan istasyonun açılışını Ege Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 24-12-20 10:38

Ege Üniversitesinde “Elektrikli Araç Şarj İstasyonu” hizmet vermeye başladı

Ege Üniversitesi kampüsünde “Elektrikli Araç Şarj İstasyonu” Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı otoparkında hizmete açıldı.Ege Üniversitesi’nin ortağı olduğu C-Evil projesi (Chargers of Electric Vehicles in Learning) kapsamında kurulan istasyonun açılışını Ege Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 24-12-20 10:38

Epic Games Store ücretsiz oyunları neler? İşte Epic Games Store ücretsiz oyunları!

Epic Games Store ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Epic Games Store 17 Aralık 2020 (bugün) itibarıyla 15 gün ücretsiz oyun verecek. Sızıntılara göre Dying Light, Resident Evil 7, Far Cry 5 ve Metal Gear Solid gibi oyunlar ücretsiz olacak. İşte sızıntılara göre Epic Games Store ücretsiz oyunlar listesi!

Haber 17-12-20 15:54

Resident Evil yeniden filme uyarlanıyor: İşte yeni kadro

Resident Evil oyunu yeniden filme uyarlanıyor. Johannes Robert’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosu belli oldu.

Trend 07-10-20 11:07

Bir kuşağı heyecanlandıran iddia: GTA filmi yolda!

GTA'nın yeni oyunu çıkmadan filmi çıkabilir. Bu iddia, daha önce Resident Evil 4 remake'in geliştirildiğini ve Netflix'in The Witcher: Blood Origin üzerinde çalıştığını söyleyen bir kaynağa ait. Kaynağın aktardıklarına göre, GTA filmi yakında duyurulabilir. Peki GTA filminden beklentiler neler?

Haber 22-09-20 10:21

Resident Evil 8: Village duyuruldu!

Resident Evil 8: Village duyuruldu! FPS – Hayatta kalma korku türündeki oyun, Resident Evil 7’de yaşanan olayların bir süre sonrasında başlayacak.

Haber 13-06-20 11:43

Chris Redfield geri dönebilir

Resident Evil 8 üzerinde çalışmaların yapılıyor olması sürpriz değil, zaten milyonlarca hayranı olan bir serinin devam oyunundan söz ediyoruz. Henüz Capcom tarafından resmi bir açıklama gelmese de, sızıntı ve söylenti bilgiler neticesinde heyecanlanmadan edemiyoruz.

Haber 13-05-20 12:03

Bu kez maya tutmadı: Resident Evil 3 Remake beklenenin altında kaldı

Capcom, Resident Evil'in yeni oyunu Resident Evil 3 remake'in satış rakamlarını paylaştı. Capcom'dan yapılan açıklamaya bakılırsa Resident Evil'in satış rakamları oldukça düşük.

Haber 14-04-20 10:57

Capcom, RE2’den sonra işleri biraz salmış

Capcom geçtiğimiz yıl karşımız Resident Evil 2’nin komple elden geçirilmiş Remake sürümü ile çıkmıştı. Büyük beğeni toplayan bu oyundan sonra Resident Evil 3 Remake duyurusu gelmişti. Serinin babalarından olan RE 3 için beklentiler çok yüksekti.

Haber 01-04-20 09:13

Resident Evil 3 Remake geliyor

Serinin en çok sevilen oyunlarından olan Resident Evil 3 için Capcom bu yıl Remake versiyonunu piyasaya sürme kararı aldı.

Haber 26-02-20 09:46

RE3 bomba gibi geliyor!

Capcom’un başarılı remake projelerinden olacak olan Resident Evil 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Haber 25-02-20 10:00

Resident Evil 3 Remake tamamlanmak üzere

Geçtiğimiz yıl raflardaki yerini alan Resident Evil 2 Remake büyük ses getirmeyi başarmıştı. Yayınlandığı platformlarda başarılı satış rakamlarına imza atan Resident Evil 2 Remake, pek çok otorite tarafından da yılın en iyi oyunları arasında gösterilmişti.

Haber 11-01-20 10:03

Resident Evil 3, Çıkış Tarihi Açıklandı

Capcom, PlayStation’ın State of Play yayınında hayatta kalma, korku klasiği Resident Evil 3: Nemesis’in 20. yıldönümünü tamamen baştan yaratılmış Resident Evil 3’ü duyurarak kutladı.

Trend 24-12-19 18:23

RE 3: Remake, PC’leri zorlayacak mı?

Capcom, bu yıl Resident Evil 2’nin yeniden elden geçirilmiş sürümü ile büyük beğeni toplamıştı. Hatta bu oyun The Game Awards 2019‘da yılın oyunlarına aday bile gösterilmişti.

Trend 19-12-19 09:20

Resident Evil 3 Remake'in PC sistem gereksinimleri açığa çıktı

Capcom, Resident Evil 3 Remake PC sistem gereksinimlerini oyunun Steam sayfası üzerinden paylaştı.

Trend 18-12-19 09:40

Resident Evil 3 Remake resmiyet kazandı

Capcom bu yıl içerisinde yayınladığı Resident Evil 2 Remake ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Resident Evil serisinin en iyi oyunlarından biri olan RE2, Remake versiyonuyla da yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı.

Trend 12-12-19 09:29

Resident Evil 3 Remake geliştiriliyor olabilir!

Capcom, çok yakında bir Resident Evil 3 Remake duyurusuyla serinin hayranlarını sevindirebilir.

Trend 03-12-19 20:09

ABD Box Office listesinin zirvesi Malefiz: Kötülüğün Gücü’ne emanet

ABD'de hafta sonu seyirciler tercihlerini Angelina Jolie’li Malefiz: Kötülüğün Gücü (Maleficent: Mistress of Evil) filminden yana kullandı. Böylelikle Joker’in haftalardır süren zirve sarhoşluğu sona erdi.

Trend 21-10-19 14:06

Project Resistance hikaye moduyla geliyor

Capcom ve NeoBards Entertainment işbirliğiyle geliştirilen Resident Evil Project Resistance kısa süre önce tanıtılmıştı. Bir spin-off projesi olan Project Resistance’da 4 vs 1 şeklinde farklı bir oyun dinamizmi mevcuttu.

Trend 24-09-19 09:41

Co-op Resident Evil oyunu Project Resistance'tan oynanış videosu!

Capcom, co-op Resident Evil oyunu olarak lanse edilen Project Resistance için Tokyo Game Show 2019'da bir oynanış videosu paylaştı.

Trend 12-09-19 21:10

Co-op Resident Evil oyunu Project Resistance için teaser yayınlandı!

Capcom, Tokyo Game Show öncesinde, artık bir co-op Resident Evil oyunu olduğunu anladığımız Project Resistance için bir teaser yayınladı.

Trend 10-09-19 19:21

2019: Evil Genius 2: World Domination'dan ilk fragman geldi!

Rebellion, E3 2019 PC Gaming Show etkinliğinde uzun zamandır beklenen Evil Genius 2: World Domination'ın ilk fragmanını gösterdi.

Trend 11-06-19 15:20

2019: GhostWire: Tokyo duyuruldu!

The Evil Within oyunlarıyla tanıdığımız Tango Gameworks, E3 2019 Bethesda basın konferansında yeni oyununu duyurdu: GhostWire: Tokyo.

Trend 10-06-19 17:44

Beyond Good and Evil 2, E3 2019’da olmayacak

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Beyond Good and Evil 2, ne yazık ki E3 2019’da yer almayacak ancak en azından başka sürprizler var.

Trend 02-06-19 07:30

Team Razer ve Evil Geniuses yeniden ortaklık kurdu

Razer, bugün dünya çapındaki bir hayran kitlesine sahip en uzun soluklu profesyonel ekiplerden biri olan Evil Geniuses (EG) ile yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı.

Trend 24-05-19 15:55

Evil Geniuses ve Team Razer yeniden ortaklık kurdu

RazerTM, profesyonel ekiplerden biri olan Evil Geniuses (EG) ile yeni bir ortaklık yaptığını açıkladı.

Trend 22-05-19 17:17

Evil Dead’in Ash’i Mortal Kombat 11’de Olmayacak

Mortal Kombat 11’in Nintendo Switch platformuna çıkışının duyurulmasıyla birlikte DLC karakterlerinin birçoğu ortaya çıkmıştı. Bazı oyuncuların gelecek yeni karakterleri açıklamasıyla birlikte göze çarpan en önemli isim Evil Dead tv dizisinden serisinden tanıdığımız, Bruce Campbell’ın hayat verdiği Ash Williams’ın kendisiydi.

Trend 09-05-19 06:34

PlayStation Store indirimleri başladı

Residen Evil 2, Tekken 7, KINGDOM HEARTS 3 ve NieR: Automata gibi yapımlarda büyük indirimler sizleri bekliyor.

Trend 02-05-19 09:29

Lilly Collins’in elbisesi olay oldu! Göğüs detayı...

Lilly Collins’in Wicked, Shockingly Evil and Vile filminin galasındaki görüntüsü şaşırttı. Lily Collins, zarafetiyle göz doldurdu fakat sosyal medya sadece oyuncunun göğüslerini konuştu.

Magazin 25-04-19 13:51

Xbox Game Pass’in Nisan ayı oyunları açıklandı

Xbox One sahiplerini bu ay Game Pass’te; Monster Hunter World, Prey, Life is Strange Episode 2, Resident Evil 5, The Walking Dead ve The Golf Club 2 oyunları bekliyor.

Trend 12-04-19 09:40

Resident Evil 2 DLC, “Her Şeye” ulaşmanızı sağlıyor

Son zamanların popüler korku oyunu Resident Evil 2, birçok içeriğe sahip ve her birine ulaşmak için türlü aksiyonlara girmek gerekiyor.

Trend 10-04-19 14:50

Ash Williams, Dead by Daylight’a geliyor

Evil Dead filmlerinin efsane ismi Ash Williams, Dead by Daylight’a DLC olarak geliyor.

Trend 30-03-19 22:41

Diablo 1, 23 yıl aradan sonra tekrardan satışta

Oyun dünyasında tüm oyun severler tarafından klasik olarak kabul edilen belli başlı yapımlar vardır. Half Life, Doom, Diablo, Age of Empires, Resident Evil ve Warcraft klasik olarak kabul edilen oyunlara örnek olarak gösterilebilir. Zaman zaman bu oyunların iyileştirilmiş grafiklerle sektöre geri döndüğüne tanıklık ediyoruz.

Trend 11-03-19 10:03

Resident Evil 2 Remake’ten büyük satış başarısı

Capcom’un 21 yıl aradan sonra tekrardan satışa sunduğu Resident Evil 2 ne kadar sattı? İşte Resident Evil 2 Remake satış rakamları ve diğer detaylar.

Trend 01-03-19 08:51

PUBG Mobile ve Resident Evil 2’den Zombie: Survive Till Dawn Oyun Modu

Tencent Games ve PUBG Corporation (PUBG Corp.) bugün yaptıkları duyuruyla PUBG MOBILE ve Resident Evil 2 arasındaki işbirliği ile ortaya çıkan “Zombie: Survive till Dawn” adlı oyun modunu tanıttı.

Trend 22-02-19 14:45

PUBG Mobile x Resident Evil 2 güncellemesi ile gelen yenilikler

PUBG Mobile için yeni güncellemenin detayları bugün sızdı. PUBG Mobile x Resident Evil 2 ortaklığından doğan güncelleme ile gelecek olan yenilikler haberimizde yer alıyor.

Trend 19-02-19 08:44

Resident Evil 2’de kaç zombi öldürüldü, ne kadar mesafe gidildi?

PC ve konsollar için kısa süre önce satışa sunulan Resident Evil 2 Remake, oyuncuların büyük ilgisiyle karşılaştı. İlk haftasında 3 milyon adetlik dağıtım rakamına erişen oyun, tabii Steam’de yaşanan “büyük zam” sebebiyle de ülkemizde eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şimdi ise oyuna dair pek çok istatistik paylaşıldı.

Trend 07-02-19 09:17