Resmi Ogle Yemegi Haberleri

Astrolog açıkladı: Evlendiğiniz gün evlilik kalitenizi etkiliyor! İşte günler ve anlamları

İki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan evlilik birçok kişinin hayali. Hayatın neredeyse her alanıyla yakından ilgilenen astrolojiye göre evlendiğiniz gün evliliğinizin kalitesini etkiliyor. Haftanın yedi gününün evliliğe dair farklı anlamları bulunuyor. Evlendiğiniz günün evliliğinizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 2024-04-23 09:11:01

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden hayatını kaybetti

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hakkında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edilmişti.

Haber 2024-04-22 17:29:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'tan dikkat çeken açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra ilk kez Irak'a resmi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'i ziyaret edecek. Kritik ziyaret öncesinde ise Irak'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avvadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle iki ülke ilişkilerinde "niteliksel sıçrama" yaşanacağını söyleyerek "Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-21 20:28:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 yıl sonra Irak'a kritik ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra ilk kez Irak'a resmi ziyarette bulunacak. Yarın Irak'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'i ziyaret etmesi bekleniyor.

Haber 2024-04-21 14:22:27

Vergi oranlarında artış! Yurt dışından eşya alanlar dikkat: 15 gün sonra...

Değeri 150 euroyu geçmeyen eşya ile 1500 euroyu geçmeyen ilacın Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda uygulanan vergi oranı yüzde 18'den yüzde 20'ye yükseltildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı ancak 15 gün sonra yürürlüğe girecek.

Finans 20-04-24 12:06

Cemevleri ile ilgili önemli karar! Resmi Gazete’de yayımlandı artık bakanlık bütçesinden ödenecek…

Alevi vatandaşların ibadethaneleri ile ilgili hükümetten dikkat çeken bir adım daha geldi. Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Kültür ve Turizm Bakanlığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cemevlerinin aydınlatma giderleri artık talebe bağlı olarak bakanlık bütçesinden ödenecek.

Finans 20-04-24 07:19

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi! Sarı-Kırmızılılar 16'da imza töreni yapılacağını duyurdu

Galatasaray'dan yapılan açıklamada bugün saat 16.00'da a takım oyuncularıyla sözleşme yenileme töreni yapacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 13:06

Kuyumcularda 'bütçen kadar kestir' dönemi, talep patladı! Kesme altın satışı yasaklanacak mı? Resmi açıklama geldi

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken vatandaşlar da kuyumculara akın etti. Gram altın ve çeyrek altın bulmakta zorlananlar kesme altında yatırım yapmaya başladı. Kesme altının yasaklanacağı haberleri üzerine resmi açıklama geldi.

Finans 19-04-24 10:16

TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 19-04-24 01:35

Zam pazarlığında yeni dönem! Yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli karar AYM'den geldi! O hakkın önü açılmış oldu

Anayasa Mahkemesi'nden yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda iptal edilen düzenlemenin sendika hakkını sınırladığının altı çizildi. Çalışma ekonomisi profesörü Aziz Çelik de AYM kararıyla sendikaların grev hakkının iade edilmiş olduğu yorumunu yaptı.

Finans 18-04-24 11:33

Resmi Gazete'de yayımlandı! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi.

Haber 17-04-24 00:47

Beşiktaş'tan resmi Sergen Yalçın açıklaması geldi!

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın açıklaması geldi.

Spor 16-04-24 11:32

Dünyanın en büyük kalçalı kadınları ortaya çıktı

Pek çok kadın kıvrımlı bir kalçaya sahip olma fikrinden hoşlanıyor. Resmi olarak dünyanın en büyük kalçalı kadınları sıralaması açıklandı. Yeni bir araştırma, kadınların en büyük popoya sahip olduğu yerleri tek tek listeledi.

Kadin 15-04-24 09:26

Yakalayana tane başı 25 lira ödenecek! Resmi Gazete’de yayımlandı: Balon balığı avlamada detaylar belli oldu

Balon balığının lagocephalus sceleratus türünün 150 bin adede kadar her bir adedi başına 25 lira, tebliğde belirtilen diğer türlerin 125 bin adede kadar her bir adedi başına 10 lira destekleme ödemesi yapılacak.

Finans 13-04-24 14:04

Türk futbolunda tarihe geçecek hamle! Galatasaray ve Fenerbahçe maçıyla start veriliyor

TFF'nin açıkladığı VAR'da yabancı hakem pozisyonu için ilk resmi duyuru geldi. Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarıyla yabancı hakemler göreve başlayacak.

Spor 12-04-24 19:46

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 11:14

Eyüpspor'dan resmi Luka Modric açıklaması geldi! ''Emeklemeden yürümek olmaz

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması geldi.

Spor 11-04-24 16:36

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe için UEFA'dan hatalı bir paylaşım geldi!

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi UEFA resmi hesabından maça dair hatalı bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 10-04-24 16:15

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Fenerbahçe'nin resmi iş ortakları arasına katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Fanself ile sponsorluk için anlaşma sağladığını duyurdu. Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın ikinci "Şort Sponsoru" oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Spor 09-04-24 17:19

Galatasaray kupasını kavuşuyor! Sarı-Kırmızılılar Süper Kupa'yı o maçta kaldıracak

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Süper Kupa'nın sahibi olan Galatasaray resmi kararı beklerken, Sarı-Kırmızılılar'ın kupayı kaldıracağı tarih belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 22:24

SON DAKİKA: TFF 'karar verilmiştir' diyerek açıkladı! İşte resmi seçim tarihi

Son dakika... TFF, seçimin 18 Temmuz'da yapılacağına karar verildiğini resmen açıkladı. Yapılan açıklamada A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alındığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 21:31

Resmi hesaptan yayınlandı! Fenerbahçe'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tam 5 soru

Fenerbahçe resmi hesabından, seçim kararı aldığını duyuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik 5 sorunun yer aldığı bir paylaşımda bulunuldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 18:55

Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza belli oldu! Men ediliyorlar

Olaylı Süper Kupa maçında yaşananların yankıları devam ederken, sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza merak konusu olmuştu. Sarı-Lacivertli ekibin alacağı cezanın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması beklenirken, cezanın içeriği büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:52

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki 'gümrük' anlaşması Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 07-04-24 01:06

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi! Etiketler değişiyor: Artık o ifadeler yasak

Tüketicileri çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlenmeden tüketicileri koruma amacıyla bazı ifadeler yasaklandı. Ayrıca yanıltıcı görsellere de artık izin verilmeyecek. İşte detaylar...

Finans 06-04-24 15:55

Sergen Yalçın konusunda resmi açıklama geldi! Adı Beşiktaş ile anılıyordu, görüşme yapılacağı açıklandı...

Antalyaspor'un başında görevde olan Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalar geldi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile masaya oturacaklarını ifade etti.

Spor 06-04-24 12:29

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 06-04-24 10:42

Psikolojik test: Hangi resim daha iyi hissettirdi? Aklınızı okuyor

Psikolojik testler bilinçaltınızda yatan duygu ve düşüncelerinizin açığa çıkmasına yardımcı oluyor. Bu psikolojik testte 4 adet resim bulunmaktadır. Sizi en iyi hissettiren bir adet resmi seçmeli ve altındaki açıklamasını okuyarak testin sonucunu öğrenmelisiniz.

Kadin 06-04-24 08:56

Kur Korumalı Mevduat için Resmi Gazete'de karar! Tarih değişti: Döviz dönüşümlü KKM hesapları artık...

Kur Korumalı Mevduat hesapları için yeni karar açıklandı. Resmi Gazete'de döviz dönüşümlü KKM hesapları için tarihin uzatıldığı duyuruldu.

Finans 06-04-24 07:21

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Haber 06-04-24 00:59

Resmi Gazete'de yayımlandı! Tacikistan vatandaşlarına vize muafiyeti kaldırıldı

Türkiye, Tacikistan vatandaşlarına uyguladığı vize muafiyetini kaldırdı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 06-04-24 00:40

Türkiye'nin ABD'deki gözü kulağı olacak: Sedat Önal yeni ABD büyükelçisi oldu

Türkiye'den birçok ülkeye büyükelçi ataması gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararda en ön plana çıkan isimlerden biri Sedat Önal oldu.

Haber 05-04-24 10:39

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 05-04-24 07:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımladı: Yargıtay'da kritik atama

Yargıtay üyesi Rıdvan Gündoğdu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine yeniden seçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Haber 05-04-24 07:00

Gercüş’te çekilen filmden ilham alıp aday olan kadın, 1 oy farkla kazandı

Batman‘ın Gercüş ilçesi Sargın köyünde çekilen Hükümet Kadın filminden etkilenip aday olan kadın muhtar, resmi olmayan sonuçlara göre 1 oy farkla kazandı.

Yurthaber 03-04-24 10:47

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Trabzonspor'dan suç duyurusu! Tam 352 kişi için resmi açıklama geldi

Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe maçından sonra 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Spor 02-04-24 14:31

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39

Seçim bitti! Sıra itirazlara geldi 2 il ve 5 ilçede nefes kesen yarış YSK'ya taşındı

Türkiye 1 yılda 2 seçim yaşayarak yoğun bir gündemi geride bıraktı. Ancak YSK'daki mesailer henüz bitmedi. Resmi sonuçlar açıklanmadan birçok ilde nefes kesen yarışlara itirazlar yapıldı. Hatay ve Kırklareli'de sonuçlara itiraz edilirken 5 ilçe için daha harekete geçildi. İşte YSK'daki seçim takvimi...

Haber 02-04-24 12:48

PFDK sevkleri sonrası Galatasaray'dan olay yaratan paylaşım! Şımarık ve fütursuz...

Galatasaray resmi kanallarından Trabzonspor-Fenerbahçe maçında dair yapılan PFDK sevkleriyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 23:21

Resmi sonuçları beklemediler! Manisa'nın AK Partili Belediye Başkanı seçimi kazanan CHP'li isme görevi devretti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı, resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden görevini seçimi kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Üstün Dönmez'e devretti. Devir sırasında Dönmez'e başarılar dileyen Gedüz, "Kazanan Kırkağaç halkımız olsun. İhtiyaç duyulduğu takdirde halkımız için her zaman hizmete hazırız" dedi.

Haber 01-04-24 19:43

Aydın’da büyükşehir yarışında seçim kurulu sonuçları belli oldu

Aydın İl Seçim Kurulu tarafından resmi seçim sonuçları açıklandı.

Yurthaber 01-04-24 14:42

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

81 ilden 11’ini kadınlar yönetecek

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre, 81 ilden 11’i kadınlar tarafından yönetilecek.

Yurthaber 01-04-24 13:50

Seçimi kazanan Özlü: Şimdi proje zamanı! 100 projemizi hayata geçireceğiz

31 Mart yerel seçimleri, resmi olmayan sonuçlara göre Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün zaferi ile sonuçlandı. Cedidiye Meydanındaki Ramazan Etkinlikleri Çadırında teşekkür konuşması yapan Başkan Özlü, “Düzce seçim dönenimdeki spekülasyonlara ve algı oyunlarına prim vermedi. Şimdi Düzce için proje zamanı… Önümüzdeki 5 yılda 100 projeyi tamamlayacağız” dedi.

Haber 01-04-24 13:48

150 yıllık gelenek bozulmadı! Belediye başkanı yine aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların çoğunluğunu olan AK Partili Salim Salih Sarialioğlu ilçede seçimi kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alarak tekrar Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, dün gece saatlerinde seçimi sokakta vatandaşlarla birlikte kutladı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 11:45

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever seçimdeki kadın adaylara dikkat çekti! Erkek egemen coğrafyada...

Seçimlerde kadın belediye başkanı sayısındaki artış da gündem oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre 81 ilden 11'i kadınlar tarafından yönetilecek. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever de bu konuda paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-24 10:35

Seçim kutlaması sırasında feci kaza! Başkan yardımcısı canından oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkon çöktü. Olayda 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 10:30

Bayburt’un Belediye Başkanı Mete Memiş oldu

Bayburt’ta resmi olmayan oy sonuçlarına göre Belediye Başkanlığı yarışını AK Parti’nin adayı Mete Memiş kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:19