Resmi Olmayan Ilk Sonuclar Haberleri

Türk futbolunda tarihe geçecek hamle! Galatasaray ve Fenerbahçe maçıyla start veriliyor

TFF'nin açıkladığı VAR'da yabancı hakem pozisyonu için ilk resmi duyuru geldi. Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarıyla yabancı hakemler göreve başlayacak.

Spor 2024-04-12 19:46:02

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-12 11:14:05

Eski başkandan devir teslim töreninde tepki çeken sözler: 'Faşist bir insana başkanım demeleri...'

Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart’taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı. Uçar, "Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben belediyeye almış olduğumuz o Cumhuriyet Halk Partililerin bir MHP’li faşist insana kim olursa olsun, ’Başkanım’ demesini içime sindiremiyorum" dedi.

Haber 2024-04-04 14:10:19

Gercüş’te çekilen filmden ilham alıp aday olan kadın, 1 oy farkla kazandı

Batman‘ın Gercüş ilçesi Sargın köyünde çekilen Hükümet Kadın filminden etkilenip aday olan kadın muhtar, resmi olmayan sonuçlara göre 1 oy farkla kazandı.

Yurthaber 2024-04-03 10:47:54

Diğer Haber Etiketleri

oynanacak portekizli süper li tff galatasaray fenerbahçe 10 ak da, hakemi ışıl sezon türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama son dakika Süper Lig VAR Hakem Belediye başkanı Datça Batman ibb Ekrem İmamoğlu dem Abdullah Zeydan MHP Seçim 2024 Tokat Vali mehmet kemal yazıcıoğlu Gerede Ankara Faruk Özlü Düzce Trabzon Of ele kadınları zeynep sever Denizli seçim Bayburt Isparta Osmaniye Burcu Köksal Hakan Bayrakçı ak parti Kilis Konya Ahmet Hakan yerel secim sonuclari haberler Marmara Denizi Petrol arama Türkiye Petrolleri resmi gazete Hakan Fidan fetö MİT dinleme cihazı Vladimir Putin Rusya seçim sonuçları thy türk hava yolları uçuş uçak Venezuela Panamá Meksika Kolombiya Küba Brezilya Panathinaikos Fatih Terim muslera At atan galatasaraylı logo azerbaycan cumhurbaşkanı ilham aliyev cumhurbaskani recep tayyip erdogan maçı Boks iphone 12 ne zaman çıktı apple iphone 12 Recep Tayyip Erdoğan Mısır Merkez Bankası Deniz Zeyrek ense ilik karakter özellikleri Optik illüzyon emekli zammı Başak Demirtaş İstanbul aday 15 temmuz gazi verildi Çağlar Söyüncü transfer dönemi yaşında Suudi Arabistan içki AZ maçın Manchester United transfer Altay Bayındır İlber Ortaylı göçmen İtalya KOSGEB uzay sosyal medya futbolcu son Lincoln Henrique gol asist doğal gaz kombi Manisa ölüm beşiktaş, son dakika transfer haberi beşiktaş deprem Hatay soruşturma kar yağışı meteoroloji 1 ocak marketler acik mi yeni yıl kamu işçisi

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

81 ilden 11’ini kadınlar yönetecek

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre, 81 ilden 11’i kadınlar tarafından yönetilecek.

Yurthaber 01-04-24 13:50

Seçimi kazanan Özlü: Şimdi proje zamanı! 100 projemizi hayata geçireceğiz

31 Mart yerel seçimleri, resmi olmayan sonuçlara göre Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün zaferi ile sonuçlandı. Cedidiye Meydanındaki Ramazan Etkinlikleri Çadırında teşekkür konuşması yapan Başkan Özlü, “Düzce seçim dönenimdeki spekülasyonlara ve algı oyunlarına prim vermedi. Şimdi Düzce için proje zamanı… Önümüzdeki 5 yılda 100 projeyi tamamlayacağız” dedi.

Haber 01-04-24 13:48

150 yıllık gelenek bozulmadı! Belediye başkanı yine aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların çoğunluğunu olan AK Partili Salim Salih Sarialioğlu ilçede seçimi kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alarak tekrar Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, dün gece saatlerinde seçimi sokakta vatandaşlarla birlikte kutladı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 11:45

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever seçimdeki kadın adaylara dikkat çekti! Erkek egemen coğrafyada...

Seçimlerde kadın belediye başkanı sayısındaki artış da gündem oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre 81 ilden 11'i kadınlar tarafından yönetilecek. Bu durumu sosyal medyada paylaşan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever de bu konuda paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 01-04-24 10:35

Seçim kutlaması sırasında feci kaza! Başkan yardımcısı canından oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkon çöktü. Olayda 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 10:30

Bayburt’un Belediye Başkanı Mete Memiş oldu

Bayburt’ta resmi olmayan oy sonuçlarına göre Belediye Başkanlığı yarışını AK Parti’nin adayı Mete Memiş kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:19

Isparta’da seçim zaferi coşkuyla kutlandı

Isparta’da resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçimini kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen Kaymakkapı Meydanında kutlama yaptı.

Yurthaber 01-04-24 08:12

Osmaniye’de zafer İbrahim Çenet’in

Osmaniye’de resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı.

Yurthaber 01-04-24 08:02

İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulacak' dediği CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı

31 Mart gecesinden sürpriz sonuçlar geldi. Seçime CHP'nin başarısı damga vururken Ekrem İmamoğlu'nun, 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak' dediği Afyonkarahisar CHP adayı Burcu Köksal'ın ne kadar oy alacağı merak ediliyordu. Resmi olmayan sonuçlara göre Köksal fark atarak seçimlerde yarışı kazandı.

Haber 31-03-24 23:28

İstanbul anketinin sonuçları sonrası tepkilere maruz kalmıştı! Hakan Bayrakçı bir kez daha seçim sonuçlarını bildi

31 Mart seçim maratonu sona erdi. Milyonlarca vatandaş sandık başına giderek oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş kazandı. 14 Mayıs seçimlerinde anket sonuçlarında doğru rakamları ortaya koyan Hakan Bayrakçı İstanbul seçimleriyle ilgili anket sonuçlarını paylaşmış ve tepkiler gelmişti. Seçim sonuçlarıyla birlikte Bayrakçı 14 Mayıs'ın ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili de doğruya yakın sonuçları ortaya koymuş oldu.

Haber 31-03-24 22:48

AK Parti kalelerini kaybetti! Kilis'te 2004'ten Konya'da 1992'den sonra bir ilk

31 Mart yerel seçimleri daha resmi olarak açıklanmasa bile tarihe geçecek sonuçlara imza attı. CHP ilk kez bir seçimde AK Parti'nin önünde yer alırken bazı ilçelerde ise ilkler yaşandı. AK Parti'nin kalesi olan Kilis'te ilk kez AK Parti seçimde önde yer almazken Konya'da ise 32 yıldır görülmemiş sonuçlar ortaya çıktı.

Haber 31-03-24 22:44

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmara Denizi ile ilgili önemli karar! Tepki gecikmedi: “Marmara’nın sonunu getirebilir”

Marmara Denizi ile ilgili çok önemli bir karar alındı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na, Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölge için petrol arama ruhsatı verildi. Bu karara ilk tepki ise Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden geldi. Yapılan açıklamada "Olası bir petrol sızıntısı ise kapalı bir deniz olan ve Marmara Denizi’nde yaşamın sonu demektir" ifadeleri kullanıldı.

Finans 23-03-24 14:15

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı: ‘Dinleme cihazları bulduk’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

Haber 19-03-24 08:01

Putin rakiplerine fırsat vermedi! Rusya'dan ilk seçim sonuçları geldi

Rusya'nın Devlet Başkanlığı seçimiyle ilgili yeni açıklama geldi. Kesin olmayan ilk sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.

Haber 18-03-24 11:56

Bagajı olmayan uçuşa alınmayacak! THY 5 ülke için yeni koşulları duyurdu: İlk kez yurt dışına çıkanlar için Küba hayal oldu

Türk Hava Yolları 5 ülkeye uçuşlarla ilgili radikal bir karar aldı. Bu ülkeler için artık yalnızca pasaport ve vize yetmeyecek. Bu ülkelere yolcu kabulünde uygulanan ek kontroller uçuşa kabul sırasında da uygulanacak. Bu kontrolle arasında noter onaylı resmi davet yazısı, bagaj şartı, polis mülakatında uygun cevap verme gibi detaylar bulunuyor. İşte THY açıklaması ve Latin Amerika ülkelerine yolculuk etmeyi düşünenlere yönelik uyarılar...

Haber 15-03-24 09:51

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor! Sezon sonunda anlaşma sağlanamazsa Yunanistan'a imza atması kesin gibi...

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven henüz sözleşme imzalamadı. Bu durumdan hoşnut olmayan Muslera'nın yönetime mesaj yolladığı ve durumun kısa süre içinde çözülmemesi durumunda başka takımlarla görüşeceği aktarıldı. Muslera'nın hamlesinin ardından ilk gelişme Yunanistan cephesinden geldi. Panathinaikos ile şampiyonluğa koşan Fatih Terim, Muslera'nın olası ayrılığı durumunda yıldız oyuncuya resmi teklif yapacak.

Spor 14-03-24 07:56

Dünyada benzeri olmayan Galatasaray logosunu buldu! Şimdi ise satışa çıkardı...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan fanatik Galatasaraylı Serhan Karataş adlı vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.

Spor 05-03-24 14:07

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ilk resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi

Görüşmelerde, ikili ilişkiler tüm veçheleriyle gözden geçirilecek, işbirliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.

Yurthaber 19-02-24 07:30

WBC Boks Şampiyonluk gecesi ilk kez İstanbul'da düzenleniyor!

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye'de ilk resmi kemerini veriyor. 18 Şubat Pazar günü saat 19.00'da BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde düzenlenecek turnuvanın ayrıntıları belli oldu.

Spor 16-02-24 13:58

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçakla Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Erdoğan’ı havalimanında Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi törenle karşıladı.

Haber 14-02-24 14:59

Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kuruluna atama

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayında yer alan kararla Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Yurthaber 13-02-24 08:01

Resmi Gazete'de yayımlandı! Alper Gezeravcı Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı

Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu kapsamında görevini tamamlayan astronot Alper Gezeravcı, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Haber 13-02-24 00:52

Deniz Zeyrek'ten Hafize Gaye Erkan iddiası! Babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye konuşuyormuş

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Resmi Gazete'de ise 'görevden alındı' kararı yayınlanan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'la ilgili tartışmalar devam ediyor. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Partili bir yöneticinin kendisine, "Erkan'ın babası 'kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak' diye sağda solda konuşuyormuş" dediğini aktardı.

Finans 07-02-24 08:11

Optik illüzyon: Resimde gördüğünüz ilk şey karakter özelliklerinizi söylüyor

Kendi kişiliği hakkında bilinmeyenleri düşünen ve gizli özelliklerini çözmek isteyen kişiler optik illüzyon testlerinden yararlanabilir. Bu optik illüzyon resmi, bazen çevrenizdeki insanları rahatsız edebilecek kişilik özellikleriniz hakkında her şeyi bilmenize olanak sağlıyor. İşte karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Kadin 05-02-24 08:51

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyor

‘Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak, neden yatmadı’ sorusuna yanıt arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için dikkat çeken ipucu geldi. Meclis’ten 7 gün önce geçen emekliye ek zam kararı Cumhurbaşkanlığı masasında beklerken 15 gün detayı ortaya çıktı. İhtimaller arasında veto etme ve düzeltme seçenekleri de var! Peki emekliye zammı Resmi Gazete’de ne zaman yayımlanacak? İşte haberin detayları…

Finans 01-02-24 12:05

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş resmi başvuruyu yaptı, seçim hesapları karıştı! İstanbul'da dengeler değişiyor

Takvimler 31 Mart akşamını gösterdiğinde yerel seçim sonuçları takip edilirken gözler kuşkusuz ilk olarak İstanbul'un üzerinde olacak! Mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en büyük rakibi Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum. İYİ Parti'nin de adayı Buğra Kavuncu olmuştu. Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan ilk resmi adım geldi!

Haber 30-01-24 16:13

Sahte 15 Temmuz gazisinin maskesi düştü! Pavyon fotoğrafıyla gündemde olan Metin Kolca için açıklama geldi

Kendini "15 Temmuz gazisi" olarak tanıtırken foyası ortaya çıkan Metin Kolca hakkındaki iddialar çok konuşuldu. 15 Temmuz'un ilk dakikalarında Ankara'da olduğunu söyleyen Kolca'nın 15 Temmuz'a saatler kala Ankara'daki bir pavyondan paylaştığı fotoğraf dikkat çekmişti. Son olarak Kolca hakkında resmi açıklama da geldi.

Haber 30-01-24 15:44

Son Dakika: Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de! İmzalar atıldı, işte ilk sözleri...

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü, Çağlar Söyüncü transferini resmi olarak duyurdu. İki numaralı formayı giyecek olan Söyüncü, ilk röportajını da kulüp televizyonuna verdi. Söyüncü "Kulübümüzün de benim de hedeflerim; şampiyonluk ve kupalar kazanmak" diye konuştu.

Spor 29-01-24 13:29

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul'da! Dikkat çeken şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı. Atletico Madrid’e resmi ‘kiralama’ teklifi yapan Fenerbahçe, transferi tamamlamak için İspanyol ekibiyle el sıkıştı. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı yeni transferi Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi. Söyüncü ilk açıklamasında, ''İnşallah sezonu şampiyonlukla bitiririz.'' dedi.

Spor 27-01-24 07:42

1952'deki cinayet sonrası yasaklanmıştı! Suudi Arabistan’da 70 yıllık aradan sonra içki satışı başlıyor! Ancak sadece onlar alabilecek...

Suudi Arabistan’da 70 yıl aradan sonra ilk defa yasal içki satışı yapılacak. Resmi belgelere göre söz konusu içki satışı sadece diplomatlarla sınırlı. Gelen bilgilere göre Başkent Riyad’da büyükelçiliklerin bulunduğu bölgede açılacak ilk içki dükkanı, yalnızca Müslüman olmayan diplomatlara satış yapabilecek. Diplomatlar bugüne kadar yalnızca, diplomatik kurallar gereği Suudi yetkililerin açamadığı mühürlü kutularda ülkeye içki sokup içebiliyordu.

Haber 25-01-24 08:05

Dört gözle bekleniyordu! Altay Bayındır Manchester United formasıyla ilk maçına çıkıyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır henüz forma şansı bulamazken, başarılı eldivenin yeni takımında çıkacağı ilk resmi mücadele belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 16:06

İlber Ortaylı, İtalya Başbakanı Meloni ile görüşmesini anlattı! O sözleri gündem oldu... 'Afrikalı göçmenler' iddiasına resmi açıklama geldi

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basına kapalı görüştükten sonra İlber Ortaylı'yla Kapalı Çarşıyı gezmişti. Görüşmenin bilinmeyenlerini ilk kez açıklayan Ortaylı'nın 'çiğ et yiyenler, sokakta işeyenler, çıplak gezenler...' sözü sosyal medyada çok konuşuldu. Görüşmede Afrikalı göçmenlerin Türkiye'ye gönderilmek istendiğine dair konuşulduğu iddiasıyla ilgili ise resmi açıklama geldi.

Haber 23-01-24 10:25

Kapı kapı gezip kredi dağıtacak! KOSGEB, destek paketlerini KOBİ'lere tanıtacak: İlk işaret fişeği 13 Ocak’ta yakıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB, 2024'te 300 bin işletmeyi ziyaret ederek destek programları hakkında bilgi verecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, şu an 40 destek paketi bulunduğunu dile getirerek, bunları yalınlaştıracaklarını kaydetti. “Bunun da ilk işaret fişeği, 13 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi.

Finans 22-01-24 12:25

Türkiye Gezeravcı'yı konuşmaya devam ediyor! Sosyal medyada gündem olan o iddialar yalanlandı

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın 14 gün kalacağı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda sosyal medyadan kendisine yöneltilen soruları cevapladığı iddia edildi. Bir anda gündem olan haber sonrası yalanlama geldi. Türkiye Uzay Ajansı (TUA), Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın gerçek olmayan sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Öte yandan Gezeravcı'nın ilk görüşmesini bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haber 22-01-24 09:21

Uzun süren sakatlığı sonrası 315 gün sonra sahaya çıktı! Fenerbahçe'de Lincoln Henrique resitali... 1 gol 1 asist

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln Henrique, sakatlığını atlatmasının ardından bu sezon çıktığı ilk resmi maç olan Adanaspor karşılaşmasında 1 gol 1 asistle müthiş bir performans sergiledi. İşte detaylar...

Spor 17-01-24 22:26

Anneleri 2 kız kardeşi mutfakta ölü bulmuştu! Yetkili firmadan açıklama geldi 'Bilgimiz dışında doğal gaz kullanımına başlanmış'

Manisa'da evde doğal gaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenen 2 kız kardeşin ölümünde soruşturma sürüyor. Doğal gaz şirketi açıklamasında "İlk incelemeler sonucunda meskende doğal gaz kombisi bacasının yerinden oynatıldığı ve/veya yetkili olmayan kişilerce bağlantısının eksik yapıldığı, yeni taşınılan konutta tarafımıza bildirilmeden doğal gaz kullanımına başlandığı belirlenmiştir. Ayrıca ortama hava akışı sağlayan menfezin de kapatıldığı saptanmıştır" dedi.

Haber 13-01-24 15:26

Son dakika | Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a! Jonas Svensson transferi resmen açıklandı

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılan İsveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna kattığını açıkladı. Svensson, Beşiktaş'ta Ocak ayının ilk transferi oldu, resmi açıklama geldi. Oyuncunun sözleşme bilgileri ve alacağı ücret ise KAP açıklamasında yer almadı.

Spor 10-01-24 12:23

Statik projesi olmayan ve depremde yıkılan binanın mühendisinden Antakya'nın en iyi statikçisiyim savunması

Hatay'da, 6 Şubat'taki ilk depremde 6 katlı Ertaş Apartmanı'nın yıkılması sonucu 5 kişinin ölümüne neden oldukları gerekçesiyle tutuklanan inşaat mühendisi ile tutuksuz fenni mesul hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 05-01-24 12:01

Kar yağışı için tarih belli oldu! İstanbul için kar yağışı kapıda ancak… ‘Boğaz donacak, en soğuk günler’ iddiası doğru mu?

Kar yağışına dair haberler yeni yıla girilmesi ile birlikte beklentileri artırdı. Beklenen ilk resmi açıklamalar ise AKOM’dan ve Meteoroloji’den geldi. Buna göre, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı bildirildi ve kar yağışı için ilk tarih de verildi. Ancak uzmanlar kutuplardan gelmesi beklenen ilk soğuk hava dalgasının henüz tam nereyi ziyaret edeceğinin netleşmediğini belirtti. İşte kar yağışı haberleri ile ilgili son dakika bilgiler

Haber 05-01-24 08:02

1 Ocak 2024 resmi tatil mi, kamu kurumları kapalı mı olacak? 1 Ocak 2024 tarihinde okul, hastane, eczane, banka, kargo ve noterler...

Yılbaşı günü için plan yapan vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığı konusunda bilgi edinmek için internette sorgulama yapıyor. Yılbaşı gecesi yapılacak programların ardından yeni yılın ilk günü resmi kurumlara gitmek isteyen vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü kamu kurumlarının açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 1 Ocak 2024 Pazartesi resmi tatil mi? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:02