Resmi Sonuclar Haberleri

Üniversitede bölüm başkanı Interpol tarafından aranıyormuş! KKTC'de skandal: 'Yasaklı göçmen' ilan edildi

KKTC'deki Yakın Doğu Üniversitesi'nde bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman ile ilgili bir skandal ortaya çıktı. Al-Turjman'ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye teşebbüs” suçlarından arandığı, Resmi Gazete'deki metinde yer aldı.

Haber 2024-03-29 13:04:29

Barış Alper Yılmaz ’dalya’ demeye hazırlanıyor

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak.

Spor 2024-03-29 12:46:12

Karar Resmi Gazete'de: Bankaların önlem planlarıyla ilgili yeni gelişme

Sistemik olarak önemli bankalarca hazırlanacak önlem planlarına ilişkin yönetmelikte değişikliğe gidildi. Önlem planlarının gönderim zamanında tarih değişti.

Finans 2024-03-29 09:37:12

Galatasaray'dan resmi Icardi açıklaması geldi! ''Kendini idare edebiliyor ama...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir süredir sakatlığı devam eden Icardi'nin son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor 2024-03-28 20:56:52

Fenerbahçe'de Dusan Tadic defteri kapanıyor! Eski kulübünün başkanından resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dusan Tadic konusunda gelişmeler yaşanıyor. Lig sonunda takıma veda etmeye hazırlanan 35 yaşındaki oyuncu hakkında flaş bir transfer açıklaması geldi.

Spor 28-03-24 16:39

Muğla’da 6. ve 9. sınıflar için ikinci ortak sınavlar yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde resmi ve özel okullarda öğrenim gören 6 ve 9. sınıflar için uygulanan ortak sınavlar, Muğla’nın 13 ilçesinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Yurthaber 28-03-24 15:50

1 Nisan'da okullar tatil mi? 31 Mart'taki seçimlerin ertesi günü için beklenen haber... Milli Eğitim Bakanlığı, valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Trabzonspor’da Mislav Orsic sahalara dönüyor

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği fakat yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren Mislav Orsic, yeniden sahalara dönüyor. Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek.

Spor 28-03-24 12:15

31 Mart iptal edilirse, 2 Haziran'da tekrarlanacak! Seçim kararı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yeni seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 28-03-24 08:25

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 27-03-24 19:03

Muhasebecinin bir anlık dalgınlığı 1 milyon TL zararına neden oldu

Eskişehir’de bir anlık dalgınlık sonrası toplam 1 milyon TL değerindeki evraklarını kaybeden muhasebeci Filiz Şen, “1 milyona yakın zararım var. 1 ay meslek men cezası veriyorlar, 1 ay hapis kararı var. Eğer vicdanlıysanız ne olur geri getirin. Çünkü onlar resmi kayıtlar. Onlar onun işine yaramaz” dedi.

Yurthaber 27-03-24 11:02

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 00:39

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmara Denizi ile ilgili önemli karar! Tepki gecikmedi: “Marmara’nın sonunu getirebilir”

Marmara Denizi ile ilgili çok önemli bir karar alındı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na, Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölge için petrol arama ruhsatı verildi. Bu karara ilk tepki ise Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden geldi. Yapılan açıklamada "Olası bir petrol sızıntısı ise kapalı bir deniz olan ve Marmara Denizi’nde yaşamın sonu demektir" ifadeleri kullanıldı.

Finans 23-03-24 14:15

Tam 150 milyon lira... Hepsi Darphane'ye verilecek, gerekirse artırılacak! Hazine Bakanlığı Resmi Gazete'den duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne, döner sermaye faaliyetlerini yerine getirmesi amacıyla 150 milyon lira sermaye tahsis edildi.

Finans 22-03-24 09:41

Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na Kadir Özkaya’nın seçilmesine ilişkin AYM karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Kadir Özkaya’nın seçilmesine ilişkin AYM kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 22-03-24 01:11

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Kira gelir vergisi, vergi kanunları kapsamında ev ve ticari mülk gibi gayrimenkulleri kiraya vererek gelir kazananlar için devlet tarafından uygulanan bir vergi türüdür. Mülk sahibi kişiler için resmi kurumlara bildirim yapmak ve bununla birlikte vergi vermek oldukça önemlidir. Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Haber 21-03-24 23:48

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-24 23:41

Bireysel emeklilik kararı Resmi Gazete'de! Kısmi ödeme 1 Temmuz'da başlıyor: Şartlar belli oldu

Bireysel emeklilik için Resmi Gazete'den yeni bir karar alındı. Buna göre BES’te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz’da başlayacak. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

Finans 21-03-24 07:18
BES

Dışişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu! İspanyol Bakan Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İspanya Krallığı Dışişleri, AB ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares Bueno'nun 20- 21 Mart 2024 tarihlerinde Türkiye'ye gelerek resmi ziyaret gerçekleştireceği duyuruldu.

Haber 19-03-24 19:33

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni ifadeler ortaya çıktı! Parayı fazla göstermenin sakıncası olduğunu düşünmedim

Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştıran 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturmada yeni ifadeler ortaya çıktı. Satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, "Gerçekte taşınmazları 41 milyon TL bedelle satmış olsam da satış vaadi sözleşmesinde ve resmi olarak 24 milyon 360 bin TL göstermiş olmanın herhangi bir sakıncası olduğunu düşünmedim" dedi.

Haber 19-03-24 12:02

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı: ‘Dinleme cihazları bulduk’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

Haber 19-03-24 08:01

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 19-03-24 06:22

Seçim yasakları nelerdir? Seçim yasakları ne zaman başlar? Seçim günü yasakları

Belirli aralıklarla yapılan seçimlerde birtakım önemli yasaklar ortaya çıkmaktadır. Bu yasaklar Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenmektedir. YSK tarafından belirlenen bu yasaklar Resmi Gazete üzerinden de toplumla paylaşılmaktadır. Peki, seçim yasakları nelerdir ve seçim yasakları ne zaman başlar?

Haber 18-03-24 18:59

SON DAKİKA: Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları görüşmek üzere olağanüstü genel kurula gidiyor!

Son dakika... Trabzonspor karşılaşmasının son düdüğünün ardından yaşananlara dair Fenerbahçe resmi kanallarından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağan Üstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapılacağı duyuruldu.

Spor 18-03-24 18:30

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Trabzonspor Fenerbahçe derbisi sonrası resmi açıklaması!

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları sürerken TFF'den resmi açıklama geldi. İşte dtaylar...

Spor 18-03-24 00:49

TİP Hatay'da Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) resmi sosyal medya hesaplarında yayınladıkları mesajla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdikleri Gökhan Zan'dan desteklerini çektiklerini duyurdu. Zan, bu duyuru sonrası bağımsız adaylığıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Haber 17-03-24 22:39

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Galatasaray'dan şampiyonluk paylaşımı!

Deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray kritik mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrılırken son düdüğün çalmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'ın resmi hesabından bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 17-03-24 18:20

Elektrikte yeni dönem başladı, EPDK'dan kritik karar! Bundan sonra zorunlu olacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Elektrik piyasası katılımcılarının, mevcut teminat mektuplarını gelecek yıla kadar elektronik teminat mektubuna dönüştürmesi zorunlu hale geldi.

Finans 17-03-24 08:10

Bilinçaltı testi: Hangi resim daha kötü hissettirdi? Gerçek hislerini söylüyor

Bilinçaltımızın derinliklerinde yer alan duyguları anlamak bazen karmaşık olabilir, ancak bazı testler duygusal tepkilerimizi açığa çıkarabilir. Bu bilinçaltı testinde bulunan 4 resimden en kötü hissettiren resmi seçmeli altındaki açıklamasını okumalısınız.

Kadin 16-03-24 12:01

Son dakika: Kredi kartlarıyla ilgili yeni karar! Nakit avans çekim faizi yüzde 5'e yükseltildi

Son dakika: TCMB'nin Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, kredi kartıyla nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4,42'den yüzde 5'e yükseldi. Kredili mevduat hesabı faizi de yüzde 5 oldu. Tüzel kişi TL payı için aylık artış hedefi getirildi, gerçek kişi TL payı hedefleri de güncellendi.

Finans 16-03-24 00:18

Bagajı olmayan uçuşa alınmayacak! THY 5 ülke için yeni koşulları duyurdu: İlk kez yurt dışına çıkanlar için Küba hayal oldu

Türk Hava Yolları 5 ülkeye uçuşlarla ilgili radikal bir karar aldı. Bu ülkeler için artık yalnızca pasaport ve vize yetmeyecek. Bu ülkelere yolcu kabulünde uygulanan ek kontroller uçuşa kabul sırasında da uygulanacak. Bu kontrolle arasında noter onaylı resmi davet yazısı, bagaj şartı, polis mülakatında uygun cevap verme gibi detaylar bulunuyor. İşte THY açıklaması ve Latin Amerika ülkelerine yolculuk etmeyi düşünenlere yönelik uyarılar...

Haber 15-03-24 09:51

İsrail ordusu yardım bekleyen Filistinlileri hedef aldı!

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin doğusunda yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak onlarca kişiyi öldürdüğünü ve yaraladığını açıkladı.

Haber 15-03-24 01:23

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn isim vermeden Fenerbahçe'ye göndermede bulundu!

Geldiği günden bu yana performansıyla fırtına gibi esen Derrick Köhn, Galatasaray'ın resmi YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda ezeli rakip Fenerbahçe'ye isim vermeden göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-03-24 17:03

Bakanlardan Irak'a kritik ziyaret: MSB'den terörle mücadelede kararlılık mesajı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta basın toplantısı düzenledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Aktürk, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Aktürk ayrıca Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Haber 14-03-24 12:25

Fatih Terim, Galatasaray'ın efsane yıldızını alıyor! Sezon sonunda anlaşma sağlanamazsa Yunanistan'a imza atması kesin gibi...

Galatasaray'da Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamışken Uruguaylı eldiven henüz sözleşme imzalamadı. Bu durumdan hoşnut olmayan Muslera'nın yönetime mesaj yolladığı ve durumun kısa süre içinde çözülmemesi durumunda başka takımlarla görüşeceği aktarıldı. Muslera'nın hamlesinin ardından ilk gelişme Yunanistan cephesinden geldi. Panathinaikos ile şampiyonluğa koşan Fatih Terim, Muslera'nın olası ayrılığı durumunda yıldız oyuncuya resmi teklif yapacak.

Spor 14-03-24 07:56

Ticaret Bakanlığı 'bana soracaksınız' dedi! Ekmek ve simit fiyatları için yeni karar: Resmi Gazete'den duyuruldu

Ekmek ve simit fiyatları için bugün Resmi Gazete'den tüm herkesi ilgilendiren bir karar alındı. Buna göre ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde, Ticaret Bakanlığı'ndan olumlu görüş alınması koşulu getirildi.

Finans 14-03-24 07:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akbelen kararı! Yürürlükten kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akbelen’deki 190 parselde madene izin veren kararı yürürlükten kaldırdı. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yayımladı.

Haber 14-03-24 00:23

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Pi sayısından döviz ve Bitcoin'e, kağıt paradan madeni paraya... Meclis'e geldi!

TBMM Dilekçe Komisyonu'na birbirinden ilginç dilekçeler gelmeye devam ediyor. Kağıt ve metal paranın kaldırılmasını isteyen de var, Bitcoin'in resmi para birimi sayılmasını isteyenler de. Meclis'e gelen dilekçelerden en ilginci de Pi sayısıyla ilgili...

Finans 13-03-24 14:44

GSS, Bağkur borçluları dikkat: SGK uzmanından gündem olacak prim kulisi! Yüzde 3'e dikkat çekti, yapılandırma mı geliyor?

Prim borçlularını ilgilendiren karar dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre SGK prim ve diğer alacakları için gecikme faizi yükseltildi. SGK uzmanından özellikle Bağkurluları etkileyecek kulis bilgisi geldi. Yapılandırma mı geliyor?

Finans 13-03-24 09:41

Bunu bir daha başarmak neredeyse imkansız! Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'e giden Jorge Jesus 28 resmi maçını da kazanarak dünya rekoru kırdı

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamaması üzerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'in yolunu tutan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus yeni takımında tarihi başarılara imza atıyor. Tecrübeli çalıştırıcı Arabistan ekibinde 28 resmi maçını da kazanırken kırılması zor bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:25

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye erken transfer çalımı! Roma'nın yıldızı El Shaarawy bonservisiyle geliyor... Yapılacak teklif belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezon sonu yaklaşırken yeni sezon için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar için erkenden kolları sıvayan ekiplerden Galatasaray da sürpriz bir ismi listesine aldı. Sarı-Kırmızlılar sezon başında Fenerbahçe'nin istediği yıldız oyuncu Stephan El Shaarawy için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 11:41

Emeklilere seyyanen zam için SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan çarpıcı açıklama: Anketleri işaret etti: Her an...

Emeklilerin seyyanen zam beklentisi gündemdeki yerini koruyor. Emekli maaşlarına ve ikramiyeye verilen zam emeklileri mutlu etmedi. Bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılması kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından emeklilerin gözü seyyanen zamma çevrildi. Hükümet yetkililerin açıklamaları merakla takip edilirken seçim öncesi seyyanen zam gelmesi ihtimali ne?

Finans 12-03-24 10:01

Prim borçluları dikkat! SGK alacakları için gecikme cezası belli oldu

Borçluların ilgilendiren karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre, SGK prim ve diğer alacakları için gecikme cezası yüzde 3 olarak uygulanacak.

Finans 12-03-24 09:21

Emekli bayram ikramiyesi için karar! 4 bin 5 bin TL olacak diye beklerken Resmi Gazete'de yayımlandı: Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Emekli maaşı zammı ve emekliye ek zam düzenlemelerinin ardından bayram ikramiyesi de yükseltilmişti. Bu yıl emekli ikramiyesi yüzde 50’lik zamlı ödenecek. Peki 2024 emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 12-03-24 07:19

Balon balığı avlayanlara tane başı 25 TL ödeme yapılacak! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

İstilacı bir tür olarak denizlerimizde tehlike saçan balon balığıyla ilgili yeni bir karar alındı. Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL, diğer türlerini avlayanlara da 10 TL destek ödemesi yapılacak.

Finans 12-03-24 07:15

Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL destek ödemesi yapılacak

Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 12-03-24 07:14

Bursa’daki Türkiye Şeker Fabrikasına ait taşınmaz 58 milyon 500 bin lira bedelle satıldı

Bursa’nın Karacabey ilçesindeki mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz ile üzerinde yer alan yapıların 58 milyon 500 bin lira bedelle satılmasına ilişkin Özelleştirme Dairesi Başkanlığı ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 12-03-24 07:13