Restoran Haberleri

8 kişilik aile restoranda menünün en pahalı yemeklerini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtı! Sosyal medyadan böyle ifşalandılar: En eski taktik

Galler'de yeni açılan Sicilya 8 kişilik bir aileden oluşan müşterilerinin menüdeki en pahalı yemekleri yedikten sonra hesabı ödemeden kaçması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olayı ailenin güvenlik kamerasına takılan görüntüleriyle sosyal medyadan paylaşan restorana destek mesajları yağdı.

Trend 23-04-2024 08:37

Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak boykot çıkışı! 364 gün kazıklanmaya razı gelip...'

Gazeteci Fatih Altaylı, restoran ve kafelerde fahiş fiyatlara karşı hafta sonu düzenlenen boykota ilişkin olarak çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Altaylı boykotun etkili ve gerekli bir silah olduğunu söyledi. Altaylı, "Hak edene, her gün kullanılması gerekir." değerlendirmesini yaptı.

Finans 21-04-2024 11:11

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 19-04-2024 10:14

Maltepe'de restoranda çıkan yangın söndürüldü

Maltepe'de bir restoranda başladıktan sonra 3 katlı binaya ve park halindeki otomobile sirayet eden yangın söndürüldü.

Yurthaber 18-04-2024 08:21

1 Ocak'ta yürürlüğe girmişti! Restoran ve kafelerde denetim! Uymayanlara para cezası uygulanacak

Ticaret Bakanlığı ekiplerinden restoran ve kafelere fiyat etiketi denetimi yapıldı. 1 Ocak'ta yürürlüğe giren uygulamaya uymayanlara da idari para cezası kesiliyor.

Finans 17-04-2024 12:22

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-2024 08:35

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 07-04-2024 22:59

Restoran ve kafelerde yeni dönemin ardından Ticaret Bakanlığı'ndan 81 ile talimat gitti! Artık...

Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde alınan servis ücretlerini denetlediklerini duyurdu. Bakanlık söz konusu denetlemeler için 81 ile talimat yazısının gittiğini belirtti. Denetimlerde 384 ürün için toplamda 834 bin 48 lira idari para cezası uygulandı.

Finans 07-04-2024 09:45

İstanbul'da restoranlarda müşterilerin paralarını çalan şüpheli tutuklandı

İstanbul'da restoranlarda müşterilerin paralarını çalarak hırsızlık yaptığı belirlenen yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 25-03-2024 09:51

İftarda sarayda gibi hissettiriyor, deniz ziyafeti eşlik ediyor! İstanbul'da restoranda oruç açmak isteyenleri şaşırtan fiyatlar

Dün itibarıyla ilk kez ramazan sofraları kuruldu, ilk iftarlar yapıldı. Kimileri orucunu evde açarken kimileriyse dışarda restoranlarda açmayı tercih etti. Peki ramazanda İstanbul'da bir restoranda iftar yapmanın maliyeti ne kadar, sofrada neler bulunuyor? Saray şıklığı ve deniz ziyafeti eşliğinde iftar yapmak isterseniz kabarık bir faturayı gözden çıkarmanız gerekiyor. En uygun menü fiyatları ise 500 TL'den başlıyor.

Finans 12-03-2024 08:49

Restoranlarda yeni dönem başladı: Yemek menüleri değişti! Patlıcan kebabı da yarı fiyatına düştü

Gıda enflasyonu restoranları da vurunca yemek menülerinde yeni uygulamalar hayata geçirildi. Müşteri kaybını telafi etmek adına menülerde ve yemeklerde değişikliğe gidildi. Artık kebap gibi bir yemek yarı fiyatına satılabiliyor ancak haliyle porsiyonlar da düştü.

Finans 25-02-2024 08:45

Restoranda 988 liralık hesaba 308 bin lira bahşiş bıraktı! Sebebini öğrenen tüm garsonlar ağladı

Restoranda bahşiş bırakmak Türkiye'de çok yaygın bir alışkanlık olmasa da bazı müşteriler garsonların hizmetinden memnun kaldıklarında bunu yapabiliyor. Bu alışkanlık ABD'de çok yaygın ancak elbette bahşişler de belirli oranlarda oluyor. Fakat Michigan eyaletinde bir müşterinin restoranda bıraktığı bahşiş herkesi çok şaşırttı ve gözyaşlarına boğdu. Hesap yaklaşık 32 dolar yani 988 lira gelmişti ancak müşteri 10 bin dolar yani 308 bin lira bahşiş bıraktı. Nedeni ise herkesi hüzne boğdu.

Kadin 19-02-2024 16:00

Sosyal medyada gündem olan balık restoranı adisyonu! Fiyatları gören inanamadı: Nasıl olabilir?

Sarıyer'deki meşhur bir balık restoranına ait olduğu iddia edilen 27 bin 100 TL'lik adisyon görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 27 bin 100 TL'lik adisyonun görüntüsünü gören bazı sosyal medya kullanıcıları şaşkınlığını gizleyemedi. Bir Ekşi Sözlük yazarı ise adisyon görüntüsü ile ilgili "Bir balık nasıl 15 bin lira olabilir?" şeklinde yorum yaptı.

Finans 16-02-2024 10:46

Aydın'da restorandaki patlamayla ilgili 2 tutuklu sanıktan biri tahliye edildi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen, 8 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı tüp patlamasına ilişkin davada tutuklu yargılanan 2 sanıktan biri tahliye edildi.

Yurthaber 15-02-2024 08:11

Konya'da öfkeli müşteri iş makinesiyle restoran ve büfeyi yıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, alkol aldığı restoran çalışanlarına sinirlenen operatör, iş makinesiyle restoran ve önündeki büfe ile çardağı yıktığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Yurthaber 18-01-2024 15:56

Restoranda hesap kavgası! Silahlar çekildi, 4 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir restoranda iddiaya göre hesap anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralanan 4 kişi ilk müdahaleleri sonrası çevre hastanelere sevk edilirken, polisin olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattığı öğrenildi.

Haber 14-01-2024 10:11

İzmir'de çıkan yangında bir restoran kullanılmaz hale geldi

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir restoranda çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 22-11-2023 09:34

Hayalini kurduğu restoranı için beğendiği yerde bir engel ile karşılaştı! Bu çözümü buldu

Artvin’in Arhavi ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Selahattin Alkan hayalini kurduğu restoranı için arazisinde bulunan ağaçları kesmeye kıyamadı. Hal böyle olunca görenlerin dikkatini çeken bir çözüm bulundu. Alkan, o çözümü “Deniz ve doğa manzarasının bir araya getiren bir mekan yapma hayalim vardı. Arazi bulmak için arayış içindeydik. Burasını beğendik fakat burası projemize cevap vermiyordu. Ağaçlar engel oluyordu. Biz de ağaçları kesmeye kıyamadık." diyerek anlattı.

Haber 10-11-2023 13:04

Tabak tabak yemek yedi! Hesabı ödememek için kendi saçını kopartıp tabağa koydu... Tabağımdan saç çıktı diyerek isyan etti

İngiltere'nin Blackburn bölgesindeki bir restoranda yaşanan olay sosyal medyanın gündemine yerleşti. İşletme sahibi 32 yaşındaki Tom Croft, bir müşterisinin tabak tabak yemek yedikten sonra tabağından saç çıktığını iddia ederek ortalığı birbirine katması üzerine güvenlik kameralarını incelediğinde gerçeğin çok farklı olduğunu öğrendi. Müşteriden yemekler için para alınmazken tabaktaki saçın müşteriye ait olduğu ortaya çıktı.

Trend 09-11-2023 13:46

Adana'daki silahlı saldırıda yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti

Adana'da 9 Ekim'de bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 16-10-2023 15:21

Binlerce lira değerinde ıstakoz sipariş etti! Bir anda ayağa kalkıp canlı ıstakozu denize geri bıraktı... Restorandakiler şaşkınlıkla izledi

İtalya'daki bir deniz ürünleri restoranında ilginç anlar yaşandı. Eşiyle birlikte yemek yemek için gelen kadın sipariş ettiği ıstakozu önce görmek istedi. Ardından ise hayvanı denize geri bırakarak restorandakileri şaşkına çevirdi. O anlar sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 20-09-2023 14:13

Restoranda müşterilere tinerli saldırı! Korku dolu anlar kamerada

Beşiktaş’ta bir kişi, restoranda yemek yiyen müşterileri para isteyerek rahatsız etti. Restoran çalışanlarının müdahale ettiği şahıs, restorandan uzaklaştırıldığı esnada müşterilere tiner attı. Olayda yaralanan olmazken, kaçmaya çalışan şüpheli, yakalanıp polise teslim edildi. Korku dolu saldırı anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 18-09-2023 09:59

Tatilde yemeklerini bedavaya getirmek için plan yaptılar! Üç restoranda hiç hesap ödemediler

Yunanistan’ın Girit Adası’nda tatil yapan bir İngiliz çift ödeme yapmadan birçok restoranda yemek yemekle suçlanıyor. Adada tepki çeken olayın üzerine polisler ismi açıklanmayan İngiliz çifti aramaya başladı.

Trend 05-09-2023 11:09

Ankara'daki o kafe ve restoranlarda hijyen koşulları hiçe sayıldı! Kullanma tarihi geçmiş ürünler kullanan işletmelere ceza yağdı

Başkentte faaliyet gösteren ve kullanım tarihi geçmiş ürünler tespit edilen, ayrıca hijyen koşullarına uymadığı belirlenen çok sayıda işletmeye ceza yağdı.

Haber 04-09-2023 15:56

Yedi içti! İşler hesabı ödemeye gelince öyle bir şey yaptı ki... Saçını kopartıp yemeğin içine attı

Çin’in Taizhou kentinde ismi açıklanmayan bir müşteri tabak tabak yemek yemesine rağmen restoranın hijyenik koşullarının kötü olduğunu söyleyerek hesabı ödemek istemedi. Ancak Çinli restoran sahibi güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde kıl çıktığı söylenen yemeğe kadının kendi saçını kopartarak koyduğunu fark etti.

Trend 23-08-2023 13:29

Talimat verildi! Türkiye'nin tamamında eş zamanlı denetim: Lokanta, restoran, kafe, otel...

Tarım ve Orman Bakanlığı gıda denetimi için düğmeye bastı. Bakan İbrahim Yumaklı'nın talimatıyla 81 ile yazı gönderildi. 3 hafta boyunca lokanta, restoran, kafe, otel gibi toplu tüketim yerlerinde eş zamanlı denetimler yapılacak ve numunelerin şartlara uygun çıkmaması halinde yaptırımlar uygulanacak. "En iyi denetleyici, tüketicidir" diyen Bakan Yumaklı ayrıca, "Vatandaşlarımızdan karşılaştıkları olumsuz durumları Alo 174 Gıda Hattı’mıza bildirmelerini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 21-08-2023 16:22

LGBT'lere özel tuvalet iddiası gündem oldu! Görüntüler sonrası AVM'deki restorandan açıklama geldi: Yanlış anlaşılma...

İstanbul'daki bir AVM'de çekilen görüntüler tartışma yarattı. Bir restoranda LGBT'lere özel tuvalet yapıldığı iddia edildi. Kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Konuyla ilgili ise restorandan açıklama geldi.

Haber 09-06-2023 13:58

Hiçbir şey yokmuş gibi yemeğini yedi! İşler hesabı ödemeye gelince kontrolden çıktı... Tuvalette sabunla duş aldı, yetmedi restorandan kaçtı

Tayland'da bir barbekü restoranında yemek yiyen bir kadın hesabı ödememek için ilginç yollara başvurdu. Hiçbir şey yokmuş gibi sipariş ettiği yemeği yiyen kadın hesabı ödememek için deli numarası yaptı. Restoranın tuvaletine giderek duş alan kadın sonunda ise koşarak mekandan uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi.

Trend 09-06-2023 08:45

İzmir Karşıyaka'da restoranda korkutan yangın!

İzmir'in en işlek yerlerinden biri olan Karşıyaka Çarşısı'ndaki iki katlı bir restoranda yangın çıktı. Restorandaki müşteriler tahliye edilirken, dış cephedeki klimadan başladığı belirlenen yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

Haber 18-05-2023 18:35

SEÇİM GÜNÜ AVM'LER AÇIK MI? Bugün AVM’ler, kafeler, sinemalar açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs 2023 seçim günü çalışma saatleri!

Seçim günü AVM'lerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu oy verme işlemini gerçekleştiren vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette kafeler, restoranlar ve sinemalar için araştırma yapıyor. Peki, seçim günüm AVM'ler açık mı? Bugün AVM’ler, kafeler, sinemalar açık mı, kapalı mı? İşte 14 Mayıs 2023 seçim günü çalışma saatleri...

Haber 14-05-2023 12:33

Lüks restoranda 1200, esnaf lokantasında 250... Bu sene Ramazan cep yakacak

Ramazan'a sayılı günler kala restoranlarda iftar menüleri hazırlanmaya başlandı. Bu seneki menüler cep yakıyor. Enflasyonun etkilediği menüler lüks restoranda kişi başı 1200, esnaf lokantasında 250 TL'yi buluyor.

Finans 18-03-2023 08:39

Restoranda 'hesap' cinayeti! Kendini böyle savundu: 'Emanetleri getirin, sizi buraya gömeceğiz dediler'

Burdur'un Bucak ilçesinde restoran sahibinin oğlu Aliihsan Tolunay Yılmaz, hesap tartışmasında Esat Kani'yi (30) öldürüp, 2 arkadaşını da yaraladı. Yılmaz, ilk duruşmadaki savunmasında, "Arabalara doğru giden birisi, 'Emanetleri getirin, sizi buraya gömeceğiz, öldüreceğiz' dedi. Ana avrat küfrettiler. Bunun üzerine iş yerindeki av tüfeğini alıp, hedef gözetmeksizin yere doğru birkaç el ateş ettim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 28-02-2023 16:22

Kadıköy'de hareketli anlar! Lüks otomobil restorana girdi...

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks otomobil, bir araca çarptıktan sonra restorana girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken restoranda kimsenin olmaması ise faciayı önledi. 

Haber 14-02-2023 18:43

Şile’de sahile vuran deniz mayını patladı! Korku dolu anlar kamerada

Şile’de serbest kalan deniz mayını sahile vurarak patladı. Patlama sonrası ölen ya da yaralanan olmazken, sahildeki bir restoranın camları patladı. Patlama anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte korkutan olayın detayları...

Haber 14-02-2023 16:23

Restoranda palalı dehşet! Korku dolu anlar kamerada

Avcılar'daki bir restoranda dehşete düşüren bir olay yaşandı. Diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı. Zanlılar kaçarken, "Bize kimse karışamaz. Bize kimse kafa tutamaz. Kafa tutana gerekeni yaparız" diye bağırdı. Korku dolu o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar!

Haber 19-01-2023 10:45

Ağzınıza bile sürmeyin! İçindeki bakteriler tuvaletten çok daha fazla

Sevdiğimiz kişilerle oturduğumuz kafelerde çok sayıda hazır yiyecek ve içecek tüketiyoruz. Dışarıda yediğimiz ve içtiğimiz birçok gıda sağlığımızı tehlikeye atıyor. Yapılan araştırmalarda dışarıda sık sık tükettiğimiz bir içeceğin içerisindeki bakterilerin tuvaletten bile fazla olduğu öğrenildi.

Haber 13-01-2023 17:29

Restoran çıkışında tekme tokat dayak! Korku dolu anlar kamerada

Konya'da D.Ö. adlı kadın, birlikte yemek yediği arkadaşı Y.Ç. tarafından, restoranın çıkışında tekme tokat dövüldü. Restoran görevlilerinin engel olmaya çalıştığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. D.Ö. ile Y. Ç.'nin, birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Haber 08-01-2023 15:11

Restorandaki patlamada 8 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı... İfadeler ortaya çıktı! 'Yardım et, yemeğin benden'

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda 8 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin tutuklanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Tüp gaz firmasının çalışanı Mustafa Görkem Balkık (20), tüpün kafasını açmak isterken gaz sesiyle birlikte alev aldığını söyledi. Hasan Pehlivan (41) da Balkık'ın yemek ısmarlayacağını söyleyerek yardım etmesi için kendisini çağırdığını belirtti. Tüp gaz firmasının sahibi Ali Barak ile restoran sahibi Leyla Yılmaz ise suçlamaları kabul etmedi.

Haber 05-01-2023 16:25

Aydın'da restorandaki patlamayla ilgili tutuklananların ifadesi ortaya çıktı

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir restoranda meydana gelen ve 8 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin tutuklanan şüpheliler, olayda kusurları olduğu yönündeki suçlamaları kabul etmedi.

Yurthaber 05-01-2023 13:29

Aydın'daki restoran patlamasında 7 kişi hayatını kaybetti! Kahreden anlar: Son görüntüleri ortaya çıktı, çaresizce sağa sola doğru koşturdu

Aydın'da dün bir restoranın mutfak bölümünde tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin kimlikleri de belli oldu. Patlamada hayatını kaybeden Emine Düztepe ve kızı İrem Düztepe'nin ise yaşadıkları Aydın'ın Kuyucak ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nden 1 hafta önce Nazilli'ye taşındıkları öğrenildi. Öte yandan restoranın 2'nci katında kucağında 4 yaşındaki kızı Cansu Karaboğa ile alevlerin arasında kalan Neslihan Karaboğa'nın son görüntüsü yürekleri dağladı.

Haber 31-12-2022 11:58

Hesapta sürpriz yaşatanlar yandı! Kimse bilmiyor ama fiyat saklayan restorana ceza var

Fiyat listesini görünür bir yere koymayan restoran sahipleri için kötü haber. Kimsenin haberi yok ama yönetmeliğe göre işletmeler herkesin görebileceği bir yere fiyat listesi asmak zorunda. Öyle ki fiyat listesi görünür bir yerde olmayan restoranlara şikayet halinde para cezası kesiliyor.

Finans 26-12-2022 22:36

Bebek’te çöken iskele ile ilgili ortaya çıkan şok gerçek! Mühürlenen yeri açmışlar…

İstanbul Bebek’te dün akşam bir restoranda iskele denize çöktü ve iskele üzerinde bulunan insanlar denize düştü. Olayda 4 kişi yaralandı. Bebek’te çöken iskele ile ilgili ise şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Belediye ekiplerinin, tadilat sırasında yapıda iki kez aykırılık tespit ettiği ve restoranın mühürlendiği öğrenildi. Tescilli olan yapıda, aykırılığın restoran yetkilileri tarafından giderileceği söylenmesine rağmen mührün bozularak aykırı uygulamaya devam edildiği belirtildi.

Haber 24-12-2022 09:35

Bebek'te restoranın balkonu çöktü! 4 yaralı var

Bu akşam 21.00 sularında Bebek'te bulunan bir restoranın balkonu çöktü. Misafirler balkondan denize düştü. Yaralıların olduğu olayda can kaybının olmadığı belirtildi. Yaşanan kaza sonrasında çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye olay yerine sevk edildi. İşte Bebek'te balkonu çöken restoran kazasıyla ilgili detaylar...

Haber 23-12-2022 22:25

Son dakika... Bebek'te panik anları! Restoranın olduğu iskele çöktü, müşteriler denize düştü

Son dakika haberi... İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek semtindeki Arnavutköy Caddesi'nde bir restoranın olduğu iskele çöktü. Olay sonrası çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yaşanan olayda 4 vatandaşın yaralandığı bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-12-2022 21:17

Galatasaray sonrası takım bulamadı, yeni işi herkesi şaşırttı! Fatih Öztürk'ten sürpriz hamle...

Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olduğu 2020 yılından bu yana sadece 13 maça çıkan ve geçtiğimiz sezonun sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte sarı - kırmızılı takımdan ayrılan Fatih Öztürk'ün yeni adresi merak ediliyordu. Galatasaray ile bir Türkiye Kupası ve bir Türkiye Süper Kupa sevinci yaşayan tecrübeli kalecinin yeni mesleği belli oldu. Öztürk, 'Makara's' adında bir restoran açtı.

Spor 30-11-2022 19:54

Adana'da müşterisini pompalı tüfekle öldüren işletme sahibi tutuklandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde müşterisini pompalı tüfekle öldüren restoran sahibi tutuklandı.

Yurthaber 30-11-2022 07:29

Nefes borusuna yemek kaçan kadını, restoran sahibinin Heimlich manevrası kurtardı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoran sahibinin, nefes borusuna yemek kaçan kadına Heimlich manevrasıyla müdahale etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 24-11-2022 15:11

Mersin'de istek şarkı tartışmasıyla çıktığı iddia edilen kavga kamerada

Mersin'de "istek şarkı" tartışmasıyla çıktığı iddia edilen kavga kamerada

Yurthaber 18-10-2022 14:45

Restoran savaş alanına döndü! İstek şarkı yapan müşteriyi dövüp kafasında sandalye kırdılar

Mersin'in Tarsus ilçesinde canlı müzik yapan bir restorana giden müşteri, şarkı isteğinde bulundu. Müzisyen ise söylemeyeceğini belirtti. Daha sonra ikili arasındaki tartışma büyüyünce çalışanlar da katıldı. İstek şarkı yapan müşteriyi feci şekilde döven grup, kafasında sandalye de kırdı.

Haber 18-10-2022 11:22