Ricky Hatton Haberleri

Buzda Dans'ın açılışında şoke eden an! Ricky Hatton Stephen Mulhern'e yumruk atınca...

Holly Willoughby ile birlikte ilk kez sunuculuk yapan Stephen Mulhern, Buzda Dans'a damga vurdu. Ancak eski boksör ve gösteri yarışmacısı Ricky Hatton'un Stephen Mulhern'e yumruk atması sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-01-15 08:05:12

Ricky Martin çıplak güneşlenirken paylaştı! Boşanma yaramadı

Ünlü Latin şarkıcı Ricky Martin ve Jwan Yosef 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Boşanma haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı son olarak çıplak güneşlendiği anları paylaşınca olay oldu.

Magazin 2023-09-17 13:11:07

Latin popun kralı Ricky Martin depreme kayıtsız kalamadı! Görüntüler yüreğimi parçalıyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ünlü isimler depremzedelere sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısında bulunmaya başladı. Depreme kayıtsız kalamayan dünyaca ünlü isimler arasına Ricky Martin de katıldı.UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak da görev yapan Martin takipçilerini bağış kampanyasına davet etti.

Magazin 2023-02-14 11:29:12

Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Karadeniz'in Ricky Martin'i Davut Güloğlu'nun son hali!

Davut Güloğlu, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini yorumladı. Ünlü şarkıcı Karadeniz'in Ricky Martin'i olarak lanse edilmiş ve çıkış yaptığı Nurcanım şarkısı sonrası 2000'li yıllara damga vurmuştu. Peki, Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Davut Güloğlu'nun son hali...

Magazin 2022-12-07 09:02:43

The Office dizisi 'El Mektep' adıyla Suudi Arabistan'a uyarlandı! Afişi sosyal medyada yayınlandı

Ricky Gervais ile Stephan Merchant’ın yaratıcısı olduğu kült komedi dizisi The Office'in Arapça uyarlaması geliyor. MBC Stüdyoları, BBC ile yapılan anlaşma sonrası diziyi Suudi Arabistan için 'El Mektep' adıyla çekiyor. BAFTA ve Altın Küre ödüllü İngiliz komedi dizisi The Office'in uyarlaması olan yapımdan bir poster de yayınlandı. Dizinin yayınlanan afişi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-10-22 22:31

After Life'ın yıldızı ünlü komedyen Ricky Gervais'in suikast korkusu! Salman Rüşdi'ye saldırının ardından harekete geçti

Ülkemizde After Life dizi ile büyün şöhret kazanan ünlü komedyan Ricky Gervais, Sir Salman Rüşdi'nin bıçaklanmasının ardından, sahnede kimsenin ona ulaşamayacağından emin olmak için özel güvenlik ekibini güçlendirdi.

Magazin 21-08-22 10:26

Her satırı korkunç! Erkek arkadaşının üzerine benzin döktü, ateşe vererek derisini eritti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Breana Johnson, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Ricky Doyle'un üzerine benzin döktü. Tartıştıkları sırada benzin istasyonunda olan ikiliden Johnson, sevgilisini ateşe vererek derisinin erimesini izledi. Gözaltına alınan kadın hakkındaki suçlamaları reddetti.

Trend 06-08-22 15:09

Yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia ediliyordu! Ricky Martin davayı kazanıp temize çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'nin yeğenini taciz ettiği ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. Gündeme bomba gibi düşen bu suçlamada Martin davayı kazandı. Ünlü şarkıcı “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı" dedi.

Magazin 22-07-22 15:09

Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli?

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı. Ensest ilişki ile suçlanan ünlü sanatçının eğer suçlu bulunursa 50 yıl hapis cezası alabileceği öğrenildi. Peki Ricky Martin kimdir, hapse mi giriyor? Ensest ilişki ile suçlanan Ricky Martin kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-07-22 19:57

Ricky Martin’e yeğeninden ‘ensest’ suçlaması! İddialar mide bulandırdı

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in başı belada. Gösteri dünyasının yıllara meydan okuyan şarkıcısı hakkında dudak uçuklatan iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların bu kadar gündeme gelmesinin nedeni ise yeğeni tarafından ortaya atılması. Eğer ünlü şarkıcı suçlu bulunursa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir!

Magazin 16-07-22 14:54

50 yaşındaki Ricky Martin mini şortuyla kaslarını ortaya çıkardı

Festival kapsamında Cannes'ta olan ünlü müzisyen ve oyuncu Ricky Martin, kaldığı otelde güneşin keyfini çıkardı. Mini şortuyla görüntülenen Martin, kaslı vücuduyla hayran bıraktı.

Magazin 25-05-22 09:42

Grammy Ödüllü şarkıcı Ricky Martin, yeni projesini açıkladı! Diziyle geri geliyor

50 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Latin şarkıcı Ricky Martin’in hayranlarını sevindirecek projesi belli oldu. Grammy Ödüllü sanatçı, Apple TV Plus’ta gösterime girecek olan komedi türündeki “Mrs. American Pie” dizisinde rol alacak.

Trend 24-05-22 17:30

Ricky Gervais: Oscar'ı bir şartla parasız da sunabilirim

2022 Oscar Ödülleri'nin üç yıl aranın ardından ilk kez sunuculu olacağı açıklansa da o sunucunun kim olacağı henüz belli değil. Yıllardır üst üste reytinglerde hüsrana uğrayan Oscar töreni için Ricky Gervais seçeneği öne çıkarken, ünlü komedyenin Oscar'ı sadece bir şartla parasız bile sunması söz konusu.

Magazin 26-01-22 10:33

Ricky Martin’e benzemek için onlarca estetik ameliyat yaptırdı! “Bir sorunum var” diyerek itiraf etti

Francisco Mariano Javier Ibanez isimli bir adam obezite ile savaştıktan sonra bir dönemin popüler sanatçısı Ricky Martin’e benzemek için sayısız estetik operasyon geçirdi. 30’u aşkın estetik operasyonun sonrasında bağımlı olduğunu dile getiren Ibanez, ameliyat olmadan duramadığını itiraf etti.

Trend 27-12-21 15:52

Ricky Gervais'den After Life müjdesi! Söz veriyorum...

Netflix dizisi "After Life"ın üçüncü sezonu ne zaman merak ediliyordu. Ricky Gervais After Life'ın üçüncü sezonunun yakında yayınlanacağını açıkladı.

Magazin 22-11-21 15:40

Kiloları hayatını mahvetti! Dünyanın en şişman adamının yaşamı bir kez daha gündem oldu

Dünyanın en şişman adamı olarak tarihe geçen Ricky Naputi, 400 kilo olarak son 7 yılını kendi başına yürümeyerek ve sürekli yatarak geçirdi. Naputi’nin bu zor zamanlarında imdadına eşi yetişti ve her anlamda ona destek oldu. 39 yaşında fazla kiloları nedeniyle vefat eden Naputi’nin hayatı bir belgesele konu oldu.

Trend 19-10-21 15:58

Ricky Martin'den estetik iddialarına yanıt

Ünlü şarkıcı Ricky Martin, estetik yaptırdığı yönünde çıkan haberlere çektiği bir video ile yanıt verdi. Yüzüne herhangi bir işlem yaptırmadığını söyleyen Martin, "Dolgu da botoks da yok!" dedi.

Magazin 04-10-21 11:01

Operasyonla Kurtarılan Ayıları Ünlüler Evlat Edindi

Oyuncular Ricky Gervais ve Dame Judi Dench ile Guns N' Roses'ın bateristi Matt Sorum gibi ünlüler, evlat edindikleri 101 ayının safra çiftliklerinden kurtarılıp, güvenli yeni evlerine taşındıkları operasyonun her anını takip etti

Haber 03-06-21 19:26

After Life 3. sezon çekimlerine başlandı

Ricky Gervais’in yaratıcısı olduğu After Life dizisinin üçüncü sezon çekimlerine başlandı. Gervais, sosyal medya hesabından çekimlerin ilk gününden bir fotoğraf paylaştı.

Magazin 19-04-21 17:13

Serkay Tütüncü istedi Hülya Avşar poposuna vurdu

Masumiyet dizisinde rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ve Hülya Avşar'ın Ricky Martin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Serkay Tütüncü istedi Hülya Avşar yakışıklı oyuncunun poposuna vurdu.

Magazin 08-03-21 09:19

Ünlü şarkıcı Ricky Martin'in son görüntüsü şaşırttı

İki yıl önce Suriyeli erkek arkadaşı Jwan Yosef ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, son haliyle şaşırttı.

Magazin 13-02-21 14:09

Dakar Rallisi'nde zirve değişmedi

Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu 2021 Dakar Rallisi'nin 10'uncu etabını, otomobil kategorisinde Suudi Arabistanlı Yazeed El Rajhi, motosiklet sınıfında ABD'li Ricky Brabec lider tamamladı.

Spor 13-01-21 17:34

Ricky Gervais: Öldükten sonra bedenimi hayvanlar yesin

Karantina döneminde ünlü isimlere "Havuzlu villada karantinadan şikayeti kesin!" diyerek gündem olan komedyen Ricky Gervais, öldükten sonra bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi'ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini dile getirdi. Gervais, "Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 12-01-21 11:31

Ricky Gervais'ten After Life müjdesi! Final sezonu geliyor

Komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, Netflix'te yayınlanan sevilen dizisi After Life'ın 3'üncü sezonunun senaryosunun tamamlandığını duyurdu.

Magazin 29-09-20 15:15

Ricky Martin Demet Özdemir'i takibe aldı

10.5 milyon takipçisi ile sosyal medyanın dikkat çeken ünlülerinden olan oyuncu Demet Özdemir'i dünyaca ünlü Ricky Martin takibe aldı.

Magazin 23-08-20 13:29

Ricky Gervais’li After Life üçüncü sezon onayını kaptı

Ricky Gervais’in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği kara mizah türündeki sevilen dizi After Life, Netflix’ten üçüncü sezon onayını aldı.

Trend 28-04-20 10:08

Şili'deki müzik festivaline tepki gösteren halk, Ricky Martin'in kaldığı oteli yakmaya çalıştı

Şili'de Vina Del Mar kentinde düzenlenen müzik festivaline tepki gösteren göstericiler, ünlü şarkıcı Ricky Martin'in kaldığı oteli yakmaya çalıştı. Otelin önünde 8 araç yakılırken 23 kişi yaralandı.

Magazin 25-02-20 09:54

Kaan Urgancıoğlu ABD'nin en önemli müzik ödüllerinden Premio Lo Nuestro’da ödül taktim etti

‘Kara Sevda’da hayat verdiği Emir Kozcuoğlu karakterini fenomene dönüştüren ve dünya çapında çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Miami’ye uçtu. Urgancıoğlu, Latin Amerika’nın en prestijli müzik ödüllerinden biri olan ve John Travolta ile Ricky Martin’in de sahneye çıktığı Premio Lo Nuestro’da ödül takdim etti.

Magazin 21-02-20 15:17

Ricky Gervais'in dizisi After Life 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? Netflix açıkladı

Başrolünde aynı zamanda yaratıcısı olan Ricky Gervais'in yer aldığı After Life, altı bölümlük yeni sezonu ile 24 Nisan 2020'de Netflix'e geri dönüyor.

Magazin 14-02-20 00:27

Ricky Gervais Oscar'ı ti'ye aldı!

Sivri diliyle ve iğneleyici üslubuyla tanınan oyuncu Ricky Gervais, bu kez Oscar'a salladı. Ricky Gervais sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla olay oldu.

Magazin 10-02-20 16:04

Anwil Wloclawek - TEKSÜT Bandırma BK: 84-89

SALON: Hala Mistrzów, Włocławek-Polonya HAKEMLER: Fernando Calatrava (İspanya), Tanel Suslov (Estonya), Blaz Zupancic (Slovenya) ANWIL WLOCLAWEK: Chris Dove 14, Ricky Ledo 8, Tony Wroten 15, Shawn Jones 4, Rolands Freimanis 17, Krzysztof Sulima 3, Jakub Karolak 6, Michal Sokolowski 5, Szymon Szewczyk 12 TEKSÜT BANDIRMA BK: Jaime Smith 12, Omar Prewitt 13, Tyler Kalinoski 19, Emanuel Terry 11, Ian Hummer 16, Rıdvan Öncel 5, Şehmus Hazer 6, Alperen Şengün 7 1'İNCİ PERİYOT: 20-26 DEVRE: 43-42 3'ÜNCÜ PERİYOT: 64-60 FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 13'üncü hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, konuk olduğu Polonya temsilcisi Anwil Wloclawek’i 89-84 mağlup ederek Play-Off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Spor 28-01-20 23:50

62. Grammy Ödülleri kırmızı halısı olay oldu! İşte gecenin dikkat çekenleri

Müzik dünyasının 'Oscar'ı olarak bilinen Grammy Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu törende kırmızı halı dikkat çekti. 62. Grammy Ödülleri gecesine Ricky Rebel ve tangası damga vurdu.

Magazin 27-01-20 11:02

Karavanda korku dolu anlar! Tecavüzcü çeteden son anda kurtuldular

Karavanlarıyla dünyayı gezen Duygu Keskin Hatton ile eşi Timmy Hindistan’da tecavüzcü bir motosiklet çetesinin saldırısına uğradı. Çift, karavanda yaşanan dehşet anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haber 21-01-20 11:46

Honda ve Ricky Brabec 2020 Dakar Rallisi’nden zaferle döndü

Monster Energy Honda Team, 2020 Dakar Rallisi’nden zaferle döndü.

Spor 18-01-20 10:26

Ricky Gervais'in çok konuşulacak Altın Küre'deki açılış konuşması

Sivri diliyle tanınan İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, 77. Altın Küre Ödülleri’ndeki açılış konuşmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce dört kez Altın Küre Ödülleri’nin sunuculuğunu yapan Gervais, hem güldürdü hem de tepki çekti.

Trend 06-01-20 09:56

Turkish Airlines Open'de 2 milyon Dolar'ın sahibi İngiliz Hatton

Antalya'da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Turkish Airlines Open 2019 Golf Turnuvası sona erdi.

Spor 10-11-19 21:36

Golf Turkish Open şampiyonu Hatton oldu

Turkish Airlines Open 2019 Golf Turnuvasının şampiyonu Tyrrell Hatton oldu.

Haber 10-11-19 20:19

Turkish Airlines Open'de 2 milyon Dolar'ın sahibi İngiliz Hatton

Antalya'da bu yıl 7’ncisi düzenlenen Turkish Airlines Open 2019 Golf Turnuvası sona erdi.

Spor 10-11-19 19:37

Turkish Airlines Open 2019 golf turnuvasında heyecanlı final

Altı oyuncunun play-off'a kaldığı turnuvada, İngiliz Tyrrell Hatton birinciliği elde etti

Spor 10-11-19 19:27

Dansın Formula'sı Türkiye'de

Dünyanın en hızlı tempolu dans gösterilerinden birini, kendi yarattıkları figürlerle sahneye taşıyan ve Micheal Jackson, Ricky Martin ile Mariah Carey gibi ünlü sanatçıların arkasında dans eden Todes Dans Topluluğu, 16 Ekim'de başkentli dans tutkunlarıyla buluşacak - Koreografilerinde dans figürlerinin yanı sıra sihirbazlık gösterileri ve tiyatral öğelere de yer veren 500 kişilik dansçı kadrosuna sahip Rus topluluk, Ankara'ya 70 kişilik ana grubuyla gelecek

Haber 28-09-19 11:06

Dansın Formula'sı Türkiye'de

Dünyanın en hızlı tempolu dans gösterilerinden birini, kendi yarattıkları figürlerle sahneye taşıyan ve Micheal Jackson, Ricky Martin ile Mariah Carey gibi ünlü sanatçıların arkasında dans eden Todes Dans Topluluğu, 16 Ekim'de başkentli dans tutkunlarıyla buluşacak - Koreografilerinde dans figürlerinin yanı sıra sihirbazlık gösterileri ve tiyatral öğelere de yer veren 500 kişilik dansçı kadrosuna sahip Rus topluluk, Ankara'ya 70 kişilik ana grubuyla gelecek

Yurthaber 28-09-19 11:06

2019 FIBA Dünya Kupası'nda C Grubu: İspanya

Organizasyonun favorilerinden İspanya, NBA patentli ve tecrübeli oyuncuları Rudy Fernandez, Marc Gasol, Sergio Llull, Ricky Rubio, Willy Hernangomez ve Juancho Hernangomez ile başarı arayacak - Dünya Kupası'na 12. katılacak İspanya, oynadığı 93 karşılaşmanın 65'ini kazandı - İspanya, C Grubu'nda İran, Porto Riko ve Tunus ile karşı karşıya gelecek

Spor 27-08-19 11:10

Antalya dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor

Milyonlarca turistin tatil yaptığı Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Antalya, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak dünyaca ünlü isimleri de misafir ediyor - Son olarak şarkıcı Jennifer Lopez'in konser verdiği kentte, düzenlenen organizasyonlarda Ricky Martin, Jean Claude Van Damme, Adriana Lima ve Paris Hilton gibi sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri ağırlandı

Haber 08-08-19 11:06

Antalya dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor

Milyonlarca turistin tatil yaptığı Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Antalya, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak dünyaca ünlü isimleri de misafir ediyor - Son olarak şarkıcı Jennifer Lopez'in konser verdiği kentte, düzenlenen organizasyonlarda Ricky Martin, Jean Claude Van Damme, Adriana Lima ve Paris Hilton gibi sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri ağırlandı

Yurthaber 08-08-19 11:05

Porto Riko Valisini protesto eden Ricky Martin’e Jennifer Lopez’den destek

Porto Riko Valisi Ricardo Rossello’nun istifasının istendiği protestolara katılan sanatçı Ricky Martin’e bir destek de Jennifer Lopez’den geldi.

Haber 24-07-19 16:15

Ricky Martin LGBTİ yürüşünde

Eşcinsel olduğunu dünyaya açıklayan ünlü şarkıcı Ricky Martin, Porto Riko’daki LGBTİ Yürüyüşü’ne (Gay Parade) katıldı.

Magazin 10-06-19 11:21

Yeni Zelanda'daki terör saldırısına ünlü isimlerden tepki

Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısına sanatçılar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi - Şarkıcı Ricky Martin: - "Bir adam namaz kılan 40'tan fazla insanı öldürüp, 20 tanesini de yaraladı. Tüm uluslararası medya onu saldırgan ya da radikal olarak nitelendirirken 'terörist' diyemiyor. Neden ? Çünkü o bir Müslüman değil" - ABD'li sanatçı Yusuf İslam: - "Christchurch'da ne olduğunu görmek çok yürek burkucu. Allah barış içinde kendisine ibadet etmek için camiye gelen ruhları korusun. Şimdi hangi delilik yayılıyor? Hayatını kaybedenlerin bir sonraki durakları cennet olsun"

Haber 16-03-19 16:48

Ricky Martin’den dünya medyasına Yeni Zelanda tepkisi

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, Yeni Zelanda’daki terör saldırısının ardından yaptığı paylaşım ile dünya medyasını eleştirdi.

Haber 16-03-19 12:46

Ricky Martin'den dünyaya Yeni Zelanda tepkisi! Tokat gibi gözler

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin'in Yeni Zelanda'daki iki camide gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili yaptığı paylaşım büyük takdir topladı. Martin, "Tüm uluslararası medya onu saldırgan ya da radikal olarak nitelendirirken terörist diyemiyor. Neden? Çünkü o Müslüman değil." dedi.

Magazin 16-03-19 09:58