Rihanna Haberleri Ve Son Dakika Rihanna Haberleri

Rihanna Haberleri Ve Son Dakika Rihanna Haberleri

Rihanna 20 Şubat 1988'de Saint Michael'de doğdu. Müzik dünyasında attığı başarılı adımlar dolayısı ile nerdeyse tüm Dünyada tanına şarkıcı, söz yazarlığı ve oyunculuk da yaptı. 2003 yılında demo kayıtlar yaparak müzik hayatına ilk adımını attı. 2005'de ise ilk albümü piyasaya çıktı. 3. albümünde yer alan Umbrella şarkısı ise sanatçının uzun süre hit listelerde başta kalmasını sağladı. Birçok kez çeşitli ödüller aldı. İlk ödülü Grammy Ödülleri'nde En İyi Rap/Sung İş Birliği dalında aldı. 230 milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaşan sanatçı, başarısını gözler önüne serdi. Müzik kariyeri dışında çeşitli girişimlerde de bulundu. Fenty marka adı ile kozmetik ürünleri piyasaya sundu.

Rihanna Haberleri

Rihanna'dan iddialı pozlar! Göğüs estetiği itirafı

Dergi için iddialı pozlara imza atan Rihanna samimi açıklamalarıyla da dikkat çekti. Eski göğüslerini geri istediğini söyleyen 2 çocuk annesi karın gerdirme ameliyatını ise sıcak bakmadığını itiraf etti.

Magazin 10-04-2024 09:07

Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Aylık aidatı 8 bin 814 dolar! Değer ise dudak uçuklattı

Son dönemde Hindistan'ın en zengin ailesinin düğününde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-2024 09:42

Rihanna düğündeki performansıyla gündemdeydi! Eleştiri yağarken iddialı pozlar geldi

Asya'nın en zengin insanı olan ve 114 milyar dolarlık serveti olduğu tahmin edilen iş insanı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin 3 gün 3 gece süren düğününde sahne alan Rihanna eleştiri oklarının hedefine oturdu. Rihanna, Instagram'da iç çamaşırlarıyla çektiği yeni bir video paylaşarak Hindistan'daki düğün performansının ardındaki tartışmalardan kaçındı.

Magazin 04-03-2024 15:05

Dünyanın en pahalı düğünün partisinde sahne aldı! Rihanna'nın ücreti dudak uçuklattı

Dünyanın 10’uncu, Hindistan’ın ise en zengin kişisi Mukesh Ambani'nin oğlu temmuz ayında evlenecek. 3 gün sürecek olan düğün öncesi kutlama partisi ise başladı. Partide Rihanna sahne aldı. Rihanna'nın sahne tarzı ve dansı sosyal medyada gündem olurken aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 02-03-2024 10:37

Jartiyerini çekip kıvrımlarını sergiledi! Rihanna pembe iç çamaşırıyla poz verdi

İki çocuk annesi Rihanna sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Pembe iç çamaşırı ile iddialı pozlar veren Rihanna jartiyerini çekip kıvrımlarını sergilemeyi de ihmal etmedi.

Magazin 11-01-2024 17:49

Yeni doğum yapmıştı! Rihanna'nın üçüncü bebeğini beklediği iddiası olay oldu!

3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getiren Rihanna hakkında yeni idiia. Ünlü ismin üçüncü bebeğini beklediği iddiası; sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-11-2023 15:14

Taylor Swift milyarder oldu! Net serveti dudak uçuklattı

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen 33 yaşındaki ABD'li şarkıcı Taylor Swift artık resmen milyarder oldu. Ünlü şarkıcının net serveti adeta dudak uçuklattı.

Magazin 28-10-2023 15:02

Rihanna'nın ikinci bebeğinin adı belli oldu! 'Riot' ne demek?

Uzun süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan Rihanna'nın ikinci bebeğinin adı açıklandı. 35 yaşındaki şarkıcı ile ünlü rapçi bebeğine Riot Rose Mayes adını verdi.

Magazin 08-09-2023 11:48

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti

Rihanna'nın 34 yaşındaki partneri A$AP Rocky ile ikinci çocuğunu kucağına aldığı bildirildi. TMZ, 35 yaşındaki şarkıcının 3 Ağustos'ta Los Angeles'ta bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini iddia etti.

Magazin 22-08-2023 08:23

Emzirme sütyeni çıkartan Rihanna tanıtımı da kendisi yaptı

İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, kendisine ait iç çamaşırı markasının yeni emzirme sütyenini, bir yaşındaki oğluyla verdiği pozlarla tanıttı. Rihanna'nın ayrıca geçtiğimiz gün ikinci bebeğini de dünyaya getirdiği iddia edildi.

Magazin 11-08-2023 08:26

Cardi B o soruyla çılgına döndü! Küfürler yağdırdı

Güzellik sektörüne giren ünlüler kervanına katılan ünlü rap şarkıcısı Cardi B sosyal medyada verdiği yanıtlarla tanınıyor. Cardi B bu sefer iyice abarttı ve bir hayranına küfürler yağdırdı.

Magazin 27-07-2023 15:47

Doğuma az kala olay pozlar! Rihanna tangasıyla poz verdi

İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, yeni Savage X Fenty iç çamaşırı koleksiyonunu tanıtırken sütyen ve ince tangayla poz verdi. Hamile stiliyle sık sık gündeme gelen Rihanna yine olay oldu.

Magazin 11-07-2023 08:59

Albüm çıkarmaması eleştiri alıyordu! Rihanna'dan bomba rekor

Dokuz Grammy ödüllü şarkıcı Rihanna uzun süredir albüm çıkarmadığı için tepki çekiyordu. Rihanna 7,5 yıldır yeni albüm çıkarmamasına rağmen, Spotify'da 10 şarkısı bir milyar dinlenmeye ulaşan ilk kadın müzisyen olarak yeni bir rekora imza attı.

Magazin 03-07-2023 15:01

Billie Eilish'ten Rihanna'ya övgü: Dünyanın en seksi insanı

Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, son röportajında meslektaşı Rihanna'ya övgüler yağdırdı. Ünlü isim, Rihanna'yı "Dünyanın en seksi insanı" ilan etti.

Magazin 27-06-2023 11:33

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o soru karşısında, 'Dilek, sence hangisi?' diyerek eşine döndü... Seyirciler kahkahaya boğuldu! Tribi yedik hocam

İstanbul'da, 2019 yılındaki yerel seçimlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen soru ve İmamoğlu'nun verdiği cevap güldürdü. İmamoğlu'nun soru karşısında eşine dönerek, "Dilek sence hangisi..." diyerek seslenmesi seyircileri kahkahaya boğdu. İşte haberin detayları...

Magazin 23-06-2023 22:53

Makyaj fırçasına 1500 TL vermeye değer mi? Rihanna'nın viral olan güzellik markası Fenty Beauty'i inceliyoruz

Dünyanın en popüler güzellik markalarından biri olan Fenty Beauty'nin malzemeleriyle şahane makyajlara mı imza atmak istiyorsunuz? Rihanna'nın kozmetik markası olan Fenty Beauty'nin ürünleriyle hem günlük hem özel gün makyajlarınızı ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Gelin, profesyoneller de dâhil olmak üzere çok sayıda kişinin hayatında yer edinen bu markanın ürünlerine beraber bakalım!

Kadin 15-06-2023 17:42

Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian... Forbes, Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı

ABD merkezli Forbes dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da Amerika'nın en zengin kadınlarını açıkladı. Girişimleri ve sektördeki başarılarıyla 'kendini yoktan var eden' kadınları sıralayan Forbes'un listesinde Kylie Jenner'ın 6. kez üst üste yer alarak gündeme geldi.

Magazin 02-06-2023 11:29

Kombin savaşları: Demet Akalın'dan Rihanna'ya pişti olan ünlüler! Hangisi daha iyi taşımış?

Ünlü tasarımcıların dokunuşlarıyla ortaya çıkan kıyafetleri hem yerli hem yabancı ünlülerin üzerinde görmek mümkün. Ayakkabıdan elbiseye, çantadan aksesuara birbirinin kopyası ürünler bir bakmışız Demet Akalın'ın, bir bakmışız Kylie Jenner'ın üzerinde! Peki, bu tasarımları hangi ünlüler daha iyi taşımış sizce? Gelin, aynı parçaları kullanarak farklı stiller yaratan ünlüleri birlikte yorumlayalım!

Magazin 26-05-2023 18:01

Rihanna karnı burnunda üstsüz pozlarıyla nefes kesti! Sadece göğüs uçlarını kapattı

İkinci kez anne olmak için gün sayan Rihanna sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Riri lakaplı ünlü şarkıcı bu defa üstsüz pozlarıyla çok konuşuldu. Rihanna, ilk bebeği RZA'ya hamileyken çektirdiği hamilelik fotoğraflarını paylaştı ve binlerce beğeni aldı.

Magazin 20-05-2023 14:20

Hamile Rihanna'dan iddialı pozlar! İç çamaşırlarıyla...

İkinci kez anne olmak için gün sayan Rihanna, markası Savage X Fenty'nin beşinci yıl dönümünü kutlamak için siyah iç çamaşırlarıyla bir fotokopi makinesinin üzerine eğilirken pozlar verdi.

Magazin 12-05-2023 11:08

Met Gala yine olay... Rihanna'dan Rita Ora'ya geceye damga vuran ünlüler

New York’taki Metropolitan Museum of Art’ın (MET) bir parçası olan Costume Institute (Kostüm Enstitüsü) tarafından düzenlenen Met Gala yine efsane kıyafetlerle geceye katılan ünlülere kapılarını açtı. Rihanna, Rita Ora, Cardi B, Kim Kardashian ve dahasının olduğu gecede kim çok rüküş kimi de çok şıktı.

Magazin 02-05-2023 07:17

Rihanna oğlunun yeni fotoğraflarını paylaştı! ASAP Rocky'ye benziyor

İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, bir yaşındaki oğlunun yeni fotoğraflarını sosyal medya sayfasında paylaşınca gündem oldu. "Oğluma bakın" diyen ünlü şarkıcının sevimli bebeğine milyonlarca beğeni yağdı.

Magazin 13-04-2023 09:23

Rihanna gerçek kürküyle tepki çekti! PETA Kahramanmaraş depremini hatırlatıp...

Rihanna'nın gerçek kürkü büyük tepkiye yol açtı. Hayvan hakları örgütü PETA, gerçek kürk giyen şarkıcı Rihanna’ya sahte kürk gönderdi. Aynı zamanda bir mektupta gönderen PETA Rihanna'dan elindeki gerçek kürkleri "soğukta zor durumda oldukları için" Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere göndermesini istedi.

Magazin 28-02-2023 15:18

Makyajla yaşadığı değişim sayesinde Rihanna'ya benzetiyorlar! Bu yasa dışı olmalı!

Profesyonel makyajlar sayesinde görünümünüzü tamamen değiştirmeniz mümkün olabiliyor. Bu makyajlardan önce çekilen fotoğraflar ve makyajın son halinin karşılaştırılması oldukça dikkat çekiyor. TikTok ve Instagram hesabında yaşadığı değişimlerle çok sayıda etkileşim alan bir kadının son hali Rihanna'ya benzetildi ve birçok kişi tarafından rahatsız edici yorumlar yapıldı.

Kadin 26-02-2023 16:36

Rihanna'nın, Super Bowl performansına şikayet yağmış! Fazla müstehcen bulunmuş

Super Bowl karşılaşmasının devre arasında uzun süredir albüm çıkarmayan ve sahne almayan şarkıcı Rihanna sahneye çıktı. Dünya gündeminde günlerce konuşulan ve sahnede yeniden hamile olduğu anlaşılan Rihanna'nın şovuna şikayet yağdığı ortaya çıktı. İzleyiciler performans fazla pornografik bulmuş...

Magazin 24-02-2023 13:30

Rihanna şehvetli yeni reklamında ağızları açık bıraktı

Rihanna, kendi markası Savage x Fenty'nin Sevgililer Günü temalı iç çamaşırı serisini tanıtan büyüleyici ve şehvetli yeni bir reklamıyla yine iş başında!

Magazin 14-01-2023 07:11

Çiçeği burnunda anne Rihanna iddialı tarzıyla dikkat çekti

Geçtiğimiz mayıs ayında anne olan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Rihanna, dün akşam Golden Globes Ödül Töreni'ne katıldı. Geceye sevgilisi Asap Rocky ile gelen Rihanna'nın cesur tercihi göz kamaştırdı.

Magazin 12-01-2023 12:26

ASAP Rocky ve Rihanna bebeklerini ilk kez paylaştı! Sosyal medya yıkıldı

ASAP Rocky ile uzun süredir birlikte olan ve hamilelik kıyafetleriyle çok konuşulan Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-12-2022 07:42

Rihanna iç çamaşırı koleksiyonuyla sınırları zorladığını söyledi! 'Seksiliği yeniden tanımlıyorum'

Rihanna, 'meydan okumayı sevdiği' için Savage x Fenty iç çamaşırı serisiyle 'sınırları zorladığını' söyledi. Uzun süredir albüm çıkarmadığı için eleştirilen Rihanna 'Seksiliği yeniden tanımlıyorum' dedi.

Magazin 16-12-2022 11:04

Pınar Deniz'in ''Dünyayı kurtaracağım'' sözleri dalga konusu olmuştu! Gerçek günler sonra ortaya çıktı!

Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde 48. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Altın Kelebek'ini alan Deniz, yaptığı ödül töreni konuşmasıyla günlerce gündemden düşmedi. Pınar Deniz'in konuşma metninin 5 yıl önce bir törende konuşan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın konuşmasıyla benzer olduğu ortaya çıktı.

Magazin 08-12-2022 10:06

Rihanna açıldıkça açıldı! Deri iç çamaşırının arkası resmen yok

Rihanna, yeni Savage x Fenty serisinin tanıtımını yaparken siyah dantelli ve deri iç çamaşırlarıyla açık saçık bir görüntü sergiliyor. Rihanna iddialı iç çamaşırları tanıtmak için sosyal medyada hiç çekinmedi.

Magazin 18-11-2022 08:21

Rihanna iç çamaşırlı yatak pozuyla akılları baştan aldı! Altına hiçbir şey giymedi

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rihanna, kendi iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti. Altına hiçbir şey giymeyen ünlü şarkıcı, cesur pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 09-11-2022 13:44

Johnny Depp, Rihanna'nın Savage X Fenty moda şovunda yer alacak

Kötü günleri geride bırakan Johnny Depp, Rihanna'nın moda şovunda yer alacak!

Magazin 05-11-2022 09:18

Rihanna'dan flaş karar! Johnny Depp iç çamaşırı markasının...

Eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasıyla uzun bir süre gündemden düşmeyen ABD’li oyuncu Johnny Depp bomba bir karar verdi. Depp ünlü şarkıcı Rihanna’nın iç giyim markasının defilesinde yürüyeceğini açıklandı.

Magazin 04-11-2022 17:49

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Rihanna, Madonna, U2, Metallica... DEVA Partisi lideri Babacan tek tek saydı! 'Dur' diyeceğiz

Geçtiğimiz aylarda birçok konserin peş peşe iptal edilmesi siyasetin gündemine de taşınarak tartışmaların fitilini ateşlemişti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 'Kültürel Atılım Eylem Planı'na ilişkin toplantısında konuya değinirken Rihanna, Metallica, U2, Madonna gibi sanatçı ve grupların ismini saydı ve "Şimdi biz kendi sanatçılarımızı bile dinleyemiyoruz" diye konuştu.

Haber 24-10-2022 16:48

Rihanna yeni koleksiyonu için kamera karşısında!

2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanan Rihanna, bir yandan da markasının yeni koleksiyonuyla uğraşıyor. Yine markasının ürünlerini kendi tanıtan Rihanna iç çamaşırını göstermek için kıvrımlarını ortaya koydu.

Magazin 15-10-2022 15:44

Rihanna iç çamaşırını göstermek için kameraya kalçasını salladı

2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanan Rihanna, bir yandan da markasının yeni koleksiyonuyla uğraşıyor. Yine markasının ürünlerini kendi tanıtan Rihanna iç çamaşırını göstermek için kamera önünde oldukça cesur davrandı.

Magazin 11-10-2022 11:46

Rihanna şeffaf elbisesi ve dekoltesiyle gecelerde! Neresini kapatacağını bilemedi...

Rihanna, erkek arkadaşı A$AP'ın 34. yaş kutlaması için verilen yemeğe katıldı. Kısa süre önce anne olan Rihanna siyah bir elbise giydi. Hem göğüs hem bacak dekoltesi olan Rihanna neresini kapatacağını bilemedi.

Magazin 04-10-2022 15:41

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke Rihanna'nın markası için çok cesur

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke seksi Savage x Fenty kampanyasını duyurdu. Rihanna'nın markası için kamera karşısına geçen Cooke siyah iç çamaşırlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-10-2022 08:33

Bomba haber! Rihanna, Super Bowl’da olduğunu duyurdu

Yeni anne olan Rihanna uzun süredir albüm çıkarmadığı için tepki çekiyordu. Kozmetik ve iç çamaşırı markalarına bir hayli zaman ayıran Rihanna heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı.

Magazin 26-09-2022 07:43

Uzmanlar uyarıyor! Ünlülerin uyguladığı trendler sağlığınızı tehlikeye atıyor

Her insan güzellik ve sağlık yaşam adına uyguladığı çeşitli tarifler bulunuyor. Bu tarifler nesilden nesile geçebiliyor. Bazı yöntemler var ki sağlığınızı tehlike altına atıyor. Uzmanlar ünlülerin formda kalmak için yaptığı dehşete düşüren uygulamaları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 18-09-2022 09:48

Rihanna yeni iç çamaşırı koleksiyonunu tanıttı! Eski formuna kavuştu

Kısa süre önce anne olan Rihanna markası için kamera karşısına geçti. Rihanna, iç çamaşırı markası Savage X Fenty'nin yeni koleksiyonu 'Dolled Up' için iddialı pozlar verdi. Rihanna'nın her bedene uygun model yaratması büyük beğeni topluyor.

Magazin 15-08-2022 11:20

Rihanna üst üste üçüncü kez zirvede

Yıldız şarkıcı Rihanna 1,4 milyar dolarlık servetiyle üst üste üçüncü kez Amerika'nın en genç kendi servetini kendi yaratan kadını oldu.

Magazin 05-07-2022 16:19

Chris Brown'dan doğum yapan eski aşkı Rihanna'ya kutlama!

Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ve ocak ayında bebek beklediğini duyuran Rihanna, hamilelik sürecinde giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 13 Mayıs günü doğum yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcıyı tebrik edenlerden biri de olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown oldu. Ünlü ismin bu hamlesi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 21-05-2022 15:52

Rihanna anne oldu! İşte sır gibi sakladığı bebeğinin ilk fotoğrafı

Dünyaca ünlü rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır birlikteliğini sürdüren şarkıcı Rihanna, anne oldu. Hamilelik döneminde giydiği kıyafetlerle magazin gündemine damga vuran Rihanna'nın bir erkek bebeği olduğu öğrenildi.

Magazin 20-05-2022 08:39

Adriana Lima Rihanna'nın izinde! Kırmızı halıya göbeği açık geldi

Ünlü model Adriana Lima geçtiğimiz şubat ayında, yedi aydır birlikte olduğu yapımcı sevgilisi Andre Lemmers bebek beklediklerini duyurmuştu. Rihanna'dan sonra hamile tarzıyla öne çıkan modelin son kırmızı halı tarzı olay oldu.

Magazin 19-05-2022 10:14

Rihanna'nın deniz pozu olay oldu! Bir elinde meyve, ötekinde bıçak denize girdi

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna uzun süredir albüm yapmıyor ancak magazin gündeminin ilk sıralarından da düşmüyor. Bir süre önce birlikte olduğu sevgilisi ASAP Rocky ile bebek beklediklerini objektiflere verdiği pozlarla duyurmuştu. Rihanna'nın sevgilisiyle çıktığı tatil hız kesmeden devam ediyor.

Magazin 23-04-2022 12:28