Rima Halef Haberleri

Varank, 'halef/selef' notuyla paylaştı! Hakan Fidan ve İbrahim Kalın aynı karede... Sosyal medyada gündem oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini Mehmet Fatih Kacır'a devreden Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. MİT Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakanlığı'na atanan Hakan Fidan'la birlikte eski Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Varank; "25 Ekim 2021 - Halef/Selef" notunu düştü.

Haber 2023-06-06 13:42:01

Erdoğan'dan eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göreve Başlama Töreni'nde eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de teşekkür etti. Erdoğan konuşmasında "Halef selef olduğumuz eski cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Bey'e de huzurlarınızda teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-06-03 21:04:31

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğinin personeli tahliye edildi

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yönelik saldırı sonrası, büyükelçilik personeli tahliye edildi. Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı Halef Halefov, konuya ilişkin olarak, "Tahran Büyükelçiliğinin diplomatik faaliyeti tamamen durduruldu. Meydana gelen terör saldırısında İran sorumluluk taşıyor." dedi.

Haber 2023-01-29 23:59:29

'Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' denmişti! Ceren Hindistan o davayı kaybetti

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden ve oyuncu Ceren Hindistan, böbreğinde tümör tespit edilen kızı Arya Rima Aslan'ın kemoterapi tedavisi görmesini istememişti. Hindistan, ‘Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' diye kendisini yargıya ihbar eden hastanenin açtığı ‘iftira' davasını kaybetti. Oyuncu 20 bin lira tazminat ödeyecek.

Magazin 2022-12-23 12:11:28

Halef seleflik ne demek? Halef seleflik birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Halef seleflik birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Halef seleflik birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 23:29

İsveç'ten terör örgütlerini himaye eden yaklaşım

İsveç, PKK'lılar Mehmet Sıraç Bilgin, Aysel Alhan, Aziz Turan, Ragıp Zarakolu ve Halef Tak'ın iadelerini reddetti, bu kişilere vatandaşlık verdi - Ayrıca FETÖ'nün "Başyüceler" ya da "İstişare heyeti" de denilen kurul üyelerinden sözde "İsrail imamı" Harun Tokak ile kapatılan Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in de aralarında bulunduğu FETÖ mensuplarının iade talebine de bugüne kadar yanıt vermedi

Yurthaber 19-05-22 14:36

Halef selef ne demek? Halef selef birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Halef selef de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Halef selef TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 22:55

Halef ne demek? Halef kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatımızın her aşaması kelimelerden oluşur. Bu noktada sık kullanılan kelimeler kadar nadir duyulan kelimelere de rastlanabilir. Bu fark göze çarpsa da tüm kelimeleri birleştiren bir ortak nokta bulunur. Bu ortak nokta da anlamlarının merak edilmesidir. Halef kelimesi de anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Türkçenin zenginliğini ortaya koyan kelime deryasının bir parçası olan Halef kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 22:55

Halef selef olmak ne demek? Halef selef olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Halef selef olmak şeklindedir. Halef selef olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:08

Gadir-i Hum olayı ne zaman oldu? Gadir-i Hum Bayramı hangi gün?

Gadir-i Hum, Hz. Muhammed’in yaptığı bir Veda Haccı hutbesinden yola çıkılarak, bayram olarak kutlanır. Şiilerin inancına göre İslam peygamberi, Veda Haccı’nda Ali bin Talib’i kendisinden sonra gelecek olan halef olarak gösterir. Bu olayın kaynağı olarak da Gadir-i Hum gösterilir. Bu sebeple Gadir-i Hum olayı, bayram olarak idrak edilir. Peki Gadir-i Hum Bayramı ne zaman?

Haber 27-07-21 09:17

Son Dakika: 'Sofi Nurettin' kod adlı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde üst düzey sorumlusu, 'Sofi Nurettin' kod adlı terörist Halef El Muhammed'in Irak'ın kuzeyinde saklandığı mağarada etkisiz hale getirildiği operasyonun görüntüsünü paylaştı.

Haber 18-05-21 14:47

Sofi Nurettinin, PKK'nın askeri kanadında etkisiz hale getirilen sözde en üst düzey terörist olduğu belirlendi

Etkisiz hale getirilen teröristin Murat Karayılan'ın "akıl hocası" olduğu belirtildi - Operasyonun, örgütün üst düzey yöneticileri arasında büyük korkuya yol açtığı öğrenildi - "Sofi Nurettin" kod isimli terörist Halef El Muhammed'in öldürülmesinin, örgütteki çözülmeyi hızlandıracağı için mümkün olduğunca gizli tutulmaya çalışıldığı ifade edildi

Yurthaber 17-05-21 22:11

Ramo dizisinden Arıza'ya flaş transfer! Ramo'nun Halef'i Rüzgar Aksoy Arıza dizisine katıldı!

Show TV'de ekrana gelen, başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Arıza dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı. Son olarak Ramo dizisinde Halef rolünü canlandıran Rüzgar Aksoy, bu defa Arıza dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 29-01-21 02:33

Kayseri’de havadan maske denetimi

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün talimatı doğrultusunda drone aracılığı ile ‘Havadan Trafik ve Maske Denetimi’ uygulaması yapıldı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından Talas ilçesine bağlı Halef hoca Caddesi’nde ‘Havadan Trafik ve Maske Denetimi’ uygulaması yapıldı.Uygulamada drone ile trafik kurallarını ihlal eden araçlar tespit edilirken, uygulama noktasında bulunan trafik ekipleri tarafından araçlar durdurularak maske kontrolü yapıldı.

Haber 09-12-20 09:36

Suriye’de bomba yüklü araç patladı: 3 yaralı

Suriye’de bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 3 sivil yaralandı.Suriye’nin Rasulayn ilçesine bağlı Tel Halef köyünde bomba yüklü bir araç patladı.

Haber 24-09-20 17:55

Tel Halef köyünde bomba yüklü bir motosiklet patladı: 2 yaralı

Suriye’de Resulayn ilçesine bağlı Tel Halef köyünde bomba yüklü bir motosikletin patlatılması sonucu 2 sivil yaralandı.Suriye’de Resulayn ilçesine bağlı Tel Halef köyünde bomba yüklü bir motosiklet patladı.

Haber 24-09-20 14:56

Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor!

Terör örgütü PKK ile YPG/PYD arasındaki kriz derinleşiyor. Terör örgütü PKK'nın, Suriye sorumlusu 'Sofi Nurettin' kod adlı Halef El Muhammed'i, YPG üzerindeki etkisini kaybettiği gerekçesiyle Kandil'e çekip 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'i ise yeniden Suriye sorumlusu olarak görevlendirdiği öğrenildi.

Haber 07-09-20 18:33

Terör örgütleri YPG ve PKK arasında büyük çatlak

Terör örgütü PKK ile YPG/PYD arasındaki kriz derinleşiyor. Terör örgütü PKK'nın, Suriye sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı Halef El Muhammed'i, YPG üzerindeki etkisini kaybettiği gerekçesiyle Kandil'e çekip "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'i ise yeniden Suriye sorumlusu olarak görevlendirdiği öğrenildi.

Haber 07-09-20 17:50

İç savaşta kaybettiği 27 yakınının acısıyla yaşıyor

Suriye'deki saldırılarda eşi, çocukları, kardeşleri başta olmak üzere 27 yakınını kaybeden Fevziye el Halef, sığındığı Türkiye'de geriye kalan kızı ve üç torunu ile acılarını unutmaya çalışıyor - Fevziye el Halef: - "O günü unutmak mümkün değil. Çocuklarım, eşim, torunlarım hepsi kurşun yağmuruna tutuldu. Ortalık mahşer yerine döndü. Beni öldü sandıkları için kurtuldum"

Yurthaber 26-01-20 11:06

Irak: Yabancı askerleri çıkarma kararı IKBY’yi de kapsayacak

Irak Başbakanı Abdulmehdi’nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, ülkesindeki yabancı askerlerin çıkarılması kararının Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ni de (IKBY) kapsayacağını bildirdi.Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi’nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, Irak Meclisinin ülkeden yabancı askerlerin çıkarılması kararını değerlendirdi.

Haber 18-01-20 11:19

Irak, New York Times’ı yalanladı

Irak yönetimi, New York Times Gazetesi’nin koalisyon güçlerinin Irak ordusuyla terör örgütü DEAŞ’a karşı ortak operasyonların yeniden başlatıldığına dair haberini yalanladı.Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi’nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, ABD öncülüğündeki terör örgütü DEAŞ karıştı koalisyon güçlerinin, İranlı General Kasım Süleymani’nin Bağdat’ta ABD tarafından öldürülmesinin ardından faaliyetlerinin askıya alınma kararının hala devam ettiğini belirterek, bu konuda Irak hükümetinin onay vermediğini ve faaliyetlerinin aktif olmadığını söyledi.New York Times Gazetesi’nin ABD’li bir yetkiliye dayandırdığı haberde ABD’nin terör örgütü DEAŞ’ın Irak’taki durumdan faydalanmasını engellemek için Irak ordusuyla ortak mücadele etmeye yeniden başladığını söylemişti.

Haber 17-01-20 14:04

Irak Başbakanı’nın Askeri Sözcüsü Halef: Yabancı askerlerin çıkarılması için mekanizma hazırlandı

Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi’nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, ülkedeki yabancı askerleri çıkarmak için mekanizma hazırlandığını duyurdu.Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi’nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, bölgede giderek yükselen tansiyona ilişkin açıklama yaptı.

Haber 06-01-20 14:23

Ürdünlü parlamenter: Türkiye ekonomik ve siyasi alanda büyük başarı örneği

Ürdün Parlamentosu İdari Komisyon Başkanı Dr. Ali Halef Hacahce: - "Türkiye, ekonomik, siyasi, sosyal ve idari gibi alanlarda büyük başarı örneği gösterdi. Herkes bu tecrübelerden faydalanmak için büyük çaba gösteriyor" - "Türkiye'nin ekonomi, siyasi, eğitim ve akademi gibi alanlardaki başarılı tecrübelerini Ürdün'e taşımak istiyoruz" - Bahreyn Krallığı Danışma Meclisi Enformasyon Maliye ve İnsan Kaynakları Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ahmed Abdullah Nasır: - "Türkiye, son yıllarda birçok alanda ciddi ilerleme sağladı. Türkiye'nin bütün baskılara rağmen ekonomide önemli mesafeler katettiğini, iyi durumda olduğunu görüyoruz"

Finans 25-12-19 12:14

Rasulayn’da 3 adet anti tank mayını imha edildi

Barış Pınarı Harekat bölgesinde, bir evin bahçesine sivilleri hedef alacak şekilde tuzaklanmış 3 adet anti tank mayını ve uzaktan kumandalı EYP tespit edilerek, kontrollü şekilde imha edildi.Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde Rasulayn’ın Tel Halef köyündeki bir evin bahçesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından sivilleri hedef alacak şekilde tuzaklanmış 3 adet anti tank mayını ve uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı (EYP) tespit edildikten sonra kontrollü bir şekilde imha edildi.

Haber 24-12-19 14:55

PKK’nın hayatlarını mahvettiği şehidin anne ve babasına devlet sahip çıktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 1992 yılında teröristler tarafından iş yerine düzenlenen saldırıda şehit olan Murat Başaran’ın maddi durumları kötü olan anne ve babasına Artuklu Kaymakamlığının girişimleri ile yaşlılık maaşı bağlandı.Terör örgütü PKK’nın 27 yıl önce iş yerine düzenlediği saldırıda Murat Başaran hayatını kaybederken, babası Halef Başaran ise 13 kurşunla yaralanarak aylarca hastanede yaşam mücadelesi verdi.

Haber 13-12-19 12:01

Irak hükümetinden Bağdat’taki linç olayına ilişkin açıklama

Irak’ta protestoculara ateş açıp 5 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla evi basılarak öldürülen gence ilişkin açıklama yapan Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi’nin askeri sözcüsü Tuğgeneral Abdülkerim Halef, olayı gerçekleştirenlerin yakalanacağını ifade etti.Irak’ın başkenti Bağdat’ta protestoculara ateş açarak 5 kişiyi öldürdüğü iddiasının ardından öldürülerek vince asılan gencin ölümüne ilişkin Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi’nin askeri sözcüsü Tuğgeneral Abdülkerim Halef açıklama yaptı.

Haber 13-12-19 10:11
Haber 07-12-19 15:33

MSB, saldırıda yakınlarını kaybeden Suriyelilerin tepkisini paylaştı

        MİLLİ Savunma Bakanlığı, Resulayn'ın Tel Halef köyünde önceki gün PKK/YPG'nin bombalı araç saldırısında yakınlarını kaybeden bölge halkının, terör örgütüne tepkisini dile getirdiği videoyu Twitter'da paylaştı.

Haber 28-11-19 17:23

MSB, saldırıda yakınlarını kaybeden Suriyelilerin tepkisini paylaştı

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Resulayn'ın Tel Halef köyünde önceki gün PKK/YPG'nin bombalı araç saldırısında yakınlarını kaybeden bölge halkının, terör örgütüne tepkisini dile getirdiği videoyu Twitter'da paylaştı.

Haber 28-11-19 17:10

Terör örgütünün saldırısına maruz kalan Suriyeli köylüler Türk askerine minnettar

Suriye'nin Tel Halef köyünde 26 Kasım'da terör örgütü PKK/YPG'nin saldırısında öldürülenlerin yakınları, bombalı araçla yapılan saldırının izlerini silen Türk askerine teşekkür etti

Haber 28-11-19 16:30

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Rasulayn halkından PKK’ya lanet

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Rasulayn kentinde 26 Kasım tarihinde PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında ailelerini kaybeden Suriyeliler PKK/YPG’li teröristlere tepki gösterdi.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde terörden arındırılan Rasulayn’ın Tel Halef köyünde terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında birçok sivil hayatını kaybetti.

Haber 28-11-19 16:15

Tel Halef'te saldırı: 17 ölü

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye topraklarında, Türk ordusunun kontrolündeki bölgede yer alan Tel Halef köyünde düzenlenen bombalı saldırıda 17 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 26-11-19 19:54

Terör örgütü Rasulayn'da bombalı araç patlattı: 17 ölü, 20'den fazla yaralı

YPG/PKK'nın Rasulayn'ın batısındaki Tel Halef köyünde patlattığı bombalı araçlı saldırıda 17 kişinin öldüğü, 20'den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi

Haber 26-11-19 18:51

MSB: PKK/YPG, Resulayn'da 17 kişiyi katletti

MİLLİ Savunma Bakanlığı, PKK/YPG'li teröristlerin, Resulayn batısındaki Tel Halef köyünde patlattıkları bombalı araçla 17 kişiyi katlettiğini, 20'den fazla kişiyi yaraladığını duyurdu.

Haber 26-11-19 18:42
Haber 26-11-19 18:40

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: PKK/YPG 17 kişiyi katletti

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "PKK/YPG, Resulayn batısındaki Tel Halef köyünde patlattıkları bombalı araçla 17 kişiyi katlederken 20’den fazla kişiyi de yaraladı" denildi.

Haber 26-11-19 18:32

Irak'taki gösterilerin ülkeye zararı 6 milyar doları aştı

Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi'nin Askeri Sözcüsü Tuğgeneral Abdulkerim Halef, ülkede devam eden hükümet karşıtı gösterilerin ekonomiye etkisinin 6 milyar doları aştığını bildirdi.

Haber 06-11-19 17:06