Rima Karime Haberleri

'Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' denmişti! Ceren Hindistan o davayı kaybetti

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden ve oyuncu Ceren Hindistan, böbreğinde tümör tespit edilen kızı Arya Rima Aslan'ın kemoterapi tedavisi görmesini istememişti. Hindistan, ‘Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' diye kendisini yargıya ihbar eden hastanenin açtığı ‘iftira' davasını kaybetti. Oyuncu 20 bin lira tazminat ödeyecek.

Magazin 2022-12-23 12:11:28

Trump, Suudi Arabistan’ın ilk kadın büyükelçisini kabul etti

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan’ın ilk kadın büyükelçisi Prenses Rima Bint Bandar’ı dün Beyaz Saray’da kabul etti.ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan’ın ilk kadın büyükelçisi Prenses Rima Bint Bandar’ı dün kabul etti.

Haber 2019-07-09 11:14:09

Kazak turist, kazadan 5 gün sonra öldü

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, bisikletiyle giderken, Lübnanlı turist Rima Abua G.'nin (49) otomobiliyle çarptığı, Kazakistan uyruklu Auyeskhan Dautov (42), tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra yaşamını yitirdi.  Kaza, 2 Haziran Pazar günü saat 00.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı'nda meydana geldi.

Haber 2019-06-08 13:04:08

Suudi Arabistan’ın ilk kadın büyükelçisi yemin etti

Suudi Arabistan’in ilk kadın büyükelçisi Prenses Rima bint Bender bin Sultan bin Abdülaziz Al Suud ABD’deki görevine başlamak üzere yemin etti.Suudi Arabistan’in ilk kadın büyükelçisi Prenses Rima bint Bender bin Sultan bin Abdülaziz Al Suud ABD’deki görevine başlamak üzere Riyad’daki El Yamama Kraliyet Sarayı’nda Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in huzurunda yemin etti.Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman, bir zirveye katılmak üzere Mısır’da bulunan babası Kral Selman bin Abdulaziz’in yerine ilk kez kraliyet kararnamesi yayımlayarak, Washington Büyükelçisi kardeşi Halid bin Selman’ın yerine Prenses Rima’yı atamıştı.

Haber 2019-04-16 17:39:09

İlk Suudi kadın büyükelçi babasından 14 yıl sonra aynı görevde

Suudi Arabistan'ın Washington'a atadığı ilk kadın büyükelçi Prenses Rima, eski Washington Büyükelçisi olan babası Prens Bender bin Sultan'dan 14 yıl sonra aynı göreve geldi - Diplomat bir aileden gelen Rima'nın babası Bender bin Sultan da 1983 yılında getirildiği Washington Büyükelçiliği görevini 2005 yılına kadar yürüttü - Prenses'in dayısı Turki el-Faysal da Bender bin Sultan'ın hemen ardından 2005 yılında devraldığı Washington Büyükelçiliğinde 2 yıl boyunca görev yaptı - Prenses Rima'nın 2015 yılında vefat eden ve "Suudi diplomasisinin prensi" olarak bilinen diğer dayısı Suud el-Faysal ise yaklaşık 40 yıl Dışişleri Bakanlığı görevinde bulundu

Haber 24-02-19 04:21

Bin Selman, Washington büyükelçiliğine Prenses Rima'yı atadı

Prenses Rima bint Bender, Suudi Arabistan tarihinde büyükelçilik görevine atanan ilk kadın oldu

Haber 24-02-19 00:46

Suriyeli gençler üniversiteli oldu

Malatya'daki Beydağı Konaklama Tesisi'nde misafir edilen ve eğitimlerini burada sürdüren Suriyeli gençler, YÖS'de başarılı olup üniversiteye yerleşerek hayallerini gerçekleştirdi - Konteyner kentte bu yıl 48 Suriyeli öğrenci üniversitelerin Türkçe, matematik, resim, sınıf öğretmenliği gibi bölümlerini kazandı - İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanan Rima Raswani: - "Üniversiteyi kazandığım için mutluyum. Türkiye'ye bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" - Üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazanan Abdulhamit Şaban: - "Savaş bitince ülkeme dönerek oradaki çocuklara iyi bir eğitim vermeyi hedefliyorum. Suriye'yi inşallah yeniden inşa edeceğiz"

Haber 08-09-18 11:48

Yüzyılın Anlaşması, Filistinlileri kendi topraklarından kovmayı amaçlamaktadır

BM Genel Sekreter Vekili Dr. Rima Khalef Al-Hinedi: - "Yüzyılın anlaşması olarak ifade edilen anlaşma, Filistinlileri kendi topraklarından kovmayı amaçlamaktadır. Biz yurt dışında yaşayan Filistinliler olarak ve dünyadaki dost halklarla birlikte bu anlaşmanın başarısızlığa uğratılması için her türlü çabayı sarf etmek zorundayız" - "İsrail, ırki olarak tam bir soykırım yapacağını ve Filistinlileri tamamen o topraklardan yok edip çıkaracağını düşünüyor. Filistin’i halksız hale getireceğini ve nüfusunu da boşaltacağını söylüyor. Filistinlilere toprakları terk etmeleri için her türlü baskıyı gerçekleştiriyor" - "Biz Filistinliler, Araplar, Müslümanlar, dost ve zulmü reddeden halklar olarak Amerikan, İsrail politikasını başarısızlığa uğratmak için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Filistin halkının, uluslararası kararlar doğrultusunda kabul edilen haklarını müdafaa etmek zorundayız"

Haber 29-06-18 00:35

BM'deki İsrail krizi istifa getirdi

BM Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) İcra Sekreteri Rima Halef, İsrail'i eleştiren raporun geri çekilmesinin istenmesi üzerine istifa etti.

Haber 17-03-17 20:08

Türkiye İkincisi Boks Şampiyonundan Müdür Koca’ya Ziyaret

‘Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Mersin’i temsil eden ve Türkiye ikincisi olan Salman Karime,...

Yurthaber 05-02-16 10:23

2015'in Blue Jean Modelleri

İbrahim LALELİ/ANTALYA, F Ajans mankenleri Ayça Bölükbaşı, Sevcan Kahvecioğlu, Rima Terry, Ayşegül Boyacı ve Ebru Bilgiç'in tanıttığı blue jean modelleri

Yurthaber 05-04-15 11:30

ABD'nin arap güzeli striptizci çıktı

ABD’de önceki gün Las Vegas kentinde düzenlenen yarışmada, 2010 ABD güzeli seçilen 24 yaşındaki Arap asıllı Rima Fakih’in tacı geri alınabilir.

Haber 18-05-10 09:25

İlk Müslüman Miss Amerika

24 yaşındaki Lübnan asıllı Michigan Dearborn'dan katılan Rima Fakih Miss Amerika seçildi.

Kadin 17-05-10 11:35