Rize Yesilcay Spor Kulubu Haberleri

Rize Valiliği’ne İhsan Selim Baydaş atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne 57 ilin valisi değişirken Rize Valiliği’ne Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş atandı.

Yurthaber 2023-08-10 09:18:04

ÇAYKUR kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi kura sonuçları sorgulama ekranı

Çaykur mevsimlik işçi kura çekimi bugün başladı. 1365 işçi alımının kurası Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki 49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere alınacak olan işçiler kura sonuçlarını heyecanla bekliyorlar. Peki, ÇAYKUR kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 2023-04-14 14:40:46

Son dakika: Bu detayı hiç kimse fark etmedi! Yine Fenerbahçe ve yine Rize deplasmanı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maç, müthiş bir heyecan fırtınasına sahne oldu. Rizespor küme düşme potasından uzaklaşmayı hedeflerken, Fenerbahçe son haftalardaki çıkışını sürdürmek için sahaya çıktı. Henüz 35. saniyede kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

Spor 2022-04-22 22:47:49

Heyecan yeniden başlıyor! Süper Lig'de 20. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Haftanın açılış maçında lider Trabzonspor'un Yeni Malatya'yı ağırlayacağı mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Galatasaray'ın Nef Stadı'nda karşılaşacağı Giresunspor maçını ise Arda Kardeşler yönetecek. Katar'dan dönen Beşikta'ın Rize deplasmanındaki kritik mücadelesine Alper Ulusoy atanırken, haftanın kapanış maçı Fenerbahçe-Adana Demirspor müsabakasında Halil Umut Meler görev alacak.

Spor 2022-01-06 12:43:21

Aliağaspor FK 9 yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) şampiyonluktaki iddialı ekiplerinden Aliağaspor FK, transfer döneminde takıma kattığı 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.Kulüp binasında gerçekleştirilen törende Muğlaspor’dan orta saha oyuncusu Zeki Sinanoğlu, Kahramanmaraşspor’dan defans oyuncusu Bayram Çetin, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan orta saha oyuncusu Özkan Yılmaz, Belediye Kütahyaspor’dan forvet oyuncusu Mehmet Çağrı Alpaslan, Fatsaspor’dan sol bek oyuncusu Zihni Aydın, Yenişehir Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil, Isparta 32 Spor’dan kaleci Ali Yasin Demir, Çaykur Rize Spor’dan kaleci Mert Kuleli ve Saruhanlı Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Batuhan Doğrukıran kendilerini sarı siyahlılara bağlayan sözleşmelere imza attılar.Büyük hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten Zeki Sinanoğlu, “Geçmiş yıllarda da Aliağaspor FK adını sıkça duyuyordum.

Yurthaber 19-03-21 16:31

Rize’de vatandaşları denizle buluşturacak proje

Rize Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Rize’deki İslampaşa ve Portakallık mahalleleri sahil şeridinde 10 milyon TL’lik sosyal alan inşa edilecek.Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik Ankara’da bir araya gelerek yapılacak sosyal alan için 10 milyon TL’lik protokol anlaşması imzaladı.

Yurthaber 15-03-21 16:58

Hakkari Mir Voleybol Takımı 3-1 yenildi

Hakkari Mir Gençlik Voleybol Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Rize Güneysu Spor Kulübüne 3-1 yenildi.Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2.

Yurthaber 15-01-21 12:06

ÖZET | Çaykur Rizespor 0-4 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray Rize deplasmanına çıktı. Sarı kırmızılılar, Çaykur Rizespor'u Diagne ve Taylan'ın golleri ile 4-0 devirdi. Çaykur Rizespor - Galatasaray maç özeti ve maçın detayları haberimizde...

Spor 28-11-20 21:00

Çanakkale’nin yeni gençlik ve spor il müdürü göreve başladı

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Ömer Kalkan, bugün itibariyle göreve başladı.Kütahya, Sakarya ve Rize illerinde uzun yıllar İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığında farklı birimlerde daire başkanlığı görevini yürüten Ömer Kalkan, son olarak İstanbul Spor Hizmetleri Müdürü olarak görev yapıyordu.

Yurthaber 01-10-20 12:22

Dağcılar 30 Ağustos Zafer Bayramını Zirvede Kutladı

Kayseri’de dağcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Erciyes Dağı’nın zirvesinde İstiklal Marşı okuyarak kutladı.30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde K2 Dağcılık ve Kayak İhtisas Spor Kulübü ve Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor Kulübünün düzenlediği Zafer Tırmanışı, İstanbul, Ankara, Konya, Rize, Nevşehir, Kırıkkale, Bursa, Antalya ve Kayseri’deki 5’i kadın 100’e yakın dağcının katılımı ile gerçekleştirildi.Tırmanışta Çobanini kamp yerine gelen dağcılar teknik toplantı yaptı.

Yurthaber 31-08-20 10:17

Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Karate Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Karate Aday Hakem Kursu başarıyla tamamlandı.Karate İl Temsilciliğinin 2020 yılı faaliyet programında yer alan Karate Aday Hakem Kursu 06-08 Mart 2020 tarihleri arasında İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezi ve Atatürk Spor Salonunda yapıldı.Kayseri, Gaziantep, Isparta, Antalya, Rize, Elazığ, illerinden 18 Hakem adayın katıldığı kursta Federasyon Merkez Hakem Kurulundan İsmail Günay ve Musa Tepe eğitmen olarak katıldı.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, karate hakem kursuna katılımlarından dolayı kursiyerlere teşekkür ederek spor yaşamlarında başarılar diledi.

Yurthaber 09-03-20 14:23

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı canlı izle | TS Rize canlı izle | bein sports şifresiz | canlı yayın

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Trabzonspor, Çaykur Rizespor engelini de açarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Çaykur Rizespor ise deplasmanda puan ya da puanlar alarak dönmek istiyor. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca beIN Sports HD 1'den canlı yayınlanacak bu maçın canlı anlatımı mynet.com'da bulabilirsiniz...

Spor 29-02-20 16:45

Çaykur Rizespor’un mali genel kuruluna 85 delege katıldı

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Derneği’nin 90. Olağan Mali Genel Kurulu 85 delegenin katılımıyla gerçekleşti. Katılımın az olmasından ötürü kulüp ve dernek başkanı Hasan Kartal duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Spor 23-02-20 15:48

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı canlı izle | Rize BJK canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor Beşiktaş karşı karşıya geldi. Geçen hafta Göztepe'ye mağlup olan Beşiktaş bu hafta Çaykur Rizespor maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde...

Spor 01-02-20 16:32

Hentbol heyecanı Manisa’da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hentbol Federasyonu ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Kulüplerarası Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası, Manisa’da başladı.27 Ocak ve 2 Şubat tarihleri arasında Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu, Muradiye Spor Salonu ve Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Adana, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Van, Giresun, İstanbul, Isparta, Sivas, Kayseri, Yalova, Sakarya, Hatay, Muğla, Rize, İzmir, Trabzon, Kastamonu illerinden 29 kulüp ve 450’yi aşkın sporcu mücadele ediyor.Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Manisa İl Müdürlüğü olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yurthaber 28-01-20 10:51

Çaykur Rizespor Gençlerbirliği maçı canlı izle | beIN Sports izle | Rize-Gençler canlı yayın

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta kapanış maçında Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Rizespor evinde Gençlerbirliği'ni mağlup etmenin planlarını yapıyor. Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde...

Spor 20-01-20 19:26

Okullar Arası Yüzme İl Birinciliği Başladı

06-07 Ocak 2020 tarihlerinde Okullar Arası Yüzme Gençler (Erkek-Kız) İl Birinciliği Yarışmaları başladı.Olimpik Yüzme Havuzunda 17 Stilde yapılacak olan müsabakalara 35 Okuldan 71 erkek, 44 kadın sporcu olmak üzere toplamda 115 sporcu mücadele ediyor.Yarışmalar sonucunda dereceye giren okul takımları ve ferdi sporcular 07-08 Mart 2020 tarihleri arasında Adana- Sakarya- Rize ve Van İllerindeki grup merkezlerinde yapılacak olan Okullar Arası Yüzme Gençler Grup Birinciliği müsabakalarına katılacak.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tarık Tüfekçi, tamamlanan yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti.

Yurthaber 06-01-20 16:21

Çaykur Rizespor taraftarlarından uyuşturucuya karşı yürüyüş

Süper Lig’in Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’un taraftar grupları tarafından uyuşturucuya karşı yürüyüş düzenlendi.Düzenlenen yürüyüşe vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Çaykur Rizespor Kulübü, Rize İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü destek verdi.

Haber 05-01-20 17:16

Rize’de Hayati İnanç konferansına yoğun ilgi

Hukukçu-Yazar Hayati İnanç, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferans da sevenleri ile buluştu.Hukukçu-Yazar Hayati İnanç, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kırkambar Edebiyat ve Medeniyet Söyleşileri" adlı konferans da Rizelilerle buluştu.

Yurthaber 04-01-20 16:22

Bitlis’ten Rize’ye “Kardeşlik Kervanı” projesi

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı ile Rize’nin Ardeşen Kaymakamlığınca başlatılan “Kardeşlik Kervanı” projesi kapsamında Güroymak ilçesinden 4 öğretmen ile 35 öğrenci Rize’ye geziye gönderildi.Rize’nin Ardeşen ilçesinde 3 gün 2 gece misafir edilen öğretmen ve öğrenciler, proje kapsamında Rize Kalesi, Rize Ziraat Çay Bahçesi, Minyatür Çay Fabrikası, Lunapark, Mehmet Cengiz Spor Tesislerinde Rize Spor futbolcularının antrenmanını izleme etkinliği, Çay Fabrikası, Fırtına Vadisi, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, Ayder Yaylası etkinliği, Rafting Tesisleri ve Duygulu köyünde yemek etkinliği kapsamındaki geziye katıldı.

Yurthaber 22-11-19 01:01

Kars 36 Spor Çayeli Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor

Kars 36 Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Rize Çayeli Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3.

Yurthaber 21-11-19 12:35

Bitlis’ten Rize’ye “Kardeşlik Kervanı” projesi

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı ile Rize’nin Ardeşen Kaymakamlığınca başlatılan “Kardeşlik Kervanı” projesi kapsamında Güroymak ilçesinden 4 öğretmen ile 35 öğrenci Rize’ye geziye gönderildi.Rize’nin Ardeşen ilçesinde 3 gün 2 gece misafir edilen öğretmen ve öğrenciler, proje kapsamında Rize Kalesi, Rize Ziraat Çay Bahçesi, Minyatür Çay Fabrikası, Lunapark, Mehmet Cengiz Spor Tesislerinde Rize Spor futbolcularının antrenmanını izleme etkinliği, Çay Fabrikası, Fırtına Vadisi, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, Ayder Yaylası etkinliği, Rafting Tesisleri ve Duygulu köyünde yemek etkinliği kapsamındaki geziye katıldı.

Yurthaber 21-11-19 12:12

Beyaz Karanfil Derneği protokol ile maç yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen, Rize Valiliği, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ve Rize Gençlik Merkezi işbirliğiyle Beyaz Karanfil Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği tarafından yürütülen "Kendine Bir Şans Ver" Projesi Rize protokolü ile oynanan halı saha maçı ile son buldu.Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bulunan halı sahada oynanan karşılaşmaya Rize Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 05-11-19 13:20

Rize’de Oturarak Voleybol Turnuvası düzenlendi

Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Rize Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında oturarak voleybol turnuvası düzenlendi.

Yurthaber 12-10-19 13:20

BAL Ligi karşılaşması

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Rize Salarha Spor ile 0-0 berabere kaldı.

Yurthaber 06-10-19 18:25

“Kendine bir şans ver” fotoğraf sergisi ve sahne programı düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (2018-II) kapsamında desteklenen, Rize Valiliği, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü ve Rize Gençlik Merkezi işbirliğiyle Beyaz Karanfil Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği tarafından yürütülen “Kendine Bir Şans Ver” Projesi Fotoğraf Sergisi ve Sahne Programı düzenlendi.Rize Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programlara Rize Valisi Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Rize Adalet Komisyonu Başkanı Adem Amaç, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, il protokolü, kamu kurum yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, dernek üyeleri, gençler ve aileleri katıldı.

Haber 05-10-19 09:14

Rize’de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

Rize’de, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Rize Belediyesi tarafından bisiklet turu düzenlendi.Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’ndan başlayan bisiklet turuna Kurtuluş İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, vatandaşlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mensupları, Rize Belediyesi Gençlik Merkezi mensupları ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu üyeleri katıldı.Bisiklet turuna topluluk olarak katılan ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek istediklerini dile getiren RTEÜ Genç Yeşilay Topluluğu Başkanı Emirhan Ekşi “RTEÜ Genç Yeşilay Topluluğu olarak Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri maksadıyla bizde bu programa bir paydaş oalrak katıldık.

Haber 19-09-19 12:29

Kars 36 Spor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Rize Pazar Spor’a penaltı atışları sonucunda 4-3 yenilerek kupaya veda etti.Kars 36 Spor Kafkas Üniversitesi Prof.

Yurthaber 10-09-19 16:50

Yeşil Mavili minikler sahaya çıktı

Çaykur Rizespor Kulübü tarafından futbol okulları arasında düzenlenen minik kalpler turnuvası bugün 300 çocuk oyuncunun katılımıyla başladı.Mehmet Cengiz Tesisleri’nde start alan turnuva, Rize ve çevre illerden toplamda 12 yaz spor okullarının takımları ve 300 sporcunun katılımıyla başladı.

Yurthaber 04-09-19 16:05

Darıcalı Milli Karatecilerden dokuz madalya

Rize Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında, Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü 9 sporcu, madalya alarak kürsüye çıktı.Dünya Karate Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen “Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası” 23-25 Ağustos tarihleri arasında Rize Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 28-08-19 16:05

Salihlili minik karateciden uluslararası başarı

Rize’de düzenlenen Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında ay-yıldızlı forma ile mücadele eden Salihli Belediyesporlu minik karateci Alime Nur Onur, bronz madalyanın sahibi oldu.Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası 12 ülkeden bin 380 sporcunun katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yurthaber 28-08-19 14:10

Uygur, Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında birinci oldu

Malatyalı milli karateci Fatma Uygur Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonasında sıkletinde birinci oldu.Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 23-25 Ağustos tarihlerinde Rize Yenişehir Spor Salonunda yapıldı.

Yurthaber 26-08-19 14:50

Uluslararası Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası tamamlandı

12 ülkeden bin 380 sporcunun katıldığı Uluslararası Karadeniz Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası tamamlandı.Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 12 ülkeden Bin 380 sporcunun katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Haber 25-08-19 10:19

Rize’de Karate Şöleni Başlıyor

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Uluslararası Karate Şampiyonası 23-25 Ağustos 2019 tarihlerinde Türkiye dahil 9 ülkeden Bin 500’e yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek.Şampiyona ile ilgili açıklama yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ İlimiz bir kez daha Uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak 9 ülkeden Bin 500’e yakın sporcu katılımı ile Rize Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirilecek şampiyonada bir çok sporcu ilk defa ilimiz gelerek Rize’mizi tanıma fırsatı bulacak bu tür organizasyonların ilimizin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz bu güzel organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Başta Milletvekilimiz ve Gençlik ve Spor Bakanı Eski Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Valimiz Sayın Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanımızı Sayın Rahmi Metin, Karate Federasyonu Başkanımı Sayın Esat Delihasan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

Yurthaber 21-08-19 08:55

Rize Valisi Çeber ve Belediye Başkanı Metin’den Çaykur Rizespor’a kombine desteği

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çaykur Rizespor’a destek olmak amacı ile kombine bilet ve yeni sezon formalarından aldı.Kombine biletlerini satışa sunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 10 bin kombine bileti satışı yapmayı hedefliyor.

Yurthaber 17-07-19 14:30

Çaykur Rizespor'da hedef 10 bin kombine

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bu sezon taraftarlarına 10 bin kombine bilet satışı yapmayı hedefliyor - Rize Valisi Kemal Çeber: "Bizim alacağımız bir kombine sembolik ama önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. Herkesin karınca kararınca bu işe sahip çıkması gerekir"

Spor 17-07-19 12:10

Çaykur Rizespor'da hedef 10 bin kombine

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, bu sezon taraftarlarına 10 bin kombine bilet satışı yapmayı hedefliyor - Rize Valisi Kemal Çeber: "Bizim alacağımız bir kombine sembolik ama önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. Herkesin karınca kararınca bu işe sahip çıkması gerekir"

Yurthaber 17-07-19 12:09

Rize’de 355 hafız icazet aldı

Rize Müftülüğü tarafından geleneksel hale getirilen İl Geneli Hafızlık İcazet Merasimi’nin dördüncüsü bu yıl 355 hafızın katılımıyla gerçekleşti.İl genelinde hafızlık eğitimi veren 59 Kur’an-ı Kerim Kursu’nda 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hafızlığını tamamlayan 132 kız, 223 erkek olmak üzere toplam 355 öğrencinin katılımıyla toplu olarak kapalı spor salonunda icazet merasimi düzenlendi.Hayırsever Rize halkının destekleriyle gerçekleştirilecek merasimde bir konuşma yapan Rize Müftüsü İsmail Yalçın, “İcazet Merasimimizin bu yıl 4.’sünü kutluyoruz.

Haber 13-07-19 12:56

Rize’de ’Yaz spor okulları’ açıldı

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bugün düzenlenen törenle açılışı yapılan “Yaz Spor Okullarında” 30 branşta 3 bin sporcu eğitim görecek.Yeni Şehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine, Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Antrenörler, sporcular ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli katıldı.Açılış konuşmasını yapan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Rize genelinde toplam 30 branşta 05-18 yaş grubunda toplam 3 bin sporcu ile yaz spor okullarını başlattıklarını belirterek, "Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, onları başarılı birer sporcu yapabilmek, onlarda spor kültürünün oluşmasında katkı sağlamak amacı ile il ve ilçelerimizde toplamda 30 branşta 05-18 yaş grubu 3 bin sporcu adayımıza eğitim vereceğiz.

Yurthaber 29-06-19 17:45

Sporda şiddete karşı yeni önlemler (1)

Eski Gençlik ve Spor Bakanları AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ile bazı AK Parti'li milletvekillerinin imzasını taşıyan Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu - Müsabaka öncesinde, esnasında veya sonrasında taraftarların sürekli veya geçici olarak gruplar halinde toplandıkları yerler, müsabakanın yapılacağı yere gidiş ve geliş güzergahları, takım veya taraftarların toplu olarak seyahat ettikleri araçlar ya da takımların kamp yaptığı yerler, "spor alanı" tanımı içerisine alınıyor. Böylece güvenliğin sağlanması bakımından müsabaka alanı dışındaki yerlerde de tedbir ve yaptırımlar uygulanabilecek - Seyircilerin ayakta seyredebileceği şekilde düzenlenmiş numaralı alanlar için de bilet satışı yapılabilecek - Federasyonlar ve spor kulüpleri özel güvenlik hizmeti satın alabilecek - Spor kulüpleri, yönetim kurulu üyelerinden birini "stat güvenliğinden sorumlu yönetim kurulu üyesi" olarak belirleyecek

Spor 24-06-19 16:10

Dünya şampiyonu Riner’den şampiyon judoculara madalya

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Fransız judocu Teddy Riner, Kilis’te, ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ projesi kapsamında yapılan judo müsabakaları sonucunda başarılı olan sporcuların madalya takdim törenine katıldı.Kilis 7 Aralık Beşevler Kapalı Spor Salonu’nda UNICEF tarafından finanse edilen ve Kilis Belediyesi tarafından yürütülen ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ isimli proje kapsamında gerçekleştirilen judo müsabakalarına Kilis, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kırıkkale, Karaman, Konya, İzmir, Van, İstanbul, Tekirdağ, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Bilecik, Antalya, Rize, Diyarbakır, Tunceli ve Şırnak ilinden 400 sporcunun katılım gösterdi.Müsabakalarda dereceye giren judocu çocukların madalya törenine Dünya Judo şampiyonu Fransız judocu Teddy Riner, Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, UNICEF Türkiye Temsilcisi Philippe Duamelle, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile diğer yetkililer katıldı.Madalya töreninde bir konuşma yapan Dünya Judo şampiyonu Fransız judocu Teddy Riner, Kilis Belediyesi ile UNICEF’e teşekkür ettiğini ifade ederek, “UNICEF’in Türkiye’de yaptığı çalışmalar ve Suriyelilerin daha iyi bir entegre olmaları için sağladıkları için teşekkür ediyorum.

Haber 22-06-19 17:14

Dünya şampiyonu Fransız judocu Riner’e Kilis’te

Olimpiyat ve dünya şampiyonu Fransız judocu Teddy Riner, Kilis’te, ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ projesi kapsamında 20 ilden 400 Türk ve Suriyeli sporcu çocuğun ile bir araya gelmesinde yoğun ilgiyle karşılandı.Kilis 7 Aralık Beşevler Kapalı Spor Salonu’nda UNICEF tarafından finanse edilen ve Kilis Belediyesi tarafından yürütülen ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ isimli proje kapsamında gerçekleştirilen judo müsabakalarına Kilis, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kırıkkale, Karaman, Konya, İzmir, Van, İstanbul, Tekirdağ, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Bilecik, Antalya, Rize, Diyarbakır, Tunceli ve Şırnak ilinden 400 sporcunun katılım gösteriyor.

Haber 22-06-19 13:21

Türk ile Suriyeli çocuklar, judo turnuvasında buluştu

Kilis’te, ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ projesi kapsamında 20 ilden 400 Türk ve Suriyeli sporcu çocuğun katıldığı Judo turnuvası başladı.Kilis 7 Aralık Beşevler Kapalı Spor Salonu’nda UNICEF tarafından finanse edilen ve Kilis Belediyesi tarafından yürütülen ’Her Çocuk İçin Sosyal Uyum’ isimli proje kapsamında gerçekleştirilen judo müsabakalarına Kilis, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kırıkkale, Karaman, Konya, İzmir, Van, İstanbul, Tekirdağ, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Bilecik, Antalya, Rize, Diyarbakır, Tunceli ve Şırnak ilinden 400 sporcunun katılım gösterdi.

Haber 21-06-19 12:37

Adalet Bakanı Gül, Ulucanlar’da

Altındağ Belediyesi ve Anadolu Yayıncılar Derneğince Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde düzenlenen iftar programı siyaset, spor, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Mücahit Yanılmaz ve Refik Tuzcuoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Altındağ Belediye Başkanı Doç.

Haber 24-05-19 11:29

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Ordu, Giresun, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Artvin'de törenler düzenlendi

Haber 19-05-19 14:32

Galatasaray’ı Rize karşısında 1-0 öne geçiren golü 197 bin kişi izledi

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında atılan 32 gol, 484 bin kez izlendiği belirtildi.

Haber 15-05-19 16:55

Lider Galatasaray, Rize deplasmanında

Sarı-kırmızılı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak - Galatasaray'da Younes Belhanda sarı kart cezası, Kostantinos Mitroglou ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek - Teknik direktör Fatih Terim'in öğrencileri, Süper Lig'deki son 17 maçında yenilmedi

Spor 10-05-19 11:20

Rize 1 puanı VAR ile kurtardı!

Spor Toto Süper Ligi'nin 31. haftasında Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Son dakikada gelen golle maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Spor 04-05-19 18:13