Rob Porter Haberleri

Çokeşli ilişkilerini savundu! Sosyal medyadan tepki topladı... Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda alışılmadık ilişkilerinden söz eden bir çfit gündem gelmeyi başardı. Katy'nin yetişkinlere yönelik içerik yaratıcısı eşi Rob Oz ile Avustralya'da fırtınalı bir aşk hikayesine imza attı. Katy, Truly's Love Don't Judge YouTube programına konuk olduğunda, "Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend 2023-12-12 10:29:44

Aralarındaki 47 cm'lik boy farkı sosyal medyanın gündemine yerleşti! İlişkileri sosyal medyanın ilgisini çekti

Sosyal medyada aralarındaki boy farkı nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Ashlyn Bischoff ve Dylan Porter ilişkilerini düzenli olarak paylaşıyor. Ashlyn Bischoff 158 cm ve sevgilisi Dylan Porter 205 cm uzunluklara sahipler. Aralarındaki 47 cm'lik boy farkıyla sosyal medyayı şaşkına çeviren çift ilişkilerinin detaylarını yayınlayınca ilgi çekti.

Trend 2023-10-19 10:58:06

Elinin üzerine dövme yaptırdı hastanelik oldu! “Elimi hareket dahi ettiremedim”

TikTok’tan paylaşım yapan Erin Porter isimli bir dövme hayranı elinin üzerine yaptığı istiridye dövmesinden sonra hastanelik olduğunu anlattı. Elini enfeksiyon nedeniyle oynatamadığını dile getiren Porter tedavi için günlerce hastanede kaldı. Dövmenin tamamen iyileştiğinden söz eden Porter kendisinin yaşadığı zorlu süreci anlatınca viral olmayı başardı.

Trend 2023-08-07 12:01:51

NATO'dan dikkat çeken hamle... Rusya'ya karşı askeri planlar hazırlandı! Asla hafife almamalıyız

NATO, Rusya'ya karşı askeri planlar hazırladı. - Avrupa'nın doğu kanadı, kuzeyi ve güneyi olmak üzere 3 bölgeyi kapsayan ve uygulanması yıllar alacak detaylı askeri planların Vilnius'taki NATO Zirvesi'nde liderler tarafından onaylanması hedefleniyor. Öte yandan konuya ilişkin konuşan NATO Askeri Komite Başkanı Amiral Rob Bauer, "Rusları ve yeniden toparlanma kabiliyetlerini asla hafife almam." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-07-03 18:33:12

İngiliz arama kurtarma ekipleri enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i sağ olarak kurtarmıştı! O anları anlattılar: O kadar derine gömülmüştü ki...

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler tüm Türkiye’yi kahretti. Başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili etkileyen depremler “Yüzyılın felaketi” olarak adlandırılırken dünyanın çeşitli ülkelerinden arama kurtarma ekipleri de bölgeye geldi. İngiliz kurtarma SARAID ekibinin lideri Rob Davies, enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i kurtarma anlarını anlattı.

Trend 13-02-23 08:42

Hızlıca evlenip hemen sonra üçlü ilişkiye başladılar! Açıklamaları şaşkına çevirdi: Eşimin nerede, ne yaptığını biliyorum!

Altı haftalık birlikteliklerinin ardından hızlı bir karar alıp bu yılın başlarında evlenen Katy Skeats-Jones ve eski bir yetişkin filmi yıldızı olan Rob Bampton, evlilikleri henüz bir yılını bile tamamlamadan bu kez de ilişkilerine başka bir kadını daha dahil ederek üçlü ilişki yaşamaya başladıklarını açıklayıp gündem oldular.

Trend 21-11-22 11:40

Yapay zeka: 10 yıl içinde dijital ikiziniz olabilir mi?

Teknoloji uzmanı Rob Enderle, 2020'li yıllar bitmeden insanın düşünme yetisine sahip dijital ikizlerinin ilk sürümleriyle tanışacağımıza inanıyor.

Haber 04-07-22 16:03

TOFAŞ, ABD'li basketbolcu Rob Gray'i transfer etti

TOFAŞ, ABD'li basketbolcu Rob Gray'i transfer etti

Yurthaber 25-06-22 16:56

Yapay zeka: 10 yıl içinde dijital ikiziniz olabilir mi?

Teknoloji uzmanı Rob Enderle, 2020'li yıllar bitmeden insanın düşünme yetisine sahip dijital ikizlerinin ilk sürümleriyle tanışacağımıza inanıyor.

Haber 13-06-22 14:10

Yalnızca sevgilime soyunacağım demişti! Jorgie Porter sevgilisine üstsüz poz verdi!

Hollyoaks'ta Theresa McQueen'in rolünü canlandırmasıyla tanınan oyuncu Jorgina Porter, sevgilisiyle birlikte tatile çıktı. Porter tatilde sevgilisine özel havuzlarında bir dizi üstsüz poz verdi. Bu pozları paylaşan ünlü isim özel havuzda olmanın avantajı olarak üstsüz olmasını yazdı.

Magazin 03-06-22 09:39

Yetişkin film yıldızının eşinden şaşırtan evlilik şartı! “Düzenli hastalık kontrollerini yaptırmalı”

Rob Oz ismiyle bilinen yetişkin film yıldızı Robbie Bampton’un eşi Katy Bampton evliliklerine dair açıklamalarda bulundu. Eşinin kariyerinin kendisi için problem olmadığını ifade eden Katy’in şartı ise herkesi şaşırttı. Katy eşinin düzenli olarak cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kontrollerini yaptırması gerektiğini söyledi.

Trend 23-03-22 14:58

NATO’dan Müteffiklerine Destek Vurgusu

NATO’nun askeri komite başkanı Hollandalı Oramiral Rob Bauer, Rusya'nın planlı bir askeri tatbikattan sonra askerlerini Belarus'ta tutması durumunda ittifakın Baltık ülkeleri ve Polonya'daki askeri varlığını arttırmayı planladığını söyledi

Haber 07-02-22 18:46

Şov yapmak isterken timsaha yem oluyordu! Arkadaşlarının yardımıyla zor kurtuldu

Avustralya'da Timsah Avcısı programıyla tanınan Steve Irwin’in programı hareketli anlara sahne olsu. 18 yaşındaki Rob isimli timsah eğiticisi Casper adındaki timsaha yemek vermek isterken hayvanın bir anda sudan çıkmasıyla beraber korku dolu dakikalar yaşadı. Timsahın üzerine doğru hareket etmesi üzerine Rob koşmaya başladı ve arkadaşlarının yardımıyla ısırılmaktan son anda kurtuldu.

Trend 07-02-22 17:32

Nişanlısının yetişkin film yıldızı olduğunu söyleyen Kay Skeats ilişkisinin detaylarını anlattı! “Umrumda değil”

29 yaşındaki Katy Skeats isimli bir kadın, yetişkin film sektöründe oyuncu olarak çalışan Rob Bampton ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini söyledi. İnsanların oyunculara karşı önyargılı olduğundan söz eden Skeats, toplumsal tabuları yıkmak için ilişkisinin detaylarını anlattı.

Trend 01-02-22 11:46

Jennifer Lopez'in eski menajerinden kalça itirafı

Rob Shuter, bir dönem menajerliğini yaptığı Jennifer Lopez'in bilinmeyenlerini anlattı. Hollywood yıldızının sanılanın aksine çok kibar olduğunu ve kendisiyle barışık yaşadığını söyleyen PR uzmanı, ünlü yıldızın Ben Affleck ile olan ilişkisi hakkında da konuştu.

Magazin 19-10-21 17:20

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu bombası

Ferdi Kadıoğlu'nun menajeri Rob Janssen, ilk tur görüşmelerinde oyuncusunun Fenerbahçe’de devam etmesine sıcak bakmadıklarını söyledi… İkinci tur görüşmelerinin milli arada yapılması planlanıyor. Yönetimin amacı ise Ferdi’nin sözleşmesini Ocak ayından önce uzatmak. Sözleşme uzatma krizi devam ederken Galatasaray'dan da bir bomba geldi. İşte detaylar...

Spor 10-10-21 11:41

Reuters: Türkiye, F-35 programına katılımı için lobicilik faaliyeti yürüten firmayla sözleşmesini bir yıl uzattı

Reuters haber ajansı, Arnold & Porter Kaye Scholer isimli şirketle Türkiye arasında, Türkiye'nin F-35 programına katılımı için lobicilik faaliyeti yürütmesini öngören anlaşmanın bir yıl daha uzatıldığını yazdı.

Haber 24-09-21 07:51

Senatörler Altyapı Tasarısının İçeriğinde Uzlaştı

ABD Senatosu'ndaki müzakereciler, 1 trilyon 200 milyar dolarlık partilerüstü altyapı tasarısının ana içeriği üzerinde anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Anlaşma, müzakereleri yürüten Demokrat Partili Kyrsten Sinema ve Cumhuriyetçi Partili Rob Portman tarafından duyuruldu

Haber 28-07-21 22:59

Brexit: Referandum sonrası 5 yılda Birleşik Krallık'ta neler değişti?

İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'dan oluşan Birleşik Krallık'ta tam 5 yıl önce, 23 Haziran 2016'da ülkenin Avrupa Birliği'nden ayrılıp ayrılmaması için referandum yapıldı. Referandumda yaklaşık yüzde 51,9 oyla Brexit kararı çıktı ve ülke geçen yıl sonunda AB'den ayrıldı. BBC Siyaset Muhabiri Rob Watson, referandumun ülkede neleri değiştirdiğini ve hangi sorunları beraberinde getirdiğini yazdı.

Haber 23-06-21 04:00

Billy Porter, HIV pozitif olduğunu açıkladı

Emmy’de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan ilk siyahi eşcinsel olarak tarihe geçen Billy Porter, 14 senelik sessizliğini bozarak HIV pozitif olduğunu açıkladı.

Magazin 21-05-21 15:42

ABD'den Kudüs açıklaması: Derin endişe duyuyoruz

ABD Dışişleri Sözcü Yardımcısı Jalina Porter, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden derin endişe duyduklarını açıkladı.

Haber 07-05-21 22:12

ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Çanakkale Boğazı’ndan geçen ABD Donanmasına ait 78 borda numaralı 'USS Porter' adlı füze destroyeri, Ege Denizi’ne doğru yol aldı.

Haber 10-02-21 18:34

'Yatağında çıplak uyandım' demişti! Hızlı ve Öfkeli'nin yönetmeni, cinsel saldırı iddiası hakkında ilk kez konuştu

Hızlı ve Öfkeli filminin yönetmeni Rob Cohen, Asia Argento'nun cinsel saldırı iddialarını yalanladı: "Hayret verici"

Magazin 27-01-21 07:50

Asia Argento, Hızlı ve Öfkeli’nin yönetmeni Rob Cohen’i cinsel tacizle suçluyor

Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmini yönetmen Rob Cohen cinsel tacizle suçlanıyor. Suçlamayı yapan ise oyuncu ve yönetmen Asia Argento.

Magazin 25-01-21 15:36

ABD savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti! Dikkat çeken mesaj

ABD savaş gemisi “USS Porter” adlı füze fırkateyni, İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizine açıldı. Geminin geçişi esnasında gönderde Türk bayrağı dalgalandırılırken ağır makineli silahların başında ise askerler nöbet tuttu. Donanmanın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “ABD Donanması, Montrö Sözleşmesi de dahil olmak üzere uluslararası hukuka uygun olarak Karadeniz'de rutin olarak faaliyet göstermektedir” denildi.

Haber 07-07-20 11:52

İran'dan İngiltere'ye protesto notası

İran yönetimi, İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire'in, Tahran'daki "yasa dışı gösterilere" katıldığı gerekçesiyle Londra yönetimine protesto notası verdi.

Haber 12-01-20 21:11

Gözaltına alınan İngiliz büyükelçi: Gösteriye değil anmaya katıldım

İngiltere’nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire gösteriye katıldığı gerekçesiyle birkaç saat süreyle gözaltına alındı.

Haber 12-01-20 13:41

İngiltere: İran'ın büyükelçimizi gözaltına alması uluslararası hukukun açıkça ihlâli

İngiltere'nin İran Büyükelçisi Rob Macaire dün Tahran'da düzenlenen bir protesto gösterisi sırasında gözaltına alındı. Macaire üç saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı. İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab büyükelçilerinin gözaltına alınmasının "uluslararası hukukun açıkça ihlâli" olduğunu söyledi.

Haber 12-01-20 12:53

İran'da tansiyon hızla yükseliyor! İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi gözaltına alındı!

İran'ın başkenti Tahran'da düşen Ukrayna uçağında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma etkinliğine katılan İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire'in "bazı radikal ve yıkıcı eylemleri organize etmeye ve kışkırtmaya çalıştığı" iddiasıyla gözaltına alındığı ve bir süre sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Ayrıca olayla ilgili olarak İngiltere'den açıklama geldi.

Haber 12-01-20 00:49

ABD askeri gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ABD donanmasına ait 78 borda numaralı "USS Porter" adlı füze destroyeri, Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Ege Denizi'ne doğru yol aldı

Haber 29-10-19 18:26

ABD askeri gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ABD donanmasına ait 78 borda numaralı "USS Porter" adlı füze destroyeri, Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Ege Denizi'ne doğru yol aldı

Yurthaber 29-10-19 18:25

Amerikan savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

ABD donanmasına ait 78 borda numaralı güdümlü füze derstroyeri ’USS Porter’, Çanakkale Boğazı’ndan geçti.Boğaz geçişini tamamlayan Amerikan savaş gemisi ’USS Porter’, Marmara Denizi’nden Ege Denizi’ne doğru yol aldı.

Haber 29-10-19 17:38

ABD savaş gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti

Çanakkale Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 borda numaralı güdümlü füze derstroyeri, 'USS Porter', Ege Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 29-10-19 17:13

ABD savaş gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 borda numaralı güdümlü füze derstroyeri, 'USS Porter', Ege Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 29-10-19 16:32

Fed: 'Dijital Dolar Fikrini Aktif Olarak Değerlendiriyoruz'

Dallas Fed Başkanı Rob Kaplan, ABD Doları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Finans 17-10-19 16:23

ABD savaş gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri, 'USS Porter', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 12-10-19 11:38

ABD savaş gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri, 'USS Porter', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 12-10-19 10:49

ABD savaş gemisi ’USS Porter’, Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Çanakkale Boğazı’ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri ’USS Porter’, Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.Ege Denizi’nden bugün saat 07.00’da Çanakkale Boğazı’na giriş yapan ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri ’USS Porter’, saat 08.15 sıralarında Çanakkale önlerinde oldu.36 Millik Çanakkale Boğazı geçişi sırasında Sahil Güvenlik Botunun refakat ettiği gemi Marmara denizine yol aldı.

Haber 12-10-19 09:42

Hızlı ve Öfkeli filminin yönetmenine kızından cinsel taciz suçlaması

Hızlı ve Öfkeli (Fast and the Furious) filminin yönetmeni Rob Cohen önce kızı şimdi de adını açıklamak istemeyen bir oyuncu tarafından cinsel istismarla suçlandı.

Trend 01-10-19 08:59

Hukuk Profesörü Katie Porter'ın Kongre Üyesi Katie Porter'a Dönüşümü

Demokrat Parti'den adaylığını koymasına rağmen California eyaletindeki muhafazakar bölgeden seçilmeyi başaran Katie Porter Temsilciler Meclisi'ndeki birinci yılında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran siyasetçilerden

Haber 21-09-19 16:54

ABD savaş gemisi 'USS Porter', Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri 'USS Porter', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 08-08-19 11:45

DHA YURT BÜLTENİ-4

1)ABD SAVAŞ GEMİSİ 'USS PORTER', ÇANAKKALE BOĞAZI'NDAN GEÇTİ ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri 'USS Porter', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 08-08-19 11:19

ABD savaş gemisi 'USS Porter', Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen ABD donanmasına ait 78 Borda numaralı güdümlü füze derstroyeri 'USS Porter', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Haber 08-08-19 11:06

Amerikan savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Amerikan savaş gemisi USS Porter, Çanakkale Boğazı’ndan geçti.Amerikan donanmasına ait savaş gemisi USS Porter, Çanakkale Boğazı’na girdi.

Haber 08-08-19 11:05

Adada sıra dışı bir hayat süren modern hippi çift

Rob ve Katya, bizlere Kaptan Fantastik adlı filmi hatırlatan, hayatlarını birleştirip çocuk sahibi olduktan sonra şehir hayatını terk edip doğal hayata geçen bir çift.

Trend 27-07-19 03:14

İlk siyahi eşcinsel Emmy adayı Billy Porter tarihe geçti

Emmy Ödülleri için adaylar açıklandı. En İyi Erkek Oyuncu adayı gösterilen Billy Porter, ilk siyahi eşcinsel olarak tarihe geçti.

Trend 17-07-19 12:51

Chelsea'de 5 futbolcuyla yollar ayrıldı

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Spor 01-07-19 12:10

Chelsea'den 5 futbolcusuna veda

Londra ekibi, Gonzalo Higuain, Gary Cahill, Rob Green, Eduardo ve Kyle Scott ile yollarını ayırdı

Spor 01-07-19 12:10

İran harekete geçti! Bu sefer hedefte İngiltere var!

İran, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın Umman Körfezi'ndeki iki tankere yönelik saldırının sorumlusu olarak İran'ı işaret etmesi üzerine, bu ülkenin Tahran Büyükelçisi Rob Maker'i Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı.

Haber 16-06-19 01:20