Rockstar Games Haberleri

GTA 6'nın fragman tarihi açıklandı! Rockstar Games'in paylaştığı görseldeki detay dikkatlerden kaçmadı

Merakla beklenen GTA 6'nın fragmanıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak, GTA 6'nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Rockstar Games'in paylaştığı fotoğrafta yer alan detay ise dikkat çekti.

Haber 01-12-2023 18:44

GTA 6'nın fragmanı yaklaşırken olay iddia: Rockstar Games, Social Club'ın ismini mi değiştiriyor?

Rockstar Games'in, önümüzdeki ay yayınlanacak GTA 6 fragmanından önce, Social Club hizmetinin adını değiştireceği iddia edildi. İddiaya göre yeni hizmette Social Club'ın tüm özellikleri var olacak ancak artık Social Club olarak adlandırılmayacak.

Haber 23-11-2023 14:36

İddia doğru çıktı! Rockstar Games, GTA 6'nın fragmanını yayınlayacağı tarihi duyurdu

Rockstar Games'in önümüzdeki ay merakla beklenen Grand Theft Auto VI (GTA VI/GTA 6) için bir fragman yayınlamayı planladığı iddia edilmişti. Şirket, bir sonraki Grand Theft Auto'nun (Adının Grand Theft Auto VI, kısaca GTA VI/GTA 6 olması bekleniyor) fragmanını aralık ayında yayınlayacaklarını duyurdu.

Haber 08-11-2023 16:29

GTA 6 için dudak uçuklatan bütçe iddiası! Tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olabilir

Merakla beklenen GTA 6 ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. GTA 6'nın geliştiricisi Rockstar Games'e 2 milyar dolara mal olduğu iddia edildi. İddia doğruysa, GTA 6 tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olabilir.

Haber 21-07-2023 10:07

Rockstar Games

Rockstar Games Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rockstar Games Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rockstar Games'ten Anlaşılan GTA 6 yolda dedirten hareket: Resmi açıklama yapıldı

Rockstar Games, GTA 6 olarak adlandırılması beklenen yeni GTA oyununa yoğunlaşırken, stüdyonun bir diğer ünlü oyunu Red Dead Redemption'ın çevrimiçi modu Red Dead Online'ın büyük içerik güncellemeleri almayacağını açıkladı. Rockstar, kaynaklarını yeni çıkacak Grand Theft Auto oyununa çektiğini de belirtti. "Red Dead Online'ı nasıl desteklediğimize dair bazı değişiklikler yapma sürecindeyiz" ifadelerinin yer aldığı açıklama GTA hayranlarına "galiba GTA 6 yolda" dedirtti.

Haber 08-07-2022 18:06

Bir kuşağı heyecanlandıran haber: Max Payne'in remake'i yolda!

Bir kuşağın efsane oyunu olarak nitelendirilen Max Payne'nin remake'i geliyor. Remedy Entertainment ve Rockstar Games proje için Rockstar Games ile anlaşmaya vardı. Max Payne ilk olarak 2001 yılında piyasaya sürülmüştü.

Haber 07-04-2022 11:01

Umutlar daha da arttı! Bu sızıntı ile GTA 6'ya bir adım daha yaklaşmış olabiliriz

Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu GTA 6, düşündüğümüzden daha erken piyasaya sürülebilir. Çünkü bazı kaynaklar tarafından oyunun ünlü radyo istasyonlarından sızdırılmış bir şarkı listesi paylaşıldı.

Haber 31-01-2022 16:57

GTA 6 yakında geliyor mu? Analistler çıkış tarihini söyledi! Oyunculara güzel haber

Rockstar Games'in duyurması merakla beklenen Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi ile alakalı ilginç bir gelişme yaşandı. Rockstar Games'in bağlı olduğu Take-Two'nun Zynga'yı satın almasını inceleyen analistler, GTA 6'nın çıkış tarihini paylaştı. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte analistlere göre GTA 6'nın çıkış tarihi...

Haber 14-01-2022 12:07

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın eski günlere geri döndüren oynanış görüntüleri internete düştü

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın oynanış görüntüleri, oyunun resmi çıkışından bir gün önce internete düştü. GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın remastered (yenilenmiş) sürümlerinin yer aldığı GTA: The Trilogy - The Definitive Edition, oynanış görüntülerine bakılırsa bizi eski günlere geri döndürecek.

Haber 10-11-2021 14:44

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ın fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ın fiyatını öğrenmek için artık daha fazla beklemeye gerek kalmadı. Rockstar Games, yenilenmiş GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas üçlemesi Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ın çıkış tarihini ve Türkiye fiyatını açıkladı.

Haber 22-10-2021 16:16

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition'ın fiyatı göründü!

Rockstar Games tarafından resmileştirilen Grand Theft Auto (GTA) üçlemesi Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition’ın çıkış fiyatı ortaya çıktı. GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın gelişmiş sürümlerini içerecek olan üçleme, beklenenden yüksek bir fiyat ile gelebilir.

Haber 11-10-2021 10:51

GTA remastered üçlemesi geliyor!

Rockstar Games'in Grand Theft Auto serisindeki üç farklı oyunun remastered versiyonunu çıkartacağı iddia edildi. Buna göre remastered GTA üçlemesinde (GTA Remastered Trilogy) GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas yer alacak. Peki yenilenmiş GTA oyunları ne zaman çıkacak?

Haber 13-08-2021 14:45

GTA 6'nın çıkış tarihi ortaya çıktı! Daha fazlası da var

GTA 6 (Grand Theft Auto 6) hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir sızıntı kaynağı, Rockstar Games yapımı GTA 6'nın çıkış tarihinin düşündüğümüzden çok daha uzak olabileceğini öne sürdü. Ayrıca GTA VI'ya dair birçok ayrıntılı bilgi de paylaştı.

Haber 29-06-2021 09:57

GTA 6'nın karakterlerinden biri ünlü bir rapçi olabilir!

Rockstar Games imzalı Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu Grand Theft Auto 6 (GTA 6) merakla bekleniyor. Gelen son bir iddiaya göre ise GTA 6'daki karakterlerden biri ünlü bir rapçi olabilir. Söylenenlere bakılırsa bu isim Dr.Dre'den (Andre Romelle Young) başkası değil.

Haber 23-06-2021 16:08

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 sistem özellikleri neler?

Grand Theft Auto (GTA) serisi ile oldukça öne çıkan Rockstar Games, GTA serisi için yeni bir bölüm üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu duyurunun ardından ise birçok oyuncu GTA 6 oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Trend 21-05-2021 14:29

GTA 6'nın haritası sızdırıldı! Vice City detayı var

Grand Theft Auto 6 (GTA 6)'ya yönelik sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak, GTA 6'nın ilgi toplayan yeni bir harita sızıntısı ortaya çıktı. Haritanın bu denli ilgi görmesinin nedeni ise Vice City haritası ile benzerlik göstermesi.

Haber 11-05-2021 10:04

GTA 6'nın çıkış tarihine yönelik yeni teori!

GTA'nın çıkış tarihi için iddialar gelmeye devam ediyor. Yeni bir GTA 6 çıkış tarihi söylentisi, Rockstar Games'in yeni oyununu yakında duyurabileceğini ortaya koyuyor. İşte bu sızıntının detayları.

Haber 02-04-2021 12:35

GTA 6 için olabilir: Rockstar Games'ten NPC teknolojisi için yeni patent!

Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi oyun serilerinin yapımcısı Rockstar Games, yeni bir patent aldı. Ekim 2020 yılında alındığı ortaya çıkan ve yeni bir NPC teknolojisini gösteren patent, GTA 6 için umut verdi.

Haber 19-01-2021 14:17