Roma Evleri Haberleri

Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz sessiz sedasız evleri ayırdı! Boşanma kararı

Aslı İnandık, 2018 yılında evlendiği Ahad Kazmaz ile boşanma kararı aldı. 3 ay önce evlerini sessiz sedasız ayıran çift anlaşmalı olarak boşanacak.

Magazin 2024-04-23 11:12:30

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 2024-04-14 21:55:20

O vaadi seçimi kazandırdı! Rakiplerine fark attı... Mazbatayı almadan harekete geçti 'Kaybeden belediye başkanları yaptığımızı yapsa sonuç böyle olmazdı'

Bursa’da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30’a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı. ’Göz boyamadık ev boyadık’ diyen Yamanlı Mahalle Muhtarı Necati Eren, "Seçim kaybeden belediye başkanları halka inip halka iç içe olabilselerdi şimdi durum çok farklı olurdu" dedi.

Haber 2024-04-06 10:23:35

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 2024-04-05 11:32:51

Yer: Diyarbakır! 12 bin yıllık tarihte ilk kez bulundu! Tam 2 metre... Önemli bir şahsiyetin olduğu düşünülüyor”

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4'üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen "lahit" bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Kadin 03-04-24 19:23

Diyarbakır'da bulundu! Tarihte bir ilk

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4’üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen ‘lahit’ bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Haber 03-04-24 17:34

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

SON DAKİKA | Görüntüler geldi... Hollanda'da bir kafede rehine krizi! Bölgedeki evler tahliye edildi

Son dakika haberi: Hollanda'da rehine krizi yaşanıyor! Ülkenin doğusunda bulunan Ede’de bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Polisin, bölgedeki evleri tahliye ettiği açıklandı. Hollanda Polisi olayın 'şimdilik' terörizm olduğuna dair bir belirti olmadığını ifade etti. Son olarak Hollanda polisi yaptığı açıklamayla tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 30-03-24 12:49

Nurdağı'nda köy evleri depremzedelere teslim ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tamamlanan köy evlerinin depremzede hak sahiplerine teslimi sürüyor.

Yurthaber 29-03-24 13:38

Siirt Kurtalan'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde etkili olan yağmur nedeniyle bazı evleri su bastı.

Yurthaber 26-03-24 15:52

Canlı yayına damgasını vurdu! Murat Kurum'u duygulandıran röportaj: İzleyince gözleri doldu

İBB başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayına duygulandığı anlar damgasını vurdu. Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerle röportajı izleyen Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na 'villa' iddiaları üzerinden yüklenen Kurum ayrıca Yeniden Refah Partili seçmene de mesaj verdi.

Haber 26-03-24 09:16

Hatay'da deprem konutu hak sahipliği başvuruları için 1 günlük ek süre verildi

Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023'teki depremlerde evleri yıkılan veya hasar görenlerin hak sahipliğinden faydalanabilmeleri için başvuruyu kaçıranlara 1 günlük ek süre verildiğini bildirdi.

Yurthaber 25-03-24 10:20

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi gerçekleşti! Milan ile Roma çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi gerçekleştirildi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin ilk maçları 11 Nisan, rövanş maçları 18 Nisan'da oynanacak. Milan ile Roma eşleşmesi kura çekimine damga vurdu.

Spor 15-03-24 15:10

Karabağ'dan acı son! Son saniyede yıkıldılar

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarını ardından Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen çeyrek finale yükseldi.

Spor 15-03-24 07:59

Mansur Yavaş sağlıkla ilgili vaatlerini açıkladı: 'Kadınlar için HPV aşı uygulaması, Alzheimer hastaları için yatılı konuk evi'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyeye gelen hiç kimseye parti kimliği sormadıklarını belirterek, "Artık bu seviyesiz siyasetin bırakmalarını istiyorum. Yapacaklarıyla Ankara halkından oy istesinler." dedi. Yavaş, Alzheimer hastaları ve yaşlılar için yatılı konuk evleri açacaklarını söyledi. Yavaş, rahim ağzı kanserini önlemek için Türkiye'de bir ilke imza atarak 30 yaş altı kadınlara HPV aşı uygulaması başlatacaklarını da vadetti.

Haber 11-03-24 01:39

Roma-Brighton maçı öncesi iki taraftar bıçaklandı!

Bugün oynanacak Roma - Brighton maçı öncesinde dün gece iki Brighton taraftarının bıçaklandığı açıklandı.

Spor 07-03-24 19:40

Karacasu’nun yayla evleri zamana yenik düşüyor

Karadeniz Bölgesi’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası’na benzetilen Aydın’ın Karacasu ilçesindeki yaylalar, her geçen gün gezginlerin rotasına girerken, bir zamanlar bölgedeki vatandaşların yaz aylarında taşındığı yayla evleri ise zamana yenik düştü.

Yurthaber 22-02-24 08:40

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Soğan çorbası tarifi: Soğan çorbası nasıl yapılır?

Nesilden nesile aktarılıp günümüze ulaşmayı başarmış, ilgi uyandıran bir ortaya çıkış hikâyesi olan bazı yiyecekler vardır. Bunlardan biri de Roma döneminden bu yana yapılan ve Fransız mutfağının gözde lezzetleri arasında kabul edilen soğan çorbasıdır. Siz de eğer isterseniz krallara sunulan bu lezzeti kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 13:36

Yer: Şırnak! Çocuklar buldu: Facianın eşiğinden dönüldü

Şırnak'ta, Yeni Mahalle Sefine Evleri Sitesi'nde çocukların bahçede bulduğu 1'i patlamamış 2 top mermisi, güvenli bir şekilde imha edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Haber 08-02-24 16:04

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda bir zanlı yakalandı

Elazığ'da Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen eserlerin ele geçirildiği operasyonda, bir zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 02-02-24 11:44

Galatasaray'da Sacha Boey'in yerine gelecek isim belli oldu! Sarı-Kırmızılılar Roma'ya Zeki Çelik için ilk teklifi yaptı

Galatasaray'da Sacha Boey Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bonservis ücreti ile transfer eden Galatasaray'da sağ bek arayışları hız kazanırken sürpriz bir isim ile temas sağlandı. Sarı-Kırmızılılar milli yıldız Zeki Çelik için Roma ile temasa geçerken İtalyan ekibine ilk teklifini iletti. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 07:47

Sacha Boey'in ardından Galatasaray'da bir ayrılık daha! Angelino İtalyan devine gitti

Sacha Boey'in Bayern Münih'e gitmesinin ardından Galatasaray da bir ayrılık daha yaşandı. İtalyan ekibi Roma, sezonun ilk devresinde Galatasaray forması giyen Angelino’yu kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 30-01-24 19:31

Sokaklar göle döndü, vatandaşlar isyan etti! '20 dakika yağış yetiyor'

Silivri'de, sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından Kula Deresi taştı, derenin çevresindeki sokaklar göle döndü. Çevre sakinleri sürekli yaşanan su baskınlarından şikayetçi olduklarını söyledi. Altınorak Sitesi'nde yaşayan Ersan Urhan, "Buraya 20 dakika yağmur yağması yeterli. Yağmur yağınca kanal suyu taşıyamıyor, yollara taşıyor. 20 dakika yağış yetiyor, yağmur kar farketmiyor. Yarım saate bu kadar oldu, devam etse evleri su basacak. Şu an 4-5 eve su girdi" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 15:30

Gaziantep’te Roma dönemine ait 2 bin 51 adet gümüş sikke ele geçirildi

Gaziantep’te, 2 şüphelinin adreslerinde yapılan aramada Roma dönemine ait 2 bin 51 adet gümüş sikke ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 27-01-24 10:45

Türkiye'den İtalya'ya kaçırmışlardı! Hepsi iade edildi

Türkiye'den yasa dışı yollarla çıkarılan 10 pişmiş toprak eser, İtalyan Kültür Polisi tarafından Floransa'da yakalanıp Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük ve bakanlık yetkililerine teslim edildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kültür varlığı kaçakçılığı alanında yakın iş birliği içerisinde olduğumuz İtalyan yetkililerine, titiz takipleri için Roma Büyükelçiliğimize ve ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 24-01-24 17:51

Galatasaray'da Angelino düğümü çözüldü, müjdeli haber İtalya'dan geldi! İspanyol sol bekin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'ın opsiyonunu kullanmama kararı aldığı ve bu sebepten kadro dışı bıraktığı Angelino, İtalyan ekibi Roma ile büyük ölçüde anlaştı. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 13:54

Sarayini'ne tünellerle bağlı yeni bir yer altı şehri keşfedildi

Konya'nın Sarayönü ilçesinde, Roma dönemine ait "Sarayini" yer altı şehrinin bir kilometre kuzeyinde, birbirine tünellerle bağlı yeni bir yer altı şehri keşfedildi.

Yurthaber 24-01-24 11:11

Elazığ'ın riskli yapı stoku TOKİ konutlarıyla ortadan kaldırıldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından evleri ağır hasar görenler için yapımına başlanan ve tamamı geçen yıl teslim edilen yaklaşık 25 bin TOKİ konutunda depremzedeler güvenle oturuyor.

Yurthaber 23-01-24 11:03

'Tabiri caizse hortumlarlar' İmamoğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da; Yeşilpınar Evleri 2. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sizin evinizi 1 liraya mal edeceğiz derken milletin cebinden bunun 20-30 katı çıkacak şekilde sistem yönetmeye gayret edenlerin ya da bu sistemi övenlerin yaptığı hatalardan anlıyoruz ki ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler" dedi ve "Tabir-i caizse hortumlarlar" ifadelerini kullandı.

Haber 20-01-24 14:50

580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde etti: Doğru Yerdeki Doğru Projeler Her Zaman Başarılı Oluyor

Sur Tatil Evleri GYO, portföyünde bulunan Sur Tatil Evleri Antalya projesinde 2023 yılı boyunca 2 bin 142 devre mülk satarak 580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde ettiğini açıkladı. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Satışlarımızdaki bu başarıda projemizin pek çok özelliği etkili oldu. Doğru yerde yapılan, doğru projeler her zaman başarılı oluyor” dedi.

Finans 17-01-24 15:11

Dünya futbolunda büyük şok! Roma, Jose Mourinho ile yolların ayrıldığını açıkladı!

Roma, Jose Mourinho ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bu sezon İtalyan ekibinin başında başarılı bir performans ortaya koyamayan Portekizli çalıştırıcının görevine son verildi.

Spor 16-01-24 11:36

İzlanda cehennemi yaşıyor: Alevler kasabayı yuttu! Başbakan'dan kritik uyarı: Durum çok ciddi

İzlanda'nın güneybatısındaki Reykjanes Yarımadası'ndaki Grindavik şehrinde yanardağ patlaması meydana geldi. Patlama sonrası lavlar, yerleşim yerlerindeki evleri adeta yutarken, bir işçi ise otoyolda oluşan yarığa düştü. Kayıp işçinin arama çalışmaları devam ediyor. Bir ay içinde ikinci kez yanardağ patlaması meydana gelen ülkede Başbakan Jakobsdottir, ülkedeki durumun çok ciddi olduğunu belirtti.

Haber 15-01-24 11:17

Şehit Özdemir'in kahreden hikayesi! Depremde evleri yıkılmıştı, Valilikten açıklama geldi

Dün akşam saatlerinde yüreğimizi parçalayan haber geldi. Şehitlerimizin ailelerine de acı haberler bir bir ulaştırıldı. Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin evi depremde yıkıldığı için aile çadırda kalıyordu. Konteynerde kalmama sebeplerinin ise ısınma problemi olduğu belirlendi. Acı haberin ardından şehit ailesine 10 adet ısıtıcı bırakıldı. Kahramanmaraş Valiliği ailenin yaşam koşullarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Haber 13-01-24 08:35

Zile Kalesi'ndeki antik tiyatronun Roma tiyatrosu olduğu belirlendi

Roma İmparatoru Jül Sezar'ın dünyaca ünlü, "Veni, vidi, vici (geldim, gördüm, yendim)" sözünü söylediği belirtilen Zile'deki tarihi kalede bulunan antik tiyatroda yürütülen kazı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

Yurthaber 11-01-24 12:11

2 bin yıllık tarihi surlar ayağa kaldırılıyor

Deprem bölgesi Malatya’da, Roma döneminde inşa edilen Doğanşehir Kalesi’nin tahrip olan surları, başlatılan incelemeler sonrası hazırlanan restorasyon projeleri ve uygulamalarla ayağa kaldırılacak.

Yurthaber 08-01-24 09:54

Yılbaşı çiçeği nedir? Yılbaşı çiçeğine ne ad verilir?

Yılbaşının vazgeçilmez objelerinden, aralık ayında tezgahlarda görülen ve "yılbaşı çiçeği" olarak da bilinen kokina çiçeğine yılın son günlerinde ilgi artar. Yılbaşı ruhuna en çok yakışan çiçekler arasında olan kokina, 31 Aralık gecesine kadar evleri süslemeye devam eder. Peki yılbaşı çiçeği nedir?

Kadin 29-12-23 00:45

Elazığ'da 2020'deki deprem için inşa edilen 144 konutun kurası çekildi

Elazığ'da 2020'de meydana gelen depremlerde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 144 konutun kura çekimi yapıldı.

Yurthaber 28-12-23 10:31

1 Ocak’tan itibaren 5 yeni uygulama hayata geçiyor! Kiralardan ulaşıma, cep telefonundan menü fiyatlarına… Zorunlu olacak

1 Ocak 2024 beraberinde birçok yeni düzenlemeyi de getirecek. Konut kiralarında fahiş fiyatların önüne geçmek ve arzı arttırmak ve kayıt dışılığı engellemek adına Airbnb evleri için izin belgesi isteyecek. Yolcu otobüslerine araç takip cihazı zorunluluğu gelecek. Lokanta, restoran, kafe gibi yiyecek ve içecek hizmeti sunulan iş yerlerinde fiyatlar kapı girişlerinde bulundurulmak zorunda olacak.

Finans 27-12-23 18:26

O aileye aitmiş! Arkeologlar buldu, 2 bin 300 yıllık olağanüstü keşif...

İtalya'nın başkenti Roma'da arkeologlar, şehrin Palatine Tepesi'nde yaklaşık 2 bin 300 yıl önce inşa edilmiş bir deniz kabuğu mozaiği keşfetti. Bir aristokratın olduğu düşünülen bir evde keşfedilenlerin Roma Cumhuriyeti'nin son yıllarında yaşayan senatör bir aileye ait olduğu düşünülüyor.

Trend 26-12-23 10:51

İstiklal Caddesi'nde dolar saçan maskeli grubun villası olduğu iddia edildi! Değeri 200 milyon TL... Sosyal medyada gündem yarattı

İstanbul'da, Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde, yüzü maskeli bir grup, 6 Ağustos 2023 tarihinde dolar dağıtarak yürümüş ve çektikleri o görüntüleri sosyal medyada paylaşmıştı. Maskeli grubun ellerindeki "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Geçtiğimiz aylarda görüntüleri çok konuşulan grubun değerinin 200 milyon TL olduğu iddia edilen evleri bu kez gündem oldu.

Trend 24-12-23 14:04

Büyük şehir stresinden kaçıp İstanbul'dan oraya taşındılar! Arazi alıp konteyner ev koydular... Kendi elektriklerini üretiyorlar, su da yağmurdan

Daha sakin bir hayat için İstanbul'dan Muğla'nın Seydikemer ilçesine taşınan ve satın aldıkları araziye koydukları konteynerde yaşamaya başlayan çift, enerjiyi güneş ve rüzgardan, su ihtiyacını ise yağmurdan karşılıyor. Büyük şehrin stresinden kaçtıklarını belirten çift, doğaya minimum zarar veren kendi çapında dönen bir evleri olduğunu belirtti. Çift elektriği kendileri üretiyor, suyu da yağmurdan topluyor.

Haber 20-12-23 11:39

Heyecanlandıran keşif: Zerzevan'da bulundu! Tam 1800 yıllık

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ndeki, 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi ve Mithras Kutsal Alanı’nda yapılan kazılarda heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Roma İmparatorluğu'nun doğudaki son garnizonu olan, çevre düzenlemesi ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği alanda yapılan kazılarda, 1800 yıl öncesine ait ameliyat malzemeleri bulundu. İşte detaylar...

Haber 19-12-23 16:59

Lapseki’de sağanak yağış etkili oldu, caddeler göle döndü

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü, evleri su bastı.Meteorolojinin Çanakkale ve çevreleri için sarı kodlu uyarıda bulunmasının ardından akşam saatlerinden itibaren Lapseki ilçesinde sağanak yağış etkili oldu.

Yurthaber 15-12-23 23:31

Yapay zeka teknolojisi işi abarttı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakiplerini belirledi! İtalyan devi Roma denk geldi...

Yoluna Avrupa'da devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimin olacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Google'ın yeni yapay zekası kura çekimi için tahmin bulundu. Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisinin bu tahmini sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-12-23 16:32

Roma'da 'olağanüstü' keşif: Yaklaşık 2200 yıllık

İtalya'nın başkenti Roma'da, Antik Roma döneminden kalma özel bir konutun keşfedildiği açıklandı. Kolezyum yakınlarında keşfedilen konutun içerisinde mozaik olduğu bildirildi.

Haber 13-12-23 10:10

Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu! Yarışmacının kirpikleri sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Aslı Hünel ile Gelin Evi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programında gelinler evleri, çeyizleri ve sunumları ile yarışıyor. Farklı tarzdaki yarışmacıların dikkat çektiği programda bu defa bir yarışmacının garip kirpikleri damga vurdu. Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 11-12-23 15:57

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

Esenyurt'ta site mağdurları eylem yaptı: 14 senedir evlerimizi teslim alamadık

Esenyurt'ta 14 yıl önce evleri teslim edilmesi gereken ancak hala evlerini teslim alamayan sitenin mağdurları bir araya gelip eylem yaptı. Site mağdurları bir an önce mağduriyetlerinin giderilip evlerinin teslim edilmesini istiyor. Hak sahibi Can Volkan Dökmeci, "Burada ortalama 3 bin 200 daire satıldı, ortalama 250 milyon dolar para toplandı ve ortada para yok. Daha sonra devlete KDV ödeyeceğim diye daire başı 15 bin lira para topladı. O da 27 milyon dolar para ediyor ve bu para kayıp" dedi.

Haber 10-12-23 19:58