Röntgen Haberleri

Röntgenci sapığın arşivi: Sarhoş, mini etekli ve dekolteli kadınları gözüne kestirip böyle kaydediyor!

İngiltere'de alkollü kadınları seçerek izinsiz bir şekilde videolarını kaydeden şahıs polisi harekete geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu videolar büyük ses getirdi. Röntgenci sapığın görüntüleri "Manchester Sokaklarında Dolaşan Güzel Sarhoş Kız", "26 Ocak 2024'te Manchester'da Bir Gece Kontrolünü Kaybeden Güzel Bekar Bayanlar" gibi başlıklarla paylaştığı ortaya çıktı.

Trend 04-02-2024 11:11

Otomobil alırken 'röntgen' dönemi! Türkiye'deki ekspertizlerde yeni uygulama başladı: Değişen, boya, vernik, macun... 1000 TL'ye anlaşılıyor

Otomobil alacakların korkulu rüyası olan 'kandırılma' şüphesi yeni nesil ekspertizlerle tarih olacak. Hastanelerdeki tomografi, emar gibi görüntüleme cihazlarına benzer olarak otomobillerin de artık röntgeni çekilecek. Söz konusu röntgen cihazıyla birlikte araçlarda herhangi bir değişen veya boya, vernik olup olmadığı anında anlaşılıyor. Türkiye'de ilk kez uygulanan röntgen uygulamasının fiyatı ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Finans 04-04-2023 07:48

Röntgende tespit edildi! Makatından çıkanlar şaşkına çevirdi

Kars’ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Polisin yol kontrolünde durdurduğu yolcu otobüsünde, İran uyruklu bir kişinin hareketleri şüphe uyandırdı. Hastaneye götürülerek röntgeni çekilen kişinin makatından çıkanlar şaşkına çevirdi. Makatında uyuşturucu tespit edilen şüpheli, uyuşturucuyu doğal yollarla çıkardı. İşte olayın detayları...

Haber 06-03-2023 17:50

İkinci Dünya Savaşı’ndan kalan kurşunla tam 80 yıl yaşadı! “Haberim bile yoktu, görünce şoke oldum”

Çin'in Shandong kentindeki yerel hastanesindeki doktorlar, 95 yaşındaki Zhao He isimli bir adamın boynunda yıllarca önceden kalan bir kurşun tespit ettiler. Savaş gazisi röntgende ortaya çıkan kurşunu öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yıllardır kurşunla birlikte yaşadığını bilmediğini söyleyen adam, “Haberim bile yoktu görünce şoke oldum” dedi.

Trend 09-11-2022 15:23

Röntgen

Röntgen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Röntgen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hasta köpeğin röntgeninden çıkan sonuç herkesi şaşkına çevirdi! “Ölüyor zannettim”

13 yaşındaki Jip isimli bir köpek gece geç saatlerde nefes alma konusunda zorluk yaşamaya ve boğulma belirtileri göstermeye başlayınca sahibini korkuttu. Sahibi Jip’i veterinere götürdüğünde ise sağlık görevlileri köpeğin nefes borusuna sıkışan bir çift çorap fark etti.

Trend 12-10-2022 11:13

Röntgeni görenin canı acıyor: Metal çubuk saplandı!

Noel ağacını süsleyen bir kadının başına gelen talihsiz kaza aylar sonra gündeme geldi. Ağacı süslerken metal çubuğun üzerine düşen 54 yaşındaki kadının röntgen filmi görenleri şaşırttı. Kimsenin yaşamak istemeyeceği kaza sonrası, hastaneye kaldırılan kadını gören doktorlar yaşananları kayda aldı. Bir buçuk saat süren operasyon sonucu metal çubuktan kurtulan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 16-08-2022 09:42

Doktora saldırdı! Tüm vücudumu neden röntgen çekmedin?

Siirt'te bir Devlet Hastanesi'nde doktora saldırı anları kameralara yansıdı. Vücudunun bütün röntgenini çekmediği gerekçesiyle doktora saldıran kişinin yüzde 67 zihinsel engelli raporu olduğu gerekçesiyle adli kontrol şartı konularak serbest bırakıldığı bildirildi.

Haber 05-06-2022 18:56

Kaba etinden iki kiloluk dambıl çıktı!

Brezilya’da yaşanan inanılması zor olayda; doktorlar, kramp ve şiddetli kabızlık şikâyeti ile acile giden 54 yaşındaki adamın röntgen filmi çıktığında gözlerine inanamadı. Röntgen filminin sonucuna göre 54 yaşındaki adamın rektumunda iki kiloluk bir dambıl vardı.

Haber 15-04-2022 07:16

Hedefinde röntgene gelen hastalar vardı! Yakalandı

İstanbul'da hastanelere röntgen çekimi için gelen kişilere yardımcı olmak bahanesiyle ziynet eşyalarını alıp dolandıran şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen kişinin 33 adet faili meçhul dolandırıcılık olayından arandığı tespit edildi.

Haber 24-03-2022 08:44

Sonuçları hayrete düşürdü! Ölmesine rağmen beyin aktivitesi devam etti

Yapılan yeni bir araştırmadan bilim insanları ölen bir insanın beyin aktivitelerini ilk kez görüntüledi. Kayıt altına alınan beyin aktivitelerindeki sonuçlar şaşkınlık yarattı. Beyin işlevlerinin ölüm anında rüya gören ya da meditasyon yapan bir insanla aynı şekilde faaliyet gösterdiği belirlendi.

Haber 23-02-2022 13:57

Diş tedavisi için doktora gitti, görünce şaşkına döndüler! 15 yıl boyunca...

Erzincan'da diş tedavisi için hastaneye giden adamın çenesinden metal parçası çıktı. Çekilen röntgen filminde ortaya metal parçasıyla ilgili olarak 63 yaşındaki Faik Akın "15 yıl önce benzinli hızar ile çalışırken zincir koparak çeneme çarpmıştı. Parça yanağıma girmiş ve bunu fark etmemişim" diye konuştu. Doktor ise "Kontrol ettiğimizde mıknatısın şişliği çektiğini gördük. Başarılı bir operasyon ile demir parçasını aldık" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-2022 10:56

Hadise'yi röntgenlerken yakalandı! Dava açtı

Ünlü şarkıcı Hadise'yi evinin önüne gelerek rahatsız ettiği için hakkında uzaklaştırma kararı verilen Tarık D., bu kez şarkıcıyı gözetlerken yakalandı. Çok rahatsız olan Hadise bu kez uzlaşmayı reddetti ve Hadise'nin röntgencisine bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 11-09-2021 09:16

Köpeğin röntgenini görenler şoke oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde araç çarpması sonucu veteriner hekime götürülen köpeğin röntgeni görenleri şoke etti. Röntgende; köpeğin vücudunda havalı tüfek saçması ile yaşadığı ortaya çıktı.

Haber 08-06-2021 16:18

Boğazına kaçtığını sandığı kılçık, boyun kasından çıktı

Malezya'da balık yiyen bir kişinin başına sıradışı bir olay geldi. 15 Nisan'da tıp dergisi The Journal of Emergency Medicine'da yayımlanan vaka raporuna göre 54 yaşındaki kadının boynundan 5,1 santimetrelik kılçık çıkarıldı.

Haber 04-05-2021 07:35

Kabin altı röntgen! Kıyafetlerini çıkardığı sırada fark etti, mağaza sahibi tutuklandı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bir mağazanın soyunma kabininde kıyafet deneyen kadını cep telefonu kamerasıyla görüntülerini çektiği iddia edilen mağaza sahibi tutuklandı.

Haber 11-03-2021 11:23

Röntgende fark edildi! Mide ve bağırsaklarından uyuşturucu çıkarıldı

Muş'ta otel odasında uyuşturucuyla yakalanan İran uyruklu kişinin midesinde ve bağırsaklarında uyuşturucu bulunduğu ortaya çıktı. İran uyruklu zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 02-03-2021 17:58