Rostov Oblasti Haberleri

Bedensel engelli Ahıska Türkü Süleyman'ın Türkiye'yi gezme hayali gerçek oldu

Rusya'nın Rostov kentinde yaşayan bedensel engelli Ahıska Türkü Süleyman Çahalov, yıllardır özlemini çektiği Türkiye'yi ilk kez ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yurthaber 2023-12-21 12:01:13

Kriz patlak verince sırra kadem bastı, saatler sonra ortaya çıktı: Wagner'in hedefindeki Şoygu isyandan sonra ilk kez görüntülendi! Putin'in mesajı dikkat çekmişti

Rusya, Wagner paralı asker grubunun isyanıyla son yıllardaki en hareketli saatlerini yaşadı. Wagner lideri Yevgeniy Prigojin Rusya'nın güneyindeki Rostov ve Voronej şehirlerini ele geçirerek Moskova'ya yürüdüğünü açıklamıştı. Prigojin, Bakan Şoygu'yu adeta tehdit etmiş ve görevi bırakmasını talep etmişti. Putin'den Prigojin hakkında oldukça sert bir açıklama gelmişti. Günlerdir görünmeyen ve Wagner'in eleştiri oklarının ucundaki en önemli kişi Bakan Şoygu bugün ilk kez görüntülendi!

Haber 2023-06-26 10:02:59

Sokaktaki tankları görünce Rus vatandaş Wagner askerlerine tepki gösterdi! “Neden ortalığı karıştırıyorsunuz?”

Tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna Savaşı’nın sonrasında bir kez daha Rusya’ya çevrildi. Rus ordusunun Ukrayna’daki güçlerinin yaklaşık 4’te 1’ini oluşturan Wagner grubu Rus Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı'nı hedef alarak isyan başlattı. Rostov şehrini kontrol altına aldıklarını belirten Wagner askerleri ve Rus bir adamın arasında diyalog sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 2023-06-24 14:50:00

Dünyanın birçok noktasında Rusya'nın ölüm mangası Wagner grubu: Eski hükümlüler, savaş suçu ve insan hakları ihlalleri... İşte Wagner'in tüm geçmişi...

Rusya son yıllardaki en hareketli saatlerini yaşıyor. Rus ordusunun Ukrayna'daki güçlerinin yaklaşık 4'te 1'ini oluşturan Wagner grubu, yaklaşık 25 bine yakın askeriyle isyan başlattı. Rostov kentini kontrol altına aldığını açıklayan Wagner, Moskovo'ya ilerleyeceğini duyurdu. Putin ise Wagner'i grubunu kast ederek 'Bu bir ihanet, gerekeni yapacağız' dedi. Peki kim bu Wagner grubu? İşte haberin tüm detayları!

Haber 2023-06-24 11:56:08

Rusya yangın yerine döndü o temizliğe devam etti! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor...

Rusya'da Wagner grubu Rus Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı'nı hedef alarak isyan başlattı. Moskova'ya ilerleyeceğini bildiren Wagner grubu, Rostov şehrinde kontrol sağladı. Kentin sokaklarında tanklar gezerken bir temizlik görevlisinin sokakları temizlemeye devam etmesi sosyal medyada gündem oldu. İşte o ilginç görüntüler...

Haber 24-06-23 10:59

Rusya'yla ilgili ABD'den ilk açıklama Gelişmeleri takip ediyoruz

Rusya'da Wagner paralı asker grubunun Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya karşı başlattığı meydan okuma devam ediyor. Wagner kurucusu Yevgeniy Prigojin, Ukrayna üzerinden sınırı geçerek Rusya topraklarına girdi. Son olarak Rostov kentinde Savunma Bakanlığı'nı kuşatan Wagner birlikleri Moskova'ya ilerleyeceğini açıkladı. ABD konuyla ilgili "gelişmeleri takip ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Haber 24-06-23 09:52

Böyle vahşet görülmedi! Kocasının 8 aylık kızlarını öldürmesine yardım etti... Cesedi parçalayıp kıyma makinesinden geçirdiler

Rusya’nın Rostov-na-Donu kentinde yaşayan Anastasia ve Yakov Maiboroda çifti 8 aylık kızlarını öldürme suçundan tutuklandı. Birinci derece cinayetle yargılanan Yakov’un kızını öldürdükten sonra cansız bedenini parçalara ayırdığı ve anne Anastasia’nın ise ona yardım ettiği tespit edildi.

Trend 02-05-23 14:37

Rus ordusuna ait Su-24 savaş uçağı Rostov bölgesinde düştü!

Ukrayna sınırına yakın bir bölgesi olan Rostov'da Rusya'ya ait Su-24 tipi savaş uçağı düştü. Su-24 tipi savaş uçağının eğitim uçuşu yaptıktan sonra düştüğü ve mürettebatın sağ kurtulduğu bildirildi.

Haber 10-10-22 02:15

THY bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını uzattı

Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Ukrayna, Yekaterinburg, Minsk, Rostov ve Soçi için alınan seferleri durdurma kararı 31 Temmuz'a kadar uzatıldı

Yurthaber 03-06-22 09:31

THY açıkladı! Bazı yurt dışı uçuşları durdurma kararı uzatıldı

Türk Hava Yolları (THY), Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Ukrayna, Yekaterinburg, Minsk, Rostov ve Soçi için aldığı seferleri durdurma kararını uzattı.

Haber 13-05-22 19:25

Türk Hava Yollarından sefer iptalleri: Ukrayna, Rusya, Belarus...

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna, Moldova, Rostov ve Soçi seferlerini 10 Nisan'a, Belarus seferlerini ise 31 Mart'a kadar iptal ettiğini duyurdu.

Haber 15-03-22 19:30

Rusya sokaklarında Ukrayna'nın işgaline tepkiler: Şok, tam destek, protesto

BBC muhabirleri Moskova ve Rostov sokaklarında halkla konuştu, Ukrayna'nın işgali hakkında ne düşündüklerini sordu.

Haber 25-02-22 13:08

THY’nin Rostov, Minsk ve Kişinev uçuşlarını iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna, Moldova, Belarus ve Rusya'nın Rostov kentine düzenlenecek seferleri iptal etti.

Finans 25-02-22 10:36

THY duyurdu! O uçuşlar iptal edildi

Türk Hava Yolları (THY), tarafından yapılan açıklamada bugün ve yarın yapacağı Belarus uçuşlarının yanı sıra Moldova'nın başkenti Kişinev uçuşlarının 3 Mart'a, Rusya'nın Rostov şehrine yaptığı uçuşların ise 4 Mart'a kadar iptal edildiğini duyuruldu.

Haber 25-02-22 00:49

Bölgede tansiyon düşmüyor! Ukrayna tüm dünyaya acil koduyla duyurdu

Rusya-Ukrayna geriliminde Ukrayna ordusu ve Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile yaşanan çatışmalar sabaha kadar devam etti. Çatışma anları sosyal medyada da paylaşırken sivillerin Donbas'ta bulunan Donetsk'ten, Rusya'nın Rostov şehrine tahliyesi sürüyor. Son olarak Ukrayna acil ateş çağrısında bulunurken ABD Dışişleri Bakanı Blinken krizle ilgili son açıklamasında" Bütün işaretler, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceği yönünde" ifadelerini kullandı.

Haber 20-02-22 16:58

Rusya'ya ait saldırı tipi denizaltı İstanbul Boğazı'ndan böyle geçti

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim her gün tırmanırken Rus Donanması'na bağlı "Rostov-na-donu" adlı saldırı tipi denizaltı İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e doğru yol aldı. Geçtiğimiz günlerde de 6 Rus savaş gemisi Karadeniz'e doğru açılmıştı.

Haber 13-02-22 16:07

Rusya'dan yeni hamle! Askeri birlikler sevk edildi

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim tüm dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. ABD ve İngiltere’den de peşi sıra açıklamaların yapıldığı gelişmelerin yanı sıra son olarak Rusya’dan yeni askeri tatbikat hamlesi geldi. Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Ukrayna sınırına yakın Rostov bölgesinde askeri tatbikat düzenleneceği belirtildi. Buna göre bazı askeri birlikler, tatbikat için Rostov bölgesindeki poligonlara sevk edildi.

Haber 26-01-22 17:58

Rusya’da vinç sepetinden düşen 2 işçi öldü

Rusya’da demiryolu hattı üzerindeki köprüde reklam panolarında çalışma yapan 2 işçi, bir kamyonun çalıştıkları vince çarpması ile vincin sepetinden demiryolu hattının üzerine düşerek hayatını kaybetti.Rusya’nın Rostov Bölgesi’ndeki Rostov-na-Donu’da bir vinç demiryolu hattının üstüne kurulan Staçki Köprüsü’ndeki reklam panolarında çalışma yaptıkları sırada bir kamyonun çalıştıkları vince çarptı.

Haber 18-02-21 23:07

Rus kulübü Rostov'dan Falcao paylaşımı

Rus kulüplerinden Rostov, Galatasaray'dan ayılacağı iddia edilen Falcao ile ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu.

Spor 04-01-21 14:53

Rusya’da havai fişek fabrikasında patlama

Rusya’da bir havai fişek fabrikasında çıkan yangının ardından patlama meydana geldi.Rusya’nın Krasnodar Bölgesi’ne bağlı Rostov On-Don şehrinde sabah saatlerinde bir havai fişek fabrikasında yangın çıktı.

Haber 06-12-20 18:01

Rusya’daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü.

Haber 03-09-20 13:27

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! Rusya ile uçuşlar 1 Ağustos'ta başlıyor

Son dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rusya ile uçuşların alınacak bir dizi önlemle 1 Ağustos 2020 itibari ile başlatılacağını ve ilk olarak Moskova, Saint-Petersburg, Rostov-on-Don’dan Ankara ve İstanbul arasında seferlerin gerçekleştirileceğini bildirdi. Karaismailoğlu, Rusya’dan tatil bölgelerine doğru uçuşların ise 10 Ağustos 2020’den itibaren yapılacağını ve Antalya, Bodrum ve Dalaman Havalimanları ile olacağını açıkladı.

Haber 27-07-20 14:23

Rostov, Japon futbolcu Kento Hashimoto'yu transfer etti

Rusya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Rostov, Japon orta saha oyuncusu Kento Hashimoto'yu renklerine bağladı.

Spor 09-07-20 13:37

Sochi'ye 10-1'lik skorla yenilen Rostov'un kalecisi Popov maçın adamı oldu

Rusya Premier Lig'de Sochi, Rostov'u 10'a 1 mağlup etti. 6 futbolcusu Koronavirüs olan Rostov, genç oyuncularla mücadele etmek zorunda kaldı.

Spor 19-06-20 22:57

Krasnodar 2 - 2 Rostov

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Krasnodar, Rusya Premier Lig'de Rostov ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 03-11-19 18:52

Rusya’da 2 katlı binada yangın: 7 ölü

Rusya’da bir binada çıkan yangında 6’sı çocuk 7 kişi öldü, 3 çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Rusya’nın Krasnodar bölgesine bağlı Rostov şehrinde sabaha karşı 2 katlı bir binada çıkan yangın bir anda büyüdü.

Haber 19-10-19 12:34

Rus istihbaratı ve DEAŞ arasında çatışma

Rusya’da Rus istihbaratının DEAŞ militanlarına yaptığı takip sırasında çıkan çatışmada militanların aracında bulunan bomba patladı.Rusya’nın Krasnodar Bölgesi’ne bağlı Rostov şehrinde Rusya Federal İstihbarat Servisi (FBS) tarafından DEAŞ militanı olduğu tespit edilen 3 kişi takibe alındı.

Haber 16-07-19 11:29

Rusya’da doğalgaz patlaması: 3 ölü

Rusya’da bir binada doğalgaz hattında meydana gelen patlamada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Rusya’nın Krasnodar bölgesine bağlı Rostov şehrinde gece yarısı 2 katlı bir binadaki doğal gaz hattında patlama meydana geldi.

Haber 12-05-19 10:42

Rusya’da 9 katlı binada doğalgaz patlaması: 1 ölü

Rusya’nın Rostov bölgesine bağlı Shakhty şehrinde 9 katlı bir binada meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.Rusya’nın güneyinde yer alan Rostov bölgesine bağlı Shakhty şehrinde sabah saatlerinde 9 katlı bir binanın 9.

Haber 30-01-19 07:09

Rusya'daki doğal gaz patlamasında ölü sayısı arttı

Rostov bölgesinde dün meydana gelen doğal gaz patlamasında ölenlerin sayısı 4'e çıktı

Haber 15-01-19 21:28

Rusya'daki bir binada gaz patlaması yaşandı, bir kişi hayatını kaybetti

Rusya'nın Rostov Bölgesi, Shakty kentinde 9 katlı bir binada meydana gelen gaz patlamasında bir kadın hayatını kaybetti.

Haber 14-01-19 14:51

Rusya'daki bir binada gaz patlaması yaşandı, bir kişi hayatını kaybetti

Rusya'nın Rostov Bölgesi, Shakty kentinde 9 katlı bir binada meydana gelen gaz patlamasında bir kadın hayatını kaybetti.

Haber 14-01-19 14:22

DHA DIŞ - Rusya'daki bir binada gaz patlaması yaşandı, bir kişi hayatını kaybetti

Rusya'nın Rostov Bölgesi, Shakty kentinde 9 katlı bir binada meydana gelen gaz patlamasında bir kadın hayatını kaybetti.

Haber 14-01-19 14:22

Rusya 5 - 1 Çekya (Hazırlık maçı)

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakiplerinden Rusya, hazırlık maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Rostov Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-1'lik skorla kazandı.

Spor 10-09-18 21:54

Kemer’deki ’mafya lideri’ cinayetinde 6 kişi adliyeye sevk edildi

Rus yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Gaioz Zviadadze’nin Antalya’nın kemer ilçesinde öldürülmesiyle ilgili katil zanlılarının aranması çalışması devam ederken Zviadadze’nin evinde bulunan ve olaydan sonra kaçan 10 arkadaşından 6’sı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.Ölümünün hemen ardından Rus medyasında yayınlanan haberlerde "Gia Kutaisi" lakabıyla tanınan ve ülkedeki en ünlü mafya liderlerinden biri olduğu açıklanan 59 yaşındaki Gaioz Zviadadze’nin gerek Rostov kentinin hakimiyeti konusunda, gerekse yıl sonunda yapılacağı iddia edilen yasadışı “Babaların babası” oylaması öncesindeki rekabet sebebiyle diğer mafya liderlerinin hedefi haline geldiği ileri sürülmüştü.4 ay önce Antalya’nın Kemer ilçesi Aslanbucak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi 22 numaralı villayı kiralayan Gaioz Zviadadze’nin Gaioz Giorkhelidze; yardımcısı Giga P.

Haber 11-04-18 18:39

Serikli Gençler Rusya’ya gidiyor

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Antalya alt yapı futbol takımlarından seçilen oyunculardan oluşturulan Antalya Futbol Karması, 4-12 Mayıs tarihleri arasında Rusya’nın Rostov şehrinde yapılacak olan turnuvada mücadele edecek.Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından "Bölgeler Karması ve Yetenek Gelişim Programı" kapsamında Rusya’nın Rostov şehrinde yapılacak olan ‘‘Gençler Futbol Organizasyonuna katılacak olan Antalya Karmasına, Serik Belediyespor Alt yapısından 4 futbolcu seçildi.

Haber 15-03-18 12:16

Abhazya, Rostov’a ticaret evi inşa edecek

Abhazya’nın Rusya’nın Rostov şehri Fahri Konsolosu Adik Arşba, Abhazya’nın Rostov’a büyük bir ticaret evi yapacağını söyledi.Rusya’nın Krasnador eyaletine bağlı Rostov şehrinde düzenlenen ve birçok ülkenin diplomatik misyon temsilcilerinin katıldığı toplantıya Abhazya adına Abhazya’nın Rostov Fahri Konsolosu Adik Arşba da iştirak etti.

Haber 17-02-18 10:35

Türkiye’nin Novorossiysk Başkonsolosluğu Krasnodar’a taşınıyor

Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Rusya’nın Rostov ve Krasnodar şehirlerine gerçekleştirdiği ziyarette iki ülke arasındaki ilişkiler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 07-02-18 00:01

Türkiye'in Moskova Büyükelçisi Diriöz'den Rusya'nın güneyine ziyaret

Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Diriöz, Rusya'nın güneyinde bulunan Rostov ve Krasnodar şehirlerini ziyaret ederek, yetkililerle görüştü

Haber 06-02-18 21:15

Kısıtlamalar kalktı, Türkiye'ye yola çıktı

Rus Güney Gümrük Ofisi Basın Merkezi tarafından haber ajansı TASS’a yapılan açıklamada, Türkiye’nin Rus tahıl ürünlerine yönelik vergi uygulamasını iptal etmesinden sonra 3 bin ton buğday taşıyan ilk geminin Rusya’nın Rostov-On-Don kentinden Türkiye'ye doğru yola çıktığı belirtildi.

Haber 11-05-17 20:06

Karadeniz’de Türk gemisi battı

"Geroi Arsenala" adlı gemi Karadeniz'de battı, 7 kişiden haber alınamıyor. Gemide 2'si Rus, 9'u Ukraynalı ve biri Gürcistan vatandaşı olmak üzere 12 kişi bulunuyordu. Gemi Rostov Oblastı'ndan Türkiye'ye gidiyordu.

Haber 19-04-17 09:51

Rusya'da korkutan son dakika haberi: Apartmanda bomba paniği

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde 3 gün önce metroda gerçekleşen terör saldırısının ardından şimdi de bir apartmanda bomba bulundu. St. Petersburg Belediyesi Nevskiy Bölge İdaresi Başkanı Konstantin Serov, Petersburg’da bir apartmanda bombanın bulunduğunu açıkladı. Serov, TASS’a yaptığı konuşmada “Bomba bulundu ve etkisiz hale getirildi. Sabah saatlerinde de Rostov-na-Donu şehrinde patlama gerçekleşmiş, bir kişi yaralanmıştı.

Haber 06-04-17 11:55

Rusya'da son dakika patlama

Rusya'nın Ukrayna sınırına yakın bir bölgede bulunan şehirlerinden Rostov-na-Donu'da bir patlama meydana geldi. TASS haber ajansı, ilk belirlemelere göre 1 kişinin yaralandığı patlamanın bir okulun yakınlarında gerçekleştiğini duyurdu. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor. Sputnik'te yer alan habere göre ise bir kişinin yerde duran şüpheli bir paketi almasının ardından paket infilak etti. 3 gün önce St Petersburg şehrinde metroda gerçekleşen terör saldırısında 14 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber 06-04-17 09:49

Thy Rusya'da Voronej'e Uçmaya Başladı

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Stavropol, Ekaterinburg

Yurthaber 04-04-17 12:48

9 Mart Perşembe Spor Gündemi

 UEFA AVRUPA LİGİ 21.00 Kopenhag 21.00 Rostov 21.00 APOEL 23.05 Gent 23.05 Olympiakos 23.05 Lyon 23.05 Schalke 04 23.05 Celta Vigo

Yurthaber 09-03-17 08:58

Uefa’dan Hüseyin Göçek’e Görev

FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Sparta Prag-Rostov maçını yönetecek.FIFA kokartlı hakem...

Yurthaber 21-02-17 16:32
Van

Uefa'dan Hüseyin Göçek Ve Mete Kalkavan'a Görev

İstanbul Hüseyin Göçek; 23 Şubat 2017 Perşembe günü Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag ile Rusya'nın Rostov takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa

Yurthaber 21-02-17 16:00
Van

Bayern Münih’e Rusya’da Soğuk Duş

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Rostov, Bayern Münih karşısında sürpriz bir sonuca imza attı ve...

Yurthaber 24-11-16 00:06

Avrupa Ligi'nde büyük skandal

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rostov-PSV Eindhoven maçında sahaya atılan muz, Rus ekibinin başını ağrıtacak...

Spor 30-09-16 14:03