Rus Bakan Uyardi Seks Yapmayin Haberleri

SON DAKİKA | Bakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Antalya Diplomasi Forumu'nda Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

Haber 2024-03-01 15:09:10

İstanbul'daki kilise saldırısı ile ilgili 2 saldırgan yakalandı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Saldırganlar yabancı uyruklu, DEAŞ mensubu olduklarını değerlendiriyoruz'

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır" dedi. Gece saatlerinde basın açıklaması yapan Yerlikaya, "30 ayrı adrese baskın düzenlendi, 47 kişi gözaltına alındı. Saldırganlardan biri Tacikistanlı, diğeri de Rus uyruklu, ikisinin de DEAŞ mensubu olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

Haber 2024-01-28 22:50:36

Teklifi Türkiye ve Suriye'ye sundular! Bakan Fidan ile bir araya geldikten sonra açıkladı: Rusya'dan 'normalleşme' önerisi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Moskova'da bir araya gelen Rus Bakan Sergey Lavrov, Türkiye ve Suriye'ye ilişkilerin normalleşmesi kapsamında sundukları teklifi açıkladı. Lavrov ayrıca Türkiye ve Suriye'nin ilişkilerinin normalleşmesinin önündeki başlıca engelin ABD olduğunu vurguladı.

Haber 2023-09-01 15:08:05

SON DAKİKA | Karadeniz tahıl girişimi gündemde! Bakan Fidan, Lavrov'la basın toplantısında konuştu Ülkemizin katkılarıyla BM yeni bir öneri paketi hazırladı

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da! Fidan ve Rus mevkidaşı Lavrov ortak açıklamalarda bulundu. Lavrov, Fidan ile düzenlediği basın toplantısında “Görüşmede Ankara-Şam ilişkilerine yönelik yeni adımlar ele alındı” dedi. Fidan "Karadeniz girişiminin canlandırılması önemli gündem maddemizdi" derken Lavrov, Rus tahılının ihracatıyla ilgili Batı'nın sözünde durmadığını belirtip "BM ile yapılan paket anlaşmadaki şartlarımız karşılandığı zaman, tahıl anlaşmasına döneceğiz" dedi.

Haber 2023-08-31 17:28:47

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da! Karadeniz'de barış ana gündem...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti. Rus Dışişleri Bakanlığı, Bakan Fidan ve Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'un fotoğrafını paylaştı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Moskova’da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile gerçekleştirdiği görüşmede, "Karadeniz girişiminin canlandırılması ve savaşın adil bir barışla sonlandırılması gündemimizde olacak." dedi.

Haber 31-08-23 15:41

Rusya'dan Erdoğan-Putin görüşmesi hakkında açıklama! Bakan Fidan'ın kritik temasının da tarihi belli oldu

Önümüzdeki günlerde Türkiye ile Rusya arasında peş peşe kritik temaslar gerçekleşecek. Kremlin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesine dair açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Rus mevkidaşı arasındaki kritik görüşmenin tarihi de belli oldu.

Haber 30-08-23 12:12

Bakan Fidan'dan peş peşe 'tahıl koridoru' temasları! Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

Türkiye'nin süresi sona eren ve Rusya'nın askıya aldığı tahıl koridoruna anlaşmasına ilişkin girişimleri devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bu kapsamda Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-07-23 12:44

Zelenskiy'in ziyaretinin ardından Türkiye'den Rusya ile kritik temas! Bakan Fidan, Rus mevkidaşıyla görüştü

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy'in ardından Türkiye, Rusya ile de temaslarını sürdürüyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı ile telefonda görüştü.

Haber 09-07-23 17:11

Bakan Fidan Rus mevkidaşıyla telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Lavrov yeni görevinden dolayı Bakan Fidan'ı tebrik etti.

Haber 09-06-23 18:53

Moskova'daki kritik 4'lü zirve başladı! Bakan Çavuşoğlu mevkidaşlarıyla bir araya geldi

Suriye konusunun ele alınacağı ve dünyanın yakından takip ettiği toplantı başladı. Türkiye, Rusya, İran ve Suriye, Moskova'da bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu toplantı öncesi Rus mevkidaşıyla görüştü.

Haber 10-05-23 11:15

Almanya'da tutuklanmıştı! Hassas bilgilere erişmiş olabilir: Rus casusluğuna karşı önemli darbe

Almanya'da tutuklanan istihbarat çalışanının hassas bilgilere erişimi olduğu iddia edildi. Rusya için casusluk yaptığı iddia edilen Carsten L hakkında Almanya Adalet Bakanı Marco Buschmann açıklama yaptı. Bakan Buschmann konuya ilişkin olarak, "Şüphe doğrulanırsa, Rus casusluğuna karşı önemli bir darbe vuruldu demektir" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-22 23:12

Rusya Dışişleri'nden açıklama! 'Türkiye'ye gerçek durum hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık'

Dünya, Rusya-Ukrayna savaşını yakından takibini sürdürüyor. Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, İstanbul’da gerçekleştirilen Türk-Rus siyasi istişareleri ile ilgili konuştu. Verşinin, "Türkiye'ye sahadaki gerçek durum hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Batı medyasının çarpıtmaya devam ettiği durumu Türkiye'ye anlatmak bu açıdan çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Haber 12-12-22 17:52

Kadınları baştan çıkarma dersleri 'seks gurusu'nun başını yaktı! Sınır dışı edildi

Kendisini 'seks gurusu' ve 'seks eğitmeni' olarak tanımlayan Aleksandr Kirillov Kazakistan'ı karıştırdı. Kirillov'un "Kazak kızlarını baştan çıkarma" üzerine dersler verdiği ortaya çıkınca polis devreye girdi. Bunun sonucunda Kirillov'un ülkeye girmesine 1 yıl yasak getirildi. Rus 'Seks gurusu'nun Kazak halkının tepkisi nedeniyle ülkeden sınır dışı edildiği söyleniyor. Aleksandr Kirillov, yıllar önce Belaruslu partneri Anastasia Vashukevich ile dünyada gündem olmuştu.

Trend 20-11-22 15:58

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu'ndan diplomasi trafiği! Rus mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü. İki bakanın görüşmesinde tahıl koridoru konusu masaya yatırıldı.

Haber 01-11-22 19:51

Son dakika: Bakan Akar'dan kritik 'tahıl anlaşması' teması! Rus mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberi: Rusya tarafından tahıl anlaşmasının askıya alınmasının ardından Türkiye konuyla ilgili temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rus mevkidaşı Sergey Şoygu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 01-11-22 18:00

Bakan Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 31-10-22 22:30

Bakan Akar, Rus mevkidaşıyla görüştü! Masada 'tahıl anlaşması' vardı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefonda görüştü. Görüşmede Akar tarafından, küresel gıda krizinin çözümüne büyük katkı sağlayan ve tüm sorunların iş birliği ve diyalogla çözülebileceğini gösteren tahıl girişiminin sürdürülmesinin büyük önem taşıdığı, tahıl sevkiyatı inisiyatifinin askıya alınması kararının yeniden değerlendirilmesinin beklendiği ifade edildi.

Haber 31-10-22 19:36

'Geceleri seks yapmayı daha çok seviyorum' demişti! Hailey Baldwin transparan giydi

"Gündüz de seviyorum ama geceleri seks yapmayı daha çok seviyorum" açıklamasıyla herkesi şaşırtan model Hailey Baldwin, Tiffany & Co partisinde siyah transparan tercih etti. Ünlü modelin cesur tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 27-10-22 14:08

'İki konuda iyi haberler bekliyoruz…' Bakan Nebati Financial Times’ta böyle duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati doğal gaz ödeme ertelemeleri, Rus turistlerin ödeme yöntemi gibi konularda Financial Times’a değerlendirmede bulundu. Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkililerin yasal olduğunu söyleyen Bakan Nebati, enflasyona ilişkin de dikkat çeken bir yorumda bulundu. Türk vatandaşlarının ‘zor bir dönem’den geçtiğini belirten Nebati, asgari ücret zammı dahil sosyal transferler yoluyla bu sancılı sürecin etkilerini sınırlamaya çalıştığını belirtti.

Finans 25-10-22 09:31

Bakan Nebati'den petrol mesajı: 'İhtiyaçlarımızı karşılamak için gerekli adımları atarı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, The Wall Street Journal gazetesine verdiği röportajında G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik tavan fiyat uygulama planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "İhtiyaçlarımızı karşılamak için gerekli adımları atmamız, ayrıca ülkemizin çıkarlarını korumak için ne lazımsa yapmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Finans 21-10-22 10:42

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek'ten Rus bakan onuruna akşam yemeği

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek'ten Rus bakan onuruna akşam yemeği

Yurthaber 27-09-22 22:13

Rus Bakan Yardımcısı'ndan ABD'ye sert sözler! 'ABD yönetimini askeri çatışmaya yol açabilecek durumdan kaçınmaya çağırıyoruz'

Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya, bir yandan ABD ile sürtüşmelere de devam ediyor. Son olarak Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov'un açıklamaları gündem oldu. Ryabkov, ABD askerlerinin Ukrayna'ya kendilerine karşı savaşması için gönderilme ihtimaline dair yaptığı konuşmada "ABD yönetimini Rusya ile doğrudan askeri çatışmaya yol açabilecek durumdan kaçınmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 23-09-22 20:35

Avrupa şok yaşamıştı! Kış mevsimi yaklaşırken Bakan Dönmez'den dikkat çeken '100 TL'lik fatura' örneği

Ukrayna'daki savaş nedeniyle Batı dünyası Rusya'ya karşı adeta tek vücut olup cephe almış, Rusya ise buna karşılık Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmişti. Konuyla ilgili Rus şirket Gazprom'dan yayımlanan bir videoda da Avrupa'yı soğuk bir kışın beklediği vurgulanmıştı. Dünyada bu gelişmelerin yanında Türkiye'yi nasıl bir kış beklediği merak konusu oldu. Dünyadaki gelişmelerin fiyatlara olumsuz yansıdığını söyleyen Bakan Dönmez, dikkat çeken bir '100 liralık fatura' örneği de verdi.

Finans 10-09-22 16:57

''Rusya'nın seks sembolü'' Chelsea maçına damga vurdu

Chelsea hayranlığı ile tanınan Rus model Maria Liman, Chelsea-Tottenham maçında tribünde yerini almıştı. Takımına hayranlığını bir kez daha gösteren Maria Liman, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Spor 16-08-22 13:59

150 bin dolar ödül vaat edildi Ukraynalı Bakan ve üst düzey isimlere suikast girişimi! Bakın nasıl girmişler...

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları sürerken Ukrayna, Rusya’nın şoke eden bir hamlesini daha duyurdu. Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusundan üst düzey yetkililere suikast planlandığının belirtildiği açıklamada Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rus suikast ekibinin yakalandığını aktardı. SBU’nun açıklamasındaki "Öldürülmesi planlanan her kişi için 100-150 bin dolar ödül vaat edildi" detayı dikkat çekerken Rus suikast timinin ülkeye nereden giriş yaptığı da açıklandı.

Haber 08-08-22 22:27

Son dakika: Bakan Kirişci yarına işaret etti! 'Rusya'da belli bir aşamaya getireceğiz'

Son dakika haberi: Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Rusya'dan yangın söndürme uçağı alımına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus lider Putin'le bir araya geleceği Soçi ziyaretine işaret eden Kirişci, "Rusya'dan uçak alma konusunu belli bir aşamaya getireceğiz" ifadesini kullandı.

Haber 04-08-22 10:39

Ölümünü günler öncesinden tahmin etmiş! 23 yaşındaki Rus modelin dikkat çeken ölümünde yeni detay

23 yaşındaki Rus model ve seks işçisi Gretta Vedler, eski erkek arkadaşı Dmitry Korovin tarafından boğularak öldürülmüştü. Genç kadının cesedi Korovin'in ailesinin evinde bir bavulun içinde bulunmuştu. Ölümünün ardından ortaya çıkan ve Gretta tarafından gizlice çekilmiş bir video, genç kadının ölümünü günler öncesinde tahmin ettiğini ortaya çıkardı.

Trend 23-06-22 11:54

Bakan Nebati'den Rus turist yorumu: Harcamada sorun yaşamayacaklar

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, VISA ve Mastercard engellemelerinden dolayı Rus turistlerin harcamalarında herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını bildirerek, "Mayısta İstanbul'da otellerde yer bulunamayacak" dedi.

Finans 26-04-22 13:56

Bakan Çavuşoğlu'ndan Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile kritik 'Ukrayna' görüşmesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Rusya-Ukrayna savaşını ele aldıkları telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 20-04-22 16:46

Rusya-Ukrayna savaşının yıkımını dijitalleştirecekler! Google Maps'te yer alacak

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken, Ukrayna İçişleri Bakanlığı açıklama yaparak Google uzmanlarıyla birlikte Ukrayna'nın yıkılan şehirlerinde Rus işgalinin sonuçlarını dijitalleştirmek için bir proje başlattı. Projenin amacı, Ukrayna’nın tahrip olan kent ve köylerini kayıt altına almak olduğu ifade edildi. Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Igor Bondarenko'ya göre Rus işgalcilerin kentlere verdiği tahribat sokak modunda Google Maps’te yer alacak.

Haber 08-04-22 17:34

Bakan Akar'dan Rus mevkidaşına'acil' talep

Milli Savunma Bakanı Akar, Rusya Savunma Bakanı Şoygu ile telefonda görüştü. Bakan Akar başta Mariupol olmak üzere sivillerin emniyetli şekilde tahliye edilmesinin aciliyetini vurguladı.

Haber 07-04-22 19:48

ABD'nin teklifini reddettiler! Yunanistan, kendi savunma kapasitesinden ödün veremez

Yunanistan'ın, ABD'den gelen "Ukrayna'ya Rus yapımı silah gönderme" teklifini reddettiği belirtildi. Yunan Savunma Bakanı Nikos Panayatopoulos'un ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland'dan gelen öneriyi "Yunanistan, kendi savunma kapasitesinden ödün veremez." ifadeleriyle dolaylı yoldan reddettiği öğrenildi.

Haber 06-04-22 23:53

SON DAKİKA | Tüm dünyanın gözü Kiev'deydi! Flaş gelişmeyi duyurdular

Son dakika haberi: Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde özellikle ülkenin başkenti Kiev büyük bir önem taşıyordu. Kiev'in işgaliyle ilgili olarak Ukrayna'dan önemli bir açıklama geldi. Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Anna Malyar, İrpen, Buça, Gostomel ve Kiev bölgesinin tamamının Rus işgalinden kurtarıldığını duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 02-04-22 21:32

Bakan Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere süreci ele alındı.

Haber 27-03-22 23:23

Çekya Savunma Bakanı'ndan Macaristan'a 'Ukrayna' tepkisi

Çekya Savunma Bakanı Jana Cernochova, Macaristan'ın Ukrayna politikasına tepki gösterdi. Bakan Cernochova, "V4'ü her zaman destekledim ama Macar siyasetçileri için ucuz Rus petrolünün Ukraynalı kanından daha önemli olmasından dolayı çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-22 01:47

İngiliz gazetesinden şaşırtan iddia: Ukraynalı Bakan Dimitro, silahların azaldığını söyledi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın 28. gününde dünyanın gözü kulağı o bölgede yaşananlara çevrilmeye devam ediyor. Dünya basınında yer alan haberlerde Rus ordusunun ağır kayıplar verdiği ve silah ile asker gücünün azaldığına yönelik haberler gündemi belirliyor. İngiliz basında yer alan bir haber ise Ukrayna için endişe verici bir havanın oluşmasına neden oldu.

Trend 23-03-22 14:22

Eski Rus ajanı Aliia Roza, eğitimini anlattı! “Seks teknikleri öğretildi”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile aynı askeri programda eğitildiklerini iddia eden eski Rus ajanı Allia Roza, uzun yıllar boyunca devam eden görevini anlattı. Vladimir Putin’in eski casuslarından biri olduğunu iddia eden 37 yaşındaki Roza, 18 yaşında Moskova yakınlarındaki bir akademi seks teknikleri konusunda eğitildiğini itiraf etti.

Trend 21-03-22 11:59

‘‘Moskova İran Nükleer Anlaşmasını Engellemiyor’’

Rusya ve İran’ın dışişleri bakanları Moskova’da biraraya gelmelerinin ardından basın toplantısı düzenledi. Rus Bakan Sergey Lavrov, ABD’nin Moskova’nın İran nükleer anlaşmasını canlandırma çabalarını baltalamaya çalıştığı iddialarının doğru olmadığını söyledi

Haber 15-03-22 16:19

Antalya'daki Rusya-Ukrayna zirvesinde dikkat çeken olay! Korumaları masanın örtüsünü kaldırarak altına baktı

Türkiye- Rusya- Ukrayna dışişleri bakanlarının bir araya geldiği üçlü zirvenin ardından Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, basın açıklamasında bulundu. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, toplantı öncesinde, salonda Bakan Lavrov'a soru soracak gazeteciler ve kurumlarıyla ilgili bilgi aldı. Lavrov'un basın toplantısında moderatörlüğü Zaharova üstlendi. Rus bakan salona girmeden önce de korumaları, oturacağı masanın örtüsünü kaldırarak altını kontrol etti.

Haber 10-03-22 16:28

Antalya'da tarihi zirve! Dünyanın gözü Türkiye'de... İlk açıklama geldi

Dünyanın gözü bugün Türkiye'de gerçekleşen zirveye çevrilmiş durumda. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Antalya'da bir araya geldi. Üçlü görüşme öncesi Bakan Çavuşoğlu ile Ukraynalı ve Rus mevkidaşlarıyla ayrı ayrı bir araya geldi. Lavrov'dan kritik bir açıklama geldi.

Haber 10-03-22 10:17

Son dakika: Bakan Akar'dan Rus limanlarındaki gemiler hakkında flaş açıklama!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Rus limanlarında bekletilen ve ayçiçek yağı taşıyan gemiler hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan önemli bir açıklama geldi. Bakan Akar en kısa zamanda olumlu gelişmelerin beklendiğini söyledi.

Haber 09-03-22 11:58

Çılgın protestocular iş başında... Rus işgaline karşı yarı çıplak halde büyükelçiliğe yürüdüler!

Rus kuvvetlerinin 24 Şubat'ta Ukrayna'yı işgali, dünyanın dört bir yanındaki siyasi liderler ve vatandaşlar arasında büyük bir uluslararası tepkiye yol açtı. Femen, yine kendi yarı giyinik protesto biçimiyle tepkisini yansıttı. Feminist grup, seks turizmine karşı mücadele de dahil olmak üzere bir dizi konuda yaptıkları üstsüz gösterilerle ünlüydü.

Trend 04-03-22 14:54

Son dakika: Rusya, nükleer santral tesisini vurdu! 'Eğer patlarsa Çernobil'den 10 kat büyük olur'

Ukrayna-Rusya savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rus ordusu tarafından kısmen kuşatma altında olan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de büyük bir patlama sesi duyuldu. Bölgede çatışmalar devam ederken, korkunç bir gelişme yaşandı ve Avrupa'nın en büyüğü olan Zaporijya Nükleer Santrali sahasında yangın çıktı. Ukraynalı bakan yangın sonrası, "Patlarsa, Çernobil’den 10 kat daha büyük olacak" açıklamasını yaptı. Öte yandan ekiplerin söndürme çalışması da devam ediyor. İşte gelişmeler...

Haber 04-03-22 02:08

Son dakika: Türkiye-Rusya hattında kritik görüşme! Ateşkes çağrısı yapıldı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya-Ukrayna krizine ilişkin Rus mevkidaşı Sergey Şoygu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakan Akar, Ukrayna'da tahliyeler dahil insani durumun iyileştirilmesi için ateşkese olan acil ihtiyacı vurguladı.

Haber 01-03-22 17:49

Bakan Akar, Rus mevkidaşı Sergey Şoygu ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefonda görüştü.

Haber 01-03-22 15:57

Son dakika: Savaşın ayak sesleri... Uydu görüntülerine yansıdı! Sınıra sadece birkaç kilometre uzaklıktalar

Son dakika haberi... Ukrayna-Rusya gerilimi devam ederken bölgeden yeni son dakika görüntüleri geldi. ABD merkezli uydu görüntüleme şirketi Maxar, Rusya-Ukrayna sınırındaki Rus birliklerini görüntüledi. Görüntülerde Rus birliklerinin sayısal çoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Ukrayna Savunma Bakanı Aleksey Reznikov, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bakan Reznikov, "Rusya kabul ederse Doğu Ukrayna barış görüşmelerinin Türkiye'de yapılmasına hazırız." ifadelerini kullandı.

Haber 03-02-22 12:03

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

Bakan Akar'ın, Rus Kızılordu Korosu ile 15 konserlik Anadolu turnesi düzenleyen ve konser gelirlerinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan sanatçı Levent'e teşekkür ettiği belirtildi

Yurthaber 13-01-22 21:28

Rusya'dan NATO Uyarısı

Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Sergei Ryabkov, Rusya’ya NATO’nun genişlemeyeceği konusunda garanti verilmesini talep etti. Rus bakan bunun olmaması halinde ülkesinin, ABD ve NATO’yla karşı karşıya geleceğini söyledi

Haber 13-12-21 13:11

Azerbaycan ve Ermenistan arasında tehlikeli gerginlik! Rusya devreye girdi

Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerginlikte sıcak gelişmeler yaşandı. Rus ve Ermeni savunma bakanlıkları, Azerbaycan sınırındaki çatışmaların durduğunu açıkladı. Kremlin’den yapılan yazılı açıklamada, “İki lider, temasları sürdürme konusunda anlaştı.” ifadesi kullanıldı. Öte yandan Bakan Akar da Azerbaycan- Ermenistan sınırında yaşanan son gelişmeleri Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü. Bakan Akar görüşmede Türkiye'nin Azerbaycan'a olan desteğini yineledi.

Haber 16-11-21 20:25