Rustu Serter Haberleri

Öykü Serter'e veda! Kısmetse Olur'un yeni sunucusu bakın kim oldu

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programdan bomba bir haber geldi. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyordu. Yeni sezonda sunuculuğu başka bir ismin devralacağı öğrenildi.

Magazin 2023-08-21 19:49:50

Kısmetse Olur bitti mi, ne zaman bitecek? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2023 sezon finali tarihi belli oldu mu?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün ne zaman biteceği merak ediliyor. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur'un sezon finali tarihi sorgulanıyor. Peki, Kısmetse Olur bitti mi, ne zaman bitecek? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2023 sezon finali tarihi belli oldu mu?

Magazin 2023-08-18 17:09:46

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Öykü Serter 'Bu anonsu daha önce de yaptık' diyerek açıkladı! 2 yarışmacı birden...

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Her bölümüyle olay olan Kısmetse Olur'da bu defa diskalifiye şoku yaşandı. Öykü Serter diskalifiye haberini yeni bölüm tanıtımında verirken fenomen gelin ve damat adayından açıklama gecikmedi.

Magazin 2023-08-11 14:37:23

Özlem Yıldız'ın oğlu Demir annesinin boyuna ulaştı! Çirkin yorumu şoke etti

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız, 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile evlenmiş ve 2007 yılında doğum yapmıştı. Oğlunu gözlerden uzakta büyüten Yıldız boyuna ulaşan oğlunu paylaşınca beklemediği bir yorum alıp isyan etti.

Magazin 2023-07-17 10:38:30

Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye sert sözler! O boğazına yapışan gıcık neyse...

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklamasıyla gündemde adından yeniden söz ettirmeye başladı. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası Öykü Serter sert ifadeler kullandı.

Magazin 11-05-23 15:39

Kısmetse Olur'da Öykü Serter o yarışmacıya dayanamadı, canlı yayından kovdu! Komik bir şey değil

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı Youtube üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen programın son eleme bölümüne Öykü Serter’in oylama sırasında bir yarışmacıyı kovması damga vurdu. “Ne yapıyorsun orada” diyen Serter, Tuğçe’nin o hareketlerine dayanamadı.

Magazin 06-04-23 13:12

Öykü Serter'den siyasilere sert sözler! ''Gıy gıy gıy... Yettiniz be''

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunucusu Öykü Serter sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla siyasi isimlere sert çıktı.

Magazin 29-03-23 12:26

Muharrem İnce'ye bir tepki de Öykü Serter'den... Sana verdiğim o lanet oy...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ünlü isimlerin hedefinde... Şahan Gökbakar, Gonca Vuslateri gibi isimlerden sonra Öykü Serter de sert bir çıkışta bulundu. Serter ağır ifadeler kullandı.

Magazin 28-03-23 13:30

Kısmetse Olur sunucusu Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye sert sözler: 'İyi niyetliyim ama aptal değilim'

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, sanatçılara yönelik sarf ettiği "sözde sanatçılar" ifadesinden dolayı özür diledi. Ancak bazı ünlü isimler bu özürle tatmin olmadı ve Muharrem İnce'ye sert çıktılar. Bu isimlerden biri de Kısmetse Olur sunucusu Öykü Serter oldu.

Magazin 28-03-23 13:11

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilen Aybüke'nin estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Meğer gamzeleri bile...

Geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur'dan bir gerekçe göstermeden ayrılan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çiftinin diskalifiye edildiğini Öykü Serter duyurmuştu. Programın ardından TikTok yayınları yapan ikili sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Görenler tanımakta güçlük çekti. Fenomen ismin meğer gamzeleri bile estetikmiş...

Magazin 04-03-23 09:03

“İzdivaç programı sunmadım, önemli bir duruş” demişti! Öykü Serter Kısmetse Olur’dan ayrıldı mı?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı yeni bölümleri ile Youtube üzerinden izleyici karşısına çıkıyor. Daha önce televizyon ekranlarında yayınlanırken Seda Akgül’ün sunuculuğunu yaptığı programın yeni bölümleri Öykü Serter’in sunumuyla yayınlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Serter’in “İzdivaç programı sunmadım, önemli bir duruş” dediği bir video yayınlanmıştı. Ünlü sunucu ile ilgili bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-02-23 11:01

Öykü Serter'in videosu ifşa oldu! O detay dikkat çekti

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla Youtube'da yayınlanan programın sunucusu Seda Akgül yerine Öykü Serter olmuştu. Yıllar sonra Kısmetse Olur'la ekrana dönen Serter'in izdivaç programları hakkında söylediği sözler ortaya çıktı. Kısa sürede gündem olan Serter'in videosu tepkilere neden oldu.

Magazin 09-01-23 14:42

Kısmetse Olur'da kavga! Sevgilini çaldım diye saldırdı

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Zeyd ve Oğulcan arasında kavga çıktı. Oğulcan'ın kız arkadaşı Cansel'i kucağına alarak havuza atan Zeyd'in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. Çılgına dönen Oğulcan ile Zeyd arasında temaslı bir kavga yaşanırken araya giren diğer yarışmacılar, ikili sakinleştirmeye çalıştı. Gün sonunda ikilinin kavgası hakkında konuşan sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.

Magazin 04-01-23 07:24

Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisini affetmedi

"Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.

Magazin 31-12-22 15:04

Kısmetse Olur yarışmacıları arasında şaşırtan isimler! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimdir?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları merak ediliyor. 5 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönen Kısmetse Olur'un yeni bölümleri Youtube üzerinden yayınlanıyor. Programın sunuculuğunu sevilen isim Öykü Serter yapıyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları arasında kimler var?

Magazin 15-12-22 16:44

Kısmetse Olur sunucusu Öykü Serter nereli, hiç evlendi mi? Öykü Serter kimdir, kaç yaşındadır? Evli biriyle aşk yaşadım itirafı çok konuşulmuştu!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü ilk bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. YouTube üzerinden yayınlanan efsane programın sunculuğunu ise Öykü Serter üstleniyor. Ünlü sunucuyu ekranda görenlerin aklına ise Serter'in bir döneme damga vuran açıklaması geldi. Öykü Serter, Armağan Çağlayan'ın YouTube üzerinden yayınladığı Gör Beni programına konuk olmuş ve evli biriyle aşk yaşadığını itiraf etmişti. İşte Öykü Serter hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-12-22 09:15

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nden yeni tanıtım! Adaylar görücüye çıktı

5 yıl aranın ardından geri dönmeye hazırlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nden yeni fragman yayınlandı. Seda Akgül'ün sunduğu yarışmanın yeni sunucusu ise Öykü Serter olurken, yeni yarışmacılar görücüye çıktı.

Magazin 07-12-22 15:00

Efsane program Kısmetse Olur Öykü Serter'in sunumuyla yeniden başlıyor!

5 yıl aranın ardından geri dönmeyen hazırlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nden ilk fragman yayınlandı. Seda Akgül'ün sunduğu yarışmanın yeni sunucusu ise Öykü Serter oldu.

Magazin 03-12-22 12:53

Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler!

Özlem Yıldız, 27 Ekim 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulundu. 90'lı yıllarda Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Çarkıfelek ile tanınan ünlü isim 2005 yılında evlendiği Sinan Seter'den 2013 yılında ayrılmıştı. Peki, Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler....

Magazin 27-10-22 09:55

Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Minicikti annesinin boyuna gelmiş

Sunucu Özlem Yıldız ve Sinan Serter evliliğinden dünyaya gelen Demir artık 15 yaşında! Özlem Yıldız artık boyuna gelen oğlunun doğum gününü kutladı. Özlem Yıldız'ın oğlunu görenler "Minicikti delikanlı oldu" yorumları yaptı. Emine Ün ve Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 27-09-22 09:09

Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Demet Akalın Ay boya bak delireceğim dedi

Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna şarkıcı Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.

Magazin 12-04-22 16:36

Evladı olmayan Fatma teyze 6 kıtada 90 yetime annelik yapıyor

Konya'da çevresindeki gönüllülere dağıttığı kumbaralarda toplanan yardımları bir dernek aracılığıyla yetimlere ulaştıran 63 yaşındaki Fatma Serter, evlat sevgisini, hiç tanımadığı çocuklarla yaşıyor - Kur'an kursunda 20 yıl öğreticilik yapan yardımsever Serter: - "Bizim evladımız yok ama Allah'ım dünyanın her bir tarafından bize evlat bağışladı. Bir yetimin bir ihtiyacını giderirsem, dünyanın en mutlu kadını, annesi benim diye düşünüyorum"

Yurthaber 11-02-22 11:04

Arka Sokaklar'ın Melek'inin kardeşiyle ilgili az bilinen bilgi! Bakın Derya Beşerler kiminle evli?

Türk sinema ve dizi oyuncusu Zeynep Beşerler, ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosunda 2010'dan 2013'e kadar rol aldı ve "Melek Serter" karakterini canlandırdı. Zeynep Beşerler'in kardeşi Derya Beşerler de oyuncu çıktı! Derya Beşerler, meğer herkesin ilgi ile takip ettiği o dizide de oynamış.

Magazin 28-09-21 12:30

Ünlü manken Arzu Yanardağ'ın kızı büyüdü! Annesi gibi çok güzel

Ünlü manken Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Maya Serter, güzelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Arzu Yanardağ, kızıyla pozlarını sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 23-09-21 10:21

Biri Bizi Gözetliyor'un filozofuydu! İşte Eray Sezer'in son hali!

Eray Sezer, 2001 yılında yayınlanan, sunuculuğunu Öykü Serter ile Tan Sağtürk'ün üstlendiği bir zamanlara damga vuran yarışma "Biri Bizi Gözetliyor"da tavırları ve konuşmaları ile dikkat çeken isimlerin arasındaydı. İşte Biri Bizi Gözetliyor programının filozofu olarak anılan Eray Sezer'in şimdiki hali!

Magazin 30-08-21 15:22

Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında ve nereli?

FOX TV'de ekranlara gelen Şef Akademi yarışması önceki günlerde yayın hayatına başlamıştı. İlk bölümüyle beğeni toplayan programda Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay, Şef Akademi programının jüri üyeliğini yapıyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği Şef Akademi programının izleyicileri Öykü Serter kimdir sorusunu merak ediyor. Peki Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında ve nereli? İşte yanıtı...

Magazin 25-06-21 17:39

Yıllar önce hayali kurulan okulun temeli atıldı

Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nin temeli atıldı.

Yurthaber 19-02-21 17:14

Öykü Serter hakkında soruşturma açıldı! Tepkisi olay oldu

İzmir depreminden sonra paylaşım yapan sunucu Öykü Serter hakkında bir kişi şikayette bulundu. Hakkında soruşturma açılan Öykü Serter açıklamasıyla olay oldu.

Magazin 15-01-21 15:57

Öykü Serter kimdir? Öykü Serter kaç yaşında ve nereli? Öykü Serter’in sevgilisi kim? İşte Öykü Serter’in hayatı...

Sunduğu programlarla adından söz ettirmeyi başaran Öykü Serter, magazin gündemine bomba gibi düşen bir aşk itirafında bulundu. Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalı 196 Sekiz’in Gör Beni programına konuk olan Öykü Serter, aşk hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir itirafa imza attı.

Magazin 20-11-20 13:50

Öykü Serter, evli bir erkekle aşk yaşadığını itiraf etti: Çok uzun süre birlikte oldum

Ünlü sunucu Öykü Serter, evli bir erkekle uzun süre ilişki yaşadığını itiraf etti. Öykü Serter, "Medeni durumu beraber olmaya müsait olmayan biriyle çok uzun süre birlikte oldum. Peki bu yuva yıkmak gibi bir durum muydu? Hayır, benden önce de o yuvada defalarca yaşanmış ilişkiler vardı zaten" dedi.

Magazin 20-11-20 00:05

Öykü Serter cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Biri Bizi Gözetliyor (BBG) reality şovunun sunuculuğu yaparak tanınan Öykü Serter cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. 45 yaşındaki ünlü sunucunun paylaşımı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 16-10-20 12:24

Eriş’ten, Serter’e Ödemiş bilgilendirmesi

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve beraberindeki heyet ile birlikte Ödemiş Ticaret Odasını (ÖTO) ziyaret etti.

Yurthaber 26-09-20 14:06

Öykü Serter tatile çıkmayınca çareyi eski fotoğraflarını paylaşmakta buldu

Yayınlandığı dönemde fenomen haline dönüşen İşte Benim Stilim yarışmasının sunucusu Öykü Serter koronavirüs pandemisi nedeniyle yaz tatiline çıkmadı. Ünlü sunucu yaza olan özlemini eski fotoğraflarını paylaşarak giderdi.

Magazin 27-08-20 15:07

Dolandırıcıların yeni tuzağı: 'Kopya site'yle villa vurgununun boyutu 100 milyon lira

Koronavirüs döneminde izole tatil için villada konaklamak isteyenleri, internet sitelerini bire bir kopyalayıp pazarlayan dolandırıcıların, sadece Antalya'nın Kalkan bölgesindeki villa vurgununun 100 milyon lirayı bulduğu tahmin ediliyor. Kalkan'da villa kiralama işi yapan Ahmet Serter, kiraladığı villayı dolandırıcıların sitesinde görünce şaşkına döndü. Serter, dolandırıcıyla yaptığı telefon görüşmesini kaydetti.

Haber 14-08-20 08:43

Denizli’de 2 yeni okul için protokol imzalandı

Pamukkale Belediyesi, Deliktaş Mahallesi’nde 24 derslikli Muhammet Serter İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi için düzenlenen protokolü imzalandı.

Yurthaber 22-07-20 15:33

Öykü Serter Acun Ilıcalı'ya yorum yaptı! Takipçisi bakın ne dedi

Uzun bir süre Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de sunuculuk yapan Öykü Serter artık ekranlarda görünmüyor. Acun Ilıcalı'nın deprem yardımı paylaşımına yorum yapan Öykü Serter takipçisinden aldığı bir yoruma bakın ne yanıt verdi.

Magazin 29-01-20 09:12

Habibe Gürer; “Son 11 yılda bir stadyum dolusu kadın öldürüldü”

Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi ile Türk Kadınlar Konseyi Derneği Aydın Şubesi tarafından ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla düzenlenen ortak basın toplantısında kadın cinayetlerine dikkat çekti.Toplantıya Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi Başkanı Habibe Gürer, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Aydın Şubesi Başkanı Esen Serter ile yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.Kadına yönelik şiddetin tüm dünyada görülen evrensel bir sorun olduğunu kaydeden Türk Kadınlar Konseyi Aydın Şubesi Başkanı Esen Serter, “Kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarları bir insanlık suçudur.

Yurthaber 25-11-19 13:36

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter:

"Gıda mühendislerinin özel sektörde daralan istihdam alanları genişletilmeli"

Haber 16-10-19 13:17

Son kurul Konak’ta gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Kurulu toplantılarının sonuncusu olan Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Konak Belediyesi Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Konak İlçe Danışma Kurulu Toplantısına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Bedri Serter, Kani Beko, İl Başkan yardımcıları, İlçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yurthaber 03-08-19 11:55

Siber saldırıların maliyeti 2 trilyon doları aşacak

'EMEA Dolandırıcılık Durum Analizi Araştırması'na göre, Türkiye'den şirketlerin yüzde 67'si veri hırsızlığını en çok karşılaşılan dolandırıcılık yöntemi olarak görürken, şirketlerin yüzde 60'ı da en çok karşılaştığı zorluğun dolandırıcılığın tespiti ve siber atakların sayısının artması olduğunu belirtiyor - Experian Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü Serter Baltacı: - "2018'de siber suçlarla mücadele için yaklaşık 80 milyon dolar para harcanmış. 2019'da ise siber saldırıların yaklaşık maliyeti 2 trilyon doları aşacak" - "Son 2 senedeki data, insanlığın başlangıcından itibaren toplanmış datadan daha fazla. Bu anlamda ileriye dönük yapılacak tüm kararlar, tüm sektörler dahil olmak üzere veriye dayalı kararlarla yönetilecek" - "Kamu yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerden çıkan ortak mesajımız her 'bit' artık bir vatan toprağı"

Haber 20-07-19 11:09

Öykü Serter'den dikkat çeken pozlar

Bir süredir ortalarda görünmeyen sunucu Öykü Serter, sosyal medyada paylaştığı mayoları pozları ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Trend 19-07-19 09:32

Çeşme’de bayramlaşma geleneği yaşatıldı

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, CHP Çeşme İlçe Örgütü’nde ve ardından da Çeşme Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’nın ev sahipliğinde, CHP İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP eski İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Oğuz, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.CHP İlçe Örgütü’ndeki bayramlaşmaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci de katılarak, tüm CHP’lilerin bayramını kutladı.Ttörenin ardından, bayramlaşmaya katılanlar, "Her şey çok güzel olacak" sloganını atarak, Çeşme çarşısından Çeşme Belediyesi’ne kadar yürüdüler.Çeşme Belediyesi’ndeki bayramlaşmaya ise bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş da katılırken, Çeşme Belediyesi önünde toplu fotoğraf çektirdiler."Bizim için Ekrem’ler çok değerli"Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Ekrem Oran, Çeşme Belediye Başkanlığı için yarıştı ve hakkıyla kazandı.

Yurthaber 05-06-19 19:10

Okul Dışarıda Günü'nde çocuklar eğlenerek öğrendi

Okul Dışarıda Günü, Beşiktaş'taki 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu'nda gerçekleştirildi - Aktif Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Şule Serter: - "Günümüzde çocuklar, zamanlarının çoğunu kapalı alanlarda geçiriyor"

Finans 23-05-19 11:41

Uzmanlardan büyüme çağında çocuğu olan ailelere uyarı

Sağlık Bakanlığı çocuklarda büyüme ve gelişmenin izlenmesi için ülke genelinde çeşitli programlar sürdürürken, Aydın Liva Hastanesi 15 Nisan Büyümenin İzlenmesi günü dolayısıyla açıklama yaptı.Aydın Liva Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Hekimler Özgür Gel, Fulya Erdem ve İlker Serter ‘15 Nisan Büyümenin İzlenmesi Günü’ dolayısıyla kamuoyuna önemli bilgiler verdiler.

Yurthaber 16-04-19 09:55

CHP'li vekilden 'temsilde kadın' eleştirisi

 CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı konuşmada, 1935 seçimlerinde TBMM’ye 18 kadın milletvekili girdiğini hatırlatarak, o günkü kadın temsil oranıyla Türkiye dünyada ikinci sıradayken, bugün 149 ülke arasından 113’üncü sırada olunduğuna dikkat çekti.

Haber 05-03-19 13:25

TBMM Genel Kurulu toplandı

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: - "(Tanzim satış merkezleri) Bu tür satış merkezleri en son 1970 yılında kuruldu. Ekonomi çökmüş, pazar bitmiş durumdadır" - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal: - "Teröristleri de iş birlikçilerini de çukurlara gömdük ve gömmeye devam edeceğiz. Bu güçler, 15 Temmuz'da da milletimizin iman dolu göğsü ile karşılaştı"

Haber 12-02-19 16:34

CHP’de milletvekilleriyle 31 Mart zirvesi

Daha önce partisinin ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarıyla toplantılar düzenleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, son olarak CHP İzmir milletvekilleri ile CHP İzmir İl Başkanlığında bir araya geldi.Toplantıya CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Selin Sayek Böke, Sevda Erdan Kılıç, Tacettin Bayır, Bedri Serter, Özcan Purçu, Ednan Arslan, Atila Sertel, Murat Bakan, Mahir Polat ve Mehmet Ali Çelebi katılım sağladı.

Yurthaber 10-02-19 12:35

Özlem Yıldız'ın eski eşi, oğlu ailesine teslim edildikten sonra gözaltına alınmış

BURSA'da, kış turizminin merkezi Uludağ'da, oğlu Demir Serter (10) ile tatil yaparken gözaltına alınan, sunucu Özlem Yıldız'ın eski eşi, iş insanı Sinan Serter ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı'ndan açıklama yapıldı. Serter'in, oğlunun ailesine teslim edildikten sonra gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "Sinan Serter bu hassas davranıştan dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti" denildi.  Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca sunucu Özlem Yıldız'ın eski eşi, iş insanı Sinan Serter'in, oğlu Demir Serter ile tatil yaptığı Uludağ'da hakkındaki yakalama kararı nedeniyle gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Haber 30-01-19 17:53

Sinan Serter kolluk kuvvetlerine kendisi teslim olmuş

Bursa Uludağ’da oğlunun yanında gözaltına alındığı iddia edilen Sinan Serter’in kolluk kuvvetlerine kendisinin teslim olduğu belirtildi.Özlem Yıldız’ın 2013 yılında boşandığı oğlunun babası Sinan Serter’in Uludağ’da çocukları Demir’in yanında gözaltına alındığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Haber 30-01-19 17:13