Rüzgar Haberleri

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 18-04-2024 15:33

Hatay'da şiddetli rüzgar ve yağış etkili oldu

Hatay ve ilçelerinde, şiddetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber 26-03-2024 11:21

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-2024 15:25

Mersin açıklarının rüzgar enerjisi potansiyeli araştırılacak

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Mersin açıklarının deniz üstü rüzgar santralleri kurulma potansiyelini araştırmak üzere işbirliği yapacak.

Yurthaber 12-02-2024 11:14

Rüzgar santralleri ile ilgili yeni düzenleme

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının, Rüzgar Gücü İzleme ve Tahmin Merkezine Bağlantı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 11-02-2024 14:06

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı: Sürpriz gelişmeyi kaçırmayın, rüzgar tersine dönecek

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında baskılanma yaşanırken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş emtia fiyatlarında sürpriz gelişmelerin yaşandığını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 18-01-2024 10:03

Kırşehir'de fırtına hasara yol açtı

Kırşehir'de etkili olan fırtına nedeniyle bazı binalarda hasar oluştu.

Yurthaber 27-11-2023 08:13

Yer: Sivas! Birçok binanın çatısı uçtu: O anlar kamerada

Sivas'ta etkili olan kuvvetli rüzgar sonrası birçok binanın çatısı uçtu. Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nde bir binanın çatısından kopan parçaların isabet ettiği park halindeki 2 otomobilde hasar oluşurken, Kadı Burhanettin Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın çatısı da kuvvetli rüzgar nedeniyle aniden uçtu! Araçlarda hasara yol açan çatıların uçma anı ise güvenlik ve vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 26-11-2023 16:40

SON DAKİKA | Sosyal medya Muğla'daki görüntüyü konuşuyor! Meteoroloji uyarmıştı: Dev hortum böyle görüntülendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur, kar ve fırtına uyarısı geldi. Çok sayıda il için sarı ve turuncu alarm verilirken yağışların Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in batı ve kuzey kesimleri ile İç Anadolu'nun güneybatı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli; Ege'nin güneybatısı ve Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Öte yandan Muğla'da oluşan dev hortum kameralara yansıdı.

Haber 25-11-2023 15:24

SON DAKİKA | Meteoroloji'den çok sayıda il için kar uyarısı! Çok kuvvetli olacak, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat: Hızı 110 km'yi bulacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar, yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Çok sayıda il için sarı ve turuncu alarm verildi. Kar yağışlarının Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu ve Düzce çevrelerinde kuvvetli, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 20-11-2023 08:33

Rüzgâr nasıl yazılır? Rüzgâr mı rüzgar mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede bulunan sözcükleri dil kurallarına uygun bir şekilde yazmak ve telaffuz etmek son derece önemli bir konudur. Kişiler, yaşamın pek çok noktasında kendini etkili bir biçimde ifade edebilmek için sözcükleri kullanır. Cümlelerin oluşmasını sağlayan kelimelerin yanlış yazımı, anlamsız cümlelerin oluşmasına sebep olur. Anlam bozulmalarını önlemek ve etkili bir iletişim kurmak için doğru yazım biçimleri öğrenilmelidir. Yazımında sıklıkla hata yapılan sözcüklerden biri Rüzgâr sözcüğüdür.

Egitim 19-11-2023 18:53

Mersin'de şiddetli rüzgarın uçurduğu fabrika çatısı yolu kapattı

Mersin'in Silifke ilçesinde şiddetli rüzgar, yapımı devam eden bir fabrikanın çatısını yola uçurdu.

Yurthaber 17-11-2023 13:58

Trabzon'da şiddetli rüzgar! Aydınlatma direği yola devrildi

Trabzon'da etkili rüzgar nedeniyle orta refüjteki aydınlatma direği Karadeniz Sahil Yolu'na devrildi. Olay sırasında yoldan araç geçmemesi olası kazayı önledi. Yolda uzun araç kuyruğu oluşurken, ulaşım aksadı. Direğin yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Haber 17-11-2023 00:06

Bursa’da şiddetli rüzgar hayatı felç etti

Bursa’da şiddetli rüzgar kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgarın etkisiyle vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, bazı ağaçlar ise araçların üzerine devrildi.

Haber 11-11-2023 15:59

SON DAKİKA | Meteoroloji'den turuncu ve sarı alarm, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! İstanbul için Valilik, AKOM ve AFAD'dan uyarı: 'Önümüzdeki 3 saatte...'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için sarı ve turuncu uyarıda bulunulurken, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış görüleceği belirtildi. Rüzgarın hızının ise Marmara'da 90 km'ye kadar çıkması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Valiliği, AKOM ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi.

Haber 11-11-2023 14:34

Yer: İstanbul! Vatandaşlar panikle ayağa kalktı, sandalyeler adeta uçarak devrildi

Beylikdüzü’nde şiddetli rüzgar nedeniyle bir kafenin bahçe kısmında vatandaşların oturduğu masa ve sandalyeler etrafa savruldu. Vatandaşların paniği ve eşyaların savrulma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 05-11-2023 09:12

SON DAKİKA | Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Sarı ve turuncu alarm: Meteoroloji'den kuvvetli yağmur ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar ve yağmur uyarısı geldi. Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklendiği belirtildi.

Haber 19-10-2023 08:37

SON DAKİKA | Kuvvetli yağış ve rüzgar etkili olacak: Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kuvvetli yağmur ve rüzgar uyarısı geldi. Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Düzce, Osmaniye ve Siirt çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli görüleceği belirtildi. Rüzgarın hızının Doğu Anadolu'da 80 km'ye kadar çıkacağı aktarıldı. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 09-10-2023 07:17

Polis ile seyyar tuvalet kabini arasında amansız kovalamaca! İşler pisleşmeden şüpheli tuvalet kabini yakalandı...

ABD'de şiddetli rüzgar nedeniyle sürüklenmeye başlayan seyyar tuvalet kabini polis tarafından kovalandı. O ilginç anlar polisin araç kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte kovalamacanın görüntüleri!

Haber 19-08-2023 14:10

Meteoroloji'den 12 il için sarı alarm! Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. 12 il için yapılan sarı uyarıda yağışların, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Burdur ve Isparta çevreleri, Antalya'nın batı kesimleri ile Bursa'nın doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Yağış alan yerlerde rüzgarın yağış anında kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Haber 02-06-2023 08:56

SON DAKİKA | 11 il için sarı alarm, Meteoroloji uyardı: Kuvvetli olacak! Aralarında İstanbul da var

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava tahmini geldi. 11 Nisan verilerine göre Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevreleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. 11 il için sarı uyarı verilirken rüzgarın hızının 70 km'ye kadar çıkması bekleniyor.

Haber 11-04-2023 09:05

SON DAKİKA | Meteoroloji'den 60 il için sarı ve turuncu uyarı! Deprem bölgesindekiler dikkat: Suriye'den gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. 4 Nisan verilerine göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'de yağmur ve sağanak bekleniyor. 16 il için turuncu, 44 il için sarı uyarı yapan Meteoroloji, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Ege ve Batı Akdeniz'in batısında rüzgarın hızını 90 km'ye kadar çıkarabileceğini aktardı. İşte son dakika meteoroloji haberinin ayrıntıları...

Haber 04-04-2023 09:34

SON DAKİKA | Meteoroloji'den 10 il içi sarı alarm! İstanbullular dikkat: 10 derece birden düşecek (1 NİSAN 2023 TÜRKİYE'DE HAVA DURUMU)

Son dakika: Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmesine göre Ege kıyıları, Batı Akdeniz, Zonguldak, Düzce, Manisa, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın güneyinin yağmur ve sağanak, Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğusunun kar yağışı görülecek. 10 il için sarı uyarı verilirken İstanbul'da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. İşte son dakika meteoroloji haberinin ayrıntıları...

Haber 01-04-2023 08:58

Göl kenarında korku dolu anlar! Rüzgar ortalığı savaş alanına çevirdi... Herkes yerinden fırladı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde aniden çıkan rüzgar, göl kenarında kahvaltı yapanlara oldukça zor anlar yaşattı. Masa, sandalye ve yiyeceklerin havada uçuştuğu, vatandaşların ise güçlükle ayakta durduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 20-02-2023 16:33

İstanbul'da şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiği olumsuz etkilendi! Sabiha Gökçen Havalimanı’nda tüm seferler iptal

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve kar yağışı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda trafiği olumsuz etkiledi. İniş yapamayan uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle akşam saatlerinde alınan kararla, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda tüm kalkış seferleri iptal edildi.

Haber 05-02-2023 20:23

Rusya'dan Amasra'ya gelen yolcu gemisi, şiddetli rüzgar nedeniyle limana çarptı

Yolcu ve mürettebatıyla açıkta bekleyen gemi, hasar tespit çalışması için liman ağzına yanaştırıldı. DETAY EKLENDİ

Yurthaber 18-01-2023 13:18

Bursa'da kuvvetli lodos etkili oluyor

Bursa'da kuvvetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber 17-01-2023 09:54

SON DAKİKA | İstanbul'a kar geliyor! Dört gözle beklenen kar yağışı için Meteoroloji uzmanı tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji çok sayıda il için yağmur beklendiğini belirtirken 3 il için turuncu uyarı yaptı. Ayrıca, Batı Akdeniz'de rüzgarın hızı 70 km'yi bulacak. Öte yandan meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yarın İstanbul'da yağmur beklendiğini açıklarken, Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan da İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 12-01-2023 15:05

Bursa'da kuvvetli lodosta binalardan kopan parçalar araçlara zarar verdi

Bursa'nın İznik ilçesinde kuvvetli lodos nedeniyle bazı araçlar ve binaların çatıları zarar gördü.

Yurthaber 10-01-2023 11:45

Rüzgârlı havalarda saçlarınızın bozulmaması için neler yapabilirsiniz?

Özenle şekillendirdiğiniz saçlarınızla savura savura sokaklarda gezmek isterken o da ne, birden esen rüzgârların etkisinde mi kaldınız? Soğuk kış günleri kapıdayken saçlarınızın şeklini rüzgârdan ve soğuğun olumsuz etkilerinden nasıl koruyacağınızı bilmelisiniz. Sürekli önünüze düşen, şekli bozulan saçlar artık sizi üzmesin. İşte rüzgârlı havalarda saçlarınızın şeklini koruması için yapmanız gerekenler!

Kadin 05-01-2023 17:46

SON DAKİKA | İstanbul'da lodos etkili oldu! Çatıdan kopan parçalar, arabaların üzerine düşü; dalgalar 5 metreyi buldu

Son dakika haberi: Meteoroloji'nin uyarılarının ardından şiddetli rüzgar bugün İstanbul'da etkili oldu. Lodos nedeniyle, Sultangazi'de uçan bir çatı, park halindeki 3 otomobile zarar verdi. Deniz ulaşımındaki bazı seferler iptal edilirken, Avcılar'da dalgalar zaman zaman 5 metreyi buldu.

Haber 11-12-2022 14:52

Bartın'da şiddetli rüzgar 4 metreyi aşan dalgalar oluşturdu

Bartın'ın Amasra ilçesinde hızı saatte 45 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar nedeniyle denizde 4 metreyi aşan dalgalar oluştu.

Yurthaber 25-11-2022 12:00

Zonguldak'ta rüzgar nedeniyle dalgalar mendireği aştı

Zonguldak'ta etkili olan rüzgar nedeniyle dalgaların yüksekliği 5 metreye ulaştı.

Yurthaber 25-11-2022 10:24

Ankara Valiliğinden kuvvetli rüzgar uyarısı

Ankara Valiliği yarın için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

Yurthaber 17-11-2022 07:12

Balıkesir'deki Tarıma Dayalı İhtisas OSB'de 4 yenilenebilir enerji türü bir arada olacak

Fizibilite çalışmalarında sona gelinen, jeotermal, rüzgar, güneş ve biyokütle enerji üniteleriyle desteklenecek OSB tamamlandığında, yılda 250 bin ton sebze üretilmesi ve 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor - Vali Hasan Şıldak: - "Enerji kaynaklarımızı tarıma yönlendirdiğimiz vakit özellikle seracılıkta ısıtma maliyetleri çok düşecek, dolayısıyla verim de karlılık da artacak"

Yurthaber 20-10-2022 11:05

SON DAKİKA | Meteoroloji uyardı! 19 il için sarı alarm, aralarında İstanbul da var (7 EKİM YURTTA HAVA DURUMU)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. 7 Ekim verilerine göre aralarında İstanbul'un da bulunduğu 19 il için sarı alarm verildi. Çok sayıda bölge için kuvvetli yağış uyarısı verilirken oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Öte yandan rüzgarın hızını Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında 80 km'ye kadar çıkarması bekleniyor. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 07-10-2022 09:39

Bartın'da olumsuz hava şartları balık fiyatlarını yükseltti

Amasra Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tayfun Orhan: - "Havanın rüzgarlı olması ve soğuması nedeniyle balıkçılar bekledikleri avı yapamıyor. Ancak bu durum geçici çünkü denizde balık var. Birkaç gün içinde havaların düzelmesiyle aynı bolluğu tekrar yaşarız"

Yurthaber 05-10-2022 11:43

SON DAKİKA | Meteoroloji uyardı, çok sayıda bölge için sarı alarm! Sel uyarısı yapıldı, Ankara ve İstanbul... (5 EKİM 2022 YURTTA HAVA DURUMU)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. 5 Ekim verilerine göre birçok ilde kuvvetli yağış bekleniyor. Özellikle yağışların Samsun'un doğusu, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Ankara'nın güney, Afyonkarahisar'ın doğusu ve Konya'nın kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 05-10-2022 06:55

Kaş'ta ağaçlandırma sahasındaki yangın yeniden başladı

Sabah saatlerinde kontrol altına alındığı bildirilen yangın, rüzgarın etkisiyle tekrar alevlendi

Yurthaber 22-09-2022 13:53

SON DAKİKA | Meteorolojiden turuncu ve sarı uyarı: Aralarında İstanbul da var (22 Eylül yurtta hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. 22 Eylül verilerine göre İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı ve turuncu uyarı yapıldı. Meteoroloji, şiddetli yağmur sonucunda oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 22-09-2022 09:34

SON DAKİKA | Meteoroloji uyardı! 17 il için sarı alarm, aralarında İstanbul da var (12 Eylül 2022 yurtta hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. İstanbul'un da aralarında bulunduğu 17 il için sarı uyarı yapılan açıklamada yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. Vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istenirken İstanbul'da yağışların kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 12-09-2022 07:26

Şişli'de devrilen ağacın altında kalan otomobil hasar gördü

Şişli'de devrilen ağacın altında kalan otomobil hasar gördü

Yurthaber 07-09-2022 15:08

SON DAKİKA | Meteorolojiden sel ve heyelan uyarısı! Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat: Metrekareye 100 kilogram yağış bekleniyor (5 Eylül 2022 yurtta hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Meteorolojinin 5 Eylül verilerine göre Samsun, Giresun ve Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kuzeyi, Giresun’un doğu, Trabzon’un batı ve doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize, Artvin'in kuzeyi, Ordu çevreleri ile Samsun'un doğusunda yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) yağış bekleniyor. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Haber 05-09-2022 08:00

SON DAKİKA | Meteoroloji uyardı! Kuvvetli ve şiddetli yağışlara dikkat: Sel, su baskını, yıldırım, heyelan...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava durumu haberi geldi. Yapılan tahminlerde birçok il için kuvvetli ve şiddetli yağışlar beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Ayrıca sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 04-09-2022 11:17

SON DAKİKA | Bu saatlere dikkat! Meteorolojiden İstanbul dahil 11 il için sarı uyarı: Kuvvetli olacak (31 Ağustos 2022 yurtta hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda il için sarı uyarı yapılan açıklamada kuvvetli yağış beklendiği belirtildi. İstanbul'da sabah ve akşam saatlerinde yağışın kuvvetli olacağı, oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olunması gerektiği açıklandı. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 31-08-2022 07:40

Afyonkarahisar'da kuvvetli rüzgar bazı iş yerlerinin çatısını uçurdu

Afyonkarahisar'da kuvvetli rüzgar bazı iş yerlerinin çatısını uçurdu

Yurthaber 09-08-2022 20:59

SON DAKİKA | Meteorolojiden Marmara için uyarı! Yarına dikkat, hızını 75 km'ye kadar çıkaracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Bugün birçok kentte sağanak yağış geçişlerinin görüleceği belirtilirken rüzgarın hızı Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'da 60 km'ye çıkacak. Öte yandan Meteoroloji yarın için yaptığı uyarıda Marmara Denizi'nde fırtına beklendiğini ve rüzgarın hızını 75 km'ye kadar çıkaracağını belirtti.

Haber 07-08-2022 14:08

SON DAKİKA | Radar görüntüsü yayınlandı! İstanbul'a yaklaşıyor, bugün ve yarına dikkat (3 Ağustos 2022 yurtta hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Bugün için yapılan uyarıda İstanbul'da sağanak yağış geçişlerinin görüleceği belirtildi. Ayrıca, sağanak yağışa neden olacak hava kütlesinin radar görüntüsü yayınlanırken bugün ve yarına dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Öte yandan Rüzgarın, Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 03-08-2022 14:21

Uşak'ta makilik alanda yangın çıktı

Uşak'ta makilik alanda yangın çıktı

Yurthaber 24-07-2022 19:02