Saadet Partis Haberleri

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 2024-04-12 12:17:24

Karamollaoğlu'ndan Hamas liderine başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 2024-04-11 15:30:27

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 2024-04-01 09:13:02

Ahmet Mahmut Ünlü Cumhur İttifakı'na oy istedi! O partileri işaret etti: 'Günahkar olur, azap çeker'

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 31 Mart yerel seçimlerine yönelik açıklaması gündem oldu. Ünlü, "Refah, Saadet vb. adaylara özellikle Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde oy vermek caiz değildir" dedi. Ünlü oy verenlerin günahkar olacağını ve azap çekeceğini ifade etti.

Haber 2024-03-28 23:42:49

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

Para saadet getiriyormuş! Dünyanın en mutlu ülkeleri belli oldu… Bu kez açıklama rakamlarla IMF’den geldi, Türkiye'nin sırası...

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) internet sitesinde 2023 Mutluluk Raporu'na dayandırılan 'Para Mutluluğu Satın Alır Mı' isimli bir rapor yayımlandı. 137 ülke arasında Türkiye 106. Sırada yer aldı. Mutluluk listesinde genellikle gelişmiş ülkelerin üst sıralarda olduğu ancak istisnaların da bulunduğu gözlemlendi.

Finans 12-03-24 15:13
IMF

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın, İstanbul Platformu Buluşması'na katıldı:

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, "Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde balık istifi bir yolculuk oluyor. O saatlerde hürmete en layık gördüğümüz yaşlılarımızı, engellilerimizi ve kadınlarımızı alternatif bir ulaşım aracı olarak pembe metrobüste taşıma vaadimiz var." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:39

Belediye başkan adayı ağacın altında kaldı! Ayağı kırıldı, oğlunun durumu ağır

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan, oğluyla birlikte talihsiz bir olay yaşadı. Şiddetli rüzgar sebebiyle baba oğulun üzerine ağaç devrildi. Ersan'ın ayağı kırıldı, oğlunun durumu ise ağır.

Haber 05-03-24 13:58

Burdur’da üzerine ağaç devrilen belediye başkan adayı ve oğlu ağır yaralandı

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi.

Yurthaber 05-03-24 13:57

Büyükşehir belediye başkan adayları parkta karşılaştı, beraber tahterevalliye bindi

Gerilimin yüksek olduğu siyasetten bu kez renkli görüntüler geldi. Ordu’da seçim çalışması yaptıkları sırada parkta karşılan Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, tahterevalliye bindi.

Haber 27-02-24 13:09

CHP'ye orada büyük şok! AK Parti'nin itirazı kabul edildi, aday olamayacak

Manisa Saruhanlı'da CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu, 8 dakika geç kalındığı için İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmemişti. Daha sonra alınan kararla Bilgin'in Saadet Partisi'nden seçime girmesi kararlaştırılmıştı. AK Parti tarafından yapılan itirazı görüşen İlçe Seçim Kurulu, Bilgin'in, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olamayacağına karar verdi.

Haber 24-02-24 18:02

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 21-02-24 19:26

İBB Başkan adayı Aydın, Alibeyköy'de cemevini ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, Alibeyköy Cemevi ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-02-24 15:09

Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! Allah rıza için dedi ve...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son dönemde sıklıkla karşılaşılan saadet zinciri vakalarıyla ilgili bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Demirtaş'ın "allah rızası için" sözleriyle açıkladığı nasihati gündem oldu...

Finans 18-02-24 15:37

Hem CHP hem Saadet Partisi eski AK Partili bakanı aday yapmak istedi! İkisini de reddetti

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında yoğun mesai harcayan partiler sürpriz isimler için temaslarını devam ettiriyor. Son olarak eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a hem CHP'den hem de Saadet Partisi'nden teklif götürüldü. Günay bu teklifleri kabul etmedi. Bağımsız olduğunu vurgulayan Günay bir önceki seçimlere gönderme yaptı.

Haber 29-01-24 14:30

Son dakika | İBB için o da adaylığını ortaya koydu! İstanbul'un 31 Mart yarışına bir isim daha dahil oldu

Son dakika haberi: İstanbul'daki rekabet kızışıyor: İBB adaylarına bugün bir yenisi eklendi! Şimdiye dek Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum, Azmi Karamahmutoğlu ve Buğra Kavuncu aday gösterildi. Bugün de Saadet Partisi'nden Birol Aydın'ın adaylığı duyuruldu.

Haber 28-01-24 13:40

SON DAKİKA | 31 Mart'taki yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu: AK Parti birinci sırada! CHP, MHP, İYİ Parti...

Son dakika haberi: Yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu! 35 partinin seçime katılacağını duyuran Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, kura çekimi sonrası partilerin oy pusulasındaki yerini açıkladı. Buna göre pusulada AK Parti 1., İYİ Parti 2., CHP 18., MHP 31., Memleket Partisi 5., Gelecek Partisi 7., Yeniden Refah Partisi 8., Zafer Partisi 12., HÜDA PAR 20.,TİP 32., DEVA 33., Saadet Partisi 34. sırada yer alacak.

Haber 27-01-24 14:09

Murat Kurum, Başak Demirtaş derken Ekrem İmamoğlu'na bir rakip daha! İsmail Saymaz o ismi açıkladı: 'Adaylığı pazar günü ilan edilecek'

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken gözler özellikle İstanbul'da olacak. Mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Murat Kurum ve Başak Demirtaş'tan sonra bir rakip daha çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının ismini açıklarken, adaylığın ise pazar günü yapılacağını aktardı.

Haber 25-01-24 20:24

Saadet Partisi, İstanbul adayını 28 Ocak Pazar günü tanıtacak!

Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanacağı tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü yapılacak.

Haber 22-01-24 17:14

Saadet Partili belediyeden çalışanlarına yüzde 107,5 zam! En düşük işçi maaşı 31 bin TL'yi aştı, kadrolu işçi maaşı 45 bin TL'yi buluyor

İşçi ve memur maaşlarına zam haberleri peş peşe gelmeyede devam ediyor. Son olarak Adıyaman'daki belediye çalışanlarına yapılan zam oranı gündem oldu. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 107,5 zam yapıldığını duyurdu. Saadet Partili belediyede En düşük işçi maaşı 31 bin TL'yi aşarken, kadrolu işçi maaşı da 45 bin TL'yi buldu. Ayrıca bayramlarda toplam 5 bin TL ikramiye desteği verileceği açıklandı.

Finans 10-01-24 14:21

Meclis'te 4 partiden teröre karşı ortak bildiri! CHP ve DEM imzalamadı, açıklamalar peş peşe geldi

TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" tartışması çıktı. Bildiri AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gruplarının imzalarıyla yayınlanırken CHP ve DEM parti bildiriye imza atmadı. Söz konusu kararın ardından açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 24-12-23 07:33

İsrail'e domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

Saadet Partisi'nin Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir televizyon programında Şahin'in İsrail'e domates satmaya etmeye devam etmesi nedeniyle görevden alındığını ifade etti.

Haber 22-12-23 10:37

SON DAKİKA | CHP'li vekil Ali Fazıl Kasap SP'ye geçti! Saadet ve Gelecek yeniden grup kurabilecek

Son dakika haberine göre CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi'ne geçti. Böylece Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesiyle grubu düşen Saadet ve Gelecek partileri yeniden grup kurma sayısına ulaştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kütahya milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap grubumuz adına bir fedakarlık yaparak bütçe görüşmeleri boyunca Saadet Partisi’ne katılıyor" dedi.

Haber 16-12-23 11:42

Doğum gününde toprağa verildi! Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Mecliste kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp dün yaşamını yitiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 15-12-23 16:09

Meclis'te Saadet-Gelecek grubu düştü

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybetmesiyle Meclis’te 20 milletvekiliyle temsil edilen Saadet-Gelecek grubu düştü. Bir siyasi partinin Meclis’te grup kurması için en az 20 milletvekili olması gerekiyor.

Haber 15-12-23 11:25

İsrailli yetkiliden Hasan Bitmez için skandal sözler! Sosyal medyada büyük tepki çekti

İsrail Dışişleri Bakanlığı Kamu Diplomasisinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emmanuel Nahshon, TBMM'de rahatsızlanarak hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hakkında skandal bir paylaşımda bulundu. İsrailli yetkilinin paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haber 14-12-23 14:40

Hasan Bitmez öldü mü? Saadet Partili Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, kaç yaşındaydı?

Hasan Bitmez öldü mü sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünde konuşması sırasında baygınlık geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. Peki, Saadet Partili Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, kaç yaşındaydı? İşte hakkında tüm bilgiler...

Haber 14-12-23 13:00

Son dakika | Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Meclis kürsüsünde bayılmıştı

Son dakika haberi: Meclis kürsüsünde konuşması sırasında baygınlık geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Bitmez, 12 Aralık'ta Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasının sonunda baygınlık geçirmiş daha sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Bitmez'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtiliyordu.

Haber 14-12-23 12:52

Sağlık Bakanı Koca'dan, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez açıklaması: Durumu düne göre daha ciddi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün TBMM Genel Kurulunda fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Haber 13-12-23 20:17

Mecliste bayılan Saadet Partili milletvekili Bitmez'e CHP lideri Özel'den ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM'de fenalaşan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez'in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 13-12-23 12:04

Meclis'te bütçe görüşmeleri ertelendi!

TBMM Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmeleri, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in kürsüde konuşurken fenalaşması nedeniyle yarına ertelendi.

Haber 12-12-23 18:26

SP'li milletvekili Hasan Bitmez'in bayıldığı anlar Meclis tutanaklarına yansıdı! Dikkat çeken sözler: Allah'ın gazabı böyle olur işte!

TBMM kürsüsünde 2024 yılı bütçesi üzerinde konuşma yaptığı sırada Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez bir anda yere bayılarak yere yığıldı. Hastanede tedavi altına alınan Bitmez'in bayıldığı anlar Meclis tutanaklarına da yansıdı. Tutanaklarda Bitez'in bayıldığı anda gelen "Allah'ın gazabı böyle olur işte" sesi dikkat çekti.

Haber 12-12-23 17:21

SON DAKİKA | TBMM'de korku dolu anlar! SP milletvekili Hasan Bitmez TBMM kürsüsünde fenalaşıp bayıldı

Son dakika haberine göre Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez kürsüde fenalaşarak yere düştü. Bilmez sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bitmez'e Meclis'te 10 dakika kalp masajı yapıldığı belirtildi. Sağlık Bakanı Koca, Bitmez'in sağlık durumu ile ilgili son durumu sosyal medyadan paylaştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Bitmez'in durumunun kritik olduğunu belirtti.

Haber 12-12-23 13:25

Denizbank'tan Seçil Erzan açıklaması: Görüntülerin tamamını paylaştılar

Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi.

Haber 02-12-23 16:48

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan siyasi partilere ziyaret! Özgür Özel'den dikkat çeken 'Ogün Samast' mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerle temasını sürdürüyor. Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret etti. Görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda, yeni anayasa ile ilgili konuşulup konuşulmadığına ilişkin verilen yanıtlar dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'in, Ogün Samast'ın tahliyesi ile ilgili sözleri de gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 16-11-23 15:59

Vurgun yapıp kaçtıkları iddia edilmişti! Kıvanç ve Beril Talu olayında tepki çeken detay! Otelde ölüme terk ettiler

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 16 yaşındaki hasta köpekleri Lina'yı bir otelde terk ettiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-23 10:12

Oğuzhan Uğur'dan Dilan Polat yorumu! Titan'ı andı Daha çok dava izleyeceğiz dedi

Tüm Türkiye günlerdir Dilan Polat ve ailesinin yolsuzluklarını konuşuyor. Tutuklanan Polat çiftiyle ilgili her detay sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak Oğuzhan Uğur bu konuya değindi ve geçmişteki Titan Saadet Zinciri'ni de anarak "Daha çok dava izleyeceğiz" dedi.

Magazin 06-11-23 14:34

Saadet ve Gelecek partili milletvekili heyeti Gazze için yola çıktı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Gelecek ve Saadet Partilerinin TBMM Grubundan oluşan milletvekili heyeti Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır'a gitti.

Haber 03-11-23 09:24

SON DAKİKA | İYİ Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan istifa kararı! 'AK Parti, MHP, Saadet Partisi ile ittifak olabilir' açıklaması gündem olmuştu

Son dakika haberi: İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım" ifadelerini kullanırken, istifa kararını İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bildirdiğini belirtti.

Haber 02-11-23 13:35

Vurgun yapıp kaçan Kıvanç - Beril Talu çiftinin son görüntüleri ortaya çıktı! Tek tek not aldı, kredi çekip dolandırılan manikürcüsü de yanındaydı...

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair özel görüntüler Show Haber'de yayınlandı. Beril Talu kayıplara karışmadan önce bakın ne yapmış...

Magazin 24-10-23 09:42

Bahçelievler'de 3+1 dairede yaşıyor! Hakkı Bulut'un mütevazı hayatı sosyal medyada gündem oldu

Arabesk müziğin efsane ismi Hakkı Bulut, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Hakkı Bulut, eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı Bahçelievler'deki 3 oda 1 salon evinin kapılarını açtı. Ünlü ismin mütevazı hayatı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-10-23 17:20

Davutoğlu net konuştu: 'İsrail Büyükelçisi derhal Türkiye'den gönderilmeli'

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, "Dün toplama kamplarından şikayet edenler bugün Gazze'de, 21. yüzyılın toplama kampını oluşturdular" derken, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da İsrail Büyükelçisi'nin Türkiye'den gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 18-10-23 13:51

İsrail'e büyük öfke! Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar sokaklara çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 polis yaralı

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği bombalı saldırı sonrası yüzlerce sivil hayatını kaybetti. Katliam gibi saldırıya tepki gösteren vatandaşlar, ellerinde Filistin bayraklarıyla sokaklara çıktı. Ankara'da ve İstanbul'daki İsrail Büyükelçiliği önünde protestolar yaşanırken zaman zaman polis müdahale etti. Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi'nin babası, protestolar sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 18-10-23 07:20

İstanbul için 'ortak aday' iddiası! Gelecek, Saadet ve DEVA... Kulisler hareketlendi, açıklamalar peş peşe geldi

Gelecek, Saadet (SP) ve DEVA partilerinin yerel seçimlerde İstanbul'da ortak aday çıkaracağı gündeme geldi. Gelecek Partisi yetkilisi, SP ile görüştüklerini belirtip “Kongre süreçleri geçsin ve taşlar yerine otursun. İstanbul ve Ankara son noktada konuşulur” ifadelerini kullanırken; SP ve DEVA'dan ise açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 12-10-23 07:22

TBMM’deki yer sorununu Devlet Bahçeli çözdü! 4 koltuktan ikisi verildi…

Saadet Partisi Grubu'nun, TBMM Genel Kurulunda oturacağı yerle ilgili sorun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin devreye girmesiyle çözüldü; Saadet Partisine, MHP'nin oturduğu ön sıradaki 4 koltuktan ikisi verildi. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya yaptığı açıklamada "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Grup Başkanvekilleri ve milletvekillerine nezaketleri ve anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-10-23 08:04

HÜDA PAR ve Saadet Partisi'nden Filistin için ortak miting kararı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Temel Karamollaoğlu ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen iki lider, Filistin için ortak miting kararı aldıklarını söyledi.

Haber 10-10-23 15:05

TBMM'de protesto! O partiye Genel Kurul'da yer verilmedi: Meclis'in çalışmasına ara verin

TBMM'de Saadet Partili milletvekilleri, parti grupları için Genel Kurul'da yer verilmediğini belirterek, komisyon sıralarına oturdu. Milletvekillerinin protestosu nedeniyle tartışma yaşandı. Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin de Bozdağ'dan bu konuya bugün geçici bir çözüm bulmasını ya da Meclis'in çalışmalarına ara vermesini talep etti.

Haber 05-10-23 18:00

AK Parti'de kongre hazırlıkları tamamlandı, davet gönderilen partiler belli oldu! Saadet Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi detayı...

AK Parti'nin 7 Ekim Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştireceği 4'üncü Olağanüstü Kongre'nin hazırlıkları tamamlandı. Kongreye davet edilen partiler netleşirken; Saadet Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi ve Gelecek Partisi'yle ilgili detay dikkat çekti.

Haber 05-10-23 14:42

Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevil Akı'nın dizileri

Kuruluş Osman dizisinde Saadet Hatun karakterini canlandıran Sevil Akı vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı'nın rol aldığı dizi ve filmler...

Magazin 04-10-23 20:25