Saadet Partisi Oy Orani Haberleri

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 2024-04-12 12:17:24

Karamollaoğlu'ndan Hamas liderine başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 2024-04-11 15:30:27

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 19:26:58

Emet’te itiraz seçim sonucunu değiştirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mustafa Koca’nın 22 oy farkla Belediye Başkanlığı seçimini kazandığı Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığınca oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu karara bağlandı.

Yurthaber 2024-04-03 07:33:23

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-24 15:30

İlçeleri baraj sularına gömülmüştü, taşındıkları yeni ilçede seçimi CHP kazandı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj nedeniyle sulara altında kalan ilçe merkezinin taşındığı yeni yerleşim yerinde yapılan ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 44 oy farkla belediye başkanlığını kazandı.

Yurthaber 01-04-24 13:58

Ecevit'ten 47 yıl sonra bir ilk! Özgür Özel liderliğindeki CHP birinci parti oldu

31 Mart seçim sonuçları tüm Türkiye'de büyük yankı bulurken, Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) 47 yıl sonra bir ilke imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy alan CHP, Bülent Ecevit'in liderliğindeki 1977 seçimlerinden sonra ilk defa sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti ise yüzde 35,49 oy oranı ile ilk defa bir seçimde ikinci parti oldu.

Haber 01-04-24 10:21

Toplayınca yüzde 5 etti: Cumhurbaşkanı yardımcılığı uman Millet İttifakı partilerinin aldığı oy oranları gündem oldu

Seçim sonuçlarından ilginç detaylar birbiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. 2023 seçimlerine Millet İttifakı olarak katılan partilerden CHP'nin başarısı ses getirdi ancak dağılan ittifakın diğer beş partisi aynı başarıyı gösteremedi. Genel başkanlarına cumhurbaşkanı yardımcılığı vadedilen üç parti 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 1'i göremezken Saadet Partisi yüzde 1'i ucu ucuna geçti.

Haber 01-04-24 09:13

Gebze'den aday olmuştu! İşte Erkan Baş'ın aldığı oy oranı

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli'nin Gebze ilçesinden aday olarak gösterilmişti. Gebze'deki seçimde yarışı AK Parti kazanırken, Erkan Baş yüzde 19,87 oy aldı.

Haber 01-04-24 02:43

'Milli Görüş'ün ayak sesleridir...' Fatih Erbakan Türkiye'nin 3. partisi olduk dedi, 2028 için 'iktidar' hedefini ortaya koydu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçim sonuçları sonrası kameraların karşına geçti. 14 Mayıs'taki seçimlere oranla oylarını yüzde 100 oranında artırdıklarını belirten Erbakan, "Yeniden Refah Parti'miz yüzde 6 oy oranına ulaşmış ve Türkiye'nin 3. partisi olmuştur" dedi.

Haber 01-04-24 00:19

DEVA ve Gelecek Partisi'nin oyları yüzde 1'i bulmadı

31 Mart yerel seçimlerinde oy sayımı sona erdi. Geçen sene 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde CHP listelerinden giren DEVA ve Gelecek Partisi, 31 Mart'ta adeta hüsran yaşadı. İki partinin oylarının da yüzde 1'i bulmadığı görüldü.

Haber 31-03-24 23:22

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

CANLI ŞANLIURFA seçim sonuçları: Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı? Yeniden Refah Partisi mi, AK Parti mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başına gitti, yerel seçimler için oyunu kullandı. 31 Mart'ta 81 ilden gelecek seçim sonuçları ilgiyle takip ediliyor. Şanlıurfa da bu illerin en önemlilerinden biri. Şanlıurfa'da kıyasıya bir seçim rekabeti söz konusu! Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarını Mynet'ten canlı takip edebilirsiniz.

Finans 31-03-24 21:01

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 31-03-24 20:51

Yeniden Refah Partisi sürprizi! Şanlıurfa, Yozgat yerel seçim sonuçları ne oldu?

Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oy oranı 2024 yerel seçimlerinin en çok merak edilen konularının başında gelmişti. Cumhur İttifakı’ndan desteğini çekerek tek başına seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi ne kadar oy almayı başaracak? sorusu yanıt buldu. Erbakan liderliğindeki YRP, büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa ve Yozgat belediyelerini kazandı.

Finans 31-03-24 19:04

DEM Parti duyurdu! İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, İstanbul'da oy kullanamayacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacağı bildirildi.

Haber 31-03-24 09:30

Kendisine oy vermeyeceğini söyleyen kişiyi yumruklamıştı! BBP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan kendini bakın nasıl savundu

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, kendisine oy vermeyeceğini söyleyen emekli esnaf Muhammet Büyükkaya'yı (70) tartaklayıp, yumruk attığı olaya ilişkin açıklama yaptı. Aputkan, "Sağduyulu davranıp uzaklaşmaya çalışsam da bu şahıs ısrarla bağırıp çağırıp, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Biz de insanız, biz kimseye bağırıp çağırıp hakaret etmiyorsak, kimsenin de şahsıma bu kadar hakaret etmeye hakkı yoktur" dedi.

Haber 29-03-24 11:59

Ahmet Mahmut Ünlü Cumhur İttifakı'na oy istedi! O partileri işaret etti: 'Günahkar olur, azap çeker'

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 31 Mart yerel seçimlerine yönelik açıklaması gündem oldu. Ünlü, "Refah, Saadet vb. adaylara özellikle Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde oy vermek caiz değildir" dedi. Ünlü oy verenlerin günahkar olacağını ve azap çekeceğini ifade etti.

Haber 28-03-24 23:42

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'Atatürk' sorusuna gündem olan yanıt! Ayağa kalkıp...

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Birol Aydın, konuk olduğu programda bir seyircinin "Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine gündem olan bir hareketle yanıt verdi. İşte o anlar!

Haber 28-03-24 09:26

CHP'li isim canlı yayında tabloyu paylaştı! Seçimde oy kullanacak Suriyeli ve yurt dışı doğumlu sayısı belli oldu: Dikkat çeken Orta Doğu detayı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 21 gün gibi kısa bir süre kala Türkiye nefesini tutmuş durumda. Kamuoyunda ve sosyal medyada, Türk vatandaşlığı satın alan kişilerin seçimin kaderini ne ölçüde etkileyeceği en çok merak edilen konular arasında. Seçimde kaç bin Suriyeli oy kullanacak sorusu yanıt buldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı, yurt dışı doğumlu seçmen sayılarını canlı yayında paylaştı. Seçimde oy kullanacak Orta Doğulu sayısı ise dikkat çekti. İşte o tablo!

Haber 10-03-24 10:03

Yozgat'ta yaşayan siyahiler, Yeniden Refah Partisi adayına oy istedi! Sosyal medya onları konuşuyor: Sudan'da doğdum Yozgat'ta okuyorum!

Yerel seçim sürecinin en dikkat çeken kampanyalarından biri Yozgat'tan geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Yozgat adayı Kazım Arslan'ın Sudan uyruklu öğrencilerle çektiği tanıtım filmi gündem oldu. Yozgat'taki siyahilerin Yeniden Refah Partisi adayına oy istediği video, sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 07-03-24 11:53

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Aydın, İstanbul Platformu Buluşması'na katıldı:

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, "Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde balık istifi bir yolculuk oluyor. O saatlerde hürmete en layık gördüğümüz yaşlılarımızı, engellilerimizi ve kadınlarımızı alternatif bir ulaşım aracı olarak pembe metrobüste taşıma vaadimiz var." dedi.

Yurthaber 06-03-24 07:39

Belediye başkan adayı ağacın altında kaldı! Ayağı kırıldı, oğlunun durumu ağır

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan, oğluyla birlikte talihsiz bir olay yaşadı. Şiddetli rüzgar sebebiyle baba oğulun üzerine ağaç devrildi. Ersan'ın ayağı kırıldı, oğlunun durumu ise ağır.

Haber 05-03-24 13:58

Burdur’da üzerine ağaç devrilen belediye başkan adayı ve oğlu ağır yaralandı

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi.

Yurthaber 05-03-24 13:57

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

İstanbul'da 0,4 puanlık fark! İmamoğlu mu Kurum mu? Optimar yayımladı; DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeni o isme yöneliyor

İstanbul seçim anket sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Optimar Araştırma tarafından yapılan çalışmada İstanbullulara 'Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?' sorusu yöneltildi. Açıklanan sonuçlara göre 0,4 puanlık fark dikkat çekerken, DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeninin tercihleri de gündem oldu. Kararsızların oy oranının da İstanbul seçimlerinde belirleyici olacağı görüldü. İşte Optimar'ın son İstanbul seçim anket sonuçları...

Haber 29-02-24 07:11

Büyükşehir belediye başkan adayları parkta karşılaştı, beraber tahterevalliye bindi

Gerilimin yüksek olduğu siyasetten bu kez renkli görüntüler geldi. Ordu’da seçim çalışması yaptıkları sırada parkta karşılan Demokrat Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Duyar, tahterevalliye bindi.

Haber 27-02-24 13:09

AK Parti son seçimde yüzde 60'la kazanmıştı! O il için çok konuşulacak iddia: Yeniden Refah Partisi alabilir

Seçimlere bir ay gibi kısa bir süre kalırken, Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin alacağı oy kritik konumda bulunuyor. Kulislerde YRP'nin alacağı oy oranı ve kazanabileceği yerlerle ilgili iddialar konuşulurken, gazeteci İsmail Saymaz'ın açıklamaları gündem oldu. Saymaz, AK Parti'nin 2019 seçimlerinde yüzde 60 oy aldığı Şanlurfa'yı 31 Mart'ta YRP'nin alabileceğini söyledi. Saymaz, "Bu gibi yerlerde sürpriz hamleler bekleyebiliriz" diye konuştu.

Haber 27-02-24 07:06

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 21-02-24 19:26

Zafer Partisi'nin İstanbul'daki oy oranı! Azmi Karamahmutoğlu 1990'lı yıllardan sonra ilk diyerek açıkladı: Tablo enfes!

İstanbul seçim sonuçları şimdiden merak konusu oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, İstanbul'da son durum yakından takip ediliyor. Muhalefetin birçok adayla girdiği seçimlerde "Zafer Partisi ne kadar oy alır?" sorusuna da yanıt aranırken, İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, son oy oranını açıkladı. İddialı ifadeler kullanan Karamahmutoğlu, 1990'lı yılların ardından bir ilkin yaşandığını belirtirken "Sahada gördüğüm tablo ise enfes" diye konuştu.

Haber 21-02-24 07:39

İBB Başkan adayı Aydın, Alibeyköy'de cemevini ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın, Alibeyköy Cemevi ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-02-24 15:09

Son seçim anketine Erbakan damgası! YRP ve TİP'teki yükseliş dikkat çekti, Babacan ve Davutoğlu yüzde 1'i bile aşamadı

Son seçim anketine Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi (YRP) damga vurdu. Son yapılan 14 Mayıs'taki seçim sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi'nin oy oranındaki yükseliş dikkat çekerken, Türkiye İşçi Parti'nin (TİP) de oylarını artırdığı görüldü. DEVA ve Gelecek Partisi'nin yüzde 1 barajına yaklaşamadığı ankette ilk iki sırayı AK Parti ve CHP paylaştı. İşte ASAL araştırmanın yerel seçim öncesi yaptığı son anket çalışmasının sonuçları...

Haber 17-02-24 13:32

Sinan Oğan ile Zafer Partisi birbirine girdi! Karamahmutoğlu'na sosyalist yanıtı sert oldu, tek kelimelik cevap gündem oldu

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun Sinan Oğan hakkındaki sözleri yepyeni ve hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Oğan için "Onu tanıdığımda sosyalistti" diyen Karamahmutoğlu'na Oğan sert ve uzun bir yanıt verdi, "HDP ile kol kola girmek mi milliyetçilik, ülkücülük?" dedi ve Karamahmutoğlu'nun Zafer Partisi'ne oy vermediğini öne sürdü. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer ise Oğan'a tek kelimelik yanıtıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 17-02-24 08:41

SON DAKİKA | Gökhan Zan resmen aday! TİP Hatay kararını duyurdu, gözler CHP ve Lütfü Savaş'a çevrildi... Oy hesapları değişti, canlı yayında oran verdi

Son dakika haberi: Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Söz konusu kararı Türkiye İşçi Partisi (TİP) resmen açıkladı. Gökhan Zan'ın CHP ve Lütfü Savaş'a çağrısı ise dikkat çekti. TİP'in yaptığı resmi açıklama sonrası gözler de bir yandan da CHP'ye çevrildi. Zan'ın adaylığı sonrası Lütfü Savaş isminin geri çekilip çekilmeyeceği konuşulurken, hesaplar da yeniden yapılmaya başladı. Peki Gökhan Zan Hatay'da ne kadar oy alır? İşte tüm detaylar...

Haber 12-02-24 11:12

YRP İstanbul'dan kimi aday gösterecek? Fatih Portakal teklif götürülen o ismi açıkladı: Hadi canım dedim

31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri sayım sürüyor. Bir önceki seçimlerde aldığı oy oranıyla sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, gazeteci Fatih Portakal canlı yayında adaylık teklifi götürülen ismi açıkladı. Portakal, o ismi duyunca "Hadi canım dedim" dediğini aktardı.

Haber 05-02-24 20:39

Hem CHP hem Saadet Partisi eski AK Partili bakanı aday yapmak istedi! İkisini de reddetti

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında yoğun mesai harcayan partiler sürpriz isimler için temaslarını devam ettiriyor. Son olarak eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a hem CHP'den hem de Saadet Partisi'nden teklif götürüldü. Günay bu teklifleri kabul etmedi. Bağımsız olduğunu vurgulayan Günay bir önceki seçimlere gönderme yaptı.

Haber 29-01-24 14:30

SON DAKİKA | 31 Mart'taki yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu: AK Parti birinci sırada! CHP, MHP, İYİ Parti...

Son dakika haberi: Yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu! 35 partinin seçime katılacağını duyuran Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, kura çekimi sonrası partilerin oy pusulasındaki yerini açıkladı. Buna göre pusulada AK Parti 1., İYİ Parti 2., CHP 18., MHP 31., Memleket Partisi 5., Gelecek Partisi 7., Yeniden Refah Partisi 8., Zafer Partisi 12., HÜDA PAR 20.,TİP 32., DEVA 33., Saadet Partisi 34. sırada yer alacak.

Haber 27-01-24 14:09

Saadet Partisi, İstanbul adayını 28 Ocak Pazar günü tanıtacak!

Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanacağı tanıtım toplantısı 28 Ocak Pazar günü yapılacak.

Haber 22-01-24 17:14

Yeniden Refah Partisi-AK Parti görüşmeleri kesildi, İstanbul'da hesaplar değişti! Yüzde 4'lük oy için pazarlık iddiası: AK Parti teslim olacaktır

AK Parti ile işbirliği yapıp yapmayacağı merak edilen Yeniden Refah Partisi'nin son açıklaması İstanbul'da hesapları değiştirdi. Heyetler arası görüşmeler kesilirken, gazeteci Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sözler geldi. Pazarlığın yüzde 4'lük oy için seçim sabahına kadar süreceğini iddia eden Altaylı, "AK Parti teslim olacaktır sonunda. Ama bu teslim olmak işe yarar mı emin değilim" diye konuştu.

Haber 17-01-24 08:25

AK Parti'yle görüşme öncesi oy oranları çantada! Cumhur İttifakı'nda yerel seçim mesaisi: Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararında

AK Parti'nin yerel seçim mesaisinde Yeniden Refah Partisi ile süren peş peşe temaslar dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile YRP lideri Fatih Erbakan'ın görüşmesinden sonra Van ve Konya iddiaları gündeme gelmişti. Önümüzdeki hafta da YRP ile temaslar sürecek. Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararına çevrildi.

Haber 24-12-23 13:25

Meclis'te 4 partiden teröre karşı ortak bildiri! CHP ve DEM imzalamadı, açıklamalar peş peşe geldi

TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" tartışması çıktı. Bildiri AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gruplarının imzalarıyla yayınlanırken CHP ve DEM parti bildiriye imza atmadı. Söz konusu kararın ardından açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 24-12-23 07:33

İsrail'e domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

Saadet Partisi'nin Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir televizyon programında Şahin'in İsrail'e domates satmaya etmeye devam etmesi nedeniyle görevden alındığını ifade etti.

Haber 22-12-23 10:37

Doğum gününde toprağa verildi! Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Mecliste kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp dün yaşamını yitiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 15-12-23 16:09

Meclis'te Saadet-Gelecek grubu düştü

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybetmesiyle Meclis’te 20 milletvekiliyle temsil edilen Saadet-Gelecek grubu düştü. Bir siyasi partinin Meclis’te grup kurması için en az 20 milletvekili olması gerekiyor.

Haber 15-12-23 11:25

İsrailli yetkiliden Hasan Bitmez için skandal sözler! Sosyal medyada büyük tepki çekti

İsrail Dışişleri Bakanlığı Kamu Diplomasisinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emmanuel Nahshon, TBMM'de rahatsızlanarak hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hakkında skandal bir paylaşımda bulundu. İsrailli yetkilinin paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haber 14-12-23 14:40

Hasan Bitmez öldü mü? Saadet Partili Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, kaç yaşındaydı?

Hasan Bitmez öldü mü sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünde konuşması sırasında baygınlık geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. Peki, Saadet Partili Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, kaç yaşındaydı? İşte hakkında tüm bilgiler...

Haber 14-12-23 13:00

Son dakika | Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Meclis kürsüsünde bayılmıştı

Son dakika haberi: Meclis kürsüsünde konuşması sırasında baygınlık geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Bitmez, 12 Aralık'ta Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasının sonunda baygınlık geçirmiş daha sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Bitmez'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtiliyordu.

Haber 14-12-23 12:52