Saat Haberleri

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun konundaki 562 bin liralık Rolex tartışma konusu olmuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortaya çıkan ve gündem olan saatle ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi. Paylaşımını silen AK Partili vekil, "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim." dedi.

Haber 20-04-2024 10:44

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 01-04-2024 17:49

Kıyafetten aksesuara, parfümden makyaj malzemesine ünlü markalarda indirimler devam ediyor

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 01-12-2023 14:48

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 25-10-2023 16:28

Diğer Haber Etiketleri

Hırsız Stilist Ekonomi Cristiano Ronaldo FLO L'Oréal Rolex deprem buzdolabı bıçak mont valiz Casio su hastalık uyku aksesuar saç kurutma makinesi çizme kaban kemer CHP kara para Karaciğer‎ uyuşturucu Manchester United Adana Adıyaman İstanbul Kocaeli Malatya Kahramanmaraş Samsun Yalova spor ayakkabı para alışveriş Elektrik faturası tespih hırsızlık silah dışkı kol saati cami indirim tuvalet moda parfüm güneş gözlüğü gasp kombin cinayet akıllı saat tiktok alzheimer kalp krizi kanser karaciğer yağlanması kolon kanseri parkinson siroz Hamza Dağ Kemal Kılıçdaroğlu altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız damatlık altınyıldız gömlek altınyıldız mont altınyıldız takım elbise alara alarm ak parti akıllı kol saati cüzdan cüzdan erkek daniel klein erkek saat çoçuk kol saat çirkin çizme modelleri diesel erkek saat bahadır yenişehirlioğlu bot bot erkek bot kadın casio erkek kol saati casio erkek saat casio f91w casio saat casio saat erkek bütçe çalar saat black friday fatura estee lauder erkek kemer erkek kol saati erkek kol saatleri erkek saat erkek saat modelleri erkek saati fırsat gece guess guess erkek saat güneş gözlüğü erkek flo ayakkabı fossil fossil erkek saat iltihap imparator dışkıda kan karaciğer yağlanması belirtileri ipekyol kaka yöntem ysl yaşında mont erkek mont kadın network minimalist levis levis 501 levis mont loreal paris manchester saat çeşitleri saat dijital saat erkek saat fiyatları saat kulesi saat kutusu saat markalari saat modelleri saat saat saat ve saat sabah sabiha gökçen havaalanı rektum nedir rolex erkek saat seiko seiko erkek saat su ısıtıcı sneaker sneakers sneakers ayakkabı tasarruf swatch erkek saatleri spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın kaban erkek kaban kadın kadın güneş gözlüğü kadın kol saati kadın saat kol saati erkek nine west ocak tren garı trend welder saat kadın saatleri güneş gözlük modelleri vintage eo ense Recep Tayyip Erdoğan

Saat

Saat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi! Piyasa değeri 7 milyon 552 bin lira

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, gümrük muhafaza ekiplerince takibe alınan şüpheli yolcuya yapılan üst aramasında lüks bir markaya ait ve tamamı orijinal olduğu tespit edilen 15 kol saati ele geçirildi. Piyasa değeri 7 milyon 552 bin Türk Lirası olan lüks saatlere el konuldu.

Haber 03-10-2023 10:59

Adana'da son bir ayda hırsızlık iddiasıyla yakalanan 156 zanlıdan 87'si tutuklandı

Adana'da son bir ayda hırsızlık suçlarına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 156 şüpheliden 87'si tutuklandı.

Yurthaber 25-09-2023 10:23

Seiko, Fossil, Skagen, Welder... Dünyaca ünlü markaların saatlerinde indirim

Seiko, Fossil, Skagen, Welder gibi özgün tasarımlarıyla ve kaliteli saatleriyle öne çıkan ünlü markaların her tarza ve beğeniye uygun kol saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? Hazır indirim de varken birbirinden havalı saatlerle tanışmanın tam zamanı! İndirimlere ek kupon fırsatları ve dahası sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 06-09-2023 15:52

Herkesin gözü kolunuzdaki saatte kalacak! İşte en havalı Casio saat modelleri

Kol saati, günlük rutinlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz aksesuarların başında gelir ve hem kadın hem erkeklerin kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri olarak karşımıza çıkar. Kol saati denilince akla gelen markaların başında ise şüphesiz ki Casio gelir. Casio, tasarladığı şık ve işlevsel modelleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap etmeyi başarır. Peki, en iyi Casio saat modelleri hangisi?

Haber 26-07-2023 16:26

Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger, Armani... Dünyaca ünlü markaların saatlerinde indirim

Dünyaca ünlü markaların her tarza ve beğeniye uygun saatlerinde indirimler başladı! Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? İster kendinize ister sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kaliteli saatlerle tanışmak için acele edin.

Haber 21-07-2023 09:26

Modadan kozmetiğe bütçe dostu alışveriş için ünlü markaların indirimlerini keşfedin

İhtiyaçlar hiç bitmiyor, özellikle yaz aylarında daha da artıyor. Siz de herkes gibi modadan kozmetiğe ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak ve bütçenizi korumaktan yanaysanız bu indirim dönemi tam da size göre! En sevilen markaların trend ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Sizin için bayram öncesi indirimleriyle öne çıkan markaları derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-2023 10:05

Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess, Welder... Dünyaca ünlü saat markalarında bayram indirimleri başladı

Dünyaca ünlü markaların, her tarza ve beğeniye uygun kol saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik yaklaşan bayrama özel indirimler varken... Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerdeki indirimleri kaçırmayın, stilinizi güçlendirin. İşte detaylar!

Haber 21-06-2023 09:18

Denizli'de çocukların saatini gasbeden 3 zanlı yakalandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tehditle çocukların kol saatini gasbettikleri iddiasıyla 3 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 20-06-2023 13:19

Dünyada sadece 6 tane var, biri de Ronaldo'da! İstanbul'da ele geçirildi, değeri...

İstanbul'da uluslararası uyuşturucu kartelinin Türkiye bağlantılarına operasyon düzenlendi. Operasyonda bavul dolusu para, külçe altın, milyon dolarlık saatler ve altın kaplama silah ele geçirildi. Yapılan operasyonda ele geçirilen saatlerden birinin değeri tam 1,5 milyon dolar. Dünyada sadece 6 tane üretildi. Öyle ki biri Cristiano Ronaldo'da, bir tanesi de uyuşturucu baronunun kara kutusunda çıktı.

Haber 15-06-2023 07:47

Kara para operasyonunda ele geçirilenler dudak uçuklattı: Altın kaplama silahlar, özel tasarım saatler, bavul dolusu para...

İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere operasyon düzenledi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin adreslerinde ele geçirilenler dudak uçuklattı. Operasyon kapsamında operasyon düzenlenen adreslerde bavul içerisinde 100 milyon liradan fazla para, altın kaplama tabanca, özel tasarım saat ve mücevher ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 13-06-2023 17:45

Levi's, Altınyıldız, Saat&Saat... Saatten ayakkabıya, klasik giyimden spor giyime indirimli ürünleri keşfedin

Gömlekten tişörte, ayakkabıdan saate her beğeniye uygun ürünlerle gardırobunuzu yenilemek ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. Altınyıldız Classics, Saat&Saat, Levi's gibi ünlü markaların yeni ve eski sezon ürünlerinde indirimler başladı. Gardırobunuza yeni bir soluk getirecek en şık parçaları indirimlideyken keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 10-06-2023 01:50

Kocaeli'de 893 bin lira değerindeki saati çalan 2 şüpheli tutuklandı

Kocaeli'de internetten satışa çıkartılan 893 bin lira değerindeki saati, orijinalliğini kontrol ettirmek bahanesiyle çalan 2 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 31-05-2023 07:22

Çin’in son İmparatoru Puyi’ye ait saat 6,2 milyon dolara satıldı!

Hong Kong’da düzenlenen müzayedede Çin’in son İmparatoru Aisin-Gioro Puyi'ye ait olan Patek Philippe marka saat 6,2 milyon dolara alıcı buldu.

Haber 23-05-2023 22:38

Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerde Anneler Günü'ne özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların, her tarza ve beğeniye uygun kol saatlerini keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik Anneler Günü'ne özel indirimler varken... Saat & Saat koleksiyonundaki kaliteli saatlerdeki indirimleri kaçırmayın, stilinizi güçlendirin.

Haber 11-05-2023 11:52

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-2023 17:59

Saat, parfüm, gözlük... Tarzınızı tamamlayacak aksesuarlarda indirimli fiyatlar

Bir tarz yaratmak aksesuarlarla başlar. Siz de kombinlerinizin havasını birbirinden şık aksesuarlar ile güçlendirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. En sevilen markaların saat, gözlük ve parfüm ürünlerinde uygun fiyatlar sizleri bekliyor. Stilinizi tamamlayacak ve kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak aksesuarlara indirimli fiyatlarla sahip olun ve tarzınıza yeni bir soluk getirin.

Haber 03-05-2023 11:53

Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, saat satıcısı oldu! Tamamen değişen kariyer...

Manchester United altyapısında yetişen ve Cristiano Ronaldo ile antrenmanda forma giyme şansı yakalayan Ramon Calliste, yaşadığı diz sakatlığı yüzünden futbol kariyerini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Futbol sonrası yeni bir planlama yapan Ramon Calliste, bambaşka bir işe atıldı ve hayatı değişti.

Spor 25-04-2023 11:59

Sırrı çözülemiyor! 4 asırlık ahşap camideki 5.19'u gösteren saat merak konusu oldu

Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan 4 asırlık ahşap camideki kalem işi süsleme sanatı ile çizilen ve 5.19’u gösteren saatin sırrı çözülemedi. İşlemede saatin neden 5.19’un belirtildiği ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Halifelerin isimlerinin yanında durması ise dikkat çekiyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemal Özkurt, “Bazen sanatçılar, yaptıkları eserlerin bir köşesine sır diyebileceğimiz bir şeyler gizlerler. Bu saat de onların bir örneği olabilir” dedi.

Haber 16-04-2023 10:30

Çalınan saati mağazaya iade etti... Arkadaşım bunu çalmış, fark edince kendisini dövdüm

Yalova'da bir garip olay yaşandı. İddiaya göre bir kişi alışveriş merkezinde bulunan bir mağazadan saat çaldı. Şahsın arkadaşı ise çalınan saati mağazaya geri getirerek, "Arkadaşım bunu çalmış. Ben bunu fark edince kendisini dövdüm. Saati de geri getirdim." dedi.

Haber 15-04-2023 20:07

Zamanı takip etmenin en şık yolu! Ünlü saat markalarında Babalar Günü Fırsatı

Armani Exchange, Lacoste, Fossil, Guess, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü birçok markanın kol saatlerinde Babalar Günü'ne özel fırsatlar başladı. İster kendinize ister babanıza hediye edebileceğiniz kaliteli onlarca saat ile tanışmak için acele edin. Saat&Saat'in koleksiyonunu gelin birlikte keşfedelim.

Haber 12-04-2023 12:09

Garda 04.17'de durdu! Kimse bir daha çalıştıramadı... 'O an unutulmasın'

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından tüm Türkiye büyük bir acı yaşadı. Deprem anına ilişkin dikkat çeken bir olay da Malatya'daki tren garında yaşandı. Garda 04.17'de duran tarihi saat, depremin unutulmaması için bir daha çalıştırılmadı.

Haber 07-03-2023 13:21

Sosyal medya paylaşımlarında lüks marka saatlerini gördüler! Öyle bir tuzak kurarak öldürdüler ki... Özel tasarım ceketinden yakayı ele verdi

İngiltere’nin Luton kasabasında yaşayan 33 yaşındaki Saul Murray isimli bir adam sosyal medya hesabından sıklıkla lüks marka saatleriyle poz veriyordu. Saatlerle yaptığı paylaşımları bir hırsızlık çetesinin dikkatini çeken Murray, kendisini soymak için hazırlanan tuzağa düşerek hayatını kaybetti. Murray’ın evini soymak için gelen hırsızlar ise saatlerin sahte olduğunu fark ettiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 07-03-2023 08:30

Her sabah gün doğmadan uyanmasını sağlayan 2 yöntemini açıkladı! Tam zamanında kalkmak için...

Sabahları erken saatlerde uyanmak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle uykusuz kalınan gecelerden sonra günlük rutine geçişi zorlayan bu durumu aşmak için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta her sabah 5.30'da uyanmasını sağlayan yöntemini paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Haber 02-03-2023 11:59

Saatim olmadan asla! diyenlere en kaliteli en iyi saat markaları 2023

Saatler fonksiyonellikleriyle sadece zamanı ölçmekle kalmayıp aynı zamanda kişisel tarzımızı yansıtarak günlük yaşantımıza özgünlük katıyor. Bu yılın öne çıkan saatleri zarafetle teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Estetik tasarımları, güçlü özellik setleri ve kullanım kolaylıklarıyla öne çıkan bu saatler moda tutkunları ve teknoloji severler arasında büyük ilgi görüyor. İşte 2023'ün saat dünyasında kendine sağlam bir yer bulan bu şıklık abidelerinden bazıları…

Haber 27-02-2023 16:33

Stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı! Kullanımı giderek artıyor...

Her sene ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da kolayca benimsenip uygulanmaya başlanıyor. Bazı trendler görünümdense işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran bazı ürünler kötü görünümlere sebep olabiliyor. Bir stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı.

Kadin 26-02-2023 13:34

Her yer yıkıldı, tarihi saat kulesi ayakta kaldı... O da deprem saatinde takılı kaldı

Depremin vurduğu Adıyaman’daki tarihi saat kulesi görenleri hüzünlendirdi. Şehir merkezinde neredeyse tüm binalar yıkıldı, ancak 40 yıllık saat kulesi enkazların arasında dimdik ayakta kaldı. Kartal figürlü kulenin tarihi saati de depremin yaşandığı 04.17’de takılı kaldı.

Haber 13-02-2023 14:13

Enkazın altında karların arasındaki o görüntü bir kez daha yürek yaktı! 04.17'de durmuş... Gören herkesi hüzne boğdu

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından etkilenen 10 ilden gelen haberlere kilitlenmiş durumda. Depremin acı bilançosuna ilişkin görüntüler de gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’yi sarsan depremin ardından enkaz yığınları arasında bulunan duvar saatinin, deprem saati 04.17’de durduğu o görüntü bir kez daha yürek yaktı. İç acıtan o kare Malatya'da çekildi.

Haber 07-02-2023 15:52

Saatlerinizi kolayca güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutusu modelleri

Saatler hem zamanı takip etmeye yardımcı oluyor hem kombinleri tamamlıyor. Birden fazla işlevi bulunan ve maddi açıdan çok değerli olan saatlerin doğru şekilde muhafaza edilmesi çok önemli. Böylece saatler dış etkenlere karşı korunabiliyor ve daha uzun süre kullanılabiliyor. Saatlerinizi koruyacak birbirinden şık saat kutusu modellerini bir araya getirdik. Gelin, saatlerinizi güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutularına beraber bakalım.

Haber 19-01-2023 14:31

Saat olmayan saat yaptılar! Görenleri şaşırtıyor

Saat desen değil, akıllı saat desen 'saat' ile bir bağlantısı yok... Nowatch isimli bir 'cihaz' görenleri şaşırtıyor. Cihaz, akıllı saat dediğimizde aklımıza gelen 'küçük bir ekrana sahip saat' yaklaşımını adeta yıkıyor. Cihazın ekranının yerinde ise değerli taşlar var.

Haber 07-01-2023 11:27

Hep aynı saatte uyanıyorsanız dikkat! Ciddi hastalıkların önemli belirtisi

Uyku gün içerisinde yorulan vücudumuzun ve zihnimizin dinlenmesi için en önemli ihtiyacımız olarak görülüyor. Uykunun tam olarak alınmaması çeşitli problemlere yol açıyor. Uzmanlar geceleri sık sık uyanmanızın altında yatan nedenin ciddi hastalıklar olabileceğini belirtiyor. Gece uyanmanın tehlikeli bir hastalığın yıllar önce görülen erken belirtisi olduğu belirtiliyor.

Haber 06-01-2023 09:11

Bu saatlerde uyanıyorsanız büyük risk altındasınız! Uzmanlar karaciğer sağlığınız için uyarıyor

Karaciğerde yağ birikmesi çok ciddi sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Karaciğerde toksik maddelerin birleşmesi nedeniyle ortaya çıkan karaciğer yağlanması büyük karaciğer hasarına sebep olmaktadır. Karaciğer yağlanmasını erken teşhis etmek hayati önem taşımaktadır. Uzmanlara göre geceleri riskli saatlerde uyanıyorsanız karaciğer sağlığınız risk altında olabilir.

Haber 12-12-2022 09:53

Kılıçdaroğlu sabah karanlığında paylaştı! Sabit saat uygulamasına tepki gösterdi: Sabredin, çok az kaldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde paylaştığı video görüntüsüyle açıklamalarda bulundu. "Türkiye’nin sabahları aydınlık olacak. Sabredin, çok az kaldı" paylaştığı videosunda Kılıçdaroğlu, sabit saat uygulamasını eleştirdi. CHP lideri iktidara geldiklerinde bu sorunu hemen düzelteceklerini belirtti.

Haber 29-11-2022 08:40

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48

Stil sahibi erkeklerin severek kullanacağı aksesuarlar

Aksesuarlar olmadan kombininizi tamamlanmış saymıyor musunuz? O hâlde doğru yerdesiniz! Cüzdandan kemere, çoraptan şapkaya stil sahibi erkeklerin çok seveceği aksesuarları listeledik. Üstelik seçtiğimiz ürünlerin her biri şu an indirimde! İşte karşınızda kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak, tarzınızı yansıtacak, şık ve modern tasarımlarıyla göz dolduran en iyi aksesuarlar!

Haber 21-11-2022 20:12

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Fark etmeden yapılan bu hata elektrik faturasını ikiye katlıyor! Elektrik faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler oldukça basit

Faturalar özellikle kış aylarına girerken çok daha fazla yüklü geliyor. Elektrik faturası en yüksek gelen faturalar arasında bulunuyor. Bu nedenle elektrik faturası tasarruf yöntemleri dikkat çekiyor. Birçok kişi elektrik faturasını düşürmenin yollarını arıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için aşağıdaki yöntemleri uygulamak etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 18-10-2022 21:44

Saat almak istiyorum ama uygun fiyatlı ve kaliteli olsun. diyenlerdenseniz bu listeye göz gezdirmelisiniz

Pek çok model ve özellikte kol saatleri ile kombinlerinizi tamamlayabilmeniz ve şık bir görünüme kavuşmanız mümkün. Günlük hayatınızda ya da şık bir davette aksesuar olarak kullanabileceğiniz birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı kol saati modellerini sizin için derledik. İşte, "Bu kol saati benim olmalı." diyeceğiniz en kullanışlı ve şık tasarımlı seçenekler...

Haber 12-10-2022 16:08

Sadelikten hoşlananlar için minimalist tasarımıyla öne çıkan en iyi saat modelleri

Saatler, ilk zamanlar günün akışını kontrol etmek için kullanılmış olsa da artık tarzından ödün vermeyenler için vazgeçilmez birer aksesuar konumunda. Siz de kombinlerini bu aksesuarlarla tamamlamayı sevenlerden misiniz? Cevabınız "Evet!" ise sayısız ürün arasından kendinize en uygun saati ararken son dönemin modası minimalist modelleri değerlendirmenizde fayda var!

Haber 05-10-2022 16:12

Bu şekilde görünüyorsa sorun büyük! Dışkının miktarı ve şekli sağlık hakkında bilgi veriyor

İnsanların tuvalet alışkanlıkları yediklerine ve dönemsel durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Anormal görülen bazı dışkılamalar sağlık hakkında uyarıcı olabiliyor. Bu durumların göz ardı edilmesi sağlığı tehlikeye atıyor. Uzmanlar hastalıklar hakkında erken önlem almak için dışkınızı kontrol etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 30-09-2022 09:14

Tarzınıza farklı bir dokunuş yapmanızı sağlayacak kadın vintage saat modelleri

Saat, temel olarak zamanı kontrol etmek için kullanılsa da şıklığından ödün vermeyen kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar hâline geldi. Saat seçimi ise zevkinizi yansıttığı için dikkate alınması gereken ince bir detay. Bu noktada "Vintage modeller tarzımı yansıtıyor." diyorsanız hazırladığımız listeye göz atmanızda fayda var.

Kadin 16-09-2022 16:19

Hem spor hem şık ve klasik modelleriyle en iyi saat markaları

Her geçen gün gelişen özellikleri nedeniyle yanımızdan ayırmadığımız cep telefonları saat görevini yerine getirmeye başlasa da kol saatini aksesuar olarak kullanmaktan vazgeçemiyoruz. Hem günlük hayatta hem özel günlerde şıklıkları ile kombinlere eşlik eden kol saatleri, zamanı da takip etmemizi sağlıyor. Peki, uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebileceğiniz en iyi kol saatleri hangileri, öğrenmek ister misiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 26-08-2022 15:39

Sabah kalkmada zorluk yaşıyorsanız çok işinize yarayacak çalar saat modelleri

İş ve okul gibi çeşitli nedenlerle erken kalkması gereken ama uykuya bir türlü doyamadığı için uyanmakta zorluk yaşayanlara çalar saat kullanmaları tavsiye ediliyor. Uyanmak istediğiniz saati pratik bir şekilde ayarlamanıza imkân tanıyan bu ürünler, uyanmayı oldukça kolaylaştırıyor. Birçok başarılı markanın her ihtiyaca ve bütçeye yanıt verecek çalar saat modeli bulunuyor. Gelin, en iyi çalar saatlere birlikte göz atalım!

Haber 19-08-2022 15:46

Erdoğan'dan AK Partili yönetici ve vekillere hediye saat iddialarına sert tepki! Yalanınız batsın, yüzsüzsünüz

Bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle AK Partili yöneticilere ve milletvekillerine İsviçre malı saat hediye ettiği iddia edildi. Saatte, Cumhurbaşkanlığı forsu ve Erdoğan'ın imzası olduğu da iddia edilirken, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan iddialara ilişkin çok sert yanıt geldi.

Haber 18-08-2022 13:44