Saatler Ileri Alinacak Mi Haberleri

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 18:22:21

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 16:23:48

Üsküdar canlı seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime saatler kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Üsküdar'da AK Parti'nin adayı ve mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-30 22:28:29

Canlı Adana seçim sonuçları! Adana seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi CHP adayı Zeydan Karalar mı kazanacak?

Yerel seçime artık saatler kaldı. Büyükşehir sonuçları yakından takip edilirken Adana seçim sonuçları merak ediliyor. Adana'da mevcut Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar mı yoksa AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi avantajlı? Pazar akşamı Adana seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-29 11:56:16

Diğer Haber Etiketleri

Gaziantep Seçim 2024 Fatma Şahin Beykoz Fatih İstanbul Yerel seçim Üsküdar Hilmi Türkmen Adana Mansur Yavaş miyokard nedir kalp kası Kalp kası iltihabı miyokardit miyokardit belirtileri miyokardit nedir şarjlı dikey süpürge magnum magnum porsche Ebru Gündeş sosyal medya yaşında günel Disney Plus disney plus dizileri disney plus türkiye Apple Watch akıllı saat akıllı saat apple akıllı saat huawei akıllı saat iphone akıllı saat samsung akıllı saat xiaomi amazfit akıllı saat apple akıllı saat en iyi akıllı saat huawei akıllı saat samsung akıllı saat xiaomi akıllı saat simpsons denizaltı titanik ÖSYM Sinan Oğan seçim ak dakika haberleri devam edecek n dakika haberleri spor to spor tot spor toto verildi Spor Toto Süper Lig Süper Lig yabancı kuralı tff Kulüpler Birliği son dakika son dakika haberleri haberler cinayet Aytun Çıray duman söyledi Mert Yazıcıoğlu Dilan Çiçek Deniz Afra Saraçoğlu abd Rusya İHA aöl sınavları aöl sınavı ne zaman Meral Akşener 6'lı masa aöf sınavları online mı tus sınavı ne zaman beşiktaş Antalyaspor patlama istiklal kanlı ay tutulması ay tutulması ay tutulması ne zaman kanlı ay tutulması saat kaçta ibb burs başvuru da, galatasaray maçı saat hakemi hakemlik Kayserispor maçı maçın süper li galatasaray kayserispor galatasaray kayserispor galatasaray maçı Adana Demirspor Trabzonspor Hadise Kopenhag Trabzonspor - Kopenhag UEFA Şampiyonlar Ligi kpss lisans 2022 ne zaman kpss lisans iptal ösym başkanı ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy Dinamo Kiev survivor Nisa Bölükbaşı Adem Kılıçcı TV8 Acun Ilıcalı Litvanya Türkiye UEFA Uluslar Ligi Liverpool Real Madrid CF Karim Benzema Muhammed Salah Sadio Mane 10 gün Ankara Rusya Ukrayna savaşı Finlandiya Bankacılık Bankacılık Ve Finans EFT havale Mide‎ mide ağrısı ameliyat Kilo vermek Ukrayna diyabet Ramazan Saatçi Samsung Apple Galatasaray Futbol Kulübü Beşiktaş Futbol Kulübü Almanya silah Olaf Scholz

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Kalp kası iltihabı (Miyokardit) olduğunu nasıl anlarız? Kalp kası iltihabı tehlikeli mi?

Miyokardit olarak da bilinen kalp kası iltihabı, kalbin kan pompalama sistemini bozan ve her yaş grubunda görülebilen önemli bir hastalıktır. Miyokardit, farklı nedenlere bağlı gelişebilir. Belirtiler görüldüğünde vakit kaybetmeden uzman doktora danışılmalıdır. Hatta belirtiler görülmese bile özellikle ileri yaştaki kişiler için rutin kontroller önemlidir. Peki, kalp kası iltihabı olunduğunu nasıl anlarız?

Haber 08-12-23 17:10

Hızlı, etkili, pratik temizlik onunla mümkün! Dreame R20 Kablosuz Dikey Süpürge'yi sizin için inceledik

Dikey süpürge almak istiyor, modeline mi karar veremiyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Etkili, dayanıklı, kullanıcı dostu ve sağlıklı bir temizlik deneyimi sunan bir model arıyorsanız Dreame R20 tam da size göre! Dreame Teknoloji, akıllı teknolojiler barındıran en ileri model kablosuz dikey süpürge modeli R20 ile daha güçlü temizlik vaat ediyor. Sizin için teknoloji harikası bu ürünü inceledik. İşte detaylar!

Haber 09-11-23 14:26

MAGNUM PORSCHE TAYCAN ÇEKİLİŞİ canlı izlenir mi? Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Magnum Porsche Taycan çekilişi için heyecan dorukta. Magnum 6. dönem çekiliş sonuçları için sadece saatler kaldı. Magnum Porsche Taycan Model Otomobil ve 100 bin TL bakiyeli Magnum kartları yapılan çekişin ardından sahiplerini bulacak. Noter huzurunda gerçekleşen Magnum çekiliş sonucunu merak edenler Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Magnum çekilişi canlı izlenebilir mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar...

Haber 10-10-23 12:34

REEDER HALKA ARZ NE ZAMAN BİTECEK? Reeder Halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Dikkat son saatler!

Reeder halka arz için talep toplama işlemlerinin ne zaman biteceği merak konusu oldu. Ünlü teknoloji firmasının Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı başvuru kabul edildi. Talep toplama işlemleri için süreç 13 Eylül 2023 Çarşamba günü itibarıyla başladı. Peki, Reeder halka arz ne zaman bitecek? Reeder Halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Finans 15-09-23 10:13

Ebru Gündeş eski kocası Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel'in işlerini mi engelliyor? Sen kötü kalplisin

Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Azerbaycan'da vereceği bir konserinin Reza Zarrab'ın eski karısı Ebru Gündeş tarafından engellendiğini ileri süren Azeri kızı Günel, öfke kustu. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel ve Reza Zarrab'ın ilişkisi Ebru Gündeş yüzünden bitmişti.

Magazin 06-07-23 07:35

Disney Plus gündemde! Atatürk dizisi iptal mi edildi?

Disney Plus platformdaki yerli yapımları herhangi bir açıklama yapmadan kaldırınca sosyal medyada gündem oldu. Aras Bulut İynemli'nin başrol oynayacağı "Atatürk" dizininin de iptal edildiği ileri sürülürken platform sessizliğini bozdu.

Magazin 03-07-23 10:24

Apple Watch'a servet ödemek istemeyenlerin tercih edebileceği akıllı saatler

Günlük işlerinizin takibini kolaylaştıran veya sportif aktivitelerinizi asiste eden bir akıllı saat mi arıyorsunuz? Apple, akıllı saat tasarımlarında şıklığı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Fakat Apple Watch'lara dünyanın parasını ödemek istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden gerek iş gerek kişisel kullanımınız için ihtiyaç duyacağınız akıllı saatleri sizin için bir araya getirdik. İşte, servet ödemeden sahip olabileceğiniz akıllı saatler!

Haber 27-06-23 16:41

Sosyal medya bunu konuşuyor! The Simpsons (Simpsonlar) Titanik’i ziyaret eden denizaltının kaybolacağını bildi mi?

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de fenomene dönüştü. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada dolaşırken son olarak dizinin Titanik’i ziyaret etmek için turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının battığını bildiği ileri sürüldü.

Trend 22-06-23 11:47

YKS 2023'te TYT sınavı zorunlu mu? TYT'ye giremeyen AYT sınavına girebilir mi?

TYT sınavı YKS'ye sayılı saatler kala gündem oldu. YKS TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek. TYT sınavı 17 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 10.15'te, AYT 18 Haziran 2023 Pazar günü saat 10.15'te YDT ise 15.45'te başlayacak. ÖSYM'den YSK'ye 3,5 milyonun üzerinde başvuru gerçekleştirildiği aktarıldı. YKS'de TYT oturumuna girmek zorunludur. İşte merak edilenler...

Egitim 17-06-23 08:49

Sinan Oğan seçime saatler kala Twitter'daki muhalif seçmene seslendi! O sözünü hatırlattı: 2. tur için ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan seçimlere saatler kala dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medyadaki muhalif seçmene seslenen cumhurbaşkanı adayı Oğan, kendi seçmeni hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. Seçimlerin ikinci tura kalması halinde, kendilerinden destek isteneceğine vurgu yapan Oğan; "'Cehennemin kapılarını kapatacağız' sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım" dedi.

Haber 13-05-23 14:30

Son dakika: Merakla bekleniyordu! TFF ve Kulüpler Birliği'nin toplantısından karar çıktı! Yeni sezonda yabancı kuralı değişecek mi?

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, gelecek sezonda uygulanması beklenen yabancı kuralı için bir toplantı gerçekleştirdi. Saatler boyu süren görüşmenin ardından sonuç belli oldu. Toplantı sonrasında mevcut kuralın bir yıl daha devam etmesine karar verildiği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-05-23 22:56

Kan donduran vahşet! '6 çocuktan 2'si senden değil' deyince katliam yapıp, sosyal medyadan yayınladı

Adana'da Özgür Durmuş (42), eşi İptihel Baba (29), kayınvalidesi İnaye Hellak (59) ile engelli kayınbiraderi Muhammed Baba’yı (28) boğazını keserek öldürüp, kayınpederi Muhammed Zeki Baba’yı (60) da ağır yaraladı. Tutuklanan Durmuş ifadesinde, cinayetten saatler önce eşinin, otomobilde içki içerken 6 çocuklarının 2'sinin kendisinden olmadığını söylediğini ileri sürdü. Durmuş'un cinayetler sonrasında ailesinin videosunu çekerek sosyal medyada paylaştığı da ortaya çıktı. İşte vahşetin detayları...

Haber 04-05-23 10:50

Temayül yoklamasına Uyduruk dedi, anket sonucunu paylaştı! Milletvekilliği adaylığından feragat eden Çıray'dan gündem yaratacak bir paylaşım daha: Sayın Akşener bile bile...

Milletvekili listelerinin teslim edilmesine yalnızca saatler kala özellikle Millet İttifakı'ndaki hareketlilik arttı. Dün akşam milletvekili adaylığından feragat eden ve "Yine mi başa döndük?" paylaşımıyla dikkatleri üstüne çeken İYİ Partili Aytun Çıray bu kez temayül yoklamasını "uyduruk" olarak niteleyip "Sayın Akşener bunu bile bile meşru kabul etti" paylaşımıyla gündem yarattı. Çıray ayrıca katılmadığı İzmir 2. Bölge temayül yoklamasıyla ilgili dikkat çeken bir anket paylaştı.

Haber 09-04-23 09:49

Mert Yazıcıoğlu'nun yarı çıplak pozları sosyal medyayı karıştırdı! Yorum yağdı... Dilan Çiçek Deniz'in evi mi?

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile ayrılığının ardından Dilan Çiçek Deniz'le yeni bir aşka yelken açan Mert Yazıcıoğlu'nun yarı çıplak pozları sosyal medyayı karıştırdı. Ünlü oyuncunun poz verdiği evin Deniz'e ait olduğu ileri sürüldü ve sosyal medyada yorum yağdı...

Magazin 18-03-23 16:13

Karadeniz'de yaşanan sıcak saatlerde 'Türkiye' detayı dünya basınında! ABD'nin düşen İHA'sı kurtarılabilecek mi? Bugüne kadar en dikkat çekici çatışma, diğerlerinden farklıydı

Dün Karadeniz semalarında ABD'ye ait İHA'nın Rus savaş uçağı ile çarpışmasıyla sıcak saatler yaşandı. Rusya-Ukrayna savaşıyla ABD-Rusya arasındaki ipler iyice gerilirken son gelişmenin savaşın başlangıcından bu yana iki ülke arasında en dikkat çekici çatışma olduğu değerlendiriliyor. BBC Muhabiri Adams "Bu Joe Biden için hassas bir an" yorumunda bulunurken dünya basınında yer alan 'Türkiye' detayı dikkat çekti.

Haber 15-03-23 10:04

AÖL SINAV TAKVİMİ: 2023 AÖL sınavları ne zaman? Açık Lise sınavları online mı yoksa yüz yüze mi?

AÖL sınav takvimi, 3 Nisan'a kadar uzatılan kayıt sürecine ilişkin işlemlerini tamamlayan öğrenciler tarafından merak edildi. Bilindiği üzere 2022'de Açık Lise 2. dönem sınavları 1-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Fakat 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle sınavların bu sene biraz daha ileri tarihlerde yapılması bekleniyor. Peki, AÖL sınavları ne zaman? Açık Lise sınavları online mı yoksa yüz yüze mi?

Egitim 08-03-23 15:29

Ankara'da sıcak saatler! Altılı Masa toplantısına gidecek mi? Meral Akşener'den dikkat çeken yanıt

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Altılı Masa'dan kalkmış ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını istemediklerini belirtmişti. Akşener, partisinde belediye başkanları ile buluşmasında 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 04-03-23 19:11

AÖF sınavları yüz yüze mi? 2023 AÖF uzaktan mı olacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri

AÖF sınavlarının yüz yüze mi yoksa uzaktan mı yapılacağı merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş'taki deprem felaketi sonrası kayıt yenileme işlemleri ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki, AÖF sınavları yüz yüze mi? 2023 AÖF uzaktan mı olacak? İşte, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav tarihleri ile ilgili detaylar...

Egitim 20-02-23 13:51

TUS sınavı ne zaman, ertelendi mi? ÖSYM'den son dakika '2023 TUS sınavı' açıklaması!

TUS (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara sürdürüyor. 19 Mart'ta yapılacak olan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ileri bir tarihe ertelendi. Peki, TUS sınavı ne zaman? ÖSYM 2023 TUS başvurularını duyurdu. İşte detaylar...

Egitim 17-01-23 14:44

Beşiktaş - Antalyaspor maçı ertelenecek mi? İstiklal caddesinde patlama meydana geldi!

İstanbul'un İstiklal caddesinde yaşanan patlama nedeniyle Beşiktaş'ın saat 20.00'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın iptal edilip edilmeyeceği büyük merak konusu oldu. Bu konuya ilişkin ilk açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. Mehmet Büyükekşi'nin açıklamasının ardından TFF maçı ileri bir tarihe erteledi.

Spor 13-11-22 18:04

KANLI AY TUTULMASI SAAT KAÇTA, ne zaman? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması nedir, Türkiye'den izlenecek mi? Artık saatler kaldı!

Kanlı Ay tutulmasının ne zaman, saat kaçta gerçekleşeceği 8 Kasım 2022 Salı günü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2022'nin son Ay tutulması gündemde yer alıyor. Tutulma Türkiye’den gözlenemeyecek. eki, Kanlı Ay tutulması nedir, nasıl olur? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? İşte konuya dair merak edilen soruların yanıtı...

Finans 08-11-22 09:09

AY TUTULMASI SAAT KAÇTA, ne zaman? 8 Kasım Kanlı Ay tutulması Türkiye’den izlenebilecek mi? Son saatlere girildi etkisi aylarca sürecek!

Ay tutulması için geri sayım devam ediyor. Her sene belirli tarihlerde meydana gelen bu doğa olayına saatler kaldı. Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi tarafından yayımlanan gök olayları takvimi ile tutulma tarihleri belli oldu. 2022'nin son tutulması bugün (8 Kasım 2022 Salı) meydana gelecek. Peki, Ay tutulması ne zaman, saat kaçta? 8 Kasım Ay tutulması Türkiye’den görülecek mi?

Trend 08-11-22 06:45

İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022-2023 İBB burs başvuru sonuçları tarihi belli mi? İBB son başvuru günü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan İBB burs başvurularının sona ermesine sayılı saatler kaldı. Öğrenciler, burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022-2023 İBB burs başvuru sonuçları tarihi belli mi? İşte detaylar...

Finans 16-10-22 13:29

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?

Kayserispor Galatasaray maçına saatler kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maçta, hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Birçok kişi internette "Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

Spor 15-10-22 17:30

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifreli mi?

Adana Demirspor, Süper Lig'in 6. haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakip sahadan üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. Futbolseverler heyecanla beklenen maça saatler kala arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Adana Demirspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor Trabzonspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor 12-09-22 13:18

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den iddialara sert cevap! Aralarında kriz mi var?

Geçtiğimiz mayıs ayında hayatlarını birleştiren şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü. Dinçerler'in çocuk istemesine rağmen, Hadise'nin yoğun iş temposundan dolayı anne olmaya henüz sıcak bakmaması nedeniyle çiftin evliliklerinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi. Çıkan söylentiler sonrasından Hadise'den ilk açıklama geldi.

Magazin 10-09-22 09:29

Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Kopenhag maçının saati ve kanalı!

Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Temsilcimizin amacı ikinci mücadeleden üstünlükle ayılmak. Heyecanla beklenen rövanş maçına saatler kaldı. Futbolseverler karşılaşmaya ilişkin detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Karşılaşmayı hakem Danny Makkelie yönetecek. Peki Trabzonspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Kopenhag maçı şifreli mi?

Spor 24-08-22 09:01

Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi, kanalda şifresiz mi? Kopenhag Trabzonspor maçı yayın bilgisi!

Kopenhag Trabzonspor Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı için geri sayım devam ediyor. Fırtına, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu mücadelesinde Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Futbolseverler İngiliz hakem Michael Oliver'ın düdük çalacağı karşılaşmaya saatler kala arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki Kopenhag Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi, kanalda şifresiz mi? İşte Kopenhag Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi....

Spor 16-08-22 15:09

Yeni KPSS lisans sınavı ne zaman yapılacak 2022? İptal olan KPSS sınavının tarihi belli oldu mu, ÖSYM'den açıklama geldi mi?

Yeni KPSS lisans sınavının ne zaman yapılacağı, geçtiğimiz gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un sınavın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmasının ardından tarafından merak konusu oldu. Bu noktada; yeni Kamu Personeli Seçme Sınavı takviminin ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki yeni KPSS lisans sınavı ne zaman yapılacak 2022? İptal olan KPSS sınavının tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Egitim 05-08-22 10:40

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında bu akşam Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Maçın oynanmasına saatler kala futbolseverler Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat bilgisi ve yayın bilgisini sorguluyor. Mücadele, Ukrayna'daki savaş nedeniyle Polonya'da oynanacak. Peki Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Dinamo Kiev - Fenerbahçe hakkında merak edilenler!

Spor 20-07-22 19:07

Survivor 2022 şampiyonu ne zaman, saat kaçta belli olacak? Survivor şampiyonu kim olacak: Nisa mı, Adem mi?

Survivor 2022 şampiyonu belli oluyor. Aylar süren maratonun bitmesine saatler kaldı. Acun Ilıcalı canlı yayında yarışmanın birincisini açıklayacak. Peki Survivor 2022 şampiyonu ne zaman, saat kaçta belli olacak? Survivor şampiyonu Nisa mı, Adem mi olacak? İşte dünyanın en zor yarışması ile ilgili merak edilenler...

Magazin 30-06-22 14:12

Litvanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Uluslar Ligi: Litvanya - Türkiye maçı şifreli mi? İşte 11'ler!

Litvanya - Türkiye maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Litvanya, UEFA Uluslar Ligi kapsamında oynanacak olan maçta LFF Stadı'nda A Milli Takımımızı konuk edecek. Maça saatler kaldı. Peki Litvanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Uluslar Ligi Litvanya - Türkiye maçına ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Spor 07-06-22 21:44

Liverpool Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? Şampiyonlar Ligi finali TV8'de mi?

Liverpool ile Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak. İngiltere'nin köklü takımlarından olan Kırmızılar ile dünyanın ve İspanya'nın en çok Devler Ligi kazanan takımını karşı karşıya getirecek olan karşılaşma, Paris'te oynanacak. Maça saatler kala futbolseverlerin heyecanı doruğa çıkarken müsabakayı izlemek isteyenler Şampiyonlar Ligi finalinin hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali TV8'de mi? İşte cevabı...

Spor 28-05-22 22:24

Hem ekonomik hem akıllı: Xiaomi Mi Watch Lite özellikleri ve yorumlarını sizler için derledik

Giyilebilir teknoloji kategorisindeki akıllı saatler, popülerliğini yitirmeyen oldukça kullanışlı ve şık tasarımlarıyla geleneksel saatleri tahtından etmeye başladı. Tabii söz konusu fonksiyonel bir akıllı saat olunca uygun fiyatlı muadilleri bulmak pek kolay olmuyor. Bu yüzden sizler için bütçe dostu olduğu kadar işlevsel de olan Xiaomi Mi Watch Lite incelemesiyle karşınızdayız!

Haber 24-05-22 10:25

Ankara'da kan donduran olay! Sen daha ölmedin mi? diyerek defalarca bıçakladı

Ankara’da alkol aldığı iddia edilen iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Cinayetin ailevi meseleden dolayı meydana geldiği ileri sürülürken, korku dolu o anlar ise bir dükkânın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayın görgü tanıklarından bir esnaf saldırganın önce defalarca saldırdığını daha sonra da "Sen daha ölmedin mi?" diyerek yine bıçakladığını anlattı.

Haber 16-04-22 18:09

Yeni savaşın sinyalleri mi? Uyarmışlardı, saatler sonra hazırlıklar başladı

Dünya devam etmekte olan Rusya-Ukrayna savaşının şokunu atlatamamışken yeni bir savaş tehdidi ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan bir videoda, Finlandiya'ya NATO uyarısında bulunduktan sonra Rusya'nın füze sistemleri de dahil olmak üzere ağır askeri teçhizatı Finlandiya sınırına doğru hareket ettirdiği görüldü.

Haber 12-04-22 15:46

Gece yapılan EFT ne zaman hesaba geçer? Gece havale ve EFT ile para transferi olur mu?

Her bankanın EFT saati vardır. Bu saatler içinde gönderilen para transferi karşı tarafın hesabına dakikalar içinde ulaşır. Peki, gece EFT işlemi ile para gönderilebilir mi ve gece gerçekleştirilen EFT ile para gönderme işlemi ne zaman alıcıya ulaşır? Havale işlemi için belirli bir saat kısıtlaması var mıdır? Gece havale işlemi yapmak mümkün mü?

Finans 11-04-22 15:00

Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girilir mi? Tüp mide ameliyatı sonrası beslenme nasıl olmalı?

Son yılların popüler uygulamalarından tüp mide ameliyatıyla ilgili akıllarda birçok soru yer alıyor. Tüp mide ameliyatı; İleri derece obez olan kişiler, 35-40 arası vücut kitle indeksine sahip olup aşırı şişmanlığa bağlı hipertansiyon, uyku apnesi, tip 2 diyabet vb. rahatsızlıklar yaşayanlar için uygundur. Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişki kişinin sağlığı açısından önerilmemektedir. Ameliyattan 2 hafta sonra daha uzun bir yürüyüşe çıkabilir veya yüzebilirsiniz.

Haber 08-04-22 15:18

Buça'daki ceset görüntüleri düzmece mi? Cesetler hareket mi etti?

Dünya, 2 Nisan'da Ukrayna'nın Buça şehrinden gelen görüntülerle şoke oldu. Birçok devlet lideri bu görüntülerin ardından Rusya'ya tepki gösterdi. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy ise yaşananlar için 'soykırım' ifadesini kullandı. Rusya ise iddiaları kabul etmeyip görüntülerin düzmece olduğunu, bazı cesetlerinin elinin oynadığını hatta kadrajdan çıkan cesetlerin ayağa kalktığını ileri sürdü. Peki Rusya mı haklı Ukrayna mı? Görüntüler düzmece mi? İşte yanıtı...

Haber 05-04-22 20:20

Diyabet hastaları oruç tutabilir mi?

Dinimiz var olan bir hastalığın kötüleşmesine neden olabilecekse, hamilelerde veya emziren kadılarda ve ergenlik çağına girmemiş olan çocuklarda orucu zorunlu kılmıyor. Aynı zamanda zihni hastalık veya vücutsal engeli, ileri yaşı olan ve zorunlu olarak yorucu seyahatlere çıkan kişilerde bu gruba dâhil.

Haber 31-03-22 14:52

Şu an saat kaç? Türkiye’de şu an saat kaç? Saatler ileri mi alındı?

Kalıcı yaz saatine geçmiş olan ülkemizde vatandaşların cep telefonları ya da elektronik saatleri otomatik olarak yaz saatine geçiş yapabilmekte. Bu sebeple olası karmaşanın önüne geçmek isteyen kişiler "Saat kaç" sorusunu merak ediyor. Doğru saati öğrenmek için manuel saatlerinizi (kol saati, duvar saati vb.) ya da internette "saat kaç" araması yaparak kontrol edebilirsiniz. Peki şu an saat kaç? Türkiye’de şu an saat kaç ve saatler ileri mi alındı? İşte ayrıntılar...

Haber 27-03-22 19:59

Sosyal medyada gündem olan tweet! Samsung, Apple'a gönderme mi yaptı?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, çok konuşulacak ifadelere sahip ilginç bir tweet ile sosyal medyanın radarına girdi. Atılan o tweet ile Samsung'un iPhone 13'ün yeşil rengini ve M1 Ultra'yı tanıtan Apple'a gönderme yaptığı ileri sürüldü. Peki tweet'te neler yazıyordu? İşte cevabı...

Haber 13-03-22 17:44

SON DAKİKA | Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Resmi başvuru yapıldı

Son dakika haberi: Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu.

Spor 11-03-22 13:04

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin şifreleri: Putin daha ileri gider mi?

Rusya, aylardır kuzey, güney ve doğudan askeri yığınaklarla kuşattığı Ukrayna’yı işgale başladı. Ve bugün yaşananlar belki de Yugoslavya’nın parçalandığı savaştan bu yana Avrupa’da en karanlık günlerin başladığına işaret ediyor… Putin, operasyonun Donbas'la sınırlı olacağını açıklasa da Ukrayna'nın dört bir tarafından saldırı haberleri geliyor. Putin'in daha ileri gidip tüm ülkeyi işgal edip etmeyeceğini şimdiden öngörmek zor. Krizin Türkiye'ye etkisi de merak edilen konular arasında.

Haber 25-02-22 00:15