Sabiha Gökçen Havaalanı Haberleri

Havalimanını birbirine kattı! 'Ben bakanın akrabasıyım, senin sülaleni bitireceğim'

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yanlış perona giren yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. Güvenlik görevlisi ile tartışan şahıs, havalimanında gerilime neden oldu. Görevli memura “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” sözleri ile tehditler savurup ortalığı birbirine katan yolcu, diğer yolcuların araya girmesiyle sakinleştirildi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 04-01-2024 10:55

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi! Piyasa değeri 7 milyon 552 bin lira

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, gümrük muhafaza ekiplerince takibe alınan şüpheli yolcuya yapılan üst aramasında lüks bir markaya ait ve tamamı orijinal olduğu tespit edilen 15 kol saati ele geçirildi. Piyasa değeri 7 milyon 552 bin Türk Lirası olan lüks saatlere el konuldu.

Haber 03-10-2023 10:59

Sona yaklaşıldı: Sabiha Gökçen Havalimanı gün sayıyor! İki katına çıkacak…

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın kapasitesini ikiye katlayacak 2. pist için son hazırlıklar tamamlanırken, pistin yapımında sona yaklaşıldı. Pist havadan görüntülendi.

Finans 12-09-2023 14:59

Küçük şeffaf kutular içinde 1230 adet! Tedirgin halleriyle dikkat çekince... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplam bin 230 adet Karniyol cinsi canlı arı ele geçirdi. Gümrük ve pasaport işlemleri esnasında tedirgin halleriyle dikkat çeken şüpheli şahsın bagajlarında yapılan kontrollerde arıların 205 şeffaf kutu içerisinde bulunduğu öğrenildi.

Haber 19-07-2023 11:08

Sabiha Gökçen Havaalanı

Sabiha Gökçen Havaalanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabiha Gökçen Havaalanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uçuşu kaçırınca Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ortalığı birbirine katmışlardı! İsrailli baba ve oğlu ile ilgili yeni gelişme

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, İstanbul-Tel Aviv uçuşunu kaçırdığı gerekçesiyle körük kapısını zorlayarak açtıktan sonra aprona atlayan baba ile oğlu, sınır dışı edilerek ülkelerine gönderildi.

Haber 06-07-2023 15:28

Kıyafetlerinin normalden ağır ve sert olduğu fark edilince... 5 kilo altın! Akılalmaz yöntem

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kıyafetlere emdirilmiş yaklaşık 5 kilogram altına el konuldu. Söz konusu altının, takibe alınan bir yolcunun üzerindeki kıyafetlerin normalden ağır ve sert olduğu anlaşılınca ortaya çıktığı öğrenildi. Kıyafetlerin astar kısımlarındaki süngerlere toz halindeki altının emdirildiği belirlenirken olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber 29-05-2023 11:02

Piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacak! 1000 cep telefonu, gitar, peruk, hamak... 5 kamyon eşya oraya getirildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda unutulan 5 kamyon dolusu eşyanın satışa çıkarılacağı öğrenildi. Havalimanının Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan eşyalar ihaleyle satıldı. Havalimanında unutulan eşyalar arasında yer alan yaklaşık bini cep telefonu olmak üzere 2400 elektrik cihaz Avcılar'da satılacak. Eşyaların piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacağı kaydedilirken eşyalar arasında gitar, keman, hamak ve peruk da bulunuyor.

Finans 09-03-2023 09:53

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi! 54 kilo, 800 bin TL...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirilen gerçek insan saçları şaşkına çevirdi. Doha-İstanbul seferini yapan uçakla gelen 3 kişinin valizlerinde 54 kilo doğal insan saçı bulundu. Kuaförlerde kullanıldığı öğrenilen saçların yaklaşık 800 bin TL değerinde olduğu belirlendi.

Haber 28-01-2023 12:08

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 'tavşan' kazası! İlginç olayın ses kaydı ortaya çıktı: Altımızdan geçti

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün ilginç bir olay yaşandı. Pegasus Havayolları'nın Münih seferini yapan yolcu uçağı, inişi sırasında piste giren bir tavşanı ezdi. O anda inişe hazırlanan iki yolcu uçağı ise pisti pas geçmek zorunda kaldı. Yaşanan ilginç olayın ses kaydı ortaya çıktı. Uçağın pilotu "altımızdan bir tavşan geçti" diyerek durumu kuleye rapor ederken, pilot ile hava trafik kontrolörü arasındaki o anlar telsiz konuşmasına yansıdı.

Haber 06-01-2023 12:36

İstanbul'da hava trafiğine sis engeli! Sabiha Gökçen'deki seferlerde aksama

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle hava trafiği yer yer durdu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sis nedeniyle seferlerde aksama yaşandı.

Haber 02-01-2023 08:45

Sabiha Gökçen’de uçuşlar durduruldu mu? Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü mü? Tuzla'da doğal gaz borusu patladı!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili basında yer alan son dakika haberleri sonrası detaylar merak konusu oldu. Tuzla Tepeören'de yapılan çalışmalar esnasında doğal gaz borusunun patladığı açıklandı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar tedbir amaçlı durduruldu. Birçok kişi konuya dair bilgi edinmek için arama motorlarında, "Sabiha Gökçen’de uçuşlar durduruldu mu? Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar ne zaman düzelecek, uçuşlar normale döndü mü?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 28-12-2022 14:39

SON DAKİKA | Sabiha Gökçen'de uçuş trafiği durdu! Tuzla'da doğal gaz borusu patladı

Son dakika haberi: Tuzla Tepeören'de yapılan çalışma sırasında doğal gaz borusu patladı. Bunun üzerine Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar tedbir amaçlı durduruldu. İniş için alçalan uçaklar, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Haber 28-12-2022 14:25

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda taksi krizi! Kuyruk uzadıkça uzadı: Eziyet mi hizmet mi ne bu?

İstanbul'daki havalimanlarındaki taksi krizine bir yenisi daha eklendi. Havalimanına dışarıdan gelen taksiler boş dönmek zorunda kaldı. Yolcuların dışarıdan gelen taksilere binmelerine izin vermeyince kuyruk uzadıkça uzadı, gerginlik çıktı. O anları kamerasıyla kaydeden bir vatandaş, "İnatla ve ısrarla havaalanı taksisi verilecek diye bizi bekletiyorlar. Bu vatandaşa eziyet değil mi?" sözleriyle uygulamaya tepki gösterdi.

Haber 04-10-2022 08:28

Son dakika: Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu hizmete girdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açılış töreninde İmamoğlu için sert sözler

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Metro hattı sayesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na Kadıköy'den 50 dakikada ulaşılacağını ifade eden Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Erdoğan, "Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz." dedi.

Haber 02-10-2022 16:28