Saç Ekimi Haberleri

Saç ekimi yaptırdı, sonuç başarısız olunca soluğu mahkemede aldı! Emsal nitelikte karar

İstanbul'da yaptırdığı saç ekimi işleminin başarısız olduğu gerekçesiyle saç ekim merkezine başvuran avukat Burakhan Meydan, 'tekrar ekim yapalım' teklifiyle karşılaştı. Teklifi kabul etmeyip, ücret iadesi talebi de olumsuz karşılanan Meydan, hukuk yoluna başvurdu. Mahkeme bilirkişi raporu doğrultusunda saç ekim işlemini eser sözleşmesi kapsamında kabul etti. Saç ekim merkezinin ayıplı işlem yaptığına karar veren mahkeme, ödenen ücretin yasal faiziyle birlikte iadesine hükmetti. İşte detaylar...

Haber 05-02-2024 13:31

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın kadro dışı kalma sebebi ortaya çıktı! Skandal... Meğer olay bambaşkaymış

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla birçok futbolcu kadro dışı kalırken bu isimlerden biri de Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar olmuştu. Alınan bu karar herkesi şaşkına çevirirken hem oyuncudan hem de menajerinden açıklamalar gelmişti. Aboubakar'ın neden kadro dışı kaldığı sorusunun yanıtı ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 14-12-2023 15:29

Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Saç ekimi yaptırarak yaşadığı değişimi gösterdi

Saç ekimi genellikle erkeklerin yaptırdığı bir uygulama olsa da saç çizgisi gerileyen ve geniş alnını gizlemek isteyen kadınlar arasında da giderek popülerleşen bir işlem haline geldi. Geniş alnı yüzünden yıllarca zorbalığa uğrayan bir kadın saç ekimiyle yaşadığı değişimi gösterdi.

Kadin 07-05-2023 10:18

Geniş alnını kapattırmak için kakül kestirmek yerine saç ekimini tercih etti! Türkiye'de yaptırdığı saç ekiminin detaylarını paylaştı

Saç ekimi Türkiye'de en popüler olan işlemler arasında yer alıyor. Özellikle yurtdışından birçok kişinin saç ekiminde ülkemizi tercih ettiği görülüyor. TikTok'ta Türkiye'de yaptırdığı saç ekim sürecini paylaşan Sonja Van Den Berg'in görüntüleri milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Kadin 02-03-2023 14:14

Saç Ekimi

Saç Ekimi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Ekimi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Geniş alnından kurtulmak için saç ektirdi! Saç ekim sürecinin her detayını paylaştı

Saç ektirmek erkekler arasında oldukça popüler bir uygulama olsa da saç ektiren kadınların sayısında da büyük oranda artış görülüyor. Özellikle geniş alnı olan kadınların tercih ettiği bu uygulamanın süreçleri merak ediliyor. TikTok'ta saç ekimi sürecini paylaşan bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 26-02-2023 10:07

Tek malzeme ile dökülen yerlerden saç fışkırtıyor! Saç ektirme etkisi yaratıyor

Saç dökülmesi ve az saça sahip olmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüm görünümü etkileyen saçların daha dolgun görünmesi için gür olması gerekiyor. TikTok'ta giderek artan bir trend dökülen saçların yerinden saç fışkırmasını sağlıyor. Adeta saç ekimi etkisi yaratan bu uygulamanın sonuçları şaşırtıyor.

Kadin 24-02-2023 14:42

Geniş alnını gizlemek için saç ektirdi! Saç ekimi aşamalarını TikTok hesabında paylaştı

Saç ekimi genellikle erkeklerin yaptırdığı bir işlem olsa da saç ektiren kadınların sayısı da giderek artıyor. Kadınlar saç ektirme sürecinde yaşananları merak ediyor. TikTok'ta Sonya isimli bir kadın saç ekimi yaptırma kararını ve yaşadıklarını anlattı. Saç ekimi görüntüleri çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 19-02-2023 10:33

Dünyaca ünlü şarkıcı Akon Türkiye’de saç ektirdi! Türkler iki konuda çok iyi...

Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Akon, Türkiye’de saç ektirdiğini açıkladı. Akon yaptığı açıklamada, "Türkler iki konuda çok iyi, saç ekimi ve diş tedavisi" dedi.

Magazin 21-10-2022 14:56

Burası İstanbul'un göbeği! Ne ruhsat var, ne hijyen, ne de doktor... Bir de tepki gösterdi: Kapat kameranı

İstanbul'un göbeğinde faaliyet gösteren kaçak saç ekim merkezi şaşkına çevirdi. Şişli'de bulunan ve ne ruhsat, ne hijyen ne de doktoru olmayan klinik, kandırdığı müşterilere hizmet vermeye kalkıştı. Daha önce de tutanak tutulduğu ortaya çıkan saç ekim merkezine düzenlenen operasyonda, birçok odada tedavi uygulandığı görüldü. Öte yandan denetleme sırasında bir çalışanın, pişkin şekilde basın mensuplarına "kapat kameranı" dediği görüldü.

Haber 14-10-2022 09:02

Her yıl binlerce kişi geliyor! Türkiye’deki saç ekimi İspanya’da film oldu: Por Los Pelos

Konusunda Türkiye’de saç ekimi yaptıran 3 kişinin öyküsünün anlatıldığı Por Los Pelos (Saçım Yüzünden) filmi bugün İspanya’da vizyona girdi. Filmin afişinde kullanılan Turkish Airlines ifadesinden esinlenerek oluşturulmuş Turkish Hairlines ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

Trend 12-08-2022 17:31

Saç ekimi nasıl yapılır? En iyi saç ekimi için bunları bilmeniz gerekiyor

Saç ekimi özellikle ülkemizde oldukça popüler olan uygulamalar arasında yer alıyor. Saç ekimi hem Türk vatandaşları hem de diğer ülkelerden gelen insanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Saç ekimi yaptırmadan önce bu konuda bilinçli olmak gerekiyor.

Haber 08-08-2022 15:40

Saç ekimi yaptırmak için en uygun yaş nedir?

Saç ekimi yaptırmak için en uygun yaş kişinin saç ekimi yaptırmak isteği yaştır. Etik olarak 18 yaşını tamamlamamış bireylere saç ekimi yapılmamalı. 18 yaş ve altı bireylerde yanık izine bağlı bir saç kaybı veya travma ve kazaya bağlı saç kaybı varsa anne ve baba denetimi altında saç ekimi uygulayabiliyoruz.

Haber 09-03-2022 09:45

Kök hücreli saç ekimi ile kelliğe veda edin

Son yıllarda erkeklerin en önemli problemlerinden biri olan saç dökülmesi ve kelliğe teknolojik çözümler sayesinde veda edebilirsiniz. Kök hücre ile beslenen saç derisine ekim yapılan saçların tutunması ve beslenmesi desteklenmiş olur ve böylece ekim işlemi daha verimli hale gelir.

Haber 25-02-2022 13:42

Saç ektirmeden önce bunları bilin! Hayati önem taşıyor

Saç birçok etkenden dolayı dökülebiliyor. Kaybedilen saçları geri kazandırmak için saç ekimi yapılıyor. Oldukça yaygın bir operasyon olan saç ektirmenin ardından yapılacak bakımlar merak ediliyor. Saç ektirdikten önce ve sonra ekimin başarılı olması adına bazı kurallara dikkat etmek gerekiyor. Bu kuralları uygulamak hayati önemler taşıyabiliyor. İşte o kurallar…

Haber 17-02-2022 11:23

‘Saç ekimi sırasında ölüm’ iddiasında gerçek ortaya çıktı!

‘Saç ekimi sırasında’ ölüm iddiası çok tartışılmıştı. Davada yargılanan başhekim, doktor ve teknikerler beraat ederken İbrahim Gül’ün ölüm nedeninin saç ekimi ile ilişkili olmadığı ortaya çıktı. İşte çok konuşulan o ölüm ile ilgili son dakika haberinin detayları...

Haber 27-01-2022 16:18

Saç ekimi uygulamasından sonra özel bir saç bakımı gerekli mi?

Saç ekimi uygulaması ile ilgili bilgi veren Saç Ekimi ve Saç Tedavileri Hekimi Dr. Servet Terziler, saç ekimi sonrasında özel bir bakım gerekip gerekmediğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.

Haber 05-01-2022 17:59

Saç ekimi için gittiği özel hastanede ölen kişinin yakınları, olayın takipçisi olacaklarını söyledi

Saç ekimi için gittiği özel hastanede ölen kişinin yakınları, olayın takipçisi olacaklarını söyledi

Yurthaber 13-09-2021 20:46

Bir kişi hayatını kaybetmişti! Saç ekim merkezleriyle ilgili korkutan iddia

Türk Sağlık Turizmi Derneği(TÜSATDER) Başkanı Dr. Servet Terziler, 28 yaşındaki İbrahim Gül'ün saç ekiminde ölümü iddiası üzerine açıklamalarda bulunarak, "Şu anda piyasada maalesef beyaz önlüğünü giyip, hastanın karşısına çıkıp, 'ben saç ekim koordinatörüyüm' diyerek bu işi yaptığını iddia eden birçok insan var. İstanbul'da şu anda saç ekim merkezlerinin yüzde 50'si gibi yarı yarıya bir oranda kliniğin bazen doktorsuz işlem yaptığı kulağımıza geliyor." dedi.

Haber 13-09-2021 16:35

Saç ekimi sırasında sır ölüm! Hastaneden açıklama geldi

İtalya'dan kısa bir süre önce İstanbul’a gelen ve saç ektirirken fenalaşarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki İbrahim Gül, memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde defnedildi. Yakınları, Gül'ün ölümünde şüpheli noktalar olduğuna dikkat çekti. Hastane yönetiminden de olaya ilişkin açıklama geldi.

Haber 13-09-2021 10:52

Uzman olmayanlar saç ekemeyecek

Danıştay, saç ekimi, ciltteki siğil, yara izi silinmesi gibi tıbbi müdahalelerin, uzmanlık eğitimi aranmadan, sertifika eğitimi alacak hekimlerce yapılmasına ve hekim olmayan güzellik uzmanlarının, cilt ölü hücrelerini soyma uygulaması yapmalarına olanak sağlayan yönetmelik ve yönergenin ilgili hükümlerinin yürütmesini durdurdu.

Haber 05-10-2005 13:58

Saç ekiminde teknoloji desteği

Türkiye'de ilk defa Plusmed'de kullanılmaya başlanan saç analizi cihazı Cappilicare sayesinde, saç ekimi yapılacak bölgeyle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşıldığı bildirildi.

Haber 25-04-2005 18:05

Bırakın saçlarınız uzasın

Çoğu zaman saçlarımızın dökülmesine engel olamıyoruz. Özellikle erkek tipi saç dökülmesi ilaç tedavisiyle bazen yavaşlatılabiliyor fakat en kalıcı çözüm saç ekimi. Üstelik şimdi son teknolojinin kullanımı ile siz Plus Med'in özel kliniğinde bir yandan uzanıp televizyon izlerken bir yandan ömür boyu dökülmeyecek sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

Haber 30-11-1999 00:00