Sadettin Saglam Haberleri

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran'dan açıklama! Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" dedi.

Spor 2024-04-19 21:48:14

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 2024-04-19 10:41:34

Ve beklenen oldu! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu bu sözlerle resmen açıkladı!

Son dakika... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-14 17:52:35

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 2024-03-06 14:06:31

'Hayata dönüş operasyonunun' birinci sorumlusu kim? Dönemin İçişleri Bakanı Tantan konuştu: MGK'yı işaret etti

Bayrampaşa Cezaevi'nde, 12 kişinin hayatını kaybettiği 19 Aralık 2000'de düzenlenen "Hayata Dönüş Operasyonu"nda görev sınırlarını aştıkları gerekçesiyle dönemin jandarma görevlisi 194 sanığın yargılandığı davada dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan tanık olarak dinlendi. Tantan'ın birinci sorumlu olarak MGK'yı işaret etmesi dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 17:44

İYİ Parti'nin İstanbul adayı kim? Sadettin Saran iddiası gündem oldu, dikkat çeken sözler! 'Bu kadar da iddialı söylüyorum...'

Murat Kurum'un adaylığının kesinleşmesinin ardından İstanbul'daki yerel seçim yarışı da start vermiş oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçeceği belirtilirken İYİ Parti'nin İstanbul adayı için 'Sadettin Saran' ismi gündeme geldi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ersan Şen ise 'kazanma şansları sıfır' diyerek, yarışı önde bitirmesi en muhtemel ismi açıkladı. Öte yandan Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul kararı da belli oldu.

Haber 09-01-24 08:45

Saddam Hüseyin bir tek ona konuşmuştu! Türk Televizyon tarihinin unutulmaz ismi Sadettin Teksoy suskunluğunu yıllar sonra bozdu: Etkisinden kurtulamadım

Türk televizyon tarihinin en akılda kalan isimlerinden ve bir döneme damgasını vuran Sadettin Teksoy, son açıklamalarıyla yine gündem oldu. Onedio'ya konuşan Teksoy; Saddam Hüseyin'le yaptığı röportajdan yaşadığı en unutulmaz olaylara kadar her şeyi anlattı. Ersoy etkisinden uzun süre kurtulamadığı olay ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-11-23 20:08

Babası ve ablasını darp edip sağlıkçılara saldırdı! Şizofreni hastası tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, şizofreni hastası Metin Y. (41), uykudan kaldırdığı babası Sadettin Y.'yi (69) taşla darbedip, kendisine engel olmaya çalışan ablasını bıçakla hafif yaralayarak, daha sonra ise sağlık ekiplerine saldırdı. Sağlıkçılar kendilerini odaya kapatıp kurtulurken, gözaltına alınan Metin Y., tutuklandı.

Haber 17-10-23 20:27

Dehşet dolu dakikalar! Babasını taşla darp etti, ablasını yaraladı, gelen sağlıkçılara yaptıkları ise pes dedirtti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, şizofreni hastası olduğu öne sürülen Metin Y. (41), uykudan kaldırdığı babası Sadettin Y.'yi (69) taşla darbetti. Kendisine engel olan ablasını bıçakla hafif yaralayan Metin Y., sağlık görevlilerine de saldırdı. Sağlıkçılar kendilerini odaya kapatıp kurtulurken, arbedede elinde kesik olan Metin Y., jandarma tarafından gözaltına alınıp hastaneye getirildi.

Haber 14-10-23 14:17

İYİ Parti’nin İstanbul adayı ile ilgili çok çarpıcı iddia! İmamoğlu’nun rakibi olacak mı? İşte çok konuşulacak o kulis bilgisi…

Yerel seçimlere tek başına girmeye hazırlanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında İstanbul adayı için, 'çok şaşıracaksınız' ifadelerini kullanmasının ardından kulislerde dikkat çeken bir isim öne çıktı. İYİ Parti’nin İstanbul adayının Sadettin Saran olacağı iddia edildi. Öte yandan Akşener, İzmir'in ardından partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını da resmen açıkladı.

Haber 05-10-23 13:40

Sadettin Saran bozulan botunu yüzerek karaya çekti! O anları paylaşıp, adeta şov yaptı

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, denizin ortasında talihsiz bir kaza yaşadı. Tatilde denizin ortasında botu bozulunca yüzerek botu karaya çekti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan 58 yaşındaki Saran'ın videosu kısa sürede gündem oldu.

Magazin 21-07-23 17:12

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-23 17:40

Çevre sakinlerinin ürkütücü söylentileriyle anılıyor! Uşak'tan tüm dünyaya nam salan 'perili ev' tarih oldu... Sadettin Teksoy'un programına konu olmuştu

1970'li yılların sonlarında yaptırılan ve çevresindekilerden pek bir farkı olmayan bina bir süre sonra kiracılarının terk etmesiyle boş kaldı, işte tüm dünyaya yayılan iddialar da o zaman başladı. Çevresinde yaşayanların iddiaları üzerine gazeteci Sadettin Teksoy'un programına da konu olan, Uşak'ın Banaz ilçesinde adı 'perili ev'e çıkan o binayla ilgili sahipleri 45 yıl sonra harekete geçti.

Haber 11-06-23 09:40

Kaybettiği 400 bin liralık para ve altın, bakın nerede bulundu!

Konya'da Mümine Göz (60), yeşil alanda ot toplarken trafonun üzerine koyduğu, içinde yaklaşık 400 bin lira para ve altın olan poşetini kaybetti. Polis, yaptığı araştırma poşeti, beslediği köpekler için yiyecek toplayan Sadettin (58) ve Şükran Ekdi (60) çiftinin aldığını, elleriyle dokunup içinde ekmek olmadığını anlayınca da çöp konteynerine attıklarını saptadı. İçinde para olan poşet, çöpten çıkartılıp sahibine teslim edildi.

Haber 01-06-23 16:00

Sadettin Teksoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sadettin Teksoy Güldür Güldür'de!

Sadettin Teksoy, BKM imzalı eğlence programı Güldür Güldür Show'a konuk oldu. Ünlü gazeteci vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki, Sadettin Teksoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Sadettin Teksoy'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:57

Sadettin Teksoy Güldür Güldür'e konuk oluyor

Parmak hareketiyle 90'lı yıllarda ekranlara damga vuran başarılı sunucu Saadettin Teksoy, uzun yıllar sonra Güldür Güldür Show'un Yılbaşı Özel programında ortaya çıktı.

Magazin 31-12-22 11:33

Ben Sadettin Teksoy” repliğiyle hafızalara kazındı! Sadettin Teksoy, Güldür Güldür’de ortaya çıktı

90'lı yıllarda ekrana damga vuran isimlerden biriydi. Parmağını ekranlara uzatarak söylediği “Ben Sadettin Teksoy” repliğiyle adeta hafızalara kazınan Sadettin Teksoy son haliyle, uzun zaman sonra Güldür Güldür’de ortaya çıktı.

Magazin 30-12-22 11:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Saadettin Hülagü kimdir? Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün hayatı ve biyografisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Saadettin Hülagü, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de YÖK üyeliklerine ilişkin yayımlanan atama kararları sonrası merak konusu oldu. Saadettin Hülagü 14 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı olmuştu. Peki, Saadettin Hülagü kimdir? İşte detaylar...

Haber 24-12-22 09:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu! Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir, nereli? 'Türkiye'de bir ilk...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başdanışmanı belli oldu! Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? 14.12.2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan bilgilere göre Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yenibaşdanışmanı oldu. Bu haberin ardından Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir, nereli? sorusu günün en çok aranan konularından biri oldu.

Haber 14-12-22 09:10

Saadettin Hülagü kimdir? Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Sadettin Hülagü'nün hayatı

Saadettin Hülagü, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hülagü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atandı. Resmi Gazete'de yer alan açıklama sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Saadettin Hülagü kimdir? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Sadettin Hülagü'nün hayatı...

Haber 14-12-22 08:27

Resmi Gazete'de yayımlandı! Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu

Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirildi. Cumhurbaşkanlığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 14-12-22 01:03

Bir dönem ekranların vazgeçilmez ismiydi! İşte Sadettin Teksoy'un son hali

90'lı yılların en popüler isimlerinden olan Sadettin Teksoy, "Teksoy Görevde" programı ile tüm Türkiye'yi ekran başına kilitliyordu. Uzun aranın ardından 29 Ekim'de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sadettin Teksoy'u örenler şaşkınlığını gizleyemedi. Teksoy'un son hali gündem oldu.

Magazin 31-10-22 14:51

Bahçelievler'deki pazarda besiciler büyükbaş kurbanlıkların çoğunu sattı

Kurban pazarında büyükbaş hayvan satan besicilerin birçoğu çadırların girişine "bitti" yazılı brandalar astı - Besicilerden Sadettin Çakmak: - "Zaten 1 hafta, 10 gün öncesinden büyükbaşlar satılıyor. Gücü yeten büyükbaş, yetmeyen de küçükbaş alıyor"

Haber 05-07-22 12:31

Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu

Mucize Doktor dizisiyle büyük beğeni toplayan Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı. Çiftin kızlarına Erkan Avcı, Sadettin Saran gibi ünlüler nazar boncuğu emojisi koymayı ihmal etmedi.

Magazin 26-06-22 15:18

Hayaldi gerçek oldu! Bileziklerini satıp bu işe girdi! Milyonluk servet sahibi oldu

Antalya’da 15 yıl önce düğününden kalan 4 bileziğini satıp bir inekle hayvancılık işine giren ev hanımı Fatma Öncel, 15 senede 170 büyükbaş ve 150 küçükbaş hayvanın sahibi oldu. Kurban bayramlarında kurbanlık, günlük süt ve yumurta satışlarıyla servetine servet katan Öncel, 20 dönümlük arazide kurulu 5 milyonluk servetin sahibi oldu. Fatma Öncel’in eşi Sadettin Öncel ise, "İnek alacağını söyledi, önce gülüp geçtim. Böyle olacağını söyleseler inanmazdım. Hayaldi gerçek oldu” dedi.

Finans 22-06-22 11:28

Birce Akalay'dan Sadettin Saran iddialarına yanıt! Hayatımda kimse yok

Birce Akalay bir süre önce Sadettin Saran ile görüntülenince adı aşk iddialarına karışmıştı! Birce Akalay geçtiğimiz günlerde bu konu üzerine gelen sorulara "Bu masa başında kötü niyetli arkadaşlarınızın yaptığı bir şey, çok üzücü" yanıtını verdi.

Magazin 07-03-22 07:11

Ünlü iş adamının acı günü! Özbek Saran son yolculuğa uğurlandı

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve Yönetim Kurulu üyesi Kenan Saran'ın babası Özbek Saran hayatını kaybetti.

Finans 28-01-22 16:57

Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran hayatını kaybetti

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran yaşamını yitirdi. Özbek Saran’ın cenaze namazının yarın Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Haber 27-01-22 22:21

İş insanı Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran vefat etti

İş insanı Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran vefat etti

Yurthaber 27-01-22 18:19

Özbek Saran kimdir, nereli ve kaç yaşında öldü? Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran’ın biyografisi...

Saran Group Yönetim Kurulu başkanı ve ünlü iş insanı Sadettin Saran’ın babası hayata gözlerini yumdu. Acı haber sonrası Özbek Saran’ın hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. İşte Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran'ın biyografisi...

Haber 27-01-22 16:16

Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı

Sadettin Saran, bir sonraki Fenerbahçe kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Spor 17-12-21 15:26

Süper Lig'de Netflix bombası!

Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni yayın ihalesi için çalışmalara tam gaz devam ediyor... Turkcell ve Türk Telekom ile görüşme yapan komisyon üyeleri, yurt dışındaki yatırımcılarla temasa geçti. Netflix, D Smart, Sadettin Saran'la da randevu alındı.

Spor 18-05-21 12:27

Gömeç Belediyesi bünyesindeki Park Kafe sezona hazırlanıyor

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Sadettin Baycan Parkı içerisinde belediye bünyesinde hizmet veren Park Kafe, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenilenmeye başladı.Hizmete girdiği günden bu yana ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gören işletme ve çevresindeki oturma grupları yeninde konuşlandırılırken, yeşil alanları da yeniden düzenleniyor.

Yurthaber 03-04-21 16:17

Sadettin Akkoyunlu: “Tarımsal reforma sahip çıkacağız”

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu, yeni ‘Ekonomik Reform Paketi’nde tarımı ilgilendiren önemli konular olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Yurthaber 21-03-21 13:50

Kuşadası’ndaki ilkokullara temizlik belgesi verildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde eğitim veren ve gerekli koşulları sağlayan ilk ve ortaokullar “Okulum Temiz” belgesi almaya hak kazandı.Millİ Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" protokolü kapsamında gerekli şartları sağlayan ilkokullarının müdürlerine "Okulum Temiz" belgesi verildi.Ortaokullardan sonra ilkokullar da “Okulum Temiz” belgesini Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın elinden aldı.

Yurthaber 17-03-21 17:58

Kocaeli Üniversitesi Rektörü duyurdu! Uygulamalı eğitim o tarihte yeniden başlayacak

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, uygulamalı eğitimin Tıp ve Diş Hekimliği fakültelerinde 5 Nisan'da kısmi olarak yeniden başlayacağını bildirdi.

Haber 04-02-21 12:03

Çukur 112. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölümde Vartolu Afganistan'da ortaya çıkıyor!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 112. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yamaç ve Cumali'nin, Çağatay ve Kulkan arasında seçim yaptığı tanıtımda çıkan sonuç akıllarda soru işareti bıraktı. Yeni bölümde Çağatay ve Kulkan ise bombalı saldırılar yapacak. Çukur'da Vartolu Sadettin rolünü canlandıran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ise ara verdiği diziye yeni bölümde geri dönüyor. Afganistan'da olan Vartolu, 11 bölüm sonra yeniden Çukur seyircisi karşına çıkacak.

Magazin 17-01-21 21:04

Kuşadası’nda İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Kuşadası İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Aydın Bölgesel Temsil Kurulu(BTK)’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Kuşadası ilçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 14-01-21 09:23

Kuşadası’nda ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Kuşadası ilçe koordinasyon toplantısı Kuşadası Ticaret Odası’nın (KUTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Toplantıda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, ayrıca mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 04-12-20 15:07

Altıntaş Sanayi Sitesi’ne 35 işyeri temeli

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde sanayi sitesinde 35 ilave işyeri yapımı için temel atma töreni düzenlendi.Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’AK Parti İlçe Başkanı Hakan Uşak, Belediye Meclis üyemiz Mehmet Bacak, il Genel Meclis üyemiz Zeki Öztürk, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nadir Ertaş, ilçe Müftümüz Muammer Borlu, Sanayi Kooperatif Başkanı Sadettin Koşmaz ve Sanayi esnaflarımızında katılımı ile dualar eşliğinde temeli atılan ilave sanayi sitemizin, sanayi esnafımıza ve Altıntaş İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yurthaber 28-11-20 09:12

Şanlıurfa’da en çok vergi veren kişilere plaket verildi

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından 2019 yılında en çok vergi veren gerçek ve tüzel kişilere plaket takdim töreni düzenlendi.Törene, Birecik Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Birecik Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Adem Bilmez ve Birecikli iş adamları katıldı.Vergi rekortmenleri sıralamasında ilk 10’a giren mükelleflerin plaketleri, Kaymakamı Koca ile diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Yurthaber 27-11-20 14:47

Kaymakam Yücel, Emlak Müşavirleri Derneği’ni ziyaret etti

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Kuşadası Emlak Müşavirleri Derneği(KUŞEMDER)’ni ziyaret etti.

Yurthaber 19-11-20 09:26

Kuşadası’nda 150 kızılçam fidanı toprakla buluştu

Milli Ağaçlandırma Gününde Kuşadası’na bağlı Yaylaköy’de 150 adet kızıl çam fidanı toprakla buluştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde; Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi” kapsamında ve pandemi kuralları kapsamında gerçekleştirilen fidan dikim törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ile öğrenciler katıldı.

Yurthaber 11-11-20 23:30

Kaymakamlıkta deprem zirvesi

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan deprem ve ardından meydana gelen artçılarla sarsılan Kuşadası’nda alınacak önlemlerle ilgili deprem zirvesi yapıldı.Kuşadası Kaymakamlığında Kaymakam Sadettin Yücel başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ve Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği(KODER) Başkanı Tacettin Özden katıldı.Toplantının ardından açıklama yapan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, “Depremin meydana geldiği ilk günden itibaren hasar tespit komisyonları alanda devreye sokulmuştur.

Yurthaber 11-11-20 15:29

Çanakkale Menkıbeleri 1915 Şehit ve Gazi Yakınları Derneği’nde hikayeleştirildi

1915 Şehit ve Gazi Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Çanakkale Savaşları Araştırmacısı ve Yazarı Sadettin Özgür tarafından imzalanan protokol ile 15 Çanakkale Menkıbesi Sadettin Özgür tarafından hikayeleştirildi.Menkıbeleri herkesin heyecanla okuyacağı hale getirdiklerini söyleyen Çanakkale Savaşları Araştırmacısı ve Yazarı Sadettin Özgür, “Bizim derneğimizle ortak bir projemiz var.

Yurthaber 08-11-20 09:40

Kaymakam Yücel okulları denetledi

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, iki gün eğitime ara verilen Kuşadası’nda okulları denetledi.Bilindiği gibi, Cuma günü meydana gelen depremin ardından Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un talimatıyla Kuşadası’ndaki okullarda Pazartesi ve Salı günü eğitime ara verilmişti.

Yurthaber 03-11-20 17:55

Kazada ağır yaralanan polis memuru hayatını kaybetti

Köyceğiz Beyobası mahallesi mevkisinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Sadettin Kaplan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Sadettin Kaplan, geçtiğimiz hafta Köyceğiz’de meydana gelen trafik kazasında yaralanmıştı.

Yurthaber 02-11-20 16:28

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'ne layık görülen isimler açıklandı. 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne, kültür tarihi alanında Sadettin Ökten, sosyal bilimler alanında İsmail Kara layık görüldü. Müzik alanında ise ödülün Özdemir Erdoğan'a verilmesi kararlaştırıldı. Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kapsamında koleksiyoner Mehmet Çebi ödüle layık görüldü, vefa ödülünün de Necmeddin Okyay'a verilmesi kararlaştırıldı.

Haber 29-10-20 21:25

Gaziantep’te dayı yeğenin öldüğü feci kaza kamerada

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir hafta önce meydana gelen ve dayı yeğenin hayatını kaybettiği feci kaza, trendeki güvenlik kamerasına yansıdı.İslahiye ilçesi Kozdere Mahallesi’nde 20 Ekim sabahı meydana gelen feci kazada, Fevzipaşa-Beyoğlu treni, hemzemin geçidi geçmek isteyen Ökkeş Sadettin Kara yönetimindeki hafif ticari araca çarpmış, kazada sürücü ile yanında bulunan 8 yaşındaki yeğeni Zeynep Azra hayatını kaybetmiş, 6 yaşındaki kardeşi Elanur Soysal ise yaralanmıştı.Feci kaza trenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-10-20 16:48