Safa Akyuz Haberleri

Görüntüler sosyal medyada tepkiye yol açtı! Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptükten sonra ayağı ile bastı: Valilik'ten açıklama

Sivas'taki görüntüler sosyal medyada tepkiye neden oldu. Safa Camii'de dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan başkan adaylarından S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı. Sivas Valiliği olayın ardından yazılı açıklama yaptı.

Haber 2024-01-21 23:59:19

Camide içki şişesiyle fotoğraf paylaşmıştı! Cezası belli oldu

Camide içki şişesi ile fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaşan Safa Yasin Ö. (19) hakkında 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Duruşmada savunma yapan Sefa Yasin Ö., "Bundan sonraki hayatımda bırakın bu tarz bir paylaşımı sosyal medyada yapmayı, normal hayatımda bile bu tarz bir paylaşımı sözel olarak yapmayacağıma, azınlıkta kalmış bile olsa herhangi bir kesimin dini değerlerini aşağılamayacağıma dair mahkemenize söz veriyorum" dedi.

Haber 2023-10-11 15:18:02

Camide içki içerken fotoğrafını paylaşmıştı! İstenen ceza belli oldu

İstanbul'da camide alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaşan sanık Safa Yasin Ö. hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Sanık Safa Yasin Ö. savunmasında, "Amacım mizah yapmaktı. Çok pişmanım. Dinle dalga geçmek gibi bir amacım yoktu. Ailem namazında niyazında olan insanlardır. O gün alkol davranışlarımı olumsuz etkiledi" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-28 14:59:06

Usta senarist Safa Önal'ı sinemanın devleri uğurladı! Senaryolarında başrol Türkan Şoray ile Hülya Koçyiğit'indi...

92 yaşında hayatını kaybeden dünya rekortmeni senarist Safa Önal için Atlas Sineması'nda saygı töreni düzenlendi. Saygı törenine ve Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine Hülya Koçyiğit ile Türkan Şoray başta olmak üzere sinemanın dev isimleri katıldı.

Magazin 2023-08-01 17:08:10

Usta senarist Safa Önal son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye, Yeşilçam'ın usta isimleri Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Serdar Gökhan'ın yanı sıra oyuncular Kerem Alışık, Zafer Algöz ve yönetmen Nazif Tunç da katıldı.

Yurthaber 01-08-23 15:57

Usta senarist Safa Önal için tören düzenlendi

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal için Atlas 1948 Sineması'nda tören düzenlendi.

Yurthaber 01-08-23 13:15

Usta senarist Safa Önal yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, yarın toprağa verilecek.

Yurthaber 31-07-23 10:57

SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti!

Türk sinemasının en önemli senaristlerinden biri olan Safa Önal, bugün akşam saatlerinde hayata veda etti. Vefat haberini Senaristler Birliği duyurdu. Vefat haberinin ardından Türk sinemasına kazandırdığı 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist için aramalar hız kazandı. Kullanıcılar ünlü senaristin ölüm nedenini ve hayatını merak ediyor. Peki, SAFA ÖNAL KİMDİR? Ünlü senarist Safa Önal kaç yaşındaydı, neden öldü? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 30-07-23 18:39

Usta senarist Safa Önal 92 yaşında hayatını kaybetti

Filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren usta senarist Safa Önal, 92 yaşında yaşamını yitirdi.

Magazin 30-07-23 18:30

Erdoğan imzaladı, Merve Safa Kavakçı görevden alındı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Malezya Büyükelçisiyken 7 ay önce Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu üyeliğine atanan Merve Safa Kavakcı görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok sayıda ismin de atamasını imzaladı.

Haber 23-03-23 07:26

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin usta yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Bizimkiler ve Perihan Abla dizilerinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. 69 yaşında hayatını kaybeden usta yönetmenin cenazesinin yarın Kartal Soğanlı Safa Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Magazin 20-01-23 20:00

Aynı safa çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Aynı safa çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Bitki çayları bilinen faydaları ile insanların oldukça rağbet ettiği ürünler hâline gelmiştir. Özellikle sağlıklı yaşamak ve doğal ürünler tüketmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bitki çaylarının her biri vücuda farklı olumlu etkiler sağlamaktadır. Bu bitki çaylarından bir tanesi de aynı safa çayıdır. Süs bitkisi olarak da kullanılan aynı safa çiçeği aynı zamanda bitki çayı olarak tüketilebilir ve pek çok faydası vardır. Peki, aynı safa çayı nasıl demlenir?

Haber 01-11-22 17:05

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Safa Sarı'nın gözünden sakındığı eşine bakın! Görenler şoke oldu

Eser Yenenler'in sunumuyla gerçekleşen Çok Güzel Hareketler 2 programı, pazar akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Rol kabiliyetiyle izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren başarılı oyuncu Safa Sarı'nın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 10-10-22 16:24

Lastik sektörünün en hızlı büyüyen şirketi Petlas oldu

Petlas, Capital 500 2021 sıralamasında bir önceki yıla göre 26 basamak birden yükselerek, 149'uncu sırada yer aldı - AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "Büyümemizi Türkiye'ye katkı yaparak sürdürmek bizlere gurur veriyor. 2005 yılında devraldığımız Petlas bünyesinde bugüne dek 700 milyon dolar düzeyinde yatırım gerçekleştirdik"

Yurthaber 05-08-22 14:34

Doktor Civanım filminin konusu nedir? Doktor Civanım nerede çekildi, oyuncuları kimlerdir?

Doktor Civanım filmi 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Kemal Sunal'ın oynadığı bu kült Yeşilçam filmi filminin yönetmeni Kartal Tibet, senaristleri ise Safa Önal ve Memduh Ün'dür. Peki Doktor Civanım konusu nedir? İşte Doktor Civanım filminin oyuncuları ve merak edilenler...

Trend 23-07-22 18:42

AKO Grup'tan 30 milyon dolarlık sürdürülebilirlik yatırımı

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi S. Safa Özcan: - "Türkiye’nin atık lastiğinin yaklaşık dörtte birini dönüştürecek kapasitedeki tesisle, mobilitenin çevresel etkilerinin ortadan kaldırılmasına yönelik somut bir adım atmış oluyoruz"

Yurthaber 22-07-22 15:59

Petlas, Türkiye'nin en büyük 73'üncü sanayi kuruluşu oldu

Petlas Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "Ülkemizin üretim gücüne inancıyla, üretime yaptığı yatırımlarla hızla büyüyen Petlas hem Türkiye’de hem de dünyanın 120’den fazla ülkesinde tüketicisiyle buluşmaya devam edecek"

Yurthaber 31-05-22 15:51

Safa ne demek? Safa kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Safa kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Safa ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:22

Safa Sarı’nın babası ve kız kardeşi kaza yaptı

BKM Mutfak oyuncularından Safa Sarı'nın babası ve kız kardeşi Ordu’nun Ünye ilçesinde kaza yaptı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

Magazin 15-05-22 14:17

Çok Güzel Hareketler 2'de Nihat Hatipoğlu tiplemesi! İzleyenleri kahkahaya boğdu

Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2'nin son bölümünde Nihat Hatipoğlu tiplemesi işlendi. Skeçte "İftara az kala" adlı programın sunucusunu canlandıran oyuncu Safa Sarı, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Magazin 12-04-22 14:02

Çok Güzel Hareketler'in oyuncusu Safa Sarı evlendi!

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Safa Sarı sessiz sedasız evlendi. Safa Sarı ve eşi hem düğün öncesi hem de düğün sonrası güzel anlarını sosyal medyadan da paylaştı. İkiliye tebrik mesajı yağdı.

Magazin 07-02-22 07:52

Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programının bugünkü konuklarından biri de Safa Sarı oldu. Çok Güzel Hareketler kadrosunda yer alan Safa Sarı, 2015 yılında ilk kez Bana Baba Dedi dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşamıştı. Peki Safa Sarı kimdir, aslen nereli? Safa Sarı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Magazin 22-01-22 18:42

AKO Grup, Türkiye'nin en büyük 100 sanayi şirketi arasında yükselişini sürdürüyor

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "AKO Grup, yerli sermaye, yerli AR-GE ve mühendislik, yerli üretim gücü ile Türkiye’nin milli sanayi gücü kimliğini gururla taşıyor. Ülkemizin yanı sıra dünyanın 100'ü aşkın ülkesinde rekabet gücümüz her gün artış gösteriyor"

Yurthaber 05-07-21 12:36

Okan Bayülgen Renkli Rüyalar Oteli'nin kapıları açılıyor

BluTV, yepyeni ve daha önce denenmemiş bir format ile üyelerinin karşısına çıkıyor. Okan Bayülgen’in her bölüm konuklarını Yalın Alpay ve Emrah Safa Gürkan ile farklı otellerde ağırlayıp hayata dair sohbet edeceği ‘Renkli Rüyalar Oteli’, 3 Temmuz’da başlıyor.

Magazin 02-07-21 17:09

Peyami Safa kimdir? Ölüm yıldönümünde anılıyor

Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Peyami Safa ölüm yıldönümünde anılıyor. Oğlu Merve'yi askerlik hizmeti sırasında kaybeden Safa bu olaydan çok etkilendi. Olaydan birkaç ay sonra 15 Haziran 1961'de İstanbul'da beyin kanaması geçirdi. Peki Peyami Safa kimdir? İşte ayrıntılar...

Haber 15-06-21 01:41

İş makinesinin yayaya çarparak öldürdüğü kaza güvenlik kamerasında

Bolu’da, İbrahim Yılmaz (54 ) isimli vatandaşa iş makinesinin seyir halindeyken çarptığı ve sonrasında üzerinden geçerek ölümüne sebep olduğu kaza güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, geçtiğimiz Cuma günü Kültür mahallesi Peyami Safa sokakta meydana geldi.

Haber 05-04-21 13:26

İş makinasının çarpıp üzerinden geçtiği vatandaş feci şekilde hayatını kaybetti

Bolu’da, kepçenin seyir halindeyken çarptığı ve sonrasında kafasının üzerinden geçtiği İbrahim Yılmaz (64) olay yerinde hayatını kaybetti.Kaza, saat 14.30 sıralarında Kültür mahallesi Peyami Safa sokakta meydana geldi.

Haber 02-04-21 15:20

Millet Kıraathaneleri Milletin Hizmetinde

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Peyami Safa Mahallesi’nde yeni hizmete açılan Peyami Safa Millet Kıraathanesi’nde incelemelerde bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projesi ‘Millet Kıraathaneleri’nin Mamak’ta sayısı gün geçtikçe artıyor.

Yurthaber 29-03-21 12:06

Kartal Belediyesi’nin acı günü

Geçtiğimiz günlerde, kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Ozan Aksu(33), Safa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Cenaze törenine, Kartal Belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda Meclis Üyesi katıldı.

Yurthaber 06-03-21 14:13

Boşandığı hamile eski eşini öldürmüştü, cezaevinde intihar etti

Sakarya’da 2012 yılında kendisinden boşanıp başkasıyla dini nikahla evlenen 9 aylık hamile Neslihan Çelik’i öldürdüğü için hüküm giyen Osman Safa, 9 yıl sonra Ferizli Cezaevi’nde kendini asarak intihar etti.Olay, Sakarya’nın Ferizli ilçesindeki Ferizli L Tipi Cezaevi’inde dün yapılan mahkum sayımında ortaya çıktı.

Haber 05-03-21 15:45

Boşandığı kadını öldüren hükümlü cezaevinde intihar etti

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde, boşandığı Neslihan Ç.'yi (32) öldüren Osman Safa (50), cezasını çektiği cezaevinde intihar etti.

Haber 05-03-21 15:21

Yeni yılın ilk iş yeri açma ruhsatını Başkan Demirtaş takdim etti

İlkadım ilçesinde 2021 yılının ilk açılan işletmesini Kadıköy Mahallesi Kadı Caddesi’ndeki yerini ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yılın ilk iş yeri açma ve çalışma ruhsatını işletme sahibi Merve Safa Güdül’e takdim etti.İlkadım ilçesinde 2021 yılının ilk işyeri açma ruhsatı İlkadım Belediye Başkanı Necatttin Demirtaş, tarafından takdim edildi.

Yurthaber 05-01-21 17:03

Mardin’de 1 kilo 400 gram eroin ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Savur ilçesinde bir şahsın evine düzenlenen operasyonda 1 kilo 400 gram eroin ile 900 gram kubar esrar ele geçirildi.Savur İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Savur ilçesi Safa Mahallesinde bir şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığının tespit edilmesi üzerine U.G.

Haber 10-11-20 09:05

Emniyet teşkilatının fünyenin ucundaki kahramanları: Bomba imha ekipleri

Başta terörle mücadele olmak üzere bombalı saldırı ve saldırı girişimlerinde riski en aza indirmeye çalışan bomba inceleme ve imha ekipleri, canlarını hiçe sayarak görev yapıyor - Polis memuru Ahmet Safa Adanalı: - "Zeytin Dalı, Azez ve Afrin ile çukur operasyonlarında görev aldık. Şu anda Tel Abyad'da aktif olarak görev yapmaktayız. Bizim için her şüpheli paket bombadır. Hepsine aynı titizlik ve emniyetle yaklaşıyoruz. Vatandaşımızın tırnağına dahi zarar gelmeden bu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz"

Yurthaber 07-11-20 11:18

Niğde’de Uluslararası Sergi açıldı

Niğde Uluslararası Sanatçılar Topluluğu tarafından düzenlenen Uluslararası Artquake-5 Resim Sergisi kapılarını açtı.Niğde merkez perşembe pazarında bulunan Ermeni Kilisesinde sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide 15 ayrı ülkeden 62 sanatçının eseri yer alıyor.Bu yıl 5.si gerçekleştirilen Artquake-5 (Sanat Sarsıntısı-5) sergisinin açılışına Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Mahmut Peşin eserleri olan sanatçılar ve sanatseverler katıldı.Ressam Safa Büte küratörlüğünde düzenlenen sergi, Sanatın Anadolu’ya götürülmesi yönünde yürütülen projenin bir parçası.Sergi ile kent kültürüne katkı sağlanması ve sanatsal farkındalığın artırılmasının hedeflendiğini söyleyen Safa Büte, "Bu sergiye 15 ayrı ülkeden 62 sanatçı katıldı.

Yurthaber 03-11-20 13:43

Eş katiline tahrik indirimi

Muğla’da 7 yıl önce ayrı yaşadığı eşi ve yanındaki bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan Lütfü Safa Berberoğlu’nun yeniden görülen davasında katil zanlısına tahrik indirimi uygulandı.Muğla’da, 13 Eylül 2013 tarihinde 45 yaşındaki Lütfü Safa Berberoğlu, başkasına ait otomobilde gördüğü ve ayrı yaşadığı eşi Sedef Berberoğlu ile araçtaki Abdullah Tekin’i pompalı tüfekle öldürmüş, Sedef Berberoğlu’nun sevgilisi Okan D.

Haber 13-10-20 15:23

Petlas savunma sanayisinde yerlilik oranı ve kaliteyi artırıyor

AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Safa Özcan: - "Petlas milli savunma sanayisinde lastik ihtiyacını yerli Ar-Ge ve yerli üretimle karşılıyor" - "Kıbrıs Barış Harekatı sonrası ambargo günlerinde dışa bağımlılığı azaltma amacı ile hayata geçen Petlas’ın kuruluş misyonunu yerine getirmeye devam ediyoruz" - "Türkiye lastik sektörünün Ar-Ge yapan yüzde 100 yerli sermayeli tek şirketi konumundayız"

Yurthaber 13-10-20 12:55

Sadece Elazığ'da üretilen 'vişne mermeri', 45 ülkeye ihraç ediliyor

Dünyada sadece Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde üretilen ve renginden dolayı büyük ilgi gören 'vişne mermeri' başta ABD, Almanya ve İtalya olmak üzere 45 ülkeye ihraç ediliyor. Fabrikanın ihracat müdürü Salih Tufan, "Dünyanın çeşitli ülkelerine gönderdiğimiz ürünler birçok prestijli projelerde kullanıldı ve kullanılmaya da devam ediyor. Bu yapıların başında Kabe yerleşkesi içerisinde bulunan Safa-Merve tepeleri, Mescid-i Haram, kraliyet sarayları ve Beyaz Saray gibi yapılar yer almaktadır" dedi.

Finans 08-10-20 10:25

Kale’de korona denetimi

Malatya’nın Kale İlçesinde, Covid-19 denetimi yapılarak, kurallara uymayanlar uyarıldı.Kaymakam Abdulselam Bıçak, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ayaz, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Özden, İlçe Emniyet Amir Vekili Rıdvan Demirel, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Safa Burak Kıyat’ın katıldığı denetimlerde, maske, mesafe ve hijyen konusunda dikkatli olunması istendi.

Yurthaber 24-09-20 14:39

TSYD ödülleri törenle sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilen ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ gerçekleşti.

Yurthaber 26-08-20 11:39

TSYD ödülleri törenle sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilen ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ gerçekleşti.

Yurthaber 26-08-20 11:39

TSYD’den 7 isme ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilecek olan ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ öncesi ödül almaya hak kazanan isimler belirlendi.

Yurthaber 19-08-20 12:28

TSYD’den 7 isme ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilecek olan ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ öncesi ödül almaya hak kazanan isimler belirlendi.

Yurthaber 19-08-20 12:28

Başkan Şen üyelerine maske dağıtıp korunma uyarıları yaptı

Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Safa Şen, oda üyelerine korona virüs salgınına karşı ücretsiz maske dağıtımı yaparken virüse karşı uyarılarda bulundu.Başkan Şen, Oda üyelerine maske dağıtımında, ikinci bir dalgaya karşı tedbiri elden bırakmamaları için uyarılarda bulundu.

Yurthaber 22-06-20 14:14

Belediye Başkanı Öntaş üçüzleri unutmadı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde 2016 yılında üçüz olarak dünyaya gelen ve " Hoşgeldin Bebek" adı altında ziyaret edilen çocukları Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş unutmadı.Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Safa ve Hasan Çam çiftinin üçüz çocuklarına 2016 yılında "Hoş geldin Bebek" adı altında ziyarette bulunmuştu.

Yurthaber 19-06-20 17:21

Kapalı devre ANTICOR, Kovid-19'a karşı havayı temizleyecek

İzmir'de, aydınlatma sistemleri üzerine çalışan firma tarafından geliştirilen UV ile çalışan taşınabilir hava sterilizasyon cihazı başta Avrupa olmak üzere bir çok ülkeden ilgi gördü - Firmanın yönetim kurulu başkanı Safa Narlı: - "Herkesin gündeminde bu virüs var. Bizim elimizde de yapılan bilimsel çalışmalarla virüsü yüzde 99,9 öldürdüğü kanıtlanan bir sistem var. Özellikle yurt dışından çok ciddi talepler var"

Yurthaber 13-05-20 11:11

Tarihteki Salgınlar Işığında Corona Virüsü Toplumları Değiştirecek mi?

Corona virüsü salgını dünyanın her yerinde yaşam biçimlerini, alışkanlıkları değiştiriyor. Peki bu değişim kalıcı mı olacak? Tarihteki salgınlar bugüne ışık tutabilir mi? Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, VOA Türkçe’ye tarihteki salgınların toplumlara etkilerini anlattı

Haber 27-04-20 14:47

Tarihteki Salgınlar Işığında Corona Virüsü Toplumları Değiştirecek mi?

Corona virüsü salgını dünyanın her yerinde yaşam biçimlerini, alışkanlıkları değiştiriyor. Peki bu değişim kalıcı mı olacak? Tarihteki salgınlar bugüne ışık tutabilir mi? Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, VOA Türkçe’ye tarihteki salgınların toplumlara etkilerini anlattı

Haber 27-04-20 14:45

Tarihteki Salgınlar Işığında Corona Virüsü Toplumları Değiştirecek mi?

Corona virüsü salgını dünyanın her yerinde yaşam biçimlerini, alışkanlıkları değiştiriyor. Peki bu değişim kalıcı mı olacak? Tarihteki salgınlar bugüne ışık tutabilir mi? Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, VOA Türkçe’ye tarihteki salgınların toplumlara etkilerini anlattı

Haber 27-04-20 14:44