Saglik Ve Gida Guvenligi Hareketi Haberleri

Fahiş fiyatlar isyan ettirdi, boykot hareketi çığ gibi büyüdü! Ünlülerden destek yağıyor: Kafe, restoran ve lokantalara gitmeyin

Kafe, restoran, lokantalardaki fahiş fiyatlar vatandaşın canına tak dedi, hafta sonu geniş çaplı bir boykot hareketi için çağrılar peş peşe geldi. 20-21 Nisan'da vatandaşlar restoran, kafe gibi mekanlara gitmeme kararı aldı. Boykot çağrısına akademisyenlerden ünlülere birçok isim de destek verdi.

Finans 2024-04-19 10:14:28

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 2024-04-18 12:59:12

Doğu Perinçek'in seçim açıklaması gündem oldu! 'Muhtarlıklar kazandık'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi. Açıklamasının devamında Perinçek, "Ve sistem çıkmazda olduğu için bir halk hareketi geliyor. Bu halk hareketi AK Parti ve MHP'yi terk eden halk hareketi olacaktır" dedi.

Haber 2024-04-01 00:43:38

Rusya, LGBT hareketini terörist listesine aldı

Rusya, LGBT hareketini terörist ve aşırılıkçılar listesine dahil etti. Rusya Yüksek Mahkemesi Kasım 2023'te aldığı kararla, LGBT hareketi "aşırılıkçı" olarak kabul edilmiş ve faaliyetleri yasaklanmıştı.

Haber 2024-03-22 17:50:50

Diğer Haber Etiketleri

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-24 10:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj: Bulgaristan Türkiye için bir dosttur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı'na gönderdiği video mesajda kurultay daveti için teşekkür etti. Erdoğan ayrıca Türkiye Bulgaristan ilişkilerine dair beklentileri ve temennilerini de video mesajda belirtti.

Haber 24-02-24 10:09

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen hareketi sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar Arjantinli oyuncunun ceza almasını istiyor...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin Ankaragücü maçında yaptığı iddia edilen el hareketi sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin yeni ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadaki taraftarlar ayaklandı.

Spor 20-02-24 19:20

Dünya bu sözleri konuşuyor: Netanyahu'dan 'Saldırı emri verdik' açıklaması! Hamas duyurdu: 'Türkiye'den garantörlük talep edildi'

İsrail ve Hamas arasında ateşkese yönelik görüşmeler sürüyordu. Netanyahu yaptığı açıklamada Hamas'ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savundu. Açıklamasında Netanyahu Gazze'nin güneyindeki Rafah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söyledi. Öte yandan Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, Gazze'de ateşkes için sundukları teklifte Türkiye'nin anlaşmada garantör olmasını talep ettiklerini açıkladı.

Haber 07-02-24 21:48

Gol sevinci nedeniyle eleştirilerin odağındaydı! İsrailli oyuncu Jehezkel için sınır dışı kararı... İlk ifadesinde kendini böyle savundu

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'in gol attıktan sonra 'Davud'un yıldızı' olarak da bilinen Siyon yıldızı işaretinin ve "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" göndermeli bilekliğini kameralara göstermesi tartışmaları beraberinde getirdi. Kadro dışı bırakılıp gözaltına alınan futbolcunun ilk ifadesi ortaya çıktı. Jehezkel'in bu hareketi kimilerince tepki görürken bir futbolcunun daha paylaşımı gündem oldu. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Jehezkel sınır dışı edildi.

Spor 15-01-24 10:56

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusundan skandal gol sevinci! Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi! ''Bebek katillerinin propagandası...''

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Spor 14-01-24 18:46

'Bahçede 5 TL, İstanbul'da 50 TL' Sirkesi, dondurması, reçeli, kolonyası, lokumu, gazozu yapılıyor ama... 'Menülerine koymaları gerekiyor'

Muğla, Bodrum'da, coğrafi işaretli Bodrum mandalinasının hasadı başladı. Geçen yıla göre rekoltede düşüş olurken bahçeden 5-10 TL fiyatla çıkış yaptığını söyleyen Bodrum Mandalin Hareketi öncüsü ve Bodrum Kent Konseyi Coğrafi İşaretler Çalışma Grubu Kolaylaştırıcısı Erman Aras "Bu rakamlarla kimse bahçesine bakamaz. Mandalina işletmeler tarafından kullanılmalı ki rakamlar yükseltilmeli. Bodrum'da pazardaki fiyatı 15 TL'den başlıyor. İstanbul'da yediğiniz zaman 50 TL'ye kadar çıkıyor" dedi.

Yemek 08-01-24 17:06

Hakan Çalhanoğlu'nun bu hareketi İtalya'da rekora koşuyor! Şortu açılan takım arkadaşına yaptığı hamleyle gündemdeydi

Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta Inter, sahasında Verona'yı 2-1 mağlup etmişti. 90+4'üncü dakikada Davide Frattesi'nin attığı golle galibiyeti alan Inter'de büyük sevinç yaşamış ve Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşının başına talihsiz bir olay gelmişti.

Spor 08-01-24 08:13

O bayrağı görünce yumruk atmıştı... Ege Akersoy'a destek için cenaze fotoğrafı paylaştılar! 'En delikanlınızı Fatih Camii'nde vurduk' 1979'daki cinayette gerçek ortaya çıktı

Dünün en çok konuşulan paylaşımıydı, yumruk hadisesinden sonra bir hesaptan Fatih Camii'nde öldürülen Akıncı hareketi lideri Metin Yüksel'in cenazesinin fotoğrafı paylaşılmış ve daha sonra sosyal medyada peş peşe karşıt yorumlar gündem olmuştu. TÜGVA tarafından organize edilen yürüyüşten sonra İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy, tutuklanmıştı.

Haber 02-01-24 14:41

Altın fiyatlarındaki rekor sonrası ortaya çıktı! ‘Gram altın 3000 TL olur’ dedi: O düzenleme hayata geçerse…

Piyasalar dün yaşanan hareketlilik ile çalkalanıyor. Ons altın yeni rekorlara doğru hızlı bir yükseliş ivmesi kazanırken, yurt içinde gram altın fiyatı yeni tarihi zirvesini gördü. 2024’e sayılı gün kala altın fiyatları için tahmin ve yorumlar peş peşe geldi. Uzmanlar ‘altına dayalı karşı düzen hareketi’ ile fiyatların yeni rekorları görebileceğini söyledi. 24 ayar gram altının 3 bin TL’yi görebileceğine dikkat çekti.

Finans 23-12-23 07:45

Tanju Özcan, Afgan sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını söktü: Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz

Kentte yaşayan sığınmacılara yönelik aldığı kararlarla dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan'ın son hareketi yine gündem oldu. Özcan, kentte bulunan Bolu Afganistan Gençleri Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği binasının önüne giderek çağırdığı zabıta ekiplerine tabelayı söktürdü. Başkan Özcan, "Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz. Geçici sığınmacıların bu şekilde bir araya gelmesine izin vermeyeceğim. Bunu açanlar izin verenler gelsin tabelayı benden istesin" dedi.

Haber 11-12-23 19:40

Oktay Derelioğlu'nu hastanelik eden saldırı sonrası şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı: Aracın kapısını açar açmaz abime vurdu!

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte saldıran şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Zekai Karaçoban ifadesinde, "Tartışma, aracını önüme kırması sebebiyle çıktı. İlk hareketi karşı taraf yaptı. Önüme kırdı, araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma yok kameralarda da mevcuttur sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik." dedi.

Spor 07-12-23 18:57

Uzman isim uyardı! Hemen deneyin, küçük parmağınızla bu hareketi yapamıyorsanız risk altında olabilirsiniz

7. önde gelen ölüm nedeni olarak bilinen bunama (demans) hastalığının en yaygın türü olan Alzheimer, dünya genelinde yaşlı nüfusun artmasıyla büyük artış gösteriyor. Doktor Jay Will, geçtiğimiz yıl TikTok'ta paylaştığı videoda felç ve özellikle Alzheimer hastalığı olmak üzere bunama gelişme riskimizin yüksek olup olmadığını gösterebilecek bir test gösterdi.

Haber 30-11-23 13:19

Menisküs yırtığı neden olur, nasıl geçer? Menisküs yırtığına ne iyi gelir?

Menisküs yırtığı genellikle ani bir dönme hareketi, dizin aşırı bükülmesi veya dizin üzerine aşırı yük binmesi sonucu oluşur. Sporcular, özellikle de futbolcular, basketbolcular ve kayakçılar gibi aktivite yoğunluğu yüksek sporlarla uğraşanlar, menisküs yırtığına daha fazla yatkındır. Ancak yaşlanma süreciyle birlikte menisküs dokusu zayıflar ve yırtılma riski artar. Peki, menisküs yırtığı neden olur ve ne iyi gelir?

Haber 28-11-23 15:47

Lise öğrencileri tasarladı! Otonom robotik kuş... Kanat çırpma hareketi sayesinde aşağıdan bakıldığı zaman kuş olarak algılanıyor

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir lisesinin öğrencileri, askeri istihbarat alanında kullanılması amacıyla otonom robotik kuş 'Firnas'ı tasarladı. Kuş gibi kanat çırpan, akıllı sistemiyle alanda fark edilmeden teröristleri tespit edip merkeze iletebilecek olan Firnas, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yarışmasında Ar-Ge ve proje uygulamaları alanında Türkiye 1'incisi oldu.

Haber 04-11-23 11:29

Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklanmaların detayları ortaya çıktı!

Ajans Muhbir hesabının yöneticisi Serkan Kafkas, Müdafaa Hareketi soruşturmasında gözaltına alınan Serdar Sönmez, Ümit Yasin Perinçek ve Furkan Uludağ’ın "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamalarından Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmalarına karar verildi. Sosyal medya soruşturmasındaki tutuklamaların detayları da ortaya çıktı.

Haber 21-10-23 00:05

TAB GIDA HALKA ARZ ne zaman, kaç lot verir? TAB Gıda halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Dikkat bugün son!

TAB Gıda halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası TAB Gıda halka arz talep toplama işlemleri çarşamba günü itibarıyla başladı. TABGD BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin detaylar merak konusu oldu. TAB Gıda hisse fiyatı ve detaylar...

Finans 20-10-23 08:18

Karaman’da “Komşu Gönüllülük Hareketi” projesi devam ediyor

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek yurtlarında kalan gönüllü gençler, “Komşum Gönüllülük Hareketi” projesi çerçevesinde yurtlarda tüketilmeye uygun yemekleri komşularıyla paylaşmaya devam ediyor.

Yurthaber 19-10-23 11:27

Esra Erol canlı yayınında el hareketi yapmıştı! O anları çok konuşulan konuk bakın kim çıktı

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ses getiriyor. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir konuk sinirlerine hakim olamayıp el hareketi yapmıştı. Esra Erol o anlarda neye uğradığını şaşırmış ve daha sonra izleyicilerden özür dilemişti. Sosyal medyada çok konuşulan bu anların ardından Ümmiye Teyze'nin geçmişi araştırıldı. Ümmiye Teyze bakın kim çıktı.

Magazin 12-10-23 13:57

Düğünde 2 kişinin öldüğü silahlı çatışmada cinayet zanlısının ifadesi şoke etti! 'Yaptığım hareket can havliyle refleksle yaptım'

Sivas'ta düğünde çıkan kavgada Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Silahlı kavganın şüphelisi Bekir Sakarya, savcılıkta verdiği ifadesinde "Yaptığım hareketi can havliyle refleksle yaptım. Kız kardeşimle ilgili küfürlü laf söylemeleri nedeniyle bu olay yaşandı" dedi. Sakarya tutuklanırken, olayda ölen Çakmak'ın kavga ile alakasının olmadığı ve bölgeden geçerken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 08-10-23 22:02

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum sıfır atık ödüllü tesisi gezdi: “Süreci bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sıfır Atık ödüllü Türkiye’nin ilk ve tek tam otomatik Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi’ni ziyaret etti. Ziyaretinden anları sosyal medyasından paylaşan Kurum, “Sıfır Atık’ı bir yaşam tarzı haline getirmek zorundayız. elediyelerimizin çalışmalarına Gazi Meclisimizde destek vereceğiz. Bu süreci el birliğiyle bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz” dedi.

Finans 02-10-23 15:15

Canlı yayında sinirler bir anda gerildi! Konuklar tekme tokat kavga etti... O anlarda yayın devam etti

Pakistan Adalet Hareketi Partisi’nden (PTI) avukat ve hukuk uzmanı Sher Afzal Marwat ile Pakistan Müslüman Birliği-Navaz’ın (PML-N) senato üyesi Afnan Ullah Khan katıldıkları canlı yayında birbirlerine girdi. Marwat kavganın ardından yaptığı açıklamada, Pakistan’ın eski Başbakanı İmran Han’a hakaret ettiği ve ona Yahudi ajanı dediği için Khan’a tokat attığını ifade etti.

Trend 29-09-23 07:42

Türkiye'den Hollanda'da Kur'an-ı Kerim yakılmasına sert tepki

Avrupa'da yaşanan alçak saldırılara bir yenisi daha eklendi. Hollanda'da ırkçı ve aşırı sağcı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, Türkiye’nin Lahey Büyükelçiliği önünde yaptığı eylemde yine Kur'an-ı Kerim yırttı. Türkiye'de konuyla ilgili sert bir açıklama yapıldı.

Haber 23-09-23 20:12

İfadesi ortaya çıktı! Skandal görüntüler için 'yok artık' dedirten savunma: 'Atatürk olduğunu bilmiyordum'

İstanbul'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik çirkin hareketlerde bulunan ve tutuklanan 17 yaşındaki A.E.S.'nin ifadesi ortaya çıktı. Lise öğrencisi A.E.S. ifadesinde oyun oynadıklarını belirtirken, "Ben hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım" dedi. A.E.S. hakkında tutuklama kararını veren 4. Sulh Ceza Hakimliği ise tutuklama gerekçesinde ders niteliğinde sözlere imza attı. İşte detaylar...

Haber 22-09-23 12:59

Acun Ilıcalı'nın yıllar önce rol aldığı film ortaya çıktı! Nurgül Yeşilçay ile görüntüleri çok konuşuldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her hareketi ve her açıklaması olay olan ünlü ismin yıllar önce rol aldığı film ortaya çıktı. Ilıcalı ve Nurgül Yeşilçay'ın aynı filmde rol aldığı görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 18-09-23 15:37

Menenjitle mücadelede yeni dayanışma hareketi hayata geçti

Menenjit Topluluğu, Menenjit Araştırma Vakfı, Menenjit Konfederasyonu, menenjit kuruluşları ve Sanofi iş birliğiyle hayata geçirilen "Menenjit Bayrağı" mücadelenin yeni sembolü olacak.

Yurthaber 15-09-23 15:34

Müdafaa Hareketi isimli sosyal medya hesabına soruşturma!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Müdafaa Hareketi" adlı sosyal medya hesabından önceki gün yapılan hükümet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yönelik paylaşımla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 15-09-23 09:45

Fenerbahçe'nin yıldızları Tadic ve Dzeko'dan 'Çetnik Selamı' açıklaması! Bizden korkuyorlar

Sırbistan Milli Takımı uçağında yaptığı 'Çetnik Selamı' hareketi ile gündem olan Dusan Tadic'ten konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 13-09-23 18:31

Sosyal medyada twerk çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor! Hareket halindeki aracın kapılarını açıp dans etmeye başladılar

Sosyal medyanın akım haline gelen dans hareketi twerk popülerliğini kaybetmeden dünyadaki etkinliğine devam ediyor. Son olarak hareket halindeki bir aracın kapısını açarak dışarı çıkan ve bir anda terk yapmaya başlayan kadınların videosu ilgi çekti.

Trend 13-09-23 15:31

GÖKTAŞI NEREYE DÜŞTÜ SON DAKİKA! Göktaşı nedir, ne anlama gelir? Malatya, Elazığ, Erzurum ve Gaziantep'ten görüldü!

Göktaşı ile ilgili aramalar Malatya ve çevre illerde bir gök olayının yaşandığının görülmesiyle birlikte hız kazandı. Şehirlerinde gökte bir ışık hareketi gören bölge sakinleri 'Malatya göktaşı, Elazığ Göktaşı, son dakika göktaşı düştü' gibi konuların yanıtlarını araştırıyor. Peki, göktaşı nereye düştü? Göktaşı nedir, ne anlama gelir? Malatya, Elazığ, Erzurum ve Gaziantep'ten görüldü!

Haber 02-09-23 21:22

Her hareketi ayrı olay! Dilan Polat bu kez de pırlanta yedi! O anlara yorum yağdı Bu da olmaz ama

Dilan Polat, abartı lüks hayatıyla magazin gündemindeki yerini koruyor. En son şarkıcılığa soyunan ve klibini paylaşan Dilan Polat, kafasına taktığı eurolar ile çok konuşulmuştu. Polat bu kez de pırlanta yediği bir video paylaştı.

Magazin 20-07-23 22:44

Deflasyon çeşitleri: Deflasyon ilk ne zaman çıktı?

Deflasyon olarak adlandırılan para birimi hareketi, bir ülkenin ekonomisi üzerinde mikro ve makro etkilere sahip olabilir. Dolayısıyla deflasyonun ne anlama geldiği, ilk defa ne zaman yaşandığı ve hangi tür şokları beraberinde getirdiği açıklanmalıdır. Böylelikle deflasyon türlerinin hangi durumlarda ortaya çıktığı ve üreticiler ile tüketicileri nasıl etkilediği anlaşılır kılınabilir. Ayrıca bu açıklamalar sayesinde deflasyonun ülke ekonomisi üzerindeki makro etkileri de ortaya konulabilir.

Finans 18-07-23 16:14

Kaşlarını almayı reddederek güzellik tabularını yıktı! İtirafı çok konuşuldu... “Kendimi kabul etmem yıllarımı aldı”

"UnibrowMovement (Tek Kaş Hareketi)" başlatan Kıbrıs asıllı model Sophia Hadjipanteli tüm olumsuz yorumlara rağmen kendisini bulma yolculuğundan söz etti. Özellikle kadınların fiziksel özellikleri ve dış görüntüleri konusunda kendilerine karşı daha nazik olmaları gerektiğini savunan Hadjipanteli kaşları yüzünden zorbalığa uğradığı zamanları anlattı.

Trend 01-07-23 11:38

CHP'de sular durulmuyor! Bu kez de onlar Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı, açık açık istifa çağırısı yapıldı

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında gözler CHP'ye çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'mücadeleye devam', İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajı vermişti. Bu kez CHP'li eski vekillerin aralarında bulunduğu bir grup, Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açtı. İlke ve Demokrasi Hareketi kuruldu. Grup, yayımladıkları ortak bildiride önce CHP'de 'devrim olmalı' dediler.

Haber 26-06-23 07:25

Şüpheli ölümde yeni gelişme! 68 sayfalık raporda olayın canlandırması da var... İfadesindeki sözleri hatırlatıldı 'Açıklamak mümkün olmamıştır'

Eskişehir'de 2. kattaki evin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın şüpheli ölümüne ilişkin davaya 'Bilimsel mütalaa' hazırlayan Prof. Dr. Çağlar Özdemir'in 68 sayfalık raporu mahkeme dosyasına girdi. Raporda, sanığın 'İntihar etti' söylemlerine dair, "Kılınç'ın KGYS güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan düşme hareketinin ve otopsi sırasında saptanan yaralanmasını Y.S.'nin anlatımındaki düşme pozisyonu ve hareketi ile açıklamak mümkün olmamıştır" denildi.

Haber 17-06-23 17:26

Jose Mourinho'nun hareketi nelere vesile oldu! Roma taraftarı, İngiliz hakem Anthony Taylor ve ailesine saldırdı...

UEFA Avrupa Ligi finalini yöneten hakem Anthony Taylor'a saldırı düzenlendi. Kupayı penaltılarda Sevilla'ya kaptıran Roma taraftarı, havaalanında Anthony Taylor'ın ailesini hedef aldı. Holiganların saldırısına uğrayan İngiliz hakem canını zor kurtardı.

Spor 02-06-23 07:54

Nevruz etkinliğinde PKK propagandası yapan 5 şahıs yakalandı

Gaziantep’te nevruz etkinliği sırasında PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü propagandasını yaptığı belirlenen ve örgütün şehir yapılanması devrimci gençlik hareketi içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Yurthaber 25-05-23 15:36

Her türlü hareketi yapmanızı sağlayacak en iyi ve rahat spor matları

Sağlıklı yaşamın yolu düzenli sporu hayatımıza dâhil etmekten geçiyor. Spor yaparken doğru kıyafet ve ayakkabının yanı sıra kullanacağınız mat da çok önemli. Alacağınız spor matının yapacağınız spora uygun olması hem veriminizi arttırır hem sakatlık riskini minimize eder. Spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi spor matı önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-05-23 19:09

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han böyle gözaltına alındı

Eski Pakistan Başbakanı ve Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) lideri İmran Han hakkındaki davaları izlemek için başkent İslamabad'a geldi. Han İslamabad Yüksek Mahkemesi dışında paramiliter birlikler tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Hakkında 90'ın üzerinde açılmış dava bulunan Han'ın hangi sebeple tutuklandığı belirsizliğini koruyor. PTI siyasetçilerinden Musarrat Çima, Han'a işkence edildiğini ve paramiliter birliklerin Han'ı dövdüğünü öne sürdü.

Haber 09-05-23 14:31

Sakızın faydaları nelerdir, mideye faydası nedir? Sakız çiğnemek mideyi rahatlatır mı, diyette şekerli sakız çiğnenir mi?

Sakız dünya genelinde popüler bir ağız hijyeni ve stres azaltıcı üründür. Genellikle doğal veya yapay tatlandırıcılarla tatlandırılmış bir çiğneme malzemesidir. Sakız, insanların ağızda özelleşmiş bir tadı almasını ve çiğneme hareketleri yaparak ağız sağlığını korumasını sağlar. Çiğneme hareketi ayrıca tükürük salgısını uyarır, bu da ağız kuruluğunu önler ve ağızda asit oluşumunu azaltır. Peki, sakız çiğnemek acıktırır mı, diyette şekerli sakız çiğnenir mi?

Haber 08-05-23 13:57

TFF, PFDK sevklerini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir Antrenörü Selçuk Şahin’i sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, MKE Ankaragücü’nün de çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edildiğini açıkladı.

Spor 05-05-23 16:38

SURVİVOR ELEME ADAYI 1 MAYIS 2023: Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor eleme adayı merak konusu olurken birçok kişi 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı öğrenme için internette araştırma yapmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmada, Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı duruma tepki gösterdi. Peki, 1 Nisan 2023 Pazartesi günü Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Magazin 02-05-23 08:00

Survivor'da sinirler gerildi! Yarışmacı elindekini fırlatınca Murat Ceylan fena püskürdü

Survivor'da yaşanan gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Ekranların sevilen yarışması Survivor'da yarışmacı Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı'dan tepkiler gecikmedi.

Magazin 01-05-23 21:22

Ters mekik hangi kasları çalıştırır, ters mekikle göbek erir mi? Ters mekik faydaları nelerdir, hangi kasları çalıştırır?

Ters mekik, vücut geliştirme dünyasında oldukça popüler bir egzersizdir. Bu hareket, sadece karın kaslarını değil, bel, kalça ve sırt kaslarını da çalıştırarak geniş bir kas grubunu hedefler. Bu nedenle, ters mekik hareketi, sadece görsel açıdan etkileyici bir karın kası oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda temel gücün artırılması için de önemlidir. Peki, powerlifting hangi kasları çalıştırır?

Haber 28-04-23 15:56