Sahara Dagi Haberleri

Ardahan-Artvin kara yoluna çığ düştü

Ardahan-Artvin kara yolundaki Sahara Geçidi'nin Yaylalar mevkisinde çığ düştü.

Yurthaber 2024-03-22 15:13:05

Artvin'de ladin ağaçlarının kurumasına neden olan sekiz dişli kabuk böceğiyle mücadele

Artvin'in sakin şehir ünvanlı Şavşat ilçesindeki Karagöl-Sahara Milli Parkı ve çevresinde ladin ormanlarına zarar veren sekiz dişli kabuk böceğine karşı mücadele başlatıldı.

Yurthaber 2024-03-05 12:24:38

Artvin’de otobüs kara saplandı, yolda yolcular mahsur kaldı

Artvin’in Sahara bölgesinde, Ardahan-Samsun seferini yapan yolcu otobüsü kara saplandı. Otobüsün içinde bulunan yolcular uzun süre mahsur kalırken, ekiplerin iş makinesi eşliğinde yolcu otobüsü bulundu yerden kurtardı.

Haber 2023-11-26 22:05:46

Tişörtten gömleğe, elbiseden ayakkabıya yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Sezon trendlerini takip etmeyi sevenler buraya! Boyner, Altınyıldız Classics, Avva, Dagi gibi markaların yeni sezon ürünlerini keşfetmek ve üstelik indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız, "Evet!" ise bu fırsatı kaçırmayın.

Haber 2023-05-18 15:12:45

Ardahan’da kar ve tipi ulaşımı aksatıyor

Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, Ardahan-Şavşat Karayolu’nun Sahara Geçidi’nde ulaşımı aksatıyor.

Yurthaber 10-04-23 09:56

Ardahan-Şavşat kara yolu çığ nedeniyle ulaşıma kapandı

Ardahan-Şavşat kara yolu, Sahara Geçidi'nde meydana gelen çığ nedeniyle ulaşıma kapandı.

Yurthaber 06-02-23 13:25

Şavşat Karagöl’den sonbahar manzaraları

Artvin’in "Sakin Şehir" ünvanlı Şavşat ilçesinde doğal güzellikleriyle ünlü Karagöl-Sahara Milli Parkı sonbahar manzaraları ile dikkat çekiyor.

Yurthaber 07-11-22 09:34

Sahara Geçidi’nde sis ve buzlanma kazayı beraberinde getirdi

Ardahan-Artvin karayolu Sahara Geçidi’nde etkili olan sis ve buzlanma trafik kazasını da beraberinde getirdi. Tır ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza ucuz atlatıldı.

Yurthaber 04-11-22 16:00

Lottie Moss ve Sahara Ray çıplak şekilde küvete girdi! Cinsel organlarını bile paylaştılar

OnlyFans'a giren ve onca paylaşıma rağmen para kazanamayarak borçlarını ödeyemeyen Lottie Moss durmuyor. Moss ve model Sahara Ray küvette çıplak şekilde öpüşürken pozlarını paylaşınca olay oldu. İkili cinsel organlarını bile paylaşmaktan çekinmedi.

Magazin 21-10-22 14:09

Justin Bieber'ın eski sevgilisi Sahara Ray pozlarıyla olay oldu

Şu sıralar Lottie Moss ile yakın arkadaş olan, Justin Bieber'ın eski sevgilisi Sahara Ray pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor. Lottie Moss ile iç çamaşırlı pozlar veren ünlü model ve fenomenin son pozlarını görenler "Kimseyle kıyaslanamaz güzellikte" yorumlarında bulundu.

Magazin 04-08-22 08:00

Saklı cennetteki Karagöl-Sahara Milli Parkı beyaz örtüye büründü

Türkiye'nin saklı cenneti sakin şehir Şavşat'taki Karagöl-Sahara Milli Parkı, kış manzaralarıyla kartpostallık görüntülere ev sahipliği yapıyor

Yurthaber 30-12-21 11:46

İlçe kara teslim oldu! Yol kapandı, onlarca TIR mahsur kaldı

Ardahan ile Artvin’in Şavşat ilçesini birbirine bağlayan Sahara Geçidi’nde etkili olan kar ve tipi nedeniyle TIR'lar yolda mahsur kaldı.

Haber 26-09-21 01:12

Lottie Moss'dan sonra Sahara Ray de erotik siteye girdi

Bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı romantik ilişkiyle konuşulan model ve bikini tasarımcısı Sahara Ray yetişkinlere yönelik erotik site için verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 05-03-21 11:33

Lottie Moss 'Ne tür bir lezbiyensin' diye sorup Sahara Ray'i öptü

22 yaşındaki model Lottie Moss yine arkadaşını dudağından öptü. Lottie Moss 'Ne tür bir lezbiyensin' diye sorup Sahara Ray'i öpmesiyle gündemde.

Magazin 05-02-21 14:24

Sahara Ray 'Dudağımı köpek ısırdı' dedi ama...

Bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı romantik ilişkiyle konuşulan model ve bikini tasarımcısı Sahara Ray şimdi de Instagram paylaşımıyla gündem oldu. Ray, birkaç yıl önce bir köpek tarafından yüzünden ısırıldığı dönemde çektiği bir videoyu paylaştı.

Magazin 31-12-20 07:47

Artvin - Ardahan Karayolu'nda çığ düştü, sürücüler son anda kurtuldu

Artvin - Ardahan Karayolu'nun Sahara Geçidi'nde çığ düştü. Şans eseri kimsenin kar altında kalmadığı karayolu, 2 saat süren çalışmayla ulaşıma açıldı.

Haber 15-02-20 13:19

Ardahan’da ulaşıma kar, tipi ve sis engeli

Ardahan’ı Artvin’e bağlayan Sahara geçidinde etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.Sahara geçidinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı.

Haber 01-01-20 17:35

Rus uçaklarından Halep’e saldırı: 6 ölü, 20 yaralı

Rus uçaklarının Halep’in batı kırsalındaki el-Sahara beldesinde düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.Suriye’de Beşar Esad rejimini destekleyen Rus uçakları Halep’in batı kırsalındaki el-Sahara beldesine hava saldırısı düzenledi.

Haber 06-11-19 16:14

Ardahan’da otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı

Ardahan-Şavşat yönünde seyir halindeki bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sahara geçidi mevkinde şarampole yuvarlandı.Kaza Ardahan-Şavşat karayolunun Sahara geçidi Sulakyurt köyü yaylası civarında meydana geldi.

Yurthaber 31-08-19 11:30

Festivalde kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede

ARTVİN’in Şavşat ilçesinde bu yıl 29’uncusu düzenlenen Şavşat Sahara Pancarcı Festivali'nde, kendi aralarında kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede çıktı.

Haber 29-07-19 16:21

DHA YURT BÜLTENİ - 13

  Festivalde kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede Artvin’in Şavşat ilçesinde bu yıl 29’uncusu düzenlenen Şavşat Sahara Pancarcı Festivali'nde, kendi aralarında kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede çıktı.

Haber 29-07-19 15:34

Festivalde kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede

 ARTVİN’in Şavşat ilçesinde bu yıl 29’uncusu düzenlenen Şavşat Sahara Pancarcı Festivali'nde, kendi aralarında kavga eden alkollü gruplarla jandarma arasında arbede çıktı.

Haber 29-07-19 14:59

Şavşat Karagöl her mevsim ayrı güzel

Artvin’in "Sakin Şehir" ünvanlı ‘Şavşat ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile görenleri adeta büyüleyen Karagöl, ilkbaharda ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.İtalya’nın Milano kentinde 21-23 Haziran 2015’te gerçekleştirilen Cittaslow 2015 Genel Kurulu’nda "Sakin Şehir" unvanı almasının ardından ilginin arttığı Karagöl, her mevsim ayrı güzelliğiyle görenleri büyülüyor.Artvin Şavşat’a 25 kilometre uzaklıkta ve İlkbahar Sahara Milli Parkı içerisinde yer alan Karagöl, ilkbahar mevsiminde yerli ve yabancı ziyaretçilerin uğrak yeri oldu.Ahşap mimarisi, sessizliği, kültürü, müziği ve doğal yaşamıyla ilgi çeken Karagöl, çevresindeki ladin ve çam ağaçları hafta sonunu doğayla baş başa geçirmek isteyen ziyaretçileri ağırlıyor.Günübirlik gezilerin yanı sıra çevresindeki ormanlık alanlarda kamp yapma imkanı da sunan Karagöl’de, tekne ile gezinti yaparak doyumsuz manzaranın tadını çıkarmak da mümkün.

Haber 28-05-19 11:31

Ardahan’da dolu

Ardahan’da yağan dolu ile Sahara Geçidi beyaza büründü.Ardahan’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Haber 20-05-19 20:33

Eski sevgiliden iddialı poz!

2016'da Justin Bieber ile çıplak halde yakalandıktan sonra bir gecede sansasyon yaratan Sahara Ray'den iddialı poz!

Magazin 03-05-19 10:55

Sahara Geçidi’nde tipi ve fırtına nedeniyle tırlar mahsur kaldı

Ardahan ile Artvin’in Şavşat ilçesini birbirine bağlayan Sahara Geçidi’nde etkili olan kar ve tipi nedeniyle tırlar mahsur kaldı.Ardahan ile Artvin’in Şavşat ilçesini birbirine bağlayan Sahara Geçidi’nde kar ve tipi etkili oluyor.

Haber 17-04-19 20:03

Sahara Ray modaya uydu! Küvette cesur poz

Justin Bieber'ın eski sevgilisi Sahara Ray sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Ray cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Trend 03-04-19 10:48

Samsun Piazza’ya 3 yeni marka

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, 3 güçlü markayı daha bünyesine dahil etti.Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasına D’S Damat, Dagi ve Özdilek markaları da dahil oldu.

Yurthaber 18-03-19 12:25

Ardahan'da ulaşıma kar ve tipi engeli

Kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle Ardahan'ı Artvin'e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolunun Sahara mevkisinde ulaşım sağlanamıyor

Yurthaber 17-03-19 18:06

Ardahan'da ulaşıma kar ve tipi engeli

Kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle Ardahan'ı Artvin'e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolunun Sahara mevkisinde ulaşım sağlanamıyor

Haber 17-03-19 18:04

Sahara Ray dalgalara karşı! Bikinisi açıldı

Dünyada ünlü sörfçü Tony Ray'in kızı olan model ve tasarımcı Sahara Ray, Meksika'nın Tulum kentinde tatilde. Ray plajda giydiği cesur bikinisi ve verdiği frikik ile yine gündemde...

Magazin 04-03-19 14:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ardahan'a müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ardahan'da düzenlenen mitingde konuştu. "Bakü-Tiflis-Kars projesi aynı zamanda Ardahan'ın da projesidir." diyen Erdoğan, bir de Sahara Tüneli müjdesi verdi.

Haber 01-03-19 14:50

Kar savaşçılarının tehlikeli kış mesaisi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan kara yolları ekipleri, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı, tipi ve soğuk havada yolların ulaşıma kapanmaması için çığ tehlikesine rağmen yoğun çaba sarf ediyor - Sahara bakımevinde çalışan ekip başı Ömer Zehir: - "Çam Geçidi mevkisinde çok kar yağıyor, burada mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarıyoruz ve bakımevimize götürüyoruz, orada misafir ediyoruz" - Kepçe operatörü Mesut Mert: - "Çok çetin bir şekilde kış geçiyor, yeri geliyor tipi esiyor, çığ geliyor. Hiçbir şekilde vatandaşları mağdur etmiyoruz. Burada karla savaşıyoruz, aşağısı uçurum yukarıdan çığ geliyor bu şartlar altında karla savaşıyoruz"

Yurthaber 16-02-19 11:56

Şavşat-Ardahan yolu kar ve tipiden kapandı

Artvin'de, Şavşat-Ardahan karayolu Sahara geçidi kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı.

Haber 09-01-19 09:55

Şavşat-Ardahan yolu kar ve tipiden kapandı

ARTVİN'de, Şavşat-Ardahan karayolu Sahara geçidi kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı, çok sayıda araç yolda kaldı.

Haber 08-01-19 23:36

Eskiden IMF kapısında dileniyorduk

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: - "Eskiden IMF'nin kapısında dileniyorduk ki bize 100 milyon borç versinler de memurumuzun maaşını ödeyebilelim. İşte o Türkiye'den bugün sadece Ardahan'da ulaştırma alanında 2 milyar değerinde inşaat çalışması devam eden bir Türkiye'ye geldik" - "Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor. İnşallah bununla da yetinmeyip Sahara Tüneli'ni de yaptığımızda Ardahan gerçekten tünellerle erişilen, tünellerle ulaşılan şehir olacak"

Haber 02-06-18 14:55

Sahara Geçidi’nde kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan tırlar geri döndü

Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu.

Haber 30-03-18 15:56

Sahara Geçidi’nde Kar Ve Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan Tırlar Geri Döndü

Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu. Sahara Geçidinde...

Yurthaber 30-03-18 15:49

Ardahan’da tipi nedeniyle mahsur kalan araçlar kurtarıldı

ARDAHAN’da dün akşam saatlerinde etkili olan kar ve fırtına sebebiyle Ardahan-Artvin karayolunun Sahara Geçidi'nde çok sayıda otomobil ve TIR mahsur kaldı.

Haber 10-03-18 14:01

Ardahan’da tipi nedeniyle mahsur kalan araçlar kurtarıldı

ARDAHAN’da dün akşam saatlerinde etkili olan kar ve fırtına sebebiyle Ardahan-Artvin karayolunun Sahara Geçidi'nde çok sayıda otomobil ve TIR mahsur kaldı.

Haber 10-03-18 12:32

Ardahan-şavşat Karayolunda Ulaşıma Tipi Engeli

Ardahan-Şavşat Sahara Geçidi’nde yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle araç geçişine izin verilmiyor.Ardahan’ın yüksek...

Yurthaber 09-03-18 17:55

Ardahan-Şavşat karayolunda ulaşıma tipi engeli

Ardahan-Şavşat Sahara Geçidi’nde yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle araç geçişine izin verilmiyor.Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu.

Haber 09-03-18 17:01

Doğu Anadolu'da kış

Kars ve Ardahan'da etkili yoğun kar yağışı sebebiyle bazı sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti - Ardahan-Artvin Karayolu Sahara mevkisi ile Ardahan-Posof Karayolu'nun Ilgar mevkisinde kar yağışının yanı sıra tipi de etkili oluyor

Haber 11-02-18 19:31

Ardahan’da Zor Şartlarda Karla Mücadele Çalışmaları

Ardahan’da Karayolları ekipleri, elverişsiz hava koşullarına rağmen 2 bin 640 rakımlı Sahara Geçidi ve 2...

Yurthaber 09-01-18 16:33

Yeni Jeep Wrangler 2018’in sonbaharında Türkiye'de

- Yeni Jeep Wrangler 2 ve 4 kapılı gövde tipiyle üretilecek. 2 kapılı gövde tipi Sport, Sport S ve Rubicon donanım seviyeleriyle sunulurken, 4 kapılı gövde tipi Sport, Sport S, Sahara ve Rubicon olmak üzere dört donanım seviyesiyle sunuluyor

Haber 29-12-17 16:36

Ulaşıma Tipi Engeli

Ardahan-Artvin karayolu Sahara Geçidinde etkili olan tipi ve buzlanma ulaşımı olumsuz etkiliyor.Ardahan’da yüksek kesimlerde etkili...

Yurthaber 26-12-17 10:00

Justin Bieber'ın eski sevgilisi Sahara Ray çırılçıplak soyundu!

Justin Bieber'ın eski sevgilisi Sahara Ray, çırılçıplak soyunup verdiği pozla yine gündeme oturdu.

Magazin 05-12-17 11:09

Sahara Altı Afrika’Nın En Büyük Saldırısı: Ölü Sayısı 276’Ya Yükseldi.

– Somali’nin başkenti Mogadishu’da turistik bir bölgede bir otelin girişinde gerçekleşen bombalı saldırıda ölü sayısı 276’ya yükselirken, 300’den fazla yaralı

Yurthaber 16-10-17 10:19

Ardahan’daki Kazada Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Ardahan ile Artvin’in Şavşat ilçesi sınırında bulunan Sahara Dağı yayla mevkiinde meydana gelen kazada ölü...

Yurthaber 16-07-17 22:54