Sahra Haberleri

Bir eve girip yiyecek çalmıştı! Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama: Poyraz'ın kafasında...

Survivor All Star yarışmasının yayınlanan geçen bölümlerinde Acun Ilıcalı, Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evinden çuvalla yemek çaldığını açıklamıştı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan olayın ardından Acun Ilıcalı, Survivor Poyraz'a 10 ödül oyunu cezası vermişti. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı'dan yeni bir açıklama geldi.

Magazin 15-03-2024 09:31

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-2024 09:12

Kocası Acun Ilıcalı'yı aramış Dominik'ten apar topar dönmüştü! Sahra Işık evliliğinde sıkıntılar olduğuna dair iddialara dudak dudağa pozla yanıt verdi

Survivor All Star 2024'te hiç beklenmedik bir veda gerçekleşmiş ve sezonun iddialı yarışmacısı Sahra Işık Dominik'e apar topar veda etmişti. Survivor'dan dönen yarışmacının evliliğinde sıkıntılar olduğu iddia edildi. Ünlü isimden iddialara öpücüklü yanıt geldi.

Magazin 09-03-2024 18:13

Sahra Işık Pınar-Sema kavgasını görünce paylaştı! Çok yakında birileri diskalifiye olacak

Pınar ve Sema arasındaki büyük kavganın ardından yarışmayı terk eden Sahra Işık olay bir paylaşıma imza attı. Dominik'ten yeni dönen Sahra Işık "Çok yakında birileri diskalifiye olacak" dedi.

Magazin 26-02-2024 09:15

Sahra'yı Ogeday'dan kıskandı! İdris Aybirdi mesajları ifşa olunca patladı: Sabahtan akşama kadar...

Sahra Işık ve Seda Aktuğlu arasında sular durulmuyor. Seda'nın İdris Aybirdi'nin küfür dolu mesajlarını ifşa etmesi gündemdeydi. Eşini Ogeday'dan kıskanan Aybirdi yaşananlara ateş püskürdü.

Magazin 19-02-2024 14:09

Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in küfürlü mesajlarını ifşa etti! Acun Ilıcalı aratınca...

Sahra Işık yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken dost kazığı yediğini de iddia ederek Seda Aktuğlu'ya ateş püskürdü. Seda'nın kocasını aradığını söyleyen Sahra'nın açıklaması sonrası Seda Aktuğlu Sahra'nın eşi İdris'in mesajlarını ifşa etti. İşte yaşananlar...

Magazin 19-02-2024 07:09

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-2024 19:32

Sahra Işık neden ayrıldı? Kocasıyla ilgili iddialar sürerken Yarışmanın haricinde her iğrençlik yaşandı dedi

Sahra Işık Survivor'ı bırakmasından sonra yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Survivor Sahra'nın kocası ile ilişkisi sebebiyle yarışmadan ayrıldığı iddiaları konuşulurken yarışmacının yaptığı paylaşımlarla gündemde. Sahra "Yarışmacının dışında her iğrençlik yaşandı" dedi.

Magazin 18-02-2024 07:44

Dominik'i apar topar terk etmişti! Kocasının Acun'u aradığı iddiası sosyal medyayı salladı! Sahra Işık'tan olay paylaşım

Survivor All Star 2024'te hiç beklenmedik bir veda gerçekleşti ve sezonun iddialı yarışmacısı Sahra Işık Dominik'i apar topar terk etti. Yarışmayı yarıda bırakıp giden Sahra hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kocasının Acun Ilıcalı'yı aradığı söylenen Sahra Işık'tan olay bir paylaşım daha geldi.

Magazin 17-02-2024 12:39

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-2024 14:02

Survivor Nagihan Karadere ve Sahra Işık neden kavga etti? Gerilime Hasan Can Kaya'daki cinsel ilişki itirafı mı sebep oldu?

Survivor All Star'da Nagihan ve Sahra Işık arasında çıkan özel hayat kavgası gündem oldu. Görüntüler yayınlanmazken sosyal medya bu büyük kavgayı merak etti. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı gündeme geldi.

Magazin 29-01-2024 08:59

Sahra diskalifiye mi oldu? Survivor Nagihan ve Sahra Işık'ın özel hayat kavgası! Acun Ilıcalı'ya rest çekti

Survivor All Star'a Nagihan ve Sahra arasındaki gerilim özel hayat atışmasına dönüştü, ikili arasında gerilim o kadar büyüdü ki görüntüler ekrana verilmedi. Oyun alanında ve konseyde ise Sahra Işık yer almayınca "Sahra diskalifiye mi oldu?" soruları sorulmaya başlandı.

Magazin 28-01-2024 09:25

Survivor yarışmacısı Sahra'nın parlak dudakları gündem oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor All Star'da Mavi Takım'da yarışan Sahra'nın dudaklarının parlaklığı dikkatlerden kaçmadı. Seyirciler, bu parlaklığı nasıl yaptığını merak ederken sosyal medya da bu konuyla ilgili yorum yağdı. Nasıl yaptığı ise merak konusu oldu.

Magazin 19-01-2024 14:56

Survivor Sahra Işık'ın son halini gören tanımadı! Estetikleriyle gündem oldu

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık geçirdiği estetik operasyonlardan sonra bambaşka biri oldu. Survivor 2014 ve 2018'de yarışan Işık, bu kez All Star sezonuyla yarışmaya geri dönmeye hazırlanıyor. Sahra Işık, yıllar içerisindeki değişimi ile ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-09-2023 15:47

Survivor’da Turabi ve Merve Aydın'la yarışmıştı! Duygu Bal'ın son halini gören şaştı kaldı

Survivor’ın unutulmaz yarışmacıları arasında 2014 yılında yarışmaya katılan Duygu Bal da yer alıyor. Yarışmadaki tavırları ile hafızalara kazınan Duygu Bal Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Görenlerin tanıyamadığı Bal’ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 15-09-2023 09:11

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Azra Kayıkçı’sı belli oldu

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın başrolde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam'ın dizisinde Azra Kayıkçı rolüne başarılı oyuncu Sahra Şaş hayat veriyor.

Magazin 21-04-2023 14:28

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi? En Hamarat Benim saat kaçta yayınlanacak?

En Hamarat Benim neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından merak ediliyor. Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışma programında yemekler ve temizlikler yapılarak hünerler sergileniyor. pEKİ, En Hamarat Benim yayın saati mi değişti, saat kaçta? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 30-03-2023 15:36

Elite'in yıldızı Carmen Arrufat direk dansı yaptı! Sosyal medya yıkıldı

Netflix'in iddialı dizisi Elite'de hayat verdiği 'Sahra' karakteriyle büyük beğeni toplayan İspanyol oyuncu Carmen Arrufat, Instagram hesabından direk dansı yaptığı anları paylaştı. Arrufat'ın iddialı paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-03-2023 11:11

Survivor eski yarışmacısı Duygu Bal son haliyle herkesi şaşırttı! Soyadının hakkını veriyor

Survivor yarışmacıları son halleri ile gündemde yer alıyor. Şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 23-03-2023 21:33

Mehmet Şef deprem bölgesinden döndü! Gelen mesajı paylaştı: Siz geldiğinizden beri...

Kahramanmaraş merkezli iki şiddetli deprem, 11 ili etkileyen büyük yıkımlara sebep oldu. Depremin ilk gününden beri sahra mutfaklarında çalışan Mehmet Yalçınkaya günler sonra İstanbul'a döndü. Mehmet Şef paylaşımları sonrası gelen bir mesajı paylaştı ve bakın ne dedi.

Magazin 21-03-2023 10:37

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, Hatay'da askerlerle birlikte yemek pişirdi

MasterChef yarışmasıyla tanınan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, ekibiyle birlikte depremin ilk günlerinden bu yana bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Yalçınkaya, Hatay’da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını da ziyaret ederek askerlerle birlikte yemek pişirdi. Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından o anların görüntülerini paylaştı.

Magazin 01-03-2023 02:28

Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Deprem bölgesinde 19 ülke 22 sahra hastanesi kurdu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerin ardından yardıma gelen yabancı ülkelerin bölgede sağlık çalışmaları sürüyor. Dışişleri Bakanlığı, deprem bölgelerinde 19 ülkenin 22 sahra hastanesi kurduğunu açıkladı.

Haber 22-02-2023 21:17

Günlerdir Kahramanmaraş'ta yemek yapıyordu! Mehmet Yalçınkaya Lüks mobilyalar boş, arabalar boş... dedi ve ekledi

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremden 10 il etkilendi. Büyük yıkımın ve acı kayıpların olduğu Mehmet Yalçınkaya günlerdir sahra mutfağında canla başla çalışıyordu. Ünlü şef "İnsan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şu an" diyerek herkesin tüylerini diken diken eden sözler söyledi.

Magazin 17-02-2023 08:30

Artan enfeksiyonlara karşı tuvalette alınacak önemli önlem! Deprem bölgeleri enfeksiyon riski altında

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 il büyük hasar aldı. Bu hasar alan şehirlerde depremzedelerin enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklara yakalanma riski oluştu. Deprem bölgesindeki yetersiz kaynakların enfeksiyona yol açtığı belirtilerek sahra tuvaleti gibi alınabilecek önlemler paylaşıldı.

Haber 16-02-2023 10:08

MasterChef ekibi, Mehmet Şef ve Danilo Zanna afet bölgesindeydi! Somer Sivrioğlu merak konusuydu... Yardımın gizli olanı makbuldür bilirim ama...

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası binlerce insanın öldü ve 10 il büyük yıkıma uğradı. Yaraları sarmak için harekete geçenler arasında MasterChef ekibi, Mehmet Şef ve Danilo Zanna da vardı. Sahra mutfaklarında çalışan şefleri görenler "Somer Sivrioğlu nerede?" diyordu. Somer Şef bir paylaşım yaptı.

Magazin 13-02-2023 08:20

'Normalinden farkı yok' Yoğun bakım, yataklar, ameliyathane, laboratuvar... İşte tüm detaylarıyla sahra hastanesi

Sağlık Bakanlığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin adeta enkaza çevirdiği Adıyaman'a tam teşekküllü sahra hastanesi kurdu. Sahra hastanesinin başhekimliğini yapan Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Arif Kadri Balcı, sahra hastanelerinin normal hastanelerden farklı olmadığını belirtti. Balcı, hastanede 6'sı yoğun bakım olmak üzere 16 yatak, ameliyathane ve laboratuvar olduğunu söyledi. İşte sahra hastanesinin içi, dışı ve tüm detayları...

Haber 12-02-2023 08:39

Dokuz Oğuz'un Umay'ı Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında? İşte Sahra Şaş'ın dizileri ve filmleri

Sahra Şaş, ilk bölümüyle 28 Ocak akşamında ekranlara gelen Dokuz Oğuz dizisinde Umay rolüne hayat veriyor. Rolüyle dikkat çeken Sahra Şaş hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Dokuz Oğuz'un Umay'ı Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında? İşte Sahra Şaş'ın dizileri ve filmleri...

Magazin 29-01-2023 17:42

Elite'in yıldızı Carmen Arrufat sütyensiz pozuyla büyüledi! 'İşte şov buna denir'

Netflix'in iddialı dizisi Elite'de hayat verdiği 'Sahra' karakteriyle adından söz ettiren İspanyol oyuncu Carmen Arrufat, Instagram hesabından iç çamaşırsız pozunu paylaştı. Arrufat'ın iddialı pozu yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 24-01-2023 11:23

Turabi Çamkıran’ın hedefinde Adem Kılıçcı var! Acun Ilıcalı'nın...

Müstehcen pozlar paylaşıp tepki çeken Turabi'ye Sahra Işık'tan sonra Survivor Adem Kılıçcı'dan da tepki geldi. Turabi, Adem'in paylaşımını görünce çileden çıktı. Turabi Çamkıran, Adem Kılıçcı’yı kafes dövüşüne davet etti ve "Gerçek hayattayız Acun Ilıcalı'nın lafı geçersizdir" dedi.

Magazin 06-12-2022 15:03

Survivor Turabi Çamkıran'ın tepki çeken paylaşımına Sahra Işık sert çıktı! Paylaşımdaki o fotoğraf sildi

Sosyal medyada müstehcen pozlar paylaştığı için eleştirilen Survivor eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran son paylaşımıyla şoke etti. 2 kadınla birlikte olmayı deneyimlediğini ve 7 kadın istediğini söyleyen ve bunu söylerken yarışmadan eski bir fotoğrafı kullanan Turabi'ye Sahra Işık tepkisiz kalmadı.

Magazin 05-12-2022 15:50

MasterChef konuğu Sahrap Soysal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yemek Yazarı Sahrap Soysal MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Sahrap Soysal, programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü oyuncu Asuman Dabak ve aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. MasterChef'e konuk olan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sahrap Soysal internette araştırılıyor. Peki, MasterChef'in konuğu Sahrap Soysal kimdir, kaç yaşında ve eşi kim?

Magazin 21-10-2022 15:05